🇮🇷 دوگانههای تخیلی نسازید!
🖊 حسین شریعتمداری
۱- یکی از مدعیان اصلاحات در مصاحبهای گفته است هرچه میزان مشارکت بالاتر برود و حضور مردم در انتخابات بیشتر باشد، شانس رایآوری نامزد جبهه اصلاحات بیشتر خواهد بود! مفهوم دیگر این سخن آن است که تودههای مردم، هوادار و طرفدار جبهه اصلاحات هستند! و رای آنها به سبد نامزد جبهه اصلاحات ریخته میشود! از این روی، هرچه حضور مردم در صحنه و مشارکتشان در انتخابات پیشروی بیشتر و گستردهتر باشد، نامزد مدعیان اصلاحات از رای فراوانتری برخوردار شده و شانس بیشتری برای نشستن بر کرسی ریاست جمهوری چهاردهم خواهد داشت! در این خصوص بخوانید!
۲- مگر تودههای مردم همان جمعیت انبوه چند ده میلیونی نیستند که در شهادت آن عزیز بزرگوار از عمق جان گریستند و ادامه راه و بینش و منش شهید رئیسی را به عنوان یک خواسته جدی و مقدس از مسئولان نظام و رئیسجمهور بعدی مطالبه کردند؟ آیا این تودههای مردم با این مشخصات به کسانی رای میدهند که به رئیسی عزیز تهمت میزدند، خدمات برجسته او را کتمان میکردند و پیشرفتهای معجزهگون دولت ایشان را وارونه جلوه میدادند؟!
۳- آقای پزشکیان، نامزد جبهه اصلاحات برای ریاست جمهوری چهاردهم در اولین مصاحبه تلویزیونی خود بهگونهای تلویحی بر ادامه راه دولت کنونی تاکید کردند ولی این سخن جناب ایشان با دیدگاه و روش و منش سیاسی کسانی که در ستاد انتخاباتی خود به کار گرفتهاند نه فقط همخوانی ندارد، بلکه در نقطه مقابل آن قرار داشته و متضاد نیز هست! آقای پزشکیان چگونه میخواهند با همراهی فلان جریان سیاسی و کسانی که بیشترین جفا و مخالفت آشکار با شهید رئیسی را داشتهاند، ادامهدهنده راه آن شهید مظلوم باشند؟ آیا این نکات روشن و بیابهام از نگاه تودههای دوستدار رئيسی پنهان مانده است و یا پنهان میماند؟! این جماعت همانها هستند که وقتی آقای روحانی در مسئولیت خود با ناکامی روبهرو شد، ایشان را «رحماجارهای»! نامیدند، مرحوم هاشمی را «عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای»! لقب دادند، عارف را «اصلاحطلب قلابی»! گفتند. کروبی را «یکدنده و سادهلوح» خواندند و... آقای پزشکیان مراقب باشید!
۴- در انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ بالاترین میزان مشارکت مردمی یعنی ۸۵ درصد رقم خورد ولی نامزد مدعیان اصلاحات با فاصله زیادی از رقیب خود عقب ماند. آنهم در حالی که علاوهبر صدها روزنامه و نشریه و رسانه مجازی، تمامی -تاکید میشود که تمامی- رسانههای فارسیزبان بیگانه نظیر بیبیسی، رادیو فردا، شبکه تلویزیونی VOA، رادیو زمانه، شبکه فارسیزبان دویچه وله، ایندیپندنت، تارنمای فارسیزبان وزارت خارجه اسرائيل و... مسئولان و مقامات رسمی آمریکا و اروپا نظیر اوباما، تونی بلر و... تمامقد به دفاع و حمایت از نامزد جبهه اصلاحات به صحنه آمده بودند. انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ نیز همینگونه بود.
... و در این باره گفتنیهای دیگری نیز هست که به بعد موکول میکنیم.
🇮🇷 هر دو مردان پرکار و جهادی انقلاب هستند، لکن در پایان مناظرات و در صورت عدم اجماع، نظرسنجی های معتبر به ما خواهد گفت که تمام آراء به سبد چه کسی باید ریخته شود تا اصلاح طلبان دولت روحانی را تکرار نکنند❗️گرچه به اجماع امیدواریم.
