8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_بادمجون😍😍
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كباب_بختياری_تنورى
مقدار گوشت مورد نياز براى 20 تا سيخ كباب كه براى 15/20 نفر مناسبه
گوشت راسته ى گوساله يا گوسفندى 1كيلو
سينه ى مرغ ; 2عدد كامل
پياز به مقدار لازم
نمك به ميزان لازم
و جاشنی های طعم دهنده
اول تكه هاى گوشت رو يكسان خرد كرده و اماده ، كنار ميزاريم حالا تيكه هاى گوشت رو يك در ميان به سيخ كشيده و تا اخر كه تمام سيخا اماده بشن و هر 5/6 سيخ رو به چاشنى ها با قلمو دو طرف سيخا رو طعم داركرده كه من از سه طعم استفاده كردم ذرفولى،بلوچى و زعفرانى در ظرفى گود كه همه ى سيخا توش جا بشن پيازخلالى شده رو ته ظرف چيده و سيخ كباب روش ميچينيم و لابه لا هم پياز گذاشته و با سلفون ميپوشونيم و در يخچال چند ساعتى ميزاريم و بعد بيرون اورده و در سينى فر چيده و در فرى كه يك ربع از قبل روشن كرديم به مدت نیم ساعت میگذاریم
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش سالاد ترکی😍😍
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش مینی کیک با لیوان فرانسه😍
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کشک_بادمجان_مجلسی
مواد مورد نیاز برای۴ نفر
بادمجان قلمی ۶الی ۷ عدد
کشک ۲ کاسه ماست خوری
گردو پوست کاغذی ۷عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
۳حبه سیر
نعنا خشک ۱ ق غ
فلفل سیاه۱ق م
زرد چوبه۱ق م
نمک ۱ق م
ابتدا پیاز را خلالی و سیر راساطوری کرده و در روغن تفت میدیم
بادمجان هارو پوست میکنیم و بهشون نمک میزنیم تا تلخیه بادمجون گرفته بشه بعد سرخشون میکنیم و میکوبیم
بادمجون هارو به پیاز و سیر سرخ شده اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد از ۱۰ دقیقه نعناخشک و گردو و نمک رو بهش اضافه میکنیم ۱۰ دقیقه بعد کشک رو بهش اضافه میکنیم و دوباره میزاریم ۱۰ دقیقه بمونه تا روغن بندازه
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🍴#خوراک_کرفس_ومرغ🧆
🍗مرغو به قطعات کوچک هر مدلی خواستید تقسیم کنید وبا اب وکمی رب وپیاز وزعفرون فلفل بپزید تا یک مقدار اب مرغ بمونه وبعد مرغو کمی تفت بدید البته با کره خوشمزه تر میشه😋
پیاز خلالی شده را تفت داده کرفس های خرد شده را اضافه میکنیم وکمی با پیاز تفت داده یه قاشق رب وکمی فلفل زده ویک لیوان اب بریزید تا کرفس پخته ونرم شود(البته من دوتا هویج هم با کرفس خرد کرده واضافه کردم)
در اخر اب مرغ هم به کرفس اضافه کنید وکمی هم زعفرون و دو قاشق اب لیمو تازه البته اگر دوست داشتید خود مرغ هم اضافه کنید من جدا مرغو تو ظرف سرو گذاشتم.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#ترشی_زیتون 🍈 😋
🔸یک کیلو زیتون سبز بدون هسته رو خرد میکنم .
نیم کیلو هویج رو بخار پز میکنم و رنده درشت میزنم .(این بار هویج رو کمتر ریختم )
یک بوته بزرگ سیر رو خیلی ریز خرد میکنم .
یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان سرکه رقیق کنید . (اندازه رب بستگی به غلظت اون داره )
🔸مواد رو مخلوط کنید ، نمک و فلفل بزنید و سس رو روی اون بریزید بعد هم بزنید . سرکه رو کم کم اضافه کنید تا یه سس غلیظ بدست بیاد
نباید سرکه خیلی زیاد باشه
♦️این ترشی رو توی یخچال نگه دارید و از سه روز بعد قابل استفاده است
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه #ایده
دو تا نون تست نصف لیوان شیر و دو تا قاشق کره بسازیم و همراه عسل نوش جان کنیم
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرم_بیسکویت
بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲/۵ لیوان
شکر۳/۴ لیوان
پودر نسکافه ۱ بسته
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم(چهار قاشق غذاخوری)
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری(اختیاری)
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