انتخابات کاشان ؛ از مجلس ملی تا شورای اسلامی
بخش سوم
ممانعت از ورود فدایی
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
روزنگار کاشان l نقد و نظر
انتخابات کاشان ؛ از مجلس ملی تا شورای اسلامی بخش سوم ممانعت از ورود فدایی https://eitaa.com/Rozn
انتخابات کاشان ؛ از مجلس ملی تا شورای اسلامی
بخش سوم
ممانعت از ورود فدایی
حسن فدایی که همواره با موانعی از سوی هیأتهای اجرایی و نظارت استان اصفهان و شهرستان کاشان مواجه شده بود تصمیم گرفته از حوزه انتخابیه تهران ثبتنام کرده و پس از دریافت تایید صلاحیت، حوزۀ انتخابیه خود را به کاشان تغییر بدهد. امری متداول که برای هر کاندیدا که در هر دوره و هر حوزه انتخابیه امکانپذیر و خالی از اشکال است.
این کاندیدای کاشانی که سابقه حضور دورههای مختلف انتخابات کاشان را در کارنامه خود دارد در دورۀ یازدهم -اسفندماه 1398- تصمیم گرفت به کاشان بیاید. فدایی در دورهای مسئولیت فرمانداری کاشان را به عهده گرفت که سرآغاز دوران تغییر و تحول در کاشان معروف شد.
کمتر کسی در منطقه است که او را نشناسد و با عملکرد وی بیگانه باشد ولی همواره به صورت مستقل در رقابتهای انتخاباتی کاشان ظاهر شد و فعالیت تبلیغاتی خود را آغاز کرد ولی نتایج انتخاباتهای مختلف کاشان نشان داده که رأی مردم در کاشان خطی و جناحی است و کمتر نماینده مستقلی توانسته است به صورت انفرادی وارد رقابتهای انتخاباتی شده و اکثریت آرا مردم را دریافت کند حتی فدایی که با کارنامه پُر و پیمان به رقابتهای انتخاباتی پا گذاشته است.
انتخابات دورۀ یازدهم به روزهای تبلیغات نزدیک میشد ولی همچنان حسن فدایی دنبال تأمین نظر هیأتهای انتخاباتی شهرستان و استان اصفهان بود تا موافقت ایشان را برای انتقال به حوزۀ انتخابیه کاشان جلب نماید ولی پس از تلاش و کوشش فراوان اجازه داده نشد در رقابتهای انتخاباتی شهر خود شرکت کند.
بالاخره انتخابات با مشارکت پایینتر مردم نسبت به دورۀ قبل برگزار شد و ساداتینژاد در رقابت درون گروهی بر حسین یزدی که او نیز مورد حمایت جبهۀ اصولگرایی بود فائق آمد و برای بار دوم به مجلس رفت تا خود را برای ریاست کمیسیون کشاورزی و حضور در کابینه دولت اصولگرای رئیسی آماده کند ولی یک پرسش اساسی همچنان باقی مانده است چرا به حسن فدایی اجازه داده نشد تا در حوزه انتخاباتی شهر خود حاضر شده و به رقابتهای انتخاباتی بپردازد. گویی رقبا ترجیح دادند کرسی مجلس را بدون دردسر تصاحب کرده تا تجربۀ دورۀ نهم و حتی دهم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه کاشان تکرار نشود.
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
سیاست معامله است
بر حرفها اعتمادی نیست / عمل را دریابید
سیاست معامله است. بده و بستان است. بر اساس منافع آدمها و گروههای سیاسی تنظیم میشود. کسی که میخواهد رأی بدهد اگر از این معامله چیزی به دست میآورد که هیچ! ولی بیچاره کسی که دل بر شعارهای خوش آب و رنگ آن بسته و آخرالامر سرخورده میشود.
نمایندهای با شعار نجات آب کاشان به مجلس رفت ولی همین نماینده برای تأمین رأی مجدد خود از رئیس وقت امور منابع آب کاشان خواست پا روی قانون تعادل بخشی منابع بگذارد و محدودیتهای حاکم بر استفادۀ آب منابع را نقض کند. وقت رئیس وقت امور منابع آب کاشان حاضر نشد گوش به فرمان نماینده بدهد پا در یک کفش کرد تا او را از مسئولیت آب بردارد شاید فردی بیاورد که در برابر خواستههای به جا و بیجای نماینده مقاومت نکند!
نمایندهای شعار استان شدن کاشان را سر داد. آواز سر داد که باید از منابع و سرمایههای انسانی کاشان برای راهبری آن بهره برد ولی وقتی قرار شد مدیران ارشد کاشان منصوب شود پا در یک کفش کرد تا دوستان غیربومی خود را در جایگاه مدیران ارشد شهرستان بنشاند!
نمایندهای در جایگاه نظارت شوراهای اسلامی شهر و روستا قرار گرفته بود و باید به تساوی بین نامزدها رفتار کند ولی یک تنه به میدان آمد تا دوستان خود را در این جایگاه بنشاند و زمانی که از هواداران ایشان پرسیده شد که چه شد؟ گفتند این گونه بهتر است! اگر شورا به خلاف برود نماینده به عنوان پدرخوانده و فردی که در تعیین ایشان نقش داشته است کنترل ایشان را به دست گرفته و جلوی انحراف را میگیرد! اختلاف اعضای شورا شهر را فلج کرد و کسی نبود که مسئولیت آن را به عهده بگیرد!
یکی از اعضای شورا برای استقلال حوزه انتخابیه آران و بیدگل از کاشان، جدایی بخش نیاسر را عَلَم کرد و انا لله سر داد و طومار خود را نماز جمعه پهن کرد تا روبروی نماینده آران و بیدگلیِ کاشان در مجلس بایستد و اکنون در کنار نماینده آران و بیدگل ایستاده تا او را به مجلس بفرستد!
سیاست معامله است و چه بسا معاملهای کثیف که غالباً نطفۀ آن بر اساس منافع افراد و گروهها منعقد شده و بیچاره مردم که هر بار فریب آن را خورده و هر بار سرخورده گشتهاند! بر حرفها اعتمادی نیست. عملها را دریابید.
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
🔹بخش اول🔹
شورای اصولگرایی کاشان
🔸پرونده انتخابات دوازدهمین دوره از مجلس شورای اسلامی بسته شد و مصطفی معینی با چیزی حدود 31 درصد آرا صحیح مأخوذه و حدود 12 درصد از واجدین شرایط بر کرسی مجلس از حوزه انتخابیه کاشان، آران و بیدگل تکیه زد تا دل دوستان، هواداران و به خصوص همشهریان آران و بیدگلی خود را شاد کند. معرفی و بررسی تصمیمسازان این انتخاب و سرنوشت ایشان که سرنوشت آینده کاشان، آران و بیدگل را رقم زده است برای ثبت در تاریخ لازم و ضروری است. برای شروع «سیدجواد ساداتینژاد» را میتوان مهمترین تصمیمسازی انتخابات دوازدهم نام برد.
🔸ساداتینژاد در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی بر این کرسی تکیه زد. دورهای که شانس تیمسار منصوری برای تصدی این مسئولیت بیش از همه بود ولی به زعم تیمسار با پروندهسازیهای اطرافیان ساداتینژاد تحت نام «شورای اصولگرایی» از صحنه رقابتهای انتخاباتی حذف شد و عرصه را به رقابت بین «ساداتینژاد» و «حسن فدایی» واگذاشت. شورایی که توسط تعداد از اصولگرایان کاشان زیر نظر مرحوم آیتالله نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه وقت کاشان تشکیل شد.
🔸آخرین تیر ترکش شورای اصولگرایی در شب رأیگیری بر پیکر «حسن فدایی» فرود آمد تا با توزیع و انتشار فیلمهای تقطیع شده آبروی او را ریخته و اتحاد اصولگرایان سنتی و اصلاحطلبان را که برای جلوگیری از ورود ساداتینژاد به مجلس شکل گرفته بود ناکام گذارد. بدین ترتیب «سید جواد ساداتینژاد» به نمایندگی از شورای اصولگرایی به زعم خود با یک بازی کاملاً جوانمردانه موفق شد کرسی مجلس را از آن خود کرده و بر آن تکیه زند!
⬅️ادامه دارد....
