🗒 برطرفكردن گرفتارى مؤمن
💢 منْ نَفّسَ كُرْبَةَ مُؤْمِنٍ فَرّجَ اللّهُ عَنْهُ كُرَبَ الدّنيَا وَ الاخِرَةِ.
💠 امام حسين علیه السلام فرمود: هركه گرفتارى مؤمنى را برطرف كند، خداوند گرفتاريهاى دنيا و آخرتش را برطرف مىكند.
📚 بحار الانوار، ج ۷۵ ص ۱۲۲ ح۵
💠 @RoozieHalal 💠
🔻خواص #ذکر_روز_پنجشنبه
امام جعفر صادق عليه السّلام:
▪️هر كس صد مرتبه بگويد:« لا اله الاّ اللّٰه الملك الحقّ المبين. »پروردگار غالب قاهر او را از تنگدستى حفظ ميفرمايد،و از وحشت قبر وى را خلاص خواهد كرد،و خود بىنيازى را براى خويش تحصيل كرده،و در قيامت در بهشت را خواهد كوبيد تا داخل بهشت گردد.
📚ثواب الأعمال و عقاب الأعمال / ترجمه غفاری ; ج ۱ ص ۲۳
#رزق_معنوی
💠 @RoozieHalal 💠
🔴رشوه در روایت
💫«رشوه چیزی که به حاکم و غیر حاکم میدهند تا به نفع رشوه دهنده حکم کند و یا آنچه که رشوه دهنده می خواهد عمل کنند»(1)
👈«بنابراین #رشوه_دهنده کسی است که چیزی را میدهد تا گیرنده او را در امر باطلی یاری و کمک کند»(2)
👈درست است که در قرآن شریف لفظ رشوه و یا هم خانواده آن ذکر نشده است ولی تعابیر دیگری نظیر (سحت) و (اكل باطل) آمده است که احادیث و روایات معصومان علیهما السلام یکی از مصادیق سحت و اكل باطل را رشوه خواری ذکر کرده اند.
🌟امام رضا از امیرالمؤمنین علی ان روایت می کند که منظوراز«أكّالوُنَ لِلسُّحتِ»(3) «هُوَ الرَّجُلُ يَقضِى لِأخِيهِ الحاجَةَ ثُمَّ یُقَيِّلُ هَدِیَّتُهُ»(4)
افرادی است که نیاز برادر دینی خود را برآورده می کند، سپس #هدیه او را قبول می نماید.
🍃مرحوم علامه طباطبایی در الميزان از حدیث فوق الهام گرفته می گوید: سیاق آیه دلالت دارد بر اینکه مراد از سخت، همان رشوه است. (5)
🍂«به رسول خداصلی علیه وآله خبر دادند یکی از فرماندارانش رشوه ای در شکل هدیه پذیرفته، حضرت برآشفت و به او فرمود: چرا آن چه حق تو نیست میگیری؟! او گفت آنچه گرفتم هدیه بود حضرت فرمود: آیا اگر شما در خانه بنشینید و از طرف من فرماندار محلی نباشید، آیا مردم به شما هدیه میدهند؟ سپس دستور داد هدیه او را گرفتند و در #بیت_المال قرار دادند و وی را از کار برکنار کرد»(6)
💫در بیانی دیگر فرمود: «إن أخَذَ هَدِيَّةً كان غَلوُلاً و إن اَخَذَ رُشوَةً هُوَ مُشرِکٍ»(7)
👈اگر زمامدار هدیه بپذیرد #خیانت_کار است و اگر رشوه قبول کند مشرک است.
🌺امیرالمؤمنین علی علیه السلام درباره رشوه خواری عمروعاص می فرمود: «لَم يُبايِع حَتّى شَرَطَ أن يُؤتِيَهُ عَلىَ البَيعَةِ ثَمَناً»(8)
🌼عمروعاص با معاویه بیعت نکرد مگر آن که شرط کرد تا برای بیعت، بهایی (حکومت مصر) دریافت دارد
📚احساس مسئولیت : قرآن و عترت از ما عمل می خواهند، سید کاظم ارفع ص: 40
1- مجمع البحرین، ج 1، ص 184
2- نقل از لسان العرب، ج 14، ص322
3- مائده /42
4- بحار، ج 104، ص273
5- 5. الميزان، ج 5، ص591
6- تفسیر نمونه، ج 2، ص 4
7- بحار، ج 72، 345
8- نهج البلاغه، خطبه26
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
✍️سخنرانی آیت الله کشمیری
🎬موضوع: دستورالعملی برای #رفاقت_با_امام_زمان (عج)
💠 @RoozieHalal 💠
🌺🌺پیامبر گرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
🍃اَلیَمینُ الكاذِبَةُ مُنفِفَةٌ لِلسِّلعةِ مُمحِقَةٌ لِلکَسب.
👈#سوگندِ_دروغ خوردن در #معامله هرچند که جنس را به فروش میرساند اما باعث رفع برکت و تباهی کسب خواهد شد.
