📊 بازدهی بازارهای مالی در هفتهای که گذشت
🔹در هفتهای که گذشت، شاخص بورس در مقابل سایر بازارها با رشد مثبت همراه بود.
🔹بر این اساس، در هفته گذشته طلا با رشد منفی ٤.٣٣، سکه امامی با رشد منفی ٣.٥٣، دلار با رشد منفی ٤.٠٩ و یورو با رشد منفی ٣.٩١ همراه بوده است.
🔹اما شاخص بورس در حرکتی خلاف جهت با سایر بازراهای مالی، رشد مثبت ٣.٤٤ درصدی داشته است.
@Sahamnews
♦️👈 دومین عرضه اولیه فرابورس در سال ۹۸ با معرفی یک شرکت از جنس دارویی
🔴🔵⚫️👈 در مراسم معارفه سهم عرضه اولیه ای #دکپسول چه گذشت؟
🔷👈 به گزارش فرابورس ، در ابتدای این نشست، مدیرعامل شركت توليد ژلاتين كپسول ايران به معرفی تاریخچه این شرکت، ظرفیت تولیدات، میزان سرمایه و ... پرداخت و گفت: شركت توليد ژلاتين كپسول ايران در سال 1376 با ۶ خط تولید فعالیت خود را آغاز کرد و در سال ۸۲ این رقم را به ۸ خط تولید رساند که با توسعه خطوط تولید طی سالهای بعد، هماکنون دارای ۱۴ خط تولید است.
🔷👈رامین رمضانی با بیان اینکه شرکت ژلاتین کپسول ایران در زمینه ساخت کپسولهای ژلاتینی در سایزهای مختلف فعالیت میکند، افزود: ظرفیت اسمی این شرکت در حال حاضر تولید ۶.۳ میلیارد کپسول در سال است که قابلیت افزایش به ۷.۵ میلیارد کپسول را داراست و این در حالی است که نیاز سالانه کشور ۵.۵ میلیارد کپسول است.
🔷👈رمضانی با اشاره به اینکه داروسازی فارابی سهامدار عمده ژلاتین کپسول ایران با دارا بودن ۱۹۹ میلیون سهم معادل ۹۹.۹۹۵ درصد از سهام این شرکت است، در خصوص میزان سرمایه این شرکت گفت: سرمایه ثبتی «دکپسول» در سال ۷۵ رقم ۵۰۰ میلیون ریال بوده که در دیماه 97 به ۲۰۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.
🔷👈وی در ادامه درباره استراتژیهای شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران اظهار کرد: استراتژی توسعه بازار این شرکت شامل شناسايي بازارهاي صادراتي جديد، افزايش ظرفيت توليد، توسعه زیرساختها و انجام بازاريابي علمي است. همچنین در بخش مالی، استراتژی رهبری و کنترل هزینهها به منظور كاهش قيمت تمام شده و افزايش سودآوری در دستور کار قرار دارد. علاوه بر این در بخش تولید نیز استراتژي تنوع و توسعه محصول را داریم که هدف از آن تكميل سبد محصول، افزايش كيفيت محصول و افزايش رضايت مشتري است.
🔷👈رمضانی در پاسخ به سوالی در خصوص صادرات #دکپسول گفت: در حال حاضر به کشورهای سوریه، قزاقستان، عراق، لبنان و ارمنستان صادرات داریم و در نظر داریم صادرات به این کشورها را بیشتر کنیم.
🔷👈مدیرعامل شركت توليد ژلاتين كپسول ايران به روند تولید و فروش بر اساس آمارنامه دارویی اشاره کرد و گفت: این شرکت از اواخر سال 96 روند رو به رشدی را در تولید تجربه کرده به طوری که از تولید 5 میلیارد عدد کپسول تولیدی در این زمان، این تعداد را به 5 میلیارد و 606 میلیون کپسول در سال 97 رسانده است.
🔷👈رمضانی همچنین با بیان اینکه میزان فروش این شرکت در دو دهه اخیر حدود 10 تا 20 درصد از نیاز کشور بیشتر بوده است، افزود: در فروردین 98 هلدینگ سرمایهگذاری دارویی تامین، فروش 192 میلیون کپسول را برای شرکت تولید ژلاتین کپسول در نظر گرفت که تولید ما در این ماه به 267 میلیون رسید؛ یعنی 40 درصد بیشتر از مقدار اعلامی توسط هلدینگ بود.
🔷👈وی در ادامه اطلاعاتی در خصوص داراییها و سود شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران ارائه داد و گفت: داراییهای جاری این شرکت در سال 97 نسبت به سال 96 حدود 19.5 درصد افزایش پیدا کرده است. از سوی دیگر سود ناخالص این مجموعه از 179 میلیارد ریال به 290 میلیارد ریال در سال 97 رسیده که نشان از رشد 61 درصدی است. سود عملیاتی آن نیز از سال 96 تا 97 از رقم 116 میلیارد ریال به 230 میلیارد ریال رسیده که 98 درصد افزایش یافته است.
🔷👈مدیرعامل شركت توليد ژلاتين كپسول ايران سود قبل از مالیات این شرکت را در سال 96 حدود 85 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: این رقم در سال 97 به 214 میلیارد ریال رسیده که 150 درصد رشد داشته است. همچنین سود خالص دکپسول از 68 میلیارد به 151 میلیارد ریال رسیده که نشاندهنده بیش از دو برابر شدن سود خالص این شرکت در سال 97 است.
🔷👈در بخش دیگری از این نشست، داود منصوربخت عضو هیات مدیره شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران با بیان اینکه ظرفیت تولید این شرکت بالاتر از مصرف داخل کشور است، گفت: از این رو بخشی از این تولید مازاد به کشورهای دیگر صادر میشود.
🔷👈منصوربخت همچنین در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در مورد حاشیه سود، کاهش قیمت تمام شده محصولات را از استراتژیهای این شرکت عنوان کرد و افزود: بهای تمامشده فروش دکپسول در سال 96 حدود 62 درصد بود که این رقم در سال 97 به دلیل کاهش هزینه تولید به 55 درصد رسیده است.
🔷👈در ادامه، اعظم هنردوست مدیرپرتفوی شرکت سرمایهگذاری دارویی تامین (تیپیکو) به عنوان نماینده سهامدار عمده شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران در این نشست خبری اعلام کرد: شرکت تیپیکو در تلاش است در شش ماه نخست سال 98 هر ماه یک شرکت جدید را در بازار سهام عرضه اولیه کند.
@Sahamnews
✅10 نشانه #آماده_بودن شما #برای_معامله_کردن :
1- آیا یک #سیستم_معاملاتی ایجاد کرده اید که #ورود و #خروج تان را مشخص کرده باشد؟ آیا با مطالعه پرایس اکشن #گذشته_بازار راهی برای #گرفتن_روندها پیدا کرده اید؟
2- آیا به اندازه کافی #سیستم_معاملاتی خود را در نمودارهای گذشته چک کرده اید؟ آیا #فرصتهای_معاملاتی احتمالی سیستم خود را بر اساس #اطلاعات_گذشته بازار پیدا کرده اید؟
3- آیا یک #سیستم_حمایتی_قدرتمند آماده کرده اید؟ آیا دوستان و خانواده ای دارید که گرایش شما به معامله گری را #حمایت کنند؟
4- آیا #سرمایه_کافی برای معامله دارید؟ معامله گران جدی و فعال باید سرمایه کافی داشته باشند. سرمایه پایین در مقابله با #کمیسیون ها و حتی #اسپرد_معاملاتی در بازارهای کم حجم شکست می خورد.
5- آیا یک سیستم معاملاتی روی کاغذ دارید؟ وقتی که بازار بسته است شما باید یک #برنامه_معاملاتی_مکتوب تهیه کنید که وقتی بازار باز شد بدانید چه #اقداماتی انجام خواهید داد.
6- آیا به معنی واقعی کلمه #مدیریت_ریسک را فهمیده اید؟ بسیار مهم است که شما مفهوم ریاضی #ریسک_از_بین_بردن_۱حساب را #قبل_از_شروع معامله گری فهمیده باشید. هرگز بیشتر از 2 درصد از سرمایه خودتون رو ریسک نکنید. این میتواند یک #شروع_خوب باشد.
7- آیا مشخص کرده اید که در چه #حجم_معاملاتی راحت به معامله کردن هستید؟ حجم معاملاتی شما باید به اندازه ای #کوچک باشد که قادر به دنبال کردن #برنامه_معاملاتی شما باشد. سایز معاملاتی بزرگ باعث می شود که از برنامه های معاملاتی خود #فاصله بگیرید.
8- آیا #انتظارات_واقع_گرایانه ای درباره #سود خود دارید؟ درصد سود #بزرگترین_معامله گران_دنیا بین 15 تا 25 درصد در سال می باشد. سعی و تلاش به منظور #یک_شبه پول دار شدن، #سریعترین راه برای #شکست_مالی است.
9- آیا به قدر کافی به #روش_معاملاتی خود #ایمان و#اعتقاد دارید که حتی در #زمانهای_افت نیز معامله کنید؟ شما باید انتظار #ضررهای_متوالی رو از سیستم معاملاتی خودتون داشته باشید و وقتی که اتفاق افتادند آنها را #بپذیرید.
10- آیا در #توانایی_معاملاتی خود به اندازه ای #ایمان دارید که معامله گری را به عنوان یک #شغل نگاه کنید؟ باید طوری معامله کنید که صاحب کازینو هستید. یعنی می دانید که شانس در #بلند_مدت به نفع شماست. نه مانند #قمار_باز ها که به این موضوع اعتنایی ندارد
@Sahamnews
♻️ بازار ماه های آینده بورس، بازار تک سهم هاست ...
بازار ماه های آینده بازار تک سهم ها و غیر شاخص ساز هاست. گروه های همچون #غذایی ، #دارویی ، #لاستیک ، #بیمه ، #کانیهای_غیر_فلزی و عموم شرکتهای که روی شاخص تاثیر خاصی ندارند و فروش آنها با نرخ های قبلی است، مورد توجه قرار خواهند گرفت. باید سهامی را خرید که با دلار ۹۰۰۰ تومان و محاسبه سودسازی برای آنها بتوانند بیش از دو برابر شوند. شاخص نیاز به اصلاح زمانی دارد، اما تک سهامی در بازار یافت می شود که هرچه زمان بگذرد و آنها رشد نکنند، پتانسیل شان جمع و جمع تر برای یک رشد تند و تیز می شود. جریان نقدینگی نیز این را نشان می دهد، که نقدینگی هوشمند بازار از سهام شاخص ساز به سهام شرکتهای که فروش آنها هنوز سرکوب شده است ، در حال حرکت است.
#آموزشی
📊 کندل مثبت یا منفی چیست؟
📈 کندل مثبت کندلی است که :
۱- قیمت بسته شدن بالاتر از قیمت باز شدن باشد
۲- در روندهای صعودی بیشتر دیده می شود
۳- معمولا با رنگ سبز یا تو خالی در نمودار مشخص است
📉 کندل منفی کندلی است که :
۱- قیمت بسته شدن پایین تر از قیمت باز شدن باشد
۲- بیشتر در روندهای نزولی دیده می شود
۳- معمولا به رنگ قرمز یا سیاه در نمودار مشخص است
@Sahamnews
هدایت شده از صدای ایران | VOI
💢 #ما_چگونه_ما_شدیم
هاشمی رفسنجانی: برجام مهمتر از فتح خرمشهر بود.
✍عجب بینش دقیقی داشت مرحوم، کاش الان میبود مزه دست پختش را میچشید
🆔 @voinews
💠پارچینی مدیر عملیات بازار شرکت بورس تهران: در خصوص زمان بازگشایی و فعالیت بورس در روز شنبه با توجه به تاخیر دو ساعته ادارات دولتی از جمله بانک ها گفت:
♦️تغییری در مواعد زمانی بازارها (پیش گشایش، گشایش و حراج پیوسته) ایجاد نشده است. البته احتمالا در ساعت حضور کارکنان بخش اداری تغییر ایجاد شود.
@Sahamnews
اخبار سهام
🔴🔵⚫️ #عرضه_اولیه دیگر در راه است 🔶 #نماد :دکپسول 💠 نام شرکت : شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران دکپسو
#عرضه_اولیه
روزیکشنبه مورخ 1398/03/05 تعداد 40،000،000 سهم از سهام شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران (سهامی عام) برای اولین بار پس از پذیرش در بازار دوم فرابورس ایران در نماد #دکپسول به روش ثبت سفارش، عرضه می گردد
@Sahamnews
هدایت شده از صدای ایران | VOI
💢 انداختن #آیفون در #چین به سطل زباله
🔹 مردم چین در یک حرکت میهنپرستانه اعلام کردند گوشیهای آیفون را دور ریخته و گوشی #هوآوی به دست میگیرند.
🔸روزنامه South China Morning Post نوشت احساسات ملیگرایانه چین بعد از اعلام #جنگ تجاری آمریکا علیه این کشور و #تحریم هوآوی شدت گرفته و کاربران با دور ریختن آیفون به سوی هوآوی میروند.
🔹وانگ ژیشین، مدیر یکی از کارخانههای تولیدکننده ماژول #انرژی خورشیدی گفت آیفون ۷ خود را دور انداخته و به جایش هوآوی پی۳۰ خریده است. به گفته وی گوشی ارزانتر و باکیفیتتر بوده و عکسهایش نیز از آیفون با کیفیتتر است.
✍1⃣ مردم ایران هم پس از تحریم های گسترده و جنگ تجاری و رسانه ای آمریکا علیه ایران چنان #ایفون و محصولات آمریکایی خریدند که خود ترامپ هم انگشت به دهان ماند
✍2⃣ بقول امیرکبیر: ابتدا فکر کردم مملکت #وزیرِ_دانا میخواهد، بعد فکر کردم #شاهِ_دانا میخواهد، در آخر اما فهمیدم مملکت #مردمِ_دانا میخواهد.
🆔 @voinews