هدایت شده از جواد گائینی
♦️📣 *تازههای نشر الکترونیک*
📚نسخه الکترونیک کتاب « *اصول فقه کاربردی جلد سوم* » منتشر شد.
🖌مؤلفان:
دکتر *حسین قافی* (عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه)
دکتر *سعید شریعتی* (عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی)
📝 *چکیده کتاب* :
مجموعه سه جلدی اصول فقه کاربردی در شش فصل تنظیم شده است. دو فصلِ «کلیات و مفاهیم» و «مباحث الفاظ» در جلد اول، فصلِ «ادله و منابع فقه» در جلد دوم و سه فصل دیگر در این جلد بحث میشود.
فصل چهارم نیز با عنوان «اصول عمليه» شامل اصلهای استصحاب، برائت، احتياط و تخيير، مورد بررسی قرار گرفته و فصل پنجم با موضوع «تعارض ادله» و ضوابط حل آن، مـورد بحـث واقع شده است. فصل ششـم نيز به مسئله «اجتـهاد و تقـليد» میپردازد.
در اين جلد نيز همانند جلدهای پيشين، مباحث اصولی با بيانی متقن و روان و با ذكر مثالهای حقوقی و كاربردی تبيين شده و مباحث عميق يا حاشيهای در كادر «برای مطالعه بيشتر» قرار گرفته است.
💢💥عرضه در نرمافزار کتابخوان سمتا:
📕https://samta.samt.ac.ir/product/13684/اصول-فقه-کاربردی-جلد-سوم
---------------
🔻کتاب نما:
https://eitaa.com/ketabnama_rihu
🔻پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ایتا:
https://eitaa.com/rihu_ac_ir
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
◾️ بندیکت و نگارش کتاب اخلاق
◽️اسپینوزا پس از طرد از جامعه یهودیان هلند، نام خود را از «باروخ» به معادل لاتینی آن «بندیکت» تغییر داد و باقیمانده عمر را در انزوا گذراند؛ در بیرون از آمستردام اتاق آرامی در زیر شیروانی اجاره کرد و به تألیف آثار فلسفی پرداخت و شغل تراشیدن عدسی برای عینک و دوربین را برای امرار معاش برگزید.
◽️در پایان سال ۱۶۶۰ م. به همراه صاحبخانه قبلی خود که دوستی خوبی بین آنها برقرار شده بود، به دهکده راینسبورگ رفت. وی در خانهای محقر اقامت گزید و به تحقیق و پژوهش همت گماشت. در آنجا چنان سرگرم و مجذوب کارهای علمی و فلسفی شد که بسیار اتفاق میافتاد که برای مدت زیادی خانه را ترک نمیکرد؛ چنان که یک بار به مدت سه ماه از خانه بیرون نیامد.
◽️ در ۱۶۶۱ م. شروع به نگارش رسالهای در باب بهبود عقل کرد؛ اثری که نشانگر نفوذ دکارت در او بوده و در عین حال متضمن انتقاداتی از دکارت است. وی در همان دوران، با علما و حکمای بزرگ عصرش مانند لایبنیتس مکاتبه داشت.
◽️تألیف اثر بزرگش موسوم به «اخلاق» را در ۱۶۶۳ م. آغاز کرد ولی تا ۱۶۷۵ م. تکمیل نشد؛ زیرا موقتاً آن را کنار گذارد تا رسالهای در دفاع از آزادی فکر و بیان بنویسد.
📚 تحلیل نفوذ فرهنگی کابالیستی (عرفان یهودی) در سینما، صفحه ۱۳۶ و ۱۳۷، محمد حسین فرجنژاد و رفیعالدین اسماعیلی
#غرب_شناسی
#پاراکتاب
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 rubika.ir/faraj_nejad
🆔 wekhed.ir/Faraj_Nejad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: علاج وسوسه دشمن تبیین است نه باتوم
🔹بارها گفتم، بازهم میگویم. در راس نقشههای دشمن تبلیغ است و علاج آن تبیین حقیقت است.
🔹وسوسهای را که روی آن جوان و نوجوان اثر میگذارد چه چیزی میتواند برطرف کند؟ باتوم که نمیتواند برطرف کند، آن وسوسه را تبیین میتواند برطرف کند.
