🇮🇷
🔰 محور بیانات نوروزی رهبر معظم انقلاب بمناسبت آغاز سال ۱۴۰۱
🍃🌹🍃
❌بخش دوم و پایانی
🔻 انتقاد از اشتغال نخبگان و جوانان توانمند کشور در حوزه غیرتخصصی خود در کشور و درخواست از مسئولان برای ساماندهی این موضوع
🔸 تاکید بر پیشرفت چشمگیر و قابل توجه نخبگان و جوانان کشور در حوزه هایی مانند هستهای، فناوری نانو، سلول های بنیادین و ...
🔹 اشاره به ناموفق بودن طرح های دولت های قبلی برای افزایش تولید داخلی و پول پاشی بیهوده و بی هدف بخشهای دولتی در این عرصه
🔸 توان کشور برای نیل به توسعه و پیشرفت به رغم تحریم های آمریکا و ذکر نمونه هایی مانند بستن قراردادهای منطقه ای، فروش نفت و ...
🔹 گوشزد کردن مخاطرات حرکت کردن کشور به سمت رفاه طلبی و واردات بی رویه با پول حاصله از فروش نفت و محصولات نفتی و تاکید بر لزوم استفاده کردن درآمدهای نفتی برای توسعه زیرساخت های کشور
🔸 تاکید بر حقانیت ملت ایران در جریان مواجهه با استکبار جهانی و ایستادگی و مقاومت مردم کشور در این عرصه با بیان کردن نمونه اوکراین و افغانستان
🔹 مانور بر روی جنایت عربستان سعودی در گردن زدن جوانان شیعه قطیف
🔸 اشاره به ظلمانی بودن فضای جهان و قرار گرفتن عنان جهان در دست عده ای خونخوار گرگ نما
🔹 مسخره بودن داعیه غرب در رعایت حقوق جوامع بشری با تاکید بر نقش آنان در جنایات شکل گرفته در گوشه گوشه عالم
🔸 نیاز کشور به همدلی و هم افزایی میان ملت عزیز و بروز حقیقی اتحاد و اتفاق کلمه و همچنین بروزهمدلی میان مسئولان کشور
🔹 پوچ بودن تنازعات موجود میان مردم و مسئولان و اشاره به تذکرات امام خمینی به دلائل بروز این منازعات میان مسئولان
🔸 اشاره به فعالیت حقیقی شرکت های دانش بنیان در این عرصه و عدم اکتفا به یدک کشیدن نام شرکت دانش بنیان
🔹 لزوم جلوگیری دولت از متضرر شدن شرکت های دانش بنیان و حمایت از آنان
🔸 پرهیز مسئولان از گرایش به حب نفس و منازعه و اختلاف با یکدیگر و برهم زدن آرامش جامعه
🔹 تاکید رهبرمعظم انقلاب بر بروز نژادپرستی عریان در ماجرای جنگ اوکراین به رغم ادعاهای گزاف غربی ها در مسائل حقوق بشری
🔸 تمجید از حرکت درست و صحیح مردم ایران در مواجهه و تقابل با استکبار و سربلند بودن در این مسیر
🔺 لزوم ایستادگی در برابر کارشکنیها در برابر خودکفایی کشاورزی و انتقاد از وابستگی کشاورزی کشور به واردات علیرغم وجود بسترهای بسیار مناسب در کشور برای توسعه کشاورزی
🌺#روشنگری
🌺#رهبر_انقلاب
🌺#ثامن_مدیا_قزوین
⚙#تولید_دانشبنیان_اشتغالآفرین
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #ببینید | امروز بیش از همه به کار و تلاش و همدلی میان مردم و مسئولان نیاز داریم
🔺 گزیده بیانات رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی
🌺#روشنگری
🌺#رهبر_انقلاب
🌺#ثامن_مدیا_قزوین
⚙#تولید_دانشبنیان_اشتغالآفرین
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی خطاب به ملت ایران.mp3
8.5M
🎙 #بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی خطاب به ملت ایران . ۱۴۰۰/۱/۱
🌺#روشنگری
🌺#جهاد_تبیین
🌺#ثامن_مدیا_قزوین
⚙#تولید_دانشبنیان_اشتغالآفرین
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
💢 اجازۀ «کردیت سوییس» به تبهکاران برای سرقت از فقرا
✍️ رضا امیدی
جوزف استیگلیتز؛ استاد اقتصاد دانشگاه کلمبیا و برندۀ نوبل اقتصاد ۲٠٠۱، دربارۀ افشاگریهای مربوط به کردیت سوییس (شرکت خدمات مالی و بانکداری سوییسی) در گاردین یادداشتی نوشته که بخشهایی از آن را میخوانید:
🔻 هر بار که روزنامهنگاران پردهای از پنهانکاریهای بخش مالی را پس میزنند، شبکهای از فساد و فعالیتهای پلید برملا میشود و مشتریان پنهان، خانوادۀ دیکتاتورها، و سیاستمداران بهظاهر محترم در دموکراسیها گیر میافتند. اما این بار چیز متفاوتی وجود دارد. این بار بحث از یک جزیرۀ دورافتاده نیست، بلکه صحبت از یک بانک بزرگ در دل اروپا است؛ در یکی از مرفهترین کشورهای جهان. کشوری مبتنی بر حکومت قانون و مدعی شفافیت و عملکرد برتر در نظام بانکی.
🔻 سوییس در این زمینه موضع دوگانهای دارد. این کشور از طریق یک چارچوب قانونی کسانی را که تلاش دارند به مخفیکاریهای این نظام پی ببرند، مجازات میکند. به نظر میرسد سوییس بعنوان یکی از قدیمیترین دموکراسیهای جهان با تهدید روزنامهنگاران و کسانی که تلاش میکنند با دستیابی به دادهها نشان دهند که پشت سایۀ تاریک سیستم مالی چه میگذرد، رفتار خود را ذیل رازداری مشتریان توجیه میکند؛ بیتوجه به اینکه با این توجیه چه زمینههایی را برای بدرفتاریها و تبهکاریهای مالی فراهم میکند.
🔻 تأسفآور است که هیچ رسانۀ سوییسی در ماجرای اخیر بهدلیل ترس از عواقب شدید «قوانین رازداری بانکی» این کشور به روزنامهنگاری جهانی نپیوسته است. سوییس باید پیامدهای وحشتناک چنین قوانینی را بداند: برداشتن بخشی از عواید فعالیتهای غیرقانونی دیگران در ازای ایجاد محیطی امن و مخفی برای ذخیرۀ پولهای آلوده.
🔻 افشای این اسرار دو جنبۀ نگرانکننده دارد: ۱. این تنها بخش کوچکی از دادههای مربوط به مشتریان است و ما با یک گالری از کلّاشها و شارلاتانها روبرو شدهایم؛ دیکتاتورها و خانوادههای آنها، افراد مظنون به جنایتکاری جنگی، مقامات دستگاههای اطلاعاتی، قاچاقچیان انسان، و ناقضان حقوق بشر. اگر پنجرۀ بانک بزرگتر بود چه چیزهایی میدیدیم؟ ۲. به نظر میرسد کشورهایی که بیشترین آسیب را از این وضعیت دیدهاند کشورهای درحالتوسعه و اقتصادهای نوظهور هستند. این افشاگری تأییدی است بر هشدارهای کارشناسان طی این سالها: سوییس مبادلۀ خودکار اطلاعات صرفاً با کشورهای پیشرفته را پذیرفته، نه با کشورهای فقیر و کشورهایی که لانۀ اینگونه فعالیتهای غیرقانونی و نامشروع هستند. در نتیجه، دزدسالاری و فساد همچنان میتواند رشد کند.
