فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر معظم انقلاب: دولتیها نگویند تحقق رشد ۸ درصدی نمیشود
🔹تعدادی از صاحبنظران برای تحقق رشد ۸ درصد اقتصاد، ظرفیتها و تواناییها را شناسایی، طرحهای سرمایهگذاری را تعریف و راهحل مشکلات را احصاء کردهاند.
🔹مسئولان دولتی باید جدّاً دنبال و این موارد را اجرا کنند؛ نگویند نمیشود و به فلان قدر سرمایهگذاری خارجی نیاز دارد که معلوم است تحقق نمییابد.
🔹در این پیشنهادها تحقق رشد به امر نشدنی معلّق نشده است.
کانال خبری گلستان شهدا👇
https://eitaa.com/joinchat/2860187648C196c18fab1
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیام عروس شهید اسماعیل هنیه در روز پیروزی: امروز روزی است که هر کسی که روی شکست غزه و شکست اقتدار فرزندان غزه شرط بست، رسوا میشود...
@foreverpalestinemedium
از عراق چه خبر؟
همانطور که میدانید فشار بینالمللی علیالخصوص از سوی ترامپ بر دولت سودانی وارد شده که باید فصائل مقاومت منحل و خلع سلاح شوند؛ از سویی دولت با این فشارها مواجه است و اسرائیل در کمین است و از سوی دیگر خطر بازگشت داعش و همچنین سختی کار انحلال فصائل وجود دارد.
در همین خصوص، چند روز پیش جلسهای به میزبانی محمد شیاع السودانی با حضور فالح الفیاض، ریاست ستاد حشد، شیخ اکرم الکعبی، حاج ابوحسین الحمیداوی، فرماندهی کتائب حزبالله و حاج ابوآلا الولائی، فرماندهی کتائب سیدالشهدا برگزار شده است. هدف، یافتن ساز و کارهایی برای عبور از این موضوع است.
پیشنهاد شخص سودانی این بوده که هر سه نیروی فوق منحل شده و در حشدالشعبی ادغام شوند. در واقع ۶۰ درصد نیروهای گروههای مقاومت عراقی در حشد هستند به جز این سه گروه که ساختاری جداگانه دارند و خود کتائب حزب الله زرادخانهای به اندازه یک ارتش دارد.
در این جلسه شیخ الکعبی با این پیشنهاد مخالفت کرده است. اکنون دولت و فصائل در حال رایزنی برای رسیدن به فرمولی هستند که این مشکل حل شود که همچنان جدیترین پیشنهاد روی میز، ادغام این سه گروه در حشدالشعبی که خود حشد زیر نظر دولت عراق است، میباشد.
در خصوص موضع ایران ما، در دو سفری که حاج اسماعیل به عراق داشته، سردار قاآنی تاکید کرده که موضوع فوق یک موضوع عراقی است و تهران در این زمینه دخالت نمیکند اما نظر ایران، لزوم پیروی فصائل از دولت است که این موضوع در سفر سودانی به تهران نیز گفته شد.
به نظر میرسد به زودی ساز و کاری اجرایی شود که در آن گروههای عراقی به کلی از رویارویی نظامی یا حتی صحبت رسانهها درباره آنها دور میشوند. کم و کیف این ساز و کار در حال مذاکره است.
🌐 پرسمان سیاسی
👈 پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز | لینک کانال را برای دوستان خود ارسال کنید.
لینک کانال "پرسمان سیاسی" 👇
┏━━ °•🖌•°-----------━━┓
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae534bfd
┗━━ °•🖌•°-----------━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥سخنان عجیب ظریف بر ضد دولت در اجلاس داووس:با اینکه حجاب قانون است اما آقای پزشکیان قول داده بود به قانون عمل نکند ، اگر در خیابان های تهران قدم بزنید زنان بدون حجاب را میبینید ،ما داریم در مسیر درست حرکت میکنیم!
✍تا کی باید هزینه سازی جناب ظریف تحمل بشه الله اعلم!!!!
✍ #چریک_انقلابی
📌به کانال #چریک_انقلابی بپیوندید 👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2400125148C641b5bf1ba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف کارشناس ضد ایرانی تلویزیون وزارت خارجه آمریکا به توانایی و درایت رهبر انقلاب در خنثی کردن توطئه غرب علیه ایران!
✍🏻بمیرید از این عصبانیت....
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
⭕️ بیانیهی حضرت آیت الله وفسی در پی اظهارات عجیب آقای ظریف معاون غیر قانونی رئیس جمهور
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
متاسفانه باخبر شدیم معاون غیر قانونی رئیس جمهور ، آقای محمد جواد ظریف ، به صورت رسمی مطالبی را اعلان کردند که معنای آن، یک فاجعهی بزرگ و بیان مرگ و نابودی نظام مقدس جمهوری اسلامی است. بنابر گفته های این مقام رسمی دولت، سران سه قوه، علیه مقام معظم رهبری و قانون اساسی و نظام مقدس جمهوری اسلامی کودتا کرده اند و برخلاف قانون اساسی از مقام خود سوء استفاده نموده، قانون مصوّب لایحهی حمایت از خانواده ( حجاب ) را کنار گذاشته و کشف حجاب و برهنگیِ شورش زن زندگی آزادی را به رسمیت شناخته اند.
اولاً قانون اساسی هرگز چنین قدرتی را برای سران قوا مقرر نکرده است و چنین اختیاری نداشته و آنان به هیچ عنوان مسئولیت رهبری نظام را ندارند.
ثانیاً امام خامنهای - مد ظلّه العالی - رعایت حجاب را واجب شرعی و به لحاظ قانونی آنرا حتی برای غیر مسلمانان، واجب الاطاعه اعلان فرمودند.
اگر سران قوا مطالب فرد مذکور را تایید میکنند، باید در پیشگاه مردم به سبب سوء استفاده از قدرت، محاکمه و مجازات شوند و اگر آن را تکذیب مینمایند باید آقای ظریف به سبب نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی محاکمه و مجازات گردد.
حامد وفسی
۳ بهمن ۱۴۰۳
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
هدایت شده از GOLZAR1404
حماس جزئیات جدیدی از توافق آتشبس را فاش کرد
🔹در روز هفتم پس از اجرای توافق آتشبس، پس از پایان عملیات تبادل اسرا در این روز، نیروهای اشغالگر به اشغال محور خیابان الرشید (البحر) پایان و از آن عقبنشینی کرده و به آوارگان فلسطینی اجازه داده میشود که بدون حمل سلاح و بدون بازرسی از جاده الرشید به مناطق شمالی بازگردند و آزادی عبور و مرور میان مناطق جنوبی و شمالی غزه نیز تضمین میشود.
🔹همچنین اجازه داده خواهد شد که همه خودروها، پس از بازرسیهای لازم در شمال محور نتساریم تردد کنند. در بیست و دومین روز توافق، نیز آوارگان در داخل غزه بدون بازرسی از خیابان صلاح الدین به شمال غزه باز خواهند گشت.
مرحله نخست توافق آتشبس در غزه، از صبح نوزدهم ژانویه وارد فاز اجرایی شد و به جنگ ۱۵ ماهه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه پایان داد. این مرحله از توافق ۴۲ روزه است و در صورت پایبندی طرفین به تعهدات خود، وارد مرحله دوم و سوم خواهد شد که جزئیات آن در مذاکرات بعدی مشخص خواهد شد.
🔹پیشتر رسانههای اسرائیلی در خصوص جزئیات این توافق اعلام کرده بودند مرحله نخست آتشبس، شامل خروج تدریجی نیروهای اسرائیلی از مرکز غزه و بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال غزه خواهد بود.
🔹ورود روزانه ۶۰۰ کامیون کمکهای بشردوستانه از جمله ۵۰ کامیون حامل سوخت در طول مدت آتشبس به غزه از دیگر بندهای این توافق بود و قرار است که از این تعداد، ۳۰۰ کامیون به شمال غزه اعزام شود.
🔹همچنین قرار است که حماس، ۳۳ اسیر اسرائیلی (حداقل ۳ اسیر در هر هفته) شامل تمام زنان، کودکان و مردان بالای ۵۰ سال را آزاد خواهد کرد. ابتدا اسرای زن و افراد زیر ۱۹ سال و سپس مردان بالای ۵۰ سال آزاد خواهند شد. آزادی گروگانها از طریق صلیب سرخ انجام میشود و حماس مکان ملاقات در داخل غزه را به کمیته بینالمللی صلیب سرخ اطلاع خواهد داد/خبرگزاری فارس
هدایت شده از Ghazanfari
انقلاب اسلامی از منظر رویکردها و عملکردها - Copy.pdf
1.43M
این متن که خلاصه یک کتاب مطالعاتی است را به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی نوشتم؛ با عنوان بررسی دستاوردهای انقلاب اسلامی از منظر رویکردها و عملکردها. قضاوت حقیر درباره این متن لطفی ندارد و مصداق آن ضربالمثل است که گفت «مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید» است. اما دوستانی که الگوی و روش تبیینی حاکم بر این متن را در فضاهای گوناگون ارائه کرده اند اطلاع دادهاند که سخنرانی و دفاع آنها از انقلاب اسلامی از نگاه مخاطب واقع بینانه بوده و تا حدودی همراهی مخاطب و مخصوصا نسل های جدید را به همراه داشته است. مطالعه این متن را به دوستان عزیز پیشنهاد میکنم.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
🔺الجریده: پسر نتانیاهو میخواست پدرش را خفه کند
رسانه کویتی:
🔹پسر نتانیاهو به پدرش حمله کرد و او را به زمین انداخت و سپس تلاش کرد او را خفه کند.
🔹پرسنل حراست نخست وزیری زمانی که صدای فریاد را شنیدند، مجبور به مداخله شده و آن دو را جدا کردند.
🔹سپس یائیر به مقر اطلاعات داخلی شاباک طی چند روز انتقال یافت و بعد از آن، به ایالات متحده تبعید شد.
🔹علت این بحث و مشاجره مخالفت او و مادرش ساره با نحوه تعامل نتانیاهو با بحران تظاهرات علیه اقدامات قضایی و تمایل نتانیاهو برای تفاهم با مخالفان بود.
@Tabnak
🔰 از دست دوستان، فریاد! (۱)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸هفته اول تیرماه 1403 روزهای پرهیجان انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری ایران بود. با نزدیک شدن به زمان انتخابات در 8 تیر 1403 «مسعود پزشکیان» روز به روز در اکثر نظرسنجیهای معتبر بالاتر میآمد و در روزهای آخر با اختلافی اندک بالاتر از همه رقبایش قرار گرفت.
🔸5 تیر 1403 فقط سه روز به برگزاری دور اول انتخابات مانده بود که رهبر انقلاب در دیدار با مردم به مناسبت عید غدیر در توصیه به نامزدهای انتخابات گفتند: «با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفّق شدید و توانستید مسئولیّتی به دست بیاورید، کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرّهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرّهای زاویه داشته باشد، او به درد شما نمیخورد؛ او همکار خوبی برای شما نخواهد بود. آن کسی که دلبسته آمریکا باشد و تصوّر کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، او برای شما همکار خوبی نخواهد بود، او از ظرفیّتهای کشور استفاده نخواهد کرد، او خوب مدیریّت نخواهد کرد؛ آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنائی قرار بدهد، برای شما همکار خوبی نخواهد بود.»
