🍕پیتزا مخلوط🍕🥪
برای این پیتزا اول از همه شروع کردم به درست کردن خمیر پیتزا که انصافا خیلی خوب درومد و بعدش هم موادش که قارچ معمولی و قارچ صدفی،گوشت چرخ کرده،فلفل دلمه ای بود(خیلی وقته که از سوسیس و کالباس استفاده نمیکنم) ته خمیر رو سس پیتزا زدم و بعد مواد رو روش ریختم . بینشون و همچنین روش پنیر پیتزا و پارمزان ریختم.فقط قارچهارو جداگانه تو یه ظرف کمی تفت بدید که قارچها آب نندازه و خمیرتون رو خراب نکنه.
چندتا خمیر هست برای پیتزا که هرکدوم طعمای مخصوص خودشون رو دارن .من اینجا از خمیر سنتی استفاده کردم که دستورش رو براتون میزارم.
خمیر ترش 1 قاشق مرباخوری
شکر 1 قاشق مرباخوری
نمک 1/2 قاشق مرباخوری
آب 1لیوان
آرد 400 گرم
روغن مایع 50 میلی لیتر
خمیر ترش و شکر رو با هم مخلوط کنید و آب کمی ولرم اضافه کنید و بزارید به مدت 2 تا 3 دقیقه عمل بیاد.درون کاسه ای روغن و نمک رو مخلوط کنیدو خمیر ترش آماده شده را اضافه کنیدو بعد آرد رو به تدریج اضافه کنیدتا چسبندگی خمیر گرفته بشه.2 تا 3 دقیقه ورز بدید خمیرتون رو و بعد در ظرفی بزارید و پارچه ضخیمی روش بندازیدو 1 ساعت بهش زمان بدین.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
ساندویچ تن ماهی🥯
ساده درست میشه ولی خیلی خوشمزس👌🏼
🌯🌮
کنسرو ماهی رو بیست دقیقه بجوشونید و بذارید خنک بشه بعد در آبکش بریزید تا روغنش گرفته بشه.
طرز تهیه:تن ماهی+دو ق غ پیاز بنفش ریز خرد شده(پیازچه هم میتونید جایگزین کنید)+دو ق غ ساقه کرفس ریز شده+دو ق غ جعفری ساطوری شده+دو ق غ خیارشور ریز خرد شده+یک ق مرباخوری شوید خشک+ فلفل سیاه کمی+دو تا سه ق غ مایونز+یک ق غ سر خالی آبلیموی تازه رو مخلوط کنید.نیم ساعت در یخچال بذارید تا طعمها میکس بشن و بعد سرو کنید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#محلبی
#دسر_ترکیه🍮🍮
🥛مواد لازم:
شیر یک لیتر
شکر یک لیوان
آرد ۳ق ع سرپر
نشاسته ۴ ق غ سرپر
وانیل به دلخواه
کره ۲ ق غ سرپر
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
گردو نصف پیمانه (بین لایه ها)اختیاری
بیسکوییت از هر نوعی که دوست دارید برای میان کار(من از پتی بور استفاده کردم)
به جز کره و وانیل همه مواد رو مخلوط کنید(با همزن دستی هم بزنید تا نشاسته حل بشه ،بعد روی شعله بزارید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود،وقتی که جوش اومد ،وانیل و کره رو اضافه کنید ،کمی که کرم خودش رو گرفت از روی گاز بردارید .
داخل هر ظرف یا لیوانی که دوست دارید یه لایه ازین کرم شکلاتی بریزید ،یه لایه بیسکوییت پودر شده و گردو و خامه
و بزارید داخل یخچال تا خنک بشه . و بعد سرو کنید.
میتونید توت فرنگی یا موز هم استفاده کنید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
هدایت شده از 💚 تبلیغات آیه گرافی🍁
کافیه یه سر بزنین به سایت و آدرستون رو ثبت کنید تا یه هدیهٔ شگفتانگیز بیاد دم در خونهتون 👇👇
https://yun.ir/d37v7c
https://yun.ir/d37v7c
هدایت شده از تبلیغات گسترده VIP
⁉️ ایـن عطـرو از کجـا خـریدی⁉️
🔴 بورس انواع #عطر و ادکلن
🔴 فروش #محبوبترین ها طبق طبع شما
🔴 برترین برندها برای بهترین ها
⚫️ کاملا اصل و #ارورجینال
⚫️ ماندگاری بالا
⚫️ زنانه مردانه
https://eitaa.com/joinchat/4168548428Cd99805b044
🔵 متناسب فصل
🔵 ارسال سریع
🔵 همراه با مشاوره رایگان
https://eitaa.com/joinchat/4168548428Cd99805b044
💟 ما به یک درآمد سالم فکر می کنیم
هدایت شده از 💚 تبلیغات آیه گرافی🍁
🔘🔚 خرید خانوادگی ؛ #تخفیفات بیشتر😍😍
🌺 طبق سلیقه خودتان انتخاب کنید
🌸 ما به انتخاب شما کمک می کنیم
🌼 مگه بهتر ازاین داریم⁉️ مگه میشه⁉️
https://eitaa.com/joinchat/4168548428Cd99805b044
https://eitaa.com/joinchat/4168548428Cd99805b044
💟 ما به #تخفیف_دادن عادت داریم😍👆
#سیب_زمینی_پفکی_کنجدی
سه عدد سیب زمینی رو میپزیم اجازه میدیم کاملا خنک بشه بعد پوست میگیریم.
با رنده ریز رنده میکنیم
یدونه تخم مرغ درشت داخلش میشکونیم به دلخواه کمی سبزیجات خشک اصافه میکنیم مث شوید. پودر پیاز. نمک و فلفل و زردچوبه کمی پودر پنیر پارمزان و کمی پودر نان. مواد را خوب مخلوط میکنیم.
تابه کوچک گودی را روی حرارت ملایم از بیست دقیقه قبل با مقداری روغن خوب داغ میکنیم.
از مواد سیب زمینی اندازه گردو برداشته و داخل دست شکل انگشتی در میاریم و داخل کنجد میغلطونیم و داخل روغن داغ میندازیم.
بعد سرخ کردن حتما روی حوله کاغذی مخصوص روغنگیری قرار بدید تا روغن اضافه خارج بشه
به به نوش جان👌😍
پ.ن: داغ شدن روغن با حرارت ملایم وتایم طولانی باعث جذب نکردن و سریع سرخ شدن سیب زمینی میشه
موقع سرخ کردن حتما حرارت متوسط رو به بالا باشه تا روغن کمتری جذب بشه
سیب زمینی حتما خنک بشه بعد رنده بشه
یکی از علتهای مهم وا رفتن کوکو سیب زمینی اینه که سیب زمینی داغ رنده میکنید و درجا سرخ میکنید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#نان_تست_کنجدی_افطاری
توی یه کاسه گود یه دونه تخم مرغ بشکنید، بهش نصف ق چ دارچین و یک ق غ شکرقهوهای (اگه نداشتین همون شکر سفید) اضافه کنید و خوب بزنید، بعد یک فنجون متوسط شیر اضافه کنید و بازم هم بزنید، حالا نونهای سوخاری رو دونه دونه بزنید داخل مایع و توی تابه چرب شده با روغن قرار بدید و روشون کنجد بپاشید، یک طرفش که سرخ شد، برش گردونید تا سمت کنجدی هم برشته بشه و از روی حرارت بردارید.
میتونید به تنهایی یا با فرنی سروکنید .
من یکم هم سیروپ توت فرنگی و کارامل گذاشتم کنارش و کمی میوه تازه.
من از نون سوخاری جو نان آوران استفاده کردم که فیبر بیشتری هم داره و برای این روزهاتون خیلی مناسبه.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