eitaa logo
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
59.6هزار دنبال‌کننده
36.5هزار عکس
69.3هزار ویدیو
171 فایل
آموزش انواع غذاهای دلچسب و لذیذ +عکس+کلیپ+متن 👩‍🍳 برای #صبحانه 😍 برای #نهار😍 برای #عصرانه😍 برای #شام😍 ‌👩‍🍳 آموزش انواع کیک و شیرینی ، و دسر خوشمزه+کلیپ ‌کپی❌ ‌ تبلیغات‌ ارزان با بازدهی عالی :👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕سلام و صد سلام 🌸صبحتون قشنــگ 💕روزتون پر از سلامتی 🌸شروع هفته تون 💕سرشار از مهر و دوستی ، 🌸موفقیت و لطف خدای مهربان 💕با آرزوی شنبه ای زیبـا 🌸و هفته ای خوب و عالی
اول هفته تون سرشار از لطف خدا ان شاالله خداوند زندگیتون را بی گره ببافـد روزتون پر از برکت و لحظه هاتون لبریز از عشق به امام هادی(ع) 🖤شهادت امام 🖤هادی (ع) تسلیت باد
. آرد گندم ۱ لیوان پر روغن مایع ۱/۴ لیوان روغن جامد ۱/۴لیوان نداشتید. نصف لیوان روغن مایع بریزید من روغن جامد رو روی بخار کتری گذاشتم تا آب بشه قاطیشون کردم . شیره انگور نصف لیوان گلاب ۳ قاشق زعفران دم کرده به مقدار لازم پودر هل کمی (اختیاریه) شیره انگور+زعفران آب کرده+گلاب+هل همه رو باهم مخلوط کرده و گرم میکنیم تا خوب مخلوط بشهآرد رو الک کرده وباحرارت کم تفت میدهیم حدود نیم ساعت) تا رنگش مایل به قهوه ای کم رنگ بشه ودوباره الک میکنیم روغن روداخل قابلمه داغ میکنیم و آرد تفت داده شده اضافه میکنیم ،مدام هم میزنیم تا آرد وروغن باهم خوب قاطی بشن،وبا هم تفت بخورن عزیزان توجه کنید نزارید زیادی قهوه ای بشه چون شیره انگور رنگش تیره است حلوا بیش از حد تیره میشه.مخلوط شیره رو در۳مرحله بهش اضافه میکنیم مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه حدود ده دقیقه میزنیم تاحلوا جمع بشه (حرارت کم باشه) گاز روخاموش میکنیم تا گرمه توظرف موردنظر میریزیم وبه سلیقه خود تزیین میکنیم بجای شیره انگور میتونید شیره خرما استفاده کنیداین حلوا شکر یا پودر قندنمیخواد وشیرینیش کمه میخواید شیرینیش زیاد باشه یکی دو قاشق شکر بزنید ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
اول هویج خلالی رو توی یک قاشق روغن تفت میدیم تا سبک بشه.بهش نمک و فلفل و کمی شکر میزنیم. حالا برای اون کوفته قلقلی ها گوشت مخلوط گوسفند و گوساله رو با یک پیاز بزرگ رنده شده و یک ق غ ارد نخودچی و فلفل و پاپریکا و پودر سیرو نمک مخلوط کردم و قلقلی هارو سرخ کردم. کمی از هویج هارو با برنج مخلوط کردم و گذاشتم دم بکشه. و مابقی هویج ها و زرشک اماده شده و گوشت قلقلی ها رو دم کنی گذاشتم تا حسابی دم بکشه ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
گوشت رو با یدونه پیاز کامل تفت میدیم نمک و زرد چوبه میزنیم لپه هارم یه کوچولو باهاش تفت میدیم و بعد ۴لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشت و لپه کاملا پخته بشه بعد دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو با یکم روغن سرخ میکنیم و بهش اضافه میکنیم من لیمو رو جدا میپزم و میزارم نیم ساعت توی خورش بپزه بعد جدا میکنم که خورش تلخ نشه و در آخر شعله رو خاموش میکنم و نصف استکان زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنم سیب زمینی رو هم سرخ میکنیم بسته به میل خودتون هم میتونید روی خورش بریزین هم داخلش بندازین و هم بزنین ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد شکر یک لیوان روغن یک لیوان ارد سه و نیم لیوان + دو ق غ ارد کنار دستتون باشه شاید لازم بشه ، بیکینگ پودر دو ق م وانیل نصف ق چ پودر کاکائو دو ق م شکلات چیپسی نصف لیوان (قابل تعویض با گردو ریز شده یا حتی مغز تخم افتابگردان مزمزخوشمزه) پود کاکائو و شکلات چیپسی قابل حذف هست ،میشه کوکی سفید مزه وانیلی داره خوشمزه هست طرز تهیه: اول مواد بیست دقیقه بزارید به دمای محیط برسه تا بعد خمیر لطیف داشته باشید تخم مرغ شکر دو دقیقه بزنید بعد روغن اضاف کنید هم بزنید ،حالا وانیل بیکینگ پودر پودر کاکائو اضافه کنید هم بزنید ،در آخر ارد الک شده اضافه کنید ،هم بزنید لازم نیست خمیر استراحت کنه ،ارد در حدی بزنید به دست نچسبه ،زیاد نزنید که بافت کوکی سنگین میکنه حالا شکلات چیپسی اضافه کنید ، اندازه یک نارنگی کوچک بردارید ،گرد کنید ،تو تابه چرب شده بزارید ،روی حرارت خیلی کم ،شعله پخش کن بزارید،بمدت بیست دقیقه ،نوار دور در تابه بردارید ،وقتی پخت خیلی نرمه بهش دست نزنید تا کمی خنک بشه بعد بردارید ،نوش جان بعد از خنک شدن تو ظرف در دار نگه دارید تا دو هفته سالم میمونه ،با این مقدار 16 الی 18 عدد کوکی داریم این کوکی مخصوص چای هست ،بافتش تو فیلم مشخصه ،نه مثل کلوچه نرمه ،لای دندون بچسبه ،نه مثل بیسکویت خشک هست سوال احتمالی ،چرا خمیر تیکه تیکه میشه ،تو دست گرد نمیشه ؟؟؟بخاطر اینکه مواد تون سرده یا دمای محیط اشپز خونه سرد هست ،حتما همه مواد اماده کنید کنار دستتون باشه تا وقفه تو کار ایجاد نشه ،خمیر که سرد بشه ،به کیفیت دلخواه نمیرسه ،باید مثل خمیر بازی باشه اگه تو تابه معمولی میپزید دمکنی بزارید توی فر با دمای 150 درجه بمدت ده الی پونزده دقیقه ،زمان پخت با توجه به اندازه فر تقریبی هست ،فر حتما از قبل گرم کنید، بعد از پخت کوکی هر چقدر بیشتر بمونه بیرون سفت تر میشه ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
کنجد بو داده: یک لیوان شکر: نصف لیوان کره: 10 گرم ابتدا کنجد رو در ماهيتابه کمی تفت میدیم تا تغيير رنگ بده، (به اصطلاح بو داده بشه) و کنار میزاریم. سپس شکر رو داخل تابه ای جدا ریخته و روی حرارت ملایم قرارمیدیم تا شکر کاملا آب و روان بشه(حدود نیم ساعت طول میکشه)در این فاصله به هیچ وجه شکر رو هم نزنید که سفت میشه. بعد ازین مدت، شکر کاملا ذوب و قهوه ای رنگ و کاراملی شده .سپس کره رو اضافه کرده و هم میزنیم و در آخر کنجد رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کارامل کامل به خورد کنجدها بره.سپس مواد رو روی یک تکه فویل گذاشته با قاشق کمی صاف کرده،وردنه رو کمی چرب کرده و مواد رو صاف میکنیم و تا هنوز گرمه با چاقو برش زده و بلافاصله خلال های پسته رو روش میزاریم و اجازه میدیم خنک و خشک بشه.*میتونید یک تا دو ق از شکر کم و عسل اضافه کنید* میتونید کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید*میتونید با ق چایخوری از مواد برداشته و روی کاغذ روغنی یا فویل مقداری از مواد بزارید تا سوهان های گردی داشته باشید ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