eitaa logo
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
59.6هزار دنبال‌کننده
36.5هزار عکس
69.4هزار ویدیو
171 فایل
آموزش انواع غذاهای دلچسب و لذیذ +عکس+کلیپ+متن 👩‍🍳 برای #صبحانه 😍 برای #نهار😍 برای #عصرانه😍 برای #شام😍 ‌👩‍🍳 آموزش انواع کیک و شیرینی ، و دسر خوشمزه+کلیپ ‌کپی❌ ‌ تبلیغات‌ ارزان با بازدهی عالی :👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab
مشاهده در ایتا
دانلود
1 بسته مارگارین هم دمای محیط (250 گرم) نصف پیمانه روغن 2 عدد زرده تخم مرغ یک پیمانه پودر قند نصف پیمانه نشاسته ذرت 1 بسته بیکینگ پودر (10 گرم) 1 بسته وانیل (5 گرم) پسته و فندق خردشده، شکلات بنماری برای تزئین آرد به مقدار لازم (تا اندازه ای آرد بریز که خمیر نهایی به نرمی لاله گوش باشه) مارگارین و پودر قندُ با همزن خوب بزن تا نرم و کرمی بشه، تخم مرغ، روغن مایع و وانیلُ اضافه کرده و یک دقیقه دیگه بزن، آرد، بیکینگ پودر و نشاسته ذرت رو مخلوط کرده و کم کم اضافه کن تا جایی که خمیر نرمی حاصل بشه، به محض اینکه خمیر به دست نچسبید آرد اضافه نکن، خمیرُ پهن کرده و به شکل مورد نظر کاتر بزن یا گرد کن و در فر از قبل گرم شده 165 درجه به مدت 20 دقیقه بپز، قرابیه های خنک شده رو با شکلات ذوب شده به روش بنماری و فندق/پسته تزیین کن ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چ جالب🥰 برش هندونه🍉 🍟🍟 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍👌کاپوچینو خونگی😋😋😋 درس کنید ولذت ببرید😋😋😋 🍟🍟 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
لایه بیسکویتی 1 بسته بیسکویت صبحانه (125 گرم) نصف پیمانه گردوی آسیاب شده (می تونی از فندق، بادام زمینی و ... استفاده کنی) پودینگ 1 لیتر شیر 1 عدد زرده تخم مرغ نشاسته 3 ق غ 2 ق غ آرد 1 لیوان شکر 1 بسته وانیل (5 گرم) 2 ق غ پنیرلبنه 2 ق غ خامه سس شکلات 100 گرم شکلات شیری از اضافه خامه ای که برای پودینگ استفاده کردی برای سس هم استفاده کن اول گردو و بیسکوئیتُ داخل آسیاب ریخته، پودر کن بعد مخلوط کن یک ق کف ظروف سرو بریز پودینگ همه مواد به جز پنیر و خامه رو با هم مخلوط کرده روی حرارت بذارتا به غلظت فرنی برسه، بعد حرارتُ خاموش کن وقتی از داغی افتاد، پنیر وخامه روبریز داخلش خوب هم بزن پودینگ ما آمادست روی بیسکویت ها بریز و در یخچال بذار تا کمی خودشَُ بگیره، و باسس شکلات مخلوط نشه سس شکلاتی خامه رو حرارت بده تا به نقطه جوش برسه بعد حرارتُ خاموش کن، شکلاتارو اضافه کن هم بزن تا آب بشه وقتی سس شکلات از داغی افتاد بریز روی پودینگ (که در یخچال خوب خودشُ گرفته) بذار یخچال تا سس شکلاتی هم خودشُ بگیره بعد از چند ساعت نگهداری در یخچال به دلخواه تزیین و سرو کن ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ مرغ سوخاری فوری‌ 🍗🍗🍗‌ ‌ ایده های بامزه ای برای درست کردن غذاهای تکراری وجود داره. مرغ سوخاری فوری یا یچیزی تو مایه های جوجه چینی؛ میتونه اسم این غذا باشه. که احتمالا به شدت باب طبع فست فود خورها و بچه هاست. من هم دارم طبق همین فیلم اماده ش میکنم. یه دونه رون مرغ داشتم و گذاشتم تا بپزه ... و بجای استخوان ساق، میخوام از برشهای بلند و باریک سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنم. یعنی مایه رو دور یه سیب زمینی سرخ کرده باریک و دراز، فرم بدم. یه کم هم کوچیکتر درست ش میکنم که منسجم تر باقی بمونه. برای هفت هشت تا ساق مرغ، سه تا چهارتا سیب زمینی متوسط استفاده کنید. اگه پنیر ندارید، تو مایه اصلی از تخم مرغ استفاده کنید. اما در نهایت اون سه مرحله آغشته کردن به آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری (پانکو) رو رعایت کنید. چون باعث میشه وا نره. واضحه که این مایه رو به شکل کوکو یا شامی هم میشه سرخ کرد. ‌ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ســـــلام یه صبح دیگه از فصل زیبای تابستان آغاز گشت آرزو می‌کنم قلبتون پر باشد از مـهر و محبت تنتون سلامت روحتون سرشار از آرامش و روزی و برکتتون روز افزون صبح دوشنبه‌تون دل انگیز و شاد ﹝@Jomlax
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
🍪 کره 125 گرم 🍪نصف پیمانه روغن 🍪نصف پیمانه پُر پودر قند 🍪تخم مرغ 1 عدد 🍪 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 🍪 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر 🍪 1 قاشق چایخوری وانیل 🍪 2.5 الی 3 پیمانه آرد مواد لازم برای شربت: 🍪 1 پیمانه شکر 🍪 1.5 پیمانه شیر ابتدا شربت را آماده کنید. شیر و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بذارید تا وقتی که شکر حل بشه، سپس کنار بذارید سرد بشه. تا شربت سرد می شه همه مواد به جز آرد را در ی کاسه ریخته و مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا حدی که خمیری نرم و لطیف بدست بیاد. از خمیر تکه هایی به اندازه گردو جدا کرده و گرد کنید سپس آنها را با فاصله روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید ، قرار داده و در فر از قبل گرم شده 170 درجه به مدت 15-20 دقیقه بپزید، بعد از بیرون آوردن از فر تا یکی دو دقیقه صبر کنیدتا کمی از داغی بیفتد و در نهایت آن را در شربت فرو کرده و خارج کنید و با شکلاتی سفید تزئین کنید ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