#کمپوت_سیب 🍎 😋
▫️سیب. ۱۰ عدد
▫️شکر. ۳/۴ لیوان
▫️آب. ۶ لیوان
▫️گلاب. ۱/۴ لیوان
▫️زعفران دم کرده غلیظ. ۲ قاشق غذا خوری( اختیاری)
🔸آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن.
یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید. وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستاگوجه_وریحون
گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم
پاستا ۳۰۰گرم
گوجه ۴تا
ریحون خورد شده ۲ ق غ
هویج یه دونه
پیاز یه دونه متوسط
نمکو فلفل سیاه
پنیر پارمسان
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نازخاتون
بادمجون
گوجه
۱ بوته سیر رنده شده
سبزی محلی شمال از هرکدام ۱ ق غ در کل ۱۰۰ گرم: زلنگ، اوجی، ریحان نازخاتونی(سیاه رنگ) و نعناع
۱ ق غ پودر انار ترش
۱ ق غ گلپر
۲ تا فلفل سبز تند ساطوری
نمک و فلفل سیاه
نصف لیوان آب غوره
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#قارچ_شکم_پر
برای 4 نفر
هر پرس :170 گرم
کالری هر پرس :187
مواد لازم:
پنیر پیتزا..... 150 گرم
قارچ..... 500 گرم
نمک و فلفل.... به مقدار لازم
طرز تهیه :
قارچ ها را بشویید و ساقه وسط آن را جدا کنید سپس نمک زده و پنیر پیتزا رنده شده را رویش بریزید. در دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
#غذای_رژیمی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براتون یه ژله ترکیبی اسون اوردم 😍
مواد لازم
ژله آلوورا نصف بسته+یک لیوان سرخالی ابجوش
ژله نارنجی یک بسته
نارنگی ۴ عدد ریز
🟢 مواد لازم برای پاناکوتا
شیر یک لیوان نیم
شکر نصف لیوان
خامه یک پاکت
پودر ژلاتین دو ق غ
وانیل نوک چاقو
تو هر قالبی با هر طعمی میتونید درست کنید
قالب ندارید تو قابلمه سایز کوچیک میشه
حواستون باشه پاناکوتاه به دمای محیط برسه خنک باشه بعد روی ژله بریزید
کلا ژله ها که اماده کردین باید به دمای محیط برسه بعد توی قالب بریزید
نصف پودر ژله نارنجی برای هرلایه هست با یک لیوان ابجوش
↙️✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈••
.
#سوپ
#سوپ_شیر
يه تكه سينه مرغ همراه پياز نمك و فلفل سياه و يه كم كارى با آب بزاريد بپزه
هويج نگينى و همراه پياز نگينى با كره توى قابلمه تفت بدين بهش ادويه( فلفل سياه، پودر سير، نمك) هم بزنيد تا سبك بشه بعد جو پرك رو بهش اضافه كنيد آب مرغى كه پختين جدا رو از صافى رد كنيد ب هويج و جو پرك اضافه كنيد حدودا ( ٣ تا ليوان كافيه) بزاريد يه كم باهم بپزن حدودا يك ربع تا ٢٠ دقيقه بعد از اون شير رو اضافه كنيد روى حرارت باشه سينه مرغ پخته رو ريش ريش كنيد ب سوپ اضافه كنيد اجازه بدين كامل سوپ بپزه و جا بيوفته يه ربع آخر من ٣ تا ٤ ق غ خورى ذرت ريختم در آخر هم ٣٠٠ گرم قارچ و تفت دادم ريختم داخل سوپ
من براى سرو نون تست و مزه دار( پودرسير، آويشن، پولبيبر) كردم و تو تابه نچسب با يه كم روغن زيتون تفت دادم
با يه كم قارچ كه نگهداشتم تزئين كردم
از جعفرى تازه هم ميتونيد استفاده كنيد چه داخل سوپ و چه براى تزئين✋🏻👌🏻
نوش جان☺️
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم
ژله ترکیبی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈•
هدایت شده از 💚 تبلیغات آیه گرافی🍁
دوس داری با یه جمله یا عکس جواب بعضیارو بدی ؟
جملات کوتاه واسه بیو اینستا و تلگرامت
کلی تکست و عکس حرف دل فارسی 👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/3986751499C6c785d5a46
http://eitaa.com/joinchat/3986751499C6c785d5a46
پیشنهاد میکنم حتما جوین شین ❤️❤️
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقلوا_بدون_فر_و_همزن
♦️مواد لازم خمیر👇🏻
تخم مرغ : ۱ عدد
ماست : ۲ قاشق غذاخوری
روغن جامد : ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۵ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
آرد : ۲ لیوان ( شاید کمی بیشتر یا کمتر بستگی به جنس آرد داره)
♦️مواد میانی👇🏻
مغزیجات به دلخواه : ۱ لیوان
پودر قند : ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین : ۱/۲ قاشق چایخوری
گلاب : ۱ قاشق غذا خوری
♦️مواد لازم شربت👇🏻
شکر : نصف لیوان
آب : نصف لیوان
گلاب : ۱/۴ لیوان
زعفران دمکرده : به میزان لازم
❌نکته ها👇🏻
✅بجای روغن جامد میتونید کره جایگزین کنید.
✅حتما شربت خنک بشه بعد روی باقلوای داغ بریزید.
✅اگه از تابه معمولی استفاده کردید حتما دمکنی بزارید.
✅حتما شعله پخش کن استفاده کنید.
✅خمیر نیازی به استراحت نداره.
✅شیار ها رو حتما ایجاد کنید.
✅برای داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت 35 دقیقه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین ، آسون ترین و خوشگل ترین #شیرینی رو براتون آوردم اونم #بدون_نیاز به پخت 😍😋
اگه از اکسپلور این پست رو میبینید پیشنهاد میکنم حتما پیجمو فالو کنید چونکه کلی آموزش های جذاب و آسون یلدایی داریم😍
خداییش قبل درست کردن گفتم چه ترکیب مسخره ای🤪ولی وقتی یدونه خوردم ، حرفمو پس گرفتم گفتم خیلی خوشمزست😍😋
موز : ۲ عدد متوسط
بیسکوییت پتی بور : ۱ بسته
✅برای روکش شیرینی ها من از پودر نارگیل استفاده کردم ، شما میتونید از کنجد ، پودر کاکائو ، پودر پسته یا ترافل کاملا سلیقه ایه😍
✅برای رنگ سبز و قرمز پودر نارگیل رو با رنگ خوراکی مخلوط کردم.
کلیپ رو ببینید کامل توضیح دادم اگه سوالی داشتید کامنت بزارید🥰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
17.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاید خیلیاتون که این خورش رو درست نکردید با خودتون بگین کلم همینجوری هم بو میده چه برسه به اینکه توی خورشت بره دیگه بدتر !!!!
من اومدم که بگم سخت در اشتباهید چون اصلا طعم و بوی کلم توی این خورش احساس نمیشه یه خورش متفاوت با طعم خاصه. که البته اگه بخام با بقیه خورشتها مثال بزنم چیزی تو مایه خورش بادمجونه
خیلی خیلیییی خوشمزه اس و قول میدم یه بار درستش کنید میره تو لیست خورشتهای ثابتتون🙌🏻👌🏻👌🏻
⭕️این خورش رو هم میتونید با مرغ درست کنید هم گوشت ،من اینجا از گوشت گوسفندی استفاده کردم
⭕️استفاده از گوجه گیلاسی تو این خورش اختیاریه و اینکه به محض اضافه کردنش به خورش باید شعله رو خاموش کنید چون قرار نیست گوجه ها له بشه
بریم سراغ مواد لازم و مراحل پخت
گوشت گوسفندی (بهتره همراه با قلمه باشه )۳۰۰تا۵۰۰گرم
گل کلم ۲۰۰گرم
پیاز ۱عدد
نمک و زردچوبه
پوره گوجه ۲عدد بزرگ
زعفرون دمکرده ۲ق غ
آبغوره نصف لیوان
ادویه ها :پودرانبه ،پودر گوجه ،فلفل سیاه،تخم گشنیز،کمی پودرسیرو دارچین، ادویه کاری (این ادویه ها کاملا اختیاری شما هر ادویه ای که توی خورشت دوست دارید بریزید)
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