🌃 #شب_بخیر | شبت بخیر مَثَل اعلای خدا!
❄️بسم الله الرحمن الرحیم گفتم برای این که خانهام را در روی همین زمین، بکنم بهشت خدا؛ آن هم با خشت ولایت و محبت تو.
❄️بسم الله الرحمن الرحیم که میگویم، دلم را خوش میکنم به رحمت خدا. چون میدانم کسی بدون رحمت حق، نمیتواند یک خشت از ولایت تو را روی زمین بچیند و خانۀ بهشتی محبت تو را روی زمین بنا کند.
❄️من از وقتی تصمیم گرفتم خانۀ خیالی را روی زمین محقق کنم، میدانستم که خودم سراسر ضعف و ناتوانیام و حتی دو نیمچه خشت از این خانه را هم نمیتوانم روی هم بگذارم.
❄️برای ساختن این خانه ضعف و ناتوانیام را روی دست گرفتم و در پیشگاه حق به التماس افتادم و به او گفتم اگر خانهام را خانۀ ولایت تو نکنم، فلسفهای برای در دنیا ماندنم نمیبینم و به او قول دادم که قدر لطف و مرحمتش را بدانم و بشوم همانی که تو میخواهی.
❄️شبیه تو شدن، سنگ بزرگی است؛ اما وقتی رحمت خدا باشد، میشود آن را برداشت. میخواهم شبیه تو شوم آقا!
❄️شبت بخیر مَثَل اعلای خدا!
#بهانه_بودن
#محسن_عباسی_ولدی
@shamim_yasz
14.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیشتر از شبای قبل مایه بذار
هر چی حاجت داری و بردار بیار
آخه میدونی امشب ماجرا چیه
شب شب آقازادهی ایرونیه
#پیشنهاد_ویژه👌🏻
#حسین_طاهری🎙
#میلاد_امام_سجاد(عليهالسلام)💐
@shamim_yasz
💫🌺🍃
🌺
❇️ ثواب آشتی با امام زمان علیهالسلام
💚 امام سجاد علیهالسلام:
خداوند به موسی علیهالسلام فرمود:
«اگر میخواهی عبادت صد سال که روزهایش را روزه بداری و شبهایش نماز به پا داری، در نامه عملت ثبت شود،
👈 مردم را با امام زمانشان آشنا کن!»
📚 بحارالانوار، ج ۲، ص ۴
#امام_زمان علیهالسلام
#میلاد_امام_سجاد علیهالسلام
@shamim_yasz
❣نماز پنجم شعبان،
بهمسلک عشق است
بهسمت قبلهی رخسار حضرتسجاد(ع)
میلاد امام سجاد علیه السلام مبارک🎊
#میلاد_امام_سجاد_علیهالسلام
#شعبان
@shamim_yasz
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 با «داروی معجزهآسای امام سجاد علیهالسلام در حل مشکلات» از هیچ گونه مشکلی نترسید!
#رهبری | #استاد_شجاعی
#استاد_حیدری_کاشانی
@shamim_yasz
به وقت شام جلسه ۱۳ بخش دوم.mp3
9.98M
🔥 به وقت شام
📍جلسه سیزدهم : بخش دوم
🌀 #به_وقت_شام
@shamim_yasz
|
|
🔴 نظم جهانی چگونه ساخته میشود؟
💰 تعداد کلمه: 493 کلمه
⏰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: 5 دقیقه
استقلال دولت -ملت بهعنوان یک واحد سیاسی، یک وضعیت نسبی است. وقتی یک دولت_ملت در معرض پیوستن به #نظم_جهانی قرار میگیرد، سه گزینه پیش روی خود دارد: #سازش، #مقاومت و #جنگ. نظم جهانی برآیند سازش، مقاومت و ستیز ملتها با ایدهی نظم عرضهشده است. با توجه به وضعیت امروز و تغییری که در موازنهی سازش و مقاومت و جنگ با نظم نوین جهانی پدیدار شده، نظم آیندهی جهان چه سمتوسویی پیدا خواهد کرد؟
یادداشت زیر 👇👇👇 برای توضیح این امر نگاشته شده است ...
