روزنگار کاشان l نقد و نظر
مهدی نادعلی/قسمت دوم 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوچهارم 🔹🔹ولی گفته میشود شما همراه دوس
میثاقنامه
مهدی نادعلی/قسمت سوم
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوچهارم
🔹🔹«میثاقنامه» کلیدواژهای است که این روزها به صورت گسترده مورد استفاده کاربران فضای مجازی قرار گرفته است. صحبت از تعهدی است که منتخب مردم به افرادی سپرده که اقدامات، پیگیریها و سیاستهای خود را در دورۀ نمایندگی بر اساس خط مشی این افراد در مجلس و حوزه انتخابیه به خصوص کاشان تنظیم نماید.
🔸🔸«مهدی نادعلی» عضو شورای اسلامی شهر کاشان که در انتخابات اخیر به همراه «علی هاشمی طاهری» به صورت رسمی و مشخص از «مصطفی معینی» حمایت کرد نظر دیگری دارد. «مهدی نادعلی» در قسمت سوم گفتوگو به این موضوع پرداخته است.
⬅️ این گفتوگو را در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: هفدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
میثاقنامه مهدی نادعلی/قسمت سوم 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوچهارم 🔹🔹«میثاقنامه» کلید
میثاقنامه
مهدی نادعلی/قسمت سوم
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوچهارم
🔸🔸من کاری به بقیۀ اعضای شورا ندارم. من شخصاً همۀ کاندیدا را بررسی کردم. اعتقاد دارم آقای مصطفی معینی میان کاندیدا اصلح بودند. به همین خاطر تصمیم گرفتم حمایت کنم.
🔹🔹یعنی تصمیم متأثر از جلسه تهران نبود. جلسهای که گفته میشود با محوریت آقای دقیقی برگزار شده و میثاقنامهای توسط آقای مصطفی معینی امضا شده که مسائل کاشان به افراد مشخص واگذار شود؟!
🔸🔸اصلاً این طور نیست. در ارتباط با خودم که عرض کردم. من واقعاً به این نتیجه رسیدیم که ایشان اصلح است. پس از آن هم جلسهای از تعدادی دوستان شورا با ایشان برگزار شد که به جمعبندی رسید. مسائلی که در فضای مجازی راجع به میثاقنامه مطرح میشود خیلی بچگانه است. چه کسی حاضر است نوشتهای امضا کند که مثلاً اختیارات خود را واگذار میکند. ممکن است دوستان یک نماینده مشورت بدهند ولی این که تعهدی گرفته شود این طور نیست.
🔸🔸از همۀ اینها گذشته انتخابات کاشان برای ما ده روز بیشتر طول نکشید. همان موقع حرف و حدیثهایی که مطرح شده بود انتخابات را تمام شده میدانستند. یعنی میگفتند فلانی در مجلس است و کار تمام است. حتی جلساتی برگزار شده بود و مسئولیتهای فرمانداری و شورا و شهرداری و سازمانها و ادارات را تقسیم کرده بودند. کسی باور نداشت که در عرض ده روز ورق انتخابات برگردد. ما ده روز در این فضا فعالیت کردیم و الحمدالله فردی مومن، متعهد و سالم به عنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از حوزه کاشان، آران و بیدگل انتخاب شد.
🔸🔸الان هواداران کاندیدای رقیب به جای این که فضا را به سمت همدلی سوق بدهند در اختلافات میدمند. آقای معینی بارها به من گفتهاند آنچه برای من اهمیت دارد منطقۀ کاشان است. ما به ایشان کمک میکنیم. اگر جایی در مناطق برای سرزدن میرویم برای تسریع و تسهیل هماهنگیهاست وگرنه مگر من نمیدانم باید مسئولین با بخشدار منطقه در این بازدیدها حضور داشته باشند؟!
🔸🔸بنده به رای مردم به انتخاب این حقیر در شورا ی شهر بیشتر از هر چیزی اهمیت میدهم و دغدغه و تلاش اصلی بنده رسیدگی به امورات و رفع مشکلات مردم تا آخرین حد توان است و این جایگاه مردمی و خدمت را با هیچ چیز عوض نمیکنم.
