🚩 معاون دادستان کل کشور: اگر فیلترشکنها محدود میشد نیازی به بستن اینترنت در دوران آشوب نداشتیم / دولت با مردم شفاف نیست
جاویدنیا معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی:
🔹با راهاندازی شبکه اطلاعات ملی نیازی به بستن کامل اینترنت نبود
🔹 6000 حساب کاربری در توییتر که مستقیما زیر نظر عربستان و شخص بن سلمان اداره میشد، شناسایی و حذف شد
🔹اگر بگوییم همان کاپیتولاسیونی که در زمان طاغوت در کشور وجود داشت امروز نیز به لطف مدیریت غیرانقلابی برخی مدیران جریان دارد، گزافه نگفتهایم.
🔹 مقام معظم رهبری بارها تاکید کردهاند که فضای مجازی قتلگاه جوانان کشور است
🔹منشأ اغتشاشات اخیر که بر اقتصاد کشور ضربه سختی وارد کرد نیز همین فضای مجازی است.
🔹وضعیت اقصادی حال حاضر کشور نیز نامربوط به شبکههای مجازی نیست. نشریه فارین پالیسی صراحتاً اعلام کرده که فعالیتهای چندین گروه سازمان یافته در فضای مجازی سبب بالا رفتن قیمت دلار و سقوط ارزش ریال بوده است.
🔹 ورود تلگرام سیاستی از سوی دولت بود
🔹 سیاستگذاران با برخی از مدیران تلگرام گفتوگو داشتند و قراردادهایی را امضا کردند و در پی آن، سرورهای آن به داخل کشور آمد و سرعت ارائه مطالب را در این شبکه پیامرسان بیش از هر پیامرسان دیگری بالا بردند. همین اقدامات سبب شد مردم به سمت استفاده از تلگرام بروند و 40 میلیون نفر از کشور در این شبکه حساب باز کنند و اطلاعات نیمی از جمعیت ایران به راحتی در اختیار عوامل خارجی قرار بگیرد.
🔹 بارها دولت اعلام کرده که قصد فیلترینگ هوشمند یا راهاندازی اینترنت ملی را دارد اما در عمل هیچکدام اتفاق نمیافتد. در عوض اعلام میکنند که 5000 صفحه اینستاگرامی شناسایی شده که در آن اقدام به خرید و فروش سلاح و مشروبات الکلی میشود اما دستگاه قضایی و پلیس اقدامی علیه آن نکردند. باید گفت که آیا امکان شناسایی این صفحات را داشتند و انجام ندادند؟
❌دولت تبخیر ناامید
❌مجلس غربگرا
✅دولت جوان انقلابی
✅مجلس جوان وانقلابی
⬅️کانال سامیر
@Samire
🚩محرومیت از داوطلبی نمایندگی مجلس با طرح شفافیت مالی کاندیداهای انتخابات
سلیمی سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس در گفتگو با تسنیم:
🔹 این طرح موجب میشود تا نقش پول در تبلیغات انتخابات شفافیت مالی کاندیداهای انتخابات مجلس کمرنگ شده و نمایندگان وابستگی کمتری به قدرت و ثروت داشته باشند.
🔹در یکی از بندهای طرح شفافیت مالی کاندیداها محرومیتهایی برای داوطلبانی که منشأ پولهایی که برای تبلیغات انتخابات هزینه کردهاند، مشخص نباشد، در نظر گرفته شده است، طبق این طرح، این اختیار به قاضی دادگاه داده شده تا داوطلبی را از یک تا دوره از نامزدی برای انتخابات مجلس محروم کند.
@Samire
#حمله_آمریکا_به_حشدالشعبی
⭕️ حزبالله: حمله به مواضع حشد الشعبی تجاوز آشکار به امنیت و ثبات عراق است
🔸 جنبش حزبالله لبنان، حمله آمریکا به مواضع گردانهای حزبالله عراق را به شدت محکوم و اعلام کرد:
🔹 این حمله، تجاوز آشکار به تمامیت ارضی، امنیت و ثبات عراق و تجاوز به همه مردم این کشور به شمار میرود.
@Samire
پشت پرده اصرار دولت بر تصویب لوایح FATF/ باز هم پای «گروه بین المللی بحران» در میان است؟
🔹بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند اصرار دولت مبنی بر تصویب لوایح FATF ناشی از پیشنهادهای یک گروه با نفوذ به نام «گروه بین المللی بحران» است.
🔹چهره اصلی و تامینکننده مالی گروه بینالمللی بحران «جورج سوروس» معمار انقلاب های رنگی در دنیا است که در فتنه ۸۸ نقش بسزایی داشت.
🔹یکی از مسائل مهمی که سوالاتی پیرامون ارتباطات خاص این گروه و تاثیرات آنها بر سیاست خارجی ایران ایجاد میکند، انتشار گزارشی تحت عنوان «ایران و ۵+۱: حل مکعب روبیک هسته ای» چندماه پیش از امضای توافق برجام توسط این گروه بود که تقریبا بالای ۹۰ درصد این متن دقیقا همان متن برجام بود. اتفاقی که مورد تعجب کارشناسان روابط بین الملل قرار گرفت!
🔹همچنین نقش این گروه در تصمیم سازی درباره روابط ایران و آمریکا در دولت را میتوان در بخشهایی از آخرین گزارش آن نظیر توصیههایی به اتخاذ راهبرد صبر تا پایان دولت ترامپ، تبادل زندانیان و تلاش برای مذاکره چراغ خاموش با آمریکا و تصویب و اجرای لوایح FATF دید.
@Samire
🚩 ۴ اقرار روحانی در یک سخنرانی
آقای روحانی امروز جملهای را گفت که از آن میتوان چهار اعتراف کلیدی را استخراج کرد.
🔺حسن روحانی گفت: «برخیها خطاب به دولت دوازدهم میگویند که چرا عین قولهایی را که اول دولت دادید، نمیتوانید عمل کنید؛ ما در شرایط صلح آن قولها را داده بودیم و بعد وارد شرایط جنگ شدیم و این جنگ را هم ما انتخاب و شروع نکرده و حتی بهانه را هم ما به دست دشمنان ندادیم.»
1️⃣نکته اول؛ رئیس جمهوری تا چندی پیش ارائه «وعدههای انتخاباتی» را منکر میشد. روحانی 18 آذر امسال و به مناسبت روز دانشجو در جمع دانشجویان گفت: «کِی گفتیم مشکلات را 100 روزه حل میکنیم؟»
2️⃣نکته دوم؛ رئیس جمهور امروز گفت که وعدهها در دوران صلح بوده، اما کشور الان در شرایط جنگ قرار دارد. فرض کنید این گزاره را چشم بسته قبول کرده، اما سوالی را مطرح میکنیم. چه کسی در این مدت کشور را از صلح به جنگ کشاند؟ آیا متصدی قوه اجرایی کشور در این دوران شخصی غیر از خود رئیس جمهور بود؟ به عبارتی سادهتر، رئیس جمهور امروز کارنامه خود را از جایگاه منتقد بررسی کرد. بنابراین آقای روحانی اعتراف کرد که در این مدت کشور را از موقعیت «صلح» به موقعیت «جنگ» اقتصادی کشانده است
3️⃣نکته سوم؛ آقای روحانی در رقابتهای انتخاباتی در راستای رقیب هراسی، از شرایط وخیم و جنگی صحبت میکرد و کلید و راه حل آن را در انتخاب خودش و تیمش میدید. اما الان با اشاره به زمان انتخابات میگوید که آن زمان «زمان صلح» بوده است. بنابراین او اعتراف میکند که کشور در مقطع انتخابات نه تنها در شرایط وخیم و جنگی نبوده، بلکه در شرایط صلح بوده است. مضاف بر آن، اظهار نظر امروز، نادرست بودن ادعای آن زمان آقای روحانی را اثبات کرده و به نظر میرسد شرایط انتخابات و هول رایآوری در صندوقهای انتخابات باعث شده بود که ایشان چنین فضایی را ترسیم کند.
4️⃣نکته چهارم؛ مقامات دولتی از جمله رئیس جمهور بارها یکی از بزرگترین دستاوردهای برجام را خارج کردن ایران از ذیل فصل هفت منشور سازمان ملل و به عبارتی دور کردن سایه جنگ عنوان کردهاند؛ اما جالب است که جمله امروز آقای روحانی به صراحت نشان میدهد که ادعاهای قبلی او و اعضای کابینهاش نسبتی با واقعیت نداشتهاند و برجام کارکرد امنیتی هم حتی نداشته است
@samire
🔻آیا حسن خمینی شخص مجهول جلسه ابطال انتخابات و آغاز فتنه است؟
🔰مجموعه تصویری آیات عهد در تازهترین شماره خود، به گوشههایی از تدابیر رهبر انقلاب اسلامی در جریان فتنه سال ۱۳۸۸، با محوریت دفاع از «قانون» و حقوق ملت پرداخته است. در بخشی از شماره جدید آیات عهد، به جلسه چهار نفره هاشمی رفسنجانی، سید محمد خاتمی، میر حسین موسوی و یک شخص مجهول، درباره انتخابات اشاره شده است.
🔹در نهمین سالروز حماسه نهم دیماه نیز، دفتر مقام معظم رهبری برای اولین بار اقدام به انتشار فیلمی از بیانات منتشر نشده رهبر انقلاب با تعدادی از فضلای حوزه علمیه قم که در تاریخ ٣٠ تیر ١٣٨٨ برگزار شده است، کرد.
🔹در این فیلم حضرت آیتالله خامنهای اسم دو نفر از آن چهار نفر را که مرحوم هاشمی و محمد خاتمی است را به زبان میآورند و به اسم موسوی بعنوان نفر سوم جلسه مذکور اشاره میکنند. اما اسمی از نفر چهارم به میان نمیآید.
🔹حجت الاسلام پارسانیا که در جلسه ٣٠ تیر ٨٨ رهبر انقلاب با تعدادی از فضلای حوزه علمیه حضور داشته است، درباره این جلسه نقل میکند: «آقا گفتند در این دیدار آقای موسوی بحث تقلب و ابطال را مطرح کرد و من تاکید کردم: آقای موسوی شما عقلت را دست «بچه ها» نده. ابطال یعنی چه؟...»
🔹دی ماه سال گذشته رجانیوز درباره هویت نفر چهارم جلسه مذکور نوشت: «آن چهار نفری که در جلسه تصمیم به مطرح کردن درخواست ابطال انتخابات میکنند، هاشمی، خاتمی، موسوی و شخص چهارم که از نظر رهبر انقلاب از لحاظ فکری و سنی «بچه» به شمار میآید هستند و از آنجایی که هاشمی و خاتمی چه در پاسخ به رهبر انقلاب و چه در جلسات خصوصیشان، منکر ادعای تقلب در انتخابات شدند و از آنجایی که نظر شخص موسوی که کاندیدای شکست خورده انتخابات بوده و طبیعی بوده است که درخواست ابطال انتخابات را داشته باشد، نفر چهارم آن جلسه، تنها کسی بوده است که به غیر از خود موسوی، بر باطل شدن انتخابات ریاست جمهوری به بهانه تقلب، پافشاری میکرد.
🔹علیرضا زاکانی نقل میکند که «محمد خاتمی فردای انتخابات[ریاست جمهوری ۸۸]با هاشمی رفسنجانی تماس گرفته و گفته که به همراه میرحسین موسوی و حسن خمینی میخواهند او را ببینند» و آنچنان که زاکانی از هاشمی نقل میکند، «خواسته این سه تن در دیدار ظهر ۲۳ خرداد ۸۸، ابطال انتخابات بود و راههای قانونی را نیز قبول نداشتند.»
🔹حسین فدایی دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در سال ۸۸ میگوید: «متاسفانه دعوت مردم برای اعتراض و تقاضای ابطال انتخابات در جلسه ای مطرح می شود که در آن سیدحسن خمینی، موسوی و هاشمی حضور دارند.»
🔹سردار احمدی مقدم فرمانده وقت نیروی انتظامی درباره این جلسه عنوان میکند: « تا همین روز ۳۰ خرداد اتاق جلسات هاشمی، ناطق، سیدحسن خمینی وخاتمی برقرار بود. حالا بعداً هم موسوی را ملحق کرده بودند. معلوم است آنجا در سطح کلان فکر و تصمیم گیری میکردند.»
🔹فصل مشترک این اظهار نظر های نقل شده، اشاره به آن دارد که سید حسن خمینی یکی از افراد پای ثابت جلسات حامیان میر حسین موسوی بوده است. چه به گفته سردار احمدی مقدم، جلساتی که قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 برگزار میشده و چه همانطور که زاکانی و فدایی اظهار داشته اند، جلسهای که در آن به ابطال انتخابات تصمیم میگیرند.
🔹اکنون پس از این نقل قولها تقریباً روشن میشود که نفر چهارم آن جلسهای که در آن تصمیم به شبهه افکنی در انتخابات میگیرند و کف درخواستهای خود را ابطال انتخابات قرار میدهند و رهبر انقلاب نیز به آن اشاره کرده است، چه کسی است.»
@Samire
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴روحانی: ما با آلودگی ۲۰۰ مدارس را تعطیل میکنیم
♦️مردم هند با آلودگی ۳۰۰ به مدرسه میروند، در چین با آلودگی ۳۶۰ مدرسه تعطیل نمیشود.
@Samire
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 وظیفه مردم؛ وظیفه مسئولان حزب الله
👈 معتقدم در جواب شیطان بزرگ مردم و مسئولان حزب الله و انقلابی وظایفی دارند
1⃣ وظیفه مردم اقدامات آتش به اختیار و مطالبه گری از مسئولان است
2⃣ وظیفه مسئولان محکوم کردن این حمله و اقدامات مشابه و متقابل است
👈 مردم عراق وظیفه خود را انجام داده و در جواب #حمله_تروریستی آمریکا به حشد الشعبی، سفارت شیطان بزرگ را به آتش کشیدند و مردم حزب الهی در سایر کشور ها هم همدردی و همفکری خود را اعلام کردند
👈 حالا منتظر پاسخ های کوبنده جریان #حزب_الله هستیم تا به دنیا ثابت شود همانگونه که رهبر انقلاب اسلامی ایران عرض کردند " دوران بزن و در رو تمام شده است"
@samire
🔴وزیری بدون کسب اجازه تعهدی داد، ملتی تحریم شدند/آن وزیر را به دادگاه بکشانید!
🔹مجید شاکری: امضای اکشن پلن FATF توسط طیبنیا برای کشور تعهد ایجاد کرد
🔺تحلیلگر مسائل اقتصادی: در بهار سال ۱۳۹۵ با پذیرش اکشن پلن اف ای تی اف توسط رئیس وقت شورای عالی مبارزه با پولشویی و وزیر وقت اقتصاد آقای طیبنیا، بنا شد ایران از اقدام متقابل یا کانترمژر -counter measure- تعلیق شود و مابه ازای آن، اکشن پلن را اجرایی کند.
🔺در اینجا سوالات متعددی هست: اولا اگر به خاطر داشته باشید در آن زمان گفته شد که ما با یک سری توصیه (حتی گفته شد توصیه اخلاقی) مواجه هستیم و با تعهد الزامآوری مواجه نیستیم، اما الان ظاهراً این حرف ها فراموش شده و دیگر هیچ کس نیست که درباره الزامآور بودن آن چیزی که در آن زمان آقای طیبنیا امضا کردند، شکی داشته باشد. حتی در پیغام هایی که کشورهای دوست به قول آقایان می دهند هم گفته شده که شما خودتان متعهد شدهاید.
🔺بنابراین ما در آن روز با یک تعهد الزامآور مواجه بودیم و این سوال واضح است که در چارچوب قوانین داخلی ایران، یک چنین تعهدات الزامآوری که صرفاً رئیس شورای مبارزه با پولشویی امضا کرده باشند و متعهد شده باشد، اساساً معقول و قانونی هست یا خیر؟
🔺فارغ از اینکه آقای طیبنیا به عنوان وزیر وقت اقتصاد از لحاظ قانونی مجوز ایجاد تعهد برای کشور را داشت یا نه، سوالی که مطرح میشود این است که پس از این تعهد اجرای اقدام متقابل برای ایران تعلیق شد؟
پ.ن: از 41 بند FATF در ایران 39 بند اجرا شده است، اگر کارساز بود، پس کو تأثیر مثبتش؟!
@Samire
بسم الله الرحمن الرحیم
📌چرا بخش #اقتصادی به موازات بخشهای دیگر رشد چندانی نکرده
🔻هر کشوری به فراخور شرایط جاری در آن و موقعیتهای جغرافیایی، منطقهای، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و با عنایت به فرصتهاوتهدیدهایی که با آن مواجه است از شرایط کمی و کیفیِ اقتصادیِ متفاوتی برخوردار است که به تبع ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست.
در طول سالیان و دهههای گذشته بعد از انقلاب با وجود ظهور و بروزنارساییهای متعدد، با تدابیر و تمهیدات تعریف شده اصولی، رفع بسیاری از مشکلات امکانپذیر شده است، اما در عرصه اقتصادی، ضریب حصول توفیقات به نسبت موفقیتهای حاصل شده دیگر در بخشهای سیاسی، امنیتی، بین المللی و... محدودتر و کمرنگتر به نظر میرسد. یقینا با در نظر گرفتن مشکلات و نارساییهای کشور، عمدهترین چالش فعلی، به معضلات اقتصادی خلاصه میشود.
تورم،کاهش قدرت خرید مردم، بیکاری و غیره ، از نمونه نارساییهایی است که با رفع هر چه بیشتر آن سِیر توسعه کشور تسریع خواهد شد.
کارشناسان اقتصادی، راهکارهای متعددی را برای عبور از نارساییهای اقتصادی مطرح و پیشنهاد میکنند که عبارت از:
🔹مهار واردات بیرویه، اصلی راهبردی در مهار معضلات اقتصادی:
این یک واقعیت است که مقابله با واردات بی رویه،کانون تأمین نیازهای کشور را به سمت مراکز و بنگاههای تولیدی داخلی متمرکز خواهد کرد و به تبع آن شاهد افزایش فرصتهای شغلی و جذب جوانان جویای کارِ هر چه بیشتری، در اقصی نقاط این مرز و بوم خواهیم بود.
به موازات تشدید نظارت ها و برخورد با عوامل و گروههایی که به واردات بیرویه مبادرت میورزند باید آموزش و فرهنگ سازی هر چه بیشتری از سوی رسانهها در راستای خرید و استفاده از محصولات بومی و داخلی انجام پذیرد و به تبع با اجرایی شدن مجموعهای از اقدامات فوق، می توان به توفیقات اقتصادی ملموس و سازندهتری نائل شد.
🔹افزایش یکباره نرخ بنزین در هر زمانی اشتباه است:
مواردی همچون افزایش یا کاهش یکباره نرخ ارز، افزایش نرخ حاملهای انرژی، سوخت همچون بنزین از تصمیمات نادرستی است که باید به جِد از آن پرهیز شود. یکی از الزامات اقتصاد کشور ما، به ثبات و آرامش اقتصادی خلاصه میشود ، در صورتی که دولت و تصمیم گیران اقتصادی به این جمعبندی برسند که باید فلان کالا یا محصول از حیث قیمت افزایش پیدا کند، این امر باید بصورت نرم و تدریجی عملیاتی شود.
تنها در چنین شرایطی است که می توان از بروز شوک و التهاب اقتصادی جلوگیری نمود در غیر این صورت با تصمیمات آنی و خلق الساعه، هزینههای سنیگینی به اقتصاد کشور و مردم تحمیل خواهد شد.
🔹توسعه هر چه بیشتر بخش کشاورزی و تقویت بودجههای عمرانی در دستور کار قرار گیرد:
اکثریت قریب به اتفاق کارشناسان اقتصادی روی این مسئله اتفاق نظر دارند که یکی از ارکان توسعه اقتصادی در هر کشوری به شکوفایی حوزه زراعت و کشاورزی معطوف می شود و تحقق این امر نه تنها ضامن استقلال، سلامت و امنیت غذایی است، بلکه با عنایت به گردش مالی و توسعه فرصت های شغلی که به صورت بالقوه در ذات زراعت و باغداری نهفته است میتوان دستاوردهای ارزندهای را برای هر کشور به ارمغان آوردکه به تبع ایران نیز مشمول این قاعده اثبات شده است.
🔹رکن اساسی دیگر به تقویت فعالیتهای عمرانی و پروژههای عمرانی مرتبط با آن باز می گردد که تحقق آن مستلزم تقویت بودجه و اعتبارات مربوطه است که متاسفانه به هیچ کدام باز در بودجه ۹۹ توجهی نشده است!!!
🔻با این شرایط نتیجه مدیریت لیبرالها بر اقتصاد بوده دولت تدبیر که در ۴سال اول خود بجای پرداخت به این مسایل با جوسازی ها وپمپاژ رسانه ای گسترده در داخل وحمایت از خارج تن به عهدنامه خفت انگیز لوزان و برجام داد و تمامی سرمایه های کشور را معطوف به آن نمود تقریبا به #هیچ رسیدند!!!
دور دوم دولت تدبیر نیز با التهاباتی که در جامعه بوجود می آورند به اهداف سیاسی خود جامعه عمل می پوشانند.
تبلیغات وجوسازی رسانه ای وجهت دار پیرامون برگزاری #کنسرت ویا جو روانی ناشی از #سکه و ارز وطلا وقیمت یهویی سه برابری #بنزین و تورم شدید ناشی از آن یا تهدید به #استعفای دسته جمعی در آستانه انتخابات مجلس یا حتی جو روانی ناشی از مسدودکردن #تلگرام، پیگیری وجوسازی پیرامون مسایل خیلی پیش افتاده وبزرگنمایی آنان مثل بحث های #چندهمسری یا مثلا سورپرایز کردن جامعه با #پست پهبادی و به سخره گرفتن احساسات مردم با حذف مالیات سلبریتی های میلیاردی ؛همه وهمه مواردی ست که پشت پرده آن خیانتهای اقتصادی را به وفور میتوان یافت!!
ادامه ادارد...
۱
@Samire
قسمت دوم⬇️⬇️
✅چرا دولت درباره تعهدات برجام، قرارداد کرسنت، قرارداد توتال، اختلاس میلیاردی جامعه فرهنگیان، سه برابر نمودن مخارج جاری و.... هیج حرفی برای گفتن ندارد؟؟ آیا مشغول کردن جامعه به کنسرت آن هم در مشهد و حرمت شکنی امام رضا (ع) راه فرار به جلوی این مدعیان دروغین حقوق شهروندی ست که در ایام انتخابات انجام شد؟؟ ایجاد شبهه در مراسمات وسخنرانی های رسمی ریاست محترم جمهور چه معنایی میتواند داشته باشد؟؟ هزینه کردن از #رهبری در برخی مسایل جاری کشور که هیچ گونه ربطی به #وظایف رهبری ندارد چه معنایی میتواند داشته باشد؟؟؟ آیا دولت درحال آماده سازی کشور برای برجام های دیگر یا فتنه ای بزرگتر است؟؟
دوستان کم کردن عمدی بودجه نظامی آن هم در شرایط بسیار حساس وجنگی منطقه چه پیامی را میتواند داشته باشد؟؟؟
آیا تیترهای عجیب وغریب رسانه های جمعی در فضای مجازی و حقیقی وابسته به دولت در ایام مانور بزرگ نظامی دریایی وخروج ایران از فشار امنیتی بین المللی چه معنایی میتواند داشته باشد آن هم در روز بصیرت انقلابی ۹ دی؟؟؟
دوستان اف آی تی اف آخرین برگ بازی غرب با شکستن مقاومت ماست پس تحت هیچ شرایطی دربرابر واگذاری آن کوتاه نباید آمد...
⏪درپایان یک سوال اساسی: چگونه قدرت نظامی ما با ۳/۲ درصد کل بودجه میتواند امنیت ملی را در کل جهان در تقابل با همه دشمنان جهانی برقرار نماید ولی دولت با ۹۶/۸ درصد کل بودجه از پس فقط اداره کشور برنمی آید؟؟؟
✅مدیریت انقلابی
✅شرکت حداکثری در انتخابات مجلس
✅مجلس انقلابی وجوان ومردمی
#التماس_بصیرت_انقلابی
قریش حسین پور
98/10/11
@Samire
🚨فوری// رهبر انقلاب حمله آمریکا به حشدالشعبی عراق را به شدت محکوم کردند
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار پرستاران:
🔹 ملاحظه کنید [آمریکاییها] در عراق و سوریه چه میکنند. انتقام #داعش را از حشدالشعبی دارند میگیرند.
🔹 #حشدالشعبی چون داعش را –که اینها ساخته و پرداخته کرده بودند– زمینگیر و ازاله کرد، حالا دارند انتقام میگیرند.
👈 بنده و دولت و ملت ایران بشدت این خباثت آمریکا را محکوم میکنیم.
@Samire