@shamim_yasz
🚩شمیـــــــــم یـــــاس
| | 🔴 نظم جهانی چگونه ساخته میشود؟ 💰 تعداد کلمه: 493 کلمه ⏰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: 5 دقیقه
|
🔸نظم، مولود #بحران است. تاریخ گواهی میدهد که بحرانهای بزرگ، آبستن نظمهای فراگیر و گسترده در جهان بودهاند. معمای #نظم آنجاست که یک دستش در پنجهی آشفتگی است و دست دیگرش درگیر شکلدادن به روابط و معادلات جهانساز. درجاییکه رنجمویههای بحران به آسمان بلند شده است، ناگهان صدای گریهی تولد #نظم_جدید نیز برمیخیزد و از درراهبودن آیندهای متفاوت از امروز خبر میدهد.
🔹توجه استراتژیستهای سرشناسی مثل #وولفرز و #کیسینجر به تولد نظم از دل بحران این پرسش را پیش میکشد که آیا در شرایط آشفته و بحرانی امروز جهان، آیا طرحی در حال شکلدادن به نظم آینده است؟ طراحان نظم آینده چگونه به این میدانهای پرآشوب نگاه میکنند؟ مواد خام و اولیهای که در این بحرانها تولید میشوند، چگونه در ساخت نظم جهان آینده به کار گرفته میشوند؟
🔸برای پاسخ به این پرسش، مرور فرآیند منتهی به نظم امروزین جهان میتواند مفید باشد. کمتر کسی همزمان با هیاهوی سالهای 1914 تا 1918 میلادی (در اثنای #جنگ_جهانی_اول) صدای پایهگذاری ستونهای #نظم_نوین_جهانی را نیز به گوش خود میشنید. اگرچه این نظم در بازهی 1919 میلادی تا 1991میلادی تکوین پیدا کرد و بعد از پایان #جنگ_سرد و فروپاشی #شوروی در سال 1991میلادی توانایی خلق وضعیت امنیتی مطلوب خود را به دست آورد، اما پایههای این وضعیت در بحبوحهی جنگ جهانی اول بر زمین گذاشته شد.
🔹رد پای پایهگذاری نظمهای جهانی را میتوان در تقلاهای نظری و تئوریکی جستوجو کرد که میکوشند تا دیدگاه تازهای دربارهی #جنگ، #قدرت و #امنیت ترسیم کنند. با فروکشکردن شعلههای #جنگ_جهانی_اول توجه به تدوین نظریههای جنگ، قدرت و امنیت مورد توجه قرار گرفت. نظریهپردازان میخواستند با پیشبینیپذیرکردن میدان، بحرانهای بینالمللی پساجنگ را مهار کرده و در ید کنترل ایدهی مطلوبشان درآورند.
🔸نخستین موج واقعگرایی در #روابط_بینالملل در اثنای گرگومیش پس از جنگ جهانی اول متولد شد. از مهمترین شخصیتهای پیشگام این رویکرد میتوان به #آرنولد_اسکار_وولفرز (Arnold Oscar Wolfers) 📎 اشاره کرد. وی به مفهوم #نفوذ تمرکز کرد و اعلام نمود: تقلا برای اعمال نفوذ و کسب #اعتبار در سطح جهان که مورد اهتمام قدرتهای بزرگ قرار میگیرد، محیط امنیتی خاصی را در روابط بینالملل ایجاد میکند و به روابط و معادلات جهانی سمتوسو و راستای مشخصی میبخشد.
🔹نام #وولفرز در صدر فهرستی قرار دارد که میتوان آن را جریان اندیشکدههای سیاسی، دفاعی و امنیتی غرب نامید. وولفرز که حتی در میانهی #جنگ_جهانی_دوم نیز به تفکر نازی در آلمان تعلق خاطر داشت، ناگهان این کشور را ترک کرد و به #دانشگاه_ییل در آمریکا پیوست. او افراد مستعدی را شناسایی و جذب نمود و آنها را در «دفتر خدمات استراتژیک» به کار گرفت. این مرکز به زودی به یک قطب #تصمیمسازی برای دولت آمریکا تبدیل شد. وولفرز به مدت 10سال، مدیر مرکز تحقیقات سیاست خارجی واشنگتن در دانشگاه جان هاپکینز بود. امروز که به مهاجرت وولفرز از #آلمان به آمریکا نگاه میکنیم، رد پای فرآیند تغییر نظم را نیز در این مهاجرت میبینیم.
🔸میراث فکری وولفرز در #مطالعات_امنیت، اهمیت «نفوذ» و «اعتبار» را برای معماران #نظم_جهانی برجسته کرد و از طریق اعتباربخشی به رهیافت #واقعگرایی در مطالعات سیاسی، سمتوسوی خاصی را به نظم جهانی بخشید.
#نظریه_مقاومت
#منطق_مقاومت
@shamim_yasz