فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت سیزدهم
📚 عنوان: ناظر دانستن خدا بر اعمال خود
📖 تفسیر سوره جمعه
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_جمعه
💠 @RoozieHalal 💠
حضرت ام البنین (س)، الگوی ادب به اهل بیت.mp3
2.16M
🕯 حضرت ام البنین سلام الله علیها، الگوی ادب به اهل بیت
🎤 حجت الاسلام شجاعی
🎧 سخنرانی کوتاه
❇️ حضرت ام البنین سلام الله علیها باب الحوائج شد، چون از همهی خواستههای خودش در راه خدا و اهل بیت گذشت.
💡 هر چقدر یک آدم بیشتر از خواستههای خودش در راه اهل بیت بگذرد، خدا به او عزت و شرافت بیشتری میدهد و او بیشتر باب الحوائج میشود.
❇️ درسی که ما باید از حضرت ام البنین بگیریم این است که عشق ما به خانوادهی آسمانیمان (اهل بیت) بیشتر از عشقمان به خانوادهی زمینیمان باشد.
❤️ عشق و آرزوهای هر انسان، نشان دهندهی قیمت او هستند.
تعادل یعنی در دلمان و در انتخاب هایمان این سه عشق را بر بقیه مقدم بداریم: الله، اهل بیت و جهاد
🏷 #حضرت_ام_البنین سلام الله علیها #ادب
#حجت_الاسلام_شجاعی
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نقاشی شنی؛ سه ستاره و یک ماه
▪️به مناسبت وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
🔸« مدتی که از ازدواج گذشت به امام پیشنهاد کرد که اگه میشه منو با نام اصلیام که فاطمه هست صدا نزنید حسنین با شنیدن نام فاطمه یاد مادرشون میافتند و غمگین میشوند علی علیه السلام پذیرفت و اینجا بود که اسم -ام البنین- مادر پسران رو برای ایشان انتخاب کرد وقتی که امام حسین علیه السلام راهی مکه شدند به فرزندش عباس گفت مراقب باش که پر کاهی بر سر راه فرزندان فاطمه قرار نگیرد جان تو و جان حسین و الحق که خوب مادری کرد و چه خوب فرزندانی تربیت کرد»
💠 @RoozieHalal 💠
🔶تلاوت سوره های عبس و انفطار هنگام بارش باران
⭐️امام صادق علیه السلام: هر کس سوره عبس را هنگام بارش باران قرائت نماید خداوند به تعداد قطرات باران تا پایان بارش، گناهانش را می آمرزد.
📚مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل/ج۶/ص۲۱۰
⭐️امام صادق علیه السلام:
کسی که سورهی مبارکه انفطار را هنگام بارش باران تلاوت کند، خداوند به تعداد هر قطره بارانی که میبارد، وی را مورد بخشش قرار میدهد، تلاوت این سوره موجب افزایش بینایی میشود و با قدرت خداوند، بیماری چشم بهبود می یابد و پرده از دیدگان برداشته می شود.
📚 البرهان فی تفسیر القرآن، ج 9/ص412
💠 @RoozieHalal 💠
📌وفات حضرت امالبنین سلاماللهعلیها
🔹حضرت امالبنین (س) با نام فاطمه بنت حزام کلابیه، یکی از زنان بزرگوار اسلام و همسر امام علی (ع) است. این بانوی با کرامت به دلیل ادب، شجاعت و تقوای خود در میان شیعیان جایگاه ویژهای برخوردارند. شیعیان از ایشان به عنوان نمونهای از عشق و اخلاص به اهلبیت (ع) یاد میکنند و برای طلب شفاعت و توسل به درگاه خداوند، به ایشان متوسل میشوند.
🔸پس از شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، امام علی (ع) با معرفی برادرشان عقیل، که دانشمند علم انساب بود، حضرت امالبنین (س) را به همسری برگزیدند. این ازدواج در راستای انتخاب زنی اصیل و شجاع برای تربیت فرزندانی با ویژگیهای برجسته انجام گرفت. ایشان در حق فرزندان حضرت زهرا (س) مانند مادری دلسوز رفتار کردند و خود را خدمتکار فرزندان حضرت زهرا (س) میدانستند.
