eitaa logo
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
59.6هزار دنبال‌کننده
36.5هزار عکس
69.4هزار ویدیو
171 فایل
آموزش انواع غذاهای دلچسب و لذیذ +عکس+کلیپ+متن 👩‍🍳 برای #صبحانه 😍 برای #نهار😍 برای #عصرانه😍 برای #شام😍 ‌👩‍🍳 آموزش انواع کیک و شیرینی ، و دسر خوشمزه+کلیپ ‌کپی❌ ‌ تبلیغات‌ ارزان با بازدهی عالی :👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab
مشاهده در ایتا
دانلود
🍗 😋 🔸۱۰ عدد فیله مرغ رو با ۱ عدد پیاز و ۴حبه سیر ، نمک،فلفل سیاه،آویشن،پاپریکا پول بیبر(پاپریکای تند) و آب نصف ۱ عدد لیمو ترش همه رو با هم مخلوط میکنیم. روشو با سلفون پوشونده و تقریبا ۵ ساعتی استراحت میدیم. توی کاسه بزرگ سفیده تخم مرغ رو از زرده جدا کرده سفیده رو تا زمانی که کف کنه میزنیم. زرده رو اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم. نمک،فلفل سیاه، پاپریکا،آویشن ،پودر سیراضافه کرده سپس۲/۳ پیمانه آرد رو در دو مرحله اضافه کرده هر بار به آرامی خوب مخلوط میکنیم. محلول زعفران دم شده هم اضافه میکنیم و تا زمانی که موادمون به این غلظتی که توی کلیپ میبینید برسه بهش به ارامی آب اضافه میکنیم. فیله های مرغ رو یک به یک توی مواد میغلطانیم. در روغن که از قبل داغ شده با شعله ملایم سرخ میکنیم تا کاملا مغز پخت و طلایی بشه ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-کیک خامه ای توت فرنگی 🍰 -Strawberry Cream ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳 مواد لازم : تخم مرغ ۲ عدد شکر نصف لیوان آرد نصف لیوان نشاسته ذرت ۱ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق چ گلاب ۳ ق غ وانیل نصف ق چ شکلات سفید به میزان لازم رنگ خوراکی سبز وقرمز به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ هارو با شکر مخلوط کرده وخوب هم میزنیم تا موادمون یکدست بشه وانیل بیکینگ پودر ونشاسته ذرت وآرد رو اضافه میکنیم خوب هم میزنیم بعد گلاب رو اضافه کرده وکمی با همزن هم میزنیم وقتی مواد کیکتون یکدست شد به دوقسمت مساوی تقسیم میکنیم به یکی رنگ خوراکی قرمز به دیگری رنگ سبز اضافه میکنیم ودرون قیف یکبار مصرف میریزیم وسپس فویل را لوله میکنیم وسط قالب کاپ کیکمون قرار میدیم وهردو موادمون رو به یکباره درون قالب میریزیم همونطور که توفیلم دیدین. شکلات سفید رو به روش بن ماری آبش میکنیم ودرون قیف یکبار مصرف میریزیم واز اونجایی که کاپ کیک ها قرمز وسبز هاشون جداست وسطش شکلات سفید به صورت خط صاف میریزیم وبا شکلات هایی که شبیه دانه های هندونه است روی طرف کیک قرمز رو تزئین میکنیم که به شکل هندونه در بیاد. نوش جانتون🥰 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳 مواد لازم : چوبشور ۱ بسته دانه هندونه آماده به میزان لازم شکلات سبز وقرمز به میزان لازم طرز تهیه : شکلات قرمزهارو به روش بن ماری آب میکنیم وچوبشور هارو به شکلات آغشته میکنیم تا نصف به شکلات قرمز میزنیم قبل اینکه شکلات هاسفت بشن دانه های هندونه رو روی شکلات ها قرار میدیم تا با شکلات قرمز بچسبه وسفت بشه وسرد بشه بعد از سرد شدن نصف دیگه چوبشور هارو به شکلات سبز که بن ماری کردیم میزنیم میزاریم کنار تا خوب سرد بشه وشکلات هاسفت بشن . بفرمایید اینم یه ایده جالب وبسیار خوشمزه. نوش جان🥰 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
. شیر 3 لیوان . خامه 200gr . وانیل 1/2 ق چ . شکر 13 ق غ . پودر ژلاتین ۴ ق غ . پودر ژلاتين رو با كمى آب سرد مخلوط كنين و روى بخار آبجوش بگذارين تا حل بشه شير و خامه و شکر رو حرارت بدين تا جايى كه اطراف ظرف حباب بزنه، نبايد بجوشه تو اين مرحله وانيل و ژلاتين حل شده رو كه هنوز داغه،اضافه كنين و خوب مخلوط كنين و سپس از صافی رد کنید پاناكوتاى شما آماده است برای قسمت زعفرونی هم یمقدار از موادمو نگه داشتم و بهش زعفرون زدم ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
🍱🌸 نشاسته گل ۲۰۰ گرم خلال بادام و پسته۱۰۰ گرم شکر ۴۰۰ گرم آب ۷ پیمانه گلاب ۱/۲ پیمانه کره ۱۵۰ گرم آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم ۱- نشاسته را در 6 الی 7 پیمانه آب سرد حل کرده و از صافی رد کنید. ۲- سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود. ۳- شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط کنید. ۴- کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود. ۵- مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آب‌لیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط کرده. ۶- مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کرده‌ایم، ریخته (می‌توانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را می‌ریزیم و سطح روی آن را صاف می‌کنیم و پس از خنک شدن برش می‌زنیم. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
دسر بالرین مواد لازم: 1پاکت پتی بر 1لیتر شیر 2ق.غ نشاسته 3ق.غ ارد 3ق.غ کاکائو 2ق.غ کره 1لیوان پودر قند وانیل به مقدار لازم طرز تهیه: بجز وانیل و کره همه مواد را دریک قابلمه ریخته و بپزید بعد از پخت وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید. تا پودینگ گرم است تقریبا یک ق.غ از ان را به بیسکویت هابمالید وبهم بچسبانید بعد روی بیسکویت هارا با پودینگ کاملا پر کنید تا دیده نشود . بعد بزاریدکمی تو فیریزربمونه بعدش برش بدید و سرو کنید. به همین اسونی ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
✅مهلبیه نارگیلی😋 ✍ مواد لازم: ۴ لیوان شیر نارگیل شکر به مقدار لازم بستگی به ذایقه خودتون داره که چقد دوست دارید شیرین باشه ۴ قاشق نشاسته نصف لیوان پودر نارگیل 🍜 طرز تهیه: همه مواد رو با هم مخلوط کرده میذاریم رو حرارت غلیظ که شد یه بسته خامه صبحانه بهش اضافه کرده و کمی زعفران و خوب مخلوط میکنیم بعد از رو حرارت بر میداریم کمی که خنک شد در لیوان ها میریزیم ودر یخچال میذاریم . 💥دوستان از شیر ساده هم میتونید استفاده کنید . ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
آسانترین موس شکلاتی دنیا 🍸🍸🍸🍸 خامه زده شده شیرین (برای تزیین) به مقدار لازم شکر سه قاشق غذا خوری سفیده تخم مرغ (بزرگ) سه عدد شکلات تلخ و شیرین یک پیمانه شیر یک دوم پیمانه ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳 **طرز تهیه : 1. در یک قابلمه کوچک شیر و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شده و شکر خوب حل شود . نمی گذاریم بجوشد . 2. شکلات ها را ریز خرد کرده ، داخل مخلوط کن می ریزیم و شیر داغ را به آن اضافه می کنیم . حدود یک دقیقه مخلوط می کنیم تا شکلات آب شود . 3. سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم و با درجه بالا ، یک دقیقه یا بیشتر مخلوط می کنیم تا مایه سبکی حاصل شود . 4. موس را داخل فنجانها ریخته و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم . هنگام سرو کردن ، مقداری خامه زده شده روی آنها می ریزیم و با مواد دلخواه تزیین می کنیم .
مواد لازم: شیر : 3 لیوان، نشاسته : 3 ق غ سرپر، بستنی(من بستنی توت فرنگی ریختم): 100 گرم، شکر:3 ق غ، خامه: 2 ق غ، گلاب :1 ق غ، سیروپ توت فرنگی: 2 ق طرز تهیه: ابتدا نشاسته و شیر و گلاب رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا نشاسته کاملا حل بشه، سپس شکر و خامه و بستنی رو اضافه کرده و هم میزنیم و بعد مواد رو روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم تا مواد به غلظت برسه. وقتی هم زدن کمی سخت شد و مواد خوب غلیظ شد سیروپ رو اضافه کرده و هم میزنیم و مواد رو از روی حرارت برمیداریم. مواد رو توی قالبهای سیلیکونی ریخته و سه تا پنج ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا کاملا ببنده. من بعد از برگردوندن از توی قالب با قلمو اکلیل خوراکی طلایی روی دسرها زدم. *نیازی به ژلاتین نیست و به خاطر نشاسته مواد به راحتی قالبی درمیاد به شرطی که بزارید مواد خوب غلیظ بشن. *سیروپ توت فرنگی نوعی شربت غلیظه که اکثرا در کافه ها ازش استفاده میکنن، (لوازم قنادیها دارن)جایگزینش میتونید از انواع شربتها استفاده کنید. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