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
🔹بخش دوم🔹
انشقاق شورای اصولگرایی
🔸سیدجواد ساداتینژاد که در دوره اول نمایندگی بر اسب زینکرده وکالت سوار شده و تاختن آغاز کرده بود نتوانست نظر اعضای شورای اصولگرایی را تأمین کرده و بدینطریق باعث دو شقهشدن آن شد. برخی همچنان در زمین بازی او ماندند و برخی دیگر روبروی او قرار گرفته و عزم خود را جزم کردند تا خری که پشت بام کردهاند پایین بیاورند! «محمد رضواننژاد» بازنشسته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و معاون اسبق سیاسی اجتماعی فرمانداری کاشان و اصغر رحمانی رئیس اسبق اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کاشان راهبری شقۀ دوم را به عهده گرفته و اعتقاد داشتند که «سیدجواد ساداتینژاد» از مدار ولایت خارج شده است و باید به زیر کشیده شود! همان کسانی که برای بر کرسینشاندن ایشان از هرکاری فروگذار نکردند!
🔸مخالفان او معتقد بودند ساداتینژاد که شال سبز بر گردن نهاد و اعتماد مردم را جلب کرد از مسیر ولایت خارج شده و تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا جایگاه خدمت و نمادهای دینی را دستاویزی برای رسیدن به اهداف شخصی خود قرار دهد. برای رسیدن به جایگاه قدرت که امیال نفسانی خود را سیرآب نماید. ولی موافقان حرف دیگری دارشتند. قابلیتهای فردی او را ستودند و معتقد بود که اقدامات شبانهروزی او را برای خدمت به مردم و منطقه است. اعتقاد داشتند تنها ساداتینژاد توانست پرونده استان شدن کاشان را به مجلس رسانده و مقدمات آرزوی دیرینه مردم کاشان را فراهم کند.
🔸دورۀ یازدهم انتخابات مجلس از راه رسید. هواداران و خاطرخواهان ساداتینژاد شرایط را برای پیروزی بیزحمت او فراهم کردند. حسن فدایی که به تصور خود در حوزه انتخابیه تهران ثبتنام کرده بود تا از دام رد صلاحیت هیئت اجرایی و نظارت کاشان در امان بماند پس از تایید صلاحیت در تهران حوزه انتخابیه خود را به کاشان انتقال داد ولی با مانع هیئت نظارت مواجه شده و اجازۀ حضور در رقابتهای انتخاباتی کاشان را پیدا نکرد. شقۀ دوم اصولگرایی برای این که ساداتینژاد را از رسیدن به مجلس ناکام گذارد از حسین یزدی جوشقانی دعوت کرد تا در رقابتهای انتخاباتی حاضر شده و رضوی پدر و پسر به حمایت از او برخواستند ولی «حسین یزدی» با همۀ تلاش شقۀ دوم شورای اصولگرایی نتوانست آراء قابل توجهی کسب کرده و ساداتینژاد برای بار دوم راهی مجلس شد! این بار با قدرت بیشتر بر صندلی مجلس تکیه زد و تصمیم گرفت انرژی خود را دردو جبهه تقسیم کند! نخست اسب خود را برای وزارت در کابینه رئیسی زین کرد و دوم مهرچینی کاشان را مطابق میل خود و هواداران خود به سرانجام رسانده تا به زعم خود و تحت عنوان یکدست کردن مدیران کاشان برای خدمت بیشتر به مردم و منطقه ساماندهی نماید!
⬅️ادامه دارد....
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
🔹بخش سوم🔹
شورا، شهرداری و فرمانداری
🔸ساداتینژاد در دوره اول نمایندگی رادیو کاشان را راهاندازی کرد تا ضمن تحقق وعده خود از ابزار رسانهای آن برای پوشش اقدامات و اهداف خود بهره جوید. شیخ مهدی بصیرتی را در رأس شورای سیاسگذاری قرار داد. همان که به عنوان رئیس هیأت نظارت وظیفه نظارت بر انتخابات کاشان را بر عهده گرفته بود. پس از آن به عنوان رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کاشان منصوب شد.
🔸اکنون نوبت فتح شورای اسلامی شهر کاشان، فرمانداری، شهرداری و سازمانها و ادارات بود تا به زعم او قدرت مدیریتی شهرستان را برای خدمت بیشتر به مردم و منطقه یک دست کند. در گام اول در چینش شورای اسلامی کاشان وارد شد. نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی که به عنوان جایگاه نظارتی خود اجازه ندارد در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا دخالت کند در نقض آشکار قانون یک تنه وارد این عرصه شد و ساز و کاری فراهم کرد تا افراد نزدیک به خود را در جایگاه شورای اسلامی شهر کاشان قرار دهد. پاسخ این خوشخدمتی به اعضای شورای اسلامی کاشان، انتخاب شهردار کاشان از همکاران ایشان در دوران تصدی مسئولیت دانشگاه کاشان بود. کسی که بومی منطقه نبود و سابقه حتی یک روز کار در شهرداری نداشت؛ انتخابی که زیاد دوام نیاورد و رابطه برخی از اعضای شورا و ساداتینژاد را شکرآب نمود!
🔸نصب فرماندار کاشان فتح قلۀ دیگری از مدیران ارشد شهرستان بود که از دورۀ دولت روحانی شروع شد و در دولت رئیسی ادامه پیدا کرد. وزیر کشور روحانی تحت فشار ساداتینژاد، «حمیدرضا مومنیان» فرماندار به ظاهر اصلاحطلب کاشان را برکنار و به اعتقاد بسیاری از صاحبنظران فرماندار بسیار ضعیف به نام «علیاکبر مرتضایی قهرودی» را بر این جایگاه گمارد. به اعتقاد بسیاری از فعالین سیاسی و اجتماعی مرتضایی یکی از ضعیفترین فرماندارانی بود که فرمانداری کاشان از زمان پیدایش تا کنون به خود دیده است.
🔸ساداتینژاد با تغییر دولت روحانی و آمدن دولت رئیسی قدرت بیشتری پیدا کرد و با هماهنگی وزیر کشور عذر مرتضایی را خواست و «محمد شریف زارعی» همکار دوران تصدی دانشگاه کاشان خود را بر این جایگاه نشاند تا به زعم او قافلۀ خدمت با سرعت بیشتری به کار خود ادامه دهد! او هم نه تنها از مدیران منطقه نبود سابقه یک روز کار حوزه اجرایی و ستادی را در کارنامه خود نداشت!
⬅️ادامه دارد....
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
🔹بخش چهارم🔹
دخالت نماینده در سازمانها و ادارات
🔸کاشانیها بر خلاف مناطق دیگر به خصوص برخی افراد و گروهها آران و بیدگل در طول تاریخ نشان دادهاند که آنچنان خاطرخواه دوستان، رفقا و همشهریان خود برای تصدی مسئولیتهای مدیریتی شهرستان نیستند و اتکاء شان بر شایستهسالاری است ولی برکناری مدیران توانمند و انتخاب مدیران ضعیف از دیگر مناطق کشور را خلاف رویه خود میدانند!
🔸یکی از این تغییرات آمدن «کوروش ساکی» و رفتن «سیدعلیرضا مروج» است. گویی تغییرات به دانشگاه علوم پزشکی کاشان رسیده است! مدیر جوان، بومی و خوشفکر که دورۀ شیوع کرونا را با موفقیت طی کرده بود صرفاً به واسطۀ این که زیر بار انتصابهای سفارشی نماینده در حوزه کاری نرفته است با فشار ساداتینژاد بر وزیر بهداشت برکنار و سکان دانشگاه علوم پزشکی در دست یک مدیر غیربومی قرار گرفت!
🔸تغییر و تحول مدیریتی شهرستان به همینها متوقف نشد و به ادارات ریز و درشت شهرستان رسید. حتی زمانی که مدیرکل جهاد کشاورزی زیر بار فشار وزیر برای عزل «هادی یغمائیان» رئیس جهاد کشاورزی آران و بیدگل نرفت شخصاً دست به کار شد و حکم عزل و جابجایی او را از وزارتخانه صادر کرد.
🔸گناه یغماییان چه بود؟ تریلر اهدایی 90 تن برنج ساداتینژاد به دفتر کفیل برای توزیع بین هواداران برای ذخیره به یک انبار در آران و بیدگل سپرده شد ولی سربازان گمنام اطلاعات بیاطلاع از همه جا سراغ آن رفته و به عنوان برنج احتکار شده توقیف کرده و از جهاد کشاورزی آران و بیدگل استعلام کردند. مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل بیخبر از همه جا از وجود آن اظهار بیاطلاعی کرد و تریلر برنج با محوریت فرمانداری به قیمت مصوب بین مردم توزیع شد. خبر به ساداتینژاد رسید و عصبانیت خود را با عزل هادی یغماییان به صورت مستقیم از وزارتخانه کشاورزی خالی کرد!!
