7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🇮🇷🌹ابرگروه افسران جنگ نرم جهادتبیین گیلان
🙏سلام دوستان گروه محترم: امروز:سه شنبه8ابان1403سالروزشهداوارشیو و وقایایع8سال دفاع مقدس🙏
👈دوازده ابان سالروز شهادت بسیجی شهید سید روح الله عجمیان
متولد ۲۰ بهمن سال ۱۳۷۴ در کوهدشت لرستان و از بسیجیان حوزه ۴۱۷ شهدای کمالشهر کرج بود که سابقه عضویت ۱۲ ساله در بسیج را داشت. وی در منطقه خرمدشت کرج در اثر جراحت شدید ناشی از حمله آشوبگران به وی با ضربات چاقو به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
پنجشنبه ۱۲ آبان سال ۱۴۰۱ ساعت ۱۰ صبح سید روح الله عجمیان که کارگر گچکار است آماده رفتن به محل کار میشود. لحظاتی پیش از رفتن دوستانش در بسیج خبر میدهند اغتشاشگران میخواهند در کمالشهر کرج بلوا ایجاد کنند و فضا برای مردم عادی ملتهب میشود و کار به ناامنی کشیده خواهد شد. روحالله سریع به همراه دیگر دوستانش به این منطقه میروند تا با مدیریت فضا از ایجاد ترافیک و درگیری جلوگیری میکنند.
سرانجام پیکر این سرباز مکتب روحالله همانجایی دفن میشود که خودش وصیت کرده بود. پدرش میگوید: «روحالله با دوستانش به مزار شهدای مدافع حرم در حرم امام زاده محمد میرود و میگوید مرا کنار اینها دفن کنید. دوستانش میخندند و میگویند حالا شهادت کجا بود؟ میخواهی بروی سوریه؟ او دیگر حرفی نمیزند. چهار روز بعد پیکرش همان جایی که گفته بود به خاک سپرده شد
🏴روحش شادوراهش پررهرو باد🏴
🙏به کانال سردارشهیدحسین املاکی،و ابرگروه افسران جنگ نرم جهادتبیین گیلان
https://eitaa.com/Servantmartyrs1
🌹
https://eitaa.com/joinchat/3490840872C4c198b8b81
#سالروز_شهدا_و_آرشیو_و_حوادث_هشت_سال_دفاع_مقدس
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🎥🔴ابرگروه افسران جنگ نرم جهادتبیین گیلان
🙏سلام دوستان گروه: امروزسه شنبه8ابان ماه1403تقویم تاریخ امروز🙏
👈سالروزرحلت شاعرمعروف قیصر امینپور(دزفول)
در ۲ اردیبهشت ۱۳۳۸ در گُتِوَند به دنیا آمد. پدرش مرادعلی نام داشت. دوره راهنمایی و متوسطه را در مدرسهٔ راهنمایی دکتر معین و آیتالله طالقانی در دزفول گذراند و در سال ۱۳۵۷ در رشتهٔ دامپزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شد، ولی پس از مدّتی از تحصیل در این رشته انصراف داد.
قیصر امینپور، در سال ۱۳۶۳ بارِ دیگر، اما در رشته زبان و ادبیات فارسی به دانشگاه رفت و این رشته را تا مقطع دکترا گذراند و در سال ۱۳۷۶ از پایاننامهٔ دکترایِ خود با راهنماییِ محمدرضا شفیعی کدکنی با عنوان «سنّت و نوآوری در شعرِ معاصر» دفاع کرد. پایاننامهٔ وی در سال ۱۳۸۳ و از سویِ انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شد.
او در سال ۱۳۵۸، به همراه سید حسن حسینی از جمله شاعرانی بود که در شکلگیری و استمرار فعالیتهای واحدِ شعر حوزه هنری تا سال ۱۳۶۶ تأثیرگذار بود. وی طی این دوران؛ مسئولیتِ صفحهٔ شعرِ هفتهنامهٔ سروش را بر عهده داشت. او اولین مجموعهٔ شعرِ خود را در سال ۱۳۶۳ منتشر کرد. اولین مجموعه او «در کوچه آفتاب» دفتری از رباعی و دوبیتی بود و به دنبال آن «تنفسِ صبح» تعدادی از غزلها و حدود بیست شعر نیمایی را در بر میگرفت که البته بعضی —به اشتباه—
🙏به کانال سردارشهیدحسین املاکی،و ابرگروه افسران جنگ نرم جهادتبیین استان گیلان: بپیوندیدسپاسگزارم
https://eitaa.com/Servantmartyrs1
🌹
https://eitaa.com/joinchat/3490840872C4c198b8b81
#تقویم_تاریخ_امروز_سه_شنبه_توسط_گوینده_علیرضا_علیا