eitaa logo
سیاست و فرهنگ. شعبانی سارویی
1.2هزار دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
6.2هزار ویدیو
768 فایل
کانال سیاست و فرهنگ به ارائه چالش ها و ظرفیت های دو حوزه سیاست و فرهنگ می پردازد. ارتباط با ادمین: @Shabaniesaroui
مشاهده در ایتا
دانلود
آیا ما شکست خوردیم ؟ نه لزوما آیا کار جبهه مقاومت سخت شد؟ قطعا چرا شکست نخوردیم؟ چون در دو سه سال اخیر، بشار اسد دلش خیلی با ما و جبهه مقاومت نبود و حتی پیشنهاد کمک ما را رد کرد. در واقع بشار اسد خواست تا با سازش و عادی شدن روابط با عربستان و امارات ، بقای خودش را تضمین کند و نه با مقاومت. اگر با جبهه مقاومت مانده بود اوضاع خیلی فرق میکرد پس ایده مقاومت شکست نخورده بلکه ایده عادی شدن و مذاکره مثل همیشه به شکست انجامید.
دسته‌بندی گروه‌های شبه‌نظامی و تروریست در سوریه آخرین تحولات در
⭕️ هشدار رهبر انقلاب در خرداد امسال به بشار اسد غربی‌ها و دنباله‌های آنها در منطقه قصد داشتند با جنگی که علیه سوریه به راه انداختند، نظام سیاسی این کشور را ساقط و سوریه را از معادلات منطقه حذف کنند اما موفق نشدند و اینک نیز قصد دارند با شیوه‌های دیگر و از جمله وعده‌هایی که هیچگاه به آنها عمل نخواهند کرد، سوریه را از معادلات منطقه خارج کنند. بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با بشار اسد10/03/1403 آخرین تحولات در
🔰 بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی در بیست و چهارمین سالگرد سخنرانی راهبردی رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگزاران نظام(12 آذر1379) و به مناسبت هفته مکتب انقلاب اسلامی برگزار می‎کند: 🔸نشست مجازی با موضوع : الگوی تحقق دولت مطلوب اسلامی در مکتب امام خامنه ای(مدظله العالی) 👤با حضور جناب آقای دکتر شعبانی 📆زمان: یکشنبه، 18 آذر 1403 ⏰ ساعت 21 ♻️پخش زنده از کانال مکتب انقلاب اسلامی: 🌐: https://eitaa.com/alisaghafii1339 ⬅️ کانال رسمی بنیاد فرهنگ واندیشه انقلاب اسلامی ♦️ @BFANIS
بسته ویژه : 🌗ترامپ: سوریه در وضعیت هرج و مرج است، دوست ما نیست و نبرد نبرد ما نیست، پس آن را به حال خود رها کنید و مداخله نکنید 🌗رهبر حزب وطن ترکیه: اگر سوریه تجزیه شود، ترکیه نیز تجزیه می‌شود «دوغو پرینچک» رهبر حزب وطن ترکیه: امروز امپریالیسم آمریکا و اسرائیل به دنبال ایجاد اسرائیل دوم در آسیا هستند! وقتی به کارهایی که آمریکا از زمان جنگ خلیج فارس انجام داده‌ نگاه کنیم، در می‌یابیم که هدف استراتژیک آمریکا و اسرائیل در منطقه ما ایجاد اسرائیل دوم است. این نقشه، ترکیه، سوریه، عراق و ایران را مورد هدف قرار می‌دهد. ما باید از مقاومت سوریه به دلایل انسانی و وجدانی به عنوان ملت مسلمان و از لحاظ وفاداری همسایگی با تمام قوا دفاع کنیم 🌗بشار اسد همچنان در سوریه است رئیس‌جمهور سوریه، جناب بشار اسد، در کشور خود حضور دارند و جایی نرفته‌اند. قرار بود سفری به ایران داشته باشند، اما به‌منظور رفع شایعات، به‌جای حضور ایشان یک نماینده دیپلماتیک از به سوریه اعزام شد. 🌗سقوط دولت سوریه بزرگترین ضربه به پیکر زخم خورده جبهه مقاومت و خسارت بسیار سنگین و جبران ناپذیری است... سوریه تنگه احد جبهه مقاومت بود که از دست رفت... 🌗مشاور رئیس امارات: باید از این لحظه برای گفتگو با ایران در مورد منطقه استفاده کنیم 🌗نیویورک تایمز به نقل از مقامات ایرانی نوشت: هیئت تحریر الشام در نامه ای به ایران وعده حفاظت از اقلیت و اماکن مذهبی در سوریه را داده است. 🌗 پنتاگون: نظامیان آمریکایی در شرق سوریه می‌مانند وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که نیروهای نظامی این کشور در شرق سوریه باقی خواهند ماند. آمریکا، ۱۰ پایگاه نظامی در شمال و در استانهای حسکه، الرقه و شرق استان حلب دارد. 🌗گانتز عضو کنست رژیم صهیونیستی: زمان آن فرا رسیده است که لبنان را آزاد کنیم ایران به دیوار تکیه‌ای تبدیل شده است که نمی‌توان به آن تکیه کرد 🌗 اسرائیل بخش دیگری از خاک سوریه را اشغال می‌کند نتانیاهو در بلندی‌های اشغالی جولان: حکومت اسد در نتیجه ضرباتی که به ایران و الله وارد کردیم سقوط کرد. به ارتش اسرائیل دستور دادم منطقه حائل با سوریه و مواضع کنترلی مجاور آن را تصرف کند. ✳️به امید پیروزی مقاومت و شکست استکبار و صهیونیسم.