🔸اقتدار ساداتینژاد در دورۀ نمایندگی و مدت کوتاه وزارت به همینها ختم نشد. «حسن جوکاری» مدیر امور منابع آب کاشان یکی دیگر از مدیرانی است که هدف خشم ساداتینژاد قرار گرفت. او که برای کاهش بهرهبرداری بیرویه از منابع آب زیرزمینی سعی داشت قانون تعادلبخشی منابع را اجرا کند با سفارشهای ریز ودرشت نماینده مواجه میشد که درخواست داشت قانون زیر پا گذاشته شود و آب مورد نیاز کشاورزان از منابع زیرزمینی در اختیار ایشان قرار گیرد. مقاومت در برابر درخواستهای غیرقانونی نماینده باعث شد که او نیز به تیر خشم نماینده گرفتار شده و جابجا شود! البته ناگفته نماند که موافقان او این کار را توجیه کرده و معتقد بودند که نماینده گزیری ندارد که درخواست کشاورزان را اجابت کند!
🔸حسن جوکاری زمانی که در گفتوگوی لایو پرده از این ماجرا برداشت از سوی رئیس دفتر نماینده در کاشان بازخواست شد و پیام کوتاه و آمادهای در اختیار ایشان قرار گرفت که حرف خود را تکذیب کرده و آن را ناشی از فشار خبرنگار اعلام کند!!
🔸احداث آب تصفیهکن در منطقه نصرآباد به عنوان یکی دیگر از قانونشکنیها نماینده میتوان نام برد. در حالی که شرکت مهندسی آب و فاضلاب اعتقاد داشت مناطق دیگری از شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل گرفتار شرایط بدتری برای تأمین آب شرب قرار گرفتهاند تأسیسات آبشیرکن روانه نصرآباد شد تا امتیاز وزیر و مدیرعامل آبفای کشور و کاشان در اختیار نماینده قرار گرفته و درمقابل صندلی مدیریت و جایگاهشان تهدید نشود!
🔸ای کاش دخالتهای نماینده برای تغییر و جابجاییهای به روسای ادارات متوقف میشد. به گفته برخی از روسای ادارات این دخالتها تا جابجایی راننده سازمانها و ادارات نیز کشیده شد!
🔸هریک از این موارد به تنهایی برای اثبات بیکفایتی یک نماینده که در جایگاه قانونگذاری و حفظ و حراست از قانون قرار گرفته است کافی است ولی شوربختانه هواداران چشم فروبسته و همۀ عیبها را به نیکی تفسیر کرده یا آن که خدای ناکرده این قدر نعمت و مواهب از سوی نماینده به ایشان رسیده است که چارهای جز چشم فروبستن بر اشکالات و اشتباهات باقی نمیگذارد.
⬅️ادامه دارد....
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
🔹بخش پنجم🔹
یک لا قبای اهالی رسانه
🔸خیال ساداتینژاد که از مهرچینی کاشان راحت شد با تکیه بر سابقه خودساختۀ «رئیس کمیسیون کشاورزی در مجلس شورای اسلامی» و ارتباطات گستردهای که با کابینه برقرار کرده بود موفق شد با رأی قابل توجه نمایندگان مجلس بر جایگاه وزارت جهاد کشاورزی نشسته و به زعم خود تا اوضاع کشاورزی را سامان دهد. مسئولیتی که به 20 ماه نرسیده با افشای پروندههای «نهادههای دامی»، «چایی دبش» و ... به انتها نرسید! او خیال معاون اولی رئیس جمهور و تکیه به صندلی ریاست جمهوری را در خیال خود پرورانده بود ولی گویی بنا داشت بر روش و منش قبلی این مسیر را طی کند!
🔸سید جواد ساداتینژاد و هواداران ایشان که برای رسیدن به مجلس و وزارت به گفته برخی از مخالفان پا روی حق و حقوق رقبا و مردم گذاشت و منطقه کاشان را برای حدود سه سال از نماینده محروم کرد در یک روز سرد و برفی همراه «علی یگانه» مجری رادیو و تلویزیون به مزار شهدای دارالسلام رفت تا به مردم ثابت کند در زندان نیست! حرفی که مردم باور نکردند و گفتند با قید وثیقه آزاد شده و «مهدی واحدیان» فرهنگی و فرزند شهید داد سر داد که از جان مردم چه میخواهید؟ او در آخرین لحظات تبلیغات انتخاباتی به «اللهیار عطابخشی» متوسل شد تا در ضبط یک برنامه اختصاصی به نام «دید در شب» توضیحات او را برای فساد مطرح شده در وزارت کشاورزی را شنیده و در نهایت اعتراف کند که قانع شده است که «سیدجواد ساداتینژاد» بیگناه است ولی این سناریو نیز نتوانست مردم را قانع کند! مشاهده کلیپ علی یگانه در مزار شهدای دارالسلام و گفتوگوی سفارشی «اللهیار عطابخشی» را میتوان به آخرین درجه استیصال یک مسئول از کار برکنار شده تعبیر کرد که برای برائت خود پیش از آن که حکم دادگاه بیاید به یک لا از قبای همکاران رسانهای آویزان شده تا او را تایید کرده و بگویند بیگناه است و عمل دیگران را به خدا واگذارند!
🔸به اعتقاد بسیاری از صاحبنظران و اهالی رسانه اصلاً مهم نیست که عطابخشی یا علی یگانه به عنوان مجری رسانهای چه گفت و چگونه برنامه ضبط کرد یا از ساداتینژاد دلجویی کرد یا نکرد! اصلاً مهم نیست مهدی واحدیان به عنوان یک کنشگر اجتماعی در مواجهه با این کلیپ عصبانی شد و چه واکنشی نشان داد. اصلاً مهم نیست که شبکههای رسانهای چه چیزی منتشر کردند یا نکردند! افرادی که چنین میاندیشند گویی برای عقل و خرد جمعی مردم اعتباری قائل نبوده یا آن را دست کم گرفتهاند! آیا مردم نمیپرسند نمایندهشان که اعتماد ایشان را گرفت چرا برای یک بار نیامد تا خود را به صورت مستقیم در برابر خبرنگاران رسانههای مختلف قرار داده و برای عملکرد درست یا نادرست خود پاسخگو باشد ولی اکنون سر و کلۀ او در شب انتخابات و در یک برنامه سفارشی پیدا شده است که چه بگوید؟!
🔸سید جواد ساداتینژاد باز امید و انگیزۀخود را به زعم خود برای خدمت به مردم منطقه و کشور از دست نداد و با تلاشی دوباره تصمیم گرفت دوست و رفیق خود را که از مدیرکلی روابط عمومی شورای نگهبانی تا مدیرکل روابط عمومی جهاد کشاورزی او را همراهی کرده بود حمایت کرده تا از حوزه انتخابیه کاشان، آران و بیدگل راهی مجلس کند! این در حالی بود که بسیاری گفتند اگر نام او روی رضازاده سنگینی نکرده بود او برنده انتخابات بود! انتخاباتی که کاشان به آران و بیدگل واگذاشت!
🔸نمیدانم اجازه دارم از این اصطلاح وام گیرم یا به نوعی توهین و اهانت محسوب میشود. مسئولیت اهالی هنر، فرهنگ و رسانه بسیار سنگینتر از اهالی سیاست است. همانطور که قلمفروشی و تریبون فروشی و تعریف و تمجید بیجا از کاندیدای مورد علاقه خیانت به مردم محسوب میشود قلم بر زمین گذاشتن و بستن فضا برای ارائه نظرات مختلف نیز دست کمی از آن ندارد. این کانال بنا دارد تمام کسانی که در انتخابات دوازدهم نقشآفرینی کردهاند زیر ذرهبین قرارداده و عملکرد ایشان را برای قضاوت مردم و ثبت در تاریخ به تصویر کشیده و به یادگار بگذارد. در قسمت بعد به عملکرد عباس زراعت و علیمحمد الماسی دو فعال موسوم به اصلاحطلبی خواهم پرداخت. انشاءالله
⬅️ادامه دارد....
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
🔹بخش ششم🔹
حسین حنطه
🔸پیش از این که به نقش «عباس زراعت» و «علیمحمد الماسی» دو چهرۀ موسوم به اصلاحطلبی بر انتخابات دوره دوازدهم کاشان بپردازم لازم است از چهرهای دیگر رونمایی شود.