🔻 خوب است که روزنامهنگاران حتی برای «حق دانستن» شهروندان کشوری نظیر سوییس که نمیتوانند بر آنچه سیاستمدارانشان پنهان میکنند مبارزه میکنند. سیاستمداران کشورهای پیشرفته به سخنرانی دربارۀ محکومیت فساد در جاهای دیگر علاقه دارند، اما این کشورهایی مانند سوییس هستند که جای امن و بازدهی بلندمدت تضمینشدهای را برای فساد فراهم میکنند.
🔻 باید صریح بگوییم که سوییس در این ماجرا تنها نیست. بدیهی است که بستن این دربها بهآسانی فعالیتها را به سوی بازارهای ملکی و مالی در میامی و لندن و سایر مراکز پولشویی سوق میدهد. اما آنچه بهلحاظ اخلاقی دربارۀ آمریکا، بریتانیا، و سوییس نفرتانگیز است این است که غنائم ربودهشده از کشورهای فقیرتر زندگی میکنند. کشورهایی مانند سوییس که چنین فضایی را طراحی و مهیا کرده باید خجالت بکشند.
🔻 چه تعداد افشاگری دیگری باید در سوییس و آمریکا و بریتانیا و کشورهای دیگر باید رخ دهد تا قوانین خود دربارۀ رازداری بانکی و املاک، و فعالیتهای دیگری که پولشویی و جرم و فساد را تسهیل میکند تغییر دهند؟ درحالیکه این افشاگری نشان میدهد که سوییس از جریان پول کشورهای فقیر سود میبرد، خود این سیستم نیز رو به فساد است: فساد پولهای آلوده همۀ آنچه را با آن در تماس است خراب میکند.
🔻 امید است که این افشاگری بعنوان دستاورد بزرگ روزنامهنگاری شرافتمندانه و صادق، آنهایی را که در برابر یک سیستم مالی و اقتصادی شفاف مقاومت میکنند، شرمنده کند.
🔸 پینوشت: مستند inside job ساختۀ چارلز فرگوسن نماهای دیگری از صنعت مالی و بحرانهای ناشی از آن را توضیح میدهد: فشارهای این صنعت بر فرایندهای سیاسی برای جلوگیری از شفافیت و ساماندهی این حوزه و قانونی جلوهدادن فسادها از طریق تسخیر سیاستگذاری، تعارض منافع گسترده، و نقش پررنگ دانشگاهیان که با حمایت مالی بانکها و مؤسسات مالی دادههای هدایتشدهای را به نفع این صنعت منتشر میکنند و واقعیتهای آن را میپوشانند؛ دانشگاهیانی که گاه در حد کاندیدای نوبل اقتصادی مطرح بودهاند.
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
💢 جهنم آمریکایی با ۶۶۶ درجه فارنهایت
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #ببینید | امروز بیش از همه به کار و تلاش و همدلی میان مردم و مسئولان نیاز داریم
🔺 گزیده بیانات رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی
🌺#روشنگری
🌺#رهبر_انقلاب
🌺#ثامن_مدیا_قزوین
⚙#تولید_دانشبنیان_اشتغالآفرین
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
💢 چین با صادرات پهپاد مشتریان تسلیحاتی آمریکا را جذب میکند
🔻 افزایش صادرات پهپادهای نظامی چین میتواند بر سیاستگذاریهای دفاعی مشتریان تسلیحات امریکا تاثیرگذار باشد و پکن را به عنوان شریک استراتژیک جایگزین ایالات متحده مطرح سازد.
🔻 الجزایر و مصر تازهترین کشورهایی هستند که قرار است پهپادهای CH-۵ و وینگ لونگ (Wing Loong) چینی را دریافت کنند.
🔻 فروش این تسلیحات نظامی نشان دهنده استراتژی بازاریابی جهانی موفق پکن است که پس از محدود شدن صادرات پهپادهای مسلح از سوی آمریکا در آغاز سال ۲۰۲۰ میلادی اوج گرفته است.
🔻 وضعیت ایجاد شده فرصتی مناسب برای چین به منظور نزدیک شدن به مشتریان تسلیحاتی آمریکا فراهم کرده است.
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