فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 واکنش پرهیجان دانشجویان و نخبگان ونزوئلایی به سخنان رئیس جمهور
⭕️ تمام نشانهها حاکی از بروز نظم جدیدی در جهان است
🔺در نظم جدید جهان، جایگاه کشورهای مستقل جایگاه اصلی خواهد بود.
🔹نشانههای افول قدرتهای سلطهگر کاملا قابل مشاهده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اذعان تحلیلگر بیبیسی -ملیحه محمدی- به ضعف دشمنان در برابر ایران
⭕️ هیچکسی اگر قادر باشد دشمنش را نابود کند مطمئن باشید از اینکار کوتاه نمیآید!
🔺روندی که در خصوص سیاست خارجی ایران شاهدیم، مثبت است؛ باید قبول کنیم که عقبنشینی در برابر غرب و آنچه غرب در آژانس انرژی هستهای انجام میدهد، درست نیست!
⭕️ بی حجابی لزوما بی حیایی نیست
🔹یک عده کلا میگن آزاد کنید یک عده هم هرچی از دهنشون درمیاد به بی حجاب میگن، باید رهبری هر روز بیاد بگه نه بی حیا هم نیست نه فلان.
🔸من لاحیاء له لا دین له؛ کسی که حیا نداره دین نداره، رهبری فرمود برخی از اینا اهل تضرع هستند، آخه چجوری بی دینه ولی اهل تضرع است؟ بی حیا دیگه نمیتونه اهل تضرع باشد، کمی هم فکر کنید ضرر نداره. تندروی تا کجا؟ چقدر باید هزینه تندروی های یک عده را یک ملت بدهند؟
🔹حجاب قانون کشور است و باید مثل قوانین دیگر تا زمانی که هست رعایت شود و اگر کسی رعایت نکرد مثل عدم رعایت هر قانونی باید باهاش برخورد قانونی بشه ولی اینکه به هر بی حجابی بگیم بی حیا و همسر و پدر و برادرش هم بگیم بی غیرت واقعا تندروی و خلاف دین ماست، شهید الداغی مگر همسرش بی حجاب نبود مگر خودش ریششو نزده بود پس چجوری شد شهید غیرت؟ بابا کمی هم سکوت کنید به خدا دارید مردم عصبی میکنید و فردا اتفاقی افتاد باز میرید سوراخ موش پنهان میشید.
🔸شما داری خودت تهمت میزنی و گناه میکنی و فکر میکنی داری ثواب میکنی، خودت داری تهمت میزنی و اگر گناهگار بی حیا است تو هم بی حیایی.
🔹حضرت امیر علیه السلام میفرماید: وَ مَنْ کَثُرَ خَطَؤُهُ قَلَّ حَیاؤُهُ... یعنی گناه موجب کم شدن حیا میشود، مرحوم علامه مصباح میفرمود: احساس حیاء در انسان سبب ترک گناه میشود. پس حیاء در همه گناهان مطرح است نه فقط بی حجابی. یاعلی ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ هدیه رسول خدا(ص) به فرمانده لشکرشان چه بود؟
🔺#فرمول_اقتدار را فرابگیریم.
🎙استاد فقیهی
سلام
یکی از دوستان در مورد علل تغییرات ایجاد شده در سیاست ها و برنامه های دولت عربستان سؤالی را مطرح نموده اند .
در پاسخ به این سؤال به مواردی اشاره می شود :
1 - عربستان هم متوجه پیچ تاریخی که در جهان در حال رخ دادن
می باشد ، شده است
2 - عربستان هم متوجه ناکامی آمریکا در شکل دادن به خاورمیانه جدید شده است .
3 - شکست عربستان و جبهه ائتلاف غربی ، عبری و عربی در یمن
4 - محوریت ایران اسلامی در مبارزه با رژیم صهیونسیتی و رهبری جبهه مقاومت از سوی ایران
5 - تحقیر چندین باره آمریکایی ها نسبت به دولت سعودی که یکی از آنها گاو شیرده خواندن !! دولت عربستان از سوی ترامپ می باشد .
6 - دلارزدایی که در فعالیت های اقتصادی و تجارت بین المللی در حال رخ دادن می باشد .
