هدایت شده از رسول
🍁
📝 #یادداشت_کوتاه | علل و عوامل اصلی افزایش قیمت دلار در روزهای اخیر
🍃🌹🍃
🔻 نکته اول: ابعاد سیاسی دارد، بررسیها نشان میدهد موج جدید افزایش قیمت دلار بعد از اظهارات اخیر رافائل گروسی در خصوص برنامه هستهای ایران با همکاری برخی کشورهای منطقه برای تحت فشار قراردادن ایران در مذاکرات شروع شد.
🔹 نکته دوم: رسیدن قیمت دلار به کانال ۳۰ هزار تومانی سبب شده تا فعالان بازار دلار با اطلاع از احتمال افزایش قیمت دلار، هر چقدر ارز برای کنترل بازار تزریق می شود را خریداری کنند! یعنی عطش خرید بالا رفته است.
🔸 نکته سوم: تعدادی از عوامل داخلی با همکاری طرف خارجی برای بالا بردن قیمت دلار فعال شده و با تزریق مبالغ بالایی به بازار نسبت به افزایش اختلاف میان قیمت صرافی ملی با کف بازار اقدام کردند.
🔹 نکته چهارم: با توجه به سقوط ارزش لیر ترکیه مردم برای خریدن کالا از ترکیه به دنبال خرید دلار برای وارد کردن کالا، پوشاک و برخی نیز برای خرید زمین و آپارتمان هستند.
🔺 نکته پایانی: با رصدی که صورت گرفت، بیش از ۸۰ حساب بانکی متعلق به دلالان ارزی با گردش مالی بیش از هزار میلیارد تومان که در ماجرای اخیر فعال بودند شناسایی شده و صاحبان آنها مدیریت شدند. همچنین سرشبکهها نیز توسط دستگاه امنیتی بازداشت شدند.
✍ محمدحسن فشی
#روشنگری
#ثامن
@rasul313
هدایت شده از رسول
موانع اقتصادی پیش روی دولت سیزدهم :
۱_ تامین کسری بودجه امسال حدود ۳۰۷ هزار میلیار تومان
۲_ پرداخت ماهیانه ۱۰ هزار میلیارد تومان بابت بدهی های دولت قبل مانند اوراق منتشر شده و ...
۳_ در بودجه امسال حدود ۸ میلیارد دلار بابت ارز ترجیحی در نظر گرفته شده که کل این ۸ میلیارد به جای ۱۲ ماه در ۶ ماه اول امسال هزینه شده و دولت جدید باید تا آخر سال حدود ۴ میلیارد دلار برای ارز ترجیحی در نظر بگیرد
۴_ و ...
موارد بالا فقط موانع اقتصادی سر راه دولت می باشد و موانع دیگری از قبیل بحران کم آبی ، انرژی و ... هم هست . پس باید بدانیم دولت قبل یک زمین سوخته و مین گذاری شده را تحویل دولت جدید داده و نمیتوان توقع داشت تمام مشکلات در کوتاه مدت حل شود اما مهم این است دولت به صورت جهادی در حال رفع مشکلات است و در این ۱۰۰ روز عملکرد قابل قبولی داشته است
@rasul313
هدایت شده از سیاسی ابوذر
49 Sheytan Shenasi Dar Ghoran (1390-8-19) Mashhade Moghaddas.mp3
44.42M
#شیطان_شناسی_در_قرآن
🔈#فایل_صوتی
🎙#سخنران: حجت الاسلام والمسلمین مصطفی امینی خواه
#جلسه_چهل_و_نهم
#مروری_بر_مباحث_جلسه:
1⃣ مروری بر خطبه قاصعه
2⃣ قاصعه یعنی...
3⃣ اولین متعصب کیست؟
4⃣ تفاوت غیرت و تعصب
5⃣ سلوک شیطانی چگونه است؟
6⃣ اهمیت عزت و کبریایی خداوند
7⃣ تواضع؛ حقیقت دین
8⃣ قاعده تواضع و تکبر
9⃣ مطیع اوامر الهی باشیم!
🔟 در برابر امتحانات الهی چه کنیم؟
⏰مدت زمان: ۸۲:۱۵
📆۱۳۹۰/۰۸/۱۹
#مشهد_مقدس
#شیطان
#تواضع
╔══════•••• ✿🕊╗
@samenAboozar313
╚🕊✿ ••••══════╝
هدایت شده از رسول
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از رسول
🍁
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | آخرین خبرهای امروز منطقه
🍃🌹🍃
🔻 یک مقام ارشد آمریکایی از اقدام دولت کشورش در فروش سلاح به عربستان سعودی دفاع کرده و گفته ریاض برای دفاع از خودش به این سلاحها نیاز دارد.
🔹رئیس ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه موسوم به «سنتکام» اعلام کرد واشنگتن ۲۵۰۰ نیروی کنونی در عراق را در این کشور نگه خواهد داشت.
🔸 معاون وزیر خارجه درباره مذاکرات وین: نگاه همه شرکت کنندگان در مذاکرات این بود که بتوانند با یک نگاه رو به جلو گفتگوهایی را شکل بدهند.
🔺رئیس مجلس کشورمان که برای شرکت در اتحادیه بینالمجالس کشورهای عضو سازمان همکاریهای اسلامی به ترکیه رفته است با رئیسجمهور این کشور دیدار و گفتوگو کرد.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@rasul313
هدایت شده از قرارگاه شهید عباس دانشگر
https://EitaaBot.ir/poll/5jx3pw?eitaafly
با سلام
لطفاً در نظر سنجی شرکت کنید.
با تشکر
هدایت شده از سیاسی ابوذر
⭕️روایت مسئول میز ایران در سازمان اطلاعات ارتش اسراییل از ایران و برجام
🔹دنی سیترینوویچ، مسئول میز ایران در امان(سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل)ومسئول افزایش همکاری بین مقامات اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا در مصاحبه ای با تایمز اسرائیل تحلیل مفصل و مهمی راجع راهبرد اسرائیل و آمریکا با برجام و رفتارمنطقه ای ایران داشته در این مصاحبه نکات مهمی مطرح می کند از جمله:
🔺برجام - با همه ایراداتش - برنامه هسته ای ایران را به طور قابل توجهی عقب انداخت، بیش از هر فعالیت مخفی دیگری که هدفش انجام همین کار بود. آن فعالیت های مخفی ممکن است برنامه را اندکی به حالت تعلیق درآورد یا به تعویق بیاندازد، اما چیزی در سطح برجام نیست.
🔺ایران خود را به عنوان یک ابرقدرت می بیند و به همین دلیل، حق غنی سازی اورانیوم را مانند سایر ابرقدرت ها دارد. همچنین منبع غرور و ناسیونالیسم است.
🔺حتی اگر رژیم تغییر کند، حتی اگر فرد بعد از [آیتالله] خامنهای معتدلتر باشد، هرگز جاهطلبیهای هستهای ایران را رها نخواهد کرد.
🔺توافقی «طولانیتر و قویتر» اتفاق نخواهد افتاد ولی فقیه یک میلیون سال دیگر این را نمی پذیرد.
🔺رهبر ایران امروز بسیار قویتر از زمان امضای توافق هستند. در آن زمان همه کارت ها به نفع روحانی بود. حالا همه چیز تغییر کرده است. مذاکره کنندگان ظریف نیستند. و رئیسی البته روحانی نیست. بنابراین ایالات متحده باید بسیار سخت کار کند تا آنها را متقاعد کند که به توافق موجود بازگردند.
🔺من فکر نمی کنم که آمریکایی ها Plan B داشته باشند. شما می توانید در مورد طرح B به عنوان تحریم های بیشتر صحبت کنید زیرا آنها در واقع به ایران حمله نمی کنند. اما چه نوع تحریمی [می توانید علیه ایران وضع کنید] بدون چین؟ آنها در حال حاضر مستأصل هستند و واقعاً نمیخواهند تحریم جدیدی اعمال کنند، زیرا انجام این کار بازگشت ایران به توافق را دشوارتر میکند.
🔺بله، بندهای غروب آفتاب وجود دارد. اما حتی پس از برداشته شدن بیشتر محدودیت ها، ایران همچنان باید با یک رژیم بازرسی بسیار شدید مواجه شود. آنها نمی توانند به راحتی هر نوع ماده ای را [برای استفاده در بمب] منحرف کنند.
بازرسیها نه تنها به ما امکان میدهند بفهمیم در سایتهای هستهای آنها چه اتفاقی میافتد، بلکه به عنوان یک عامل بازدارنده نیز عمل میکنند.
تغییری که روحانی در سال ۲۰۱۳ ایجاد کرد این بود که ایران در واقع به دستیابی به توافق علاقه مند شد. مذاکرات [برجامی] در عمان قبل از روحانی شروع شد، اما روحانی مولد واقعی بود و فهمید که برای ایجاد نوعی ژست به غرب، نیاز به توافق دارد.
🔺رئیسی برخلاف روحانی، هدف اول خود را بازگشت به برجام نمیداند. او اهمیت برجام را درک میکند، اما معتقد است که حتی اگر بازگشتی نداشته باشد، میتواند از طریق اقتصاد مقاومتی با واکنشها کنار بیاید و همراه با چین در مقابل فشارها مقاومت کند. بنابراین اگر ایالات متحده مایل به مصالحه در بسیاری از موارد است، او بدش نمیآید که به توافق بازگردد، اما تنها در صورتی که این توافق بر اساس شرایط ایران باشد. به همین دلیل است که بازگشت به برجام مستلزم مصالحه از سوی ایالات متحده است.
🆔 https://eitaa.com/rasul313
🆔 https://rubika.ir/rasull313
هدایت شده از سیاسی ابوذر
🔸بر اساس نظرسنجی موسسه پیو اکثریت مردم 17 کشور دنیا معتقدند مدل دمکراسی آمریکایی مدل مناسبی برای حکمرانی نیست.
🔸نکته قابلتوجه آنکه 73درصد از خود مردم آمریکا نیز چنین اعتقادی دارند.
🔸71 درصد مردم کانادا، 57 درصد مردم آلمان، 73 درصد مردم کره جنوبی، 74 درصد مردم ژاپن و 58 درصد مردم انگلیس نیز عقیده دارند مدل دمکراسی آمریکایی مناسب نیست.
🆔 https://eitaa.com/rasul313
🆔 https://rubika.ir/rasull313