#کیک_پرتقالی
مواد لازم:
🍊آرد .................. دو و نیم پیمانه
🍊شکر.......................1 و 1/4 پیمانه
🍊تخم مرغ. ...................5 عدد درشت
🍊آب پرتقال تازه. ..............1 پیمانه
🍊 روغن مایع.......................3/4 پیمانه
🍊پوست پرتقال رنده شده...........1 ق غ
🍊 بکینگ پودر. ......................1ق غ
🍊اسانس پرتقال. ................3 قطره
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
اول از همه پوست پرتقال به اندازه یک ق غ رنده میکنیم (از قسمت نارنجی)و کنار میزاریم بعد آب پرتقال ها رو به اندازه یک پیمانه میگیریم و میزاریم کنار. تخم مرغ ها رو زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم 👐 🙅 زرده ها رو کمی با همزن دستی میزنیم تا از لختگی در بیاد حالا شکر رو اضافه میکنیم و با دور متوسط میزنیم کمی به پوست پرتقال و اسانس
رو اضافه میکنیم حالا انقدر میزنیم تا غلیظ و کش دار وحجمش دو برابر بشه تو این مرحله آب پرتقال و روغن رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.
بکینگ پودر رو به آرد اضافه میکنیم و الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم خب سفید ها رو جدا گانه میزنیم تا حدی که چند برابر بشه و کاملا پف کنه و به مواد با استفاده از لیستک یا قاشق چوبی به صورت دورانی تا حدی که با مواد قاطی بشه هم میزنیم حواستون باشه که زیاد هم نزنید تا پف مواد نخوابه.
تو این مرحله مواد کمی رنگ نارنجی به خود گرفته بوی پرتقال رو حس میکنید مواد رو درون قالب که چرب کردیم میریزیم و دورن فر که از قبل داغ کردیم به مدت 40 الی 45 دقیقه با دمای 170 درجه خب اینجا باید بگم که بستگی به فر شما داره 10 دقیقه قبل از اتمام وقت با خلال دندان شما تست کنید .
بعد از پخت 5 دقیقه بعدش کیک رو از قالب در میاریم تا عرق نکنه و نچسبه.
در کنار این کیک این سس رو میتونید استفاده کنید که خیلی راحت و سریع آماده میشه
🍊🍯🍊🍯🍊🍯🍊🍯🍊🍯
مواد لازم سس پرتقالی:
🍊آب پرتقال طبیعی. ......1 پ
🍊شکر. .....................2ق غ پر
🍊نشاسته ذرت.............2 ق غ
🍊🍯🍊🍯🍊🍯🍊🍯🍊
تمام مواد رو درون ظرفی ریخته و با قاشق اول هم میزنیم تا نشاسته حل بشه بعد روی حرارت با شعله ملایم هم میزنیم تا حدی که به غلظت عسل رسیدحرارت راخاموش میکنیم سس ما آمادست😍
استفاده از اسانس ضروری نیست.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوفله_شکلاتی😍😍
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله شب یلدایی😍😍
پودرژله الوئه ورا 2بسته
آب جوش 2لیوان
ژلاتین 1ق غ
آب سرد3 ق غ
اناردون شده به مقدار لازم
خلال پسته به مقدار لازم
شیشه آرزوها به تعداد افراد
فال به تعدادشیشه ها
⬅️موادژله پایانی👇
ژله الوئه ورا1بسته
آب جوش 3/4 پ
بستنی1/3 پ
✅تهیه
پودرژله الوئه ورا رابا آب جوش حل کنید روی بخارکتری بگذارید.ژلاتین راباآب سر حل کنیدو به ژله الوئه رااضافه کنید.کناربگداریدتابه دمای محیط برسه .
کف قالب راکمی چرب کنید30دقیقه دریخچال بگذاریدازژله ۲ ق غ بریزیدوچنددونه اناربریزیدبگذاریدیخچال نیم بند بشه شیشه آرزوهارابگذاریدوبه آرامی ازژله الوئه ورابریزیدودریخچال بگذاریدنیم بندشدمراحل راتکرار کنید ولابه لای آن انارو خلال پسته بگذاریدادامه بدیدتانیم سانت به قالب مانده.
یک بسته ژله الوئه ورادیگررابا3/4 پ آب جوش حل کنیدو1/3بستنی اضافه کنیدبه دمای محیط برسه وقالب هاراتالبه پرکنید8ساعت دریخچال بگذارید.
لبه های ژله هاراآزادکنیدوازقالب خارج کنیدنوووش جاااان
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باسلوق_ژله_ای😍😍
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✍🏼#مسقطی_زعفرانی_قالبی😍
نشاسته گل(همون دون دونا)نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
شیر دو پیمانه
زعفران غلیظ دو قاشق غذاخوری
گلاب نصف لیوان
کره یک ق غ
ابتدا نشاسته رو با شیر و شکر مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا حل بشه بعد روی حرارت ملایم میزاریم و هم میزنیم تا غلیظ بشه زعفرون را اضافه کرده در آخر گلاب و کره رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم مواد را داخل قالبها ریخته(چرب کردن نمیخواد چون مسقطی کره داره) بمدت سه ساعت میزاریم تو یخچال تا ببنده.
پیمانه منظورم لیوان دسته دار فرانسویه
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔اگه حال داشتید پاشید از این #سیب_زمینی فنری ها درست کنید که هم خوشمزه اس هم درست کردنش کیف میده و آسونه😋
بعد از اینکه توی سیب زمینی سیخ چوبی فرو کردید و فنری برش زدید، یکم کره ذوب شده بهش بمالید. بعدشم پنیر پارمزان و فلفل و پودر سیر و پاپریکا و نمک رو مخلوط کنید و به همه قسمتاش بپاشید و بذارید توی فر با دمای ۱۶۰ نیم ساعت بپزه(پخت سیب زمینی تون به نسبت ضخامت برشی که زدید ممکنه بیشتر طول بکشه)
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍🏼طرز تهیه اسکندرکباب🍔
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
آدمهايى كه ميگن تو
نميتونى
دقيقأ آدمهايى هستن كه
مى ترسن تو بتونى🤓
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