#پویش هر نفر ،جذبِ حداقل یک سرباز برای ظهور
با توجه به زمان کوتاه باقیمانده تا رای گیریِ دور دوم به نظر ما به رای دهندگانِ به پزشکیان کاری نداشته باشیم بهتر است ، چون اکثر ایشان خواب نیستند بلکه خود را به خواب زده اند آن هم چه خوابی ! ...
لذا به عقیده ما باید در اطراف خود به سراغ افرادی برویم که به علت های مختلف انگیزه ای برای رفتن به پای صندوق رای را نداشتند و هر نفر برای لبخند رضایت حضرت ولی عصر (عج) حداقل یک نفر را برای دادن رای به جبهه انقلاب دعوت کنیم به این ترتیب با آرای بسیار بالا جبهه انقلاب پیروز انتخابات خواهد شد و یک قدم به ظهور نزدیکتر خواهیم شد.
#مبلغین_غدیر
#امروز_مبلغ_انقلاب_باشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلام
ایا خاتمی و روحانی با همه وزرایشان که در ستاد پزشکیان جمع شده اند ، میتوانند پاسخ این چند سوال دکتر سید صولت مرتضوی را منطقی و بدون جیغ و داد بدهند ؟؟
در اینجاست که یا زیر میز می زنند و یا متواری میشوند ؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر خوبه این مرد!
چه فهمی، چه صلابتی، چه صدایی
بهش حسودیم شد
#مشارکت_حداکثری
۱۲ دلیل که باید به دکتر جلیلی رای دهیم
بسم الله الرحمن الرحیم
برادر و خواهر گرامی !
حال که به دلایل گوناگون ، حضور در انتخابات را واجب شرعی و بی اعتنایی به آن را حرام می دانیم ، واجب شرعی دیگر آن است که به نامزد اصلح رای دهیم .
در مورد تشخیص نامزد اصلح نیز باید عرض کنم این جانب ضمن احترام به نامزد دیگر ، به دلایل ۱۲ گانه ذیل ، آقای دکتر سعید جلیلی را اصلح می دانم و به او رای می دهم .
۱ - در صورت انتخاب او ، هماهنگی لازم میان دولت و مجلس برقرار خواهد بود و منافع مردم و مصالح کشور قربانی تضاد و تنش بین دو قوه مجریه و قوه مقننه نخواهد شد .
۲ - با انتخاب او ، دولت سوم آقای روحانی شکل نخواهد گرفت و دوران رکود و ناتوانی باز نخواهد گشت .
۳ - با انتخاب او ، دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی به خصوص آمریکا و اسرائیل شاد نخواهند شد .
۴ - او را همچون شهید رئیسی ، سخت کوش و پرتلاش دیده ایم .
۵ - مردمی بودن و ساده زیستی او ، یادآور ساده زیستی شهید رئیسی است .
۶ - برنامه ریزی های دولت شهید رئیسی جهت عمران و آبادی کشور ابتر و عقیم نخواهند ماند .
۷ - او در برخورد با مسائل بین المللی ، با شجاعت و شهامت ظاهر می شود و در گفتمان او ، دیپلماسی التماسی راه ندارد .
۸ - او اعتقاد راسخ به مبانی انقلاب اسلامی دارد و به راه و اهداف امام ( ره ) عشق می ورزد .
۹ - سران فتنه سال ۸۸ از او حمایت نمی کنند .
۱۰ - در صورتی که او بر کرسی ریاست جمهوری تکیه زند ، هماهنگی و انسجام میان دیپلماسی و میدان ، تضمین شده است . انسجامی که برون داد آن ، عملیات غرور آفرینی مانند عملیات وعده صادق خواهد بود .
۱۱ - قرآن کریم می فرماید : ان الله یامرکم ان تودوا الامانات الی اهلها ( نساء آیه ۵۸ ) یعنی خدا به شما فرمان می دهد امانت ها را به اهلش بسپارید .
بی تردید مقام ریاست جمهوری ، از بزرگترین امانت هاست و در صورتی که آن را عالمانه و عامدانه به اهلش نسپاریم ، مرتکب نوعی خیانت شده ایم .
۱۲ - از پیامبر اکرم ( ص ) نقل است که فرمود : " هرکس از میان یک گروه ، شخصی را به عنوان عامل برگزیند و حال آن که در میان آن گروه ، شخصی پیدا می شود که بیشتر مورد رضایت خداست ، او به خدا و پیامبر و مسلمانان خیانت کرده است . " ( المعجم الکبیر طبرانی ، جلد ۱۱ ، ص ۱۱۴ )
این روایت ، در منابع روایی مشهور ما نقل نشده ، ولی به هر حال نقل شده است ، پس لازم است قدری احتیاط کنیم .
با آرزوی سربلندی هرچه بیشتر ایران اسلامی
علی اکبر کلانتری
نماینده مردم شریف فارس در مجلس خبرگان رهبری
آقای پزشکیان پنج دوره نماینده مجلس و یک دوره وزیر بوده و هنوز میگوید من کارشناس نیستم/ درختی که چند دهه میوه نداده، هیچوقت دیگر میوه نخواهد داد.
❇️ زنگ هشدار مشارکت چهل درصدی
📌متن شبهه👇
رهبری در نماز جمعه 28 اردیبهشت 1380 گفتند: «برای یک ملت ننگ است که در انتخابات ریاست جمهوری اش، 35 درصد یا 40 درصد حائزان شرایط شرکت کنند. پیداست که مردم به نظام سیاسیِ خود نه اعتماد دارند، نه اعتنا می کنند و نه امید دارند.»
آیا اکنون این ننگ دامن گیر نظام جمهوری اسلامی شده؟
📌پاسخ👇
▪️ پاسخ به این پرسش، هم مثبت است و هم منفی؛ چراکه این درصد از مشارکت از جهاتی ننگ است و از جهاتی افتخار.
🇮🇷 اول خطاب به معاندین: با مشارکت 40 درصدی ذوق زده نشوند؛ شما از ماههای اول انقلاب قرار بود براندازی کنید؛ بعد از 45 سال تلاش شبانه روزی نهایتاً گفتند جمهوری اسلامی برف 1401 را نمیبیند؛ اما در سال 1402 و 1403 انتخابات برگزار کرد؛ چون درد مردم براندازی نیست. خودتان هم میدانید اگر 40 درصد پای صندوق رای میآیند، نیم درصد هم پای براندازی نمیآیند.
🔹در این انتخابات خاتمی و روحانی و همه غربگرایان پای کار یکی از کاندیداها آمدند اما مشارکت بالا نرفت؛ پس تحریمکنندگان انتخابات قبلی هم نتوانستند اعتماد مردم را جلب کنند.
ضمن اینکه مشارکت اینان یعنی نفی تمام ادعاهای قبلی دشمنان که نظام دیکتاتور است و امکان تغییر وجود ندارد و رئیس جمهور تدارکاتچی است و....
✳️ اما مشارکت چهل درصدی برای ایران ننگ است، زیرا:
▪️با تمام اقدامات مثبت دولت شهید رئیسی، هنوز گشایشی در معیشت مردم دیده نمیشود و 8 سال خسارت دولت روحانی با سه سال جبران نمیشود. دولت بعد هر دولتی باشد از ثمرات تلاش خستگی ناپذیر رئیسی بهرهبرداری خواهد کرد.
▪️در جهاد تبیین کوتاهی کردیم و نتوانستیم پیشرفتها و نقاط قوّت کشور را به مردم برسانیم؛ لذا بسیاری خیال میکنند ما در حال سقوطیم؛ نه صعود و نزدیک قله.
▪️ مسئولین ما فضای بی در و پیکر مجازی را مدیریت نکردند و دشمن هرچه در توان داشت برای محاصره تبلیغاتی مردم به کار گرفت. مثلا در یک قلم همستر کومبات اذهان را سحر کرد.
همه جریان انقلابی در ایتا جمع شدیم، عموم جامعه را با تروریستهای رسانهای در تلگرام و توییتر تنها گذاشتهایم.
▪️ما نتوانستیم برای مردم تبیین کنیم که انتخابات، بهترین راه اصلاح و تغییر در مملکت است.
و ...
✅ اما اگر ننگی هم هست، برای ما مدعیان انقلابی و خواص ناکارآمد است؛ نه برای اصل نظام.
🔆 نظام مقدس جمهوری اسلامی مانند خورشیدی است که هرکس به آن پشت کند، چیزی از تابش خورشید کم نمیشود بلکه خودش از گرمابخشی آن محروم می شود.
🔹 نظام جمهوری اسلامی یعنی قانون اساسی منتخب مردم در فروردین 58؛
🔹 نظام یعنی رهبری عظیم الشأن و حکیم انقلاب اسلامی
🔹 نظام یعنی خون هزاران شهید والا مقام...
🔹 نظام یعنی تمام گام های مثبت و پیشرفتهای چشمگیر 46 ساله...
✳️ و اما مشارکت چهل درصدی از جهاتی هم ننگ نیست، زیرا:
1️⃣ در طول این 46 سال، میانگین مشارکت ایرانیان در انتخابات مجلس حدود 55 درصد، و در انتخابات ریاست جمهوری حدود 70 درصد است و با یک انتخابات کم رونق، این کارنامه و میانگین درخشان یکجا نفی نمیشود.
2️⃣ عدم مشارکت عوامل مختلفی میتواند داشته باشد و هر عدم مشارکتی به معنای مخالفت با اصل نظام نیست:
🔹 برای نمونه: در فروردین 1358، 98 درصد مردم در همه پرسی جمهوری اسلامی شرکت کردند. در بهمن همان سال 67 درصد در انتخابات ریاست جمهوری و در اسفند همان سال 52 درصد در انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت داشتند.
👈 آیا می توان این ریزش 46 درصدی میزان مشارکت در طول یک سال را نشانه بی اعتماد شدن مردم به نظام دانست؟ مسلّماً نه!
🔹 ما در انتخاباتهای ریاست جمهوری پیشین هم مشارکت 50 درصدی (سال 72) را تجربه کردهایم و هم مشارکت 85 درصدی (سال 88) را. این افزایش مشارکت چه علّتی داشته؟ آیا مخالفین نظام، به موافق تبدیل شدند؟
3️⃣ میانگین مشارکت مردم در ادوار ریاست جمهوری، حدود 70 درصد است. به طور متوسط 30 درصد مردم هیچگاه به دلایل مختلفی شرکت نکردند. ابتدا بر سر دلایل عدم مشارکت 30 درصد که همیشه شرکت نکردند و امسال هم شرکت نکردند باید صحبت کنیم.
4️⃣ 46 سال است که آمریکا در ایران قصد براندازی دارد و از هر روشی استفاده کرده؛ روزی جان بولتون گفت: جمهوری اسلامی نباید 40 سالگیاش را جشن بگیرد و از آن تاریخ به بعد، تهاجمات آمریکا برای براندازی سهمگینتر شد.
وقتی دشمنی شبانهروزی آمریکا و سرویسهای جاسوسی و تیمهای ترور و رسانههای فارسی زبان، به مقصود اصلی نرسیده و تنها توانسته کاهش مشارکت در انتخابات را نتیجه بدهد، نه تنها ننگی برای نظام و ملّت ندارد، بلکه نشان از ایستادگی و بصیرت عموم مردم پای انقلاب علی رغم همه این نقشهها و توطئههاست.
❌ هشدار هشدار هشدار
عزیزان جبههی انقلاب، از خواب غفلت بیدار شویم.
دعوا سر ریاستجمهوری نیست، دعوا بر سر رهبری است.
پزشکیان و اتباعش، چشم طمع دوختهاند به جایگاه رهبری‼️
#حسین_مرعشی برادر خانم هاشمی رفسنجانی و از فعالان سیاسی #اصلاحطلب در برنامه تبلیغاتی #پزشکیان در کیش ، بیان کرد:
🎤 علت اینکه کاندیدای ریاست جمهوری نشدم اینه که چهار سال به چهار سال عوض میشه و اصلا ارزش نداره ؛ ما دنبال رهبری هستیم که #مادام_العمره...
#محمد_خاتمی از #سران_فتنه در پیام اینیستاگرام با انتشار خبر ملاقات پزشکیان و #حسن_خمینی از هشتگ #رهبر_نسل_جوان استفاده کرد.
دعوا بر سر جانشینی آقاست و انشاءالله این آرزو را به گور خواهند برد و آقا پرچم انقلاب را به دست #امام_زمان عجل الله فرجه خواهند داد.
🇮🇷 لذا از اعضای ریز و درشت و مشهور و گمنام #جبههی_انقلاب، حتی عزیزانی که به آقای قالیباف رأی دادند، تقاضای عاجزانه داریم که در این یک هفته، اختلافات را به کلی کنار بگذاریم و تمام زندگی و توان و آبروی خود را صرف جمعآوری رأی برای نامزد مقبول جبههی مقاومت، جناب آقای #جلیلی نماییم.
هر کس ذرهای به امام و شهدا علاقه دارد، باید یک ستاد باشد برای آقای "جلیلی."
مبادا بیش از این شرمندهی امام و شهدا شویم.
#نشر_حداکثری
🔴 موکب انتخاب
🔻 گروههای جهادی، مجموعه های فرهنگی، هیئت ها و ... برید مثل دهه فاطمیه، دهه اول محرم و دهه آخر صفر و ... توی خیابونها، پارکها و ... موکب بزنید با نام موکب انتخاب
🔹 در قالب موکب هم با مردم ارتباط بگیرید و گفتگو کنید پیرامون اهمیت شرکت در انتخابات و هم خطر انتخاب بد رو بهشون گوشزد کنید و هم تبلیغ جلیلی بکنید.
✍️ سید احمد رضوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشای سند ناتو برای دوقطبیسازی در کشورها
#انتخابات
فرمان ۱۴ ماده ای
ستاد مشترک ((جبهه متحد انقلاب))
[ اتحاد رمز پیروزی جبهه متحد انقلاب است ]
قالیباف جلیلی
بسم الله الرحمن الرحیم
این فرمان ۱۴ ماده ای مشترک ، مورد توافق قطعی و همراه با صورتجلسه اعضای دو ستاد آقایان عزیزان سردار اسلام حاج محمد باقر قالیباف و جناب دکتر سعید جلیلی است که در همان مراحل نخست توسط تیم مشاورین دو کاندیدا و نهایتاً با تایید خود آقایان قالیباف و جلیلی تنظیم و منتشر شده است.
موارد ذیل ، محور آگاهی بخشی به طرفداران دو کاندیدای انقلابی در برابر عملیات و جنگ شناختی_روانی دشمنان در حوزه رسانه است . انتظار و تصریح هر دو کاندیدای محبوب کشور جنابان آقایان قالیباف و جلیلی بر دقت طرفداران بر انجام مفاد آن می باشد و در یک هفته ی باقی مانده تا انتخاب دوم و نهایی کردن کار ، موارد ذیل را حتما دقت نموده و رصد نمایند :
۱_ علاوه بر رصد و پیگیری پیامرسان های داخل مانند ایتا و امثالهم در پیامرسان های دیگر مانند تلگرام گروه ها و کانال ها و پیج ها را رصد نموده و به هنگام عکس العمل جنگ شناختی ستاد جبهه مشترک اصلاح طلبان را درک نمایید و در جامعه مجازی پاسخ بدهید.
۲_ مراقب فیک نیوزها و زرد نیوزها و انتشار اخبار شبیه واقع باشید.
۳_پابایک و کانالهای منابع خبری موثق طرفین را بشناسید و هر خبر شایع شده را سریعا رد یا قبول نکنید و به طرف مقابل نسبت ندهید.
۴_ نسبت به عزیزان فعال در ستاد طرف مقابل درک محبتی و ایمانی داشته باشید و دلجویی کنید.
۵_ از جذب ۳۰٪ از قشر خاکستری شهرستان ها و روستاهای جا مانده از رای گیری دور دوم هرگز غافل نشوید.
۶_ بصورت فیزیکی یا مجازی و یا همزمان تبلیغات آرام چهره به چهره برای دور دوم نمایید.
۷_ توییت های مثبت و اصلاح آفرین و همدلی ها را بارها بازنشر نمایید و در تمام گروه ها و کانال ها مکرراً منتشر کنید (روزانه چند مرتبه در هر گروه و ادمین های هر کانال)
۸_ هرگز اخبار اختلاف آفرین را باور نکنید و در صورت صحت در پی ایجاد افزودن تنش و اختلاف نباشید و توسط روابطی که دارید از شخص معترض دلجویی نموده و مشکل را اصلاح نمایید
۹_ از محاسن و برتری های کاندیدای دیگر جبهه انقلاب که رای کمتری داشته در فضای مجازی مستمراً منتشر کنید (همراه با ذکر نام هر دوکاندید جبهه متحد در پایین متن ها)
۱۰_ از بازنشر دادن اخبار منفی که به وجهه ی هر یک از دو کاندیدای جبهه انقلاب آسیب میزند بشدت پرهیز کنید (حتا اگر یقین دارید که صحت دارد)
۱۱_ رصد و شناخت نقاط جغرافیایی کم رای در دور اول رأی گیری و اعزام تبلیغگران خودجوش و پر انگیزه از قشر طلبه و دانشجو به سوی آن مناطق برای دعوت اقشار مختلف به رای گیری در دور دوم انتخابات
۱۲_ شناسایی و معرفی اکانت های اختلاف افکن به مدیران گروه ها و کانالها و درخواست اخراج این افراد و افراد مشکوکی که به هر بهانه ای ایجاد تنش و اختلاف میکنند.
۱۳_ ثبت توییت ها و متن های تشکر آمیز و ترند کردن آن توسط طرفداران هر دو طرف با موضوع تشکر از باقی ماندن جناب سردار قالیباف و کنار نکشیدن ایشان در دور اول که منجر به موفقیت آراء بیشتر جناب دکتر جلیلی شد .
۱۴_ طرفداران کاندید حامی (جناب دکتر محمدباقر قالیباف) در دور دوم از شکستن آراء ، دادن برگه سفید ، قهر با صندوق ها ، بشدت اجتناب نمایند زیرا هر دو کاندید در یک جبهه و با استراتژی واحد مراحل را تا این مرحله و با هدف پیروزی یکی از دو نامزد جبهه متحد انقلاب پیش برده اند.
ما (قالیباف و جلیلی) از طرفداران ارجمند میخواهیم که این فرمان نامه ۱۴ ماده ای را در تمام گروه ها و کانال های تمامی سکوهای فضای مجازی منتشر نمایند.
والسلام علینا و علی عباده الرحمن
با احترام به ساحت طرفداران
قالیباف_ جلیلی ۱۴۰۳/۰۴/۰۹
برای ایران آباد و مقتدر اسلامی
ستاد مشترک ((جبهه متحد انقلاب))
میدونید چطوری سال ۸۴، رأی ۵ میلیونی احمدینژاد، ۱۷ میلیون شد؟
یک هفته تمام بچههای بسیج دانشجویی و تمام دانشجوها رفتند توی روستاها کار کردند.
چرا الان نتونیم؟
تبلیغ چهره به چهره
1_12055388493.pdf
9.25M
🔺 منتشر شد!
💢ویژنامه مبلغین حیات طیبه همهی آن چیزی است که مبلغین دکتر سعید جلیلی در روستا به آن احتیاج دارند.
💠چنانچه شما نیز قصد منبر رفتن یا هر نوع تبلیغ دیگر را دارید میتوانید از محتوای این جزوه استفاده کنید.
1_12026537466.pdf
403.8K
🔻 جملات نقطهزن
💢 جهت گفتگوی چهرهبهچهره درباره سعید جلیلی
▪️ راههای شروع گفتگو
▪️ قواعد چهرهبهچهره
▪️ جملات نقطهزن و کوتاه و عوامفهم در 7 محور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌آفرین بر سازنده این کلیپ،
ایده اش و تدوینش
#جهاد_تبیین سخنرانی ومقاله نیست فقط
امید است پای این کلیپها به بحثهای جدی و وادار کننده به فکر در مسائل دیگر داخلی هم باز شود
کاش چنین ترانه های پرمحتوایی هم در داخل تولید می شد
📌آقایان سیاسیون
آقایان انقلابیون
ترا بخدا موقتا دعوای #جلیلی_قالیباف را کنار بگذارید. با حرفهای نیش دار همدیگر را نرنجانید و میازارید
#دولت_سوم_روحانی از رگ گردن به ما نزدیک تر است. تاریخ و آیندگان ، جوانان امروز که جوانیشان بر باد می رود و کودکان امروز که فردا جوان می شوند و توی هچل می افتند ما را نخواهند بخشید.
📌چه خوب گفت آنکس که گفت صندوقهای ذخیره کشور که توسط رییسی پر پول شد دوباره رانت خورهای حرفه ای سیاسی را به طمع انداخته
#انتخاب_اصلح
چالشهای پیش روی نامزدها.mp3
4.2M
چالش های پیش رو کاندیدای ریاست جمهوری برای پیروزی
🎧 حسین توسلی
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط چند روز وقت داریم
وضعیت بسیار حساس هست.
همه باید حرکت کنیم به سمت روستاها و دونه به دونه با اهالی صحبت کنیم.
۱. شهید رئیسی ۱۸میلیون رای داشته که هنوز فعال نشده و حالا وقت #جهاد_تبیین هست
۲. این ۱۸ میلیون در روستاها و شهرستانهاست
۳. همه ما گروههای جهادی، طلاب، خانوادهها و... باید در پویش #روستا_به_روستا شرکت کنیم. از این اتفاق ویدیو و عکس تهیه کنید و برای این آیدی بفرستید. اگر هم انگیزه فعالیت انتخاباتی اینچنینی دارید، حتما و حتما پیام بدین.👇
@Nehzat_drjalili
@Nehzat_drjalili
امیدوارم مدیون خون شهدا بخصوص شهدای خدمت نشیم✌️
#سعیدیسم
🗂سبدکنشگری انتخابات ریاست جمهوری
#اختصاصی_دور_دوم
📌اولویت های مطالعاتی شماره گذاری شده است.
1️⃣ گونه شناسی | مخاطبین انتخابات
🏷 گونه شناسی مردم در انتخابات
🏷 تیپ شناسی رای دهندگان انتخابات
🏷 گونه شناسی مخاطبین و محتوای انتخابات
2️⃣ محتوا | پاسخ به شبهات عدم مشارکت
🏷 کتاب نقطه وصل
🏷 چرا باید رأی بدهیم
🏷 انتخابات به وقت ایران
🏷 آیات قران مرتبط با انتخابات
🏷 شبهات انتخاباتی دانش آموزی
🏷 راهنمای سریع پاسخ به شبهات
🏷 فایل PDF کتاب شبهات انتخابات
🏷 ره توشه انتخابات ریاست جمهوری
🏷 پاسخ به ۴۰ شبهه پیرامون انتخابات
🏷 انتخابات؛ عرصه حاکمیت وعده ها یا ارزش ها
3️⃣ ایده های | چهره به چهره
🏷 با مردم حرف بزن
🏷 فنون متقاعد سازی
🏷 هنر گفت و گو در انتخابات
🏷 قواعد گفت و گوی چهره به چهره
🏷 12 توصیه و راهکار روانشناختی
🏷 نکات مهم در جهاد تبیین انتخابات
4️⃣ ایده های | گفت و گوی تلفنی
🏷 فرم ۵۱۲
🏷 کمپین یک میلیون رای
🏷 کمپین تواصی تماس تلفنی
🏷 راهبردهای تلفنی افزایش مشارکت
5️⃣ ایده های | رای به جلیلی
🏷 ۸ ایده کنشگری برای جلیلی
🏷 تبلیغ روستایی برای جلیلی
🏷 پویش «بهتوان5» حامیان جلیلی
🏷 دستورالعمل ستادهای استانی و مردمی
6️⃣ ایده های | تشکل های دانشجویی
🏷 فریب نخورید!
🏷 وظیفه جریان دانشجویی
🏷 راهکارهای حل گره های فکری
🏷 كنش تشكل دانشجويي درانتخابات
🏷 راهنمای کامل فعالیت های انتخاباتی
🏷 استفاده از ظرفیت دانشگاه در انتخابات
🏷 اقدام دانشجویی انتخابات ریاست جمهور
🏷 اقدام جنبش دانشجویی درانتخابات ۱۴۰۳
🏷 ایده های ایجادفضای انتخاباتی در دانشگاه
7️⃣ ایده های | تشکل های مردمی
🏷 مساجد و هیئت ها
🏷 کنشگری سطح شهر
🏷 نقش بانوان در انتخابات
🏷 ایده هایِ محتوایی امید آفرین
🏷 نمایش پلاکارد پشت چراغ قرمز
🏷 نقش مساجد، در انتخاب چهاردهم!
🏷 الگونمایی فعالین میدانی انتخابات
🏷 راهکارهای تقویت مشارکت حداکثری
🏷 اقدامات معاندین در آستانه انتخابات
🏷 زنان چه طور در انتخابات کنشگری کنند؟
🏷 ایده محتوایی امروز در انتخابات پیش رو
🏷 قالب ها و ایده های کنشگری در انتخابات
8️⃣ ایده های | رای اولی ها
🏷 ستاد رای اولی ها
🏷 روی رای اولی ها حساب ویژه باز کنید
9️⃣ تابلوها و ایستگاه های انتخاباتی
🏷 طرحنامه موکب خدمت محله
🏷 فایل پشتیبان محتوایی تابلوها
🏷 مجموعه تابلوهای امتداد ابراهیم
🏷 شیوهنامه راه اندازی ایستگاه انتخاب
1️⃣0️⃣ ایده های | عملیات های مجازی
🏷 متدولوژی تبلیغات سیاسی
🏷 کنشگری مجازی در انتخابات
🏷 رقابت ایتایی ها و اینستاگرامی ها
🏷 تبلیغات سیاسی_انتخاباتی رسانه ای
🏷 آهنگ پیشواز بیانات مقام معظم رهبری
🏷 طراحی و اجرای کمپین های مسئله محور
🏷 آماده سازی مبانی راهبردی کمپین انتخاباتی
⚠️این بسته در حال تکمیل است❗️
🔻کنشگرباشید🔺