📚(شهابالأخبار، ص ٨٤)
💠 @RoozieHalal 💠
هدایت شده از قاصدک
🔴 کانال اختصاصی اخبار استان کرمان تاسیس شد
#پرچم_کرمان_بالاست 💚
😍جزئیات اخبار هواشناسی و تعطیلی مدارس کرمان و شهرستانها👇👇
https://eitaa.com/joinchat/977534976Cfaeac69e13
#کرمان_شهر_کریمان #شهر_حاج_قاسم❤️
اگر کرمانی هستی زود عضو بشو👆👆
🔆در هنگام #تبلیغ_کالا
✨در رساله های عملیه یکی از دادوستدهایی جزو موارد حرام بیان شده غش در آن است. غش مانند تدلیس حرام است و درباره تدلیس فرموده اند:
👈اگر یکی از دو طرف معامله، مال خود را بهتر از آنچه هست نشان دهد و طوری کند که طرف در آن رغبت کند یا رغبت او به آن زیادتر شود که آن را خیار تدلیس گویند . یعنی بعد از آنکه مشتری از فریبکاری فروشنده مطلع شد حق بهم زدن معامله را دارد و جنس را پس بدهد.
🌟درباره غش در معاملات فقهاء چهار مورد را بیان کرده اند.
🌼1- مخلوط کردن جنس خوب با جنس بد یا با چیز دیگر مانند مخلوط کردن شیر با آب.
🌼2 - صورت ظاهر خوبی را به جنس دادن بر خلاف واقع مانند آب زدن به سبزی کهنه که تازه جلوه کند.
🌼3- جنس را به صورت جنس دیگر وانمود کردن مانند #روکش کردن طلا بدون اطلاع مشتری
🌼4- #مخفی داشتن عیب جنس در صورتی که مشتری به #فروشنده اعتماد داشته باشد که از او مخفی نمیدارد.
✨در روایت آمده که رسول الله صلی الله علیه و آله فرمودند:
🍂«از ما نیست کسی که در معامله با مسلمانان غش کند، خداوند #برکت_روزي او را می برد و راه معاش او را می بندد و او را به خودش واگذار میکند» (1)
🌱بحث ما چون در خصوص تبلیغ اجناس است و نمی خواهیم از مطلب خارج شویم لازم به ذکر است که بسیار دیده شده #تبلیغات رسانهای خلاف واقع است و آنچه را در روزنامه ها و مجلات و مراکز دیداری و شنوایی تبلیغ می شود مطابق با واقع نیست و به انواع #دسیسه ها و رنگ و لعاب زدن به اجناس مردم را فریب میدهند. و در این رابطه ماهها تبلیغ می کنند و از آنجایی که می دانند اکثر مردم #گول تبلیغات آنها را می خورند نازل ترین اجناس را به عنوان بهترین معرفی می نمایند
📚احساس مسئولیت : قرآن و عترت از ما عمل می خواهند، سید کاظم ارفع.ص: 109
1-توضیح المسائل باب خیارات، ص 500، مسئله 2012.
💠 @RoozieHalal 💠
ارزش یک مداد به #مغز آن است. مدادی که مغز ندارد چوبی بیش نیست و فقط به درد سوختن می خورد. ارزش آدمی نیز بهمغز اوست وگرنه هیچ بهایی ندارد، دوزخ جای کسانی است که بی مغز بوده یعنی از مغز خود هیچ بهره ای نبرده اند.
این سخن #اهل_جهنم است که می گویند:
اگر می شنیدیم و از #عقل خود بهره می بردیم در این جا نبودیم.
ملک ایه10
💠 @RoozieHalal 💠
💠#رزق_معلوم:
«إِلَّا عِبَادَاللَّهِ الْمُخْلَصِینَ أُوْلَئک لهَُمْ رِزْقٌ مَّعْلُومٌ»؛ (سوره صافات/۴۰-۴۱) جز بندگان مخلص خدا (که از کیفرها برکنارند)! براى آنان [بندگان مخلص] روزى معین و ویژهاى است.
"رزق معلوم" یعنی خداوند در بهشت برای بندگان مخلَص خود، رزقی می دهد که غیر از رزقِ دیگر بهشتیان است و هیچ شباهتى بر رزق دیگران ندارد، اگرچه نام رزق ایشان و رزق دیگران یکى است به آن جهت که آنان جز به خداى تعالى به هیچ چیز دیگرى وابستگى ندارند، نه به زینت زندگى دنیا و نه به نعمت های آخرت، چرا که در دل ایشان غیر از خدا چیز دیگرى وجود ندارد.[۱]
💠 #رزق_حسن:
«وَالَّذِینَ هَاجَرُواْ فىِ سَبِیلِ اللَّهِ ثُمَّ قُتِلُواْ أَوْ مَاتُواْ لَیرْزُقَنَّهُمُ اللَّهُ رِزْقًا حَسَنًا وَ إِنَّ اللَّهَ لَهُوَ خَیرُْ الرَّازِقِین»؛ (سوره حج/۵۸) و کسانى که در راه خدا هجرت کردند، سپس کشته شدند یا به مرگ طبیعى از دنیا رفتند، خداوند به آنها روزى نیکویى مىدهد که او بهترین روزىدهندگان است!