چرا سوریه چنین شد؟ ✍ دکتر تورج زینی وند استاد دانشگاه: سقوط دولت سوریه یا همان شام،چندان بی‌شباهت با سقوط تاریخی دولت اندلس نیست. سوریه در چند دهه اخیر در دو عرصه داخلی و بین المللی با بحران‌های متعدد سیاسی، اجتماعی و بعضاً مذهبی و فرهنگی رو‌به‌رو شد. تشدید و تصاعد این عوامل و تنش‌های داخلی و فراوانی گروه های معارض و مخالف و نیز فشار دیگر عوامل بیرونی به رهبری ترکیه و عوامل غربی، سبب تسریع در فروپاشی دولت سوریه شد. اگرچه منحصر نمودن و محدود کردن عوامل این فروپاشی به یک یا چند عامل، چندان صحیح به نظر نمی‌رسد، اما با بررسی و پایش رسانه‌های داخلی و بین المللی می‌توان به مهمترین عوامل این فروپاشی اشاره کرد: 🔺تغافل، تساهل و تجاهل دولتمردان سوریه از واقعیات و شرایط سیاسی و اجتماعی داخلی و منطقه‌ای (فقدان درک و تحلیل درست از وضعیت سیاسی و اجتماعی داخل و منطقه) 🔺سرمایه‌گذاری وبرنامه ریزی دولت‌های ترکیه، عربستان، امارات، آمریکا و رژیم صهیونیستی با استفاده از ظرفیت نظامی گروه‌های معارض و تروریستی (تجهیز و تأمین تروریست‌ها) 🔺خیانت و فساد ارتش و منابع امنیتی ودولتی ارتش سوریه. (خیانت و فساد) 🔺حاشیه گزینی، پشت پا زدن و دوری دولت سوریه از آرمان‌های جبهه مقاومت و همچنین اقدام و تمایل پنهانی به سکوت و احتمالا سازش و دوری از محور مقاومت (دوری از محور مقاومت) 🔺محدودیت‌های دولت روسیه در حمایت از سوریه به دلیل درگیری در اوکراین (اعتماد و امید به قدرت خارجی) 🔺استفاده هوشمندانه دشمنان دولت سوریه و نیرو‌های تروریستی از ابزار رسانه و جنگ ترکیبی (جنگ رسانه‌ای) 🔺از دست دادن اعتماد عمومی و پشتوانه مردمی (فقدان اتحاد اجتماعی و عدم همراهی مردم با دولت و ارتش سوریه) 🔺عدم تمایل دولت سوریه به انجام اصلاحات سیاسی و ناتوانی در مدیریت بحران و کنترل اوضاع داخلی و منطقه‌ای. (سوءتدبیر) 🔺گزینش ایستایی و رکود سیاسی و اجتماعی به جای ایستادگی و مبارزه با بحران‌های داخلی و منطقه‌ای (رخوت و سستی در اندیشه و گفتمان) 🔺تمرکز وبرنامه‌ریزی سرویس‌های جاسوسی غرب و اسرائیل بر سوریه برای ایجاد سیاست ظالمانه نظم نوین منطقه‌ای و فشار بر جریان سرافراز مقاومت (خیال خام خاورمیانه جدید) 🔺فروپاشی و نابودی زیرساخت‌های اقتصادی و صنعتی در پی جنگ‌ها و بحران‌های چند دهه اخیر (اقتصاد بیمار)