📩 راهبرد جریان باطل کتمان یا کمرنگکردن ایامالله است/ میخواهند نگذارند اینجور حادثهها زنده بمانند و نورافشانی کنند
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردم قم: راهبرد جریان باطل کتمان یا کمرنگکردن ایامالله است؛ راهبردش این است که نگذارد اینجور روزها، اینجور حادثهها زنده بمانند و نورافشانی کنند. از نظر جبههی باطل این ایام غالباً کتمان میشوند یا حتی به انکار هم میرسد. روز بیست و دوی بهمن کتمان میشود، روز سیزده آبان، روز نوزده دی، روز نه دی، روز بیست و نه بهمن قضیهی تبریز، روز تشییع شهید سلیمانی، روز تشییع شهید حججی، اینها همه ایاماللهاند. اینها را میخواهند کتمان کنند. اینها هر کدام یک مشعلی هستند که از نظر جریان باطل باید خاموش بشوند، جریان باطلی که در مقابل شما، در مقابل این ملت، در مقابل این انقلاب قرار دارد این مشعلها را بر نمیتابد، اینها را باید نابود کند، مشعلها را خاموش کند. ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_مردم_قم
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 کار را به لحظه و به هنگام باید انجام داد / نباید غفلت کنیم از وظیفهای که عقل و شرع به عهدهی ما گذاشته است
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردم قم: کار را به لحظه باید انجام داد. توابین برای انتقام خون مطهّر امام حسین آمدند جنگیدند، کشته شدند، همهشان کشته شدند، اما در تاریخ اینها را مدح نمیکنند. چرا؟ چون دیرجنبیدند. شما که میخواستید خونتان را در راه امام حسین بدهید، چرا در اول محرّم، دوم محرّم نیامدید، یک کاری اقلاً صورت بدهید؟ آنجا میایستید تماشا میکنید، امام حسین به شهادت میرسد، بعد دلتان میسوزد، آن وقت میآیید در میدان. این کار را به هنگام انجام ندادن این جور است. کار را به هنگام باید انجام داد. نباید غفلت کنیم از وظیفهای که عقل و شرع به عهدهی ما گذاشته. باید بدون تأخیر وارد میدان بشویم. نباید تأخیر داشته باشیم. آن وقت به تناسب اهمیتی که آن کار دارد، خطرات را به جان بخریم. ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_مردم_قم
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 زنده نگه داشتن حوادث تحولی تاریخ وظیفهی همه است/قیام ۱۹ دی مردم قم سرآغاز یک جهاد بزرگ و تحولآفرین بود برای بیرون کشیدن ایران از هاضمه غرب
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردم قم: بزرگداشت نوزدهم دی سال ۵۶ هر سال تکرار میشود. باید هم استمرار داشته باشد. در آینده هم باید این رشتهی نورانی دوام پیدا کند. چرا؟ چون حادثه یک حادثهی تحولی بزرگ بود، حادثهی عادی نبود. زنده نگه داشتن حوادث تحولی تاریخ وظیفهی همه است.
🔻 چرا میگوییم نوزده دی قم یک حادثهی تحولآفرین و تاریخی است؟ چون شروع و سرآغاز یک جهاد بزرگ است. از اینجا یک جهاد بزرگی آغاز شد در سراسر کشور که هدف این جهاد هم این بود که ایران عزیز را از هاضمهی غرب بکشد بیرون. ایران که له شده بود زیر دست و پای فرهنگ معوج و غلط غربی و زیر تسلّط سیاسی و نظامی غربی، این را بکشد بیرون، مستقلش کند، هویت تاریخی ایران را احیا کند. هویت تاریخی اسلام و ایران، ایران اسلامی است.
🔻 این هویت اسلامی ایران گم شده بود. اگر کسی میآمد در خیابانهای تهران راه میرفت، نه حالا فقط هم تهران، در خیلی از شهرهای دیگر، حتی در یک جاهایی از مشهد ما اگر کسی راه میرفت، احساس نمیکرد اینجا یک کشور اسلامی است، اینجا یک مردم مسلمانی زندگی میکنند. ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_مردم_قم
💻 Farsi.Khamenei.ir
راهبرد جریان باطل کتمان یا کمرنگکردن ایامالله است
رهبر انقلاب:
🔹راهبرد جریان باطل کتمان یا کمرنگکردن ایامالله است؛ راهبردش این است که نگذارد اینجور روزها، اینجور حادثهها زنده بمانند و نورافشانی کنند.
🔹از نظر جبهه باطل این ایام غالباً کتمان میشوند یا حتی به انکار هم میرسد.
● روز بیست و دوی بهمن کتمان میشود،
● روز سیزده آبان،
● روز نوزده دی،
● روز نه دی،
● روز بیست و نه بهمن قضیهی تبریز،
● روز تشییع شهید سلیمانی،
● روز تشییع شهید حججی،
اینها همه ایاماللهاند. اینها را میخواهند کتمان کنند.
🔹اینها هر کدام یک مشعلی هستند که از نظر جریان باطل باید خاموش بشوند، جریان باطلی که در مقابل شما، در مقابل این ملت، در مقابل این انقلاب قرار دارد این مشعلها را بر نمیتابد، اینها را باید نابود کند، مشعلها را خاموش کند.
🔴 انجام کار به لحظه و به هنگام
رهبر انقلاب :
🔹کار را به لحظه باید انجام داد . توابین برای انتقام خون مطهّر امام حسین آمدند جنگیدند، کشته شدند، همهشان کشته شدند، اما در تاریخ اینها را مدح نمی کنند. چرا؟ چون دیر جنبیدند . شما که میخواستید خونتان را در راه امام حسین بدهید، چرا در اول محرّم، دوم محرّم نیامدید، یک کاری اقلاً صورت بدهید؟ آنجا میایستید تماشا میکنید، امام حسین به شهادت میرسد، بعد دلتان میسوزد، آن وقت میآیید در میدان. این کار را به هنگام انجام ندادن این جور است. کار را به هنگام باید انجام داد. نباید غفلت کنیم از وظیفهای که عقل و شرع به عهدهی ما گذاشته. باید بدون تأخیر وارد میدان بشویم. نباید تأخیر داشته باشیم. آن وقت به تناسب اهمیتی که آن کار دارد، خطرات را به جان بخریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨یکی از اساتید:
دیروز سر کلاس به دانشجوها گفتم که زمان شاه وقتی یه ایرانی میخواست بره کرج نیاز به اجازه خاص داشت؛ چون خارجیها اونجا بودن! دانشجو باور نمیکرد...
خب بفرما اینم صوت و تصویر آقای هویدا بهایی، که بیش از ۱۳سال نخستوزیر محمدرضا شاه بوده!!
🌷🇮🇷🌷
✅ روش تدریس کشف تحلیلی سیال؛ رویکردی نو در نظام آموزشی
(با تمرکز بر علوم انسانی و معارف اسلامی)
📌قسمت نهم: فاصله گرفتن از روش حفظ محور
🔺یکی از روش های مطرح در تدریس، روش اکتشافی است. اثربخشی این مهارت در تدریس سبب ماندگاری، تعمیم پذیری و حفظ انگیزه آموزشی و پرورشی دانشجویان می گردد. طبق این مهارت، حافظه محوری و قطعی نگری مواد آموزشی کاملاٌ مردود است و دانشجویان با استقلال، تلاش فکری و عملی با هدایت مستمر استاد به اهداف دروس معارف می رسند. در این شیوه استاد کمتر به آموزش مستقیم می پردازد بلکه او ابزار و فنون پاسخ یابی را به دانشجو یاد می دهد و میدان اساسی در این شیوه از تدریس، تفکر انتقادی دانشجو می باشد. در این شیوه دانشجو مهارت های حل مسئله را فرا گرفته و می تواند پیام های معارفی را دسته بندی و تعمیم دهد یا نتیجه بگیرد. همچنین این شیوه سبب می گردد تا انگیزه دانشجو به پیگیری پیام های معارفی دوچندان گردد و از همه مهم تر این شیوه سبب خودباوری و استقلال فکری دانشجو می گردد (علیگلی، جعفر و ابوالفضل ساجدی، رشد خلاقیت و شاخص های آن در اسلام و روان شناسی، ص 334).
🔺در همین راستا یکی از ویژگی های بارز روش کشف تحلیلی سیال نیز، تکیه بر سبک تدریس تحلیل محور بجای حفظ محور است. همانطور که پیش از این گذشت در این روش، دانشجو به یک کنشگر و بازیگری فعال تبدیل می شود که در هیچ یک از مراحل چهارگانه یعنی 1)استخراج واژگان کلیدی، 2)کشف رابطه، 3) تحلیل و داوری و 4) موقعیت یابی مشابه مجبور به حفظ متون درسی نیست بلکه بصورت تحلیلی و میدانی بسوی توسعه و تعمیق مفاهیم درسی و آموزشی حرکت می کند. رهبر انقلاب یکی از ضروریات پیشرفت علمی را تقویت روحیه پژوهش و جویندگی در دانشجویان دانسته و می فرمایند: (یکی از موارد مهمی که باید در بحث تحول نظام آموزشی مدنظر قرار گیرد حذف فرهنگ حفظ محوری و تقویت روحیه تحقیق و تعمیق در علم و دانش است). در جای دیگر ایشان می گویند: (الان دانشهایی تدریس می شود که هیچ فایدهای به حال امروز و آیندهی این دانشآموز ندارد، ذهنیاتی است که یادشان هم می رود و در هیچ مسئلهی زندگی به آنها کمک نکرده و در پیشرفت علم موثر نیست). ایشان ضمن تاکید بر شناسایی و حذف این دست از رویکردها و محتواها، می افزایند: علم نافع آن علمی است که بتواند استعداد جوان و نوجوان را شکوفا کند و آن را در جهت استعداد خودش رشد بدهد. (دیدار معلمان با رهبر انقلاب، 21 اردیبهشت 1401).