🔸10 روز بعد «مسعود پزشکیان» توانسته بود ابتدا به همراه «سعید جلیلی» با اختلاف حدود 900 هزار رأی به دور دوم انتخابات رفته و در نهایت با کمتر از 3 میلیون رأی بیشتر از رقیب خود، چهاردهمین رئیسجمهور ایران شود. حدود دو هفته بعد، او نه در قامت رئیسجمهور که در کسوت نمایندگی مجلس به همراه همکاران سابقش در مجلس شورای اسلامی، 31 تیر 1403 به دیدار رهبر انقلاب رفت. رهبری در آن دیدار تشکیل کابینه چهاردهم را «مسئولیت مشترک» مجلس و رئیسجمهور منتخب دانستند و برای انتخاب مسئولین کشور خطاب به آقای پزشکیان و دیگر نمایندگان مجلس توصیه کردند: «آن کسی را باید میداندار کرد که «امین» باشد، «صادق» باشد، «متدیّن» باشد، از بُن دندان «معتقد به جمهوری اسلامی و به نظام اسلامی» باشد.
🔸«ایمان» یک شاخص مهم است. «امید به آینده»، نگاه مثبت به افق، یکی از شاخصهای مهم است. به آنهائی که افق به نظرشان تاریک است و [معتقدند] کاری نمیشود کرد، نمیشود مسئولیّتهای اساسی و کلیدی داد. «تشرّع»، متشرّع بودن، یکی از معیارهای مهم است. «اشتهار به پاکدستی و صداقت» یک معیار است.»
🔸یک هفته بعد در مراسم تنفیذ حکم ریاستجمهوری «مسعود پزشکیان» باز هم رهبر انقلاب «انتخاب همکاران خوب» را تذکر دادند و با شمردن ظرفیتهای فراوان کشور گفتند: «ما میتوانیم کارهای بزرگی را به اتّکاء این منابع انسانی و ثروت انسانی و ثروت طبیعی انجام بدهیم؛ شرطش این است که همّت بلند داشته باشیم، کارها را بجد دنبال کنیم و همکاران خوبی را انشاءالله انتخاب کنیم.»
🔸ماه بعد در 6 شهریور 1403، دیگر هیئت دولت چهاردهم کاملا مشخص شده بود که آقای پزشکیان به همراه وزرای کابینه خود به دیدار رهبر انقلاب رفت. اگرچه کار انتخاب وزیران دولت چهاردهم به پایان رسیده بود اما آقای رئیسجمهور و همکارانش همچنان مشغول تغییر و تحول و انتخاب دیگر مدیران ارشد دولتی بودند. رهبری در این دیدار باز هم درباره انتخاب همکاران مناسب هشدار دادند و با اشاره به سخنان رئیسجمهور درباره رجوع به کارشناسان برای تصمیمگیری، گفتند: «بنده تأیید میکنم و بر کار کارشناسی تأکید میکنم، منتها یک نکتهای اینجا وجود دارد در انتخاب کارشناس: گاهی اوقات، در مواردی، تهنشینهای ذهنیِ غلطِ یک کارشناس، با ادبیّات کارشناسی به میدان میآید، با لباس کارشناسی به میدان میآید، آنوقت مشکل درست میکند و آن نظرات غلط حاکم بر ذهن آن کارشناس را یا خصوصیّات اخلاقی او را به شما تحمیل میکند... خُلقیّات یک کسی که طرف مشورت ما است، میتواند در رأی مشورتی او اثر بگذارد و کار دست ما بدهد. بنابراین، مواظب باشیم از کارشناسی استفاده کنیم که مؤمن باشد، صادق باشد، به توانمندی داخلی و ملّی کشور معتقد باشد، سرمایههای ملّی را بشناسد. از کارشناسهایی استفاده نکنیم که دنبال نسخههای نسخشده خارجیاند.»
🔸رهبر انقلاب طی دو ماه، چهار مرتبه (به طور میانگین هر دو هفته یک بار) و به تفصیل درباره لزوم بهرهگیری از «همکاران خوب» به دولت تازهکار چهاردهم «تذکر علنی» دادند و مسلما این توصیهها در جلسات هفتگی غیرعلنی با رئیسجمهور نیز وجود داشته است. این میزان از تکرار یک تذکر میتواند حاکی از دغدغه رهبری در این زمینه برای دولت چهاردهم باشد. دغدغهای که مثل همیشه درست و بهجا بوده است چرا که طی ماههای گذشته از آغاز به کار دولت چهاردهم شواهدی از تأثیر منفی اطرافیان بر رئیسجمهور دیده میشود.
🔻ادامه دارد...
https://eitaa.com/seyedjalalhoseyni
🔰 از دست دوستان، فریاد! (۲)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸بامداد 10 مرداد 1403 بود که رژیم صهیونیستی «اسماعیل هنیه» میهمان عزیز جمهوری اسلامی ایران را که برای شرکت در مراسم سوگند ریاستجمهوری آقای پزشکیان به ایران سفر کرده بود، در تهران ترور کرد و به شهادت رساند. «مسعود پزشکیان» همان روز پیامی به مناسبت شهادت او منتشر کرد و در آن وعده پاسخی «زودهنگام» به این ترور داد: «جمهوری اسلامی ایران در پاسداری از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی و عزت و اعتبار خود کوتاهی نخواهد کرد و رژیم صهیونیستی به زودی نتایج اقدام بزدلانه و تروریستی خود را خواهد دید.» وعده «به زودی» آقای رئیسجمهور اما بیش از 60 روز طول کشید؛ به نظر میرسید شخص یا اشخاصی، «مسعود پزشکیان» را در واکنش «زودهنگام» به ترور رژیم صهیونیستی مردد کردهاند. آقای پزشکیان خودش 8 مهر 1403 و پس از اعلام خبر شهادت سید مقاومت؛ در این زمینه گفت: «ادعاهای سران آمریکا و کشورهای اروپایی نیز که در ازای عدم پاسخ ایران به ترور شهید هنیه وعده آتشبس میدادند، تماما دروغ بود و فرصت دادن به چنین جنایتکارانی صرفا آنها را در ارتکاب به جنایات بیشتر جریتر خواهد کرد.» ظاهرا برخی اطرافیان آقای پزشکیان با ارائه نظرات و تحلیلهای خوشبینانهشان، او را نسبت به وعده اروپا و آمریکا امیدوار کرده بودند.
🔸27 خرداد 1403 «مسعود پزشکیان» هنوز به ریاستجمهوری نرسیده و سرگرم تبلیغات انتخاباتیاش بود که به عنوان نامزد چهاردهمین دوره ریاستجمهوری ایران در برنامه «صف اول» رسانه ملی حضور یافت و شعار دولت خود را «برای ایران بر اساس حق و عدالت» اعلام کرد: «شعار دولت من برای ایران با ایرانیان بر اساس حق و عدالت است». نهم مرداد، دو روز پس از تنفیذ حکم ریاستجمهوریاش اما شعار دولت بر خلاف نظر اولیه آقای پزشکیان به چیز دیگری تغییر یافت: «دولت وفاق ملی». ظاهرا باز هم شخص یا اشخاصی توانسته بودند نظر او را تغییر دهند. این تغییر نظر به این دلیل قابل تأمل بود که شباهت زیادی به طرح «آشتی ملی» یکی از سرکردگان آشوبهای 1388 داشت. طرحی که پس از شکست آشوبها مطرح شد و خواستار به کارگیری عوامل آن آشوبها در صحنه سیاسی و مدیریت اجرائی کشور میشد.
🔸اطرافیان آقای پزشکیان اقدام به تئوریزه کردن شعار تازهساز «وفاق ملی» نیز کردند و با خرج بیتالمال برای آن همایش ترتیب دادند. رئیسجمهور اما باز هم در آن همایش با کنار گذاشتن متنهای از پیش آماده شده اطرافیانش، بیش از تأکید بر «وفاق ملی» بر «حق و عدالت» در برنامه خود تأکید کرد. اتفاقی که نشان میداد حرف اصلی «مسعود پزشکیان» برخلاف بازنمایی برخی همکارانش همان چیزی است که در 27 خرداد 1403 گفته بود.
🔸18 دی 1403 خبری منتشر شد که در رسانهها بسیار مورد توجه قرار گرفت و جنجال به پا کرد. «مسعود پزشکیان» در گفتوگو با شبکه آمریکایی NBC گفته بود: «ایران به طور اصولی آماده مذاکره با دولت دوم ترامپ است.» موضعی که به وضوح در تعارض با سخنان رهبر انقلاب بود. آقای پزشکیان چنین جملهای را در حالی بر زبان آورده بود که پیشتر سخنانی کاملا متضاد با این اظهارات را بیان کرده بود. او پس از خروج آمریکا از برجام به عنوان نایبرئیس اول مجلس شورای اسلامی طی نطقی در مجلس گفته بود: «ترامپ تمام تعهدات بینالمللی را راحت و یکطرفه زیرش میزند و اجرا نمیکند؛ بعد میگوید بیا با هم مذاکره بکنیم! تو که اهل مذاکرهای چرا همین [توافقی] که نوشتند را زیرش میزنی؟! آن وقت چنین آدمی میگوید ایران بیاید مذاکره بکند! ایران که مذاکره کرده؛ به تعهدش عمل کرده؛ از کجا معلوم ما دوباره با شما مذاکره کنیم؛ شما دوباره زیرش نزنید؟! در نتیجه با قاطعیت ما و همه انسانهایی که آزادند [و] آگاهند؛ در مقابل ظلم، ستم و قلدری خواهند ایستاد و خواهیم ایستاد و سر خم نخواهیم کرد.» این موضع اصولی و قاطعانه تفاوت فاحشی با سخنان آقای پزشکیان در گفتوگو با NBC داشت و به نظر میرسید این بار هم برخی همکاران اطراف رئیسجمهور با ارائه تحلیلهای غلط خود در پوشش کارشناسی؛ باعث این تغییر نظر شده بودند. این گمان وقتی بیشتر تقویت شد که متن کامل سخنان مسعود پزشکیان با شبکه NBC در اختیار رسانهها قرار گرفت. آقای پزشکیان در کنار این سخنان بحثبرانگیز و نادرست، نکات مهم و قابل توجهی نیز مطرح کرد بود اما اطرافیان او در دولت ترجیح داده بودند از میان تمام سخنان او موضوع «مذاکره با ترامپ» را بیرون بکشند و به مدت چند روز در رسانههای وابسته خود برجسته کنند.
🔻ادامه دارد...
https://eitaa.com/seyedjalalhoseyni
🔰 از دست دوستان، فریاد! (۳)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸اینکه نظرات یک فرد پس از بررسی، تأمل و مشورت بیشتر، تغییر کند اصلا عجیب و دور از ذهن نیست. آنچه در مورد مسعود پزشکیان نگرانکننده به نظر میرسد این است که مواضع قاطعانه و اصولی او غالبا پس از مشورت با اطرافیان به نفع طرفهای غربی و جریانهای داخلی وابسته به آنها تعدیل شده است.
🔸متأسفانه آنچه از شواهد بر میآید رئیسجمهور نه در معرض مشورتهای مثبت و سازنده که بیشتر در معرض مشورتهای مخرب و تضعیفکننده منافع ملی قرار دارد. این شرایط وظایف مهم نهادهای قانونی و نظارتی برای پالایش برخی اطرافیان آقای رئیسجمهور و کمک به او را بیش از پیش گوشزد میکند؛ اتفاقی که باید ماهها پیش رخ میداد اما با دلایل غیرموجه انجام نشد.
#یادداشت_روز
https://eitaa.com/seyedjalalhoseyni