گزارش های ضعیف ایران خودرو و سایپا که با زیان های سنگین همراه هستند و گزارش ضعیف بانک صادرات و ذوب در کنار افت دلار سبب اصلاح در بازار شده است اصلاحی که موقت بوده و بازار راه خود را باز خواهد یافت
#محسن_نظری
اخبار سهام
ریزش ۷۳ هزار واحدیِ بورس 🔹شاخص کل بورس در اولین روز هفته با ریزش ۷۳ هزار واحدی در پایان معاملات به
بازار تا دو روز رنج مثبت میزنه سنسورهای خیلی ها فعال میشه بلکه جلوی رشد بازار گرفته بشه اما در منفی ها ظاهراً در کما به سر میبرند!!
🔷شنبه 20 خرداد؛ بیش از 80 درصد نماد ها سرخ پوش شدند!
🔹شاخص کل با افت 73 هزار و 372 واحدی به ارتفاع 2,215,066 کاهش یافت.
🔹شاخص هم وزن نیز 3.33 درصد کاهش داشت.
🔹شاخص فرابورس با کاهش 902 واحدی به 28 هزار و 060 واحد رسید.
🔹ارزش معاملات بازار بورس در پایان امروز به حدود 7 هزار و 23 میلیارد تومان رسید.
🔹ارزش معاملات خرد بورس به 8 هزار و 451 میلیارد تومان.
🔹حقوقی ها یک هزار و 795 میلیارد تومان از حقیقی ها خرید کردند.
🔹تعداد نماد های مثبت 105 (16 درصد) نماد و تعداد نماد های منفی 549 (84 درصد)
🔹"فولاد" با 5221 واحد، "فملی" با 3916 واحد و "شپنا" با 3580 واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشته اند.
#بازار_سهام
12:30 #خروج حدود 1640 میلیارد تومانی #پول_حقیقی تا این لحظه
🚨زمان ثبت سفارش عرضه اولیه #شهر از ساعت 10 تا 12.30 شروع خواهد شد.
سهمیه هر کد: 8000 سهم
قیمت: 1506 تا 1840 ریال
فروش سهام تحت تاثیر کاهش نرخ ارز منطقی نیست
▪️هیجانات منفی فروکش میکند
«دریابر» کارشناس بازار سرمایه:
🔹منفیهای روز گذشته کاملا هیجانی بوده و بهانههای برخی سهامداران برای فروش سهام تحت تاثیر کاهش نرخ ارز به هیچعنوان منطقی نیست.
🔹در نظر داشته باشید نرخ ارز شرکتهای فعال در بازار سرمایه بر مبنای نرخهای سامانه نیما یا سامانه مبادلات ارزی تعیین میشود که به طور میانگین نرخ ارز صنایع بورسی حدود ۴۰ هزار تومان است.
🔹ضمن اینکه بازار سهام با افزایش نرخ ارز در بازار آزاد، رشدی نکرده که حالا با کاهش اندک نرخ ارز، چوب حراج به سهمها زده شود.
🔹مشکل اینجاست که عمق تحلیل در بازار سرمایه ما کم است و سهامداران صرفا با بررسی گزارشهای چند نماد معدود، در مورد کل سهمها تصمیم گیری میکنند.
#بورس
#شاخص
در پایان معاملات امروز 21 خرداد ماه 1402
📣ارزش معاملات در مجموع بورس و فرا بورس 11,059میلیارد تومان و همچنین
ارزش معاملات خرد امروز به 7,479میلیارد تومان رسیده است.
📈شاخص بورس با 0.31 درصد 🔻افت🔻 (-6,849 تغییر) در محدوده 2,208,208 واحد و شاخص هم وزن نیز با 0.29 درصد 🔻افت🔻 (-2,177 تغییر) در محدوده 748,636 قرار گرفته اند.
🔸تاثیر گذار ترین های بورس:
#فارس با 2258✅ واحد
#ميدكو با -1824🔻 واحد
#فولاد با -1520🔻 واحد
#فملي با -977🔻 واحد
#واميد با -947🔻 واحد
#وبملت با 766✅ واحد
#خساپا با -668🔻 واحد
🔸پرتراکنش ترین های بورس:
#پي پاد ، با حجم 45.063 M
#وكغدير ، با حجم 14.572 M
#خساپا ، با حجم 557.564 M
#خگستر ، با حجم 237.687 M
#ثبهساز ، با حجم 256.548 M
#وبملت ، با حجم 404.974 M
#شستا ، با حجم 411.065 M
📈شاخص فرابورس با 29 واحد 🔻افت🔻 در محدوده 28,031واحد قرار گرفته است.