🔹همه پسران ایشان در رکاب امام حسین (ع) به شهادت رسیدند. پس از شنیدن خبر واقعه کربلا، اولین سؤال ایشان درباره امام حسین (ع) بود و گفتند: «اگر حسین زنده باشد، غمی نیست که فرزندانم را از دست داده باشم.» امام صادق (ع) در شان آن بانوی بزرگوار فرمود: امّ البنین، برای حسین (ع) مرثیه میسرایید و میگریست تا اینکه چشمانش نابینا شد.
🔸شیعیان برای برآورده شدن حاجات به حضرت امالبنین (س) توسل میکنند. توسل به ایشان نشانهای از ایمان و ارادت به مقام والای ایشان به شمار میرود. این بانوی بزرگوار در ۱۳ جمادیالثانی سال ۶۴ (و به روایتی ۷۰ ق) وفات یافت و در قبرستان بقیع به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الثانی_۱۳
#حضرت_امالبنین
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️حجاب اجباری نمیخوایم!؟
✨برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 راه درمان پریشانیهای شدید آخرالزمان
#استاد_شجاعی
💠 @RoozieHalal 💠
🔆احکام کسب
✨اگر خریدار از اول قصدش این باشد که پول جنس را ندهد معامله اشکال دارد.
👈صافی، سیستانی و تبریزی: اگر جداً قصد معامله داشته باشد ولی قصدش این باشد که پول جنس را ندهد، این قصد به معامله ضرر نمی زند و لازم است پول را به فروشنده بدهد."
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیایش صبحگاهی🌸🍃
🌸الهى در این روز هفته
✨اندیشه ای خلاق،
🌸دیده ای بینا،گوشی شنوا،
✨زبانی شاكر، ذهني آرام ،
🌸قلبي متواضع، روحي بيدار،
✨دست هایی بخشنده،
🌸پاهایی استوار در راهت،
✨تنی سالم، و سينه اي پر از عشق
🌸و دلدادگی، و سبد سبد روزی
✨حلال و بركت و فراوانی عطا فرما🤲
💠 @RoozieHalal 💠
#داستان_آموزنده
🔆طب و نام و ثروت به خاطر يك ايثار
✨مرحوم حاج ميرزا خليل تهرانى كه در سداد و صلاح و فن طب سرآمد دهر، و مقبول عامه و خاصه ، و مطبوع و محبوب همه علماء عراق بود... نقل كرد كه :
من در علم طب چندان درسى نخواندم و استادى نديدم ، همه اين مهارت و بصيرت از بركت دادن يك نان بود. و آن چنان بود كه در جوانى به قصد زيارت (حضرت ) معصومه عليه السلام مشرف شدم به قم ، و در آن جا، بلكه در(همه ) جاهاى ديگر، گرانى سختى بود كه نان به زحمت به دست مى آمد. و در آن زمان نزاع بود ما بين دولت ايران و روس ، و اسراء(جنگ را) آورده بودند، و در بلاد متفرق كرده بودند؛ از زن و مرد و صغير و كبير. و من در يكى از حجرات دارالشفا كه عمارتى است در زير مدرسه متصل به صحن شريف و در او حجراتى است كه غربا و مترددين منزل مى كنند منزل كرده بودم . روزى به بازار رفتم ، و رنج فراوانى كشيدم تا نانى بدست آوردم و قصد منزل كردم . در بين راه به زنى از اسراى نصارى رسيدم كه طفلى در بغل گرفته بود و از گرسنگى رخسارش زرد شده بود چون مرا ديد گفت : شما مسلمان رحم نداريد، كه خلق را اسير مى كنيد و گرسنه نگاه مى داريد.
پس بر او رقت كردم ، و آن نان را به او دادم و از او گذشتم . روز چيزى نخورده ، شب نيز چيزى نداشتم . تنها در منزل نشسته بودم . ناگاه مردى داخل حجره شد و گفت : بى بىِ مرا دردى رسيده كه بى طاقت شده (و نام آن بيمار را برد) اگر طبيبى سراغ دارى كه علاجش را بپرسم . بر زبانم جارى شد كه فلان چيزى خوب است .