◾️شکل گیری دولت غیر همسو با مجلس انقلابی کنونی یعنی؛
◾️ ۴ سال بی ثباتی و هرج و مرج سیاسی و دوچندان شدن مشکلات اقتصادی❗️و جنگ قدرت با ارکان نظام⁉️
◾️ یعنی؛ کاسه گدایی جلوی آمریکا و اروپا و یهود گرفتن❗️
◾️یعنی معامله مولفه های قدرت با غرب، مثل هسته ای، موشکی، نفوذ منطقه ای، شانگهای، بریکس و پذیرش قواعد استثماری نظام سلطه‼️
◾️یعنی سازش، مذاکره، تسلیم و تداوم تحریم ها❗️
🇮🇷همگرایی ، انسجام و همرایی قوا بایکدیگر و با سایر ارکان؛ رمز پیشرفت و اقتدار خواهد بود و ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
«دکترمحمدجواد یاری»
تو ایتا جلیلی داره کابینه رو میچینه
تو اینستاگرام پزشکیان رأی آورده
تو بله قالیباف پیروز شد
تو روبیکا قاضیزاده چون خوشتیپتره انتخاب شده
تو توئیتر نظام سقوط کرده
تو تلگرام همه دارن یه همستر رو قلقلک میدن
😂😂😁
🔴روسیاهی ذات زغال است...
✅ دادگاه کانادا: "هواپیمای اوکراینی مطابق استانداردها پرواز نکرد"؛ شرکت هواپیمایی اوکراین غرامت بدهد.
🔸به یاد دارم بسیاری از چهرهها بعد از انتشار خبر سقوط هواپیمای اوکراینی هیچگونه واکنشی نشان ندادند و تنها وقتی سپاه مسئولیت حادثه را برعهده گرفت خود را ملزم به ادای احترام به بازماندگان حادثه دیدند!
🔸همانموقع میشد جانبدارانه بودن موضعگیریهایشان را بهوضوح دید، اما خب... عدهای ترجیح دادند دنبالهرو آنها بمانند.
🔸به حاکمیت تاختند، به دستاوردهای سپاه طعنه زدند، امنیت را به سخره گرفتند، نظام را دروغگو نامیدند، حتی از توهین به حاج قاسم هم کوتاه نیامدند، تا آنجا که حامد اسماعیلیون، یکی از بازماندگان حادثه تبدیل به یکی از راهبران فتنه ۱۴۰۱ شد.
حتی در برخی تولیدات هنری و مجموعهای مثل نون.خ هم به عامل حادثه طعنه زدند.
🔸اخیرا نتیجه دادگاه کانادا اعلام شد؛ "شرکت اوکراینی مقصر است و باید غرامت پرداخت کند."
🔸حالا اما خبری از این چهرهها و دنبالهروهایشان نیست.
🔸بهقطع اگر چنین اتفاقی در کشوری دیگر رخ داده بود کمترین کارِ آنان یقه دریدن و تمجید از رفتار مسئولینِ آن کشور در برعهده گرفتن مسئولیت حادثه و مدیریت فضا بود و خودتحقیری و زدن بر سر مسئولین داخلی.
📝 معصومه عمرانی
🔴 حجاب دختر شطرنجباز مشهدی مورد توجه رسانههای خارجی قرار گرفت.
🔹️مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی آلماتی قزاقستان از تاریخ ۲۱ خرداد با حضور بیش از ۱۵ تیم درحال برگزاری است و نمایندگان کشورمان نیز در این رقابتها حضور دارند.
🔹️نکته حائز اهمیت این مسابقات حضور اسماء حسنپور دختر خردسال تیم ملی بانوان ایران است که در بخش ردههای سنی با حجاب کامل اسلامی تمامی نگاهها و دوربینهای بینالمللی را به سمت خودش جلب کرده و باعث شد تا دوربینهای سالن مسابقات شطرنج آلماتی نگاه ویژهای به ملیپوش شطرنج کشورمان داشته باشند.