ادامه دارد...
🖋حامد پوررستمی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه تهران.
#کشف_تحلیلی_سیال
#جهاد_تبیین_علمی
https://eitaa.com/bikaraneh1
هدایت شده از کانال انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاطره تکان دهنده سردار رادان از شهید ابومهدی المهندس
☑️به کانال انقلابی بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3861118976C7d082fd2da
هدایت شده از موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه خواهران
🚨اخبار مرکز مدیریت
📢آثار منتخب سیزدهمین دوره جشنواره مردمی عمار
📃مادرانه: تهیه شده در معاونت فرهنگی حوزه خواهران
🔺مادر طلبه موفق دارای شش فرزند
🔺مجری و مشاور طرح: زاهره سادات میرجعفری
https://telewebion.com/episode/0x284724b
🔺کارگردان: امیر حسین صحرایی
🔹هر فیلم از زمان آغاز اکران تا ۲۴ ساعت بعد فرصت تماشا دارد. شما میتوانید در قالب بلیت اختیاری و حمایت مالی، از فیلمهایی که میپسندید حمایت کنید تا فیلمسازان به پشتوانه حمایت شما آثار بعدی خود را بسازند.
🔴لینک دسترسی جهت استفاده رایگان از فیلمهای جشنواره عمار:
AmmarYar.ir
#روابط_عمومی
🌺🌺
🌴
@masoumiyeh
هدایت شده از روش شناسی اجتهاد | روشنا
🔳 دیده نمی شد!
◽️«در جلسه با مسئولین مختلف، حاج قاسم یک #گوشه ای مینشست که اصلاً #دیده_نمیشد. آدم گاهی اوقات میخواست بداند یا استشهاد کند، باید میگشت تا او را پیدا میکرد؛ خودش را #جلوی_چشم قرار نمیداد، #تظاهر نمیکرد ... از همه خصوصیات بالاتر، اخلاص او بود ... ماها #تمرین کنیم در خودمان اخلاص را» (رهبر انقلاب، ۱۳۹۸/۱۰/۱۸).
◽️روششناسی اجتهاد (روشنا)
🆔@ravesh_ejtehad
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📝 متن کامل بیانات رهبر انقلاب در #دیدار_مردم_قم منتشر شد.
🔍 بخوانید:
https://khl.ink/f/51707
هدایت شده از خانه-مدرسه مبتدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 #شهید_بهشتی:
«ما به یکتشکیلات نیرومندِ هماهنگِ خلاقِ منسجم که در آن استعدادها همدیگر را بیابند، نیازمندیم.
ما به محیطی که محل تلاقی استعدادها و محل شناسایی متقابل استعدادها باشد و استعدادها در آنجا زمینهای برای شکوفایی پیدا کنند و به محیطی مناسب برای همکاری و هماهنگی احتیاج داریم.»
📖حزب جمهوری اسلامی، گفتارها، گفتگوها، نوشتارها.
بنیاد نشر آثار واندیشههای شهید آیت الله بهشتی، ۱۳۹۰
🔅مرکز نوآوریهای اجتماعی مبتدا
سایت|تلگرام|بله|ایتا|اینستا|سروش|روبیکا
⭕️ *کارآمدی جمهوری اسلامی*
🔹 مناظرهای با حضور دکتر کواکبیان و دکتر کوشکی
http://www.aparat.com/new_harf
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از اخبار تهران20:20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایتی از غسل پیکر شهید سلیمانی و شهدای جبهه مقاومت
🔹شبی که قرار بود شهدا را به اهواز بیاورند، با دوستانم در فرودگاه در تماس بودم و آنها گفتند هنوز پیکرهای شهدا را به اهواز نیاوردهاند.خودم را به بیمارستان نفت اهواز رساندم. انگار یک کسی به من میگفت همین جا بمان.
🔹زمانی که شهدا را آوردند دیگر در حال خودم نبودم، زیر تابوت پیکرهای شهدا رفتم و خدا را هزاران بار شکر کردم. زمانی که به سالن بیمارستان رفتیم هرکسی آنجا بود، همه را بیرون کردند و قرار بود کار DNA را انجام دهند.
🔹یک آقایی من را صدا زد و مسئول غسل پیکر مطهر شهدا شدیم. نخستین شهیدی را که غسل دادم حاج قاسم بود. تمام پیکرها «اربا اربا» بود، انگار صحنه کربلا بود. زمانی که پیکرهای شهدا را غسل میدادیم انگار روضه کربلا بود.
🔹هنگامی که به غسل دادن دست مبارک حاج قاسم رسیدم دست حاج قاسم را روی سینهام گذاشتم و گفتم «حاج قاسم دعایم کن عاقبت بخیر بشوم».
🎴به کانال #اخبار2020 بپیوندید 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc