روزنگار کاشان l نقد و نظر
پیگیری سیدجواد ساداتینژاد 🔹آزادراه کاشان-قم🔹 بخش هفتم ⬅️ تاریخ انتشار: دهم فروردین ماه 1403
پیگیری سیدجواد ساداتینژاد
🔹آزادراه کاشان-قم🔹
بخش هفتم
🔹🔹مسائل و مشکلات آزادراه کاشان-قم یکی از مطالبات مردم است. این آزادراه یک پروژه ملی محسوب میشود ولی مسئولین شهرستان کاشان و استان قم در تیررس بیشتری قرار گرفتهاند. در مطالب پیشین به پیگیریهای فرمانداری کاشان و اقدامات نماینده پیشین مردم در مجلس شورای اسلامی اشاره شد و این پرسش مطرح شد سیدجواد ساداتینژاد در 8 سال گذشته چه پیگیری و اقداماتی برای این آزادراه انجام داده است. «سیدعلی ساداتینژاد» به عنوان مطلع گفت:
🔸سیدجواد ساداتی نژاد در مهرماه سال ۱۳۹۷ به وزیر وقت راه و شهرسازی -محمد شریعتمداری- در خصوص عدم تامین روشنایی و روکش آسفالت آزادراه کاشان-قم تذکر کتبی داد. جلسات متعدد در وزارت راه و شهرسازی با حضور نمایندگان سازمان راهداری و شرکت «ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور» تشکیل شد. افزون بر این جلساتی نیز با آقای «سیدمحمدحسین مصطفوی» -مدیرعامل وقت آزادراه- در کاشان انجام شده است.
🔸مصطفوی معتقد بود هزینۀ روشنایی سنگین است و باید توسط دولت تأمین شود یا اینکه دولت مجوز افزایش عوارض آزادراه را بدهد تا از این طریق هزینه پروژه تامین شود که نهایتاً اجازه افزایش عوارض مسیر توسط کمیسیون زیربنایی دولت صادر نشد.
🔸حتی روشنایی آزادراه در بخش مشکات به خاطر این که شرکت آزادراه حاضر نبود هزینه آن را به عهده بگیرد تا مدت زیادی خاموش بود تا اینکه با دستور وزیر - محمد شریعتمداری- شرکت آزادراه هزینه آن را پذیرفت و روشنایی آن بخش پایدار ماند.
🔸وزارت راه و شهرسازی در سال پایانی دولت حسن روحانی -سال 1399- با پیگیری های ساداتینژاد با اختصاص ۱۵ میلیارد تومان برای پروژه روشنایی آزادراه قم-کاشان موافقت کرد ولی آقای عبدالهاشم حسننیا -معاون وزیر وقت- با تخصیص این اعتبار مخالفت کرد و معتقد بود این آزادراه تحت نظارت وزارت راه و شهرسازی نیست و صندوق بازنشستگی به عنوان بهرهبردار بایستی هزینههای آن را از محل درآمد آزادراه تأمین کند.
🔸ساداتینژاد سال 1400 در زمان دولت رئیسی تلاش کرد تا بهرهبرداری آزادراه به وزارت راه و شهرسازی منتقل شود ولی به گفتۀ خیرالله خادمی -مدیرعامل وقت شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور- صندوق بازنشستگی کشور ۲۰۰ میلیارد تومان از دولت میخواهد که به تایید سازمان بازرسی و دیوان محاسبات کشور رسیده بود و حاضر نیست پروژه را به دولت منتقل کند.
🔸افزون بر این سیدجواد ساداتینژاد معتقد بود که چنانچه بهرهبرداری آزادراه به قرارگاه خاتمالانبیاء واگذار شود با توجه به ظرفیت، امکانات و توانمندی این مجموعه بسیاری از مسائل و مشکلات آزادراه حل خواهد شد که تحقق این امر نیازمند پیگیری نماینده منتخب و مسئولین شهرستان است.
⬅️ تاریخ انتشار: یازدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مسئولیت و تکلیف/قسمت دوم 🔹حامیان دانشگاه🔹 بخش دوازدهم 🔸«حسن دقیق» در جلسهای که برای پاسداشت خدما
«سردرگمی یک جریان»
🔹حامیان دانشگاه🔹
بخش سیزدهم
🔸اگر بزرگواران ناراحت نشوند؛ اگر بتوان فعالیت اصلاحطلبی در منطقۀ کاشان را یک «جریان» دانست؛ اگر صاحبان جلسه «طریق صدق» را از فعالین اصلاحطلبی برشمرد و اگر استدلالهای این یادداشت را خام و سطحی ارزیابی نکرد؛ در این صورت تنها عنوانی که میتوان برای جمعبندی محتوای جلسه و این دست از اقدامات انتخاب کرد چیزی جز «سردرگمی یک جریان» نیست!
⬅️ این یادداشت را در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: دوازدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
«نیازسنجی و مخاطبشناسی» 🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹 بخش سوم 🔸«روزنگار» در سال جدید در نظر دارد یکی
«نیاز سنجی و مخاطبشناسی»
🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹
بخش سوم
🔹🔹«روزنگار» در سال جدید در نظر دارد یکی از محورهای تولید محتوای خود را به «سلامت و تندرستی» اختصاص دهد. برای این کار نیازمند نقشۀ راه است. گام نخست نظرسنجی در خصوص اولویتهای محورهای حوزه سلامت است که نظر همراهان را جویا شدیم. گام بعدی دریافت مشورت از صاحبنظران حوزۀ بهداشت و درمان است. «روزنگار» برای دریافت راهنمایی و مشورت سراغ دکتر «مسعود دهقانی» رفته است. بخشی از صحبتهای ایشان در زمینۀ محتوای سلامت را باهم بخوانیم:
🔸مرگ و میر ناشی از بیماریهای «قلبی عروقی» در جایگاه نخست قرار دارد. رتبۀ بعدی در اختیار سرطانهاست. پس از آن مربوط به بیماری تنفسی و حوادث رانندگی است. از نظر شیوع بیماری، «سالک» یکی از مواردی است که به عنوان بیماری بومی منطقه شناخته میشود. این بیماری محلی است که بخشی از کویرنشینان منطقه را گرفتار کرده است. حتی تا زیدی و چند مورد هم در فین بزرگ گزارش شده است که به سمت کاشان در حال حرکت است. از سال ها قبل شایع بوده و همچنان در حال انتشار و توسعه می باشد ، از حاشیه کویر شروع شده و طی سال های آینده به مرکز شهر خواهد رسید. سالک، بیماری پوستی است که زخم ناشی از آن درمان نمیشود و هموار اثر آن باقی می ماند.
🔸ولی جوانان در فضای مجازی دنبال چه چیزی هستند؟ مسائل مربوط به مو، پوست، تناسب اندام، زیبایی و مواردی از این دست هستند! در صورتی که معمولاً محتوای سازمانی برای کسی تهیه و تولید میشود که کمتر از فضای مجازی استفاده میکند! ولی وزارتخانه میگوید مثلاً مرگ و میر در این حوزه زیاد شده و باید جلوی آن گرفته شود. این بیماریها در سنین بالاتر شایع است ولی سن حدود 70 درصد جامعه که از فضای مجازی استفاده میکنند کمتر از 45-40 سال است.
🔸الان نوجوانان و جوانان به باشگاه بدنسازی میروند. آیا از نحوۀ مصرف کراتین خبر دارند؟ آیا مربی و مسئول باشگاه یا حتی پزشک از مصرف کراتین مورد نیاز جوانی که به باشگاه میرود خبر دارد؟ چه کسی تجویز میکند؟! رئیس باشگاه! شاید او هم دنبال باشگاهداری خودش باشد! این طیف از جامعه مخاطب دنبال محتوا متناسب با بدنسازی و تناسب اندام است.
🔸گاهی ما بر اساس مزاج خودمان طبابت کرده و محتوای سلامت تولید کردهایم. نیاز جامعه هدف را نمیبینیم. باید نیاز را از جامعۀ هدف دریافت کنیم. البته گاهی ممکن است نظرسنجی ما را گمراه کند. نیازسنجی باید هدایت شود. افزون بر این باید از نظر کارشناسان و صاحبنظران در کنار نیازسنجی جامعۀ هدف بهره برد.
🔸از طرف دیگر امکان تولید محتوا برای بعضی از بیماریها مانند ایدز و هپاتیت و .... با توجه به محدودیتهایی که در جامعه وجود دارد وجود ندارد. به همین خاطر سراغ تولید محتوایی میرویم که از درجۀ اولویت کمتری برخوردار است. مثلاً برای ایدز میگوییم مردم مواظب تیغ ریشتراشی باشند ولی آیا همۀ جوانب و ملاحظات پیرامون بیماری ایدز اطلاعرسانی و آگاهیبخشی شده است؟!