🔸حسین حنطهای -فرهنگی و رئیس اسبق آموزش و پرورش کاشان- یکی دیگر از بازیگران صحنۀ انتخابات دوازدهم کاشان است. او که به عنوان کاندیدای مجلس از حوزه انتخابیه کاشان، آران و بیدگل ثبتنام کرده و با رد صلاحیت شورای نگهبان مواجه شده بود هفتهها پیش از شروع تبلیغات انتخاباتی به موازارت پیگیری برای تایید صلاحیت، کانالی به نام «همسخن» در ایتا راهاندازی کرد و به جای معرفی خود، عملکرد و برنامههایش برای مجلس شورای اسلامی - که البته معتقد بود محدودیت قانونی دارد- به افشاگری-به زعم او- در خصوص عملکرد سیدجواد ساداتینژاد و علیرضا رضازاده -کاندیدای مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه کاشان، آران و بیدگل- پرداخت.
🔸او توپخانه کانال را به سوی جبهۀ رضازاده تنظیم و به افشاگری در خصوص اتهاماتی پرداخت که هنوز حکمی از سوی محاکم قضایی برای آن صادر نشده است. حنطهای به پرونده «سکههای اهدایی» در زمان تصدی مسئولیت ساداتی در دانشگاه کاشان، «پرونده نهادههای دامی» و «چایی دبش» در هنگام تصدی مسئولیت او بر وزارت کشاورزی پرداخت و گفت که پرونده «سکههای اهدایی» با نفوذ ساداتینژاد «کفرمفرو» شده و بیم آن دارد که دیگر پروندهها نیز به چنین عاقبتی دچار شود.
🔸چکیده سخن «همسخن» یک چیز بود؛ به زعم حنطهای رضازاده نایب مناب سیدجواد ساداتینژاد است و باند ساداتینژاد با «زر» «زور» و «تزویر» بر سرنوشت کاشان حاکم شده است و باید از تداوم تسلط او و نایب مناب و باند او بر سرنوشت کاشان جلوگیری کرد. او تا روز آخر به افشاگری خود -به زعم او - ادامه داد و نهایتاً به نفع ائتلاف نانوشته جبهه انقلاب که در مقابل باند -به زعم او- رضازاده به پا خواسته بودند انصراف داد و از رقابتهای انتخاباتی کنارهگیری کرد.
🔸تیم تبلیغاتی رضازاده نیز که خود مدعی بود از ماهها قبل گرفتار هجمه تخریبهاست لوله توپخانه خود را به سمت کانال ایتایی همسخن گرفت و سید محمد مسعودی علوی -خبرنگار- را پشت آن نشاند. مسعودی علوی در یک از نوشتههایش از امام جمعه کاشان خواست مانع فعالیت حسین حنطهای شده و گفت: «باید بگویم مایه تاسف است که یک مدیر دوزاری دیروز در یک کانال ایتایی ( همسخن ) بدترین دروغ ها و بزرگ ترین تهمت ها را به شخصیت انقلابی اصیل و مایه افتخار منطقه کاشان و آران و بیدگل می زند»
🔸حسین حنطهای در کانال «همسخن» بارها تأکید کرد که وامدار کسی نبوده و سر زیر بغل کسی ندارد ولی چنین نیست! او هم وامدار است و هم سر زیر بغل جریانهای سیاسی داشته و هم در قدرت گرفتن سیدجواد ساداتینژاد نقشآفرینی کرده است! در قسمت بعدی به تشریح آن خواهم پرداخت.
⬅️ادامه دارد....
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
بخش هفتم
حسین حنطهای و پاسخ به تاریخ
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
روزنگار کاشان l نقد و نظر
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم بخش هفتم حسین حنطهای و پاسخ به تاریخ https://eitaa.com/Roznegarkhabar
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
🔹بخش هفتم🔹
حسین حنطهای و پاسخ به تاریخ
🔸حسین حنطهای بارها و بارها در هفتههای نزدیک به انتخابات در کانال «همسخن» از باند زر، زور وتزویر بر منطقه کاشان صحبت راند ولی نگفت پیش از این نیز اقدامات باندی در منطقه کاشان مسبوق به سابقه است. در دورهای علیاصغر گرانمایهپور به عنوان نماینده مردم کاشان، آران و بیدگل از یک سو و حسینعلی حاجی از سوی دیگر زیر سایۀ مرحوم آیتالله نمازی اختیار کلیۀ معادلات سیاسی منطقه و کاشان را در دست گرفته و افراد نزدیک به خود را در رأس سازمانها و ادارات کاشان قرار دادند!
🔸باند، باند است. چه باند علیاصغر گرانمایهپور، چه باند سیدجواد ساداتینژاد! زشتی زر و زور و تزویر به ماهیت آن است نه به افرادی که آن را در راستای اهداف خود به کار گرفتهاند!
🔸حسین حنطهای در همین دوره در جایگاه مدیریت آموزش و پرورش کاشان قرار گرفت. او بعدها با نگارش کتاب «یادداشتهای یک مدیر» به تشریح اقدامات خود پرداخت و پس از آن در زمان بازنشستگی کتاب «راز ماندگاری یک دبیرستان» را منتشر کرد؛ کاری طاقتفرسا که به اعتقاد بسیاری از صاحبنظران شایستۀ تقدیر است. او معتقد است دورۀ مسئولیت او بر آموزش و پرورش یکی از دورههای طلایی این مجموعه فرهنگی، پرورشی و آموزشی است که دیگر تکرار نشد!
🔸این یادداشت بنا ندارد به اتفاقات دوره گرانمایهپور و حسینعلی حاجی و تصدی مسئولیت او بر آموزش و پرورش کاشان بپردازد ولی ایشان بایستی به دو سوال برای ثبت در تاریخ پاسخ دهد؟!
🔸نخست آن که حسین حنطهای در دورۀ دهم در جمع هواداران و حامیان سیدجواد ساداتینژاد قرار گرفت! از سید جواد ساداتینژاد چه دید که از او هواداری کرد و پس از آن چه دید که رویگردان شده و به صف مخالفان پیوست؟
و دوم آن که
🔸علیمحمد الماسی پس از یک دورۀ 7 ساله تصدی مسئولیت آموزش و پرورش کاشان و جلب اعتماد خیرین، پرچمداری مجمع خیرین مدرسهساز را بر عهده گرفت ولی همزمان با تصدی مسئولیت حسین حنطهای در آموزش و پرورش از این مجموعه جدا و به دانشگاه کاشان رفت! جدایی که به شدت باعث تقویت جایگاه سیدجواد ساداتینژاد در منطقه و کشور شد!
🔸سیدجواد ساداتینژاد، عباس زراعت -موسوم به اصلاح طلبی- را واسطه قرار داد تا علیمحمد الماسی -موسوم به اصلاحطلبی- را به دانشگاه بیاورد تا به اتفاق هم و دیگر افراد موسوم به اصلاحطلبی «ستاد خیرین دانشگاه ساز» را پایه ریزی کند! ستادی که پس از موفقیت در دانشگاه به سطح کشور گسترش پیدا کرد!
🔸آیا حسین حنطهای برای جدایی علیمحمد الماسی از مجمع خیرین که باعث تقویت سیدجواد ساداتینژاد شد برای خود نقشی قائل است؟
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
بخش هشتم
آبرو
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
روزنگار کاشان l نقد و نظر
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم بخش هشتم آبرو https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
🔹بخش هشتم🔹
آبرو
🔸حادثهای برای کاشان اتفاق افتاده است. اصلاً به بد و خوب آن کار ندارم. در صلاحیت منِ خبرنگار نیست که در خصوص آن اظهار نظر کنم. شهروندی رئیس دانشگاه شده، رئیس دانشگاهی نماینده شده، و نمایندهای وزیر شده است! و اقداماتی را به او نسبت میدهند. هواداران میگویند کاشان در تاریخ خود چنین فرزندی به خود ندیده است و مخالفان میگویند آبروی کاشان و کاشانی را نه تنها در کشور بلکه در سطح دنیا برده است! جز خدا کسی از ذات و نیت آدمها خبر ندارد! کسی از پشت پردهها خبر ندارد. شهروندان از ساختار قدرت و معاملههای پنهانی بیخبرند ولی اکنون دو گزاره که درست و نادرستی آن در پردهای از ابهام است پیش روی مردم قرار گرفته است؛ سید جواد ساداتینژاد فرزند بینظیر کاشان است یا سرسلسله اقداماتی است که به زعم برخی به بزرگترین اختلاس کشور در طول تاریخ از ابتدا تا کنون منجر شد!
🔸این یادداشت بنا ندارد در دادگاه و جای قاضی نشسته و حکم کند ولی به رسالت خبرنگاری وظیفه دارد به معرفی افراد و عملکرد افرادی بپردازد که باعث چنین پدیدهای شده و چنین آبروداری یا بیآبرویی را رقم زده است!