گمان كرد كه من طبيبم . رفت و (نام دارو را) گفت . پس (بيمار آن را) ساخت و خورد؛ فورا بهبود يافت . ساعتى نكشيد كه همان مرد آمد با يك مجموعه كه در آن انواع غذاها بود، يا يكصد اشرفى ، و معذرت و تشكر بسيار. فرداى آن روز قضيه درد و دواى فورى خود را براى آشنايان نقل كرد، كه چنين طبيب و مداوا نديده بودم ، و بعضى از ايشان به پاره اى امراض مبتلا بود؛ جوياى منزل من شد و پرسيد. به همان نحو كه مفردات بدون معرفت به اصل مزاج و طبيعت آن دوا چيزى گفتم و رفت و خورد و شفا يافت .
خوب و بين مردم منتشر شد. بر من هجوم آوردند. به همان نحو چيزى مى گفتم و خوب مى شدند.(به تدريج ) سود زيادى به دستم آمد.
پس تحفه طبى (حكيم مؤ من را) پيدا كردم ، و مراجعه كردم كه لامحاله ( اسامى مفردات و امزجه آن ها را ياد گيرم . چندى در آن جا ماندم . آن گاه برگشتم به تهران و به مراجعه كتب (مشغول شدم ). در اندك وقتى معروف و مشهور (شدم ) و نامم در اسامى استادان ثبت شد. و همه آن از اثر آن قرص نان بود.
📚كلمه طيبه ، ص 269
✾📚 @Dastan 📚✾
#حدیث_روز
🔆امیرالمومنین عليه السلام:
🔸مبادا، بى تابى كنى كه نااميدى مى آورد و كار را سست مى كند و پريشانى مى آورد، بدان كه راه نجات، دو تاست: در آنچه چاره هست، چاره انديشى و در آنچه چاره نيست، صبر بايد كرد...
🔸بحارالانوار، ج۸۲ ص۱۴۴
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : ادب، زمینه عاقبت بخیری و سعادت را فراهم میکند
#حجت_الاسلام_والمسلمین_رفیعی
💠 @RoozieHalal 💠
🔰احڪـ🔎ــام ضِمـــــــــ⚖ـــــــان
⁉️ در خانه پدرم زندگی میکنم و هزینه هایم را ایشان می دهد اما بیمه تکمیلی ندارم آیا می توانم از بیمه تکمیلی پدر و مادرم استفاده و هزینه داروها را در نسخه آن ها ثبت کنم؟🤔
✅ استفاده از بیمه تکمیلی پدر و مادر جایز نیست و اگر استفاده کنید مدیون بیمه میشوید.
@ahadis_tollab کانال احادیث الطلاب
☘️ مهربانی کنیم به امید برآورده شدن مهمترین حاجت عالم
🔻امام صادق علیه السلام:
🔹رسیدگی مالی به آل محمد را ترک نکنید!
ثروتمند به اندازه ثروتش و فقیر متناسب فقرش (رسیدگی کند)
هرکس میخواهد خدا مهمترین حاجتش را برآورده کند،
با مالی که بیشتر از همه خودش نیاز دارد، به آل محمد و شیعیانشان رسیدگی بکند
🔸 لا تَدَعوا صِلَةَ آلِ مُحَمَّدٍ عليهم السلام مِن أموالِكُم، مَن كانَ غَنِيّاً فَبِقَدرِ غِناهُ، ومَن كانَ فَقيراً فَبِقَدرِ فَقرِهِ، فَمَن أرادَ أن يَقضِيَ اللَّهُ لَهُ أهَمَّ الحَوائِجِ إلَيهِ، فَليَصِل آلَ مُحَمَّدٍ وشيعَتَهُم بِأَحوَجَ ما يَكونُ إلَيهِ مِن مالِهِ.
📚 تحف العقول: ص ۵۱۴.
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت چهاردهم
📚 عنوان: امر به تقوا در خطبههای نماز جمعه
📖 تفسیر سوره جمعه
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_جمعه
💠 @RoozieHalal 💠
📌 درگذشت شیخ هادی تألُّهی
🔹 آیت الله محمد هادی تالهی همدانی، سال ۱۲۷۹ در خانوادهای مذهبی در منطقه تاریخی جولان این شهر به دنیا آمد. پدرش آیتالله شیخ مرتضی تألهی از سالکان پر آوازه بود و به لطف این انتساب، شیخ محمد هادی از همان ابتدای نوجوانی توانست در محضر بزرگان زمان کسب فیض کند.