🔸تاثیر گذار ترین های فرابورس:
#آريا با 15✅ واحد
#صبا با -15🔻 واحد
#وسپهر با 14✅ واحد
#ماديرا با -8🔻 واحد
#زاگرس با -6🔻 واحد
#بمپنا با -6🔻 واحد
🔸پرتراکنش ترین های فرابورس:
#زفجر ، با حجم 14.457 M
#دي ، با حجم 1.143 B
#عاليس ، با حجم 5.978 M
#كرمان ، با حجم 316.713 M
#گدنا ، با حجم 22.348 M
#وكبهمن ، با حجم 31.911 M
#زملارد ، با حجم 27.170 M
⭕️ شهر تخصیص یافت !
♦️👈 میزان مشارکت : 2.228.000 نفر
♦️👈 میزان تخصیص سهم به هر نفر : 1863 سهم
♦️👈 نقدینگی 1863 سهم : حدود 342 هزار تومان!
#تحلیل_بازار
تغییر ذهنیت
1) دارندگان دلار فروشنده هستند و این به تغییر ذهنیت بر می گردد. در واقع امروز سخنرانی که به خاطر آن دلاری ها فروشنده شدند، اصلا آن برداشت مثبت را نداشت ولی چون ذهنیت از انتظار بدتر شدن به انتظار بهتر شدن اوضاع چرخیده است، انگار بهانه برای فروش جذاب تر است تا بهانه برای فروش. دلار عمیقا وارد کانال 40 هزار تومان شده و فعلا تا حدود 47 هزار تومان نیز کاهش پیدا کرده است. سوالی اساسی این است که چرا دلار ریخت؟ جواب ساده است چون پولی در بازار نیست که دلار بخرد یا انگیزه خرید داشته باشد. بقیه عوامل و اخبار صرفا بهانه است. وگرنه بسیاری از این حرفها چندین بار دیگر تکرار شده بود تکرار شده است. به نظر می رسد با جواب دادن سیاست های فریز پول توسط بانک مرکزی و همچنین سیاست ثبت نام خودروها، حرارت پول داغ فعلا گرفته شده و عامل اصلی عقب نشستن بازارها همین مساله است. وگرنه بهانه ای فروش امروز آنچنان مثبت نبود که اصلا منفی هم بود.
بازار منفی
2) یکبار فکر می کنم در مورد تکیه گاه ذهنی دارایی ها در کانال صحبت کرده ایم. هر دارایی یک یا چند تکیه گاه ذهنی مختص به خودش دارد که دارنده آن یا متقاضی آن با در نظر گرفتن آن تکیه گاه ها حاضر به پرداخت بها برای آن یا نگهداری آن می شود. سهام جزو دارایی های مالی است که تنها تکیه گاه ذهنی برای دارنده، قیمت آن است. یعنی وقتی قیمت سهم کاهش پیدا می کند، این حس را به شما می دهد که دارایی من در حال از بین رفتن است. در حالی که مثلا در مورد ملک تکیه گاه فیزیکی باعث می شود شما احساس از بین رفتن در زمان رکود یا حتی کاهش قیمت نداشته باشید. در واقع وقتی قیمت ملک کاهش پیدا می کند، متراژ آن کم نمی شود یا سقف آن نمی ریزد. اما در مورد سهام وقتی قیمت کاهش پیدا می کند انگار سقف آن در ذهن شما می ریزد. همین باعث می شود در مواقع هیجان منفی، تمایل عجیبی به فروش وجود داشته چون هیچ کس دوست ندارد دارایی که در حال تبدیل شدن به خرابه است را نگه دارد. دقیقا همان دلیل عدم وجود خریدار در بازار سهام هم در جریان است و همین باعث می شود علی رغم عدم تطابق یک به یک با قیمت دلار آزاد، سهم ها هم منفی بخورند. این رفتار طبیعی است.