⬅️ این گفتوگورا در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: هجدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
«سردرگمی یک جریان» 🔹حامیان دانشگاه🔹 بخش سیزدهم 🔸اگر بزرگواران ناراحت نشوند؛ اگر بتوان فعالیت اصلا
نیاز جامعه و ظرفیت خیرین
محسن فخری - وزارت علوم تحقیقات و فناوری
🔹حامیان دانشگاه🔹
بخش چهاردهم
🔸سال 1392 با همکاری تعدادی از دوستان و خیرین تصمیم گرفته شد بنیادی به صورت سازمان مردم نهاد تأسیس شود تا به عنوان اتاق فکر خیرین شهرستان عمل کند. اقدامات خیرین کاشان از گذشتۀ دور تا کنون منشأ خیر بسیار شده است. برکات آن همچنان در حوزههای مختلف جامعه جاری است و شتاب بیشتری گرفته ولی اشکالاتی نیز بر آن وارد است.
⬅️ این گفتوگو را در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: بیستم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مهدی نادعلی/قسمت دوم 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوچهارم 🔹🔹ولی گفته میشود شما همراه دوس
«اندیشه و راهبرد» سیدجواد ساداتینژاد
برای پیشنهاد «حسن بخشنده» به عنوان شهردار کاشان
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
بخش بیستوپنجم
«سیدعلی ساداتینژاد» به عنوان مطلع در پاسخ به مطالب مطرح شده توسط «مهدی نادعلی» عضو شورای اسلامی شهر کاشان «اندیشه و راهبرد» سیدجواد ساداتینژاد برای پیشنهاد حسن بخشنده به عنوان شهردار کاشان را منطقی ارزیابی کرده و معتقد است: «عملکرد مثبت، مطلوب و قابل قبول شهردار وقت در تکمیل و بهرهبرداری از پروژۀ زیرگذر شهید خادمی نتیجه این پیشنهاد است.»
⬅️ این مطلب را در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: بیستم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
نقش 20 درصد سلامت جامعه برای خدمات بهداشت و درمان 🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹 بخش پنجم 🔹🔹محمدحسین
پیشگیری را جدی بگیریم
درمان تعطیل میشود
🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹
بخش ششم
🔹«حمیدرضا صابری» عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان معتقد است:
🔸معمولاً مردم و رسانهها روی دانشگاه علوم پزشکی فشار میآورند که مثلاً دستگاه «ام آر آی» چه موقع راه میافتد ولی هیچ کس نمیگوید چرا این شرایط به وجود آمده است؟! چرا در کاشان نیاز به خدمات دستگاه «ام آر آی» بیش از استاندارد دنیاست؟؟! به خاطر این که همه دنبال درمان هستند! درمان مثل یک تومور در حال بزرگ شدن است و از کنترل خارج شده است.
⬅️ این مطلب را در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: بیستویکم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
نیاز جامعه و ظرفیت خیرین محسن فخری - وزارت علوم تحقیقات و فناوری 🔹حامیان دانشگاه🔹 بخش چهاردهم 🔸سا
نیاز جامعه و ظرفیت خیرین
محسن فخری - وزارت علوم تحقیقات و فناوری
🔹حامیان دانشگاه🔹
بخش چهاردهم
🔸سال 1392 با همکاری تعدادی از دوستان و خیرین تصمیم گرفته شد بنیادی به صورت سازمان مردم نهاد تأسیس شود تا به عنوان اتاق فکر خیرین شهرستان عمل کند. اقدامات خیرین کاشان از گذشتۀ دور تا کنون منشأ خیر بسیار شده است. برکات آن همچنان در حوزههای مختلف جامعه جاری است و شتاب بیشتری گرفته ولی اشکالاتی نیز بر آن وارد است.
🔸جامعه سرشار از انسانهای وارسته و شایستهای است که تعدادشان اندک نیست و همواره آماده هستند سرمایه خود را در اختیار رفع نیازهای جامعه قرار دهند ولی متأسفانه از سوی دیگر نقشۀ راه جامع و کاملی تهیه و تدوین نشده است که نیازهای جامعه را شناسایی و اولویتبندی کرده تا از اتلاف منابع و موازیکاری احتمالی پرهیز شده و بهرهوری حداکثری به دست آید.
🔸در حال حاضر اقدامات در حوزه خیرین بیشتر به وسیلۀ ارتباطات، دوستیها و رفاقتها، احترام و اعتماد افراد حاصل میشود که بیشتر قائم به شخص است. «اعتماد سازی» و «تکریم» دو ابزار مهم در راستای جذب خیرین است که «بنیاد حامیان دانشگاه کاشان» در این زمینه به خوبی عمل کرده ولی خلأ «مدیریت دانش» و «مستندسازی» برای انتقال تجربه و شیوه جذب و نگهداشت خیرین در کاشان محسوس است.
🔸جامعه طلبکار خیّر نیست. اقدامات خیّر از بزرگاندیشی و لطفی است که مسئولیتی در قبال جامعه برای خود قائل شده و هیچ موسسه یا سازمان دولتی و غیردولتی نمیخواهد برای آن تکلیف تعیین کند ولی خیّرین نیکاندیش نیز رضایت نخواهند داد وقتی جایی از جامعه نیازمند دست نوازشگر ایشان است سرمایهشان در جای دیگری با اولویت کمتر به کار گرفته شود.
🔸در آن زمان -ده سال پیش- برای بررسی نیاز جامعه و اولویتسنجی نقشه راه با همراهی و همکاری بزرگواران تهیه شد. جلساتی در فرمانداری و دانشگاه کاشان با حضور متولیان و تعدادی از خیرین بزرگوار برگزار شد ولی متأسفانه به دلایلی به ثمر نرسید که تغییر حوزه کاری اینجانب از معاونت فرمانداری به شهرداری کاشان یکی از دلایل آن بود.
🔸البته میتوان گفت این خلایی که در شهرستان در حوزه خیرین دیده میشود در دانشگاه کاشان با حضور بنیاد خیرین برطرف شده است. اقدامات خیرین که با محوریت آقای علیمحمد الماسی در دانشگاه کاشان انجام شده و در حال انجام است بر اساس یک نقشه راه و نیاز دانشگاه پیگیری شده است. نکتۀ مهمتر آن است که سرمایه خیرین صرفاً در حوزه ساختمانسازی به کار گرفته نشده است بلکه در حوزههای نرمافزای نیز نقشآفرینی کرده است.
🔸این نکته را فراموش نکنیم. خیرین که در بنیاد توسعه دانشگاه کاشان منشأ اثر شدهاند نقش ایشان در حوزههای مختلف شهرستان نیز پررنگ بوده است. به همین خاطر نام تکتک ایشان در حوزه سلامت، بهداشت و درمان، ورزش، آموزش و پرورش و ....به چشم میآید ولی قطعاً سازماندهی در دانشگاه کاشان با تمرکز بیشتر انجام شده است.
🔸در یادداشتی که در نقد عملکرد دانشگاه کاشان و بنیاد خیرین منتشر شد به نقش دانشگاه در جامعه خُرده گرفته شده است. این نقد وارد است ولی منحصر به دانشگاه کاشان نیست. کدام دانشگاه توانسته است ارتباط موثری با جامعه پیرامونی خود برقرار کند؟!
🔸متأسفانه هنوز دانشگاه نسل سوم - دانشگاه کارآفرین- و نسل چهارم -دانشگاه جامعه محور- تاکنون در کشور محقق نشده است. شعار آن داده میشود ولی عملیاتی نشده است. فعالیت دانشگاههای کشور در زمره آموزشی -نسل اول- و پژوهشی -نسل دوم- محسوب میشود. البته پارکهای علم و فناوری به عنوان حلقۀ واسطه بین دانشگاه و جامعه برای رفع بخشی از نیازهای جامعه و تبدیل علم به ثروت تأسیس شده و فعالیت میکند.
🔸و نکته آخر ممکن است فرد یا افرادی از عملکرد موفق بنیاد خیرین برای خود یا مجموعههای بالادستی بهره برده باشند ولی این موضوع نافی زحمات و ماهیت خیر بنیاد خیرین نیست و هر کس برای تحقق مسئولیت اجتماعی و رفع نیازهای جامعه قدمی بردارد شایسته احترام و تقدیر است و باید قدردان زحمات ایشان باشیم.
⬅️ تاریخ انتشار: بیستویکم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
پیشگیری را جدی بگیریم درمان تعطیل میشود 🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹 بخش ششم 🔹«حمیدرضا صابری» عضو هی
🔹نظر همراهان🔹
🔸تاسف بار است که بگوییم «تجارت سلامت» به عنوان یک چالش و آسیب جدی حوزه سلامت کشور را مورد تهدید قرار داده است.
