فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_مرغ
برای طعم دار کردن ورقه های سینه مرغ از هر ادویه بنا به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید.
سس ووستشایر(که در ایران به اشتباه بهش گاهی سس وُرچِستِر گفته میشه و از هایپرمارکتهای معتبر میتونید تهیه کنید)+کمی سس خردل+نمک و فلفل و سیر ورقه شده(از پودر سیر هم میشه استفاده کرد ولی چون موقع گریل یا سرخ کردن ممکنه بسوزه من سیر ورقه شده رو ترجیح میدم)
سس ووستشایر برای مزه دار کردن انواع گوشت کبابی و گریل و گاهی برای طعم دار کردن آبزیان استفاده میشه و یکی از اجزای اصلی طعم دهنده سس سزار هم هست.
برای سبزیجات سالاد هم از هر ترکیبی که دوست دارید میشه استفاده کرد.
من از فلفل دلمه رنگی،خیار،ذرت،گوجه گیلاسی و کاهو به عنوان پایه اصلی سالاد استفاده کردم...
اضافه کردن مقداری پیاز قرمز حلقه شده و زیتون سیاه هم سالاد رو محشر میکنه
نونهای کرانچی سالاد هم خمیر یوفکای سرخ شده هست.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#سالادنخودفرنگی در کاسه های سیب زمینی🥗
مواد لازم :
5 عدد سیب زمینی متوسط پخته شده
2 عدد هویج متوسط
1 ق کره
3 ق غ مایونز
کمی زردچوبه
مواد میانی:
1عدد کنسرو نخودفرنگی
5 تا 6 قاشق کنسرو ذرت
5 عدد خیارشور
5 قاشق غذاخوری ماست چکیده یا خامه ای
2 حبه سیر له شده
2 قاشق غذاخوری مایونز
1 قاشق غذاخوری سس فرانسوی ( قابل حذف کردن)
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی های پخته را رنده کنید در ماهیتابه ای هویج ها را با یک قاشق روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند و به سیب زمینی ها اضافه کنید سپس کره و نمک و زردچوبه و مایونز را اضافه کنید و نیم ساعت استراحت دهید.
سپس مواد میانی را با هم مخلوط کنید.
از سیب زمینی ها به اندازه مشتمان برداشته و به شکل کاسه دراورده در ظرف می چینیم و از مواد میانی داخلش می ذاریم و دو ساعت در یخچال استراحت داده نوش جان کنید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_نشاسته_وخامه
🍰🍰🍰
4 تخم مرغ
1 پیمانه شکر
200 میلی لیتر خامه
5 گرم وانیل شکری
10 گرم بکینگ پودر
3 پیمانه نشاسته ذرت
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🥘 سوپ بادمجان🥘🫕
🥗مواد لازم برای4-6 نفر
🍲روغن 3 قاشق سوپخوری
🍲پیاز خرد کرده یک عدد متوسط
🍲گوشت چرخکرده 500 گرم
🍲نمک و فلفل به میزان لازم
🍲زردچوبه یکدوم قاشق چایخوری
🍲سیر له کرده 1 حبه
🍲گوجهفرنگی خرد کرده 400 گرم
🍲کرفس خرد کرده سه چهارم پیمانه
🍲هویج خرد کرده 400 گرم
🍲بادمجان خرد کرده و سرخ کرده 500 گرم
🍲گشنیز خرد کرده یک سوم پیمانه
🍲لیموترش 1 عدد
🍆طرز تهیه سوپ بادمجان
روغن و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و آن را تفت دهید. آنگاه گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند.
در این میان سیر و گوجهفرنگی را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. حالا به میزان کافی آب اضافه کنید تا گوشت بپزد.
سپس کرفس، هویج و بادمجان را اضافه کنید و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد. اینک گشنیز را افزوده و پس از چند دقیقه لیموترش به آن بیفزائید و سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🥪خوراک گوشت چینی🥪
* 150 گرم گوشت راسته گوساله
* 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
* 2 عدد هویج بزرگ
* 1 عدد کدو
* 3 الی 4 عدد فلفل سبز
* 1 عدد پیاز
* 1 قاشق غذاخوری سس سویا
* 1 قاشق مربا خوری زنجفیل خورد شده
* 1 قاشق چایخوری سیر رنده شده
🧆ابتدا گوشت رو به صورت خلالی برش میزنیم، مثل تصویر. در صورتی که گوشت کمی یخ زده باشه خیلی راحت و به هر شکل و ضخامتی که بخوایم برش میشه. حالا گوشت خورد شده رو همراه با پیاز خورد شده، کمی پودر فلفل و روغن زیتون حدود 10 تفت میدیم تا آب بندازه و تغییر رنگ پیدار کنه. حالا زنجفیلی که خلالی خورد کردیم رو هم به گوشت اضافه میکنیم. در صورتی که از پودر زنجفیل استفاده میکنیم حدود نصف قاشق چایخوریش کافیه، باز مواد رو در حدود 5 دقیقه با هم تفت میدیم. بعد سیر رنده شده و سس سویا رو هم اضافه کرده و باز مواد رو برای 5 دقیقه دیگه تفت میدیم. اینجا دیگه گوشتمون پخته چون خیلی نازک برش شده بوده. خوراکمون رو تست کرده و به اندازه کافی نمک اضافه میکینم. در این مرحله فلفل خورد شده رو اضافه میکینم. بلافاصله بعدش هویج هایی که خلالی و نازک خورد کردیم رو مواد اضافه میکنیم.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🥕✔️برای برطرف کردن یبوست یک کیلو هویج را رنده کنید و در مقدری آب دو ساعت بجوشانید تا مانند ژله در آید صبح ناشتا چند قاشق بخورید.🥣🥣
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🍈#زیتون_سوخاری 🫒🫒
🥦پیش غذایی خوشمزه، لذیذ و مقوی است که به سادگی تهیه میشود و برای طرفداران زیتون انتخابی عالی است. با استفاده از دستورپخت زیر میتوانید این پیش غذای خوشمزه و سالم را تهیه و نوش جان کنید.
🫒مواد لازم
🍲زیتون بدون هسته 200 گرم
🍲پیاز 1 عدد
🍲سیر 1 حبه
🍲آرد 1/2 پیمانه
🍲تخم مرغ هم زده 2 عدد
🍲پودر سوخاری 1 لیوان
🍲روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
🍲فلفل 1 قاشق چایخوری
🍈طرز تهیه
1- پیاز، سیر، روغن زیتون و فلفل را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و چند بار بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.
2- مواد را داخل قیف بریزید و با یک ماسوره اندازه سوراخ زیتون، داخل زیتونها را پر کنید.
3- آرد را در یک کاسه و پودر سوخاری را در کاسهای دیگر بریزید.
4- در یک قابلمه کوچک مقداری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
5- زیتونها را ابتدا در آرد بغلطانید، سپس در تخم مرغ بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.
6- وقتی روغن داغ شد زیتونها را داخل روغن بیندازید و هنگامی که طلایی شد از روغن دربیاورید و روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🧆كوفته ى هويج پيشنهاد من براى دوستانيه كه طعم ملس غذا رو دوست ميدارن🥕🥕
من اينطورى درستش ميكنم
حدودا چهارصد گرم گوشت چرخ شده رو با دويست گرم هويج خام رنده شده،دوقاشق غذاخورى سرپُر آرد،يدونه پياز رنده شده،يدونه تخم مرغ ،سه چهارقاشق سبزى خشك معطر نمك و فلفل و زرچوبه يه نيم ساعتى ورز دادم 🧆🧆
از مايه كوفته اندازه نارنگى برداشتم و تو دستم پهن كردم و وسطش آلو و آلوچه ترش گذاشتم و كاملا فشرده و گردش كردم و گذاشتم يكساعت تو يخچال بمونه
تو اين فاصله يه پياز رو نگينى كردم و سرخ كردم رب گوجه و نمك و ادويه زدم و سه ليوان آب ريختم و صبر كردم تا سس كمى قوام بياد و كوفته هارو به سس در حال جوش اضافه كردم.
چند تا دونه آلو و آلوچه ترش هم مجدد داخل آب كوفته انداختم و تمام.