دوقطبی ریالی و دلاری
3) برخی کماکان به دوقطبی ریالی و دلاری در بورس ایران اعتقاد دارند، به نظر ما دوقطبی مذکور فعلا در بورس ایران کارکرد ندارد و تنها زمانی می تواند انتظار داشت که این دوقطبی بوجود بیاید که فضای عمومی کشور از بدتر شدن یا نشدن، به مثبت بهبود یا عدم بهبود تغییر پیدا کند. در واقع الان کسی فکر نمی کند که قرار است اقتصاد ایران به اقتصاد جهانی بازگردد. تفکر غالب بر این است که شاید دولت و نظام بتواند برای مدتی با مدیریت روابط خارجی، جلوی بدتر شدن اوضاع را بگیرد. لذا دوقطبی ذکر شده فعلا کارکرد ندارد. اما مثلا صنعت بانکی به عنوان سردمدار قطب ریال، الان ذاتا وضعیت خوبی دارد و تغییر و تحولات بین المللی نمی تواند وضعیت آن را بدتر کند. یعنی این گروه یا خیلی بهتر می شود یا بهتر می شود.
قیمت تعادلی دلار
4) به نظر ما قیمت تعادلی دلار در ایران را مازاد یا کسری ارز و پول تعیین می کند. در واقع بیشترین رشدها زمانی صورت می گیرد که کسری ارز افزایش پیدا کند و هم زمان پول نیز زیاد شود. البته ماهیتا در زمان تورم پول زیاد می شود اما منظور در اینجا سیاست هایی از بانک مرکزی است که پول را افزایش می دهد. امسال تراز تجاری غیرنفتی چیزی در حدود 12 میلیارد دلار کسری خواهد داشت. این 12 میلیارد دلار بایستی با صادرات نفت و صادرات گاز (و سایر اقلام نفتی) جبران شود. در حال حاضر صادرات نفت ایران روزانه حدود 1.2 میلیون بشکه تخمین زده می شود و فرآورده ای نیز برای صادرات نیست. بعید است هر بشکه نفت ایران الان بیش از 50 دلار عایدی داشته باشد. در واقع صادرات نفتی در حدود 22 میلیارد دلار است که به همراه گاز و سایر اقلام به حدود 28 میلیارد دلار می تواند برسد. خروج سرمایه و تجارت غیررسمی نیز حدود 15 میلیارد دلار برای ایران تقاضای ارز ایجاد می کند. در واقع در شرایط فعلی ما در حالتی هستیم که از نظر ارزی تقریبا در تعادل هستیم. اما ضعف در دسترسی به 28 میلیارد دلار صادرات نفتی و همچنین افت آن به هر دلیلی می تواند تعادل را به سمت بالا حرکت دهد. فعلا اوضاع تعادلی است و می توان انتظار داشت کانال 45 تا 55 حفظ شود
1402/03/21
#حسن_کاظمزاده
#خبرهای_موثر
📌ترخیص ٤٠٠٠ دستگاه خودرو وارداتی/ تویوتا، نیسان و هیوندای وارد خواهد شد
سرپرست سازمان توسعه تجارت:
٤٠٠٠ دستگاه از خودروهای ثبت سفارش شده وارداتی ترخیص شدند.
به زودی خودرو زوتی نیز وارد گمرکات کشور شده و ترخیص خواهد شد و همچنین تعدادی هیوندای النترا نیز در مراحل پایانی ترخیص قرار دارند.
٥٠٠٠ دستگاه نیسان نیز ثبت سفارش شده است./ایسنا
✅ پالایشی
خبری داره دست به دست میشه مبنی بر این که به پالایشی ها نرخ سی و هشت هزار تومن ابلاغ شده!
خب این یه خبر بسیار خوب برای پالایشی هست.
الان جا داره سریع یه شفاف سازی بخواید که آیا این خبر درست هست یا نه؟
سهام دار داره کارمزد و.. میده و حقوق اولیه ای داره و از بدیهیاتش این هست که به اطلاعات شفاف دسترسی داشته باشه ..
شما یه شفاف سازی بخواید یا میگن نه درست نیست یا میگن بله درست و حداقل سهام داران منطقی بهتر تصمیم می گیرند.