🔸خوب است یا بد؟! بحث آن اینجا نیست؛ آنچه مهم است مشخص شود چه افرادی در این خصوص نقش ایفا کردهاند! این که دانسته در این مسیر قرار گرفتهاند یا نادانسته، اصلاً مهم نیست! مهم آن است که در این مسیر قرار گرفته و به آن کمک کردهاند! اگر تاریخ گزاره اول را ثابت کرد آن وقت کلاه خود را بالاتر گذاشته و فخرفروشی کنند و اگر خدای ناکرده گزاره دوم ثابت شد حتماً سر شرمساری به زیر انداخته و به سهم خود مسئولیت آن را پذیرفته و از مردم و تاریخ عذرخواهی کنند! بگویند نادانسته به این جریان پیوستهاند یا دانسته پیوستهاند و اکنون شرمنده و پشیماناند!
🔸مجرم یا متهم همواره کم گناهترین زنجیره ارتکاب گناه محسوب میشود! بستر چگونه است که در دامان خود فردی را پرورش داده که مرتکب گناه شده است؟! چه کسی شرایطی را فراهم کرده است تا متهم یا مجرم پر و بال گرفته و بر بال هوای نفسانی خود سوار شود؟! چه کسی یا کسانی به خاطر اندک منافع مادی، جناحی و باندی خود اخلاق را به بهانههای مختلف زیر پا گذاشته و فرصت را در اختیار مجرم یا متهم قرار دادهاند! چه کسانی با بینش سطحی خود متهم یا مجرم را فرد شایستهای پنداشته و موجبات ترقی ایشان را فراهم کردهاند؟!
🔸آیا تنها متهم یا مجرم بایستی پاسخ دهد؟!
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
سه نقطه
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش نهم
💐 فرهیخته اندیشمند / با سلام و احترام / از شما دعوت می کنم برای مطالعه این بخش و بخشهای دیگر به کانال ایتا که نشانی آن در انتهای پیام درج شده است مراجعه فرمایید. تلاش شده است مطالب دقیق و با کمترین خطا تهیه و منتشر شود. با این وجود چنانچه مطالعه کرده و به اشکالات محتوایی یا شکلی برخورد کردید لطفاً برای اصلاح آن راهنمایی بفرمایید. «خبرنگار» باور دارد ثبت و ضبط رویدادها و اتفاقات منطقه بزرگ کاشان برای درسآموزی و ثبت در تاریخ ضروری و با اهمیت است. پیشاپیش از توجه شما سپاسگزارم.
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
بخش دهم
رسانههای آران و بیدگل
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
روزنگار کاشان l نقد و نظر
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم بخش دهم رسانههای آران و بیدگل https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
رسانههای آران و بیدگل
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش دهم
🔸انصاف نیست استیلای محلهگرایی بر عقل و منطق را بر قاطبۀ مردم شریف شهرستانهای آران و بیدگل تسری دهیم. مردمی که شریف و فهمیدهاند. در تاریخ ثابت شده است. فقط کافی است انتخابات 1390 و 1402 را مقایسه کنیم. سال 90 فرزند شایستهای از این خطه کویری پا به میدان گذاشت. زمین از جا کنده شد و پشت او ایستاد. این ایستادگی همچنان ادامه دارد. حتی یاد آن نیز اتحاد و همگرایی ایجاد میکند و پشت رقبا را میلرزاند. ولی این دوره چه شد؟!
🔸مرد دیگری از این خطه به میدان آمد! مومن و شریف است ولی به شایستگی تیمسار نمیرسد. کل سرجنبانان شهر به راه افتادند. همۀ صاحبان رسانه را جمع کرده و افرادی که حرفهشان مهندسی افکار عمومی بود به کار گرفتند ولی حتی نتوانستند درصد ناچیزی از مردم شهرستان خود را به واسطه هممحلهای و همشهری بودن پای صندوقهای آرا بیاورند!
🔸اکنون روی صحبت این یادداشت با اهالی رسانه و منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی است. «ابوذر منصوریفر» با همکاری «جعفر عربیان» دو فعال رسانهای تصمیم گرفتند اولین گام در همگرایی رسانهها را چند روز مانده به آغاز هفتۀ تبلیغات محقق کنند! رفتار نماینده رسانههای آران و بیدگل با دفاتر ستادی کاندیدا این شائبه را تقویت کرد که آران و بیدگل بنا دارد فضای رسانهای خود را حداقل برای اطلاعرسانی کاندیداهای مطرح شهرستان کاشان سد کند! نحوۀ اطلاعرسانی رسانههای مطرح کاشان نیز این شائبه را تقویت کرد که در یک اقدام هماهنگ به این اتحاد پیوستهاند!
🔸اگر رسانه را یک بنگاه اقتصادی - نه یک فضای اطلاعرسانی و آگاهیبخشی- بدانیم این حق مسلم رسانه است که منافع خود را گاه از تبلیغات و اطلاعرسانی به دست آورد و گاه از بستن فضای رسانهای! گاهی منافع در گفتن است و گاه در سکوت! هرچه هست باید کسی هزینۀ آن را بپردازد. سندی برای اثبات این ادعا وجود ندارد ولی صرفاً انحصار رسانههای آران و بیدگل و سکوت رسانههای کاشان در انتخابات دوازدهم این احتمال را تقویت کرد!
🔸آنچه مسلم است رسانههای آران و بیدگل در یک اقدام هماهنگ فضا را برای اطلاعرسانی و تبلیغات کاندیدای مطرح بستند و با خیال آسوده به معرفی کاندیدای خود پرداختند! به همین نیز اکتفا نکرده و با شگردهای تبلیغاتی و اطلاع رسانی کاندیدای مورد علاقه خود را مدیر ارشد نظام در تراز ملی عنوان کرده و کاندیدای رقیب را در حد بخشدار و فرماندار یک شهر تنزل دادند!
🔸به موازات این اقدامات، فعالین رسانهای جوان کویر در یک حرکت غیراخلاقی به تحریک تیمسار منصوری در فضای مجازی و رسانهای پرداخته و او را برای حمایت از معینی تحت فشار گذاشتند؛ یک بار گفتند انفعال تیمسار منصوری در انتخابات 94 سیدجواد ساداتینژاد را به مجلس فرستاد و بار دیگر «جوانمردی» را بر سر او کوفتند که پیروزی او در انتخابات 90 حاصل کنارکشیدن مصطفی معینی بود و اکنون نوبت اوست تا برای حمایت کاندیدای آران و بیدگلی وارد میدان شود!
🔸بررسی اقدامات گذشته در صورتی مفید است که برای آینده به کار آید. پاسخ منتخب مردم به دو پرسش اساسی همه چیز را روشن میکند! آیا تیم رسانهای منطقۀ آران و بیدگل زیر نظر ایشان دست به چنین اقداماتی زدهاند تا گام اول اتحاد و همگرایی محقق گردد یا همراهان مصطفی معینی آتش به اختیار بودهاند؟! اگر مهندسی تبلیغات بدون توجه به اخلاق حرفهای زیرنظر او اتفاق افتاده است که از هماکنون تکلیف همگرایی دو شهرستان نیز روشن میشود! چنانچه کنترلی روی تیم رسانهای شهرستان خود نداشته و چنین اتفاقاتی بدون اطلاع او رقم خورده است از هماکنون باید حواس خود را بیشتر جمع اطرافیان کند؛ گردنههای سختتری در راه است!
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
حَسن ؛ فدایی و دقیق
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
بخش یازدهم
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
روزنگار کاشان l نقد و نظر
حَسن ؛ فدایی و دقیق تصمیمسازان انتخاب دوازدهم بخش یازدهم https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
حَسن ؛ فدایی و دقیق
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش یازدهم
🔸فردا جمعه هجدهم اسفندماه 1402 ساعت 19.30جلسه پاسداشت خدمات و زحمات علمی و اجتماعی حسن دقیق در حسینیه محبان اهل البیت برگزار میشود؛ دکترای ریاضی که موهای خود را کنار تخته سیاه برای حل مسائل پیچیده ریاضی در مقاطع مختلف دانشگاهی سفید کرده است! وقتی مجری از پشت تریبون نام دکتر را برای دریافت لوح تقدیر صدا زند چند ثانیه بیشتر طول نخواهد کشید تا خود را به جایگاه برساند؛ همین چند ثانیه کافی است تمام فراز و نشیب سی چهل سال گذشته پیش چشم او مرور شود! عمری که مثل باد گذشت و اکنون در بالای سن نظارهگر آن است!