⬅️ تاریخ انتشار: دوازدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
پیگیری سیدجواد ساداتینژاد 🔹آزادراه کاشان-قم🔹 بخش هفتم 🔹🔹مسائل و مشکلات آزادراه کاشان-قم یکی از م
کارزاری برای آزادراه امیرکبیر
🔹آزادراه کاشان-قم🔹
بخش هشتم
https://www.karzar.net/108789
⬅️ تاریخ انتشار: سیزدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
«سردرگمی یک جریان» 🔹حامیان دانشگاه🔹 بخش سیزدهم 🔸اگر بزرگواران ناراحت نشوند؛ اگر بتوان فعالیت اصل
«سردرگمی یک جریان»
🔹حامیان دانشگاه🔹
بخش سیزدهم
🔸اگر بزرگواران ناراحت نشوند؛ اگر بتوان فعالیت اصلاحطلبی در منطقۀ کاشان را یک «جریان» دانست؛ اگر صاحبان جلسه «طریق صدق» را از فعالین اصلاحطلبی برشمرد و اگر استدلالهای این یادداشت را خام و سطحی ارزیابی نکرد؛ در این صورت تنها عنوانی که میتوان برای جمعبندی محتوای جلسه و این دست از اقدامات انتخاب کرد چیزی جز «سردرگمی یک جریان» نیست!
🔸مصطفی معین مهمان ویژه مراسم، مهمترین رسالت دانشگاه و دانشگاهی را «مسئولیت اجتماعی» دانسته و میگوید: مسئولیت دانشگاه در مسائل جامعه خیلی با اهمیت است. دانشگاه باید نسبت به جامعه مسئولیت داشته باشد. نام آن را «مسئولیت اجتماعی دانشگاه» میگذارند. بالاترین کاری که دانشگاه باید انجام بدهد سرمایه اجتماعی جامعه را بالا ببرد. با عمل، با رفتار، با منش و مشارکت در برنامهریزی و سیاستگذاری جامعه. این بزرگترین مسئولیت دانشگاه است.
🔸ولی حمیدرضا فهیمیتبار به عنوان یکی از اعضای ستاد برنامهریزی مراسم «طریق صدق» معتقد است: «ما تشکل سیاسی نیستیم و نداریم! هیچ کس از این جلسه نترسد این جلسه یک تنفس اخلاقی در فضای بیاخلاقی است! ما دنبال بحثهای سیاسی نیستیم. ما دنبال نهادینه کردن اخلاق در جامعه هستیم.»
🔸مصطفی معین برای دانشگاه و دانشگاهیان «مسئولیت اجتماعی» و افزون کردن «سرمایه اجتماعی» قائل است و «حمیدرضا فهیمیتبار» این نقش را «تنفس اخلاقی در فضای بداخلاقی» معنی میکند.
🔸چگونه دانشگاه و دانشگاهیان میتوانند مأموریت و رسالت دانشگاه در خصوص «مسئولیت اجتماعی»، «برنامهریزی» و «سیاستگذاری» مشارکت کرده «سرمایه اجتماعی جامعه» را ارتقا بخشند در صورتی که خود را جدای از فضای سیاسی و اجتماعی شهر میپندارند و برای خود مسئولیتی جز «تنفس اخلاقی» در «فضای بیاخلاقی» -به زعم خود قائل- نباشند؟!
🔸ممکن است بفرمایند حاکمیت اجازۀ مشارکت برای این جریان قائل نیست، مانعی ندارد! اکثریت شورای اسلامی کاشان در مقاطع مختلف از جمله پنجمین دوره شوراها در اختیار اعضای موسوم به «همدلی» قرار گرفت که مورد حمایت برخی از متولیان همین جلسه قرار داشت -نگوییم در اختیار جریان موسوم به اصلاحطلبی بود- در آن زمان برای مشارکت در مدیریت شهری و افزون کردن سرمایه اجتماعی چه کردهاند و آیا این افراد - یا این جریان- برای اقدامات انجام شده و نشده قائل به پاسخگویی هستند یا خیر؟!
🔸مدیریت دانشگاه جامع کاشان در چند دوره در اختیار «حسن دقیق»، «عباس زراعت» و چندی پیش از آن «تقی شامخی» قرار گرفت. -همین افرادی که متولیان برگزاری این جلسه هستند- نگوییم در اختیار جریان اصلاحطلبی قرار گرفت- آیا در این چند دوره که مدیریت دانشگاه در کف اختیار ایشان بود برای تحقق اهداف مدنظر جناب معین اقداماتی انجام شده است؟! آیا آمار و ارقامی وجود دارد؟! اصلاً آیا قائل به پاسخگویی هستند؟!
🔸از همۀ اینها که بگذریم به قول جناب محمد خداداد عزیز -مجری جلسه- سخن دوست خوشتر است. «حسن دقیق» که مراسم برای پاسداشت زحمات علمی و اجتماعی ایشان برگزار شده است خود معترف است که سه دوره از پذیرش مدیریت دانشگاه طفره رفته و گفته از عهدۀ این کار برنمیآید! به تبع آن برنامهای هم برای تحقق اهداف مدنظر ارائه نداده است! طبیعی است که نتواند آنچه مدنظر مصطفی معین در مأموریت و رسالت دانشگاه است محقق کند!
🔸ولی با این وجود مصطفی معین -وزیر وقت آموزش عالی- بیتوجه به امتناع «حسن دقیق» مسئولیت دانشگاه کاشان را بر دوش کسی قرار داده است که برنامهای ندارد؛ البته این بدان معنی نیست افراد دیگری که این مسئولیت را به عهده گرفتهاند برنامهای ارائه داده و از پس آن برآمدهاند - که بحث این یادداشت نیست- ولی میتوان به لحاظ استدلال از جزء به کل رسید و متوجه شد یکی از علل و عوامل ناکارآمدی دانشگاه در تحقق اهداف، مأموریتها و رسالت خود -بر اساس تعریف وزیر پیشین آموزش عالی- چیست و فضای موجود جامعه -خوب یا بد ، مطلوب یا نامطلوب- از کجا و چگونه نشأت گرفته است و این پرسش اساسی مطرح میشود آیا بخشی از فضای موجود جامعه حاصل اقدامات پیشین همین جریان نبوده است که اکنون ناچار است جلسه یا جلساتی برای «تنفس اخلاقی» در «فضای بداخلاقی» برگزار کند؟!
⬅️ تاریخ انتشار: سیزدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
علیرضا دیمکار 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستودوم 🔸علیرضا دیمکار را بیشتر به بازیگری و ت
مدعیان اصولگرایی
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
بخش بیستوسوم
مدعیان؛ اصولگرایی، اصلاحطلبی ندارد! افرادی که به «نام» و «عنوان» در مرام، مسلک یا جریانی جای گرفتهاند ولی در «عمل» با آن فاصله دارند. دلایل این دوگانگی یا چندگانگی بسیار است. گاه بر اساس منافع شخصی و گاه، حزبی، باندی و گروهی است! گاه خود را این گونه توجیه میکنند برای مصلحت روزگار است! در این بخش «محمدحسن قدیری ابیانه» به عنوان کسی که از نزدیک فضای سیاسی کاشان را تجربه کرده، ویژگیهای مدعیان اصولگرایی کاشان را برشمرده است.
⬅️ تاریخ انتشار: چهاردهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
«نیاز سنجی و مخاطبشناسی» 🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹 بخش سوم 🔹🔹«روزنگار» در سال جدید در نظر دارد یک
نقش 20 درصد سلامت جامعه
برای خدمات بهداشت و درمان
🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹
بخش چهارم
دنیا عوامل موثر بر سلامت را تقسیمبندی کرده است. بخش عمده آن عوامل اجتماعی اقتصادی است. البته درصدهای مختلفی برای آن ذکر شده است. حداقل 40 درصد سلامت متأثر از عوامل اجتماعی است. که شامل عوامل اقتصادی هم می شود. 10 درصد مربوط به عوامل زیست محیطی است. 30 درصد مربوط به رفتارهای فرد است. 20 درصد مربوط به خدمات بهداشت و درمان است.
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مدعیان اصولگرایی تصمیمسازان انتخاب دوازدهم بخش بیستوسوم مدعیان؛ اصولگرایی، اصلاحطلبی ندارد!
مدعیان اصولگرایی
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوسوم
🔹🔹مدعیان؛ اصولگرایی، اصلاحطلبی ندارد! افرادی که به «نام» و «عنوان» در مرام، مسلک یا جریانی جای گرفتهاند ولی در «عمل» با آن فاصله دارند. دلایل این دوگانگی یا چندگانگی بسیار است. گاه بر اساس منافع شخصی و گاه، حزبی، باندی و گروهی است! گاه خود را این گونه توجیه میکنند برای مصلحت روزگار است! در این بخش «محمدحسن قدیری ابیانه» به عنوان کسی که از نزدیک فضای سیاسی کاشان را تجربه کرده، ویژگیهای مدعیان اصولگرایی کاشان را برشمرده است:
🔸یکی از چیزهایی که باعث شد عده ای خیلی علیه من موضوع گرفتند این بود که من گفتم با فساد مبارزه می کنم. اولویت برای مبارزه با مفسدین از نظر من «مدعیان اصولگرایی» هستند. چون این ها با فساد و رانت خواری به اصولگرایی لطمه میزنند. بنابراین اول سراغ کسانی میروم که با ادعای اصولگرایی رانتخواری میکنند. تعدادی از افرادی که با پوشش اصول گرایی دنبال رانت خواری بودند شمشیر را از رو بستند. اصولگرا دنبال رانتخواری نیست. مدعیان اصول گرایی بیشتر لطمه می زنند.
🔸آیت الله نمازی به من گفتند شما شخصیت ملی و شناخته شده هستید. چرا از تهران در انتخابات نامزد نمیشوید؟ نگفتند در کاشان وارد نشوید. ولی من همان زمان در جلسات دانشجویی بحثی را مطرح کردم که این گونه استنباط شد که من با نظر ایشان در امور مختلف زاویه دارم.
🔸من با احداث فرودگاه کاشان مخالف بودم. اعتقاد داشتم فرودگاه به صرفه کاشان نیست و به نتیجه هم نمیرسد. چون فرودگاههایی که حتی 20 پرواز در روز دارند اقتصادی نیستند و مشکل دارند. بنابراین سرمایهگذاری روی فرودگاه کاشان کار درستی نبود. اعتقاد داشتم حتی اگر به نتیجه برسد و راه بیفتد دوام نخواهد داشت. به خصوص که کاشان تا تهران 2 ساعت و نیم فاصله دارد.
🔸میگفتند حضرت آقا روی ساخت فرودگاه تأکید دارند. گفتم نظر ایشان محترم است. ایشان نماینده ولی فقیه هستند و من در مسائل دینی خود را موظف به انجام نظرات ایشان میدانم. در صورتی که مطابق با نظر رهبری باشد. اما این که فرودگاه برای کاشان لازم هست یا نه؟ یا اون پلی که جلوی مصلی احداث شده است لازم است یا نه؟ من خودم را صاحب نظر میدانم.
🔸من معمار و شهرساز هستم. در این زمینه متخصص هستم. من در مسائل معماری و شهرسازی مجتهد هستم. دکترای مدیریت استراتژیک دارم. الان بعضی از اعضای مجلس خبرگان رهبری در خصوص بعضی از مسائل با من مشورت میکنند.
⬅️ تاریخ انتشار: پانزدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مدعیان اصولگرایی 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوسوم 🔹🔹مدعیان؛ اصولگرایی، اصلاحطلبی ندا
مهدی نادعلی
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوچهارم
🔸این روزها مهدی نادعلی که در کنار «علی هاشمی طاهری» مزین به پسوند «آرانی» شده دوشادوش نماینده منتخب کاشان، آران و بیدگل به مناطق مختلف کاشان سرزده و از این جهت سوژه برخی کاربران فضای مجازی شده است! گفته میشود دنبال آن است مسئولیت دفتر نماینده منتخب را از آن خود کند؛ جایگاهی که -با وجود اهمیت و حساسیت- حائز امتیاز ویژهای نیست! از همۀ اینها گذشته بایستی به چند پرسش اساسی پاسخ گوید...
🔹🔸گزارش گفتوگو با «مهدی نادعلی» را در «روزنگار» بخوانید.
روزنگار کاشان l نقد و نظر
نقش 20 درصد سلامت جامعه برای خدمات بهداشت و درمان 🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹 بخش چهارم دنیا عوامل
نظر متفاوت
دکتر محمدحسین زیلوچی
🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹
بخش پنجم
🔸اگر همۀ تولیدات رسانهای و مطالبات مردم را بررسی کنیم کمتر اثری از پیشگیری میبینیم. همۀ داد و فریاد مردم و مسئولین متأثر از آن؛ زیرساختها، تجهیزات و کادر درمان است. چرا بیمارستان تأمین اجتماعی احداث نشده است؟! چرا مراکز درمانی و بیمارستانهای منطقۀ کاشان با کمبود تجهیزات مواجه است؟! چرا مراکز درمانی و پزشکی با کمبود کادر درمان، پزشک عمومی و متخصص دست و پنجه نرم میکند؟! چرا بودجه درمان کفاف هزینههای درمانی را نمیدهد؟! ولی دکتر محمدحسین زیلوچی نظر دیگری دارد!
🔸این مطلب را در روزنگار بخوانید.
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مهدی نادعلی 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوچهارم 🔸این روزها مهدی نادعلی که در کنار «علی ه
مهدی نادعلی/قسمت نخست
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوچهارم
🔹🔹این روزها مهدی نادعلی که در کنار «علی هاشمی طاهری» مزین به پسوند «آرانی» شده دوشادوش نماینده منتخب کاشان، آران و بیدگل به مناطق مختلف کاشان سرزده و از این جهت سوژه برخی کاربران فضای مجازی شده است! گفته میشود به دنبال آن است مسئولیت دفتر نماینده منتخب را از آن خود کند؛ جایگاهی که -با وجود اهمیت و حساسیت- حائز امتیاز ویژهای نیست! از همۀ اینها گذشته بایستی به چند سوال اساسی پاسخ گوید...
🔹🔹نادعلی در خصوص انتخاب شهردار میگوید:
🔸🔸«همان روزهای اول که به شورا آمدم به آقای ساداتینژاد گفتم من با 25 سال تجربه شهرداری پا به شورا گذاشتهام. از این تجربه استفاده کنید. نه تنها من بلکه بسیاری از اعضای شورا اعتقاد داشتند که باید گزینهای برای شهرداری انتخاب شود که به قول معروف «شهردارچی» باشد. تجربهای از شهرداری در کارنامه خود داشته باشد ولی ایشان به حرفهای اعضای شورا توجه نکرد!»
🔹🔹ولی این حرف عضو شورا محکمهپسند نیست. شاید بتوان گفت آقای ساداتینژاد به عنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی توصیه و سفارش کرده ولی در نهایت تصمیم انتخاب شهردار با شورا است. شورا فردی را برای تصدی مسئولیت شهرداری انتخاب کرده که خود قائل به آن نیست؛
🔸🔸«نه این طور نیست. 90 هزار رأی مردم پشت نماینده بود. شما باید در آن فضا قرار گرفته و قضاوت کنید. آقای ساداتینژاد عملکرد آقای «حسن بخشنده» را تضمین کرد. گفت شما نگران نباشید. به من اعتماد کنید. به ما قول داد. حتی متأسفانه به لحاظ شکلی هم ظاهر کار را رعایت نکرد. اعضای شورا انتظار داشتند حداقل آقای ساداتینژاد چند نفر را معرفی کرده و انتخاب را به شورا واگذارد. گویا روال کار برعکس شده بود. ما مشورت دادیم ولی در نهایت آقای سیدجواد ساداتینژاد شهردار کاشان را انتخاب کرد!»
🔹🔹انتظار آقای سیدجواد ساداتینژاد -از زاویهای- کاملاً معقول و منطقی است. او آبروی خود را گذاشته، پا روی قانون نهاده و با وجودی که وظیفۀ نظارت شوراها را در عهده داشته یک طرفه از اعضای لیستی برای شورای شهر حمایت کرده است. اکنون انتظار دارد اعضای این لیست حرف او را خوانده و شهرداری در مصدر کار قرار دهند که او میخواهد؛ وامی به اعضای لیست داده و اکنون اقساط آن را مطالبه میکند ولی «مهدی نادعلی» خود را وامدار سیدجواد ساداتینژاد نمیداند:
🔸🔸«من خودم را وامدار هیچکس نمیدانم. ما تابع یک جریان هستیم. این طور نیست که خودمان را وابسته به شخص بدانیم. مثال واضح آن جریان آقای احمدینژاد بود. من احمدینژادی بودم. وقتی با رهبری زاویه گرفت با ایشان فاصله گرفتیم ولی همچنان وفادار به جریان اصولگرایی هستیم.
🔸🔸در ثانی میگویید آقای ساداتینژاد از این لیست حمایت کرد ولی کمی به عقب برگردیم. شخص ایشان را برای نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی چه کسی داخل لیست گذاشت؟! ما هر دوره در جریان اصولگرایی از ایشان حمایت کردیم. من یکی از حامیان سرسخت او در دوره اول و دوم بودم ولی وقتی از مردم جدا شد و آن حرف و حدیثها مطرح شد علیرغم این که برای شخص ایشان احترام قائل هستم ولی از او فاصله گرفتم.»
🔹🔹ولی گفته میشود شما به همراه دوستانتان به محض این که احساس کردید آقای سیدجواد ساداتینژاد از مسئولیت وزارتخانه کنار گذاشته شد - یا استعفا داده است- شهردار مورد نظر ایشان را استیضاح کردید؟!
⬅️ ادامه گفتوگو را در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: شانزدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
کارزاری برای آزادراه امیرکبیر 🔹آزادراه کاشان-قم🔹 بخش هشتم https://www.karzar.net/108789 ⬅️ تاری
کارزاری برای آزادراه امیرکبیر
🔹آزادراه کاشان-قم🔹
بخش هشتم
🔸«رضا صاحبی» یک شهروند عادی مثل من و شما است ولی دغدغۀ مسائل و مشکلات شهری دارد. اخیراً در حال پیگیری کارزاری برای نوسازی آزادراه قم-کاشان -آزادراه امیرکبیر- است. تا این لحظه 758 امضا جمع شده است. پیشنهاد میکند شما هم امضا بفرمایید. کار سختی نیست. فشار دادن یک دکمه همراه با ثبت نام و شماره همراه است.