حسن بلباسی
1_5156056473.pptx
479.1K
✳️پاورپوینت گفت و گوی بین نسلی،شرط تحقق نظریه انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 سرطان دیده شدن #حجاباستایلها
🍃🌹🍃
🔸تمایل به دیده شدن بیمارگونه، دقیقا شبیه سرطان عمل میکنه. همونطور که غدههای سرطانی زیاد و زیادتر میشن، بیماری دیده شدن هم میتونه تمام روح و روان فرد رو بگیره.
🔹داستان حجاب استایلها هم شبیه همین قصه دیده شدنه؛ با این تفاوت که اساسا حجاب با تبلیغِ استایل جوردرنمیاد.
🇮🇷
📝 از دیپلماسی اقتصادی تا سفره مردم
🍃🌹🍃
🔻یکی از نقاط قوت دولت افزایش تحرک در عرصه دیپلماسی و تنوع سبد ارتباط با کشورهاست؛ برای مثال راهاندازی کریدور شمال به جنوب میتواند در آینده ایران را به مسیر جایگزین کانال سوئز برای برخی کشورها تبدیل کند.
🔸تبدیل ایران به هاب گازی و غلات میتواند دو مشکل دیرین ما یعنی کمبود انرژی و غلات را حل کند. در کنار آنچه گفته شد پیگیری اموراتی که در سفر به آمریکای جنوبی مانند پالایشگاه و کشت فراسرزمینی انجام شد مایه امیدواری است و میتواند موجب بازارسازی نفت و تأمین مایحتاج کشور مانند ذرت، سویا و... گردد.
🔹اما دو نکتهای که باید مدنظر قرار بگیرد این است که:
🔻تناسب بین کار بنیادین و فعل روزمره:
ممکن است در هر دولت کارهای زیربنایی صورت پذیرد که اثرات آن در آینده قابل مشاهده باشد اما آنچه وجود دارد این است که جامعه اسیر واقعیتهای آنی و شرایط فعلی جامعه است و باید برای شرایط فعلی در کنار برنامهریزیهای آیندهمحور تلاش صورت پذیرد.
بر این اساس، رهبر معظم انقلاب میفرمایند: «شما که امروز چه در زمینه نفت، راه، صنعت، کشاورزی و چه در زمینه بازرگانی و... تلاش میکنید، کارهای ماندگاری انجام میدهید که بالاخره سه، پنج یا ده سال دیگر در زندگی مردم منعکس خواهد شد و مردم نتیجه کار شما را بلاشک در سفره، خانه و جیب خودشان حس خواهند کرد؛ لیکن این کارها علیالعجاله کارهای بلندمدت و سازنده قواره کلی کشور است. اما نوع کار دوم، کارهای روزمره است که به نظر من ظرافتش بیشتر از کارهای اساسی و بنیادی است.»
لذا باید بین کارهای زودبازده و تأثیرگذار در معیشت و امید مردم و اقدامات اساسی و بنیادین دیربازده تناسب برقرار نمود.
🔹تناسب بین احساس و عمل:
برای مسئله امیدآفرینی میتوان دو ساحت عمل و احساس را تعریف کرد. در واقع در ساحت عمل، مخاطب امیدآفرینی مسئولان، متولیان و کارگزاران هستند و در ساحت بازنمایی و ایجاد احساس، مخاطب امیدآفرینی «رسانه» اعم از بنگاههای خبری تا فرد رسانههاست.
🔸طبیعتا اگر هر کدام از این دو ساحت مأموریت خود را به درستی انجام ندهند امیدآفرینی به درستی شکل نخواهد گرفت. چه اینکه اگر کاری شود بدون پیوست رسانهای، مردم آن را آنگونه که باید نخواهند دید؛ همانطور که اگر کاری انجام نشود و رسانه گزارشی غیرواقعی از آن رویداد را بازنمایی کند، خروجی ندارد جز رشد بیاعتمادی.
🔺لذا امروز دولت در مسیر امیدوارکنندهای قدم برداشته که احساس آن در کف جامعه مقدمات و الزاماتی دارد که باید برای آن تلاش و برنامهریزی صورت پذیرد.
✍🏻یعقوب ربیعی
🇮🇷
📝 مدافع غیرت این بار در شهر قدس!
🍃🌹🍃
🔸نیمه شب گذشته #یاسر_بسطامی در خیابان های شهرقدس متوجه مزاحمت ارازل و اوباش برای چند خانم جوان شده و با آنها درگیر میشود؛ بحمدالله ایشان زنده هستند، اما در اثر شدت جراحات در یکی از بیمارستانهای تهران تحت مراقبت ویژه قرار دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 اراده ایرانی | مروری بر دستاوردهای صنعت هستهای و منافع مستقیم آن برای زندگی مردم پس از چالش بیست ساله غرب با ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 شاه چقدر دزدید از زبان پسرش #رضا_پهلوی
🍃🌹🍃
✍️ ۶۲ میلیون دلار!! فقط!!
🔸#فرح حاشا کرده که ما چیزی ندزدیدیم. این کلیپ پسرشو همه جا پخش کنید دستش برسه.
👈 البته داماد شاه ثروت واقعی دزدیده شده را ۳۱ میلیارد دلار گفته:
🔹اردشیر زاهدی داماد شاه دربارهی میزان ثروتی که شاه موفق به انتقال آنها به خارج از کشور شد، چنین می نویسد: «دادستان تهران در زمان شریف امامی، فهرست دقیقی از افرادی که پولهایی را بهشکل ارز خارج کرده بودند، استخراج کرد. در میان این فهرست، شخص اعلیحضرت تا آن زمان ۳۱میلیارد دلار از کشور خارج کرده بود!»
📚« ۲۵ سال در کنار پادشاه» / اردشیر زاهدی / ص ۳۱۳
🇮🇷
🖼 #اینفوگرافیک | دور دنیا در ۶۷۹ روز
🍃🌹🍃
🔻لازمه جهش تولید، جهش صادرات است و این امر با رایزنی و دیپلماسی فعال کلید میخورد.
🔺۱۴ سفر خارجی آیت الله رئیسی در طول ۲۱ ماه گذشته یک پیام دارد؛ تعامل با جامعه جهانی برای تقویت ظرفیت صادراتی و ارزآوری با حفظ مواضع ارزشها در دستور کار است.
صدا ۰۳۴.m4a
13.41M
🔹فقط خواستم بدونی که......
🔹فایل شماره ۹
🔹🔹🔹
پاسخ به آقای علیمی در توهین به آیه الله اراکی و سایر علماء
محمود قاسمی.
کارشناس سیاسی.
🍏🍏🍏
🔰رابطه مشارکت و مشروعیت
🔻دشمنان ملت ایران میدانند که وقتی اعتماد وجود نداشت، مشارکت ضعیف خواهد شد؛
🔻وقتی مشارکت و حضور در صحنه ضعیف شد، مشروعیت نظام دچار تزلزل خواهد شد؛
🔻آنها این را میخواهند؛ هدف دشمن این است.
🔻میخواهند اعتماد را بگیرند تا مشارکت را بگیرند، تا مشروعیت را از جمهوری اسلامی بگیرند.
#حکیم_انقلاب 29 خرداد 1388
#انتخابات۱۴۰۲
#مشارکت
مرتضی:
✒️ یادداشت روز
فشار هوشمند چگونه به التماس ختم شد؟
۱) دولت آمریکا در دهه اخیر و در موضوع جنگ ترکیبی علیه ایران، چگونه فکر میکرد اما در واقعیت، با چه چیزی رو به رو شد؟ تصور آنها این بود که تصاعد تحریمها و آشوبافکنی همزمان، بهمثابه دو اهرم هم افزا، دائما توانمندیهای ایران را تحلیل میبرد و به براندازی یا تسلیم ایران در پای میز مذاکره میکشاند. روزنامه نیویورک تایمز تیر ماه ۱۳۹۴، برجام را موفقیت بزرگ دولت اوباما با «غلاف خالی از اسلحه» خواند. روند نامتوازن برجام، دولت اوباما را به طمع انداخت تا پس از گرفتن امتیازات نقد، تحریمها را برخلاف تعهدش گسترش دهد. انفعال دولت روحانی همچنین، به ترامپ جرات داد تا با خروج از توافق، گروکشی بیشتری انجام دهد. فدریکا موگرینی میگوید روحانی به او اطمینان داد که حتی در صورت خروج آمریکا، در توافق بماند و تعهداتش را انجام دهد. ترامپ تصور میکرد با فشار جدید، دولت ایران پای مذاکرات میرود و امتیازات بیشتری میدهد.
۲) بایدن و مشاورانش هم، امیدوار به امتیازگیری فرابرجامی بودند و از برجام پلاس سخن میگفتند. او گفته بود: «فشار حداکثری ترامپ علیه ایران شکست خورد. سیاستهای ترامپ باعث نزدیکتر شدن روسیه و چین به ایران شده و روابط فرا آتلانتیک را متزلزل کرده است. روشهاى زيركانهتر و هوشمندانهتری هم براى سختگيرى علیه ايران وجود دارد». او اذعان داشت فشار حداکثری ترامپ دچار شکست فاحش شده، و در عین حال، آرزو میپروراند که ایران را به واگذاری امتیازات بیشتر در قالب توافق برجام پلاس مجبور سازد. اما یک دهه پس از زمزمه برجام و بلاهایی که آمریکا بر سر توافق آورد، روند تحولات کاملا خلاف میل آمریکاییها پیش رفته است.
۳) آنها حاضر نشدند تضمینهای معتبر برای لغو تحریمها و عدم تکرار عهدشکنی بدهند و حالا ناامید از بازگشت بدون هزینه به برجام، در پی توافقی هستند که از سرعت پیشرفتهای ایران بکاهد. دولت آمریکا به ویژه پس از شکست اغتشاشات، میانجیهای متعددی را نزد مقامات ایرانی فرستاده و ضمنا درخواست مذاکره با وساطت عمان را داشته است. ظرف چند هفته اخیر، محافل رسانهای مانند نیویورکتایمز، والاستریت ژورنال، اکسیوس، هاآرتص، میدلایستآی و...، گزارشهایی را مبنی بر نزدیکی توافق منتشر کردهاند که تکذیب شده و با این وجود، درست از آب درآمده است. چنان که سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، با یک هفته تاخیر؛ دسترسی ایران به ۳ میلیارد دلار از وجوه خود در عراق را تایید کرد.
۴) آمریکا از یک سو ناچار و نیازمند توافق است و از سوی دیگر، سعی میکند تا حد ممکن، از تاثیرات روانی توافق به نفع ایران بکاهد. برای آمریکا، سنگین و دردناک است که در دنیا گفته شود آزادی بالغ بر ۲۱ میلیارد دلار از درآمدهای بلوکه شده ایران در کشورهای دیگر را «بدون توقف برنامه هستهای ایران طبق برجام»، پذیرفته است. روز گذشته، متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، ضمن تکذیب گزارش نیویورک تامز گفت: «برای بازگرداندن شهروندان تلاش میکنیم؛ اما تا این لحظه توافق یا تفاهم یا هرچه اسمش را میگذارید حاصل نشده است». این چندمین تکذیبیه درباره خبرهایی است که نه طرف ایرانی، بلکه رسانههای آمریکایی و غربی منتشر میکنند. واکنش میلر، به این گزارش نیویورکتایمز (متعلق به دموکراتها) است:
«یک توافق غیررسمی و نانوشته در مرحله اجرای قریب الوقوع
قرار دارد. مقامهای تهران پذیرفتهاند در قبال آزادی پولهایشان در عراق و کره جنوبی، غنیسازی را از ۶۰ درصد بالاتر نبرند، و حمله به نیروهای آمریکایی در سوریه و عراق، و فروش موشک و تجهیز تسلیحاتی روسیه را متوقف کنند.».
۵) اما نیویورکتایمز تنها نشریهای نبود که از عقبنشینی آمریکا خبر میداد؛ چنانکه خبرگزاری بلومبرگ نوشت: «ایران و آمریکا، به توافق غیررسمی نزدیک شدهاند. مارک فیتزپاتریک از مقامات سابق وزارت خارجه گفت مقداری دیپلماسی در جریان هست و حداقل یک آتشبس برقرار خواهد شد تا تنشها تشدید نشود. آمریکا در مرحله اول طرح، تمهیداتی را برای امکان پرداخت 2/7 میلیارد بدهی عراق به ایران انجام داده و انتظار میرود معافیت مشابهی برای ۷ میلیارد دلار بدهی کره جنوبی به ایران اتخاذ شود و در ازای آن، سه زندانی آمریکایی آزاد شوند. دیپلمات ارشد ایران، ماه مارس اعلام کرده بود دو کشور در آستانه تبادل زندانیان هستند». اشاره بلومبرگ به اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه ایران است که گفت «از ماه مارس از طریق
یک واسطه، توافق مکتوبی درباره تبادل زندانیان به امضا رسیده و نماینده رسمی آمریکا نیز آن را امضا کرده، اما به بهانههای مختلف، از سوی دولت آمریکا اجرا نشده است. در هفتههای اخیر نیز تبادل پیام غیرمستقیم برای بهروزرسانی آن در جریان بوده است».
۶) به جز نیویورک تایمز، خبرگزاری رویترز هم گزارش داده: «دولت آمریکا در حال تفاهم با ایران برای محدود کردن برنامه هستهای و آزادی شهروندانش، در برابر آزادی بخشی از داراییهای ایران است». روزنامه هاآرتص نیز نوشت: «برخی از مقامات اسرائیل میگویند مذاکرات ایران و آمریکا، جدیتر از آن چیزی است که گفته میشود. بایدن به دنبال تفاهمی است که نیازی به تایید به کنگره نداشته باشد. توافق، ظاهرا شامل توقف فرآیند غنی سازی در سطوح بالا، در مقابل کاهش تحریم ها و آزادسازی ۲۰ میلیارد دلار دارایی ایران در کره جنوبی، عراق و صندوق بین المللی پول است». از سوی دیگر، منابع مطلع به پایگاه رسانهای «اکسیوس» گفتهاند: «طرح توافق موقت، شامل برداشتن برخی تحریمها در ازای توقف غنی سازی ۶۰ درصد و برخی فعالیتهای دیگر است». وزیر خارجه عمان هم میگوید: «ایران و آمریکا به حصول توافق برای تبادل زندانیان نزدیک شدهاند. تا زمانی که آمریکا با حسن نیت جواب دهد، ایرانیها هم مایل به انجام این کار هستند». پایگاه خبری اکسیوس، دو هفته قبل از سفر مشاور ارشد بایدن به عمان، جهت بررسی امکان توافق با ایران خبر داده بود.
۷) ناظران اتفاقنظر دارند که مذاکرات دوره اخیر، تفاوت جدی با مذاکرات گذشته پیدا کرده است. ایران به ویژه در سه سال اخیر و مقارن با روی کار آمدن مجلس و دولت انقلابی، اقدام به افزایش چشمگیر منابع قدرت سیاسی، اقتصادی، دفاعی، دیپلماتیک و هستهای خود کرده است. گسترش چتر دیپلماسی اقتصادی و موفقیتهای منطقهای، همگی بدون برجام و FATF به دست آمده است. ایران همچنین در هفت فصل متوالی، رشد اقتصادی پیوسته داشته و در یک سال اخیر، رشد 4/8 درصدی را تجربه کرده است. برجام، به مفهوم زنجیری بر پای ایران، سالهاست که مرده و دیگر با آن شکل نامتوازن احیا نخواهد شد. آمریکا با وجود قانون اقدام راهبردی مجلس و گسترش برنامه هستهای ایران در سطح غنیسازی ۶۰ درصد، چارهای جز مذاکره و توافق نمیبیند. ایران امروز، برخلاف دولت قبل، عجلهای برای توافق (توافق بد/ توافق به هر قیمت) ندارد و صرفا دنبال توافق خوب (نقد/ تضمین شده/ معتبر) است.
۸) واقعیت اقتدار ایران و تهیدستی آمریکا چنان روشن است که وبسایت شبکه دولتی انگلیس نوشت: «هیچ گزینهای روی میز دولت آمریکا برای فشار علیه ایران باقی نمانده است. بسیاری از رسانهها، هر روز خبر جدیدی از توافق قریب الوقوع منتشر میکنند. با نزدیک شدن به موسم انتخابات آمریکا و آرامتر شدن خیابانهای ایران، دولت بایدن میخواهد با دستیابی به توافقی موقت، مشکل ایران را به بعد از انتخابات موکول کند. گزینههای روی میز بایدن چیست؟
1- تحریم اقتصادی؛ به نظر نمیرسد دیگر چیزی برای تحریم باقی مانده باشد. 2- فشار سیاسی؛ در دوران اوباما، آمریکا توانست اغلب کشورها، از جمله چین و روسیه را در اعمال فشار با خود همراه کند. این روزها هیچ کشوری توان ایجاد چنین اجماعی را ندارد. 3- مشوق اقتصادی: مشوق اقتصادی، میتواند آزاد کردن داراییهای ایران و تعلیق یا رفع تحریمها باشد. 4- حمله سایبری و پهپادی؛ سالهاست در پس پرده در جریان است؛ اما کاری از پیش نبرده. تنها چند ماه پس از استاکسنت، ایران توانست قابلیتهای غنیسازی را بازسازی کند. 5- حمله نظامی؛ گرچه روی میز تمام رؤسایجمهور آمریکا بوده، اما هزینه آن، با توجه به اولویتهای استراتژیک آمریکا، بیشتر از فوایدش است و اولویتهای مهمتر آمریکا یعنی حمایت از اوکراین در جنگ با روسیه و کنترل چین، تحت تاثیر قرار میگیرند. در شرایط فعلی کم هزینهترین راه بایدن، کنترل سطح تنش با ایران و نوعی توافق محدود است».
۹) راهبرد ایران در حوزه هسته آنچنان که رهبر حکیم انقلاب به تازگی بیان کردند، «تجاریسازی و مردمیسازی مصارف برنامه هستهای برای بهرهمندی ملت ایران، تولید دستکم 20 هزار مگاوات برق هستهای»، در کنار تعامل با آژانس است. ایشان فرمودند: «توصیه مؤکّد من این است که ارتباط و تعامل با آژانس را حفظ کنید؛ البتّه در چهارچوب مقرّرات پادمانی؛ زیر بار بیشترش نروید... از قانون مجلس که به نفع کشور و صنعت هستهای است، تخطّی نشود... به طور خاص یک تعهّداتی در اسفند گذشته انجام گرفت، که [طبق] گزارشی که من دیدم، طرف مقابل به این تعهّدات عمل نکرده، ما عمل کردهایم؛ طرف مقابل در این تعهّدات، آژانس است. یک توصیه مهمّ دیگر: زیرساختهای موجودِ صنعتیِ هستهای دست نخورد... ممکن است در یک زمینههایی بخواهید توافقهایی بکنید؛ عیب ندارد، توافق کنید، امّا زیرساختها دست نخورد».
۱۰) توافق موقت، به این معنا که به آمریکا اجازه دهد بدون جبران خسارتها، مجددا عضو برجام شود و به مکانیسم ماشه آن دسترسی پیدا کند، هیچ مجوزی ندارد.
بر همین مبنا، نمایندگی کشورمان در سازمان ملل اعلام کرد: «هیچ توافق موقتی بهعنوان جایگزینی برجام، در دستور کار نیست». آمریکا و تروئیکای اروپایی با عهدشکنی، به ایران خسارت زدهاند و برای احیای برجام، باید ضمن جبران این خسارتها، تضمین معتبری برای لغو پایدار تحریمها ارائه کنند. دولت آمریکا، امروز حتی نسبت به دو سال قبل خود هم در موقعیت به مراتب ضعیفتری قرار دارد. دولت اوباما موفق شده بود از طریق برجام، به تعطیلی یا تعلیق ۹۵ درصد برنامه هستهای ایران دست یابد و ضمنا اهرمهای فشار تحریمی را حفظ کند و در پسابرجام، به گسترش تدریجی آنها اقدام کند. دولت ترامپ هم با خروج از برجام، خواستار تسلیم کامل ایران بود. حتی دولت بایدن در آغاز کار، با وجود انتقاد از ترامپ، اقدام او را فرصتی برای گرفتن امتیازات بیشتر از ایران میدانست. اما حالا همین دولت، برحسب گزارش رسانههای آمریکایی، از ایران میخواهد در ازای آزادسازی منابع مالی مسدود شدهاش، از غنیسازی بیش از ۶۰ درصد فراتر نرود (این سقف در برجام 3/5 درصد بود) و به حملات نیابتی علیه نیروهای آمریکایی در منطقه و تجهیز نظامی روسیه ادامه ندهد. اکنون کارشناس بیبیسی میگوید «آمریکاییها به غنی سازی ۶۰ درصدی فراتر از توافق برجام تن دادهاند». و مایکل مک کال، رئیسکمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا هشدار میدهد «دولت بایدن، به ایران پاداش میدهد و نتوانسته از اهرم دیپلماتیک و بازدارندگی برای ممانعت از فعالیتهای جمهوری اسلامی استفاده کند».
محمد ایمانی
✍️ جمعی از اصحاب در محضر رسول خدا (صلی الله علیه و آله) بودند. حضرت فرمود : می خواهید کسل ترین، دزدترین، بخیل ترین، ظالم ترین و عاجزترین مردم را به شما نشان دهم؟
🖋 اصحاب : بلی یا رسول الله! فرمودند :
1️⃣ کسل ترین مردم کسی است که از صحت و سلامت برخوردار است ولی در اوقات بیکاری با لب و زبانش ذکر خدا نمی گوید.
2️⃣ دزدترین انسان کسی است که از نمازش می کاهد ، چنین نمازی همانند لباس کهنه در هم پیچیده به صورتش زده می شود.
3️⃣ بخیل ترین آدم کسی است که گذرش بر مسلمانی می افتد ولی به او سلام نمی کند.
4️⃣ ظالم ترین مردم کسی است که نام من در نزد او برده می شود ولی بر من صلوات نمی فرستد.
5️⃣ و عاجزترین انسان کسی است که از دعا درمانده باشد.
📚 داستان های بحارالانوار ، ج۹
🔰سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی فائو
⭕️ ایران بزرگترین صادرکننده لبنیات در آسیا شد
🔹ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
🔸فائو پیش بینی کرده تولید غلات ایران در سال ۲۰۲۳ به ۱۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تن برسد. #گندم، #برنج و #جو سه غله مهم تولیدی ایران در این سال خواهند بود.
🔺این در حالیست که ٨٢ سال پیش در شهریور ١٣٢٠ در پایان سلطنت رضاخان ٣ تا ۴ میلیون نفر در ایران بر اثر قحطی تلف شدند.
17.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
⭕️ یک جریان سیاسی به دنبال لغو کنسرتها است
🔹یک جریان سیاسی دنبال لغو کنسرتها و دو قطبیسازی است.
🔹یک جریان سیاسی در کشور به دنبال #بزرگنمایی برخی مشکلات که گاها طبیعی و در اجراها پیش میآید، هست تا اقشار مختلف مردم را در این موضوع مقابل هم قرار دهند.
🔹اجازه #هنجارشکنی در فضاهای فرهنگی و هنری کشور را نمیدهیم ولی از طرف دیگر اتفاقات معدود و اندک را هم به پای اهالی فرهنگ و هنر نمینویسیم.
🔹کنسرتهای لغوشده با تقویم جایگزین برگزار میشوند تا مشکلات چند روز اخیرشان جبران شود.
+98 21 2204 2735_۲۰۲۳۰۶۱۷۱۵۱۱۲۴.mp3
14.99M
⭕️ وضعیت جوانان در عرصه جهاد تبیین و بيانيه گام دوم
🎙دکتر ابوذر یاسری
مدرس دانشگاه و دبير انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
📻 رادیو #تبیین | برنامه روبه راه
🔹بيانيه گام دوم چیست؟ و جایگاه جهاد تبیین در بیانیه کجاست؟
🔸چرا جهاد تبیین، ضمن اینکه ضرورت امروز ماست ولی پایان راه نیست؟
🔹جوانان امروز نسبت به جوانان دوران دفاع مقدس چگونه اند؟
🔸نقش جهاد تبیین در جهاد پیشرفت چیست؟
🔹چرا تصور عالمانه از جوانان نسل کنونی با تصور از جوانان دوران انقلاب و دفاع مقدس متفاوت است؟
📣قابل توجه مخاطبان محترم کانال رسمی بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی:
✅دفتر اول؛ فرآیند تحقق اهداف اسلامی
📌دفتر دوم؛ تحول معنوی«شارژ مجدد»
✅دفتر سوم؛ تحول معرفتی
✅دفتر چهارم؛ انقلاب اسلامی
✅دفتر پنجم؛ نظام اسلامی
✅دفتر ششم؛ دولت اسلامی
✅دفتر هفتم؛ جامعه اسلامی
✅دفتر هشتم؛ تمدن اسلامی
✅دفتر نهم؛ فصول هدایتگری
✅دفتر دهم؛ نهضت انتظار
•┈┈•••✾•🍃🌸🍃•✾•••┈┈•
✅علاقهمندان برای تهیه کتب به آیدی زیر مراجعه کنید:
@adminrasmevafa
🔥بخاطر محدودیت کتب، اولویت با افرادی است که زودتر اقدام میکنند.🔥
-----------‐---------------------------------------
⬅️ کانال رسمی بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی
🌎🌎🌎
❎ تحلیل مهم روز
🔴درس عبرتی که کیسینجر به غربگرایان ایرانی میدهد.
🔹🔸هنری کیسینجر استراتژیست مشهور امریکایی اخیرا مصاحبهای با بلومبرگ انجام داده که بخشی از آن بسیار مهم است. او با اشاره به نزدیک بودن انتخابات امریکا، به ترویج تئوری «اول آمریکا» اشاره کرده و گفته: «این دیدگاه تمرکز بسیار زیادی روی منافع آمریکا دارد و توجه چندانی به منافع جهانی ندارد... در این صورت آمریکا منزوی خواهد شد.»
♦️حرف اصلی کیسینجر یک چیز است و آن اینکه اگر دولتهای بعدی امریکا به خاطر مشکلاتی که این کشور در درون دارد، آنقدر به داخل امریکا مشغول شوند که از ایفای نقش امریکا در سطح بین الملل کاسته شود، امریکا منزوی خواهد شد. در واقع منطق کیسینجر این است که امریکا به یک ابرقدرت تبدیل شده، چون در سطح جهان یک بازیگر موثر و فعال بوده و روزی که نقش امریکا در معادلات خارجی و بین المللی کم شود، قدرت امریکا هم کم شده و منزوی خواهد شد.
♦️حالا از زوایه نگاه کیسینجر به مساله ایران نگاه کنید. یعنی با این پیشفرض که یک کشور قوی و اثرگذار، کشوری است که بتواند در معادلات منطقه ای و جهانی تاثیر گذار باشد. اما چه کسانی در ایران مخالف نقش آفرینی های ایران در سطح بین الملل هستند؟ کدام افراد و جریان های سیاسی در سالهای گذشته سعی کرده اند نقش و تاثیرگذاری ایران در معادلات جهانی را کمرنگ کنند و کدام به دنبال تقویت و پر رنگ کردن آن بوده اند؟ کدام جریان ها با شعار «نه غزه نه لبنان»، «سوریه را رها کن»، تمسخر اثرگذاری ایران بر معادلات امریکای لاتین و... سعی کرده اند یکی از مهمترین مولفه های قدرت ایران را از بین ببرند؟
♦️چه نتیجه ای می خواهم از این بحث بگیرم؟ کسانی که در این سالها این حرفها را زده اند اگر منطق دینی درستی داشتند هیچ وقت چنین خبطی را مرتکب نمی شدند چون اثرگذاری ایران در سطح منطقه و جبهه مقاومت فقط یک سیاست رئالیستی و معطوف به قدرت نبوده و کاملا ریشه در مبانی دینی دارد، اما اگر از منظر غیر ایدئولوژیک و فقط و فقط بر اساس محاسبات دو دو تا چهارتا نیز به مساله نگاه می کردند، می فهمیدند که اتفاقا تامین قدرت کشور نیز در همین مدل سیاست ورزی در خارج از مرزهای ایران است. این دیگر حرف خودی ها یا سران جمهوری اسلامی نیست؛ این هنری کیسینجر است که نقش افرینی و اثرگذاری خارجی را بخش مهمی از قدرت یک نظام سیاسی می داند و تضعیف این رویکرد را مترادف با منزوی شدن یک کشور قلمداد می کند.
✍️ امیرحسین ثابتی.
⭕️ #غدیر یعنی کسانیکه عقب ماندهاند برسند و کسانی که جلو رفتهاند برگردند..
🌤 غدير يعنی؛ با #ولايت حرکت کردن عاشورا نتيجه از ياد بردن غدير است!
#امام_علی #عید_ولایت
🔹شیعیان علی علیه السلام مبلغ غدیر باشید.
🌎🌎🌎
❎ نکته ای مهم در جنگ ادراکی و شناختی.
📲طبق نظریه #برجسته_سازی، اگر رسانهها در کوتاه مدت هم نتوانند عقاید و افکار شما را بهکلی تغییر دهند، اما قطعا میتوانند اولویتهای ذهنی شما را تعیین کنند.
🖇به بیان دیگر، رسانهها گرچه نمیتوانند تعیین کنند که مردم «چگونه» بیندیشند، اما میتوانند تعیین کنند که «دربارهی چه» بیندیشند!
🖇این کار معمولا از طریق انتخاب و ضریب دادن بیشازحد به بعضی از موضوعات و رویدادها در قالب گزارشهای خبری زنجیرهای و راهاندازی کمپینهای مجازی انجام میگیرد!
#جنگ_شناختی
#سواد_رسانه