هدایت شده از 🍁 تبلیغات موقت🍁
جنس پارچه ها عااالی😍😍
قیمتشون مناسب💸❗️
انواع رنگ بندی و مدل ها هم #موجود✅
قراره کلی چالش های جذاب هم داخل کانالشون اجرا کنند 😍👇
https://eitaa.com/joinchat/3998744731C6eeee486b5
نگران نباش هر جا باشی هم برات ارسال دارن📦🛍
نزدیک تابستونه با هزینه ی کمی پارچه بهترین لباس های خنک و تابستونی رو بدوز👗🔹
🍕پیتزا قارچ آسون و خوشمزه😍
🎈قارچ خرد شده: ۱۵۰ گرم
🎈روغن مایع: ۴ قاشق سوپخوری
🎈سس گوجه فرنگی: نصف پیمانه
🎈سوسیس خرد شده: دو پیمانه
🎈پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
🎈پیازچه خرد شده: یك پیمانه
🎈زیتون سیاه به میزان لازم
🎈نمك و فلفل: به مقدار لازم
📝 طرز تهیه:
كف ظرف مورد نظربا کاغذ مومی انداخته با روغن مایع چرب كرده و خمیر پیتزا را روی آن پهن كنید با سسگوجهفرنگی سطح خمیر را بپوشانید سپس بهترتیب قارچ، سوسیس، پیازچه و زیتون خورد شده بغد پنیرپیتزا را رویخمیر بریزید، فر را روشن كرده و ظرف پیتزا را دروسط پنجره فر قرار دهید، تا پیتزا بپزد و رنگ آنطلایی شود شما میتوانید به جای سوسیس ازگوشت نیز استفاده كنید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🍱بادمجان کبابی با سس سیر
بادمجان کبابی با سس سیر غذایی ساده، سریع با پخت آسان😍
📝مواد لازم
۴ عدد بادمجان🍆
۶ عدد گوجه فرنگی🍅
۶ حبه سیر🧄
۲ قاشق غذاخوری سس مایونز🍥
۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده🧀
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون 🍾
۲قاشق غذاخوری
ریحان، آویشن، نمک و فلفل به مقدار لازم
🥣طرز تهیه🥣
بادمجان ها را بشویید و با پوست به صورت حلقه ای خرد کنید سپس روی بادمجان ها نمک بپاشید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا آب بادمجان ها خارج شود. پس از این مدت بادمجانها را به فلفل و روغن زیتون آغشته کنید و ۵ دقیقه دیگر استراحت دهید تا طعم ها جذب بادمجان ها شود
بادمجان ها را به دو روش می توانید آماده کنید. می توانید بادمجان ها را در فر یا روی کباب پز کباب کنید یا داخل تابه حرارت دهید و برشته کنید
برای تهیه سس سیر، داخل کاسه ای پنیر پارمزان و سیر رنده شده، سس مایونز، مقداری پودر آویشن، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید
🥪برای تزئین، سیر را روی بادمجان ها ریخته و بعد با گوجه و ریحان روی آن را تزئین کرده و سرو میکنیم.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
اسنک رژیمی🌮
🍘مواد لازم :
📍نان تست رژیمی یک عدد
📍ژامبون بدون چربی یا کم چرب ۶۰ گرم (حدود چهار ورق)
📍زرده تخم مرغ یک عدد
📍نمک به میزان لازم
📍پنیر لبنه به میزان لازم
🥐طرز تهیه🥐
یک اسنک کم کالری و خوشمزه درست کنید. بچهها هم از این اسنک استقبال میکنند و عصرانه سالم وخوبی برای بچهها محسوب می شود.
– تستها را برشته کنید تا کاملا ترد شوند. سپس ژامبونها را در ظرف مخصوص مایکروفر چیده و مدت ۲۰ ثانیه حرارت دهید تا کمی گرم شوند. روی هر تکه تست، یک برش ژامبون بگذارید.
– کف ظرفتان، کمی روغن بپاشید. زرده تخممرغ، رنگ خوراکی و پنیر را که قبلا خرد کردهاید، در ظرف ریخته و خوب هم بزنید.
– مخلوط تخم مرغ و پنیر را مدت یک دقیقه در مایکروفر حرارت دهید. پس از آن، ظرف را از مایکروفر خارج کرده، مخلوط را هم بزنید و دوباره آن را مدت ۴۵ ثانیه حرارت دهید تا کاملا پخته شود.
– مخلوط پنیر و تخممرغ را روی ژامبونها بریزید و اگر دوست داشتید، قبل از سرو، کمی نمک روی آن بپاشید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
هدایت شده از 🍁 تبلیغات موقت🍁
❌🛑 تنها مزون در ایتا که #هم_تک_فروشی داره
#هم_عمده #هم_قیمت_همکاری 🛑❌
🦋 خرید مستقیم از مزون 🦋
باورت میشه☝️😱
🔴انواع مجلسی زنانه که فکرشم نمیکنی
🔴انواع مانتو جدید تابستان 1401
❌اینجا فقط رضایت مشتری مهمه👇
https://eitaa.com/joinchat/1867841587C46983175cc
❌♥️ #ارسال_رایگان #تعویض_مرجوع
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩🍳🇵🇸
❌🛑 تنها مزون در ایتا که #هم_تک_فروشی داره #هم_عمده #هم_قیمت_همکاری 🛑❌ 🦋 خرید مستقی
.
.
.
.
.
❤️دوستان حراجی های #مزون رو اینجا میزاریم👇
https://eitaa.com/joinchat/1867841587C46983175cc
.
.
.
.
.
🥦#ترشی_هفت_بیجار
🔸به نظر من كه ترشى هفت بيجار فقط با آبغوره تازه و سبز بينظير مى شه😋
🍅فلفل يك كيلو، گوجه ها كوچيك بودن ١٢ تا ريختم اگه بزرگ باشه كمتر بريزيد،٤ تا بادمجان، سير دو تا كامل،آبغوره،نمك،خالواش،نعناع، سه مشت
همه رو خرد مى كنيم و با هم مخلوط😌
يه نكته بهتون بگم فلفل و بادمجون رو حتما بچلونيد كه آبش گرفته بشه،فلفل اگه دونش زياد بود با چلوندن دونش كمتر مى شه و تنديش هم كمتر و بادمجون هم تلخيش گرفته مى شه.
فقط آخرش كمى نعناع وخالواش خشك هم بهش اضافه كنيد.
يادتون هم باشه كه دستكش بندازيد كه فلفل دستتون و نسوزونه.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🥛🍨یه دسر لیوانی خوشمزه دیگه
📝مواد لازم:
🍡شیر یک کیلو یا ۴ پیمانه (۴ لیوان دسته دار فرانسوی)
🍡۲ قاشق غذاخوری آرد(آرد قنادی)
🍡۱.۵ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🍡۶ قاشق غذاخوری شکر
🍡۵ گرم وانیل
🍡پودر گردو یا نارگیل به اندازه کافی
🍡شکلات ذوب شده به اندازه کافی
🍧طرز تهیه:
برای درست کردن این دسر ابتدا شیر،آرد، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای می ریزیم و تا زمانی که غلیظ شود ( مثل فرنی) هم زده و می جوشانیم. پس از اینکه به غلظت مورد نظر رسید، گاز را خاموش کرده و وانیل را اضافه می نماییم.
سپس قالب های لیوانی را خیس می کنیم و مایه دسر را توی آن می ریزیم. پس از اینکه بخار گرم آن خارج شد روی آن را با نایلون فریزر می پوشانیم و چند ساعتی داخل یخچال استراحت می دهیم. بعد دسر های آماده شده را از لیوان جدا کرده و با فاصله یک سانتی برش می دهیم. . بعد داخل پودر گردو یا نارگیل می غلطانیم. در آخر روی هر کدام کمی شکلات می ریزیم و به دلخواه تزئین و سرو می کنیم.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🍵🍁سوپ پاییزی 🍁🍵
😍سوپ اسفناج و شیر
🍲
📝مواد لازم( براي ۴ نفر.)
🔶عدس / ۱ پيمانه
🔷هويج متوسط / ۲ عدد، نگيني خرد شده
🔶اسنفاج تازه / حدود ۱۰۰ گرم، خرد شده
🔷شير / ۲ پيمانه
🔶نمک و فلفل / به ميزان لازم
🔷قارچ / براي تزئين سوپ
🔶کره / مقداري، به دلخواه
🎈طرز تهيه🎈
عدس را در آب ريخته، بپزيد تا حدي که نيم پز شود. سپس هويج نگيني شده را اضافه کنيد. کاملاً که پخته شدند اسفناج را بيافزاييد. در اين مرحله حدود ۷ تا ۸ دقيقه سوپ را با درب باز بپزيد. اين کار باعث مي شود که رنگ اسفناج خوشرنگ بماند. سپس شير را اضافه کرده، نمک و فلفل را نيز بيافزاييد. سوپ را هر از گاهي هم زده و بگذاريد سوپ چند جوش بزند. پس از كشيدن در ظرف روي آن را با چند قارچ تفت داده شده تزئين کنيد. مي توان در اواخر پخت کمي کره نيز به سوپ افزود.
نکته:
– پس از ريختن اسفناج درب قابلمه را نگذاريد تا اسفناج رنگ خودش را حفظ کند.
– در آخر تفت به سوپ کمي کره اضافه کنيد.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
هدایت شده از 🍁 تبلیغات موقت🍁
#مثلا_پاتوق_سوتی خانم هاس😂
بیا ببین چه خبره اینجا 🙈😂
#سوتی ها #دردودلهای شما😍
سوتی هایی که شب عروسی 🤦♀
سوتی هایی که شب اول عقد 😉
https://eitaa.com/joinchat/100728859C34afb33fce
https://eitaa.com/joinchat/100728859C34afb33fce
خانمهای شیطون اینجا جمعن😁
🍪گرانولا با عسل کنجد بادام شکلات نارگیل
🥠مواد لازم :
✅جو پرک یک و نیم لیوان
✅گندم پرک یک چهارم لیوان
✅بادام خرد شده یک لیوان سر خالی
✅پودر کاکائو یک چهارم لیوان
✅نارگیل سه چهارم پیمانه
✅کنجد یک هشتم لیوان
✅روغن مایع دو قاشق غذاخوری
✅عسل پنج قاشق غذاخوری
🍯طرز تهیه :
فر رو روی حرارت ۱۵۰ درجه میذاریم گرم بشه
همه ی مواد خشک رو توی ظرف میریزیم و مخلوط می کنیم.
عسل رو روی بخار آب میذاریم تا گرم و روون بشه و بعد با روغن به مواد خشک اضافه می کنیم و خوب زیر رو میکنیم تا همه یک دست بشن.
سینی فر رو برمیداریم و توش کاغذ روغنی میندازیم
مواد گرانولا رو توی سینی میریزیم و صاف میکنیم
به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم توی فر بمونه
هر ده دقیقه میاریم بیرون و همش میزنیم و دوباره میذاریم توی فر
بعد از ۴۰ دقیقه که آوردیم بیرون بازم زیر و روش میکنیم تا خنک بشه و بهم نچسبه
توی شیشه میریزیم و توی یخچال نگه داری میکنیم
تا یک ماه میمونه و هر روز صبح تو یکم شیر بریزین و میل کنین
نکته
این گرانولا خیلی کم شیرینه میتونین شیر رو با عسل یا شکر کمی شیرین کنین.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🍫اسلایس شکلاتی🍫
🥄مواد لازم:
🍭جو پرک ۴۰۰ گرم
🍭کره ۲۰۰
🍭شکر۱۵۰گرم
🍭عسل۴ قاشق غذاخوری
🍭فندق۱۰۰ گرم
🍭شکلات تخته ای۵۰ گرم
🍭روغن مایع۱ قاشق چایخوری
🥣طرز تهیه
قابلمه ای انتخاب کرده و کره، شکر و عسل را درون آن بریزید سپس بر روی شعله متوسط گاز بگذارید و مرتب هم بزنید تا مواد به طور کامل حل شوند. حال جو پرک را افزوده و به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند و از روی حرارت بردارید.
قالب مستطیلی شکلی را بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. و ترکیبی را که آماده کرده اید بر روی آن بریزید. مقدار فندقی را که ریز کرده اید به مواد بیفزایید. برای اینکه مواد به خوبی به هم بچسبند با قاشق آنها را فشار دهید.
فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و قالب را درون فر بگذارید، تا مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه رنگ اسلایس ها طلایی شوند.
اسلایس ها را از فر بیرون آورید و صبر کنید تا کمی حرارت آن کاهش یابد. حال میتوانید آنها را ببرید.روی اسلایس ها را سس شکلات بریزید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