🔸اثر امضای من و شما در صفحه کارزار توضیح داده شده و میتوانید مطالعه بفرمایید در هر صورت این اقدام را میتوان حداقل کاری دانست که در راستای مسئولیت اجتماعی است.
⬅️شما میتوانید از طریق لمس لینک زیر وارد صفحه کارزار شده و امضا بفرمایید.
➡️https://www.karzar.net/108789
⬅️ تاریخ انتشار: شانزدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
نظر متفاوت دکتر محمدحسین زیلوچی 🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹 بخش پنجم 🔸اگر همۀ تولیدات رسانهای و مط
نقش 20 درصد سلامت جامعه
برای خدمات بهداشت و درمان
🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹
بخش پنجم
🔹🔹محمدحسین زیلوچی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در خصوص عوامل موثر بر سلامت معتقد است:
🔸«دنیا، عوامل موثر بر سلامت را تقسیمبندی کرده است. بخش عمده آن عوامل اجتماعی اقتصادی است. البته درصدهای مختلفی برای آن ذکر شده است. حداقل 40 درصد سلامت متأثر از عوامل اجتماعی است. که شامل عوامل اقتصادی هم می شود. 10 درصد مربوط به عوامل زیست محیطی است. 30 درصد مربوط به رفتارهای فرد است. 20 درصد مربوط به خدمات بهداشت و درمان است.
🔸به نظر شما چه مقدار امکانات بهداشتی و درمانی در منطقه و شهرستان وجود دارد؟ اگر دانشگاه علوم پزشکی کاشان بهترین امکانات بهداشتی و درمانی، تجهیزات و کادر درمان را مهیا کنند تنها به اندازۀ 20 درصد در سلامت مردم موثر است. در واقع وضعیت مسکن، کار و اشتغال و مسائل اقتصادی به عنوان عوامل اجتماعی-اقتصادی برای سلامت مردم تعیین کننده و تأثیرگذار است.
🔸در بسیاری از موارد هزینهای که باید برای سلامت یک شهروند اختصاص داده شود ناچار صرف نیازهای دیگر زندگی میشود. در واقع وقتی فقر وارد زندگی یک خانواده میشود سلامتی خانواده تهدید میشود. فقر و بیماری قرین و همزاد همدیگر هستند.
🔸بعضی از بیماریها ناشی از بیکاری است و بعضی از کارها خود منشأ بیماری است. مثل کارهایی که فرد در مدت زمان زیادی ناچار است در یک حالت ثابت ایستاده یا نشسته قرار گیرد یا در فضای آلوده یا در معرض بعضی مواد شیمیایی قرار گیرد. همۀ این موارد باعث بیمار میشود.
🔸استفاده از تولیدات صنایع در زندگی روزمره عامل دیگری بیماری است؛ تفاوت جنس خوب و بد، استاندارد و غیراستاندارد به واسطۀ استفاده از مواد اولیه مجاز و غیرمجاز است.
🔸بیش از 85 هزار مادۀ آسیبرسان در صنعت شناسایی شده است که از این مقدار در کشوری مثل آمریکا برای 500 مورد آن قانون وضع شده که نباید از مقدار مشخصی در تولید محصول فراتر برود. حالا شما از یک صنعتگر داخل بپرسید که چند ماده اولیه آسیبرسان را نام ببرد؛ معمولا به آن آگاه نیست! مثلاً بیشتر مردم مواد اولیه لنت ترمز را به عنوان یک عامل میشناسند ولی در همۀ محصولات صنعتی ممکن است از مواد آسیبرسان استفاده شده باشد.»
🔹🔹بر اساس مطالب فوق یک پرسش اساسی مطرح میشود؛ چرا جامعه صرفاً درمان را مطالبه میکند؟! موضوعی که حلقه آخر زنجیره سلامت است و تنها 20 درصد سلامت جامعه متکی به آن است؟!
🔸🔸لطفاً نظرتان را با همراهان کانال به اشتراک بگذارید.
⬅️ تاریخ انتشار: شانزدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مهدی نادعلی/قسمت نخست 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوچهارم 🔹🔹این روزها مهدی نادعلی که در
مهدی نادعلی/قسمت دوم
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوچهارم
🔹🔹ولی گفته میشود شما همراه دوستان شورا همین که احساس کردید آقای سیدجواد ساداتینژاد از مسئولیت وزارتخانه کنار گذاشته میشود - یا استعفا داده است- شهردار مورد نظر ایشان را استیضاح کردید؟!
🔸🔸«همین طور که اشاره کردم اصلاً این طور نیست. ما از همان ماه اول متوجه شدیم شهردار این کاره نیست. طبق وظیفه خود در شورا در جریان اقدامات جناب بخشنده قرار گرفتیم و نقایص متعددی دیدیم بطور مثال در بحث نظافت شهر؛ بحران بسیار جدی پیش آمد و نهایتا تا آنجا پیش رفت که امام جمعه محترم شخصاً به اتفاق شهردار وقت از چند نقطه شهر بازدید میدانی انجام دادند و در پایان بازدید نکاتی را به جناب بخشنده متذکر شدند و در نماز جمعه هم در این خصوص صحبت فرمودند!
🔸🔸 اعضای شورا چندین بار این مسائل را به آقای سیدجواد ساداتینژاد انتقال دادند و نارضایتی از عملکرد شهردار در مسائل شهری را مطرح کردیم، آقای ساداتینژاد دائم میگفتند مدارا کنید!! شما فکر میکنید پروژه نیمهتمام زیرگذر شهید خادمی که به پایان رسید دغدغه شهردار بود؟! اگر فشارهای دائم شورا نبود این پروژه به سرانجام نمیرسید ولی متأسفانه آقای بخشنده از جای دیگر خط میگرفت.
🔸🔸هرچه شورا سعی کرد به ایشان مشاوره بدهد ولی عکس آن را عمل میکرد ولی با این وجود شورا همۀ فشارها و تخریبها را به جان خرید و سعی کرد جابجایی شهردار محترمانه انجام شود ولی خودشان نخواستند. حتی نامۀ سکونت هم بهانه بود تا احترام شهردار حفظ شود ولی آقای جواد نائینی پیام داد که شما شهردار را استیضاح نکنید ما خودمان همین طور که ایشان را آوردهایم برمیداریم ولی دنبال وقتکُشی بودند و این وسط حق مردم ضایع میشد و ما به عنوان نماینده مردم اجازه نداشتیم که حق مردم بیش از این پایمال شود!
🔸🔸«حسن بخشنده» با این اقدامات و به قول خودش با افشاگری که در صحن علنی شورا انجام داد برای همه هزینه درست کرد. برای خودش، برای ما و برای شخص سیدجواد ساداتینژاد. عملکرد ایشان درست نبود. بالاخره در هر سازمان و نهادی مشکلاتی وجود دارد و درست نیست که آبروی یک مجموعه را دستخوش اختلافات سیاسی قرار دهیم. «بخشنده» دنبال این بود که مشکلات مجموعه را به اعضای شورا ارتباط دهد در صورتی که شورا صبوری کرد و آبروی شهردار را نگه داشت.
🔹🔹در عوض اعضای شورا برای انتخابات مجلس با قدرت پا در میدان گذاشت و از دو کاندیدا حمایت کردند. حسین حیدریان و حسین باغشیخی و مصطفی کردمیل از علیرضا رضازاده حمایت کردند و بقیۀ اعضای شورا سراغ آقای مصطفی معینی آمدند. این دوگانگی در شورا ناشی از چه بود؟!
🔸🔸من کاری به بقیۀ اعضای شورا ندارم. من شخصاً همۀ کاندیدا را بررسی کردم. اعتقاد دارم آقای مصطفی معینی میان کاندیدا اصلح بودند. به همین خاطر تصمیم گرفتم حمایت کنم.
🔸🔸البته همان موقع آقای معینی با «علی هاشمی طاهری» تماس گرفته و درخواست حمایت کرده بودند. قرار شد جلسهای برگزار شود. این جلسه با حضور 6 نفر از اعضا برگزار شد و سه ساعت طول کشید. در نهایت به نتیجه رسیدیم ایشان اصلح است و من و آقای هاشمی طاهری به صورت مشخص حمایت کردیم.
⬅️ گفتوگوی کامل را در «روزنگار» بخوانید.
⬅️ تاریخ انتشار: هفدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مهدی نادعلی/قسمت دوم 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوچهارم 🔹🔹ولی گفته میشود شما همراه دوس
میثاقنامه
مهدی نادعلی/قسمت سوم
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوچهارم
🔹🔹«میثاقنامه» کلیدواژهای است که این روزها به صورت گسترده مورد استفاده کاربران فضای مجازی قرار گرفته است. صحبت از تعهدی است که منتخب مردم به افرادی سپرده که اقدامات، پیگیریها و سیاستهای خود را در دورۀ نمایندگی بر اساس خط مشی این افراد در مجلس و حوزه انتخابیه به خصوص کاشان تنظیم نماید.
🔸🔸«مهدی نادعلی» عضو شورای اسلامی شهر کاشان که در انتخابات اخیر به همراه «علی هاشمی طاهری» به صورت رسمی و مشخص از «مصطفی معینی» حمایت کرد نظر دیگری دارد. «مهدی نادعلی» در قسمت سوم گفتوگو به این موضوع پرداخته است.
