💥🎯 انتشار اختصاصی کانال مدرسه اقتصاد
🎼صوت درسگفتار دکتر ابراهیم رزاقی
🎧 موضوع: نقد اقتصاد لیبرال و شیوه خصوصیسازیها و تقویت مافیای اقتصادی در دوره حاکمیت لیبرالها بر اقتصاد ایران
🎧 ارئه شده در اردوی تخصصی جنگ اقتصادی جهت تربیت محقق و مبلغ طلاب و فضلای حوزه علمیه قم👇👇
🆔 eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
دکتر ابراهیم رزاقی.mp3
27.83M
💥🎯 انتشار اختصاصی کانال مدرسه اقتصاد
🎼صوت درسگفتار دکتر ابراهیم رزاقی
🎧 موضوع: نقد اقتصاد لیبرال و شیوه خصوصیسازیها و تقویت مافیای اقتصادی در دوره حاکمیت لیبرالها بر اقتصاد ایران
🎧 خلاصه این درسگفتار در پست بعدی:👇👇
👆👆👆خلاصه صوت درسگفتار دکتر ابراهیم رزاقی در جمع محققین و مبلغین اقتصاد مقاومتی حوزه علمیه قم(1)
💦🔰 از زمان آقای رفسنجانی نوعی لیبرالسیم آمریکایی به وجود آمد؛ یعنی این که بگذارید تا عرضه و تقاضا عمل کند. چه عرضه و تقاضا در داخل و چه در بیرون. حدود دویست سال پیش که این موضوع مطرح شد، همه پول های خود را درون صنعت ماشینسازی سرمایه گذاری میکردند چون سودآور بود.
🔰اما اگر سود در دلالی باشد چه؟ چون تفکر اقتصادی، لیبرالی میشود، فرد میرود و پول خود را در جایی میگذارد که سودآوری مادی بیشتری باشد. میرود به سراغ واردات، خرید و فروشهای کاذب و حتی مغازهداری.
🔰 وقتی در داخل تازه شروع به تولید کالایی میکنیم، نمیتواند با تولیدکنندهای خارجی با صد سال سابقه دارد رقابت کند. در خارج تعرفهی گمرکی میگیرند تا بازار تولید داخل خراب نشود. ما دلار ارزان (4200 تومانی) هم میدهیم! همه از این دلارها سود زیادی میبرند و از آن ها مالیات هم نمیگیریم در حالی که با مالیات گرفتن در کشورهای دیگر باعث میشود که تفاوت درآمدها کمتر باشد.
❌🔴 چرا بدترین نوع سرمایه داری لیبرال را انتخاب کردیم؟ از تولید داخلی حمایت نمی کنیم درحالی که آمریکایی ها هم حمایت می کنند.
🔰در ابتدا استعمارگران تشویق میکردند به تولید بیشتر تا خودشان صادر کنند؛ اما زمانی که ماشینها اختراع شدند، نیازی به تولید آن ها نداشتند چون ماشین، محدودیتهای تولید انسانی را ندارند. مواد اولیهی آنها را می خواستند. یک اقلیت سرمایه دار آن بالا بود و مردمی زیردست. هرچه قدر هم که مردم را تشویق به خریدن می کردند، خرید یک حدی دارد. کالا های تولیدی را چه کردند؟ به کشورهای دیگر صادر نمودند.
🔶🔸جوری در سطح بینالمللی اقدام کردند که مواد اولیه را ارزان بخرند و کالا های تولید شدهی خود را بفروشند. هرکسی را هم که خواستند ، تحریم میکنند. استعمارگران، مرحله ی بعد از استعمار، کالاهای خود را چگونه فروختند؟ با تبلیغ مصرف گرایی. روی فرهنگ کشورها تأثیر گذاشتند. این نوع فرهنگ می گوید که فقط خودت را در نظر بگیر. لذت مطرح است. آیا این نوع لذت می تواند هدف زندگی باشد؟
ادامه در پست بعدی...👇👇👇
@schoolofeconomics
👆👆👆ادامه متن خلاصه درسگفتار دکتر ابراهیم رزاقی در جمع محققین و مبلغین اقتصاد مقاومتی حوزه علمیه قم(2)
🔻🔹آقای هاشمی رفسجانی سیاست تعدیل اقتصادی را پایه گذاری میکند. همان سیاست نئولیبرال. فرمولهایش این است: اول این که شرکتها و کارخانهجات دولتی را خصوصی کنیم؛ چون ضرر میکنند. وقتی به جای یک مدیر مردمی و جهادی، یک آدم فاسد لیبرال و و ابسته به خودت را میگذاری میچاپد و در آخر هم کارخانه متضرر میشود و با کمتر از قیمت واقعی خصوصی میشود!! این #مافیا_بازی است نه #خصوصی_سازی.
🔰 در ضمن؛ مگر همیشه باید سود برد؟ در دوره ی دفاع مقدس، تولیدات کارخانه های دولتی به صورت ارزان در اختیار مردم قرار می گرفت. کالاهای وارداتی هم از طریق وزارت بازرگانی، دولتی در اختیار مردم قرار می گرفت تا به قشر فقیر فشار نیاید. اما کارخانه های خصوصی را، چگونه می خواهی به فروش ارزان راضی کنی؟
🔰 در این موج خصوصیسازی ، کارخانهها را به که می دهی؟ یک نفر را فاش نکردند. تازه دارد معلوم می شود که مثلا #فولادسازی در دست آقای #جهانگیری بوده است، صنایع #پتروشیمی در دست آقای #نعمت_زاده بوده است و همهی اینها خام فروشی میکنند. این #تنبلی نیست، #خیانت است. دوم، تثبیت موضع حقوق است. یعنی این که حقوقبگیر روز به روز فقیرتر میشود. یعنی این که برنامهای هست تا فقرا فقیرتر بشوند. بیکاری افزایش مییابد به دلیل واردات، فقیر هم میشوند به دلیل تثبیت موضع حقوق.
🔴🔻در #اصل_سوم_قانون_اساسی توضیح داده می شود که برای تعالی انسان به سوی خدا، جامعه نیازمند یک سری حداقل هاست، مواردی را نام می برد تا میرسد به این که #دولت باید برای همه #مسکن، #خوراک، #پوشاک، #بیمه، #درمان و #بهداست را فراهم کند. اگر این حداقلها نباشد مانع تعالی انسان است. یعنی این آقایان که برخیشان روحانی هم هستند، نمیدانند که قانون اساسی چه گفته است؟ اصل 43 و 44 هم به این مسایل پاسخ داده است.
🔰 دولت و اصلاحطلبان میگویند که دولتی، منفی و خصوصی، مثبت است. اما قانون اساسی میگوید که دولتی، منفی و #تعاونی، مثبت است. باید تعاونی باشد، همه برای یکی و یکی برای همه. فقط کارهایی را که تعاونی نمیتواند دست بگیرد را باید دولتی کرد مثل صنایع صنعتی کننده. سیاست های صنایع دفاع، با این باور است. اگر سود نمی دهد، خب ندهد اما باعث بازدارندگی میشود. اگر روش ما در اقتصاد هم این بود چه میشد؟! صنایع صنعتی کننده، سود نداشت چه می شد؟ نیازی به واردات ماشین آلات نداشتیم.
🔰وقتی خصوصی باشد، از اختیار دولت، خارج می شود. اگرعرضه و تقاضا را آزاد بگذاریم، شرکت های خارجی بازار ما فتح می کنند. در داخل هم تولیدکنندگان می توانند کالای خود را انبار کنند تا وقتی که گران شد، بفروشند.
🔴♦️ در اثر این سیاست ها 1500 میلیارد دلار در زمان آقای رفسنجانی، واردات کالا و خدمات داشتیم. طبق آمارهای بینالمللی، با 10هزار دلار میتوان یک شغل پایدار ایجاد کرد که البته آقایان این مقدار را به 20هزار دلار تغییر دادند!! یعنی ما باید تا الان 75 تا 150 میلیون شغل ایجاد میکردیم اما 12میلیون شغل ایجاد کردیم!!
🔷🔹کانال مدرسه اقتصاد، پیگیر و ارائه دهنده مباحث اقتصاد مقاومتی و اسلامی از اساتید برتر و دلسوز و مردمی کشور:
@schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ #جنگ_اقتصادی_رسانهای عیانتر میشود:
❌ اقدام اینستاگرام علیه پیام رسان ایرانی #ایتا
❌ #اینستاگرام که تحت مدیریت یک کودککش اسرائیلی میباشد در اقدامی غیر قانونی صفحاتی که لینک #ایتا را در بیو خود گذاشته باشند را بلاک میکند و اجازه نمیدهد از این به بعد کسی در بیوی صفحه خود، لینک ایتا را قرار دهد. این ذات دیکتاتورمآبانه رسانههای مدعی #آزادی غرب است.
@nojavanbu
@schoolofeconomimics
❇️ بانکداری اسلامی یا ربوی!
🔷 اخیرا سایت خبر Spectatot index لیست بالاترین نرخ بهره را اعلام کرده: آرژانتین با 60 درصد، رتبه نخست و ایران با 18 درصد در رتبه 4 قرار دارد. همچنین منطقه یورو و ژاپن به ترتیب با 0 و 0/1- درصد کمترین را دارند. منبع:
www.donya-e-eqtesad.com/fa/tiny/news-3446808
🔷🔹ربا در لغت بهمعنی افزونی است و در اصطلاح فقها، گرفتن زیادی در معامله اشیای ربوی و یا در قرض میباشد. در قرآن رباخواری اعلان جنگ باخدا و رسولش شمرده شده است: بقره آیه۲۷۵.
🔻🔶 ربا از نظر تمام ادیان الهی،حرام است [موسایی،میثم، تبیین مفهوم و موضوع ربا از دیدگاه فقهی و با توجه به روابط اقتصادی معاصر،تهران،مؤسسه تحقیقاتی پولی و بانکی،۱۳۷۷،ص۵.]
🔻🔶 رهبری نیز در دیدار اعضای مجلس خبرگان با ایشان (۱۳۹۰) فرمودند: «در زمینهى اقتصاد، مسائل تازهاى وجود دارد. مثلاً ما بانکدارى اسلامى را به وجود آوردهایم. امروز مسائل تازهاى در زمینهى پول و بانکدارى وجود دارد؛ اینها را بایستى حل کرد؛ باید اینها را در بانکدارى اسلامى – بانکدارى بدون ربا – دید. کى باید اینها را انجام بدهد؟ فقه متکفل این چیزهاست.»
🔷🔹حال با عنایت به دستورات مکرر رهبری و مراجع عظام در خصوص ربا و بانکداری اسلامی، خواستار توضیح مسولان مربوطه در خصوص نرخ بهره و جرایم دیرکرد را داریم.
#جریمه_دیرکرد #بانکداری #ربا #بهره_بانکی
📝حمدان مقدم
@hamdan110
❇️ پ.ن:
البته در آمارهای مبرهن جهانی داریم که یهودیان غربی، مبدع و بالاترین رباخواری در اقتصاد پنهان آمریکا و اروپا را دارند و سکولارها و مسیحیان تابع انها هستند.
@schoolofeconomics
❌♦️فروپاشی آمریکا: یک اقتصاد مبتنی بر غارتگری
❌♦️به نظر می رسد تاریخ طولانی سرمایه داری آمریکایی که با غارتگری و همزمان با توانایی بانک مرکزی آمریکا در حفاظت از ثروت مالی موجود از طریق خلق مقدارهمواره بیشتری پول با حمایت از سهام، اوراق قرضه و قیمت املاک و مستغلات سوخت خود را تامین کرده، در حال نزدیک شدن به آخر خط خود باشد....
http://fna.ir/dbdta6
♦️نویسنده: پل کریگ رابرتز (Paul Craig Roberts) معاون اسبق سیاستگذاری اقتصادی وزیر خزانه داری آمریکا و سردبیر پیشین نشریه وال استریت جورنال
منبع: yon.ir/eOdVM
@schoolofeconomics
🌿حکم مصادره برج منهتن بنیاد علوی رد شد
👈حکم هیئت منصفه که به دولت آمریکا اجازه مصادره برج منهتن بنیاد علوی را میداد، رد شد.
🔶🔸رویترز نوشت که رد شدن این حکم، شکستی برای وزارت دادگستری آمریکا به شمار میآید که امیدوار بود با فروش این ساختمان 36 طبقهای در خیابان پنجم منهتن نیویورک، مبلغی حدود 1 میلیارد دلار به دست بیاورد تا میان قربانیان بمبگذاریهایی که مدعی است ایران در آن دست داشته توزیع کند.
🔷🔹اعضای هیئت منصفه در ژوئن 2017 به این نتیجه رسیده بودند که بنیاد غیرانتفاعی علوی که 60 درصد از مالکیت این ساختمان را در اختیار دارد تحریمهای اعمال شده توسط آمریکا علیه ایران در سال 1995 را نقض کرده است چون این بنیاد میدانسته که شرکت آسا که مالک 40 درصد دیگر این برج است وابسته به بانک ملی ایران است که از دیدگاه آمریکا در مالکیت دولت ایران قرار دارد.
🔴🔵«ریچارد واسلی» قاضی دادگاه استیناف روز جمعه به این نتیجه رسید که «کاترین فارست» قاضی دادگاه بدوی مرتکب اشتباه شده است.
♦️🔻کاترین فارست مدعی شده که بنیاد علوی که سهامدار عمده برج منهتن است اطلاع داشته که دیگر سهامداران این برح شرکتهای وابسته به بانک ملی بودهاند.
♦️🔻فارست مدعی بود که مدارک غیر قابل انکاری وجود دارد که شرکت آسا از شرکتهای وابسته به بانک ملی ایران است.
♦️🔻#بنیاد_علوی، سازمانی مستقل، غیرانتقاعی و خیریه است...
http://fna.ir/dbdtcw
@schoolofeconomics
#بانک_های_خصوصی #سوداگران اصلی بخش #مسکن!!!
حتما این مطلب را ببینید: یک کارشناس حوزه مسکن با اشاره به این که حدود ۲ میلیون و ۵۷۰ هزار واحد مسکونی خالی داریم که نمونه ای از انحصار گری و سوداگری است گفت: بانک ها بخصوص بانک های خصوصی سوداگران در بخش مسکن هستند...
https://tn.ai/1364201
jahaneghtesad.com
@schoolofeconomics
📣 قرارگاه شهید باقری سازمان بسیج دانشجویی برگزار میکند:
💫 چهارمین دوره مدرسه علوم انسانی اسلامی صدرا
(ظرفیت محدود)
در هفت حوزه رشته تخصصی علوم انسانی شامل:
🔹 اقتصاد
🔹 مدیریت
🔹 جامعه و فرهنگ
🔹 علوم تربیتی
🔹 حقوق
🔹 علوم سیاسی
🔹 خانواده
👥باحضور اساتید برجسته علوم انسانی کشور
🎓ویژه هستههای علوم انسانی اسلامی متشکل از دانشجویان کارشناسی ارشد یا دکتری
🗓 ١ الی ٨ شهریورماه
🗺اردوگاه سیدالشهداء واقع در شهر آبعلی-تهران
♨️📝ثبتنام صرفاً بصورت تیمی صورت میپذیرد
🌐ثبت نام و اطلاعات تکمیلی
http://bq-network.ir
🔻با ما همراه باشید🔻
🆔 @bsouni
🆔 @schoolofeconomics
دوره #تربیت_مدرس درجه دو #اقتصاد_مقاومتی؛ مردادماه ۹۸، مشهد مقدس
#انجمن_مدرسان_اقتصاد_مقاومتی
@schoolofeconomics
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش ویدیویی دوره #تربیت_مدرس درجه دو #اقتصاد_مقاومتی؛ مردادماه ۹۸، مشهد مقدس
#انجمن_مدرسان_اقتصاد_مقاومتی
@schoolofeconomics