🔸درست 40 سال پیش او همراه با حسن فدایی، حسین علیآبادی و یکی دو نفر دیگر به عنوان فارغالتحصیلان برتر رشتۀ ریاضی مدرسه عالی علوم کاشان عازم دانشگاه تربیت مدرس تهران شدند تا در مقطع دکترای پیوسته ریاضیات کاربردی ادامه تحصیل داده و به عنوان مدرس ریاضی در دانشگاههای کشور مشغول به تدریس شوند.
🔸حسن دقیق تحصیلات خود را در سال 1367 در دانشگاه تربیت مدرس تهران به پایان رساند و پس از مدتی برای ادامۀ تحصیل عازم کانادا شد. او دکترای تخصصی خود را در سال 1376 از دانشگاه مکگیل کانادا گرفت و به دانشگاه کاشان بازگشت. «دقیق» تا زمان بازنشستگی در این دانشگاه ماند و به تدریس پرداخت و در کنار آن مسئولیتهای مختلفی را عهدهدار شد.
🔸ولی حسن فدایی سرنوشت متفاوتی پیدا کرد. چند روز بیشتر از درس و کلاس دانشگاه تربیت مدرس نگذشته بود که مرحوم آیتالله یثربی او را از ادامه تحصیل منع کرد و گفت اکنون وقت کار است. او درس را رها کرد و با توجه به تجربهای که پیش از آن در جهاد سازندگی کسب کرده بود مسئولیت بخشداری مرکزی کاشان را پذیرفت؛ مسئولیتی که پس از آن با تصدی فرمانداری کاشان ادامه پیدا کرد.
🔸«حسن فدایی» از بخشداری و فرمانداری کاشان به کوچهها و محلهها، روستاها و شهرهای شهرستان رفت تا آب و برق و راه و جاده را سر و سامان دهد و «حسن دقیق» به فراگیری علم پرداخت تا قوت علمی و کارشناسی کشور را افزون کند. حسن فدایی به وزارت آموزش و پرورش و تعاون رفت تا «باشگاه فرهنگیان»، «درمانگاه فرهنگیان» و خانهای برای معلمان بسازد و «حسن دقیق» به کانادا رفت تا از مرزهای علم ریاضی عبور کرده و آن را ارتقا بخشد. حسن فدایی به وزارت اقتصاد و بیمه مرکزی رفت تا امور اقتصادی سازمانها و شرکتهای دولتی را سامان دهد و «حسن دقیق» به دانشگاه کاشان و کلاس درس آمد تا فرزندان و آیندهسازان این مرز و بوم را پرورش دهد.
🔸تقریباً میتوان گفت اکثریتی از شخصیتهای موسوم به اصلاحطلبی میدان پردردسر اجرا و سیاست را رها کرده و در کنج عافیت به اقدامات علمی، فرهنگی و اجتماعی پرداختند. در این میان حسن فدایی که موسوم به اصولگرایی بود به دفعات در انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کرد و مشکلات، حرف و حدیثها را به جان خرید ولی غالباً حضور او به نفع اصلاحطلبان تمام شد. نمونه بارز آن دورۀ اخیر است. اصلاحطلبان بدون این که پای صندوقهای رأی بیایند تقریباً با حضور فدایی به نتیجه دلخواه خود رسیدند!
🔸اکنون مسیر علمی و اجرایی دو همکلاسی قدیمی به ایستگاه چهلم و پنجم انقلاب رسیده است. یکی در میدان اجرا به کشور خدمت کرده و دیگری در حوزه علم و دانش زحمت کشیده است ولی همچنان هر دو از اوضاع کشور ناراضیاند. به نظر میرسد «حسن دقیق» بر اساس یک تصفیه سیاسی به افتخار بازنشستگی نائل آمده و فدایی که برای تغییر و تحول برای بار هفتم پا به انتخابات دوازدهم گذاشته بود ناکام مانده است! امروز فدایی در جلسهای از اعضای ستاد و هواداران خود قدردانی کرد و فردا دوستان «حسن دقیق» از او تقدیر خواهند کرد. مردانی که در طول مسئولیت اجرایی و علمی خود سختترین اقدامات را انجام داده و پیچیدهترین مسائل را حل کردهاند ولی مشخص نیست چرا همچنان مسائل ساده و پیش پا افتاده مردم و جامعه لاینحل مانده است!
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
اهل کاشانم
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش دوازدهم
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
روزنگار کاشان l نقد و نظر
اهل کاشانم 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش دوازدهم https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
اهل کاشانم
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش دوازدهم
🔸«اهل کاشانم» در آخرین ساعات در آخرین روز از هفته تبلیغات تریبون آنلاین خود را در اختیار «وحید مدرسزاده» خبرنگار و مجری صدا و سیما قرار داد، کامنتها -پیامها- را بست و فضای گفتوگوی کاملاً یک طرفهای را در اختیار «سیدجواد ساداتینژاد» گذاشت تا نماینده قانونگذار مردم درمجلس شورای اسلامی در یک اقدام کاملاً آشکار و غیرقانونی «قانون» را زیر پا له و لورده کرده و یاران خود را برای شورای اسلامی شهر کاشان معرفی کند!
🔸این یادداشت در این مجال بنا ندارد به لیست خدمات گستردهای که هواداران «سید جواد ساداتینژاد» ارائه داده و او را نماینده بینظیر منطقۀ کاشان معرفی میکنند بپردازد. هر کس قدمی برای مردم بردارد شایستۀ تقدیر است. این چند سطر بنا دارد به رفتار رسانهها و اهالی رسانه و در این یادداشت به «رسانه اهل کاشانم» بپردازد که این روزها به شدت مورد تاخت و تاز هواداران«سیدجواد ساداتینژاد» قرار گرفته و آن را به بدترین شکل و با بدترین توهینها مورد هجمه قرار دادهاند!
🔸اهل کاشانم در انتخابات اخیر فضای رسانهای خود را برای هرگونه اطلاعرسانی راجع به انتخابات بست. مدیر مسئول این رسانه در توجیه این اقدام گفت واکنش مخاطبان به اطلاعرسانی انتخابات از تلگرام و اینستاگرام منفی است. مخاطبان میگویند کسانی که بانی فیلتر شدن این پلتفرمها هستند اکنون میخواهند از این فضا برای تبلیغات و اطلاعرسانی خود استفاده کنند ولی حرف و حدیثهای دیگری در خصوص انفعال رسانهها به انتخابات دوازدهم مطرح شد!
🔸برخی معتقدند رقبا یا مخالفان کاندیدا رسانههای پرمخاطب را متقاعد کردهاند که فضا را بر روی هرگونه اطلاعرسانی کاندیدای مطرح مسدود کنند! این کار در قبال پرداخت دستمزد انجام گرفته یا خیر؛ مشخص نیست ولی در این مورد خاص یکی از فعالین اجتماعی به کانال «روزنگار» گفت: «اهل کاشانم را متقاعد کردیم از منافع تبلیغات بگذرد و صرفاً حکم آقای ساداتینژاد را منتشر کند» و «سه روز آخر هفته تبلیغات رسانهها را برای زدن ساداتینژاد مدیریت کردیم.»
🔸حکمی که به زعم هواداران ساداتینژاد بدوی و دو ماه پیش از این صادر شده و سایت انصافنیوز برای تأثیر بر فضای تبلیغات انتخاباتی مجدداً بازنشر کرده است.
🔸باز تاریخ تکرار شد؛ رسانه «اهل کاشانم» در آخرین ساعات در آخرین روز از هفته تبلیغات تریبون آنلاین خود را در اختیار افرادی قرار داد که به زعم خودشان تمام انرژی خود را برای زدن ساداتینژاد به کار گرفته و از این طریق -به زعم هواداران- کاندیدای منتسب به او را از نشستن بر کرسی سبزرنگ مجلس بازدارند!
🔸هواداران ساداتینژاد در مواجهه با رفتار اخیر «اهل کاشانم» بهتر است سکوت کنند همانگونه که در مواجهه با بداخلاقی و قانونشکنی ساداتینژاد از تریبون «اهل کاشانم» در انتخابات شوراها سکوت کردند! ولی صاحبنظران و اندیشمندان به این سوال پاسخ دهند که آیا رسانهها را باید به عنوان بنگاه اقتصادی بدانیم تا اطلاعرسانی و آگاهیبخشی را بیتفاوت به منافع مردم وجامعه و بر اساس منافع مادی و سلایق شخصی خود پیاده کنند یا رسانه از صاحبان اندیشه و خرد تشکیل شده است تا با چشم باز در بزنگاههای تاریخی اسیر دست این و آن نشود!