⬅️ این گفتوگو را در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: هفدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
میثاقنامه مهدی نادعلی/قسمت سوم 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوچهارم 🔹🔹«میثاقنامه» کلید
میثاقنامه
مهدی نادعلی/قسمت سوم
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوچهارم
🔸🔸من کاری به بقیۀ اعضای شورا ندارم. من شخصاً همۀ کاندیدا را بررسی کردم. اعتقاد دارم آقای مصطفی معینی میان کاندیدا اصلح بودند. به همین خاطر تصمیم گرفتم حمایت کنم.
🔹🔹یعنی تصمیم متأثر از جلسه تهران نبود. جلسهای که گفته میشود با محوریت آقای دقیقی برگزار شده و میثاقنامهای توسط آقای مصطفی معینی امضا شده که مسائل کاشان به افراد مشخص واگذار شود؟!
🔸🔸اصلاً این طور نیست. در ارتباط با خودم که عرض کردم. من واقعاً به این نتیجه رسیدیم که ایشان اصلح است. پس از آن هم جلسهای از تعدادی دوستان شورا با ایشان برگزار شد که به جمعبندی رسید. مسائلی که در فضای مجازی راجع به میثاقنامه مطرح میشود خیلی بچگانه است. چه کسی حاضر است نوشتهای امضا کند که مثلاً اختیارات خود را واگذار میکند. ممکن است دوستان یک نماینده مشورت بدهند ولی این که تعهدی گرفته شود این طور نیست.
🔸🔸از همۀ اینها گذشته انتخابات کاشان برای ما ده روز بیشتر طول نکشید. همان موقع حرف و حدیثهایی که مطرح شده بود انتخابات را تمام شده میدانستند. یعنی میگفتند فلانی در مجلس است و کار تمام است. حتی جلساتی برگزار شده بود و مسئولیتهای فرمانداری و شورا و شهرداری و سازمانها و ادارات را تقسیم کرده بودند. کسی باور نداشت که در عرض ده روز ورق انتخابات برگردد. ما ده روز در این فضا فعالیت کردیم و الحمدالله فردی مومن، متعهد و سالم به عنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از حوزه کاشان، آران و بیدگل انتخاب شد.
🔸🔸الان هواداران کاندیدای رقیب به جای این که فضا را به سمت همدلی سوق بدهند در اختلافات میدمند. آقای معینی بارها به من گفتهاند آنچه برای من اهمیت دارد منطقۀ کاشان است. ما به ایشان کمک میکنیم. اگر جایی در مناطق برای سرزدن میرویم برای تسریع و تسهیل هماهنگیهاست وگرنه مگر من نمیدانم باید مسئولین با بخشدار منطقه در این بازدیدها حضور داشته باشند؟!
🔸🔸بنده به رای مردم به انتخاب این حقیر در شورا ی شهر بیشتر از هر چیزی اهمیت میدهم و دغدغه و تلاش اصلی بنده رسیدگی به امورات و رفع مشکلات مردم تا آخرین حد توان است و این جایگاه مردمی و خدمت را با هیچ چیز عوض نمیکنم.
⬅️ این گفتوگورا در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: هجدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
«سردرگمی یک جریان» 🔹حامیان دانشگاه🔹 بخش سیزدهم 🔸اگر بزرگواران ناراحت نشوند؛ اگر بتوان فعالیت اصلا
نیاز جامعه و ظرفیت خیرین
محسن فخری - وزارت علوم تحقیقات و فناوری
🔹حامیان دانشگاه🔹
بخش چهاردهم
🔸سال 1392 با همکاری تعدادی از دوستان و خیرین تصمیم گرفته شد بنیادی به صورت سازمان مردم نهاد تأسیس شود تا به عنوان اتاق فکر خیرین شهرستان عمل کند. اقدامات خیرین کاشان از گذشتۀ دور تا کنون منشأ خیر بسیار شده است. برکات آن همچنان در حوزههای مختلف جامعه جاری است و شتاب بیشتری گرفته ولی اشکالاتی نیز بر آن وارد است.
⬅️ این گفتوگو را در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: بیستم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مهدی نادعلی/قسمت دوم 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوچهارم 🔹🔹ولی گفته میشود شما همراه دوس
«اندیشه و راهبرد» سیدجواد ساداتینژاد
برای پیشنهاد «حسن بخشنده» به عنوان شهردار کاشان
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
بخش بیستوپنجم
«سیدعلی ساداتینژاد» به عنوان مطلع در پاسخ به مطالب مطرح شده توسط «مهدی نادعلی» عضو شورای اسلامی شهر کاشان «اندیشه و راهبرد» سیدجواد ساداتینژاد برای پیشنهاد حسن بخشنده به عنوان شهردار کاشان را منطقی ارزیابی کرده و معتقد است: «عملکرد مثبت، مطلوب و قابل قبول شهردار وقت در تکمیل و بهرهبرداری از پروژۀ زیرگذر شهید خادمی نتیجه این پیشنهاد است.»
⬅️ این مطلب را در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: بیستم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
نقش 20 درصد سلامت جامعه برای خدمات بهداشت و درمان 🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹 بخش پنجم 🔹🔹محمدحسین
پیشگیری را جدی بگیریم
درمان تعطیل میشود
🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹
بخش ششم
🔹«حمیدرضا صابری» عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان معتقد است:
🔸معمولاً مردم و رسانهها روی دانشگاه علوم پزشکی فشار میآورند که مثلاً دستگاه «ام آر آی» چه موقع راه میافتد ولی هیچ کس نمیگوید چرا این شرایط به وجود آمده است؟! چرا در کاشان نیاز به خدمات دستگاه «ام آر آی» بیش از استاندارد دنیاست؟؟! به خاطر این که همه دنبال درمان هستند! درمان مثل یک تومور در حال بزرگ شدن است و از کنترل خارج شده است.
⬅️ این مطلب را در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: بیستویکم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
نیاز جامعه و ظرفیت خیرین محسن فخری - وزارت علوم تحقیقات و فناوری 🔹حامیان دانشگاه🔹 بخش چهاردهم 🔸سا
نیاز جامعه و ظرفیت خیرین
محسن فخری - وزارت علوم تحقیقات و فناوری
🔹حامیان دانشگاه🔹
بخش چهاردهم
🔸سال 1392 با همکاری تعدادی از دوستان و خیرین تصمیم گرفته شد بنیادی به صورت سازمان مردم نهاد تأسیس شود تا به عنوان اتاق فکر خیرین شهرستان عمل کند. اقدامات خیرین کاشان از گذشتۀ دور تا کنون منشأ خیر بسیار شده است. برکات آن همچنان در حوزههای مختلف جامعه جاری است و شتاب بیشتری گرفته ولی اشکالاتی نیز بر آن وارد است.
🔸جامعه سرشار از انسانهای وارسته و شایستهای است که تعدادشان اندک نیست و همواره آماده هستند سرمایه خود را در اختیار رفع نیازهای جامعه قرار دهند ولی متأسفانه از سوی دیگر نقشۀ راه جامع و کاملی تهیه و تدوین نشده است که نیازهای جامعه را شناسایی و اولویتبندی کرده تا از اتلاف منابع و موازیکاری احتمالی پرهیز شده و بهرهوری حداکثری به دست آید.
🔸در حال حاضر اقدامات در حوزه خیرین بیشتر به وسیلۀ ارتباطات، دوستیها و رفاقتها، احترام و اعتماد افراد حاصل میشود که بیشتر قائم به شخص است. «اعتماد سازی» و «تکریم» دو ابزار مهم در راستای جذب خیرین است که «بنیاد حامیان دانشگاه کاشان» در این زمینه به خوبی عمل کرده ولی خلأ «مدیریت دانش» و «مستندسازی» برای انتقال تجربه و شیوه جذب و نگهداشت خیرین در کاشان محسوس است.
🔸جامعه طلبکار خیّر نیست. اقدامات خیّر از بزرگاندیشی و لطفی است که مسئولیتی در قبال جامعه برای خود قائل شده و هیچ موسسه یا سازمان دولتی و غیردولتی نمیخواهد برای آن تکلیف تعیین کند ولی خیّرین نیکاندیش نیز رضایت نخواهند داد وقتی جایی از جامعه نیازمند دست نوازشگر ایشان است سرمایهشان در جای دیگری با اولویت کمتر به کار گرفته شود.
🔸در آن زمان -ده سال پیش- برای بررسی نیاز جامعه و اولویتسنجی نقشه راه با همراهی و همکاری بزرگواران تهیه شد. جلساتی در فرمانداری و دانشگاه کاشان با حضور متولیان و تعدادی از خیرین بزرگوار برگزار شد ولی متأسفانه به دلایلی به ثمر نرسید که تغییر حوزه کاری اینجانب از معاونت فرمانداری به شهرداری کاشان یکی از دلایل آن بود.