🔸 تقریباً میتوان گفت تمام متخصصان و صاحبنظران اعتراف دارند که «مقوله سلامت» در کشور بر خلاف استانداردهای رایج دنیا به یک ابزار تجاری و درآمدزا تبدیل شده است.
🔸 و .....
روزنگار کاشان l نقد و نظر
«اندیشه و راهبرد» سیدجواد ساداتینژاد برای پیشنهاد «حسن بخشنده» به عنوان شهردار کاشان تصمیمسازان ا
دلایل پیشنهاد و دلایل استیضاح
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوپنجم
🔸«سیدعلی ساداتینژاد» به عنوان مطلع در پاسخ به مطالب مطرح شده توسط «مهدی نادعلی» عضو شورای اسلامی شهر کاشان «اندیشه و راهبرد» سیدجواد ساداتینژاد برای پیشنهاد حسن بخشنده به عنوان شهردار کاشان را منطقی ارزیابی کرد و معتقد است:
🔸«عملکرد مثبت، مطلوب و قابل قبول شهردار وقت در تکمیل و بهرهبرداری از پروژۀ زیرگذر شهید خادمی نتیجه این پیشنهاد است.
🔸پیشنهاد «حسن بخشنده» به شورای شهر کاشان برای تصدی مسئولیت شهرداری ناشی از سوابق اجرایی و ارتباط خوب کاری با قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء بود تا تکمیل این پروژه از بنبست خارج کرده و هرچه زودتر به بهرهبرداری برسد.
🔸سیدجواد ساداتینژاد معتقد بود اصلیترین کار شورای ششم کاشان تکمیل و بهرهبرداری از پروژه زیرگذر است و با توجه به اهمیت و قرارگرفتن در ورودی شهر باید در اولویت کار شورا قرار گیرد. ایشان معتقد بود اگر این پروژه هرچه زودتر تمام نشود، تکمیل و بهرهبرداری از آن به دلیل افزایش قیمت و هزینههای سرسامآور ممکن نخواهد بود.
🔸اگر این پروژه توسط «حسن بخشنده» تکمیل و به بهرهبرداری نرسیده بود تکمیل آن در حال حاضر با چند هزارمیلیارد تومان نیز امکانپذیر نبود. از طرفی ورودی شهر را نازیبا و هزینههای گزاف بر مردم و بیتالمال تحمیل میکرد.
🔸با این اوصاف پیشنهاد لیست شورای اسلامی شهر کاشان و شخص شهردار از سوی سیدجواد ساداتینژاد صرفاً در جهت توسعه و آبادانی شهر و رفاه مردم اتفاق افتاده است ولی متأسفانه جمعی از اعضای شورای شهر به محض این که پروژه زیرگذر به پایان رسید و خیالشان از این بابت راحت شد شهردار را استیضاح کرده تا اهداف خود را در شهرداری پیگیری نمایند.
🔸اگر حمایت سیدجواد ساداتینژاد از ارائه لیست و حمایت از آن برای شورای اسلامی شهر کاشان اشتباه و غیرقانونی بوده چرا برخی از اعضای شورا نهایت سعی، تلاش و رایزنی خود را به کار گرفتند تا نام ایشان در لیست مورد حمایت ایشان قرار گیرد؟! این در حالی است که اگر در لیست قرار نگرفته بودند بر اساس تجربه حضور در دورههای گذشته امکان رأیآوریشان بعید و دور از ذهن بود!
🔸در ثانی، چنانچه پیشنهاد سیدجواد ساداتی نژاد در خصوص انتخاب بخشنده بعنوان شهردار کاشان صحیح نبود و برخی از اعضای شورا به آن معترض هستند، چرا از پیشنهاد ایشان مبنی بر انتخاب هاشمی طاهری به عنوان ریاست شورای شهر کاشان صحبتی نمیکنید؟ چون فرض بر این است که دو پیشنهاد دکتر بخشنده بعنوان شهردار و هاشمی طاهری بعنوان ریاست شورا، توسط ایشان به اعضای شورای شهر داده شده است.»
🔸اما از همۀ اینها که بگذریم هرچند سیدجواد ساداتینژاد، «حسن بخشنده» را به عنوان شهردار به اعضای شورا پیشنهاد داده است ولی در نهایت انتخاب شهردار با چه کسانی است؟ بنابراین صحبت این افراد مغالطه و فرار به جلو است. مضاف بر اینکه لازم هست توضیح دهند، دلیل استیضاح آقای بخشنده چه بود که شهردار جدید مبری از آن است؟ آیا خانواده ایشان ساکن کاشان است؟ آیا عملکرد شهردار جدید نسبت به شهردار قبلی (به قول شما پیشنهادی آقای دکتر ساداتی نژاد) بهتر بوده است؟
⬅️ تاریخ انتشار: بیستودوم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
پیشگیری را جدی بگیریم درمان تعطیل میشود 🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹 بخش ششم 🔹«حمیدرضا صابری» عضو هی
پیشگیری را جدی بگیریم
درمان تعطیل میشود
🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹
بخش ششم
🔹🔹حمیدرضا صابری عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان معتقد است:
🔸معمولاً رسانهها روی دانشگاه علوم پزشکی فشار میآورند که مثلاً دستگاه «ام آر آی» چه موقع راه میافتد ولی هیچ کس نمیگوید چرا این شرایط به وجود آمده است؟! چرا در کاشان نیاز به خدمات دستگاه «ام آر آی» بیش از استاندارد دنیاست؟؟! به خاطر این که همه دنبال درمان هستند! درمان مثل یک تومور در حال بزرگ شدن است و از کنترل خارج شده است.
🔸استاندارد دنیا برای هر 500 هزار نفر جمعیت یک دستگاه «ام آر آی» است. کاشان با سه دستگاه «ام آر آی» فرصت نمیکند به بیماران خدمات ارائه کرده و نوبتها چندماهه است. چه خبر است؟! بخشی از مراجعه به «ام آر آی» ناشی از تصادفات است. بخشی ناشی از حوادث محیط کار است. محیط کار تایع یک سری اصول است که اگر رعایت نشود حادثه یا صدمه در پی دارد.
🔸بخش درمان به صورت بیمار گونهای رشد پیدا کرده است.«درمان» تمام بودجه دانشگاه علوم پزشکی را بلعیده و این بحث محلی و منطقهای نیست و کل کشور گرفتار آن است. مثالهای آن واضح است. شاید اگر کسی که خارج از حوزه علوم پزشکی این چیزها را بشنود باور ندارد ولی کسی درک میکند که به صورت مستقیم با آن مواجه است.
🔸اگر تصادفات در شهر کاشان کم شود مطب ارتوپدها تعطیل میشود. بسیاری از هزینههایی که بر جامعه و خانواده تحمیل شده است برطرف میشود. حتی اگر بسیاری از خدمات مراقبت و پیشگیری به صورت رایگان در اختیار شهروندان قرار گیرد -مثلاً کلاه کاسکت رایگان برای موتوسوران- بهتر از آن است که هزینههای درمان به جامعه تحمیل شود.
🔸اتوبان کاشان-قم یکی از خطرناکترین مسیرهای ایران است. بیشترین کشته مربوط به این مسیر است. کسی حاضر نیست هزینهای که صرف تصادفات این مسیر شده است برای یک بار محاسبه کرده و خرج اصلاح آن کند. همواره میگویند هزینۀ آن سنگین است. یک بار هزینه کنید سود آن را ببرید. جاده کاشان- برزک همینطور.
🔸 آمار کشتههای تصادفات -بر اساس اعلام رسمی- در یک سال ایران مساوی با 28-27 کشور اروپایی است. تازه این فقط آمار کشتههاست. معلولها و قطع نخاعیها به آن اضافه میشود. گویا این آمار هیچ مسئولی را تکان نمیدهد. از این بدتر وقتی جان اهمیت ندارد دیگر چشم و زانو و کمر چه اهمیتی دارد؟!
⬅️ تاریخ انتشار: بیستوپنجم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
دلایل پیشنهاد و دلایل استیضاح 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوپنجم 🔸«سیدعلی ساداتینژاد» ب
مهدی رمضانی علوی
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
بخش بیستوششم
⬅️ تاریخ انتشار: بیستوپنجم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
میثاقنامه مهدی نادعلی/قسمت سوم 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوچهارم 🔸🔸من کاری به بقیۀ ا
جلسه دانشگاه
مهدی نادعلی/قسمت چهارم و پایانی
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوچهارم
🔸پس از این که آقای ساداتینژاد نمایندگی را رها کرده و مسئولیت وزارتخانه کشاروزی را به عهده گرفتند جلسهای با همفکران در دانشگاه کاشان برگزار شد. در این جلسه عملکرد آقای ساداتینژاد تنها توسط سه نفر نقد شد که یکی از آن سه نفر من بودم.
⬅️ این مطلب را در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: بیستوششم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مهدی رمضانی علوی تصمیمسازان انتخاب دوازدهم بخش بیستوششم ⬅️ تاریخ انتشار: بیستوپنجم فروردین ما
«اتاق فکر و جلسه محرمانه»
مهدی رمضانی علوی/قسمت نخست
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوششم
🔸دو هفته مانده به انتخابات مجلس 94 جلسۀ محرمانۀ هسته مرکزی ستاد «حسن فدایی» در طبقۀ دوم ساختمانی در خیابان شاهد برگزار شد تا اقدامات انجام شده، بررسی و برای روزهای حساس آینده برنامهریزی شود. گوشیِ همراه در دستان «حاج مهدی» که در کنار «عباس عربشاهی» نشسته بود آرام و قرار نداشت و تلاش میکرد با پیامک - به زعم خود - افرادی از ستاد مقابل را جذب و هدایت نماید؛ این گزارش بنا دارد بخشی از پیامهای پیدا و پنهان او را در عرصۀ سیاست کاشان رمزگشایی نماید.
🔸«مهدی رمضانی علوی» آزاده جنگ تحمیلی ایران و عراق است. خودش میگوید در اسارت مسئولیت ورزشی 2000 نفر در رده والیبال را به عهده داشته است. قصد خودستایی ندارد. ده سال مسئولیت گردانی را در اختیار داشته و اکنون «هادی سیاسی» سپاه است ولی مسئولیت رسمی و دولتی او ریاست بر بانک سپه مرکزی کاشان است. مسئولیتی که گفته میشود به پایان رسیده ولی با رایزنی و سفارش «سیدجواد ساداتینژاد» ادامه پیدا کرده است ولی او چنین حرفی را تکذیب کرده و میگوید: «نگویید ساداتینژاد برای حاج مهدی کاری کرد! بگویید بخشنامهای که با مخالفت سازمان اداری و استخدامی کشور معطل مانده بود با پیگیری آقای سیدجواد ساداتینژاد، حسن نوروزی، حسینعلی حاجی و تعدادی دیگر از نمایندگان برای آزادگان و جانبازان کشور احیا شد و حاج مهدی نیز از آن استفاده کرد.»
🔸«حاج مهدی» در انتخابات 94 با تمام هجمههایی که توسط هواداران سیدجواد ساداتینژاد و شورای اصولگرایی علیه «حسن فدایی» به راه افتاد؛ بدان وقعی نگذاشت و به ستاد فدایی پیوست. گفتند فدایی قوانین شورای اصولگرایی را زیر پا گذاشته، میثاقنامه را نقض کرده و .... ولی او در کنار «عباس عربشاهی» جای خود را در هسته اصلی و اتاق فکر ستاد «حسن فدایی» باز کرد و به همکاری پرداخت.
🔸روایت پیوستن «حاج مهدی» به ستاد «حسن فدایی» از زبان خودش این گونه است: «سه ماه مانده به انتخابات - انتخابات مجلس 94 - در مسیر علوی به کاشان سری به شهدای گمنام راوند زدم. آنجا «آقای حسن مفتح» مسئول شهدای گمنام آقای «حسن فدایی» را معرفی کردند. شناخت قبلی نداشتم. از من خواستند در انتخابات با ایشان همکاری کنم. قبول کردم. فقط یک شرط گذاشتم؛ شما را در قامت «عمار» آقا میخواهم. من خط آقا را قبول دارم و باید دور «چپ» و «راست» را خط بکشید. دست دادیم و همکاری ما شروع شد.»
🔸همکاری که دوام نداشت! این یادداشت در قسمت بعدی به دلایل گسستن «حاج مهدی» از «حسن فدایی» و پیوستن به ستاد «سیدجواد ساداتینژاد» خواهد پرداخت. گسستن و پیوستنی که در دورۀ اخیر برای «سیدجواد ساداتینژاد» و «مصطفی معینی» تکرار شد.
⬅️ ادامه این گزارش را در «روزنگار» بخوانید.
⬅️ تاریخ انتشار: بیستوششم فروردین ماه 1403