🔴 #تذکر_کپسولی
💠 #گَرد داخل کپسول، #تلخ است اما پوشش کپسول، خوردن آن را آسان کرده و مانع احساس تلخی آن توسط #بیمار میشود.
💠 در زندگی مشترک باید سعی کنیم تذکرمان به همسر، #کپسولی باشد.
💠 اگر لازم شد گاهی به همسرتان #تذکر جدی دهید، اولاً حتیالمقدور تذکر خود را #طولانی نکنید بلکه خیلی کوتاه بیان کنید تا زمینه پذیرش در همسرتان ایجاد شده و زمینه #لجبازی در او کمرنگ شود.
💠 ثانیاً تذکر خود را خیلی #نرم و با ژست مهربانانه بیان کنید تا #تلخی آن، برای همسرتان #شیرین گردد.
@SABKESHOHADA
🔴 #فرمول_شفا_بخش
💠 مرحوم آيت الله خويی فرموده بودند در جوانی که در #نجف درس میخواندم؛ خانه کوچک سی چهل متری داشتم و خانمم در خانه #روضه میگرفت و اکثر خانمها هم معمولاً زودتر از روضه به مجلس میآيند و بعد از روضه هم يکی دو ساعت با هم صحبت میکنند. من چون میخواستم #مطالعه کنم اين مجلس خانمها مزاحم مطالعه من بود. بعد از چند روز ديدم که اين روضه وقت من را خيلی میگيرد. به خانمم گفتم که اين روضه شما #مزاحم درس من است و روضه را به هم زدم. بعد از اين ماجرا #چشم من درد شديدی گرفت و بينايیام داشت از بين میرفت. هر چه معالجه کردم خوب نشد. بعد از مدتی خانمم در #خواب ديد که به او گفتند شوهر شما چون مجلس روضه را به هم زده است #کور میشود. به او بگو از اين کار پشيمان شود و توبه کند و برای #شفای چشمش تربت امام حسين علیهالسلام را به چشمش بمالد و آيتالله خويی استغفار میکند و دوباره روضه را در منزلش برقرار میکند و با تربت امام حسين عليهالسلام چشمانش #شفا میيابد.
@SABKESHOHADA
🔴 #بهشت_قدردانی
💠 گفتن یک کلمه «ممنونم» برای هر خدمتِ همسر (ولو خدمتی به کوچکی دادن قاشق به شما بر سر سفره) به ظاهر #ساده است اما تاثیر زیادی بر طرز #فکر و رفتارهای بعدی همسرتان دارد.
💠در واقع با گفتن این جمله، ثابت میکنید که #شکرگزار و قدرشناس هر کاری که برای شما انجام میدهد، هستید.
💠در نتیجه، همسرتان #احساس خواهد کرد که به تک تک کارهایی که برایتان انجام میدهد، توجه داشته و #آگاهید لذا سعی میکند به رفتارهای خوبش #ادامه دهد و همیشه در #بهشتِ نگاهِ قدردان شما لذت ببرد.
@SABKESHOHADA
🔴 #مسموم_شدن_اختیاری
💠 فرد بیماری که غذای خوشمزه و مورد علاقهی خود را با وجود منع #پزشک میخورد مطمئناً بیماریاش تشدید شده و حالش را #خراب میکند. یعنی با علم به منع پزشک آن را با میل و هوس خود مصرف میکند و راهی #بیمارستان میشود.
💠 بسیاری از رفتارها، گفتارها و افکار طبق میل ما #خوشایند است امّا در واقع سمّ روح ماست. به طور مثال تجسّس و رفتار #پلیسی و مچگیری از همسر سمّ به ظاهر شیرینی است که روح ما را #مسموم کرده و ویروسهای جدیدی مثل سوءظن، کینه، منفینگری، تنفّر از همسر و سردی رابطه را وارد زندگی ما میکند.
💠 یکی از #نعمتهای ارزشمند خدا که عامل مهمی در ایجاد #صمیمیّت و گرم شدن روابط است آگاهی نداشتن از عیبهای درون انسانهاست. در حدیثی داریم "لَو تَکاشَفتُم ماتَدافَنتُم؛ اگر درون یکدیگر را #کشف کنید و عیبهای یکدیگر برای شما آشکار شود بخاطر تنفّر و انزجار، یکدیگر را #دفن نمیکنید."
💠 در صورت #شکّ به همسر، با رفتار غیر اخلاقی و #گناه تجسّس، حال خود را مسموم و خراب نکنید تا بتوانید برای حل مشکل احتمالی با آرامش و با کمک مشاور، تصمیم عاقلانه و #منطقی بگیرید.
@SABKESHOHADA
هدایت شده از سبک شهدا
رفقا سلام✋
ان شاالله قصد برگزاری چله #دعای_هفتم_صحیفه_سجادیه رو داریم؛
اگر کسی رو می شناسید که مایل هست بهش خبر بدید. به نیت خلاصی از شر #ویروس_منحوس و ظهور آقا امام زمان(عج) و برآورده شدن حاجات....
منتظر شرکت تک تک شما عزیزان در چله هستیم🔆
محل برگزاری:کانال {{سَبکِ شُهَدا}}
یامهدی🖐🏻
زمان شروع چله:۱۵فروردین ماه
@SABKESHOHADA
@SABKESHOHADA
علی هاشمی در تاریخ ۱۰ دیماه ۱۳۴۰ در شهر اهواز، در محلهٔ عامری، در خانواده ایرانی عربتبار، زاده شد. پدر وی اهل روستای مویلحه هواشم، از توابع شهرستان باوی بود. دوران کودکی و نوجوانی او در محله حصیرآباد، شهر اهواز سپری شد.[۱]
پس از وقوع انقلاب ۱۳۵۷، وی با همکاری گروهی از دوستانش در دشت آزادگان، اقدام به تشکیل سپاه حمیدیه نمود. با شروع جنگ ایران و عراق، در پی کشته شدن نظرآقایی؛ فرمانده سپاه حمیدیه، علی شمخانی؛ فرمانده وقت سپاه خوزستان، هاشمی را به عنوان فرمانده سپاه حمیدیه منصوب کرد.[۲]
با گسترش محورهای عملیاتی در طول جنگ ایران و عراق، علی هاشمی تیپ ۳۷ نور را در منطقه حمیدیه راهاندازی کرد. پس از عملیات بیتالمقدس، اقدام به تشکیل سپاه بستان و پس از آن سپاه هویزه نمود. ایجاد تعدادی از پاسگاههای مرزی، با هدف پدافند از منطقه خوزستان نیز از فعالیتهای دیگر او در سالهای نخست جنگ بود. وی پس از تشکیل قرارگاه نصرت در سپاه پاسداران و ارائه طرح کلی عملیات خیبر و عملیات بدر، مسؤلیت سپاه ششم (سپاه امام جعفر صادق) را عهدهدار شد، که حاصل آن سازماندهی ۱۳ یگان رزمی و پشتیبانی سپاه پاسداران، در استان خوزستان بود. @SABKESHOHADA @SABKESHOHADA
📃خاطره ای از ۱۸ سال اسارت سیدالاسراء، شهید سرلشگر خلبان حسین لشگری، اولین اسیر ایرانی در جنگ تحمیلی و آخرین اسیری که آزاد شد.
آنقدر اسارتش طولانی شده بود که یک افسر عراقی بهش گفته بود: تو به ایران باز نمی گردی بیا همین جا تشکیل خانواده بده!...
💢همسر شهید لشگری میگفت:
خدا حسین را فرستاد تا سرمشقی برای همگان شود...او اولین کسی بودکه رفت( اولین اسیر بود) و آخرین نفری بود که برگشت....
💢اسیر که شد پسرش علی، ۴ ماهه بود و دندان نداشت و به هنگام آزادیش علی پسرش دانشجوی دندانپزشکی بود...
💢وقتی بازگشت از او پرسیدند:
این همه سال انفرادی را چگونه گذراندی؟
◽️و او گفت: برنامه ریزی کرده بودم و هرروز یکی از خاطرات گذشته ام را مرور می کردم.
◽️سالها در سلول های انفرادی بود و با کسی ارتباط نداشت،
⚪️قرآن را کامل حفظ کرده بود،
⚪️زبان انگلیسی می دانست
⚪️و برای ۲۶ سال نماز قضا خوانده بود.
🌷حسین می گفت:
از هیجده سال اسارتم ده سالی که تو انفرادی بودم سالها با یک "مارمولک" هم صحبت میشدم!
🌷بهترین عیدی که این ۱۸ سال اسارت گرفتم، یک نصفه لیوان آب یخ بود!
عید سال ۷۴ بود، سرباز عراقی نگهبان یک لیوان آب یخ می خورد می خواست باقی مانده آن را دور بریزد، نگاهش به من افتاد، دلش سوخت و آن را به من داد، من تا ساعت ها از این مسئله خوشحال بودم،
این را بگویم که من مدت ۱۲ سال ( نه ۱۲روز یا ۱۲ ماه)در حسرت دیدن یک برگ سبز و یک منظره بودم، حسرت ۵ دقیقه آفتاب را داشتم...
@SABKESHOHADA
📚خاطرات دردناک.ناصر کاوه.