هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اسناد ارتباط بنیصدر با CIA چند ماه قبل از انتخابات در لانه جاسوسی پیدا شده بود و اگر رسانهای میشد، مردم دیگر به اون رأی نمیدادند!
اما یک نفر مانع افشای این اسناد شد! ...
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
☀️جوانهای عزیز من! امروز نوبت شماست كه وارد ميدان علم، عمل، تقوا، سياست و كار شويد
✍رهبرانقلاب: جوانهای عزیز من! نوبت شماست. جوانهای قبل از شما هر چه نفس داشتند، در این راه زدند و ما را به اینجا رساندند؛ امروز نوبت جوانهای ماست. در میدان علم، در میدان عمل، در میدان تقوا، در میدان سیاست، در میدان کار برای مردم و خدمت، و در میدان شایستگیهای گوناگون وارد شوید؛ خودتان را به صلاح و تقوا بیارایید و پیش بروید.
۸۴/۵/۲۸
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از معیار
هدایت 12- مهرسال1400.pdf
454.7K
☘
🌀 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره (۱۲)
🍃🌹🍃
✅ موضوع: الزامات مذاکره با طرفهای بد عهد اروپایی در دولت مردمی
#روشنگری
#ثامن
#رئیسی
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
هدایت شده از معیار
☘
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان- ۱۷ مهر
🍃🌹🍃
1⃣ ادعای پیشبرد رویکرد های متشتت و متغیراز سوی ایران درقبال برجام و بی توجهی دولت سیزدهم به عرف بین الملل برای جلوگیری از اعمال تحریم های بیشتر، القاء دست برتر امریکا در گفتگوهای جدید و احتمالی هسته ای و همسوسازی جهت گیری های کلی مذاکرات در راستای منافع واشنگتن، معرفی جمهوری اسلامی بعنوان عامل تعویق گفتگوها و تطهیر آمریکا با ادعای داشتن خواست جدی به از سرگیری هرچه زودتر گفتگوها
2⃣ بازتاب سفر امیرعبداللهیان به لبنان و اهمیت زدایی از قدرت نمایی ایران و حزب ا... در شکستن تحریم لبنان، برجسته سازی واکنش آمریکا به این اقدام و القاء مغایرت سوخت رسانی به لبنان با قوانین بین المللی و ادعای احتمال تشدید تحریم ها برضد لبنان با این اقدام ایران، تلاش برای دامن زدن به واگرایی های منطقه ای و معرفی ایران بعنوان مقصر قطع مناسبات با سعودی ها، مخدوش سازی سیاست های ثبات بخش منطقه ای ایران و متهم ساختن ج.ا.ا به حمایت از تروریسم
3⃣ ناراضی جلوه دادن مردم نسبت به عملکرد مسئولان نظام و حاشیه سازی درباره سفرهای استانی رئیس جمهور همزمان با سفر او به مناطق محروم استان ها و ادعای پوپولیستی و تشریفاتی بودن این سفرها، القاء نبود کارآیی در دولت سیزدهم برای حل مشکلات مردم و برجسته سازی شرایط اقتصادی با ادعای خالی بودن خزانه کشور
4⃣ برجسته سازی مجدد اتهامات حقوق بشری علیه رئیس جمهور در مورد ادعاهای اعدام منافقین در سال ۶۷ همزمان با احتمال سفر ایشان به اسکاتلند برای شرکت در اجلاس تغییرات اقلیمی گلاسکو، بازتاب نامه نگاری ضدانقلاب با پلیس اسکاتلند برای بازداشت آقای رئیسی، تلاش برای برانگیختن احساسات جامعه جهانی برضد ایران و مدیریت افکار و جامعه مدنی داخل برای اعمال فشار بر دولت
5⃣ بازتاب اقدام وزارت خزانه داری آمریکا در حذف شرکت ایران ماموت و زیرمجموعه هایش از لیست تحریم ها
6⃣ بازتاب انتخابات پارلمانی عراق و القاء تعیین کننده بودن رویکرد گروه های سیاسی برای جلوگیری از نفوذ ایران
7⃣ بازنشر مجدد ادعاهای حقوق بشری درباره نحوه برخورد با زندانیان در زندان فشافویه تهران
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🎥#موشن_گرافیک | اون دستی که به ايران عزیز تجاوز کند، توسط مردم قطع خواهد شد...
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
هدایت شده از هادیان بصیر
🔻آقای ظریف! کار پژمردگی یک گُل نیست
🔸چهارشنبه شب همین هفته، آقای دکتر ظریف طی سخنانی در کلابهاوس گفت «در
مجلس گفتم که در برجام کلمه ساسپنشن (Suspension) نیست و این اشتباه از من بود، چهار بار یا سه بار کلمه ساسپنشن (تعلیق) در ضمیمه استفاده شده بود. این را مذاکرهکننده ما، به ما اطلاع نداده بود»!
1⃣میفرمایند وجود این واژه در ضمیمه برجام را مذاکرهکنندهها به ما اطلاع نداده بودند! و توضیح نمیدهند که مگر خود ایشان در رأس مذاکرهکنندگان و مسئول و مدیر آنها نبودهاند؟!
2⃣بیتوجهیها و بیدقتیهای اینگونه در عملکرد تیم هستهای کشورمان بیسابقه نبوده است. به عنوان نمونه - و فقط یک نمونه - فردای آن روز که توافقنامه ژنو به امضاء رسید - یکشنبه۳ آذرماه ۹۲ / ۲۴ نوامبر ۲۰۱۳- «فرد کاپلن» روزنامهنگار مشهور آمریکایی و ستوننویس روزنامههای نیویورکتایمز، طی مقالهای با ابراز تعجب نوشت: « چند هفته پیش یک مقام رسمی ارشد کاخ سفید از من و چند روزنامهنگار دیگر دعوت کرد تا نظرمان را درباره پیشنویس توافقنامهای که قرار بود اوباما در مذاکره ۱+۵ با ایران به طرف ایرانی پیشنهاد کند جویا شود. وقتی متن پیشنویس توافقنامه را دیدیم، آن را کاملاً یکسویه ارزیابی کردیم و همه ما بر این باور بودیم که ایرانیها هرگز این متن را نخواهند پذیرفت و به شرایطی که در آن آمده است تن نخواهند داد. پیشنویس توافقنامه بهگونهای بودکه هیچیک از مواد آن نمیتوانست با اعتراض یک آمریکایی، یک اسرائیلی و یا یک عرب متعصب روبهرو شود. اما امروز که متن توافقنامه یکشنبه ژنو منتشر شد با کمال تعجب دیدم همان پیشنویسی است که چند هفته قبل دیده بودم و اکنون تیم هستهای ایران، برخلاف انتظار ما، بدون کمترین تغییری در متن پیشنویس به آن تن داده و پذیرفته است».
3⃣ در تیم مذاکرهکننده هستهای تعدادی از عوامل دشمن حضور داشته و برای حریف جاسوسی میکردهاند! ولی جنابان روحانی و ظریف حتی پس از بازداشت برخی از آنها به حمایت از آنان ادامه دادند. خسارت حضور آنها در تیم هستهای محدود به سرپوش نهادنشان بر وجود کلمه تعلیق در ضمیمه برجام نیست. حضور آنان در تیم هستهای و بیتوجهی به عملکرد آنها به منزله آن بود که آمریکا با عوامل و نیروهای خودش مذاکره میکرده است. به بیان دیگر ظاهراً ادای مذاکره را در میآورده است! ولی در واقع، آنچه میخواسته را به آنها دیکته میکرده است!
4⃣ آقای ظریف! همین جا باید به سخنان شما در شورای روابط خارجی آمریکا اشاره کرد که خطاب به آنها (یعنی خطاب به دشمنان تابلودار ایران اسلامی و طرف مذاکرهکننده) گفته بودید، اگر در مذاکرات به توافق نرسید و حزب و گروه سیاسی شما در انتخابات پیروز نشود، «تندروها» قدرت را در دست خواهند گرفت! این سخن جنابعالی چه مفهومی داشت؟ پیام روشن اظهارات جنابعالی برای آمریکا این بود که اگر تندروها - بخوانید انقلابیون- قدرت را در دست بگیرند اهل باج دادن نیستند! معنای دیگر سخن شما این بود که گروه و جریان سیاسی شما اهل باج دادن است! با این حال چه کسی میتوانست از شما انتظار دستاوردی در برجام داشته باشد؟! لطفاً فاجعه برجام را در حد واندازه فراموشی کلمه ساسپنشن تقلیل ندهید، ماجرا فاجعهبارتر از این است.
5⃣سایتهای مدعی اصلاحات و روزنامههای زنجیرهای که طی ۸ سال گذشته تنها مأموریتشان حمایت - کورکورانه و دستوری- از تمامی مواضع و عملکرد دولت آقای روحانی و بزک آمریکا و برجام بود، این روزها و بعد از اظهارات آقای ظریف به ترفند خندهداری روی آورده و ادعا میکنند که کلمه تعلیق در ضمیمه برجام آمده بود و ضمیمه را «حاشیه»! قلمداد میکنند و حال آنکه ضمیمههای برجام بخشهای جداییناپذیر و به بیان دیگر بخشهای اصلی برجام هستند و بایدها و نبایدهای برجام در همین چند بخش ضمیمه آمده است.
و بالاخره جناب ظریف ! ماجرای بلایی که برجام بر سر ملت و نظام آوار کرده است منحصر به بیخبری شما از واژه تعلیق در ضمیمه برجام نیست و باید گفت؛ کار پژمردگی یک گُل نیست،
دولت آقای روحانی و تیم هستهای ایشان، جنگلی را به آتش کشیده و سوزاندهاند!
✅ @hadianebasir
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
🔺مجلس با رتبهبندی معلمان موافق است
🔹کاظم دلخوش در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکری شفاهی، گفت: بیش از ۱۰۰ نفر از نمایندگان مجلس در نامهای تاکید کردند تا موضوع رتبهبندی معلمان هر چه سریعتر در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.
🔹علی نیکزاد که ریاست جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به این تذکر، گفت: رئیس مجلس شورای اسلامی و آحاد نمایندگان با رتبهبندی معلمان موافق هستند و این موضوع در نوبت بررسی است و در دستور کار مجلس قرار میگیرد.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
🔴 انتخاب پارلمانی عراق چه نتایج و دستاوردهایی داشت؟!
۱ ) مشارکت در این دوره از انتخابات بالای ۴۰ درصد و نسبت به دوره قبل بسیار بالاتر بوده است.
۲ ) در این انتخابات علی رغم تلاشهای آشکار و پنهان جریان غربگرا در عراق، جریانهای اسلامی و مقاومتی اکثریت کرسیهای پارلمانی را بدست آورده و پارلمان در اختیار جریانهای اسلامی خواهد بود.
۳ ) جریان دو قطبی کاذب بین جریانهای اسلامی پیروز در داخل عراق وجود نداشت.
۴ ) هر دو جریان آقایان مقتدا صدر (سائرون) و عمار حکیم (قواالدوله) جزء جریانهای اسلامی بوده و تفاوتی بین آنها و جریان فتح، دولت قانون و دیگر جریانهای مقاومتی وجود ندارد.یکی از همگرایی های جریان های اسلامی این بود که به منظور اجرایی شدن دیدگاه مرجعیت و اراده مردم اتاق تنسیقی(هماهنگی)شکل داده بودند.
۵ ) پروژه آمریکا برای رای ندادن به جریانهای اسلامی و دور کردن آنها از حاکمیت با شکست مواجه شده است. همچنین تلاشهای آمریکا برای تعویق این انتخابات به سرانجامی نرسید
۶) یکی از ابعاد این انتخابات،امنیت کامل در جریان فرایند آن با محوریت حشدالشعبی بود.
۷) برگزاری این انتخابات و پيروزی جریانهای اسلامی یک پيروزی بزرگ برای مردم، مرجعیت، جریانهای اسلامی و مقاومتی محسوب میگردد.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 با زبانهای مختلف آنها [بنی صدر و منافقین] را دعوت کردم
🔹امام خمینی(ره): من قبلًا هم گفته بودم که اگر من احساس خطر بکنم، آن چیزی را که به شما دادهام پس میگیرم.
#بنی_صدر
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از معیار
☘
✅ # نظریه و تحلیل | پیام نیازمندی آمریکا به برجام
🍃🌹🍃
🔻 طی روزهای اخیر سه اقدام معنادار از سوی آمریکا رخ داده که میتوان آن را پیامهایی برای ایران مبتنی بر تسریع در آغاز مذاکرات وین و احیای برجام دانست.
1️⃣ تعطیلی میز ایران در سیا: به گزارش رسانههای آمریکایی، میزهای مستقل ایران و کره شمالی در سازمان سیا که در دولت ترامپ راهاندازی شده بودند، به کار خود پایان داده و از این پس فعالیتهای آنها تحت نظر دو مرکز منطقهای خاورمیانه و شرق آسیا ادامه خواهد یافت. این را میتوان پیامی در راستای ادعای کاهش اقدامات خرابکارانه و بحرانهای ضدامنیتی علیه ایران دانست.
2️⃣ رفع تحریم شرکت ماموت: وزارت خزانه داری آمریکا گروه صنعتی ماموت و شرکتهای زیرمجموعه آن را از فهرست تحریمها خارج کرد. اهمیت این مجموعه صنعتی در ارتباط آن با شرکتهای خودروسازی سنگین در آلمان، نقش آن در فرآیند تولید ابزار و ماشینهای فرآیند ترانزیت کالا در ایران است.
3️⃣ مذاکرات رابرت مالی با کره جنوبی: رابرتمالی نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در مذاکره با معاون وزیر خارجه کره جنوبی از این دولت خواست که به «نقش سازنده» خود در احیای برجام ادامه دهد. این میتواند چراغ سبزی به سئول برای آزادسازی بخشی از اموال بلوکهشده ایران و یا رفع برخی نیازمندیهای تکنولوژیک اقتصادی تفسیر شود.
🔸 به نظر میرسد تبعات خروج غیرمسئولانه آمریکا از افغانستان و افزایش انتقادات از آن در فضای داخلی آمریکا، کاخ سفید را به سوی کسب یک دستاورد دیپلماتیک در غرب آسیا سوق داده که در این بین، پرونده هستهای ایران میتواند از اولویت بیشتری برخوردار باشد.
🔺 در کنار آن، تلاش برای حل پروندههای منطقهای آمریکا و متحدانش در دیگر مناطق برای افزایش تمرکز بر مهار چین که در انعقاد قرارداد اخیر «آکوس» نمایان شد نیز نمود دیگری از تلاش آمریکا برای تسریع در این مذاکرات است.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🎥 #استوری_موشن | ما هستیم که هزاران حرف نزده داریم...!
🍃🌹🍃
#بنی_صدر
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
هدایت شده از معیار
☘
✅ #یادداشت_کوتاه | سفر برای مردمی ماندن!
🍃🌹🍃
🔻 یکی از ویژگیهای دولت سیزدهم که در همین ابتدای راه نمود فعالی پیدا کرده است، سفرهای استانی است. حضور فعال دولتمردان که اتفاقاً از استانهای محروم هم آغاز گردیده دارای آثار و برکات بزرگی است. مردمی بودن، حضور در میان مردم و از نزدیک در جریان امور مردم بودن از توصیههای مؤکد رهبر معظم انقلاب در اولین دیدار اعضای دولت جدید با معظم له نیز بوده است و اکنون دکتر رئیسی خبر از ادامه سفرهای استانی میدهد. به عقیده رئیسجمهور، «در بسیاری از موارد، برخی طرحها که دچار وقفه بیدلیل شدهاند، با پیگیریهای مدیران ارشد در جریان بازدید حضوری، فعال میشود». بااینحال، در خصوص سفرهای استانی توجه به چند نکته ضروری به نظر میرسد؛
🔹 نکات تحلیلی: ۱- ازجمله شعارهای مهم دکتر رئیسی در ایام انتخابات، تشکیل دولت مردمی بوده است؛ یکی از مؤلفههای اصلی دولت مردمی، حضور بدون واسطه در میان مردم است. مقام معظم رهبری نیز یکی از شروط تحقق دولت مردمی را با مردم و در میان مردم بودن عنوان کردهاند. ۲- آنچه بر ارزش سفرهای استانی دولت افزوده است، اصرار معظم له بر حضور در مناطق محروم و محلهها و مناطقی است که حتی شاید مدیران محلی هم کمتر در آنجا حضور مییابند. ترجمان سخن مقام معظم رهبری این است که ایشان حضور در میان مردم را گزینشی نمیدانند و معتقدند: «مردم یعنی همه مردم؛ بدون امتیازهای طبقاتی و گروهی». ۳- وحدت و وفاق ملی یکی از بزرگترین سرمایههای اجتماعی در مواجهه با تهدیدات بیرونی و چالشهای درونی است. حضور دولت در مناطق مختلف کشور، شنیدن دغدغههای مردم و برداشتن موانع پیش رو با رأی و نظر مردم، موجب تقویت این سرمایه اجتماعی میشود. ۴- ترمیم مستمر روابط میان مردم با دولت ازجمله ضروریات هر حکومتی برای دوام و توفیق است؛ این امر حاصل نمیشود مگر با اطلاع و آگاهی از دغدغههای جامعه و برنامهریزی، اقدام و عمل بر اساس آن دغدغهها. یکی از دلایل اصلی اعتراض در کشور ما به همین حضور ناکافی مسئولین در میان مردم برمیگردد. مقام معظم رهبری راهکار نزدیکی دولت به مردم و مردمی بودن دولت را این میدانند که دولتمردان: «صادقانه با مردم حرف بزنند، مشکلات را به مردم بگویند، راهحلها را به مردم بگویند، توقّعات را از مردم ابراز کنند و کمکهای لازم را به مردم تقدیم کنند. حرف زدن با مردم یکی از کارهای مهمی است که دولت مردمی بایستی [به آن] متعهّد باشد». مردمی بودن و مردمی ماندن دولت اصل مهم و ضروری است و سفرهای استانی نیز با توجه به این اصل ارزشگذاری میشود.
✍ مصطفی برزکار
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