👈در این آیه "رزق حسن" را پاداش همه مهاجران الهی قرار داده، خواه به مقام شهادت رسیده باشند خواه در این راه به مرگ طبیعی از دنیا رفته باشند.
🌟"#رزق_حسن" اشاره به نعمت هایى است که وقتى چشم انسان به آن مىافتد، چنان مجذوب مىشود که نمىتواند دیده از آن برگیرد و به غیر آن نگاه کند و تنها خدا قدرت دارد که چنین روزى را به کسى دهد.[2] همچنین در قرآن به مقام نبوت و به فایده های حلال درخت انگور،[3] رزق حسن اطلاق شده است.
📚1 ↑ ترجمه المیزان، ج۱۷، ص۲۰۴.
2↑ مجمع البیان، ج۷، ص۱۴۷.
3به ترتیب: سوره هود/۸۸ (ر.ک المیزان ذیل آیه)، سوره نحل/۶۷.
💠 @RoozieHalal 💠
┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄
🔴ارزش آبرو
🌹حضرت اميرالمؤمنين امام علی علیه السلام مقدار "پنج بار شتر" خرما براى شخصى آبرومند که از كسى تقاضاى كمك نمى كرد فرستادند . یک نفر که در آن جا حضور داشت به امیرالمؤمنین گفت : "آن مرد كه تقاضاى كمك نكرد ، چرا براى او خرما فرستادید ؟ يك بار شتر هم براى او كافى بود!"
🌹امام علی (ع) به او فرمودند:
"خداوند امثال تو را در جامعه ما زياد نكند ! من می بخشم و تو #بخل مى ورزى !؟ اگر من آن چه را كه مورد #حاجت او است ، پس از درخواست کردن بدهم ، چيزى به او نداده ام ؛ بلكه قيمت #آبرویش را به او داده ام ؛ زيرا اگر صبر كنم تا از من درخواست كند، در حقيقت او را وادار كرده ام كه آبرويش را به من بدهد."
📚 وسائل الشيعة ، ج۲ ، ص۱۱۸
💠 @RoozieHalal 💠
✨﷽✨
🔴#زهد یعنی انسان به یک زندگی ساده #قناعت کند..
✍زهد یعنی انسان به یک زندگی ساده قناعت کند در خوراک، در لباس، در مسکن و در تمام شئون زندگی ساده باشد و به کم قناعت کند، اما بر اساس یک حکمت و فلسفه خاص، نه بر اساس اینکه کار دنیا از کار آخرت جداست و نه بر اساس اینکه میان لذت دنیا و لذت آخرت تضاد و تعارض است، بلکه برای ضرورتهایی که یا عموماً و یا در مواقع و ظروف خاصی پیش میآید که عرض کردم یکی از آنها ایثار است؛ یعنی انسان در شرایطی که افراد دیگر هم احتیاج دارند و #فقیرند، به خاطر اینکه بتواند به آنها خیر و کمک برساند، خودش برای خودش #محرومیت ایجاد میکند. این یک کار فلسفهدار و یکی از شکوهمندترین خصائل انسانی است که انسان خودش
را فدای دیگران بکند، لذت و #آسایش خودش را فدای لذت و آسایش دیگران بکند. این آن چیزی است که قرآن کریم در سوره مبارکه هَلْ اتی با زبان بسیار رسایی آن را ستایش کرده است. در ارتباط با آن داستان معروف است که علی علیه السلام و خاندان پاکش #غذای
خودشان را یک شب به یک فقیر، یک شب به یک یتیم و شب دیگر به یک اسیر ایثار کردند. آنچنان عظمت و اهمیت داشت که سورهای در این باره نازل شد: وَ یطْعِمونَ الطَّعامَ عَلی حُبِّهِ مِسْکیناً وَ یتیماً وَ اسیراً. انَّما نُطْعِمُکمْ لِوَجْهِ اللهِ لا نُریدُ مِنْکمْ جَزاءً وَ لا شُکوراً [1]. یعنی غذای خودشان را در حالی که به آن احتیاج داشتند، وقتی نیازمند دیگری را دیدند، فقیر، یتیم و اسیری را دیدند، از خودشان گرفتند و به دیگری دادند، برای چه؟
✨✨فقط برای رضای خدا.
👈این یک زهد فلسفهدار و علامت زندگی روح بشر است. اما آن دو تصور دیگری که برای زهد عرض کردم دو تصور مرده است یعنی دو تصوری است که نشاندهنده هیچ نمونهای از حیات در بشر نیست، منشأش دو فکر غلط است.
🔆آدم خیال میکند که حساب دنیا از حساب آخرت و حساب آخرت از حساب دنیا جداست و نمیداند که عبادتش همانطور که برای آخرت او مؤثر است برای دنیای او هم مؤثر است، و به طور کلی زندگی دنیایش همینطور که برای دنیایش مؤثر است برای آخرتش مؤثر است.