هويج رو حتما رنده ى ريز بزنيد كه كاملا پوره بشه تا كوفته ها موقع پخت وانره
براى داخل كوفته هم ميتونيد از زرشك و گردو وپيازداغ و ...به ميل خودتون استفاده كنيد.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🍜آش کرفس و گردو🍲
✅مواد لازم:🫕
ساقهی کرفس جوان با برگ: 4 ساقه
برگ چغندر: 250 گرم
برنج: 1 پیمانه
مغز گردوی نگینی شده: نصف پیمانه
زرشک: نصف پیمانه
ماست ترش: نصف پیمانه
نعنا داغ: 3 قاشق سرخالی
پیاز داغ: 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل، زردچوبه و گلپر: به میزان دلخواه
🍃طرز تهیه🍲🍲🍲🍲
ابتدا ساقههای کرفس خرد شده را کمی تفت داده و به برگ چغندر و برگ کرفس خرد شده اضافه کنید، برنج را هم به سبزیجات اضافه کرده و اجازه دهید تا همهی مواد با هم به طور کامل بپزند. در این مرحله پیاز داغ و زرشک را به همراه گردوی تفت داده شده به آش اضافه کرده و ادویههای آش را بچشید.اجازه دهید تا آش جا بیافتد و در آخر ماست را اضافه کرده و پس از خوردن چند جوش، با نعنا داغ، پیاز داغ و کمی زرشک آن را تزیین کنید. از این آش میتوانید در میهمانی ها به عنوان افطار و یا برای نذری استفاده کنید.
نکته: برای اضافه کردن ماست به آش، ابتدا کمی از آش را به ماست زده شده اضافه کنید، وقتی هم دما شدند بتدریج به آش اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آش صاف و یکدست شود.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#سس_پیاز_کاراملی
مواد لازم:
▫️روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
▫️پیاز شیرین خلالی شده 2 عدد یا تقریبا 5 فنجان
▫️خامه ترش 1 فنجان
▫️دوغ 1/2 فنجان
▫️نمک 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
حدود 20 دقیقه پیازهای خلالی شده را روی حرارت متوسط تفت دهید تا کاملا کاراملی رنگ شوند.سپس 1 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و روی حرار بسیار کم بگذارید تا آب به خرد پیازها برود.زیر تابه را خاموش کرده و بگذارید برای 1 ساعت خوب سرد شود.حدود یک قاشق غذاخوری از پیازهای سرخ شده را کنار بگذارید.درون کاسه بزرگی دوغ، خامه ترش و نمک را با هم کاملا مخلوط کنید.پیازهای کاراملی شده را درون این سس ریخته و کاملا هم بزنید.برای تزیین یک قاشق پیاز کاراملی را روی سس بریزید.این سس را همراه با چیپس میل کرده و از طعم متفاوت ان لذت ببرید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🥖نان سوپ🥖
🥯 تهية نان برشتة پنيري
نان را به تكههاي 2 سانتيمتري ببريد و در سيني چربكرده بچينيد. آنگاه پنير پارمسان و كره را با هم مخلوط كنيد تا خمير شود. سپس اين خمير را روي نان بماليد و چند دقيقه در فر گرم شده با دماي 200 درجة سانتيگراد قرار دهيد تا پنير آب شود. حالا جعفري را روي نانها بپاشيد و با سوپ ميل كنيد.
مواد لازم 🥖
🫕نان باگت................ 1 عدد
🫕پنير پارمسان رنده كرده ............... يكدوم پيمانه
🫕كرة نرم شده ...............60 گرم
🫕جعفري ريز خرد كرده ............ 1 قاشق چايخوري
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🍥برانی باتر اسكاچ
🍮آرد 300 گرم
🍮شكر قهوهای 250 گرم
🍮بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
🍮كره آبكرده 100 گرم
🍮تخممرغ 2 عدد
🍮اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
🍮شكلات خرد كرده 200-250 گرم
🧁🧁
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 20×30 سانتیمتری را چرب نمائید. آرد، شكر قهوهای و بیكینگپودر را مخلوط كنید و كره، تخممرغها و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آرد، شكر قهوهای و بیكینگ پودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس این مخلوط را در قالب بریزید و شكلات را رویش بپاشید. اكنون برانی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر بپزید و آن را در قالب خنك كنید. حالا برانی را چند ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود و به اندازه دلخواهتان برش دهید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