eitaa logo
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
59.6هزار دنبال‌کننده
36.5هزار عکس
69.4هزار ویدیو
171 فایل
آموزش انواع غذاهای دلچسب و لذیذ +عکس+کلیپ+متن 👩‍🍳 برای #صبحانه 😍 برای #نهار😍 برای #عصرانه😍 برای #شام😍 ‌👩‍🍳 آموزش انواع کیک و شیرینی ، و دسر خوشمزه+کلیپ ‌کپی❌ ‌ تبلیغات‌ ارزان با بازدهی عالی :👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab
مشاهده در ایتا
دانلود
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆😍 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳 ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم سیب زمینی متوسط ۱ عدد بزرگ گوجه فرنگی خرد شده ۳ عدد متوسط پیاز نگینی ۱ عدد بزرگ نمک ،فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه 🍲🍛 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
- ماکارونی کدو تنبل و پنیر 🍝🎃 - Pumpkin + _______________ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
مینی تارت 💙💗⭐️ درست کردن این تارت ها واقعا خیلی راحته و شما میتونین واسه تولد یا هر مراسمی خیلی راحت و به هر تعدادی که دوست دارین آماده کنین و به سلیقه خودتون تزئین کنین مواد لازم برای خمیر تارت تخم مرغ ۲ عدد آرد ۲۶۰ گرم پودر شکر ۶۰ گرم روغن مایع ۱/۴ لیوان بیکینگ پودر ۱ ق چ نمک یک پنس مواد لازم برای داخل تارت خامه قنادی ۲۰۰ گرم مغزیجات خرد شده نصف پیمانه ترافل به مقدار دلخواه تخم مرغ ها را با شکر و وانیل با همزن مخلوط کنین و بعد روغن مایع و بیکینگ پودر را اضافه کنین و بعد آرد و نمک را به آن اضافه کنید قالب تارت را کمی چرب کرده و آردپاچی کنید خمیر را در قالب باز کنید و با چنگال کف آن را چند سوراخ بزنید و آن را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید وقتی کاملا خنک شد از مواد داخل تارت آن را پر کنید مواد داخل تارت هم به این صورته که مقداری از خامه را با مغز دلخواه( من از پودر گردو استفاده کردم ) مخلوط کرده و در تارت ریخته و روی آن را با مابقی خامه قنادی با استفاده از ماسوره شکل دهید و روی آن را با ترافل یا مغزیجات تزیٔین کنید ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
🍮 😋 ▫️شیر سه لیوان ▫️یه بسته خامه صبحانه ▫️کرم کارامل یک بسته ▫️پودر ژلاتین سه قاشق ▫️شیر عسلی نصف قوطی ▫️شکر دو سوم لیوان ▫️نسکافه یه قاشق 🔸پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط می کنیم و روی بخار کتری میذاریم تا آماده بشه. شیر و با کرم کارامل میذاریم روی حرارت تا گرم بشه(نباید بجوشه)بعد همه ی مواد رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم تا کاملا حل بشه،قالب رو کمی چرب می کنیم و مواد آماده شده رو داخل قالب میریزم و تو یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
کیک ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
دنده های گوسفند رو برش زده و توی ظرف مد نظر ریخته و بهش یدونه پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پول بیبر، پودر سیر زده و همگی مواد رو به خوبی مخلوط میکنیم و میذاریم به مدت ۲ الی ۳ ساعت مزه دار بشن. حالا توی ظرف پیرکس کف آن چرب مرده و روش سیبزمینی حلقه ای میچینیم و روی اونم گوجه حلقه شده گذاشته و نمک روی سطح آن پاشیده و سپس شیشلیک ها رو روی گوجه ها چیده و روی سطحش فویل میکشین طوری که بخار مواد موقع پخت خارج نشه. از قبل فر رو با دمای ۲۸۰ درجه گرم میکنیم و مواد رو داخل فر گذاشته به مدت ۱ ساعتو نیم میذاریم بپزه و در آخر فویل رو برداشته و میذاریم ۱۰ دقیقه با شعله بالای فر شیشلیک ها کبابی بشن. در کنارش هم یه کته رستورانی مشتی گذاشتم که عالی شد ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
13.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# پیراشکی_ آسون ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 ۲ کیلو آلو سیاه ۱ کیلو شکر اآب ۱ لیوان ۱ ق غ سرکه سیب ۲ عدد هل ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