🔺سناریوهای مختلف حکومت آینده سوریه از نگاه روزنامه ترکیه‌ای 🔹تغییر قدرت در سوریه ممکن است با اجرای چند سناریو در مورد چگونگی پیشرفت اوضاع، از جمله تجزیه و فروپاشی این کشور عربی همراه باشد. 🔹اولین سناریوی تحولات احتمالی در سوریه پس از سرنگونی دولت بشار اسد، ایجاد یک جمهوری دموکراتیک سوریه با ائتلافی از مخالفان و جناح‌ها و ایدئولوژی‌های مختلف است. 🔹سناریوی دوم، تشکیل حکومت اسلامی سوریه است که در آن نمایندگان هیئت تحریر الشام ستون فقرات حکومت جدید را تشکیل می‌دهند. در این صورت، سوریه توسط نمایندگان تندروی سلفی اداره خواهد شد که به گفته این روزنامه‌نگار و تحلیلگر هیچ دشمنی با اسرائیل یا آمریکا نداشته باشد. 🔹بر اساس سناریوی سوم، ممکن است یک دولت ضد شیعه تحت حمایت اسرائیل با تمرکز بر ضدیت با ایران در سوریه مستقر شود که بر اساس آن، مانع از فعالیت حزب‌الله و محروم کردن آن از پشتیبانی لجستیکی و نظامی تهران شود. 🔹سناریوی چهارم ایجاد جمهوری فدرال سوریه تحت رهبری آمریکا است که از طریق تقسیم به دولت‌های دست‌نشانده کوچک، بالکان‌سازی(شرق اروپا در دهه ۱۹۹۰) خواهد شد. 🔹پنجمین سناریوی تحولات در سوریه، تجزیه و فروپاشی آن است. اگر مخالفان و کشورهایی که از آنها حمایت می‌کنند، در صورت اجرای چنین سناریویی به توافق نرسند، جنگ داخلی در سوریه دوباره شدت خواهد گرفت که در نهایت منجر به فروپاشی کامل آن خواهد شد.
اشتباهات بشار! برخی اشتباهات دولت سوریه بعد آزادسازی مرحله اول تهاجم تکفیری‌ها (۲۰۱۸): ۱- عدم پاکسازی ادلب (بر مبنای مذاکرات روسیه-ترکیه) علیرغم اصرار محور مقاومت (به فرماندهی ایران) بر انجام آن. ۲- عدم ایجاد خطوط دفاعی در اطراف ادلب، علیرغم تاکید محور مقاومت ۳- عدم همراهی با محور مقاومت در حمله به جولان اشغالی، در میانه طوفان الاقصی و حتی ایجاد محدودیت ۴- تحت فشار گذاشتن نیروهای محور مقاومت برای خروج آنها از سوریه (با نزدیکی به امارات و عربستان و... با وسوسه دریافت مشارکت مالی آنها) ۵- عدم قبول فرماندهی محور مقاومت در ابتدای تهاجم تکفیری‌ها (با تکیه و اعتماد به سایر همپیمانان)
❌۱۲ روز دیگر قرار بود آمریکا با شروطی تحریم‌های سوریه را بردارد! 🔹رویترز چند روز قبل (۲ دسامبر) در گزارشی عجیب به نقل از چند منبع آگاه اعلام کرد که امارات، آمریکا و بشار اسد مدت‌هاست در حال انجام توافقاتی هستند تا در صورتی که اسد روابطش را با ایران خاتمه ببخشد و راه‌های تسلیحاتی حزب‌الله لبنان را قطع کند، تحریم‌های سوریه را در ۲۰ دسامبر دیگر تمدید نکرده و ملغی کنند! 🔹اگرچه دولت بشار اسد امروز سقوط کرد، اما جالب اینجاست که تا ۲۰ دسامبر که در این گزارش به عنوان سالروز انقضای تحریم‌های سوریه عنوان شده است، تنها ۱۲ روز مانده بود!