توجه توجه
هشدار هشدار
دوستان عزیز
همراهان گرانقدر
ولایتمداران ارجمند
شما را به تمام مقدسات
به خون مطهر شهدا
به سر بریده امام حسین سوگند می دهیم
به هرکدام از کاندیداهای انقلابی علاقه دارید داشته باشید وتا پای جان برای موفقیتش تلاش کنید اما مراقب باشید کاندید مقابل تان را تخریب نکنید
اختلاف بین شما یعنی آرزوی دشمن
اختلاف بین شما یعنی شکست جبهه انقلاب
اختلاف بین شما یعنی موفقیت رقیب غیر انقلابی
اختلاف بین شما یعنی روی کار آمدن کسانی که در دوم خرداد ۷۶ مطالبه ولنگاری داشتند وشعار مرگ بر خدا سر می دادند
اختلاف بین شما یعنی به قربانگاه رفتن حاج قاسم ، یعنی لبخند قاتلان شهید سلیمانی
و نهایتا روی کار آمدن جریان مفلوک و غربگرای اصلاحات
لطفا مراقب انشقاق باشید
لطفا مراقب ایجاد نفرت باشید
کاری نکنید که روز قیامت نتوانیم به روی شهدا نگاه کنیم
ابو سعید ابوالخیر روزی به حمام رفته بود. دلاک های حمام برای اینکه انعامی از مردم بگیرند، چرک پشت مشتری را به مقابل سینه او می آوردند تا نشان دهند خوب کیسه کشیده اند. ابوسعید زیر دست کارگر حمام نشست، پس از گذشت دقایقی دلاک چرک پشت ابوسعید را با کیسه جا به جا کرد و روی بازوی او قرار داد. ابوسعید نگاهی به چرک ها انداخت و چیزی نگفت. کارگر حمام خواست سر صحبت را باز کند، گفت: ای شیخ ! از جوانمردی برایم حرف بزن و بگو که جوانمردی چگونه است؟
شیخ گفت: جوانمردی این است که عیب و آلودگی مردم را در مقابل چشم آنها ظاهر نکنی! کارگر حمام از شنیدن پاسخ شیخ چنان خجلت زده و پشیمان گردید که به دست و پای ابوسعید افتاد و گفت: سالهاست که اشتباه می کردم و اکنون از کار خود پشیمان هستم و دیگر بر غفلت و نادانی خویش باقی نمی مانم. شیخ خوشحال شد و انعامی داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدنش خالی ازلطف نیست.
پنجشنبه ها و یک نهیب به خود.
این تذهبون؟ به کجا چنین شتابان!
بخوانید بعد قضاوت کنید
🇮🇷 پاسخ تخریب های مطرح در خصوص دکترقالیباف
1⃣ آیا حضور دکتر قالیباف در انتخابات خلاف قانون است؟
https://eitaa.com/ghalibaffan/7125
2⃣ آیا حضور قالیباف در انتخابات خلاف صحبت های رهبر معظم انقلاب است؟
https://eitaa.com/ghalibaffan/7039
3⃣ آیا قالیباف در عزل معاون سیاسی وزیر کشور نقش داشت؟
https://eitaa.com/ghalibaffan/7195
4⃣ مهاجرت فرزندان قالیباف صحت دارد؟
https://eitaa.com/ghalibaffan/7193
5⃣ خرید سیسمونی از ترکیه صحت داشت؟
https://eitaa.com/ghalibaffan/7093
6⃣ آیا نظر قالیباف در خصوص پيشرفت و عدالت با بیانات رهبر انقلاب تناقض دارد؟
https://eitaa.com/ghalibaffan/7096
7⃣ آیا احکام قضایی صادر شده در پروندههای شهرداری علیه قالیباف است؟
https://eitaa.com/ghalibaffan/7097
8⃣ آیا دکتر قالیباف از ظریف دعوت به همکاری کرده بود؟
https://eitaa.com/ghalibaffan/7104
9⃣ آیا دکتر قالیباف مخالف تصویب قانون اقدام راهبردی بود؟
https://eitaa.com/ghalibaffan/7166
🔟آیا واردات خودرو با بیانات رهبر انقلاب تناقض دارد؟
https://eitaa.com/ghalibaffan/7190
1⃣1⃣ چرا قالیباف پس از ریاست بر مجلس، برای ریاست جمهوری هم ثبت نام کرد؟
https://eitaa.com/ghalibaffan/7032
2⃣1⃣ آیا قالیباف برای عدم حضور در انتخابات ریاست جمهوری به فراکسیون مستقلین مجلس قول داده بود؟
https://eitaa.com/ghalibaffan/7042
3⃣1⃣ نسبت قالیباف با مبانی انقلاب از نظر رهبر معظم انقلاب چیست؟
https://eitaa.com/ghalibaffan/7072
4⃣1⃣ قالیباف ساکت فتنه ۸۸ بود؟
https://eitaa.com/ghalibaffan/7083
5⃣1⃣ آیا قالیباف پلیس را مقصر اغتشاشات ۱۴۰۱ معرفی کرد؟
https://eitaa.com/ghalibaffan/7225
6⃣1⃣ نظر قالیباف درباره برجام چیست؟
https://eitaa.com/ghalibaffan/7235
7⃣1⃣ آیا نمايندگان مجلس در زمان ریاست قالیباف شاسی بلند گرفتند ؟
https://eitaa.com/ghalibaffan/7393
-----------------
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
...برای آباد کردن خودت
وقت کم میاری!
#مهارت_زندگی
#خودسازی
🔰تحریف بزرگ: انعکاس سیاست خارجه در اقتصاد دولت اصلاحات...
⚠️اصلاحطلبان مرتبا عنوان می کنند که سیاست خارجه درست در دولت خاتمی منجر به بهبود نسبی شاخص های اقتصادی در آن دوره شده بود. تحریفی بزرگ که در این یادداشت به آن می پردازم:
🔶در همه سال های دولت اصلاحات، شاخص های کلان اقتصادی نه بواسطه تحرکات مثبت در سیاست خارجه بلکه به دلیل سیاست تثبیت در داخل، وضعیتی مطلوب داشت. سیاستی( تثبیت) که اولا ریشه در دولت سازندگی داشت و ثانیا در شرایطی اجرا شد که اقتصاد ایران از حیث فروش نفت و برگشت درآمدهای ناشی از آن در مختصاتی عادی قرار داشت و اساسا در آن زمان جز چند بحران منطقه ای محدود، مسئله ی حادی بین غرب و ایران وجود نداشت که فضای سیاست خارجه و اقتصاد ( با منشا تحریم) را متاثر سازد.
🔺توضیح بیشتر اینکه؛ همزمان با وقوع شوک تورمی ناشی از سیاست های تعدیل اقتصادی در اواخر دولت هاشمی، یعنی در سال۷۳ و ۷۴ نرخ ارز تنها در دو سال، ۹۷درصد افزایش یافت و به ۴۰۳ تومان رسید. لذا دولت مستقر اقدام به «تثبیت نرخ ارز مرجع» می نماید.
🔺بعد از این سال و در یک دوره هفت ساله، نرخ ارز رسمی بانک مرکزی تنها ۵ ریال افزایش یافته و از ۱۷۵ تومان در سال ۷۳، به ۱۷۵.۵ تومان در سال ۸۰ رسید.
🔺در بازار آزاد نیز دلار در سال ۷۴، که ۴۰۳ تومان بود، با سیاست های تثبیتی، به قیمتی در حدود ۴۷۸ در سال ۱۳۷۶ و نهایتا بعد از ۸سال به ۹۰۴ تومان رسید.
🔺این سیاست ( تثبیت )که ریشه در سیاست کنترل بحران در دولت دوم سازندگی داشت، در دولت اصلاحات ادامه یافت تا بدین ترتیب سیر فزاینده رشد نرخ دلار به حداقل ممکن برسد.
🔺اما سیاست تثبیت در اواخر دولت اصلاحات (۸۳و۸۴) منجر به شکافی عمیق در سیستم ارزی چند نرخی گردید که نابسامانی بازار ارز و رانتهای گسترده ناشی از چند نرخی بودن ارز را ایحاد کرد و در نهایت بانک مرکزی را به این جمعبندی رساند که ادامه سیاست تثبیت امکانپذیر نیست و بدین ترتیب دولت نهن وارث نابسامانی و شکافی بزرگ در سیستم ارزی کشور شد.
🔶 از آن سو خیانت های برخی افراد در مجلس ششم و اواخر دولت اصلاحات بین سال های ۸۲تا۸۴، مسئله ای اساسی در فضای سیاست خارجی ایران ایجاد می کند که مبدا تحولاتی بزرگ در اقتصاد ایران در دهه های بعد می شود و از قضا بخش بزرگی از چالش های اقتصاد ایران ریشه در وقایع پیرامونی همین مسئله دارد؛ و آن چیزی نیست جز بهانه جویی غرب در پرونده هسته ای.
🔶دولت اصلاحات اگر توفیقی داشت به این دلیل بود که وارث اجرای سیاست تثبیت در اواخر دولت سازندگی شده بود، نه سیاست خارجه. از قضا تبعات اقتصادی پرونده هستهای بخصوص در زمینه تشدید تحریم ها در سال های بعد، هیچگاه متوجه این دولت نشد. پرونده ای که از قضا برخی از افراد همین دولت، منشا و مبدا آن و تحریم های ناشی از هستند. مکاتبات مکتوب و شفاهی با مسئولین آمریکایی برای تشدید تحریم ها از جمله نامه به مایکل لدین، مشاور امنیت ملی کاخ سفید از همین جریان برآمده است.
مشارکت پرشور و آگاهانه برای ایران قوی222.pdf
532.8K
متن تحلیلی - تبیینی
مشارکت پرشور و آگاهانه برای ایران قوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 همه چیز را برای تو
💠 تو را برای خودم... آفریدم.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️خصوصی برای شما: خاطرهگویی دکتر قالیباف 😊
#انتخابات
#دکتر_قالیباف
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
قالیباف نقطه پایان دعوای تاریخی برنامههای توسعه؟
منطق آقای قالیباف در گفتوگوی ویژه خبری منطق مهم و البته تاریخی بود. گفتند من با برنامه هفتم توسعه زندگی و شب و روز برای جمعبندی و تصویب آن تلاش کردهام و حالا هم میخواهم برای اجرای آن در مقام ریاستجمهوری اقدام کنم. این در تاریخ برنامههای توسعه کشور بیبدیل است؛ مهمترین دعوای برنامههای توسعه در اجرا، حتی قبل از انقلاب، این بوده که دولتها برنامه توسعه را از خودشان نمیدانستند و معتقد بودند این برنامه را کسان دیگری (حالا یا سازمان برنامه و بودجه یا مجلس) برای دولت نوشتهاند و فلذا زیر بار اجرای این برنامه نمیرفتند. این دعوا تا حدی بود که موجب شد محمدرضا پهلوی با انتقال سازمان برنامه و بودجه به ذیل دولت موافقت کند تا بلکه غائله بخوابد اما باز هم ورود مجلسیها مسئله بود. حالا اگر آقای قالیباف رأی بیاورد با منطقی که بیان داشتهاند، این دعوا برای یکبار هم که شده پایان میپذیرد و امیدوار میشویم سرانجام برنامه توسعه در این کشور، باحضور شخصی که هم بر فصول مختلف برنامه اشراف دارد و هم قبولشان دارد، اجرا شود.
✍️ نگاشت | محمد صادق عبداللهی
💢 سعی دارند #انتخابات آتی را دوم خردادِ دوم بنامند تا مثلا هم از زیر بار عملکرد فاجعهبار و هشت سالهی روحانی در بروند و هم با احساسی کردنِ فضا، آرای خاموششان را روشن کنند؛
فقط گویا یادشان رفته که قبلا این مشابهت سازی را برای روحانی نیز استفاده کردهاند!
🌐 متنفر سازی مردم از برنامه های تبلیغات انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری
یکی از اقدامات رسانه ای جریان معاند شعاری ونمایشی جلوه دادن برنامه های تبلیغات انتخاباتی نامزدها است. در این زمینه معاندین سعی دارند تا با تکیه بر شگرد مفروض انگاری وعده های توخالی و عوام فریبانه در دوره های مختلف انتخاباتی، مردم را نسبت به برنامه های نامزدها بدبین و هرگونه امید به ضمانت اجرائی برای بهبود شرایط کشور را در افکارعمومی از بین ببرند. تثبیت انگاره فاصله بسیار طولانی از خواسته مردم تا دیدگاه نامزدها یکی از کلان خطوط دستور سازی ادراکی معاندین برای سلب انگیزه مشارکت افراد مردد در انتخابات است.
#رصد_فضای_مجازی
#انتخابات
.
❓ رییس جمهور شایستهٔ من کیست؟
✍️ سیداحمد غفاری قرهباغی
💢 مديريت ميدانی بجای مديريت کارتابلی و از راه دور
⚜️ مدير ميدانی یعنی مدیری که در صحنهها و چالشهای مختلف منطقه حاضر میشود؛ این حضور سه ثمرهٔ مهم دارد:
1⃣ با موفقیتها و ضعفهای مدیرانش از نزدیک آشنا میشود. لذا مدیر استانی نمیتواند با نامه و پیغام، مدیر مرکزی را فریب دهد.
2⃣ مدیر میدانی به نیروهایش نمیگوید #بروید مشکل را حل کنید؛ بلکه قبل از نیروهایش در دل مشکل حاضر میشود و به آنها میگوید #بیایید و به من کمک بکنید. در نتیجه، نیروها از کمکاری خود حیا میکنند و به کار جدی همت میکنند.
3⃣ همچنین، مردم با مشاهدهٔ حضور مدیر در میدان، احساس همدلی بهدست میآورند و شکاف مردم و مسئولان از این طریق کاسته شده و از بین میرود.
اما در مدل مدیریت از راه دور یا کارتابلی، مدیر با جنس مشکلِ مردم روبرو نمیشود و درکی دقیق از چالشی که مردم در آن هستند، پیدا نمیکند.
به عنوان نمونه:
👈 در چالشهای مختلف مانند سیل شمال یا سیل شادگان، آقای روحانی از استراحت و تعطیل نوروزیاش نمیزد و در منطقه حضور پیدا نمیکرد. در نتیجه، مدیر استانیاش نیز از مسافرتهای تفریحیاش منصرف نشد و با سفارش و تلفن و تماس به کارمندانش سفارش میکرد که به مردم رسیدگی کنند. بیچاره مردمی که این وسط در میانه سیل و گلولای دستوپا میزدند!
ولی یادش بخیر! که #حاج_قاسم_عزیز در آن سالها پابهپای مردمِ گرفتار در سیل و پیش از هر مسئول دولتی، بدون وظیفهٔ سازمانی و با وظیفهٔ دینی، در منطقه حاضر میشد و با همراهی با مردم، حس زیبای همدلی مردم و مسئولان را رقم میزد و این چنین بود که حاج قاسم، محبوب دل مردم شد.
👈 یا در جریان کرونای سالهای ۹۹ تا ۱۴۰۱، شاهد مدیریت مانیتوری و از راه دور آقای روحانی بودیم؛ او هیچگاه از اتاق مدیریت خویش خارج نشد و با دستور به زیر مجموعه، سفارش امور میکرد. لذا روزانه ۶۰۰ یا ۷۰۰ ایرانی از دنیا میرفتند و آقای روحانی فقط اظهار تأسف میکرد!
👈 در مقابل، #سید_ابراهیم_عزیز، با ورود میدانی و بهموقع به مسأله و با حمایت از تولید فراوان واکسن و واردات آن از کشورهای همسو، به دل معرکه زد و حتی در بیمارستانهای ویژه کرونا حاضر میشد و قوّت قلب کادر سلامت و بیماران درگیر کرونا میشد؛ در نتیجه، آمار تلفات کرونا از ۷۰۰ نفر در هر روز، خیلی زود به زیر ۱۰ نفر رسید. در حالیکه در همان ایام، در برخی کشورهای پیشرفته اروپایی، همچنان تلفات کرونا سهرقمی بود.
⚜️ آری! سید ابراهیم رییسی عزیز، میتوانست مانند آقای روحانی در اتاقش بنشیند و از دور، فقط دستور بدهد؛ ولی سید به دل معرکهها زد و کرونا را به کمک خدای متعال شکست داد. سید ابراهیم خستگی را خسته کرد و چندین بار در همهی ایران حضور یافت و حتی دشتهای دورافتادهٔ ورزقان را هم به نام خودش متبرک کرد و در نهایت، در قلب میلیونها ایرانی، محبوب شد.
#انتخابات
#یکی_مثل_رئیسی