💫یک فکر غلط میکند، به دنبال آن قدم غلط برمیدارد، به صورت یک موجود بیحس و مرده در میآید و نتیجه این میشود که دنیا و کار دنیا و زندگی دنیا را رها میکند، میرود در یک غار یا صومعه مینشیند و گوشه عزلت اختیار میکند به خیال اینکه از این راه به آخرت برسد.
👈در نتیجه، هم از دنیا #محروم میشود و هم از آخرت، و خودش هم یک موجود بیخاصیت و بیاثر میگردد. این، تصور مردهای از زهد است. یا آن تصور دیگر که خیال کنیم خداوند بخیل است از اینکه لذت دنیا را به همان کسی بدهد که لذت آخرت را میدهد و لذت آخرت را به همان کسی بدهد که #لذت_دنیا را میدهد، یعنی خیال کنیم که امکان ندارد انسان، هم در دنیا یک زندگی مرفه داشته باشد و هم در آخرت سعادتمند باشد و در نتیجه لذتهای دنیا را بر خودمان تحریم کنیم تا در آخرت به ما لذت بدهند. این یک تصور مرده است و کسی که چنین تصوری دارد به صورت یک موجود مرده در میآید.
🌟اما آن کسی که رضای خدا را در چیز دیگری تشخیص میدهد، رضای خدا را در تراحم و تعاطف و خدمت به خلق تشخیص میدهد، رضای خدا را در این تشخیص میدهد که: وَ یؤْثِرونَ عَلی انْفُسِهِمْ وَ لَوْ کانَ بِهِمْ خَصاصَةٌ [1]، از خود میکند و به دیگری میدهد، او به صورت یک موجود زنده در میآید وحیات عالیتری دارد.چنین موجودی را باید گفت انسان زنده و بلکه زندهترین انسانها.
📚استاد مطهری، احیای تفکر اسلامی، ص85،86،87
💠 @RoozieHalal 💠
🌷علامه مجلسی فرمودند: #شب_جمعه مشغول #مطالعه بودم، به این #دعا رسیدم...
💌 بسم الله الرحمن الرحیم،
☘️الْحَمْدُ لله مِنْ اَوَّلِ الدُّنْیا اِلی فَنائِها
وَ مِنَ الآخِرَه اِلی بَقائِها, اَلْحَمْدُاللهِ عَلی کُلِّ نِعْمَه، اَسْتَغْفِرُالله مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ وَ اَتُوبُ اِلَیْه، وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمینَ
🔸بعد یک هفته مجدد خواستم، آنرا بخوانم، که در حالت مکاشفه از ملائکه ندایی شنیدم، که ما هنوز از نوشتن #ثواب_قرائت قبلی فارغ نشده ایم...
📚قصص العلماء، ص 80
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
🌹اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌹
💠 @RoozieHalal 💠
💠 امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام
🔹اِتَّقُوا بَاطِلَ اَلْأَمَلِ فَرُبَّ مُسْتَقْبِلِ يَوْمٍ لَيْسَ بِمُسْتَدْبِرِهِ وَ مَغْبُوطٍ فِي أَوَّلِ لَيْلَةٍ قَامَتْ بَوَاكِيهِ فِي آخِرِهِ
🔸 از آرزوى پوچ و باطل بپرهيزيد؛ زيرا چه بسا كسى كه به اميد فردا بود ، ولى آن را پشت سر نگذاشت و چه بسا كسى كه در آغاز شب به او غبطه مى خورند ولى در پايان آن به حال او مى گريند.
📗غرر الحكم، ح 2572
💠 @RoozieHalal 💠
🔴 پنج راهکار برای درک #مقام_امام_زمان علیه السلام
1⃣ خواندن چهل صبح #دعای_عهد
طبق روایت امام صادق علیه السلام اگر چهل صبح دعای عهد را بخوانیم ان شاءالله اگر ظهور را درک کردیم یار حضرت می شویم، و اگر از دنیا رفتیم رجعت می کنیم.(۱)
2⃣ صلوات همراه با عجل فرجهم بعد نماز صبح و ظهر
روایت از امام صادق (علیهالسلام) است، هر کس بعد از نماز صبح و ظهرش صلوات را با عجل فرجهم بگوید، نمی میرد تا امام زمان را درک کند.(۲)
3⃣ خواندن مسبحات پیش از خواب
امام باقر (علیهالسلام) فرمودند: هر کس سور مسبحات را پیش از خواب بخواند نمی میرد تا امام زمان را درک کند و اگر بمیرد در جوار پیامبر(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) خواهد بود.(۳)
🔹 مسبحات کدام سوره هاست؟
حدید-حشر-تغابن-صف-جمعه و اعلی
4⃣ خواندن #سوره_اسراء در شبهای جمعه
امام صادق علیهالسلام فرمود: هر کس سوره اسراء، را در شب جمعه بخواند نمی میرد تا امام زمان را درک کند و از یاران حضرت بشود.(۴)
5⃣ خواندن #دعای_طول_عمر بعد نمازهای واجب
در روایت است هر کس بعد از نمازهای واجب این دعا را بخواند، خداوند آنقدر عمرش را طولانی می کند و زندگیش ادامه دارد که از زندگی دلتنگ می شود و به دیدار امام عصر نایل می شود(۵):
أَللّهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ. أَللّهُمَّ أنَّ رَسُولَكَ الصّادِقَ المُصَدَّقَ صَلَواتُكَ عَلَيهِ و آلِهِ قالَ إِنَّكَ قُلْتَ ما تَرَدَّدْتُ في شَيءٍ أنَا فاعِلُهُ كَتَرَدُّدي في قَبْضِ رُوحِ عَبْدِيَ اْلمُؤمِنِ، يَكْرَهُ الْمَوْتَ وَ أنَا أكْرَهُ مَساءَتَهُ. أَللّهُمَّ فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ عَجِّلْ لِوَلِيِّكَ اْلفَرَجْ، وَالنَّصْرَ وَ اْلعافِيَةَ، وَ لا تَسُؤْني في نَفْسي، وَ لا في فُلان
📚 منابع:
۱-مفاتیح الجنان/دعای عهد
۲-مصباح المتهجد ص ۳۶۸
۳ -ثواب الاعمال ص ۱۱۸
۴-ثواب الاعمال ص ۲۲۵
۵-صحیفه مهدیه ص ۲۷۲
💠 @RoozieHalal 💠
✳️خواص سوره صافات
🌺🍃مرحوم صدوق در کتاب ثواب الأعمال با سند خود از امام صادق(علیه السلام) نقل نموده که فرمود:
کسی که در هر #جمعه ای سوره ی صافّات را بخواند، از هر آفت و بلایی محفوظ می ماند و رزق او وسیع می شود و شیطان از مال و فرزند و بدن او دور می گردد و آزاری به او نمی رساند و هیچ جبّار ستمگری نیز به او آسیب نمی رساند و اگر در آن روز و آن شب بمیرد شهید می میرد و خداوند او را شهید مبعوث می کند و او را در بهشت همراه شهدا در عالی ترین درجه بهشت قرار می دهد(1).
امام کاظم(علیه السلام) به فرزند خود قاسم فرمود: «برخیز و در بالین برادر خود #سوره_ی_صافّات را تا آخر بخوان» و چون قاسم سوره ی صافات را تا آیه (أهم أشدّ خلقاً أم مّن خلقنا) #قرائت نمود آن جوان، جان سپرد. پس یعقوب بن جعفر به آن حضرت گفت: ما همواره بر این باور بودیم که سوره ی (یس) را کنار #محتضر بخوانیم و شما می فرمایید: سوره ی صافّات را بخوانیم؟ امام(علیه السلام) فرمود: ای فرزندم، سوره ی صافّات کنار هیچ محتضری خوانده نمی شود مگر آن که خداوند در راحتی او از مرگ #تسریع می نماید(2).
و از خواصّ القرآن نقل شده که رسول خدا(صلی الله علیه وآله و سلّم) فرمود: کسی که این سوره را قرائت کند، خداوند به عدد هر جنّ و شیطانی ده برابر به او #پاداش می دهد و…(3).
📚خواص سور و آيات قرآن كريم/سيد محمد (سيد قاسم ) حسيني بهارانچي ص: 49
1- (ثواب الأعمال، ص 112)
2- (کافی ج 3/ 126، ح 5)
3- (تفسیر برهان، ج 4/ 589، ح 3)
💠 @RoozieHalal 💠
🌺🌺#صدق_و_راستی:
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمودند: «اعْلَمْ أَنَّ الصِّدْقَ مُبَارَكٌ وَ الْكَذِبَ مَشْئُومٌ».
بدان! همانا صدق مبارک (مایه ی #برکت) است و دروغ شوم است.[1]
همچنین فرمودند: «إِذَا التَّاجِرَانِ صَدَقَا بُورِكَ لَهُمَا فَإِذَا كَذَبَا وَ خَانَا لَمْ يُبَارَكْ لَهُمَا».
هر گاه دو تاجر و #معامله_کننده راست بگویند، برای هر دو (تجارتشان) با برکت می شود ولی اگر #دروغ بگویند و خیانت کنند، (این معامله) برایشان برکت نخواهد داشت.[2]
📚1] تحف العقول ص ١٤.
[2] الكافي (ط - الإسلامية) ج ٥ ص ١٧٤.
💠 @RoozieHalal 💠
🔴در هنگام تبلیغ کالا1⃣
🌟از بیان فقهاء عظام استفاده میشود اینهایی که نورافکن ها را بر روی اجناس خود می اندازند تا جلب مشتری کنند، سبزیجات مانده را با آب زدن جلا می دهند،
😔اجناس بسته بندی شده را خیلی شکیل و زیبا و با روپیه جذاب و هوس برانگیز در اختیار و در دسترس مردم قرار میدهند
👈و یا اجناس داخلی را با مارک خارجی می فروشند و گاه دیده شده از وجود بانوان برای جذب بیشتر مشتری و یا گاهی بانوانی را به عنوان فروشنده گزینش می نمایند که آرایش و حرکات غیراسلامی و دور از عفاف و حجاب دارند
✨✨✨👈 همه و همه یک نوعی #تدلیس در تبلیغ است. و اصولا چرا باید زن را کالا فرض کنند و از غرب به #فساد افتاده تقلید نمایند.
🤔جنس اگر دارای #کیفیت_مطلوب باشد نیاز به تبلیغات نامشروع ندارد و اگر #فروشندگان باور داشته باشند که #روزی_رسان خداوند تبارک و تعالی است هیچگاه #تبلیغ_نامشروع نمی کنند
📚احساس مسئولیت : قرآن و عترت از ما عمل می خواهند، سید کاظم ارفع. ص: 110،ص111
💠 @RoozieHalal 💠
#استوری
استاد شیخ حسین انصاریان نقل میکنند:من در قم، زیاد مرحوم #علامه_طباطبایی را میدیدم، یکی از ایشان سوال کردند: چه شد شما علامه شدید؟ فرمودند: با دوتا سرمایه: یکی نماز شب و دیگری توسل قلبی و اشک به حضرت سیدالشهداء علیه السلام
علامه سید محمدحسین طباطبایی
(زادهی ۲۶ اسفند ۱۲۸۲ تبریز
درگذشتهی ۲۴ آبان ۱۳۶۰ قم)
💠 @RoozieHalal 💠
🔴 دعا برای فرج در غروب روز جمعه در ساعت استجابت دعا
🔵 حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند:
🌕 من از پیغمبر شنیدم که فرمودند در #روز_جمعه ساعتی است که هر کس آن را مراقبت کند و در آن لحظه دعا کند #دعایش_مستجاب میشود و آن زمانی است که نیمی از خورشید غروب کرده باشد.
📚 معانی الاخبار ص ۳۹۹
💠 @RoozieHalal 💠
🔆 #رزق: بی_حساب:
#تقوا عامل برخورداری از روزی بی حساب:
🍃🍂«...وَ مَن یتَّقِ اللَّهَ یجَْعَل لَّهُ مخَْرَجًا وَ یرْزُقْهُ مِنْ حَیثُ لَایحَْتَسِبُ...»؛ (سوره طلاق/۲-۳) ...
👈و هر کس تقواى الهى پیشه کند، خداوند راه نجاتى براى او فراهم مىکند و او را از جایى که گمان ندارد #روزى مىدهد...
🔆 مشیت روزی رسانی الهی:
«لَهُ مَقَالِیدُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ یبْسُطُ الرِّزْقَ لِمَن یشَاءُ وَ یقْدِرُ إِنَّهُ بِکلُِّ شىَْءٍ عَلِیم»؛ (سوره شوری/۱۲)
💫کلیدهاى آسمانها و زمین از آن اوست روزى را براى هر کس بخواهد گسترش مىدهد یا محدود مىسازد او به همه چیز داناست.
بر اساس بخش اخیر آیه «إِنَّهُ بِکلُِّ شىَْءٍ عَلِیم» توسعه و #تنگی_روزیِ بندگان از روی حکمت و علم الهی است.[1]
👈البته اراده خدا در زمینه وسعت و تنگى روزى، مشروط به شرائطى است که بر زندگى انسانها حکم فرماست و تلاش و کوشش و اخلاص و فداکاری و به عکس سستى و #تنبلى و بخل و #آلودگى_نیت، نقش تعیین کنندهاى در آن دارد. به همین دلیل قرآن مجید کراراً انسان را در گرو سعى و کوشش و تلاش و فعالیت خود شمرده و بهره او را از زندگى به میزان سعى و تلاشش مىداند.[2]
✨در حدیثى از امام صادق علیه السلام مىخوانیم: «لاتَکسَلوا فى طَلَبِ مَعایشِکم فَإنّ آباءَنا کانوا یرکضُون فیها و یطلُبونَها»؛[۱۳] در طلب روزى و نیازهاى زندگى تنبلى نکنید چرا که پدران و نیاکان ما به دنبال آن مىدویدند و آن را طلب مىکردند.
📚 1پیشین، ج۱۸، ص۳۴.
2 تفسیر نمونه، ج۱۰، ص۲۰۵.
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبت های شنیدنی استاد فاطمی نیا دربارهی #چشم_زخم
💠 @RoozieHalal 💠
🌷#گردنبند_با_برکت
روزی پیامبر در مسجد نشسته بودندکه
عرب بادیه نشینی وارد شد و گفت: ای رسول خدا! من گرسنه ام، لباس مناسبی ندارم، پولی هم ندارم و #مقروض هستم. کمکم کنید.
پیامبر به بلال فرمودند: که این مرد را به خانه فاطمه ببر و به دخترم بگو که پدرت او را فرستاده است.
بلال آمد و داستان را برای حضرت زهرا تعریف کرد. حضرت گردنبند خود را که هدیه بود باز کردند و به بلال دادند و فرمودند: که این گردنبند را به پدرم بده تا #مشکل را حل کنند.