🔸بعدها مدرسه زنگنه همدان مرکز تحقیق و تدریس وی شد و آثار گرانبهایی از جمله حواشی بر قواعد انصاری، حواشی به متاجر شیخ، شرحی بر مجموعه حاج ملا هادی سبزواری، رسالهای در معرفت نفس، رسالهای در برکات و مشتبهات قرآن مجید و چندین کتب ارزشمند دیگر را تألیف کرد.
🔹این عالم بزرگوار از فعالان انقلابی همدان و یار و همراه آیت الله مدنی بود و در هدایت مردم همدان به سمت ارزشهای انقلاب نقش تاثیرگذاری داشت.
🔸پسر بزرگ ایشان، دست نوشتههای وی را در مجموعهای ۹ جلدی به نام هادی گردآوری کرده است. همچنین حسین ایزدی در کتابی به نام محرم راز زندگی او را توصیف کرده است. ایشان در ۲۶ آذر سال ۱۳۷۵ درگذشت، اما برکات وجودیش برای اهل زمین پایان نگرفت.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۲۶
#هادی_تالهی
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : تفاوت ایثار و انفاق
#حجت_الاسلام_والمسلمین_رفیعی
💠 @RoozieHalal 💠
📌 وفات ابوحامد محمد غزالی
🔹ابوحامد امام محمد غزالی، در سال ۴۵۰ه-ق در طوس به دنیا آمد. در مدت کمی بر اثر ذکاوت فطری، مقدمات را فرا گرفت و سپس عازم نیشابور شد و در حوزه درس امام الحَرَمین جُوِینی مراتب کمال را پیمود.
🔸وی در سال ۴۸۰ ق و در ۳۰ سالگی به مدرسه نظامیه بغداد که از پر اهمیتترین حوزههای درسی آن زمان بود، رفت و به صدها تن از فضلا درس میگفت. پس از مدتی که آوازهاش همه جا را فرا گرفته بود، بر اثر تحول عظیم روحی درس و بحث و مقام را رها کرد و عُزلت گزید و پس از مدتی از بغداد هجرت کرد.
🔹ایشان سپس راهی حجاز، شام و بیت المقدس گردید و دیگر به بغداد نرفت. وی سرانجام به طوس رفت و در آنجا به تدریس پرداخت و طریقت صوفیه را برگزید.
🔸امام محمد غزالی دارای تالیفات فراوانی می باشد از جمله: «احیاءُ علوم الدین»، «کیمیای سعادت»، «تفسیرُ القرآن»، «الاقتِصاد و المُسْتَصْغی». غزالی سرانجام در ۱۴ جمادی الثانی سال ۵۰۵ ق در ۵۵ سالگی در طوس درگذشت.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الثانی_۱۴
#غزالی
💠 @RoozieHalal 💠
📌 درگذشت سید اسماعیل اصفیائی
🔹آیت اللَّه سید اسماعیل اصفیایی، در سال ۱۲۸۹ ش در آذربایجان شرقی دیده به جهان گشود. وی پس از طی دروس مقدمات و سطح، وارد حوزه علمیه تبریز شد و در درس استادان نامدار آن حوزه همچون سید مرتضی خسروشاهی بهره ای وافر برد تا آن که خود یکی از مدرسان ماهر حوزه تبریز گشت. یکی از فرزندان ایشان، مرحوم استاد فاطمی نیا هستند.
🔸او از آن پس به درس و بحث و ارشاد مردم همت گماشت و با تلاش عالی خود، مسجد و مدرسه تاریخی سید حمزه تبریز را که به ویرانه ای تبدیل شده بود احیا کرد و آن را به محلی برای ترویج دین و اسکان طلاب تبدیل نمود.
🔹ایشان پس از عمری تلاش و فعالیت های مذهبی و اجتماعی در تبریز و خدمت به مردم آن شهر، راهی شهرستان قم شد تا با استفاده از انفاس قدسی عارفانِ آن تربت پاک، تزکیه نفسِ خویش را به اکمال برساند. با این حال از تدریس، تألیف و تفسیر غافل نماند.
🔸از بدو ورود به قم، با عشقی سرشار به فقه آل محمد (ص)، تلاش خود را در این زمینه ها دو چندان کرد. سرانجام پس از سال ها کوشش در جهت ترویج و تبلیغ دین و تزکیه و تهذیب نفس در تاریخ ۲۶ آذر ۱۳۶۸ دار فانی را وداع گفت.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۲۶
#اسماعیل_اصفیایی
💠 @RoozieHalal 💠
هنوز از ياد نبرده ام.