🔸البته میتوان گفت این خلایی که در شهرستان در حوزه خیرین دیده میشود در دانشگاه کاشان با حضور بنیاد خیرین برطرف شده است. اقدامات خیرین که با محوریت آقای علیمحمد الماسی در دانشگاه کاشان انجام شده و در حال انجام است بر اساس یک نقشه راه و نیاز دانشگاه پیگیری شده است. نکتۀ مهمتر آن است که سرمایه خیرین صرفاً در حوزه ساختمانسازی به کار گرفته نشده است بلکه در حوزههای نرمافزای نیز نقشآفرینی کرده است.
🔸این نکته را فراموش نکنیم. خیرین که در بنیاد توسعه دانشگاه کاشان منشأ اثر شدهاند نقش ایشان در حوزههای مختلف شهرستان نیز پررنگ بوده است. به همین خاطر نام تکتک ایشان در حوزه سلامت، بهداشت و درمان، ورزش، آموزش و پرورش و ....به چشم میآید ولی قطعاً سازماندهی در دانشگاه کاشان با تمرکز بیشتر انجام شده است.
🔸در یادداشتی که در نقد عملکرد دانشگاه کاشان و بنیاد خیرین منتشر شد به نقش دانشگاه در جامعه خُرده گرفته شده است. این نقد وارد است ولی منحصر به دانشگاه کاشان نیست. کدام دانشگاه توانسته است ارتباط موثری با جامعه پیرامونی خود برقرار کند؟!
🔸متأسفانه هنوز دانشگاه نسل سوم - دانشگاه کارآفرین- و نسل چهارم -دانشگاه جامعه محور- تاکنون در کشور محقق نشده است. شعار آن داده میشود ولی عملیاتی نشده است. فعالیت دانشگاههای کشور در زمره آموزشی -نسل اول- و پژوهشی -نسل دوم- محسوب میشود. البته پارکهای علم و فناوری به عنوان حلقۀ واسطه بین دانشگاه و جامعه برای رفع بخشی از نیازهای جامعه و تبدیل علم به ثروت تأسیس شده و فعالیت میکند.
🔸و نکته آخر ممکن است فرد یا افرادی از عملکرد موفق بنیاد خیرین برای خود یا مجموعههای بالادستی بهره برده باشند ولی این موضوع نافی زحمات و ماهیت خیر بنیاد خیرین نیست و هر کس برای تحقق مسئولیت اجتماعی و رفع نیازهای جامعه قدمی بردارد شایسته احترام و تقدیر است و باید قدردان زحمات ایشان باشیم.
⬅️ تاریخ انتشار: بیستویکم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
پیشگیری را جدی بگیریم درمان تعطیل میشود 🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹 بخش ششم 🔹«حمیدرضا صابری» عضو هی
🔹نظر همراهان🔹
🔸تاسف بار است که بگوییم «تجارت سلامت» به عنوان یک چالش و آسیب جدی حوزه سلامت کشور را مورد تهدید قرار داده است.
🔸 تقریباً میتوان گفت تمام متخصصان و صاحبنظران اعتراف دارند که «مقوله سلامت» در کشور بر خلاف استانداردهای رایج دنیا به یک ابزار تجاری و درآمدزا تبدیل شده است.
🔸 و .....
روزنگار کاشان l نقد و نظر
«اندیشه و راهبرد» سیدجواد ساداتینژاد برای پیشنهاد «حسن بخشنده» به عنوان شهردار کاشان تصمیمسازان ا
دلایل پیشنهاد و دلایل استیضاح
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوپنجم
🔸«سیدعلی ساداتینژاد» به عنوان مطلع در پاسخ به مطالب مطرح شده توسط «مهدی نادعلی» عضو شورای اسلامی شهر کاشان «اندیشه و راهبرد» سیدجواد ساداتینژاد برای پیشنهاد حسن بخشنده به عنوان شهردار کاشان را منطقی ارزیابی کرد و معتقد است:
🔸«عملکرد مثبت، مطلوب و قابل قبول شهردار وقت در تکمیل و بهرهبرداری از پروژۀ زیرگذر شهید خادمی نتیجه این پیشنهاد است.
🔸پیشنهاد «حسن بخشنده» به شورای شهر کاشان برای تصدی مسئولیت شهرداری ناشی از سوابق اجرایی و ارتباط خوب کاری با قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء بود تا تکمیل این پروژه از بنبست خارج کرده و هرچه زودتر به بهرهبرداری برسد.
🔸سیدجواد ساداتینژاد معتقد بود اصلیترین کار شورای ششم کاشان تکمیل و بهرهبرداری از پروژه زیرگذر است و با توجه به اهمیت و قرارگرفتن در ورودی شهر باید در اولویت کار شورا قرار گیرد. ایشان معتقد بود اگر این پروژه هرچه زودتر تمام نشود، تکمیل و بهرهبرداری از آن به دلیل افزایش قیمت و هزینههای سرسامآور ممکن نخواهد بود.
🔸اگر این پروژه توسط «حسن بخشنده» تکمیل و به بهرهبرداری نرسیده بود تکمیل آن در حال حاضر با چند هزارمیلیارد تومان نیز امکانپذیر نبود. از طرفی ورودی شهر را نازیبا و هزینههای گزاف بر مردم و بیتالمال تحمیل میکرد.
🔸با این اوصاف پیشنهاد لیست شورای اسلامی شهر کاشان و شخص شهردار از سوی سیدجواد ساداتینژاد صرفاً در جهت توسعه و آبادانی شهر و رفاه مردم اتفاق افتاده است ولی متأسفانه جمعی از اعضای شورای شهر به محض این که پروژه زیرگذر به پایان رسید و خیالشان از این بابت راحت شد شهردار را استیضاح کرده تا اهداف خود را در شهرداری پیگیری نمایند.
🔸اگر حمایت سیدجواد ساداتینژاد از ارائه لیست و حمایت از آن برای شورای اسلامی شهر کاشان اشتباه و غیرقانونی بوده چرا برخی از اعضای شورا نهایت سعی، تلاش و رایزنی خود را به کار گرفتند تا نام ایشان در لیست مورد حمایت ایشان قرار گیرد؟! این در حالی است که اگر در لیست قرار نگرفته بودند بر اساس تجربه حضور در دورههای گذشته امکان رأیآوریشان بعید و دور از ذهن بود!
🔸در ثانی، چنانچه پیشنهاد سیدجواد ساداتی نژاد در خصوص انتخاب بخشنده بعنوان شهردار کاشان صحیح نبود و برخی از اعضای شورا به آن معترض هستند، چرا از پیشنهاد ایشان مبنی بر انتخاب هاشمی طاهری به عنوان ریاست شورای شهر کاشان صحبتی نمیکنید؟ چون فرض بر این است که دو پیشنهاد دکتر بخشنده بعنوان شهردار و هاشمی طاهری بعنوان ریاست شورا، توسط ایشان به اعضای شورای شهر داده شده است.»
🔸اما از همۀ اینها که بگذریم هرچند سیدجواد ساداتینژاد، «حسن بخشنده» را به عنوان شهردار به اعضای شورا پیشنهاد داده است ولی در نهایت انتخاب شهردار با چه کسانی است؟ بنابراین صحبت این افراد مغالطه و فرار به جلو است. مضاف بر اینکه لازم هست توضیح دهند، دلیل استیضاح آقای بخشنده چه بود که شهردار جدید مبری از آن است؟ آیا خانواده ایشان ساکن کاشان است؟ آیا عملکرد شهردار جدید نسبت به شهردار قبلی (به قول شما پیشنهادی آقای دکتر ساداتی نژاد) بهتر بوده است؟
⬅️ تاریخ انتشار: بیستودوم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
پیشگیری را جدی بگیریم درمان تعطیل میشود 🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹 بخش ششم 🔹«حمیدرضا صابری» عضو هی
پیشگیری را جدی بگیریم
درمان تعطیل میشود
🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹
بخش ششم
🔹🔹حمیدرضا صابری عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان معتقد است:
🔸معمولاً رسانهها روی دانشگاه علوم پزشکی فشار میآورند که مثلاً دستگاه «ام آر آی» چه موقع راه میافتد ولی هیچ کس نمیگوید چرا این شرایط به وجود آمده است؟! چرا در کاشان نیاز به خدمات دستگاه «ام آر آی» بیش از استاندارد دنیاست؟؟! به خاطر این که همه دنبال درمان هستند! درمان مثل یک تومور در حال بزرگ شدن است و از کنترل خارج شده است.
🔸استاندارد دنیا برای هر 500 هزار نفر جمعیت یک دستگاه «ام آر آی» است. کاشان با سه دستگاه «ام آر آی» فرصت نمیکند به بیماران خدمات ارائه کرده و نوبتها چندماهه است. چه خبر است؟! بخشی از مراجعه به «ام آر آی» ناشی از تصادفات است. بخشی ناشی از حوادث محیط کار است. محیط کار تایع یک سری اصول است که اگر رعایت نشود حادثه یا صدمه در پی دارد.
🔸بخش درمان به صورت بیمار گونهای رشد پیدا کرده است.«درمان» تمام بودجه دانشگاه علوم پزشکی را بلعیده و این بحث محلی و منطقهای نیست و کل کشور گرفتار آن است. مثالهای آن واضح است. شاید اگر کسی که خارج از حوزه علوم پزشکی این چیزها را بشنود باور ندارد ولی کسی درک میکند که به صورت مستقیم با آن مواجه است.
