چه آمریکا باشد چه نباشد؛
انقلاب اسلامی در انجام رسالت الهی خود در تداوم نهضت انبیاء باید با تکیه و پایبندی به اصول و مبانی(مثل قسط و عدالتمحوری، ظلمستیزی، مردمسالاری و...)، و حرکت در «صراط مستقیم» و توحیدی، سرانجام به دست صاحب اصلی خود برسد. همانطور که دشمنان بینقاب و رویاروی خارجی، با همه ترفندها و توطئهها نتوانستهاند ماهیت و سیرت انقلاب را تغییر دهند و به تعبیر رهبر انقلاب آن «در هاضمه قدرتها و جریانهای سیاسی مسلط هضم شود»، ولاجرم نتوانستند بزرگترین سرمایه و پشتوانه این انقلاب یعنی «مردم» را از آن بگیرند باید با هشیاری و بصیرت کامل(که بیش از هر چیز در گروی تبعیت از رهبری است) اجازه نداد انقلاب به آفات درونی که بنابر تجربه تاریخ- خاصه در تاریخ اسلام- خطرناکتر از دشمن خارجی است مبتلا شود و کسانی و گروههایی از داخل دانسته و نادانسته پروژه ناکام دشمن را دنبال کنند و ماهیت و سیرت انقلاب را به دست منافقان و خوارج زمان با حربه «ایستایی و تحجر» و یا به وسیله تبلیغات و القائات غربزدگان و هویت باختگان با «شعار پیشرفت و مدرن شدن»! و... از «درون» تحریف و منحرف کنند و به هدف نهایی خود که جدایی میان «مردم» و «انقلاب» است برسند.
هدایت شده از معیار
💠🍁
🍁
❇️ دولت انقلابی(1)
💠موضوع: چیستی دولت انقلابی
✍️ اشکان گل افشان
🔸🌺🔹
🔻برای روشنتر شدن ابعاد مختلف دولتی با نشان انقلاب اسلامی، لازم است تعریفی مشخص از آن ارائه شود. دولت انقلابی؛ دولتی برخوردار از روحیه جهادی، با نشاط و پر تلاش و دارای انگیزه جهت حل مشکلات کلان کشور است.
🔹 چنین دولتی در بزنگاههای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و بینالمللی به جای بهانه تراشی برای فرار از مسئولیت، از تمامی ظرفیتهای موجود کشور و محیط پیرامونی آن برای رفع موانع حرکت نظام جمهوری اسلامی به سمت اهداف مادی و معنوی خود، بهره میبرد. باید توجه داشت که در منطق سیاسی رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی؛ جوان گرايی در تقابل با شايستهسالاری نيست.
🔸نباید با تاكيد بر جوانگرایی، شایستگان را حذف کرد و يا امور را به دست جوان کمتجربهتری سپرد که فاقد شايستگي و تخصص لازم برای پیشبرد امور کلان کشور هستند. بدون شک نگرش رهبری بر سپردن امور به جوانان شايسته و صاحب صلاحيت است و بايد نسبت به اين شاخص دقت لازم را داشت تا نسخه اتخاذ شده به فساد و ناکارآمدی بیشتر منتهی نشود.
🔹در تعریف رکن انقلابی بودن عبارت دولت باید بیان کرد که بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب، دولت حزباللهی عبارت است از: «دستگاه مدیریتی تحقق ارزشها و مسئول اجرای قانون اساسی که ارکان مختلف آن معتقد به اصول و مبانی انقلاب اسلامی باشد.» به عبارت دیگر پشتوانه چنین دولتی، اعتقاد به مبانی ناب و قاطع حکومت اسلامی است و دغدغه اصلی این دولت حل مسائل مردم و انقلاب اسلامی بر اساس نظامات برآمده از اندیشه اصیل انقلاب اسلامی است.
🔺طبق بیانات آیت الله خامنه ای اگر دولت از خصیصه «روحیه انقلابی و اسلامی عمیق» بهرهمند باشد، تمام برنامهها و اهداف آن دولت در حوزههای روبنایی جامعه مثل اقتصاد تحقق میپذیرد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#دولت_انقلابی
#معیار
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💠🍁
🍁
بــارش بـــارانے✨
یــار خراســـانے✨
اے اشــتر ثـانے✨
قاسـم سلیمانے✨
#حاج_قاسم
🔴 هجوم به رهبری نتیجه سکوت خواص است!
🔹وقتی اصحاب سکوت کردند و صدای اعتراض فقط از خانه فاطمه سلامالله علیها بلند بود تصمیم گرفتند آن صدا راخفه کنند. حالا هم وقتی بزرگان و خواص در برابر فساد و ناکارآمدی این دولت سکوت میکنند و رهبری مجبور است نسبت به کوچکترین مسائل هم ورود و اعتراض کند تصمیم میگیرند او را تحت فشار قرار دهند!
🔸وقتی آقایان حاضر به مبارزه علنی و روشن با ناکارآمدی و فساد نیستند و اگر جایی صدایشان بلند شود بوی جناحی میدهد، معلوم است نوک پیکان انتقادات به سمت ولی جامعه نشانه میرود. حتی بعضاً دلسوزان نظام و دلسوزان مردم هم توان تفکیک ندارند و نسبت به ولی جامعه دچار ابهام میشوند.
🔹درس #فاطمیه این است که منتظر اشاره ولی نباشید. به وظیفهتان عمل کنید. سکوت نکنید. خطراتی که جامعه را تهدید میکند ببینید! اگر اسلام سیلی خورد شاید تا صدها سال کسی جرات نکند بگوید اسلام برای مدیریت جامعه راهکار دارد! طرح دارد! برنامه دارد! این دولت غیراسلامی به اسم اسلام تمام میشود!
هوالکریم
آیت اله رئیسی متشکریم
اول صبحی شارژ شوید🌹🌷🤛🤜🏼
محاکمه ۴ همسر😉
حکم تعقیب کیفری خریداران شرکت الکتریک رشت به اتهام اخلال در نظام تولید کشور پس از طی فرآیند دقیق حقوقی و کیفری، تقدیم دادسرای عمومی و انقلاب رشت گردید.
این شرکت در سال ۱۳۸۳ در حین تولید و اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر کارگر داشت ،
به ۴ نفر از همسران مقامات که فاقد هرگونه سابقهای در تولید و صنعت بودند ، به مبلغ کمتر از یک میلیارد و هشتصدمیلیون تومان واگذار شد.
خریداران این شرکت متعهد و ملزم به ادامه تولید و اشتغال کارگران شده بودند،
اما بلافاصله شرکت را تعطیل و نسبت به فروش بخشی از اراضی شرکت اقدام کردند .
ارزش افزوده املاک این شرکت، مبلغی بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد میشود.
خانمها خیرالنساء عسگریان همسر غلامحسین کرباسچی، فاطمه صدیقیان همسر عبدالله نوری، گیتا شاهنواز همسر غلامرضا قبه و سوده جبلی دختر باجناق کرباسچی افرادی هستند که کارخانه بزرگ رشت الکتریک به آنها فروخته شده بود.!
ان شااله زمینه سازان ظهور 🤲
علی برکت اله
۱ بهمن ۹۹