#محسن_اسلامی
#تحلیل_بازار
له له
1) بعضی موقع برای بیان وضعیت بازار دیگر عبارتی پیدا نمی شود. البته واقعا بورس ایران نشان داده هم می تواند به شدت ترسو باشد به طوری که به ارزانترین قیمت ممکن هم سهم بفروشد و هم می تواند به قدری سرمست باشد سهم ها را به چند برابر ارزش ذاتی بخرد. اتفاقات مختلف هم باعث شده خیلی وقت توجه به تحلیل بنیادی در بورس ایران مهم تلقی نشود. حرکت دسته جمعی در خرید و فروش هم باعث می شود حتی توجه به تحلیل بنیادی، در روندهای نزولی نتواند بازده ایجاد کند و در بهترین حالت جلوی ضرر را می گیرد. خلاصه دیگر وقتی مثلا سهمی با پی بر ای آینده نگر 4 یا 5 فروخته می شود، کسی نمی گوید چرا می فروشند چون بارها این ناهنجاری تجربه شده است. البته معمولا خرید در شرایطی که قیمت سهم به طور قابل توجهی زیر ارزش ذاتی هستند، بازده بسیار خوبی در بلندمدت ایجاد می کند اما خوب ما در کدام وجه از زندگی بلندمدت فکر می کنیم که در خرید و فروش سهام بلندمدت فکر کنیم.
فرض دلار
2) فرض بورسی ها در مورد دلار این شکلی است. اگر مثلا قیمت دلار در بازار آزاد 50 هزار تومان باشد، به دلیل اینکه دولت همیشه نرخ ارز شرکت ها را پایین تر از دلار آزاد نگه می دارد در بهترین حالت نرخ مفروض برای محاسبه سود توسط تحلیلگران 40 هزار تومان فرض می شود و از آنجائیکه ترس دستکاری همان 40 هزار تومان نیز وجود دارد، مفروضات تحلیل سود و قیمت گذاری نیز محافظه کارانه در نظر گرفته می شود. حالا اگر دلار 50 هزار تومان مثلا بشود 55 هزار تومان، مفروضات بلافاصه رو به بالا تعدیل نمی شود، اگر 50 بشود 45، بلافاصله مفروضات رو به پایین تعدیل می شود. در صورتی که دلار 45 هزار تومان پایدار نباشد و شاهد برگشت به 50 هزار تومان بعد از مدتی باشیم، بورسی ها به این راحتی مجددا مفروضات را رو به بالا تعدیل نمی کنند. چرا این رفتار شکل گرفته است است؟ به نظر می رسد رویکرد بلندمدت دولت نسبت به بورس و شرکت ها باعث و بانی این سطح از ریسک گریزی در بورس ایران باشد.
رشد درآمد
3) میانگین رشد درآمد شرکت های بورسی در دوماه ابتدای امسال نسبت به دوماه ابتدایی سال گذشته، 40 درصد بوده است که البته این عدد در برخی صنایع مثل سیمان به طور متوسط تا 80 درصد هم رسیده است. خردادماه و ماه های پیش رو نیز قطعا وضعیت بهتر از این مقدار رشد خواهد بود و کمتر نخواهد بود. در واقع حتی اگر حاشیه سود را ثابت فرض کنیم (که با توجه به شرایط رشد نرخ های فروش و رشد بهای تمام شده برآوردی) حاشیه سود میانگین بهتر خواهد شد، می توان انتظار داشت میانگین سود شرکت ها امسال می تواند حدود 50 درصد نسبت به سال گذشته رشد کند. این در حالی است که اکثر شرکت ها بازده نقدی بالای 10 درصد در مجامع پیش رو خواهند داشت. پی بر ای گذشته نگر بازار در حال حاضر در سطح 9.38 است که بعد از تقسیم سود شرکت ها به حدود 8.4 افت خواهد کرد. با توجه به سود انتظاری شرکت ها در سال 1402 به نظر می رسد پی بر ای آینده نگر بورس حدود 5.5 است. این سطح از پی بر ای کلی بورس در شرایطی که عمده شرکت ها با دلار تعادلی (حدود 38 هزار تومان) اقدام به فروش محصولات می کنند و شرکت های بسیاری هنوز با دلار 28500 تومانی کار می کنند، ارزنده و جذاب بودن بورس را نشان می دهد. اما اینکه بازار کی شروع به رشد کند به ارزندگی بستگی ندارد، خرید در سطح ارزنده ریسک میان مدت را کاهش می دهد.
دو اتفاق مثبت
4) علی رغم همه این منفی ها و جو حاکم بر بازار ارزش معاملات چندان افت نکرده است. در واقع معمولا در رکودها ارزش معاملات به شدت افت می کند اما در حال حاضر محدوده ی 7 همت میانگین حفظ شده که نکته مثبتی است. از طرفی دیروز در عرضه اولیه #شهر 2.2 میلیون نفر شرکت کردند که برای شرایط فعلی بازار عدد بسیار خوبی است.
1402/03/22
#حسن_کاظمزاده
📌 آل اسحاق: فقط عراق نیست، پولهای ایران در سایر کشورها هم آزاد میشود/ منتظر تغییر نرخ ارز باشید
یحیی آل اسحاق، رییس اتاق بازرگانی ایران و عراق:
🔹ایران بین ۷ تا ۱۰ میلیارد دلار منابع در عراق دارد که در مرحله اول ۲.۷ میلیارد دلار از این رقم آزاد شده است.
🔹نکته اینجاست که باقیمانده پولهای ما در عراق نیز در شرف آزادسازی است و مقامات بانک مرکزی میتوانند جزییات دقیقتری از توافق خود با مقامات عراقی را منتشر کنند اما هر چه هست قرار شده این پولهای ما به تدریج در اختیارمان قرار گیرد.
🔹بازیگران بازار ارز بر تعیین قیمت موثر هستند و تنها یک عامل نیست که بتواند زمینه را برای پیشبینی مهیا کند اما همین حالا نیز رصد بازار نشان میدهد قیمتها در حال کاهش است و این روند احتمالا ادامهدار است.
🔹تنها عراق در حال آزاد کردن پولهای ما نیست . سایر کشورها نیز دست به این اقدام زدهاند و این نشان از نتیجه دادن دیپلماسی ایران دارد./ خبرآنلاین
📆 دوشنبه 1402/03/22
⏰ تا ساعت 12:30
🌐 شاخص کل: 2145406 (-62806)
💠 شاخص هم وزن: 729746 (-18890)
💰 ارزش معاملات: 12003 میلیارد تومان
♻ ورود و خروج پول حقیقی
🔹 سهام و حق تقدم: 1060 م.ت خروج پول
🔹 صندوق درآمد ثابت: 24 م.ت خروج پول
♻ میانگین سرانه بازار(حق تقدم و سهام)
🔵 سرانه خرید: 21.4 میلیون
🔴 سرانه فروش: 28.3 میلیون
🔥 برآیند معاملات دُرشت(پول داغ) حقیقی
🔵 خرید: 1770 میلیارد
🔴 فروش: 2757 میلیارد
🌐 برآیند: منفی 987 میلیارد
🔥 بیشترین ورود پول داغ حقیقی
🔹 حگهر 37.5 میلیارد
🔹 قیستو 22.2 میلیارد
🔹 فاذر 11.6 میلیارد
🔹 چکاوه 9.8 میلیارد
🔹 حخزر 8.7 میلیارد
🟢 تعداد نمادهای مثبت: 168
🔴 تعداد نمادهای منفی: 618
🟢 تعداد نماد با کندل مثبت: 153
🔴 تعداد نماد با کندل منفی: 62
📊 #شاخص_ها
🔴 شاخص50شرکت فعالتر: 83,747 (-2.89) -2,491
🔴 شاخص کل (هم وزن): 730,127 (-2.47) -18,509
🔴 شاخص کل: 2,147,460 (-2.75) -60,755
🔴 شاخص قیمت(وزنی-ارزشی): 481,063 (-2.75) -13,610
🔴 شاخص قیمت 50 شرکت: 5,184,500 (-3.67) -197,302
🔴 شاخص قیمت (هم وزن): 425,192 (-2.47) -10,779
🔴 شاخص صنعت: 2,025,850 (-3.02) -63,075
🔴 شاخص بازار دوم: 4,226,170 (-2.12) -91,725
🔴 شاخص بازار اول: 1,603,270 (-3.29) -54,588
🔴 شاخص آزاد شناور: 2,738,380 (-2.63) -74,043
🔴 شاخص 30 شرکت بزرگ: 126,306 (-3.16) -4,117
🔴 فنی مهندسی: 8,002 (-4.49) -376
🔴 اطلاعات و ارتباطات: 1,049 (-0.22) -2
🔴 رایانه: 90,534 (-1.76) -1,626
🔴 انبوه سازی: 15,430 (-1.46) -229
🔴 اداره بازارهای مالی: 1,660 (-2.18) -37
🔴 بیمه و بازنشسته: 103,391 (-2.98) -3,179
🔴 مالی: 1,997,810 (-0.93) -18,803
🔴 رادیویی: 7,187 (-5.29) -402
🔴 حمل و نقل: 72,094 (-2.1) -1,544
🔴 سایرمالی: 17,407 (-3.69) -667
🔴 بانکها: 9,748 (-0.56) -55
🔴 سرمایه گذاریها: 27,371 (-0.76) -211
🔴 کانی غیرفلزی: 66,491 (-3.49) -2,407
🔴 سیمان: 21,545 (-1.69) -371
🔴 کاشی و سرامیک: 71,674 (-4.72) -3,554
🔴 خرده فروشی به جز وسایل نقلیه: 1,797 (-0.19) -3
⏮ پیمانکاری: 920 (0) 0
🔴 شیمیایی: 173,540 (-2.53) -4,496
🔴 مواد دارویی: 203,598 (-1.73) -3,585
🔴 غذایی بجز قند: 69,283 (-3.35) -2,399
🔴 تامین آب، برق، گاز: 5,212 (-1.58) -84
🔴 چند رشته ای ص: 279,161 (-2.95) -8,492
🔴 قند و شکر: 188,037 (-2.74) -5,305
⏮ مبلمان: 273 (0) 0
⏮ حمل و نقل: 1,125 (0) 0
🔴 خودرو: 372,636 (-3.17) -12,212
⏮ ابزار پزشکی: 10,244 (0) 0
🔴 وسایل ارتباطی: 68,289 (-4.26) -3,040
🔴 دستگاههای برقی: 6,972,070 (-1.93) -136,890
🔴 ماشین آلات: 380,009 (-3.47) -13,673
🔴 محصولات فلزی: 305,757 (-2.11) -6,604
🔴 فلزات اساسی: 1,509,370 (-3.95) -62,070
🔴 لاستیک: 375,875 (-3.65) -14,225
🔴 فراورده نفتی: 9,464,900 (-4.55) -450,735
🔴 انتشار و چاپ: 1,581,230 (-4.47) -73,978
🔴 محصولات کاغذ: 107,950 (-3.2) -3,571
🔴 محصولات چوبی: 1,354,400 (-2.49) -34,577
⏮ محصولات چرمی: 41,325 (0) 0
🟢 منسوجات: 29,317 (0.5) 146
🔴 سایر معادن: 467,670 (-4.77) -23,419
🔴 کانه فلزی: 574,139 (-1.92) -11,215
🔴 استخراج نفت جزکشف: 3,902 (-5.91) -245
🔴 ذغال سنگ: 55,432 (-6.23) -3,681
🔴 زراعت: 339,832 (-3.91) -13,814
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📆 ۱۴۰۲/۰۳/۲۲ ۱۲:۳۰
#شاخص
در پایان معاملات امروز 22 خرداد ماه 1402
📣ارزش معاملات در مجموع بورس و فرا بورس 306,801میلیارد تومان و همچنین
ارزش معاملات خرد امروز به 10,345میلیارد تومان رسیده است.
📈شاخص بورس با 2.84 درصد 🔻افت🔻 (-62,806 تغییر) در محدوده 2,145,406 واحد و شاخص هم وزن نیز با 2.52 درصد 🔻افت🔻 (-18,890 تغییر) در محدوده 729,747 قرار گرفته اند.