بلال بازگشت و امانتی را تحویل پیامبر داد. رسول خدا فرمودند: هر کس این گردنبند را بخرد، بهشت را برای او تضمین می کنم.
عمار یاسر آن را خرید و مرد #سائل(فقیر) را به خانه خود برد. به او لباس و غذا داد و دو برابر میزان #قرض به او پول داد.
سپس عمار غلام خود را صدا زد و گفت: این گردنبند را به خانه فاطمه زهرا می بری و می گویی که هدیه است. تو را نیز به فاطمه بخشیدم.
غلام گردنبند را به حضرت داد و گفت: عمار مرا نیز به شما بخشیده است.
حضرت نیز غلام را در راه رضای خدا آزاد کردند.
غلام گفت: متعجبم! چه گردنبند با برکتی! گرسنه ای را سیر کرد، بی لباسی را پوشاند، قرض مقروضی را ادا کرد، غلامی را آزاد کرد و دوباره نزد صاحبش بازگشت
💠 @RoozieHalal 💠
✅خداوند فقير نمايی را دوست نمیدارد.
✍امام علی(ع): آنکه (به دروغ) به فقر #تظاهر کند (و خود را فقیر نشان دهد)، فقیر شود.
📚 غررالحکم، ح ۷۹۳۶
نبی اکرم(ص): خداوند دوست دارد چون به بندهای #نعمتی ارزانی داشت، اثر آن نعمت را در او ببيند و #فقير_نمايی را دوست نمیدارد.
📚 تحف العقول، ۲:۵۶
💠 @RoozieHalal 💠
امام هادى عليه السلام:
إنَّ الحَرامَ لا يَنمي، وإن نَمى لا يُبارَكُ لَهُ فيهِ، وما أنفَقَهُ لَم يُؤجَر عَلَيهِ، وما خَلَّفَهُ كانَ زادَهُ إلَى النّارِ
همانا حرام رشد نمى كند و اگر هم رشد كند، بركت ندارد، و اگر آن را انفاق كند، پاداشى نمى برد، و آنچه بر جاى مى گذارد، توشه اش به سوى آتش خواهد بود
📚الكافی جلد5 صفحه125
💠 @RoozieHalal 💠
🌸🍃قرآن و عترت در موارد متعدد و بی شمار ما را دعوت به #خیررسانی به همنوعانمان نموده اند. اگر ما دوراندیش باشیم و کلمات نورانی قرآن و عترت را بکار بندیم بی شک خیر دنیا و آخرت را یک جا برای خود اندوخته ایم.
باز مولایمان على علیه السلام می فرمود: «فَیَالَهَا أَمْثَالا صَائِبَةً، وَ مَوَاعِظَ شَافِیَةً، لَوْ صَادَفَتْ قُلُوباً زَاکِیَةً وَأَسْمَاعاً وَاعِیَةً، وَآرَاءً عَازِمَةً وَ أَلْبَاباً حَازِمَةً»(1)
📚نهج البلاغه، خطبه 83
چه مثَل های درست و اندرزهای شفابخشی! البته اگر با دل های پاک و گوش های شنوا و اندیشه های مصمم و خردهای استوار و دوراندیش نمی دارد.
#قارون گفت: این #ثروت را با تدبیر و دانش خویش به دست آورده ام. آیا نمی دانست که پروردگار گروه هایی را قبل از او نابود کرد که از نظر قدرت و جمعیت از او قوی تر و بیشتر بودند؟ مجرمان از گناهانشان سؤال نمی شوند؟!
قارون با تمام #زیورآلاتش در برابر قومش ظاهر شد. عده ای گفتند: ای کاش ما هم مثل آنچه قارون دارد می داشتیم. به راستی که چه حظ بزرگی از دنیا برده است! عده ای که دارای علم و معرفت بودند، گفتند: وای بر شما! ثواب الهی برای اهل ایمان! و آنانی که کارهای پسندیده می کنند بهتر است و به این ثواب فقط اهل صبر خواهند رسید.
«فَخَسَفْنَا بِهِ وَبِدَارِهِ الْأَرْضَ فَمَا كَانَ لَهُ مِن فِئَةٍ يَنصُرُونَهُ مِن دُونِ اللَّهِ وَمَا كَانَ مِنَ الْمُنتَصِرِينَ»
وما قارون و خانه اش را در زمین فرو بردیم و کسی را نداشت که دربرابر پروردگار یاری اش کنند و خود نتوانست کاری بر خویش انجام دهد. صبحگاه، آنانی که روز گذشته آرزوی ثروت او را می کردند، گفتند: وای بر ما! گویی چنین است که خداوند به هر که بخواهد روزی بسیار دهد و بر هر که بخواهد، تنگ می گیرد. اگر خداوند بر ما #منت نگذارده بود ما هم در زمین فرو می رفتیم. ای وای که کافران رستگار نخواهند شد.
این سرای آخرت است که برای آنانی قرار داده ایم که در دنیا اراده طغیان در زمین و فساد نکرده اند و پایان خوب از آن اهل تقواست.»(1)قصص / 76- 83.
📚احساس مسئولیت : قرآن و عترت از ما عمل می خواهند، سید کاظم ارفع.ص: 86
💠 @RoozieHalal 💠
رزق و روزی:
✨🍃حضرت رسول اكرم ـ صلّی الله علیه و آله ـ میفرماید:
خانههای خود را به #تلاوت_قرآن روشن كنید، و آنها را گورستان نكنید، چنان چه یهود و نصاری در كلیساها و عبادتگاههای خود نماز كنند، ولی خانههای خویش را معطل گذاردهاند، (و در آنها عبادتی انجام نمیدهند) زیرا هر گاه در خانهای بسیار تلاوت قرآن شد،خیر و #بركتش زیاد میشود، و اهل آن به وسعت رسند، و آن خانه، برای اهل آسمان درخشندگی دارد، چنان چه ستارگان آسمان برای اهل زمین میدرخشند.
📚 كلینی، محمد؛ اصول كافی، با ترجمه و شرح حاجی سید هاشم رسولی، دفتر نشر فرهنگ اهل بیت ـ علیهم السلام ـ ، ج 4، ص 413.
💠 @RoozieHalal 💠
🌷شرکت #ملائکه ها در #مجالس_صلوات🌷
حضرت محمد (صلی الله علیه وآله) فرمودند :
کارواني از فرشتگان به امر پروردگار در جهان حرکت مي کنند و هنگامي که به جلسه #ذکر و صلوات مي رسند ، به يکديگر مي گويند : فرود آييم .
زماني که پياده مي شوند ، اهل جلسه را هنگام دعا با ذکر آمين ، ياري کرده و نيز اهل جلسه را هنگام صلوات کمک و همراهي مي کنند و در پايان به يکديگر مي گويند : خوشا به حال افراد اين جلسه که خدا آنان را آمرزيد
📚منبع : آثار و برکات صلوات ص 37
💠 @RoozieHalal 💠
💫💫👈هنگامی ک اقبال به ما روی میآورد و صاحب ثروت میشویم
🌟بر فرض آنکه از راه حلال ثروت به دست آید #صاحب_ثروت باید بداند که با این اقبال دنیا وظیفه او نسبت به فقرا و مستمندان یا آنان که زندگی متوسط دارند انفاق و احسان است.
🔆در اسلام ثروتمند شدن از راه #مشروع منعی ندارد اما باید حق سائل و محروم، خمس و زكات و انفاق با آن همراه باشد و همین باعث می شود که تعدیل در ثروت انجام گیرد. «آخِذِينَ مَا آتَاهُمْ رَبُّهُمْ إِنَّهُمْ كَانُوا قَبْلَ ذَلِكَ مُحْسِنِينَ... وَفِي أَمْوَالِهِمْ حَقٌّ لِلسَّائِلِ وَالْمَحْرُومِ»(1)
و آنچه را پروردگارشان عطا فرموده دریافت می کنند، زیرا که آنان پیش از این نیکو کار بودند... و در ثروت هایشان حقی برای سائل و محروم بود.
🍃« وَالَّذينَ في أَموالِهِم حَقٌّ مَعلومٌ، لِلسّائِلِ وَالمَحرومِ، وَالَّذينَ
يُصَدِّقُونَ بِيَوْمِ الدِّينِ »(2)
✨و آنهایی که در ثروت هایشان حق معلومی است، برای سائل و محروم و آنهایی که روز پاداش را تصدیق می کنند.
کسی که معتقد به قیامت است از ثروت خود برای جهان آخرت خود قدم هایی برمی دارد. #ثروتمندان مکلّف هستند مازاد از نیاز خود را در راه خدا #انفاق کنند این تکلیف گاهی به شکل واجب مطرح است مثل خمس و زکات و گاهی به صورت مستحب و امری پسندیده و مورد رضایت خداوند تبارک و تعالی است، قرآن زندگی قارونی را محکوم می کند و با آیات روشنگرانه خود به پیروان خود می آموزد که اهل جمع کردن مال منحصراً نباشند.
«أَلْهَاكُمُ التَّكَاثُرُ، حَتَّى زُرْتُمُ الْمَقَابِرَ، كَلَّا سَوْفَ تَعْلَمُونَ ثُمَّ كَلَّا سَوْفَ تَعْلَمُونَ»(3)
🌸زیاده طلبی شما را سرگرم کرده تا آنجا که به قبرها رسیدید، نه چنین است، به زودی خواهید فهمید.باز نه چنین است، به زودی خواهید فهمید. در اسلام انباشته شدن ثروت امر طبیعی نیست. در واقع اگر حقوق تعلق گرفته به دارائی ها پرداخته گردد ثروتی کلان اندوخته نخواهد شد.
📚احساس مسئولیت : قرآن و عترت از ما عمل می خواهند، سید کاظم ارفع.ص: 82
1- الذّاريات / 16 و 19 .
2- معارج / 24 تا 26.
3- تكاثر /1 تا 4.
💠 @RoozieHalal 💠