چه گله هایی كردم برای سختی راه.
و تو چگونه مرا به بالای كوه هدايت كردی
و فراموش نكرده ام كه چه نااميدانه.
درپي جرعه آبی بودم
و تو چگونه سيرابم كردی
وعده ي خدا اين است:
"از من نترس.دستانت را به من بده.
تا فتح کنی دنيا را.
تازه فهمیدم خدایم این خداست
این خدای مهربان و آشناست
دوستی از من به من نزدیکتر
از رگ گردن به من نزدیکتر
می توان با این خدا پرواز کرد
سفره ی دل را برایش باز کرد
می توان با او صمیمی حرف زد
مثل یاران قدیمی حرف زد
💠 @RoozieHalal 💠
خوشبينی آهن ربای "شاديه"...
اگه خوشبين باشی همه خوبی ها
و حتی همه آدم های خوب به سمتت
كشيده ميشن...
صبحتون بخیر 🌸🌸
💠 @RoozieHalal 💠
#حدیث_روز
🍃 پيامبر خـدا صلى الله عليه و آله:
🔸هيچ مسلمانى نيست كه به گرفتارى جسمى مبتلا شود، مگر آن كه خداوند عز و جل، به فرشتگان خويش مىفرمايد: «براى او پاداش بهترين كارهايى را كه در دوران تندرستى انجام مىداده است، بنويسيد».
🔸ما مِن مُسلِمٍ يُبتَلى في جَسَدِهِ إلّا قالَ اللّهُ عز و جل لِمَلائِكَتِهِ: اكتُبوا لِعَبدي أفضَلَ ما كانَ يَعمَلُ في صِحَّتِهِ.
📚 أمالي شیخ طوسي، ص۳۸۴
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چگونه جزء ثروتمندترین انسانها
در جهان آخرت باشیم؟
#استاد_شجاعی
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت پانزدهم
📚 عنوان: نماز جمعه قوام جامعه است
📖 تفسیر سوره جمعه
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_جمعه
📌 ولادت امام سجاد علیهالسلام (به قولی)
🔸ولادت امام سجاد علیهالسلام به روایتی در تاریخ یک شنبه پانزدهم جمادی الثانی سال ۳۸ هجری قمری و به روایت دیگر، در پنجم شعبان همان سال در مدینه به وقوع پیوست. مادر آن حضرت، شهربانو و پدر بزرگوارشان امام حسین علیهالسلام می باشند.
🔹کنیههای امام سجاد علیهالسلام، ابوالحسن، ابوالحسین، ابومحمّد،ابوالقاسم و ابوعبدالله و القاب ایشان، زینالعابدین، سیدالساجدین، سجاد، ذوالثفنات، هاشمی، علوی، مدنی، قرشی و علیاکبر هستند.
🔸ایشان در طول عمر پربرکتشان، در حوزه سیاسی براى پیش راندن مسلمانان به سوى نفرت از بنیامیه و افزودن حس مبارزه جویى با آنان، تلاشهاى مؤثرى را به انجام رساندند و در فرصت های مختلف، مردم را بر ضد امویان تحریک میکردند.
🔹ایشان براى آگاهى مردم، شیوه دعا را بهکار گرفتند، بهگونهایکه به گفته بسیاری از عالمان علوم اسلامی، دعاهاى آن حضرت، بازگو کننده رویدادهاى عصر آن حضرت هستند.
🔸دعاهای آن حضرت در کتاب صحیفه سجادیه که به زبور آلمحمد صلیاللهعلیه شهرت دارد جمع آوری شده است. این مجموعه، اثر بی همتایی میباشد که در جهان اسلام، پیوسته مورد توجه بزرگان و علما و مصنفان قرار گرفته است.
🔹تاریخ دقیق شهادت امام سجاد علیهالسلام، روشن نیست؛ برخی از روایات شهادت امام سجاد علیهالسلام را در۵۷ سالگی و به دستور ولید بن عبد الملک به وسیله سمّ گزارش کردهاند، مزار ایشان در قبرستان بقیع است.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الثانی_۱۵
#امام_سجاد_علیهالسلام
💠 @RoozieHalal 💠