🔸تاثیر گذار ترین های بورس:
#فولاد با -6522🔻 واحد
#فملي با -4402🔻 واحد
#شپنا با -2591🔻 واحد
#شبندر با -2227🔻 واحد
#پارسان با -2135🔻 واحد
#تاپيكو با -2069🔻 واحد
#خودرو با -2033🔻 واحد
🔸پرتراکنش ترین های بورس:
#وبملت ، با حجم 677.493 M
#فولاد ، با حجم 253.173 M
#خگستر ، با حجم 245.259 M
#شستا ، با حجم 577.509 M
#سصفها ، با حجم 6.873 M
#پي پاد ، با حجم 31.571 M
#شتران ، با حجم 236.057 M
📈شاخص فرابورس با 513 واحد 🔻افت🔻 در محدوده 27,518واحد قرار گرفته است.
🔸تاثیر گذار ترین های فرابورس:
#هرمز با -39🔻 واحد
#فجهان با -32🔻 واحد
#صبا با -32🔻 واحد
#زاگرس با -31🔻 واحد
#شاوان با -18🔻 واحد
#وسپهر با 18✅ واحد
🔸پرتراکنش ترین های فرابورس:
#دي ، با حجم 1.631 B
#كرمان ، با حجم 364.253 M
#گدنا ، با حجم 36.729 M
#خاور ، با حجم 178.563 M
#فرابورس ، با حجم 43.378 M
#وهامون ، با حجم 67.072 M
#سبزوا ، با حجم 84.036 M
نیان ۳۱ خرداد عرضه اولیه میشود
🔸 ۱۲ درصد از سهام شرکت نیان الکترونیک در نماد معاملاتی نیان۱ به روش ترکیبی در نماد معاملاتی نیان۱ در تاریخ ۳۱ خرداد عرضه اولیه میشود.
مجتمع سیمان غرب آسیا با نماد سجام در بازار دوم فرابورس درج شد
🔸 شرکت مجتمع سیمان غرب آسیا با نماد سجام ضمن انتقال از بازار پایه فرابورس، به عنوان دویست و نود و هفتمین نماد معاملاتی در بازار دوم فرابورس درج شد.
سود سهام عدالت ۱۴۰۲ در دو مرحله واریز میشود
🔸 مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی اعلام کرد که سود سهام عدالت ۱۴۰۲ در دو مرحله به حساب سهامداران واریز میشود.
موافقت مجلس با کلیات واردات خودروهای کارکرده
🔸 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز، دوشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به کلیات لایحه دوفوریتی الحاق موادی به قانون ساماندهی صنعت خودرو، با ۲۱۲ رأی موافق، ۴ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۶ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
جلسه رای اعتماد وزیر پیشنهادی صمت ۲۳ خرداد برگزار میشود
🔸 عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسه رای اعتماد وزیر پیشنهادی صمت در تاریخ ۲۳ خرداد ماه سال جاری خبر داد.
کنعانی: توافق موقت را تایید نمیکنیم | مبنای مذاکرات رفع تحریم همان توافق برجام است
🔸 سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه مبنای مذاکرات رفع تحریم همان توافق برجام است، اعلام کرد مذاکرات برای توافق موقت و یا ترتیبات جدیدی که جایگزین برجام باشد را تأیید نمیکنیم.
🔸 وی درباره داراییهای بلوکه شده ایران نیز گفت: این موضوع از مسیرهای مختلف ادامه دارد؛ به صورت مستقیم با دولتهای ذیربط گفت وگو میکنیم و برای تاثیرگذاری موضع غیرقانونی دولت آمریکا از طریق واسطهها مذاکراتی را انجام میدهیم و در این ارتباط تلاشها ادامه دارد و گامهای موثری برداشته شده و این روند مورد اهتمام و توجه جدی دولت و دستگاه دیپلماسی است.
🔸کنعانی درباره خبر منتشر شده مبنی بر مذاکرات باقری و طرف آمریکایی در عمان اظهار کرد: با هدف تحرک بخشی به مذاکرات رفع تحریم از مساعی جمیله سلطنت عمان و مقامهای ارشد این کشور که چندین هفته قبل مطرح شده بود استقبال کردیم و در این چارچوب تبادل پیامهایی از طریق عمان داشتیم و تبادل پیامها ادامه دارد.
پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری جهش از ۲۳ خرداد آغاز میشود
🔸 پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری سهامی اهرمی شتاب فارابی با نماد جهش از ۲۳ خرداد ماه آغاز میشود و تا ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ ادامه دارد.