الجولانی: می‌توانیم با ایران روابط راهبردی داشته باشیم رهبر تحریرالشام در گفتگو با سی ان ان: معتقدم ایران باید در رابطه با سوریه بازنگری کند و در ازای باقی ماندن برخی منافع، در کنار مردم باشد و می‌تواند با سوریه روابط راهبردی برقرار کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ قابل توجه کسانی‌که نگران آینده ایران هستند... ✍این پیش‌بینی حقیقتا حکیمانه است. چقدر با قاطعیت می‌فرمایند: "بنده می‌دانم"
🔰 بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی در بیست و چهارمین سالگرد سخنرانی راهبردی رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگزاران نظام(12 آذر1379) و به مناسبت هفته مکتب انقلاب اسلامی برگزار می‎کند: 🔸نشست مجازی با موضوع : الگوی تحقق دولت مطلوب اسلامی در مکتب امام خامنه ای(مدظله العالی) 👤با حضور جناب آقای دکتر شعبانی 📆زمان: یکشنبه، 18 آذر 1403
دکتر شعبانی_403.mp3
23.51M
🔊 صوت کامل نشست مجازی 🔰با موضوع : الگوی تحقق دولت مطلوب اسلامی در مکتب امام خامنه ای(مدظله العالی) 👤با حضور جناب آقای دکتر شعبانی 📆 18 آذر 1403 محورهای بحث: - دلیل اصلی سقوط دولت بشار اسد - انقلاب اسلامی و تاخیر در تحقق دولت اسلامی - چرایی و ضرورت و اهمیت تحقق دولت اسلامی - چیستی و توصیف دولت اسلامی - چگونگی تحقق دولت اسلامی - سوال مهم در بررسی سهم ما در تحقق دولت اسلامی
چرا امریکا سرکرده تروریست‌ها در سوریه را هدف نمی‌گیرد؟ مگر برای دستگیری او ۱۰ میلیون دلار جایزه نگذاشته؟ 🔹✍عبدالله گنجی، روزنامه نگار 🔹‏می دانستید آمریکا برای دستگیری الجولانی ١٠میلیون دلار جایزه گذاشته و ترکیه گروهش را تروریستی می داند؟ 🔹‏الان که او در دسترس است چرا مانند رهبران القاعده در یمن، سومالی، پاکستان، افغانستان  و...مورد هدف قرار نمی گیرد؟ 🔹‏چون اکنون بهره می دهد، امروز اسرائیل بعد از۵٧سال بخش دیگری از خاک سوریه را تصرف کرد و این بهره اول است.
به طور کلی، بحران و هرج و مرج به وجود آمده در کشور سوریه، فرصت مناسبی برای جنگ طلبی های اسرائیل فراهم کرده است. ارتش سوریه که عملا منحل شده است و هیچ نیروی پدافندی و هوایی در جنوب حضور ندارد و مسلحین گروه‌های تروریستی تحریرالشام و متحدین آنها نیز توجه و درکی از اوضاع وخیم سوریه و خطرات جبران ناپذیر تجاوز اسرائیل به خاک این کشور ندارند. در صورت تداوم این اوضاع، اسرائیل می‌تواند تا عمق جنوب سوریه نیز پیشروی کند و هرگونه واکنش احتمالی مسلحین را درهم بکوبد.
📰 دکه روزنامه| دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳
مصاف با ترس و دروغ چند کلمه درباره تحولات سوریه پیداست که فرم درگیری ها در منطقه در حال تغییر است و اسراییل و امریکا در کنار همه متحدان ضد مقاومت خود در اندیشه ‘یک انتقام منطقه ای از ۷ اکتبر’ هستند. مسلحین وارد صحنه شده اند، بقیه هم وارد خواهند شد. چیزی که امریکا به آن فکر می کند دور کردن بحران از اسراییل و نزدیک کردن آن به ایران است. به تعبیر دقیق تر، پروژه های امنیتی و نظامی ضد مقاومت در حال ترجمه به زبان ژئوپلتیک است. سرزمین مقاومت باید از دست برود یا تغییر شکل پیدا کند. فرض بنیادین این صحنه این است که مقاومت در منطقه باید هر چه بیشتر تضعیف شود اما نه صرفا با اقدام اسراییل چرا که اسراییل هم ضعیف شده و تاب جنگیدن بیش از این ندارد. نیروهای جدیدی در حال ظهورند که برخی محصول سرمایه گذاری غرب و برخی دیگر فرصت طلبانی هستند که زمان را مناسب دیده اند. سوریه قلب مقاومت است و مقاومت برای حفظ آن باید با همه توان بایستد؛ و خواهد ایستاد. فعلا ترکیب اعتماد بیهوده به توافق آستانه، نارضایتی اجتماعی، ضعف ارتش و درگیری مقاومت در جبهه های لبنان و فلسطین عرصه را تنگ کرده اما این پایان کار نیست. دو گروه در این لحظات بسی خطرناکند. یکی آنها که می گویند تنها راه تسلیم است و دیگر کسانی که خیال می کنند مقاومت تسلیم شده است. گروه اول بر ترس تکیه دارد و گروه دوم بر دروغ. انتهای داستانی را که هنوز تازه شروع شده من نمی دانم برخی چگونه اینقدر با قاطعیت روایت می کنند. فعلا باید ایستاد و جنگید: هم در میدان و هم در مقابل سیل دروغ! جنگ دشوار است و نتیجه آن نامعلوم. از این دشوارتر هم شاید بشود. اما وظیفه معلوم است: هم در میدان و هم در مقابل سیل دروغ!
سیاست‌ها و چارچوب تحلیلی درباره تحولات دولت سوریه.pdf
123K
💠 سیاست ها و ملاحظات مواجهه با تحولات اخیر سوریه و سقوط دولت بشار اسد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا