و #دنیا با وجود شیرینی، تلخ است...
_علیبنابیطالبعلیهالسلام غررالحکم،حدیث۶۴۲۴
روز سی وچهارم چله دعای توسل به نیت شهیدداریوش مالکی وشهید سید هاشم آراسته دعاخوانده شود🌺هدیه به حضرت زهرا(س)
1.به نیت فرج و سلامتی آقا امام زمان عج 🌸وهدیه به شهدای گمنام
2.به نیت شفای کامل بیماران🌺
3.به نیت اولاددارشدن بی اولادها💐
4.به نیت عاقبت بخیری وازدواج جوانها🌼
5.به نیت برآورده شدن حاجات حاجتمندان🌻
#حاجت_روایی داشتید خوشحال میشیم اطلاع بدید
@shahidhosseinmoezgholami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذوالفقـارِعلـــــي... 💚
#میلاد_حضرت_زهرا❤️
@shahidhosseinmoezgholami
[WWW.FOTROS.IR]ma98112505.mp3
30.79M
🌷👏 این فرزند خَلَفه
🌷👏 سرباز ولایته
🌷👏 مثل حاج قاسم تو
🌷👏 جون دادن سعادته
🌹👏 هر کی شد مرید تو
🌹👏 دنبال شهادته
🌹👏 تعداد فدائیات
🌹👏 حالا بی نهایته
🎙 حاج محمود کریمی
#روز_مادر
#حاج_قاسم
#میلاد_حضرت_زهرا
#مادر
@shahidhosseinmoezgholami
شهــیدحــسـین معزغـلامي
روز سی وچهارم چله دعای توسل به نیت شهیدداریوش مالکی وشهید سید هاشم آراسته دعاخوانده شود🌺هدیه به
زندگینامه سردار رشید اسلام شهیدداریوش مالکی فارسانی
شهید داریوش مالکی در دوم تیر ۱۳۴۲، در شهرستان فارسان ازشهرهای چهارمحال وبختیاری به دنیا آمد. تا پایان دوره متوسطه در رشته برق صنعتی درس خواند و دیپلم گرفت،بااغازجنگ تحمیلی درسال 59 درسن هفده سالگی درس وتحصیل را رها نمود وبه سمت جبهه های جنگ درمنطقه غرب کشورروانه شد . ازبدوورود بواسطه شجاعت ولیاقتهایی که ازخودنشان داد مسوولیتهایی به وی محول شد . اودرعملیاتهای بیت المقدس –محرم ومسلم ابن عقیل بعنوان بیسیم چی –فرمانده دسته وفرمانده گردان شرکت کرد .فعالیتهای داریوش فقط درمناطق جنگی خلاصه نمیشد وایامی راکه به پشت جبهه بازمیگشت به فعالیتهایی نظیر جذب وسازماندهی بسیجیان میپرداخت .مدتی فرماندهی مرکزآموزش سپاه به وی محول گردید ودرسال 1360بعنوان فرمانده پادگان ولی عصر (عج)منصوب شد .دردومین اعزام خود برادرش اسفندیاررا نیز به همراه خود به جبهه ها برد ودوشادوش هم درعملیات والفجرمقدماتی جنگیدند دراین عملیات بود که اسفندیار به شهادت رسید. داریوش تا آخرین مراحل عملیات درمنطقه ماند وپس ازآن برای تشییع جنازه پیکر برادرشهیدش به فارسا ن بازگشت .دراین مراسم داریوش سخنرانی به یادماندنی کرد که تاثیر به سزایی دربین مردم داشت .پس ازشهادت اسفندیار پدرومادرش تصمیم میگیرند که بافراهم نمودن شرایط ازدواج برا ی داریوش مانع رفتن مجدد اوبه جبهه ها شوند. داریوش درسال 1362 با دخترعمویش ازدواج میکند اما تشکیل خانواده مانعی برای حضوراودرجنگ نمی شود . اوبه مدت یک سال به تهران ومشهد برای اموزش دوره های نظامی مختلف نظیر تاکتیک رزمی اعزام میشود وپس ازاتمام این دوره ها به عضویت سپاه پاسداران درمی آید وبا توجه به تجربیات او درواحد اموزش سپاه قمربنی هاشم به آموزش و تربیت نیروهای نظامی مشغول میشود .دراواخرجنگ درسال 1367 مجدابه جبهه ها اعزام میشود وبعنوان فرمانده محور تیپ 44حضرت قمربنی هاشم (ع)درجبهه فاو مشغول خدمت میشود .دراین زمان برادردیگرش کورش نیزکه درمنطقه حضورداشته مفقود الاثر میشود .پس ازپایان جنگ داریوش با کوله باری ازتجربه وغمی بزرگ از فراق یارن وبرادران سفرکرده به فارسان بازمیگردد.ومدتی فرماندهی بسیج وفرماندهی عملیاتی سپاه فارسان رابرعهده میگیرد .درسال 1369 فرماندهی پادگان آموزشی تیپ 44حضرت قمربنی هاشم (ع) به اومحول میشود .ودراین مدت علاوه فرماندهی قوی معلم اخلاقی نیزبرای نیروهای تحت اموزش میشود . .داریوش به اموزشهای عقیدتی همزمان باآموزشها ی نظامی اهمیت میداد وخود یکی ازقاریان قرآن بود .درسال 1373 خدمت درمنطقه کردستان را پذیرفت وبا تواجه به اینکه میتوانست باقی مانده دوران خدمت را درمحل سکونت خود سپری نماید اما برای مبارزه با گروهکهای ضد انقلاب ودفاع ازمرزهای غربی به کردستان عزیمت نمود .درمنطقه آلواتان کردستان فرماندهی گردان امام حسین (ع)به وی محول شد .ضدانقلاب که ازسوابق سردارمالکی باخبربودند پیام تهدیدی به این مضمون برای اوفرستادند که :"مالکی نخواهیم گذاشت زنده ازاین منطقه بیرون بروی".محل استقرارگردان تحت امراو منطقه سنی نشین ساوان بود .سردارمالکی با برگزاری برنامه های فرهنگی وراه اندازی دسته های عزاداری درماههای حرام آ نهارا تحت تاثیر قیام سیدالشها قرارمیدادتا مردم آن منطقه نیز با فرهنگ قیام عاشورا آشنا شوند . سردارداریوش مالکی پس ازعمری مجاهدت درراه خدا درتاریخ 21/3/1373دراثربرخورد بامین به برادران شهیدش درقافله شهدای کربلا پیوست ودرجوارمولای خود حسین ابن علی (ع) ماوا گرفت .
#شهید_داریوش_مالکی
@shahidhosseinmoezgholami
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستت دارم مادر... ❤
❤️ ولادت با سعادت بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها را خدمت همه بانوان و مادران جهان اسلام تبریک و تهنیت عرض مینماییم. 🌸
#روز_مادر
#میلاد_حضرت_زهرا
@shahidhosseinmoezgholami
شهــیدحــسـین معزغـلامي
روز سی وچهارم چله دعای توسل به نیت شهیدداریوش مالکی وشهید سید هاشم آراسته دعاخوانده شود🌺هدیه به
سیّدهاشم آراسته ـ فرزند سیّدعبّاس ـ در تاریخ هشتم بهمن ماه سال 1341 در شهرستان مشهد چشم به جهان گشود.
رسیدن اصل و نسب خانواده به قبیله بنی هاشم
سیّدعبّاس آراسته ـ پدر شهید ـ مىگوید: «از این که خداوند فرزندى به ما عطا کرده بود، خوشحال بودیم. اسم او را به علّت اصل و نسب ما به قبیلهى بنى هاشم، هاشم گذاشتیم. او از همان ابتدا با گفتار و رفتار دینى رشد کرد که باعث شد از همان کودکى نماز بخواند.اذان گفتن را یاد گرفته بود و علاقهى زیادى به گفتن اذان داشت، و بسیار مقیّد بود که در هر جایى که هست، حتما اذان بگوید.»شوهر خواهر شهید مىگوید: در دوران نوجوانى سیدهاشم مدّتى را با ما در اصفهان زندگى کرد. به خاطر این که من نظامى بودم ومأموریّتهاى چند روزه داشتم، نزد ما بود تا همسرم تنها نباشد. در مدّتى که با ما بود من درسهاى اخلاقى زیادى از او یاد گرفتم. وی عارف به تمام معنا بود. عشق به خدا و ائمه(ع) دروجودش موج مىزد. نمازش را مرتّب مىخواند، حتّى به نمازشب هم مقیّد بود.
جنگ تحمیلى، که شروع شد 18 بهار بیشتر از سن او نمی گذشت. او برای اولین بار برای دفاع از دین و لبیک به فرمان امام خمینی(ره)در تاریخ 1359/10/10از طریق بسیج به ایلام وسرپل ذهاب اعزام شد.او در ابتدا به عنوان یک بسیجى به جبهه اعزام شد و بعد ازمدّتى به عنوان پاسدار رسمى در جبهه مشغول به خدمت شد. در عملیّاتهاى چزّابه، فتح المبین، بیت المقدّس، والفجر مقدّماتى، والفجر یک، سه و چهار، خیبر، بدر، والفجر 8، کربلاى یک، میمک وکربلاى دو شرکت داشت. او علیرغم اینکه در واحد تخریب بود اما در واحد تدارکات و سازماندهی نیروها نیز فعالیت داشت.وقتى از مسئولیّتش در جبهه سؤال مى شد، مى گفت: «من یک رزمنده هستم.»
نمىدانم چرا شهادت قسمت من نمىشود؟
حسن حیدری همرزم شهید ـ مىگوید: «سید هاشم خیلى کم به مرخّصى مىرفت، بیشتر وقتش را در جبهه به سر مىبرد. تنها مسئلهاى که ذهنش را به خود مشغول کرده بود، مسئلهى شهادت بود. هر وقت او را مىدیدم، مى گفت: دعا کنید که شهادت نصیب من هم بشود. »على آراسته ـ برادر شهید ـ مىگوید: «برادرم همیشه مىگفت: «نمىدانم چرا شهادت قسمت من نمىشود؟! که از این بابت رنج مىبرد. هر وقت به بهشت رضا(ع) مىرفتیم، به من مىگفت: جاى من همین جاست. حتّى قبرش را هم نشان مىداد. زمانى که به شهادت رسید، در همان قبر به خاک سپرده شد.»شهید آراسته ازدواج نکرده بود. مىگفت: «مىخواهم دلم و محبّتم یکجا به نام جبهه باشد.»
غلامحسین قدمگاهى مىگوید: «سید هاشم مىگفت: شاید چون سنّت پیغمبر(ص) را به جا نمىآورم، شهادت نصیب من نمىشود. از او خواستم که حتما ازدواج کند. شرط او این بود، که از لحاظ ایمان وحجاب خوب باشد. ولی این امر محقق نشد و بعد از 12 روز خبر شهادت او را آوردند.
سیّدهاشم آراسته، در تاریخ 1365/7/30 در جزیرهى مجنون بر اثر اصابت ترکش به درجهى رفیع شهادت نایل گردید. پیکرمطهّرش پس از انتقال به زادگاهش، در بهشت رضا(ع) به خاک سپرده شد.سیّدجواد آراسته مىگوید: «دعاى شهید این بود: خداوندا، مرا از شهداى بى غسل و کفن قرار بده. همانطور هم شد و او را با همان لباس سبز سپاه با شالگردن سبز آغشته به خونش دفن شد.»
#شهید_هاشم_آراسته
@shahidhosseinmoezgholami
رفقا عیدتون مبارڪ😍😍ختم صلوات 14000تایی داریم به نیابت از شهید حسین معزغلامی هدیه به حضرت زهرا وامام زمان وشهدا وبرای سلامتی تمام مادران🌺❤️ وشادی روح مادران آسمانی😢
هرتعداد میتونید صلوات بفرستید اعلام کنید👇👇👇
https://EitaaBot.ir/counter/m9yg4h