🔸اگر تصادفات در شهر کاشان کم شود مطب ارتوپدها تعطیل میشود. بسیاری از هزینههایی که بر جامعه و خانواده تحمیل شده است برطرف میشود. حتی اگر بسیاری از خدمات مراقبت و پیشگیری به صورت رایگان در اختیار شهروندان قرار گیرد -مثلاً کلاه کاسکت رایگان برای موتوسوران- بهتر از آن است که هزینههای درمان به جامعه تحمیل شود.
🔸اتوبان کاشان-قم یکی از خطرناکترین مسیرهای ایران است. بیشترین کشته مربوط به این مسیر است. کسی حاضر نیست هزینهای که صرف تصادفات این مسیر شده است برای یک بار محاسبه کرده و خرج اصلاح آن کند. همواره میگویند هزینۀ آن سنگین است. یک بار هزینه کنید سود آن را ببرید. جاده کاشان- برزک همینطور.
🔸 آمار کشتههای تصادفات -بر اساس اعلام رسمی- در یک سال ایران مساوی با 28-27 کشور اروپایی است. تازه این فقط آمار کشتههاست. معلولها و قطع نخاعیها به آن اضافه میشود. گویا این آمار هیچ مسئولی را تکان نمیدهد. از این بدتر وقتی جان اهمیت ندارد دیگر چشم و زانو و کمر چه اهمیتی دارد؟!
⬅️ تاریخ انتشار: بیستوپنجم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
دلایل پیشنهاد و دلایل استیضاح 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوپنجم 🔸«سیدعلی ساداتینژاد» ب
مهدی رمضانی علوی
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
بخش بیستوششم
⬅️ تاریخ انتشار: بیستوپنجم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
میثاقنامه مهدی نادعلی/قسمت سوم 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوچهارم 🔸🔸من کاری به بقیۀ ا
جلسه دانشگاه
مهدی نادعلی/قسمت چهارم و پایانی
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوچهارم
🔸پس از این که آقای ساداتینژاد نمایندگی را رها کرده و مسئولیت وزارتخانه کشاروزی را به عهده گرفتند جلسهای با همفکران در دانشگاه کاشان برگزار شد. در این جلسه عملکرد آقای ساداتینژاد تنها توسط سه نفر نقد شد که یکی از آن سه نفر من بودم.
⬅️ این مطلب را در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: بیستوششم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مهدی رمضانی علوی تصمیمسازان انتخاب دوازدهم بخش بیستوششم ⬅️ تاریخ انتشار: بیستوپنجم فروردین ما
«اتاق فکر و جلسه محرمانه»
مهدی رمضانی علوی/قسمت نخست
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوششم
🔸دو هفته مانده به انتخابات مجلس 94 جلسۀ محرمانۀ هسته مرکزی ستاد «حسن فدایی» در طبقۀ دوم ساختمانی در خیابان شاهد برگزار شد تا اقدامات انجام شده، بررسی و برای روزهای حساس آینده برنامهریزی شود. گوشیِ همراه در دستان «حاج مهدی» که در کنار «عباس عربشاهی» نشسته بود آرام و قرار نداشت و تلاش میکرد با پیامک - به زعم خود - افرادی از ستاد مقابل را جذب و هدایت نماید؛ این گزارش بنا دارد بخشی از پیامهای پیدا و پنهان او را در عرصۀ سیاست کاشان رمزگشایی نماید.
🔸«مهدی رمضانی علوی» آزاده جنگ تحمیلی ایران و عراق است. خودش میگوید در اسارت مسئولیت ورزشی 2000 نفر در رده والیبال را به عهده داشته است. قصد خودستایی ندارد. ده سال مسئولیت گردانی را در اختیار داشته و اکنون «هادی سیاسی» سپاه است ولی مسئولیت رسمی و دولتی او ریاست بر بانک سپه مرکزی کاشان است. مسئولیتی که گفته میشود به پایان رسیده ولی با رایزنی و سفارش «سیدجواد ساداتینژاد» ادامه پیدا کرده است ولی او چنین حرفی را تکذیب کرده و میگوید: «نگویید ساداتینژاد برای حاج مهدی کاری کرد! بگویید بخشنامهای که با مخالفت سازمان اداری و استخدامی کشور معطل مانده بود با پیگیری آقای سیدجواد ساداتینژاد، حسن نوروزی، حسینعلی حاجی و تعدادی دیگر از نمایندگان برای آزادگان و جانبازان کشور احیا شد و حاج مهدی نیز از آن استفاده کرد.»
🔸«حاج مهدی» در انتخابات 94 با تمام هجمههایی که توسط هواداران سیدجواد ساداتینژاد و شورای اصولگرایی علیه «حسن فدایی» به راه افتاد؛ بدان وقعی نگذاشت و به ستاد فدایی پیوست. گفتند فدایی قوانین شورای اصولگرایی را زیر پا گذاشته، میثاقنامه را نقض کرده و .... ولی او در کنار «عباس عربشاهی» جای خود را در هسته اصلی و اتاق فکر ستاد «حسن فدایی» باز کرد و به همکاری پرداخت.
🔸روایت پیوستن «حاج مهدی» به ستاد «حسن فدایی» از زبان خودش این گونه است: «سه ماه مانده به انتخابات - انتخابات مجلس 94 - در مسیر علوی به کاشان سری به شهدای گمنام راوند زدم. آنجا «آقای حسن مفتح» مسئول شهدای گمنام آقای «حسن فدایی» را معرفی کردند. شناخت قبلی نداشتم. از من خواستند در انتخابات با ایشان همکاری کنم. قبول کردم. فقط یک شرط گذاشتم؛ شما را در قامت «عمار» آقا میخواهم. من خط آقا را قبول دارم و باید دور «چپ» و «راست» را خط بکشید. دست دادیم و همکاری ما شروع شد.»
🔸همکاری که دوام نداشت! این یادداشت در قسمت بعدی به دلایل گسستن «حاج مهدی» از «حسن فدایی» و پیوستن به ستاد «سیدجواد ساداتینژاد» خواهد پرداخت. گسستن و پیوستنی که در دورۀ اخیر برای «سیدجواد ساداتینژاد» و «مصطفی معینی» تکرار شد.
⬅️ ادامه این گزارش را در «روزنگار» بخوانید.
⬅️ تاریخ انتشار: بیستوششم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
جلسه دانشگاه مهدی نادعلی/قسمت چهارم و پایانی 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوچهارم 🔸پس از
جلسه دانشگاه
مهدی نادعلی/قسمت چهارم و پایانی
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوچهارم
🔹🔹برخی اعتقاد دارند عملکرد آقای ساداتینژاد از روز اول مشخص بود که به کجا منتهی میشود. آیا شما قبول دارید که بداخلاقیهایی در انتخابات 1394 اتفاق افتاد؟ اصلاً آن کار -انتشار نوارهای تقطیع شده- بداخلاقی بود یا خیر؟
🔸🔸بداخلاقی، بداخلاقی است و غیرقابل دفاع است. هرچند کاندیدای رقیب ابتدا بداخلاقی کرد. بالاخره توافقی انجام شده بود و باید به آن پایبند میبود ولی این مجوزی برای بداخلاقی ستاد آقای ساداتینژاد نمیشود. البته شخص ایشان باید پاسخ آن را بدهد.»
🔹🔹در واقع میفرمایید ابتدا شما در انتخاب ایشان برای مجلس نقش ایفا کردهاید و سپس ایشان از حضور شما در لیست انتخابات شوراها حمایت کرده است؟! در واقع حمایت شما مقدم بر حمایت ایشان است؟!
🔸🔸البته نکتهای را ذکر کنم. آقای ساداتینژاد نام من را در لیست قرار نداد. بلکه یک مکانیزمی تعریف شد و افراد انتخاب شدند تا سه نفر کاندیدای جوان برای لیست مورد حمایت آقای ساداتینژاد معرفی کنند و ایشان هم قسم خورده بود که این شورا هرکسی را معرفی کرد حمایت کند. من از این طریق انتخاب شدم. شخص آقای ساداتینژاد برای معرفی من در لیست مورد نظر نقشی نداشتند.
🔹🔹ولی نقل قول دیگری مطرح است. گفته میشود با حضور شما و جواد حاج قدیری و علیرضا عرببیگی در لیست مورد نظر مخالفت شده است ولی آقای سیدجواد ساداتینژاد گفتهاند این سه نفر متمایل به قدرت هستند و تا زمانی که قدرت در کف ایشان هست به نظرات ایشان توجه خواهند داشت؛
🔸🔸«خیلی جالب است. من متمایل به قدرت هستم؟! من از همان ماههای اول که آقای بخشنده به عنوان شهردار کاشان مشغول به کار شده و متوجه شدیم این کاره نیست در جلسات شورا عملکرد شهردار را نقد کردم. تا جایی که انتقادات من را به گوش آقای جوادنائینی و سیدجواد ساداتینژاد رساندند که فلانی ساز مخالف میزند! شما از این رفتار تمایل به قدرت تعبیر میکنید؟!
