12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد مرغ و زیتون🥗
این مواد و میتونید لای نون بذارید و به صورت ساندویچی هم سرو کنید🌮
📎موادلازم
پیاز ۲ تا
قارچ ۲۰۰ گرم
۲ تا سینه کامل مرغ پخته شده
ذرت ۱ پیمانه
ادویه:(نمک، پاپریکا، آویشن،تخم گشنیز)
📎مواد سس:
سس مایونز ۱ پیمانه
پنیر خامه ای ۱ پیمانه
خامه نصف بسته
روغن زیتون ۲ قاشق
لیمو ترش ۱ دونه
ادویه:( نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز)
زیتون اسلایس شده ۱ پیمانه
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_حلوا_شیر قسمت یک
✍ کامل با تمام نکات
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_حلوا_شیر قسمت دو
✍ کامل با تمام نکات
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب فیله
♦️مواد لازم برای دو نفر:
۱. فیله مرغ (شش عدد فیله مرغ)
۲. گوشت چرخ کرده (به مقدار لازم)
۳. نمک (دو پیمانه برای فیله ها و یک پیمانه برای گوشت چرخ کرده)
۴. فلفل (یک پیمانه برای فیله ها و نصف پیمانه برای گوشت چرخ کرده)
۵. زعفران (یک پیمانه برای فیله ها)
۶. یک عدد پیاز رنده شود
۷. آب پیاز (برای فیله ها)
۸. آبلیمو (دو قاشق غذاخوری برای فیله ها)
۹. فلفل دلمه (یک عدد متوسط برای فیله ها)
♦️طرز تهیه:
مطابق ویدیو عمل کنید. فقط مخلوط فیله های مرغ دو ساعت در یخچال بمونه تا خوب طعم دار بشه. همچنین فیله ها رو از وسط نصف میکنید، با بیفتک کوب چند ضربه بهشون میزنید و بعد میپیچید و بعد هر دو طرفشو درون روغن و کمی کره سرخ میکنید، به مدت بیست تا سی دقیقه گواراااای وجود.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تنبلونه ترین کاپ کیک🤓
برای درستش چیا لازم داریم؟
تخم مرغ ۲ عدد🥚
شکر ۱/۲ پیمانه🍚
آرد ۱ پیمانه سر خالی🍙
شیر یا آب ۲/۳ پیمانه🥛
روغن ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۳ ق غ🥄
پودر نارگیل ۲ق غ
وانیل نوک ق چ🥄
بکینگ پودر ۱ ق غ🥄
❤️❤️❤️
تخم مرغا رو ۵ دقیقه هم بزن تا کرمی و حجیم بشه و بعد شکر و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه.شیر و روغن رو اضافه کنید و هم بزنید در حد مخلوط شدن،و مواد خشک الک و اضافه کنید و با لیسک دورانی هم بزنیدو مواد آماده شد فنجون هارو با اَرده یا روغن چرب کنید و ۱/۳ فنجون هارو پر کنید .
فنجون هارو داخل تابه یا قابلمه بزارید و آب بریزید تا جایی که نصف فنجون ها تو آب باشه. و قابلمه رو روی گاز بزارید و دم کنی هم برای درش استفاده کنید و یادتون باشه که شعله متوسط باشه و ۲۰ دقیقه زمان میبره تا کامل پخت انجام بشه و بعد با سیخ چوبی یا خلال امتحان کنید تا از پخت کاپ کیکاتون مطمئن شوید،میتونین پودر قند و شکلات یا هر چیزی که سلیقه ی خودتون هست برای تزیینش استفاده کنید.
نوش جان🥰
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مک اندچیز😋
بهترین و آسون ترین شام و ناهاری که امتحان کردم🥰
📎موادلازم
پاستا فرمی رنگی
کره ۶۰ گرم
آرد ۶۰ گرم
پنیر ورقه ای ۳ الی ۴ عدد
شیر ۳۰۰ میلی لیتر
نمک، فلفل، آویشن.
قارچ ، ژامبون نوروزی
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از محبوب ترین و مجلسی ترین غذاهای گیلان اناربیج هست که
طعم سبزی های تازش خوشمزگی این غذا رو چند برابر میکنه ..🌱
واقعا فوق العادست بهت قول میدم عاشقش میشی اگه تستش کنی…❤️
نکته:هرچی آب سردتر باشه به گردو شوک میده و روغن بیشتری میندازه…🧡🌱
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین رسپی فلافل اصیل جنوبی😍
مواد لازم :
نمک ۱ ق س
آرد نصف لیوان
پودر انبه ۲ ق چ
فلفل سیاه ۲ ق چ
بیکینگ پودر ۲ ق چ
فلفل سبز تند یا شیرین ۳ عدد
ادویه فلافل یا کاری ۱ ق
گوجه فرنگی ۳ عدد
فلفل قرمز ۱ ق چ
زردچوبه ۱ ق س
نخود ۵۰۰ گرم
سیر یک بوته
آب ۱ لیوان
پیاز ۲ عدد
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
17.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جیب تاجر🥳
از اون فینگرفودای جذابه که قول میدم عاشقش میشی 🥰
💜مواد اصلی :
نان تست ۶ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۳ ق غ
پودر سوخاری رنگی
💜مواد لازم میانی :
سینه مرغ پخته ۲ پیمانه
خیار شور ۱/۴ پیمانه
ذرت ۱/۴ پیمانه
مایونز ۲ ق غ
جعفری تازه یا خشک
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این باقالی، حال خوب کنه🙃🍲
باقالی نیم کیلو
آب انقدری باشه که ۴ تا بند انگشت از باقالی بیشتر باشه
نمک ۲ قاشق چای خوری
گلپر و فلفل سیاه و لیمو فلفلی هر کدوم نصف قاشق چای خوری
نوع باقالی ها متفاوت ولی معمولا باید ۱۲ ساعت خیس کنید و ۴ ساعت بپزین
🍕🌭
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_پیتزا_نیمه_آماده #پیتزا
۴ پیمانه آرد سفید
۳۰۰ میلی لیتر آب گرم(یک و نیم لیوان)
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
نصف قاشق چایخوری نمک
روغن مایع یک چهارم پیمانه
یک چهارم پیمانه شیر خشک قنادی
بکینگ پور نصف قاشق غذاخوری
آب و شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید، روشو بپوشونید و ۱۰ دقیقه بزارید کنار تا عمل بیاد،
روغن، آرد، نمک، شیر خشک و بکینگپودر رو بریزید و مواد رو مخلوط کنید، بهتره همه ی آرد رو نریزید چون رطوبت گیری آرد ها فرق داره، اینقدر ورز بدید تا چسبندگی خمیر با ورز دادن از بین بره، کف ظرف رو چرب کنید و ۴۰ دقیقه به خمیر استراحت بدید، خمیر رو به ضخامت نیم سانت باز کنید و با هر وسیله ای که اندازش مناسب بود کاتر بزنید، داخل سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید و روسو بپوشونید، ۱۰ دقیقه استراحت بدید، روشو با چنگال سوراخ کنید و داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه، ۴ دقیقه بذارید بمونه، وقتی خمیر ها سرد شدن سلفون پیج کنید و داخل فریزر نگه داری کنید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