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
حاشیه پاسداشت
🔹«حامیان/بخش اول»🔹
🔸امشب جلسه پاسداشت خدمات و زحمات علمی و اجتماعی «حسن دقیق» در حسینیه محبان اهل البیت با حضور علاقهمندان، دوستداران و همکاران ایشان برگزار شد.
🔸«حمیدرضا فهیمیتبار» ضمن خوشآمدگویی به فلسفه تشکیل چنین جلساتی پرداخت. «مصطفی معین» نقش و رسالت دانشگاه در جامعه را تشریح کرد و «حسن دقیق» به ذکر خاطراتی از دوران کار و تحصیل بسنده کرد و گفت: جامعه بیش از هر چیز نیازمند «مدارا» و «مهربانی» است.
🔸در این مجال بنا ندارم به گزارش و نقد جلسه بپردازم. اگر خدا خواست در فرصت پیش رو به آن خواهم پرداخت ولی پایان جلسه توفیق دیدار و گفتوگوی حضوری با تعدادی از بزرگواران حاصل شد. از جمله جناب «علیمحمد الماسی» و «حمیدرضا فهیمیتبار». بزرگوارانی که در یادداشت «دانشگاه کاشان و گوجه گندیده!» که در پایگاه خبری تحلیلی «اهل کاشانم» منتشر شده نامی از ایشان آمده است. احساس کردم یادداشت کامل در اختیار ایشان قرار نگرفته است.
🔸در این فرصت از همراهان عزیز اجازه میگیریم کلیپ و نقدی که بر آن نوشته شده است بازنشر کرده و نظر بزرگواران را جویا شوم.
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
👇👇👇
29.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نشست خیرین و صاحبان صنایع منطقه کاشان با مشاور وزیر و دبیر ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
دانشگاه کاشان - 11 بهمن ماه 1402
🔹«حامیان/بخش دوم»🔹
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
روزنگار کاشان l نقد و نظر
نشست خیرین و صاحبان صنایع منطقه کاشان با مشاور وزیر و دبیر ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
دانشگاه کاشان و گوجه گندیده!
🔹نقدی بر همایش ستاد خیرین با مشاور وزیر🔹
بخش اول
🔹«حامیان/بخش سوم»🔹
🔸پرتاب گوجه گندیده از سوی یک شهروند سادهدل به سوی کاندیدای انتخابات مجلسِ بیستم در میدان موسوم به مجسمه -15خرداد فعلی- در فضای تبلیغاتی انتخابات، همۀ معادلات سیاسیون را بر هم زد و از رهگذر آن «اللهیار صالح» به مجلس رفت و «سید ابوالقاسم لاجوردی» با وجود حمایتهای همهجانبه حاکمیت، فعالین اقتصادی و حتی هیئت معروف حضرت ابوالفضل مشتی مسجد جامع از رقابتهای انتخاباتی بازماند. هرچند مجلس بیستم پس از مدت کوتاهی منحل شد ولی گوجه گندیده راه فرزندان و نوادگان آسیدمحمد نیلفروش را از مجلس به سمت روستاها و دهکورههای کشور تغییر داد و تحولی شگرف در علم و فرهنگ منطقه و شاید کشور به وجود آورد که همچنان آثار و نشانههای آن پابرجاست و منشأ خیر است.
🔸یادداشت حاضر امیدوار است از پسِ مأموریت آن گوجه گندیده برآید و بزرگان، فرهیختگان و صاحبنظران علمی، فرهنگی و دانشگاهی و به خصوص متولیان ستاد خیرین دانشگاه کاشان که اخیراً جلسهای هماندیشی ایشان با حضور مشاور وزیر و دبیر ستاد خیرین کشور برگزار شد به فکر وادارد که آیا مسیری که انتخاب کردهاند و پولهایی که خرج شده است توانسته نقشی هرچند کوچک در تعالی و پیشرفت منطقه ایفا کند یا صرفاً نتیجه همان است که حمیدرضا فهیمیتبار به عنوان عضو هیئت مدیره ستاد خیرین در ابتدای جلسه مطرح کرد و گفت: «یکی از آثار این گونه مجالس آن است که متوجه شوم خیلی کوچک هستم و این حائز برکت است.»
🔸تواضع و فروتنی در جای خودش شایسته و پسندیده است ولی وقتی صحبت از پول، پروژه، عمل و دانشگاه است بررسی اهداف و شاخصها به میان میآید و بایستی کلیه اقدامات و عملکردها را با آن سنجید و ادامۀ مسیر را بر اساس آن استوار کرد. اگر راهمان درست است با قدرت و قوت ادامه بدهیم و اگر اشتباه است آن را اصلاح کرده و از خودمان و مردم و جامعه و پوزش خواسته و طلب عفو و بخشش کنیم.
🔸اکنون دانشگاه کاشان به مثابه شهری محصور در دل شهرستان کاشان است. همه چیزِ یک شهر را در خود جای داده است؛ سکنه، خیابان، خانه و خوابگاه ، رستوران و سالن اجتماعات و سالن ورزشی و استخر و .... همۀ را دارد. رئیس و مرئوس دارد. ماهانه هزاران میلیارد تومان از اعتبارات عمومی که مال همۀ مردم است خرج ادارۀ این شهر میشود. چاه ویلی که هرچه حق و حقوق مردم داخل آن ریخته شود پُر نمیشود. افزون بر این پول خیرین و صاحبان صنعت نیز به آن سمت کشیده شده است. با این وجود پاسخ به یک سوال همه چیز را روشن کرده و ابهامات را برطرف میکند؛ اثر این شهر بر منطقه و حتی کشور کدام است؟!
🔸«شهرک صنعتی راوند» چندمتر آن طرف دانشگاه کاشان بنا شده است. غالباً متولیان آن از دانشِ دانشگاهی و عناوین پرطمطراق پروفسور و دکتر و مهندس بیبهرهاند و حتی برخی از سواد نیز بهرهای ندارند. اگر از ایشان بپرسید محصول شهرک چیست؟ استوار و محکم پاسخ میدهند که ماهانه این تعداد فرش تولید شده است! انواع و اقسام لنتهای ماشین تولید میشود! ظروف چینی و آرکوپال تولید میشود! و ... بخشی از آن در کشور مصرف میشود و بخشی دیگر صادر شده و ارز وارد کشور میشود. این تعداد اشتغال برای شهرستان ایجاد شده است! به همین واسطه جوانها سر و سامان گرفته و تشکیل خانواده دادهاند! وقتی خانواده سر و سامان گرفته است این مقدار از ناهنجاریهای اقتصادی و اجتماعی جامعه کم شده است و ...هزاران مورد دیگر! قصد مقایسه محصول این شهرک با محصول آن دانشگاه نیست! هرکدام جایگاه خودش را دارد! متولیان دانشگاه کاشان و ستاد خیرین توضیح بدهند جایگاه دانشگاه کاشان کدام است؟!
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
دانشگاه کاشان و گوجه گندیده!
🔹نقدی بر همایش ستاد خیرین با مشاور وزیر🔹
بخش دوم
🔹«حامیان/بخش چهارم»🔹
🔸اجازه بدهید از صحبتهای عباس زراعت رئیس وقت سابق دانشگاه در جلسهای که با حضور صاحبنظران و نخبگان کاشانی در سال 1393 در تالار آزادی این دانشگاه بیان شد وام بگیرم. ایشان فرمودند اگر دانشگاههای کشورهای توسعه یافته عطسه کنند شهر مجاور به آنفلوآنزا مبتلا میشود ولی اگر دانشگاه کاشان تعطیل شود هیچ اتفاقی برای شهر نمیافتد!!
🔸باز اجازه بدهید فراتر رفته و آمار و ارقام را بررسی کنیم. از رتبهها و شاخصها بگوییم. دانشگاه کاشان به تنها چیزی که میبالد آمار مقالهها در مجلات معتبر داخلی و خارجی است. حرف درستی است. ولی بپذیریم که این یک محصول فردی است و نویسندگان مقالات چنانچه در هر دانشگاهی به کار گرفته شوند چنین میشود. چرا مدیریت دانشگاه از سایر شاخصها رونمایی نمیکند؟! آمارها برای دانشگاه کاشان چه میگویند؟!
🔸ایران بر اساس بررسیهای موسسات مطالعاتی و تحقیقاتی در سال 2017 پس از ارمنستان، قزاقستان، اردن، پاکستان، عربستان و حتی تاجیکستان در جایگاه 94 ارتباط صنعت و دانشگاه قرار گرفته است. این رتبه در سال 2018 به 89 و در سال 2021 به رتبه 120 سقوط کرده است. جالب است که به عنوان مثال امارات متحده عربی همسایه جنوبی ما در ارزیابی 2021 در جایگاه 19 خودنمایی میکند و بسیاری از کشورهای همسایه از ما جلوتر هستند که نام تکتک آنها در این مجال نمیگنجد.
🔸متأسفانه دانشگاه کاشان در بین دانشگاههای کشور نیز نتوانسته جایگاه مناسبی در زمینه «تعداد ثبت اختراعات» و «تعداد قراردادهای ارتباط با جامعه و صنعت» برای خود دست و پا کند و اثری از نام این دانشگاه حداقل بین 15 دانشگاه برتر کشور به چشم نمیآید!
🔸در این شرایط و اوضاع و احوال «علیمحمد الماسی» با تفکر نزدیک به اصلاحطلبی که با آمدن دولت احمدینژاد و قدرت گرفتن حسین حنطهای در رأس آموزش و پرورش کاشان به حاشیه رانده شده بود با پادرمیانی عباس زراعت دست در دست سیدجواد ساداتینژاد گذاشت تا جریان مدرسهسازی را در دانشگاه دنبال کرده و ستاد خیرین دانشگاه کاشان را پایهریزی کند!
🔸برخی افراد متمایل به اصلاحطلبی که این روزها تمام تمرکز خود را بر «پروندههای سکههای اهدایی دانشگاه»، «نهادههای دامی» و «چای دبش» معطوف کرده و از آن برای تسویهحسابهای جناحی و سیاسی بهره میجویند آن روز به کمک سیدجواد ساداتینژاد آمدند تا عملکرد او پُر و پیمان شده و فرصت برای تأسیس اولین جامعه خیرین دانشگاه کشور فراهم گردد. هرچند اوج گرفتن سیدجواد ساداتینژاد برای نمایندگی مجلس، تصدی وزارت کشاورزی و رویای ریاست جمهوری ناشی از ظرفیتهای پیدا و پنهان شخصی است ولی بسترسازی و حمایتهای اصلاحطلبان را نباید نادیده گرفت که تأسیس و راهاندازی ستاد خیرین دانشگاه یکی از آنهاست!
🔸مجال کوتاه و صحبت بسیار است. جان کلام اگر روزی یک گوجه گندیده راه مردان کاشان را از مجلس به سمت مناطق کمتر توسعه یافته و محروم گرداند چند دهه بعد اختلافات سیاسی راه مردان سیاست را از مناطق محروم به دانشگاهی معطوف ساخت که از منابع فراوان و سرشار دولتی بهرهمند است و رهآورد آن جز مصرف بیتالمال چیز دیگری به چشم نیامده است. گویا شاخصهای از منظر رئیس دانشگاه و متولیان امر از جنس دیگر است. عباس کتابی رئیس دانشگاه در توجیه حضور خیرین در دانشگاه گفت: «نگاه من به عنوان رئیس دانشگاه این طور نیست که خیرین ساختمان بسازند. دولت خوابگاه ساخته است. خیرین هم خوابگاه ساختهاند. من گاهی به دانشجویان مراجعه میکنم دانشجویان میگویند ما در خوابگاهی که خیرین ساختهاند حس بهتری داریم.»
🔸آخرش همین است؟! آیا ستاد حامیان اولویتها را فرونهاده است و سرمایه خیرین را به سمتی هدایت کرده که صرفاً دانشجو در خوابگاه به حس بهتری برسد؟! پرسشی که حتماً ستاد خیرین دانشگاه کاشان پاسخی برای آن دارد!!
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
هدایت شده از روزنگار کاشان l نقد و نظر
سه نقطه
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش نهم
💐 فرهیخته اندیشمند / با سلام و احترام / از شما دعوت می کنم برای مطالعه این بخش و بخشهای دیگر به کانال ایتا که نشانی آن در انتهای پیام درج شده است مراجعه فرمایید. تلاش شده است مطالب دقیق و با کمترین خطا تهیه و منتشر شود. با این وجود چنانچه مطالعه کرده و به اشکالات محتوایی یا شکلی برخورد کردید لطفاً برای اصلاح آن راهنمایی بفرمایید. «خبرنگار» باور دارد ثبت و ضبط رویدادها و اتفاقات منطقه بزرگ کاشان برای درسآموزی و ثبت در تاریخ ضروری و با اهمیت است. پیشاپیش از توجه شما سپاسگزارم.
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
روزنگار کاشان l نقد و نظر
سه نقطه 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش نهم 💐 فرهیخته اندیشمند / با سلام و احترام / از شما دعوت
توضیح
🔸با سلام و احترام/ انتشار متن این پست به دلایلی تا امروز به تعویق افتاد. ضمن پوزش از دوستان و همراهان عزیز متن یادداشت با مقداری تغییر، اصلاح و ویرایش تقدیم میشود.
روزنگار کاشان l نقد و نظر
سه نقطه 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش نهم 💐 فرهیخته اندیشمند / با سلام و احترام / از شما دعوت
پیدا و پنهان
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش نهم
🔸انتخابات همین است که هست. چارچوب آن مشخص است. ضوابط و مقررات آن هم مشخص است. افزون بر این که رأی مردم تعیینکننده است، مولفههای دیگری نیز بر آن اثرگذار بوده و میزان تأثیر آن مشخص است! فارغ از این که آن را بپذیریم یا نپذیریم، قبول داشته باشیم یا نداشته باشیم، خوشمان بیاید یا نیاید همین است که هست؛
🔸شرایط جامعه مشخص است. این که چند درصد از مردم در آن مشارکت کرده و چه درصدی قائل به آن نیستند. چند درصد از مردم ترجیح میدهند برای اعتراض به شرایط موجود رأی ندهند و چه درصدی اعتراض دارند ولی شرکت کرده و رأی سفید خود را به صندوق میریزند! تعداد حدودی هواداران ثابت و غیرثابت انتخابات به چه میزان است؟! همه چیز مشخص است!
🔸جناحها و دستهبندی و جریانهای سیاسی کدامند و از کدام کاندیدا حمایت میکنند؟! مقبولیتشان بین مردم به چه میزان است؟! شخصیتها از چه افرادی حمایت میکنند؟! آیا جریانها، احزاب، گروهها و شخصیتهایی که از کاندیدا حمایت میکنند دنبال امتیازاتی هستید یا خیر؟! همۀ اینها نیز قبل از برگزاری انتخابات مشخص است!
🔸نقش ارگانهای پیدا و پنهان در سرنوشت انتخابات به چه میزان است؟! آیا در فرآیند انتخابات مستقیم یا غیرمستقیم دخالت دارند یا خیر؟! آیا برای این حمایت مستقیم یا غیرمستقیم توافقی با کاندیدای مورد حمایت اتفاق میافتد یا خیر؟! آیا این توافق حامل انتظاراتی هست یا خیر؟! همۀ اینها مشخص است!
🔸گرایش فکری و سیاسی فرماندار و فرمانداری کدام است؟! هیأت اجرایی که از این طریق انتخاب میشود چگونه خواهد بود؟! مکانیزم برگزاری انتخابات توسط هیأت اجرایی به چه صورت است؟! هیأت نظارت چگونه است؟! بازرسی چگونه است؟! همۀ اینها نیز پیش از انتخابات مشخص است!
🔸اکنون انتخابات تمام شده است! کاندیدایی که از حمایت پیدا و پنهان برخوردار شده و به واسطۀ رأی مردم ناشی از تفکر، تعقل و تأثیر مولفههای مختلف چند روز دیگر بر صندلی سبز مجلس تکیه میزند از الان دغدغه دارد چگونه بدهکاریها خود را بپردازد؟! چگونه دَینهایی که بر گردن گرفته است ادا کند؟!
🔸کاندیدایی که از حمایتهای پیدا و پنهان به هر دلیل بینصیب مانده است دنبال این میگردد که خاک در بازی بپاشد. آسمان و ریسمان کند. سراغ قانون اساسی و فرمایشات امام و رهبری برود که چرا فلانی دخالت کرد و فلانی نکرد!!
🔸انتخابات همین است که هست. کسی که کاندیدا شده و کسی که رأی داده یا نداده چارچوب بازی را پذیرفته است! دیگر ایجاد شک و شبهه دور از انصاف است و چیزی جز کاهش اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی در پی نخواهد داشت! اعتماد و سرمایهای که همین الان هم قابل توجه نیست!
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar