فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کاپ_کیک👩🍳
پارت دوم
🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت سوم #کاپ_کیک
🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگر مرغ
مواد لازم :👇
✔گوشت مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم (ترکیب سینه +ران مرغ)
✔دنبه گوسفندی ۵۰ گرم (به این دلیل استفاده میشه که چربی لازم را به گوشت بده وبرگر خشک نشه اگر دوست ندارین حذف کنید ویا جایگزین آن ۱ق غ خامه صبحانه یا ۳۰ گرم کره بزنید ولی با دنبه بهتره )
✔فلفل دلمه ای ۵۰ گرم
گوشت مرغ +چربی+فلفل دلمه ای را یکبارچرخ کنید سپس به آن
✔یک عدد پیاز متوسط رنده شده و اب گرفته
✔۳ حبه سیر رنده شده
✔۳۰ گرم (۳ق غ پر ) ارد سوخاری
✔مقداری جعفری ساطوری شده به دلخواه و
✔ادویه جات زیر را اضافه کنید ودر حد یکدست شدن حدود ۴_۳ دقیقه ای مخلوط کنید
فلفل سیاه ۱/۲ق چ اندازه گیری
فلفل قرمز ۱/۴ ق چ
پودر تخم گشنیز ۱ ق چ
پاپریکا ۱ق چ
آویشن ۱/۲ ق چ
پودر جوز هندی ۱/۴ ق چ
پودر زیره ۱/۴ ق چ یا دارچین
نمک به مقدار کافی
و در صورت دلخواه ۱ق غ سس خردل برای طعم بهتر می توان به گوشت اضافه کرد
🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه :👇
گوشت را با برگر زن یا مطابق فیلم قالب بزنید
و حدود نیم ساعت درون فریزر بگذارید تا منسجم شوند
اندازه هر برگر بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم بستگی به خودتون داره فقط زیاد از حد ضخیم نباشه
درنهایت درون روغن با حرارت ملایم سرخ کنید ویا گریل کنید
سرخ شده خوشمزه تره ...
روی آن پنیر ورقه ای گودا یا چدار قرار دهید
و با گوجه، خیار شور، کاهو و ... سرو کنید، نوش جان ...
🛑 می توانید به همراه گوشت مقداری سویای خیس خورده (حدود ۵۰ گرم) نیز چرخ کنید، سویا سلیقه ایه باعث میشه گوشت جمع نشه و برگر طعم بهتری داشته باشه اگر اضافه کردین گوشت را دوبار چرخ کنید و ارد سوخاری را کمی اضافه تر کنید
🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از 💚 تبلیغات آیه گرافی🍁
وای ترکیدم از خنده 🙊😂 ۱۸ بار بگو
چسب چیپس سس
فقط داد نزن که مسئولیت هیشکسیو گردن نمی گیریم😁😁😂😂😂
🐒💨🐒💨🐒💨🐒💨🐒💨
🐒💨🐒💨🐒💨🐒💨🐒💨
🐒💨🐒💨🐒💨🐒💨🐒💨
بزن رو لینک بالا دیگه نیازی به خریدن موم موبر بدن نیست اینجا خودش از خنده مو به تنت نمیزاره 😂
فقط لازمه بزنی رو میمون ها تا بترکی انقدر خندیدم دیشب جلو بابام 💨🐒 بچه مچه نیاد بی ادب میشه😂 💨🐒
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژامبون_خونگی😍
مواد لازم:😋😋👇👇
سینه مرغ دو تکه ( یا یک سینه و یک ران_ از گوشت بوقلمون هم میتونید استفاده کنید)، یکتکه گوشت قرمز برای بافت داخل ژامبون ( قابل حذف )، قارچ یک لیوان ( بلانچ شده)، هویج نیمپز شده! یکسوم لیوان، نشاسته ذرت سه ق (جایگزین آرد دو ق )، سیر سه حبه، روغن مایع سه ق، نمک یک ق مربا خوری، پودر زنجبیل و فلفل سیاه و ادویه کاری از هرکدام نصف ق م، پودر دارچین، پودر هل از هرکدام نصف ق چ، جوز هندی یکچهارم ق چ ( یکی از ادویههای اصلی سوسیس و کالباسهای صنعتی، جوز هندی هست. قطعا این غذا بدون جوز هم میتونه آماده بشه ... ولی خب اون عطر رو نخواهد داشت) دانه فلفل سیاه درسته: یک ق چ، پسته دو ق غ ( قابل حذف )
* اول از همه اینکه یه لیوان خاص برای اینکار در نظر بگیرید چون ممکنه لیوانتون خراب بشه و کِدِر بشه.
اگر از مقاومت لیوانتون مطمئن نیستید، اونو یکباره توی آبجوش نگذارید، چون می شکنه.
🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یعنی لیوان رو توی قابلمه با آب سرد یا ولرم بذارید بعد زیر گاز رو روشن کنید. *معنا و تفاوت کلمه کالباس و ژامبون، اصطلاحا و در زبان عامیانه توی درصد میزان گوشت خالصش هست. اما در دنیای آشپزی، ژامبون صرفا و فقط از گوشت ران خوک ساخته میشه. *قارچ بلانچ شده رو به مدت سه ماه میشه توی فریزر نگه داشت. *زمان پخت با شعله کوچک گاز و حرارت ملایم حدود یکساعتونیم هست. در این زمان در قابلمه رو برندارید و روی فویل رو سوراخ نکنید!
*این ژامبونها بعد از پخت، و بعد از یکساعت سرد شدن ، خیلی راحت برش میخورن، و بعد از پنج شش ساعت که در یخچال استراحت کردن،بسیار خوشمزه و لذیذ میشه. *نگهداریِ بیشتر از سه روز در یخچال باعث میشه تا گوشت ژامبون حالت "بیات" پیدا میکنه و پیشنهاد میکنم قبل از اون، مصرف بشه.در فریزر ب مدت دو هفته قابل فریز کردن هست ولی بیشتر از اون دیگه خوردنش لطف چندانی نداره 😁
🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌰لکوم فندقی🌰
مواد لازم👇
۳ فنجان چایخوری کمر باریک شکر
۳ فنجان چایخوری آب
۱ فنجان چایخوری نشاسته ذرت
نصف فنجان چایخوری آب(برای حل کردن نشاسته)
👈(دقت کنید اندازه ها با فنجان چای خوری کمر باریک ترکیه ای با حجم ۱۱۰ میلی لیتر میباشد)
نصف ق چ جوهر لیمو
۱/۵ لیوان فندق (ویا مغزهای دیگر مثل پسته، گردو...)
.
برای غلتاندن👇
۲ ق غ پودر نارگیل
.
طرز تهیه👇
شکر و ۳ فنجان آب و جوهر لیمو را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید.
از طرف دیگر نشاسته ذرت را داخل نصف فنجان آب حل کنید و داخل شربت در حال جوش بریزید و مدام با همزن دستی هم بزنید دقیقا ۴۵ دقیقه بپزید.
👈روی بزرگترین شعله اجاقتان با کمترین حرارتش بپزید.
وقتی به قوام رسید فندق ها را اضافه کنید و هم بزنید.
کاغذ روغنی پهن کنید و کمی با روغن چربش کنید و لٌکوم پخته شده را رویش ریخته و نیم ساعت اجازه دهید تا خنک شود و بعد بپیچید و شکل دهید(مانند فیلم) و حداقل ۴-۵ ساعت داخل یخچال بگذارید سپس داخل پودر نارگیل بغلتانید و برش بزنید و سرو کنید.
نوش جان
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گراتن_مرغ
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش خورشت #غوره_بادمجون مامان پز😍👇
.
🎥 فیلم با دقت و صدای بلند گوش کنید تمام موادو نکات داخل فیلم توضیح دادم😍👍
••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۶ تیر ماهی
تولدت مبارک 🎂
﹝@Jomlax ﹞