📋 #پرونده_ویژه #روحانیت و #اقتصاد
♦️تاریخچه و نقش #روحانیت در صیانت از سرمایههای ملی
🔸ورود روحانیت در قیام تحریم تنباکو در ۱۳۰ سال پیش، با ورودی که امروز روحانیت به مسائل اقتصادی و بازار دارد، از جنبههایی مشترک، و از جنبههایی نیز متفاوت است.
🔸اولاً، مسئله در این مورد فقط بازار، سود و مسائل اقتصادی نیست.
🔸بلکه مسئلهی هویت و استقلال نیز مطرح است که این جنبه مشترک هر دو ورود روحانیت است.
🔸قضیه «کمپانی رژی» و در مقابل آن حکم تحریم تنباکوی میرزار شیرازی، یکی از مقاطع مهم بیداری اسلامی است و اتفاقاً از آن ازمنهای است که بیداری اسلامی، از جهان تسنن به جهان تشیع وارد و عمیقتر شد، و نیز بُعد وسیعتری پیدا کرد و به استعمار ضربه بزرگی وارد ساخت.... ادامه مطلب در لینک زیر؛
🌐 http://fekrat.net/?p=917
@schoolofEconomics
دکتر موسی نجفی.mp3
3.24M
🔊 #فایل_صوتی
📋 #پرونده_ویژه #روحانیت و #اقتصاد
♦️تاریخچه و نقش #روحانیت در صیانت از سرمایه های ملی
🔹چه ارتباطی بین ورود روحانیت و میرزای شیرازی به مسأله تنباکو و ورود رهبر انقلاب به مسأله #تولید_ملی و حالا «#جهش_تولید» میتوان یافت؟
@fekrat_net
@schoolofEconomics
📋 #پرونده_ویژه #روحانیت و #اقتصاد
♦️تاریخچه و نقش #روحانیت در صیانت از سرمایه های ملی
🔹چه ارتباطی بین ورود روحانیت و میرزای شیرازی به مسأله تنباکو و ورود رهبر انقلاب به مسأله #تولید_ملی و حالا «#جهش_تولید» میتوان یافت؟
🔹صیانت از سرمایههایی مانند #تنباکو، #نفت وتولید ملی، چقدر به وظایف ذاتی روحانیت مربوط میشود و عملکرد فعلی علما و حوزههای علمیه در چنین مقولاتی چگونه است؟
🔹روحانیت در عرصههای ماهیتاً اقتصادی، چه وظیفه یا ظرفیت تمدنیای دارند؟
🔹ورود روحانیت در قیام تحریم تنباکو در ۱۳۰ سال پیش، با ورودی که امروز روحانیت به مسائل اقتصادی و بازار دارد، از جنبههایی مشترک، و از جنبههایی نیز متفاوت است.
🔹اولاً، مسئله در این مورد فقط بازار، سود و مسائل اقتصادی نیست. بلکه مسئلهی هویت و استقلال نیز مطرح است که این جنبه مشترک هر دو ورود روحانیت است.
🔹اگر دقت کنیم، بیداری اسلامی جریان بزرگی است که در همه جهان اسلام – در مصر، هند، ایران، عراق، لبنان و کشورهای مختلف – بوده است، و نیز یک جریان هویتزا نیز هست.
🔹در برخی از این کشورها، جنبه سلبی ابتدا خود را نشان داده است، و در یکجاهایی نیز ایجابی.
🔹وقتی به بحثهای سیاسی و تمدنی پرداخته میشود، بحثها ایجابی میشود. وقتی از تحریم سخن میگوییم، بحثها سلبی میشوند.
🔹قیام تحریم تنباکو سلبی است، البته توانسته حرکت بزرگ جهان اسلام در مورد بیداری اسلامی و هویت را عمق ببخشد و مقدمهای برای حفظ استقلال سیاسی و اقتصادی باشد؛ از آن جنبه در دلِ این حرکت سلبی یک نوع ایجاب قوی هم وجود داشته است... ادامه مطلب در لینک زیر؛
🌐 http://fekrat.net/?p=917
@schoolofEconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 نماینده مجلس رژیم صهیونیستی: شما مسلمانان باید توی نمازهاتون به جای الله اکبر بگید اسرائیل الاکبر
🎙 عاامو، ما بیتالخلایی بنام اسرائیل هم به رسمیت نمیشناسیم؛ چی میزنی تو💀
@darseenghelab
💥پ.ن:
💥دشمن میخواهد خوشحال باشد بابت امسال که #کرونا و #روز_قدس را... ولی کور خواندهاند که دشمنی یهودیان صهیونیست با اسلام را فراموش نمیکنیم و امسال هم به نحو مبدعانهای...
@schoolofeconomics
💥
😳😟متاسفانه دیروز راه برای توسعه کمی مناطق آزاد کشور دیروز گشوده شد؛ #مافیای_واردات را ببین که... امان از دست این #شبکه ...
@schoolofeconomics
✨فروش اینترنتی کتاب دولت و بازار اثر دکتر یاسر جبرائیلی، آغاز شد.
🔷 علاقهمندان میتوانند از طریق لینک زیر اقدام به خرید آنلاین کتاب همراه با تخفیف ویژه نمایند.
https://bit.ly/2KBI1h2
💥 نظریه«حمایت هوشمند» دقیقا در نقطه مقابل بنیادگرایی بازار قرار دارد. اما در دام دولت گرایی به معنی تصدی گری دولتی نیز نیافتاده است.
👌این نظریه نقش بنیادیِ بازار در پیشرفت کشورها و تامین منافع ملتها را مفروض میدارد.
اما ضمن قائل بودن به نهاد بازار به عنوان یک عنصر اساسی پیشرفت، سازماندهی آن توسط دولت به اقتضای شرایط اقتصادی و هم جهت با سیاست صنعتی و برنامه ملی پیشرفت را یک ضرورت می داند.
💥در نظریه #حمایت_هوشمند رابطه #دولت_و_بازار هرگز قطع نمی شود. دولت پیوسته و هوشمندانه سه نقش حامی، هادی و ناظر بر نیروهای بازار را ایفا میکند تا آنها را در جهت اجرای برنامه ملی پیشرفت سازماندهی نماید.
🔶دولت برای ایفای نقش سه گانه خود بر اساس آخرین دریافتی که از وضعیت اقتصاد در نسبت با برنامه پیشرفت دارد، ۵ نوع رابطه با نیروهای بازار برقرار میکند: صیانت از بازار، خلق بازار، حفظ بازار، نبض بازار و بسط بازار.
کتاب حاضر ضمن تبیین این روابط هوشمند، به بررسی نقص های نظری و فرجام عملی رویکرد بنیادگرایی بازار پرداخته است.
💥علاقهمندان میتوانند از طریق لینک زیر اقدام به تهیه آنلاین کتاب نمایند.
https://bit.ly/35825kP
@syjebraily
@schoolofeconomics
🖊چرا پاکستان و مصر قدرت نظامی هستند، اما رتبه اقتصادی نازلی دارند؟
💥 دکتر سید یاسر جبرائیلی نوشت: #آمریکا، #فرانسه، #انگلیس، #آلمان، #ژاپن، #چین و #هند که جزو ۱۰ قدرت برتر اقتصادی جهان هستند، جزو ۱۰ قدرت برتر نظامی جهان نیز هستند، اما چرا امثال #مصر، #پاکستان و #روسیه با وجود قدرتمندی نظامی، از نظر اقتصادی عقب ماندهاند. پاسخ این چرایی را باید در خطایی جست که این کشورها در روابط اقتصادی خارجی خود مرتکب شدند و همان خطا، امروز بهعنوان نسخه شفابخش اقتصاد ایران توسط طیف فکری متبوع آقای امینزاده تجویز میشود: ادغام در نظم اقتصادی بینالمللی که توسط امریکا و شرکایش پایهگذاری شده است.
👌🔸 پاکستان از ۳۰ جولای ۱۹۴۸ و مصر از ۹ می ۱۹۷۰ به موافقتنامه عمومی تعرفه تجارت (#GATT) پیوستند، دروازههای خود را به روی کالاهای خارجی گشودند و متعهد شدند از تولید داخلی حمایت نکنند.
👈🔸وقتی در سال ۱۹۹۵ نیز که سازمان تجارت جهانی تأسیس و جایگزین GATT شد، هر دو در همان سال نخست به عضویت WTO درآمدند. نگارنده در فصل سوم کتاب «دولت و بازار: الگویی پویا برای روابط متقابل» نشان داده است که کشورهای غربی چگونه با حمایت از تولید داخلی به بام پیشرفت رسیدند و با تأسیس نهادهایی مانند GATT و WTO، اجازه حمایت از #تولید_داخلی را به کشوری، چون مصر که تا ۱۹۲۲ تحتالحمایه انگلیس بود و تازه از یوغ استعمار و استثمار رهایی یافته بود، ندادند، لذا اشتباه نباید کرد. نه امریکا، انگلیس و آلمان برای پیشرفت اقتصادی، هزینه در امور نظامی را حذف کردند و نه علت عقبماندگی مصر و پاکستان، هزینه در تسلیحات به جای اقتصاد است.
👌🔸 از قضا میان هزینه نظامی و پیشرفت کشورهای پیشرفته امروزی رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد. چه، قدرت نظامی از دو جهت مولد قدرت اقتصادی است. نخست از این جهت که بدون امنیت، پیشرفت ممکن نیست (و چه زیبا فرمود آن پیر حکیم که داشتن امنیت، مستلزم داشتن «عزت» است و اینک میتوان دید که این شورش علیه امنیت، از سوی کسانی صورت میگیرد که نشان دادهاند قائل به عزت ملی نیستند)؛ و جهت دوم اینکه، بسیاری از فناوریهایی که اهرم پیشرفت امثال امریکا شدهاند، از پروژههای نظامی به حوزههای تجاری سرریز کردهاند.
👈🔸میکروچیپهایی که برای پردازش حجم وسیعی از اطلاعات و ذخیره اطلاعات در کامپیوترها و گوشیهای شخصی تولید شده توسط شرکت #اپل استفاده میشود، در واقع محصول برنامههای فضایی و نظامی امریکا هستند که در حوزه ارتباطات تجاریسازی شدهاند.
💥زیربنای تکنولوژیهای اینترنت توسط سازمان پروژههای تحقیقاتی پیشرفته (#دارپا) در وزارت دفاع امریکا ایجاد شد.
🔸برشی از مقاله استراتژی بیشینه سازی قدرت
@schoolofeconomics
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️💥 این کلیپ را از دست ندهید؛ ویژه!!
😳 #کلیپ عالی درباره «خلق پول» یا «جعل پول»، بزرگترین ظلم بانکها نسبت به عموم مردم در ایران و جهان؛ در این کلیپ ارتباط #خلق_پول و تورم فزاینده و دلالیهای حرام بانکها را درخواهید یافت؛همچنین دلیل ایجاد اختلاف طبقاتی وظلم به اکثر مردم توسط #بانکداران و دلیل بانکداری توسط #یهودیان و #صهیونیستهای دنیاگرا را...
👈 با دیدن این کلیپ، انگار کلی کتاب اقتصادی خواندهاید و متوجه خواهید شد که ریشه مشکلات #اقتصاد_جهان چه کسانی هستند!
💥 از نظر ما باید سیستم خلق پول بانکهای خصوصی صد در صد متوقف شود که بانک مرکزی همچین قدرتی را دارد قانوناً و عرفاً. و البته کل سیستم خلق پول در بانکهای دولتی نیز... والا ظلم سیستماتیک #اقتصاد_لیبرال و #سرمایهداری، روز به ورز خون مردم را در شیشه خواهد کرد و ثروتمندان بانکدار و #شبکه را قلدرتر کرده و تورم ناشی از خلق پول را به مردم تحمیل خواهد کرد...
👈 بگذریم که بسیاری ازمتخصصین اقتصاد واسلام از اساس باسیستم بانک خصوصی و خلق پول بدینوجه مخالفند. خدا رحمت کند امثال #شهیدبهشتی وبزرگان کشور که با چنین بانکداری مخالف بوده وهستند؛ اساتیدی چون #مسعود_درخشان و #پرویز_داوودی و... ولی متاسفانه #نظام_آموزش_اقتصاد درکشور ما به دست مقلدین غرب و ازخودبیگانگانی است که سر در... غرب دارند.
👌 با تشکر از کانال تلگرامی Today_Money که این کلیپ ارزشمند را مبتنی بر تجربیات علم اقتصاد ساختهاند؛امیدکه ما هم قدر بدانیم.
#نه_به_بانک_های_خصوصی #نه_به_خلق_پول
🔹🔸 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید👇👇
🆔 eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
🔴پشت پرده عجیب خبرسازی علیه برنامه های انقلابی در صداوسیما
🔸درخواست از حراست سازمان صدا و سیما برای ورود به موضوع #نفوذ در صدا و سیما
🔸✍️ محسن مقصودی، سردبیر و مجری #برنامه_اقتصادی ارزشمند ثریا نوشت: ماجرای ساخت خبر جعلی علیه برنامههای #ثریا و #جهانآرا و خانواده شهدا در بهمن ماه سال گذشته را که یادتان هست. شکایت ما به پلیس فتا ارجاع شده و به جاهای جالبی رسیده و کم کم حقیقت مشخص می شود.
🔹با اسنادی که مدیرکانال تلگرامی پس از شکایت ما در اختیار گذاشت فردی که برای انتشار خبر جعلی به کانال مربوطه پول پرداخت کرده است، شناسایی و دیروز به پلیس فتا احضار شد.
🔸خانم ۲۲ ساله ای که عامل اوامر دیگران است و برای بخشی از سازمان و همچنین دو تا از برنامه های سیما، (به صورت پاره وقت و یا پروژه ای) کار رسانه ای می کرده و با تعداد زیادی از صفحات اینستاگرام و کانال های تلگرام در ارتباط است. این ها تاسف ما را بیشتر کرد!
🔹عجیب تر آنکه پس از احضار ایشان، یکی از مجری های مشهور شبکه یک که سابقه دوستی هم با هم داریم و یکی از همان دو برنامه ایست که این خانم برایش کار میکرده، تماس گرفت و خواست پادرمیانی کند.
می گفت یکی از عوامل ما اشتباهی کرده شما گذشت کنید. گفتم اگر آن خانم، شخصی که به او پول داده و خبر جعلی ساخته و ارسال کرده را معرفی کند با ایشان کاری نداریم.
گفت شما فرض کن آن فرد من بوده ام. من گردن میگیرم!
🔸نهایتا و پس از کمی صحبت، گفت بله زبان روزه دروغ نمی گویم کار من نبوده ولی کار فردی بوده که شما هم می شناسی و چون من با او رفاقت دارم و فردی داخل سازمان است و من با او نان و نمک خورده ام، می خواهم گردن بگیرم تا مسأله حل شود!
🔹امیدوارم حراست سازمان صدا و سیما زودتر از دادگاه، فرد و یا دستگاه خاطی را در داخل سازمان (در صورت صحت اظهارات این مجری محترم) مشخص و تنبیه نماید.
🔸باید مشخص شود که چه کسی و یا چه دستگاهی (احتمالاً در داخل صدا و سیما) خبر جعلی و تهمت هزینه کردن دویست میلیون تومان توسط این دو برنامه انقلابی علیه سازمان را ساخته و برای انتشار این دروغ به کانالها پول داده است. چه کسی خبر جعلی سوء استفاده ثریا و جهان آرا از خانواده شهدا و انصراف خانواده شهدا از حمایت از این دو برنامه را در بهمن ماه سال قبل با پول دادن به رسانه ها منتشر کرده است؟! پاسخ به این سوالات و شفاف سازی با مردم طبیعتا خیلی از چیزها را مشخص می کند.
🔹خانواده شهدا هم پیام می دهند و پیگیر نتیجه شکایت ما هستند.
ما از شکایتمان عقب نمی نشینیم و در عین حال، اشتباه و بداخلاقی احتمالی یک نفر و یا یک بخش از سازمان را به حساب همه مدیران محترم سازمان نمی نویسیم، اما انتظار برخورد جدی و شفاف سازی داریم.
🔹 #شبکه
🔸 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید👇👇
🆔 eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
990217_حق کارگران.mp3
870.5K
🎙 بشنوید | رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مجموعههای تولیدی بهمناسبت «هفته #کارگر»
🔻یکی از نکاتی که در باب کارگران و به مناسبت هفته کارگر خوب است روی آن تکیه بشود، مسئله رعایت حق #نیروی_کار است.
🔹حقوق طبیعی نیروی کار باید رعایت شود. یعنی #دستمزد_عادلانه، پرداخت منظم و بدون تأخیر، ثبات اشتغال یعنی #امنیت_شغلی -که بنده روی این امنیت شغلی هم سالهای قبل تأکید کردم- که این یکی از مسائل بسیار مهم است. بعضی از آقایانی که صحبت کردند اشاره کردند که هیچ نیروی کاری را در این مدت از کار منفک نکردند این بسیار کار خوبی است. بسیار روش خوبی است.
🔹مسئله بیمه، مسئله آموزش، مسئله خدمات رفاهی و مسئله بهداشت و درمان؛ اینها چیزهایی است که جزو حقوق کارگران است و این وظایف طبیعی کارفرماست.
🔺البته اگر اهتمام بیشتری نسبت به کارگر انجام بگیرد مثل این که نیازهای خانواده مورد مراعات قرار بگیرد یا آموزش فرزندان یا ازدواج و امثال این کارها طبعا تأثیر بیشتری در ارتباط و التیام بین کارگر و کارفرما خواهد داشت که کار مبارک و خوبی است. (۹۹/۲/۱۷) باتشکر از بدونسانسور
@schoolofeconomics
💥👈 یک سؤال مهم درباره #بورس و #سهام_عدالت
👌دوستان عزیز متشرع و نوعدوستان آزاده!
🔹آیا سهام شرکتهایی که به دلالی و بورسبازی میپردازند، حلیت دارد؟
🔹آیاراضی میشوید درحرامخواری برخی شرکتهای بورسی سهیم شوید!
🔹آیا میپسندیدکه بادلالان وسفتهبازان وبورسبازان حرفهای،سهیم شوید؟
🔹آیا دنیا ارزش اختلاط مال شما به باطل و حرام و سُحت را دارد؟
👈مثلا سهام برخی شرکتهای سرمایهگذاری بانکهای بیوجدان خصوصی که حدود هفتاد در صد نقدینگی رهای کشور را به وجود آوردهاند و با دلالی و سفتهبازی، سرمایه خود را زیاد میکنند، حلال است؟ آیا با خود اندیشیدهاید که چگونه در غرب، شرکتهای سرمایهگذاری اصلی، همه صهیونیستی هستند و از اسلحهسازان و فاسدان هالیوود هم پولدارترند؟
😳 آیا این پولها خوردن دارد و سهامش خریدنی است؟ پس فرق ما با دنیاطلبان صهیونیست یهودی، فقط بر سر اسم و نژاد باشد!
😏لطفا فکر کنید که فردا باید پاسخگوی خدا و حقالناس مردم باشیم!
👈 لطفا به #بورس هجوم نبرید. اگر میتوانید، کمک به تولید واقعی کنید؛ اگر هم وارد شدید، حتما آموزش اقتصادی و فقهی ببینید که کسی نتواند کلاه بر سرتان بگذارد و شما هم، خدایناخواسته، غافلانه بر سر دیگران....
👈 و یک نکته دیگر، آنکه: افرادی که بدون علم و تجربه، اموال و سرمایههای خود را فروخته و وارد #بازار_سرمایه میشوند، اگر بر روی مال خود #قمار نمی کنند؛ دقیقا چه میکنند؟ مواظب باشیم که سفتهبازان حرفهای، در بورس، مانند کفتار، به انتظار سهم گوشت آهوبچگان ناز و بیتجربه نشستهاند!
🔸 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید👇👇
🆔 eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
🔴جناب تاجزاده
با سلام
قبل از انتخابات ۹۶ گفتید اگر روحانی نبود، قیمت پراید به ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان، دلار به ۱۲ هزار تومان و سکه به سه میلیون تومان میرسید.
خواهشمند است اکنون نظرتان را درباره پراید ۹۰ میلیونی، دلار ۱۶ هزارتومانی و سکه ۶.۵ میلیونی بفرمایید. /امیرحسین ثابتی
@schoolofeconomics