🔸🔸پس از این که آقای ساداتینژاد نمایندگی را رها کرده و مسئولیت وزارتخانه کشاروزی را به عهده گرفتند جلسهای با همفکران در دانشگاه کاشان برگزار شد. در این جلسه تنها سه نفر عملکرد آقای ساداتینژاد را نقد کردند. که یکی از آن سه نفر من بودم. بروید بپرسید. ما سه نفر ایشان را نقد کردیم. چرا نمایندگی مردم درمجلس شورای اسلامی را رها کرده و مسئولیت وزارتخانه کشاورزی را به عهده گرفته است. این کار به معنی پشت کردن به رأی مردم است. شما این انتقادات را در زمانی که قدرت در کف اختیار ایشان بود تمایل به قدرت تحلیل میکنید؟!
⬅️ تاریخ انتشار: بیستوهفتم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
«اتاق فکر و جلسه محرمانه» مهدی رمضانی علوی/قسمت نخست 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوششم
«لیدر محلی»
مهدی رمضانی علوی/قسمت دوم
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوششم
🔹سید جواد ساداتینژاد وقتی عطای وکالت را به ردای وزارت بخشید نتوانست ارتباط خود را با افراد موسوم به «لیدرهای محلی» که او را در جایگاه نمایندگی کاشان نشانده بودند حفظ کند. کاملاً طبیعی است. معمولاً وقت نماینده مردم در مجلس فارغ از بحث قانون گذاری - که معمولاً اولویت آخر یک نماینده است - این قدر آزاد است تا صرف حوزه انتخابیه شود ولی برای وزارت چنین نیست؛ وزیر یک سر دارد هزار سودا؛ کل کشور را بایستی تحت پوشش قرار بدهد، آن هم وزارتخانهای مثل جهاد کشاورزی که همواره مرکز توجه است و آب و نان مردم را در دست دارد.
🔹«مهدی رمضانی علوی» یکی از لیدرهای محلی است که در آخرین روزهای انتخابات 94 وقتی از «حسن فدایی» برید و به سید جواد ساداتینژاد پیوست تمام تلاش خود را برای رأیآوری «ساداتینژاد» به کار گرفت. خودش میگوید:
🔸«همان روز با آقای سیدجواد ساداتینژاد تماس گرفتم. گفتم بیا جلو فرمانداری منتظر شما هستیم. «ابوالفضل» آنجا بود. «ابوالفضل» مسئول هیئت است. «ابوالفضل» روبه ساداتینژاد کرد و گفت من مرید شما نیستم. مرید حاج مهدی هستم. دیشب با فدایی بوده و امروز با شماست. 360 شناسنامه اعضای هیئت در گاوصندوق است. فردا به خودشان -بچههای هیئت- میدهم به شما رأی بدهند.»
🔹🔸اثرگذاری لیدرهای محلی برای رأی آوری فراتر از تصور است. افراد منتظر اشارۀ «لیدر محلی» هستند. حاج مهدی برای اثبات این ادعا شمارۀ «سلمان» را گرفت و روی بلندگو گذاشت و نظر او را جویا شد. سلمان گفت: «حاج مهدی. من به خاطر خلوص نیتی که از شما دیدهام و خاطرمان از شما جمع است 423 نفر را به خاطر شما پای صندوق آراء بردهایم. عکسهای آن موجود است.»
🔹🔸«حاج مهدی» آزاده جنگ تحمیلی است. اهل مطالعۀ نهجالبلاغه است. برای اثبات صحبتهای خود از نهجالبلاغه وام گرفته و آن را با اشعار حافظ و حکایات آراسته و در جلسات مذهبی بیان میکند. باز در رابطه با اثراگذاری خود در انتخابات مجلس اضافه کرد: «صندوق شهرک آزادگان را بررسی کنید. یکی از رفقا در شهرک آزادگان 98 نفر را پای صندوق برده تا به آقای ساداتینژاد رأی بدهند»
🔹وقتی یک «لیدر محلی» از آبروی خود مایه گذاشته و برای کاندیدا خرج میکند اگر هیچ امتیازی نخواهد حداقل انتظار دارد وقتی کاندیدا پا به مجلس گذاشت او را پیش هواداران خود روسفید کند. به تماسهای لیدر بیدرنگ پاسخ گوید و در جلساتی که دعوت میکند حاضر شود ولی «سیدجواد ساداتینژاد» پس از آن که ردای وزرات را پوشید نه تنها به هیچکدام از انتظارات «حاج مهدی» عمل نکرد بلکه افزون بر آن دلخوریهای دیگری به بار آورد.
🔹در قسمت بعدی این گزارش مواجهۀ «مهدی رمضانی علوی» و «سیدجواد ساداتینژاد» را بخوانید.
⬅️ تاریخ انتشار: بیستوهشتم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
«لیدر محلی» مهدی رمضانی علوی/قسمت دوم 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوششم 🔹سید جواد سادات
«جلسه دانشگاه»
مهدی رمضانی علوی/قسمت سوم
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوششم
🔸«مهدی رمضانی علوی» معتقد است «سیدجواد ساداتینژاد» تازه مسئولیت وزارتخانه جهاد کشاورزی را به عهده گرفته بود که تلفن خود را به روی لیدرهای محلی خاموش کرد و پاسخ ایشان را نداد.
🔹وزیر کشاورزی با شدت گرفتن حرف و حدیثها راه خود را به دانشگاه کاشان کج کرد تا در حاشیه مراسم «انتخاب هیئت رئیسه ایثار فجر» که در دانشگاه کاشان برگزار شد از هواداران خود دلجویی کند. همان جلسهای که قرار شد ادامه پیدا کند ولی متوقف ماند و برخی از هواداران را به رقبا پیوند زد.
🔹🔹اگرچه در این جلسه مباحثی مانند چرایی رها کردن نمایندگی و پذیرش وزارت، به کار گرفتن برادرخانمها در وزارتخانه، محموله برنج انبار خیران و توزیع بستههای معیشتی و پس از آن جلسه افطاری طلاییه مطرح شد ولی درخواست جدی «لیدرهای محلی» چیز دیگری بود؛ درخواستی که مورد پذیرش ساداتینژاد قرار گرفت ولی بدان عمل نکرد!
🔸🔸«مهدی رمضانی علوی» در این خصوص گفت: «در دانشگاه بودم که «علیرضا باغبان» تماس گرفت که در جلسه خصوصی لیدرها با سیدجواد ساداتینژاد شرکت کنم. قبول نکردم. «عباس کتابی» تماس گرفت. گفتم شرکت نمیکنم. گفت اگر شرکت نکنید جلسه را برگزار نمیکنیم. بالاخره راضی شدم در جلسه حاضر شوم.
🔸🔸جلسه با حضور حدود 20 نفر از «لیدرها» تشکیل شد. آقای عباس عربشاهی، غلامرضا سلوکی، جواد نائینی، علیرضا باغبان، مهدی نادعلی، عفت پدرامفر و تعدادی دیگر حاضر شدند. قرار شد اعضای حاضر در جلسه به مدت 3 دقیقه صحبت کنند. نوبت که به من رسید اعتراض کردم. آقای ساداتینژاد گفتند «حاج مهدی» 6 دقیقه صحبت کند.
🔸🔸گفتم: «آقای ساداتینژاد چه کاری انجام دادهاید که هر روز رسانهها و صدا و سیما راجع برادرخانمهایت صحبت میکنند که در مسئولیتهای وزارتخانه به کار گرفتهای؟ گفت رئیس جمهور گفته محکم بایست! گفتم بگوید! چرا باید مردم مرتب انگشت در چشمان ما -به عنوان هواداران شما- فرو کرده و این کار شما را زیر سوال ببرند؟!
🔸🔸از طرف دیگر یک ماه 720 ساعت است. یعنی از این مدت 2 ساعت به «لیدرها» نمیرسد؟! گفت من به کاشان نمیآیم! گفتم میخواهید ساعتهای ورود و خروج به کاشان و خانههایی که میروید اعلام کنم؟! برای چه وقت نمیگذارید؟! اگر تا این حد وقت ندارید پیام من را در دستشویی جواب بدهید!!
🔸🔸آقای ساداتینژاد! شما مومن نیستید!! شما گفتید به خاطر شال حضرت فاطمه رأی آوردهاید! شما گفتید به واسطۀ رمضانی یک شهر به من رأی داده است! شما مومن نیستید! حضرت امیر که شما از او دم میزنید میفرماید روز مومن سه قسمت است؛ کار، عبادت، تفریح و زندگی! چرا جواب ما را نمیدهید؟!
🔸🔸ساداتینژاد در جمع جلسه گفت هرچه حاج مهدی میگوید راست میگوید! من نمیتوانم! ولی قول میدهم ماهی یک بار با «لیدرها» جلسه بگذارم!!»
🔹🔹«ساداتینژاد» باز به قول خود وفا نکرد و لیدرهای محلی را بدون پاسخ گذاشت تا جلسه افطار طلاییه راه برخی از هواداران را از او جدا کند. گزارش در قسمت بعدی به این موضوع خواهد پرداخت.
⬅️ تاریخ انتشار: بیستونهم فروردین ماه 1403