eitaa logo
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
59.7هزار دنبال‌کننده
36.5هزار عکس
69.3هزار ویدیو
171 فایل
آموزش انواع غذاهای دلچسب و لذیذ +عکس+کلیپ+متن 👩‍🍳 برای #صبحانه 😍 برای #نهار😍 برای #عصرانه😍 برای #شام😍 ‌👩‍🍳 آموزش انواع کیک و شیرینی ، و دسر خوشمزه+کلیپ ‌کپی❌ ‌ تبلیغات‌ ارزان با بازدهی عالی :👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab
مشاهده در ایتا
دانلود
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این روش مرغ شکم پرو ما کازرونیا درست میکنیم ، خیلی مرغه ابدار و نرمه 😋😋 مواد داخل شکم مرغ: پیاز داغ گرفتم ، گردو تفت دادم بعدش کشمش خیس داده ، آلوبخارا چنتا ریختم و بعد یکم تفت دادن ادویه ، نمک و فلفل زدم و تمام. . شکم مرغ با مواد پر کردم و با نخ و سوزن دوختم. . مرغ تو قابلمه گذاشتم با فلفل دلمه ، هویج ، پیاز درسته ، آب رب درست کردم و شنبلیله نصف قاشق چای خوری ، زردچوبه ، فلفل ، نمک و پودر لیمو عمانی زدم و گذاشتم با شعله کم بپزه. . مرغ پخته رو تو آبکش گذاشتم تا یکم خشک شه. . سس آب نارنج : ابگوشت صاف شده + رب گوجه ۱ قاشق پر غ خ + نمک + فلفل سیاه + زعفرون ابکرده+ اب نارنج +اب لیمو ترش خوب بهم زدم . سیب زمینی برش دادم ، شستم نشاستش بره ، خشک و سرخ کردم. . کامل مرغ سرخ کردم(این مرحله میتونید سرو کنید) روغنارو ریختم دور ، دورچین نصف سیب زمینی سرخ شده ریختم و سس نارنج ریختم روش . درب ماهیتابه رو گذاشتم ، نیم ساعت شعله متوسط تا آب ربش غلیظ شه. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
هدایت شده از 💚 تبلیغات آیه گرافی🍁
دیگه وقتشه ‼️ ☕️ دیگه وقتشه ❗️❗️ 🌸که برای درمان باطبیعت آشتی کنید 💫انواع چای و قهوه ☕️ 💫دمنوش‌های درمانی 🥃 💫 روغن های درمانی 🍾 دانه ها و آنچه از طبیعت انتظار دارید 🥰 🙏ما طبیعی‌ترین‌ها رابا کمک تکنولوژی مدرن برای‌شما فرآوری‌و آماده کردیم 🙏 https://eitaa.com/joinchat/821625286C3a4c21334d محصولات 🎁هدیه طبیعت به‌سلامتی شماست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 سوسیس سه عدد، گوجه فرنگی دو عدد، پیازچه و جعفری به میزان لازم، پنیر پیتزا، خامه ترش یه قاشق غذاخوری پر، نمک و فلفل قرمز و سیاه، تخم مرغ دو عدد، نان لواش یک تا دو عدد همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و روی نان لواش پهن کنید نان رو رول کنید و توی تخم مرغ زده شده غلط میدیم و توی کره سرخ کنید . ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی وقتا توی خونه تخم مرغ نداریم دلمون هوس کیک میکنه یااینکه خیلی ها به بوی تخم مرغ حساسیت دارن این کیک بهترین گزینه هستش 😊 موادلازم : آرد : یک ونیم پیمانه شیر : یک پیمانه شکر : ۲/۳ پیمانه روغن : ۱/۴ پیمانه سرکه سفید یا آبلیمو : 1 ق غ پودر کاکائو : ۲ ق غ بکینگ پودر : ۱ ق م وانیل : نوک ق چ . ✅ قابلمه رو چرب کنیدبعد مواد و بریزید من کاغذ روغنی انداختم شماهم میتونید از کاغذ روغنی استفاده کنید ✅این مقدار مواد برای قابلمه ۱۸سانت مناسبه ✅میتونید پودر کاکائو حذف کنید به جاش همون اندازه آرد اضافه کنید ✅با حرارت متوسط بزارید بپزه حرارت خیلی کم باعث میشه خمیر بشه ✅۳۰دقیقه ای میپزه با یه خلال تست کنید اگه پخته بود از روی شعله بردارید😍 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
😍😍 سیب زمینی بزرگ۵ عدد نمک ۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه ،پودر سیر ،آویشن ،پاپریکا ( از هر کدام یک قاشق چای خوری ) روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری مواد داخل کیک گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز ۱ عدد رب ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و فلفل قرمز از هر کدام ۱ قاشق چای خوری مواد سس بشامل کره ۱ قاشق غذا خوری ارد ۱/۴ پیمانه شیر ۲ پیمانه پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم مواد گوشتی رو به همراه سس بشامل اماده کنید ،سیب زمینی رو بعد از طعم دار کردن تو دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ دقیقه بزارید ،بعد مثل فیلم بچینید ،پنیر که ریختین ،۲۰ دقیقه از پایین حرارت بدین ۱۸۰ درجه ،۱۰ دقیقه از بالا ۱۶۰ ،تمام ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم😍👇 سينه مرغ دو عدد ژامبون مرغ پنير موزارلا ٢٠٠گرم(ورقه اى و رنده) گوجه نمك و فلفل و آويشن و ادويه غذاى خوشگل و خوشمزه ایه😍😋 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# پلو _سورپرایزی ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگر فود جذابتر از این اخه😍😋 فیله مرغ هویج پیاز پنیر چدار یا پنیر پیتزا شوید سس مایونز نمک،فلفل،پاپریکا نان لواش یا نون پیتا یا نون ترتیلا پیاز نگینی میکنیم و تفت میدیم بعد پاپریکا داخلش میریزیم و هویج بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم تا کمی نرم بشه. فیله مرغ آبپز شده ریش ریش میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و ادویه هم بهش میزنیم و مواد بخوبی تفت میدیم. رو سطح نون سس میزنیم و مواد رو سطح نون میریزیم و شوید و پنیر هم روش میریزیم و بعد رول میکنیم و با چاقو برش میدیم،کف سینی کاغذ روغنی میذاریم و رول ها روش میذاریم و زرده تخم مرغ روش میزنیم و کنجد میپاشیم،داخل فر با دمای 170 و به مدت 10 دقیقه.😊 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسقطی کاسه ای نصف لیوان نشاسته گل سه و نیم لیوان آب سرد نصف لیوان گلاب پودر هل نصف ق چ زعفرون دم کرده چهار ق غ شکر یک لیوان خلال بادم به میزان دلخواه ابتدا آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو آضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه نکته:هر چی زمان بیشتری نشاسته رو هم بزنید مسقط شفاف تر میشه نشاسته گل یا نشاسته گندم همون نشاسته های معمولی که دونه های درشتی داره ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