#بصیرت_عاشورایی_1400
#مشاوره
#خوشحالی_پدر_و_مادر
#حدیث
💠 امام صادق عليه السلام:
✅اگر دوست دارى خداوند بر عمرت بيفزايد، پدر و مادرت را خوشحال كن؛
إن أحبَبتَ أن يَزيدَ اللّهُ في عُمرِكَ فسُرَّ أبَوَيكَ
📚ميزان الحكمه ج۸، ص۱۳۵.
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#سبک_زندگی_حسینی
#پیامهای_احیاگری
#پیامهای_احیاگری_عاشورا
#جواد_محدثی
نماز
اگر امام حسین علیه السلام را احیاگر فرهنگ نماز راستین بدانیم آنگونه كه در زیارتنامه های آن حضرت آمده است سخنی بجاست. امام، هم خودش عبادتی مخلصانه داشت و هم شعائر دین را اقامه می كرد. در زیارت او می خوانیم:
«اَشهدُ اَنَّكَ قدْ اَقمتَ الصَّلاةَ و آتیتَ الزَّكاةَ... وَ عبدْتهُ مخلِصاً حتی اَتاكَ الْیقینُ» [التهذیب، ج 6، ص 67].
در زیارت مسلم بن عقیل نیز این تعبیر دیده می شود. [مفاتیح الجنان، ص 401]
همچنین در بسیاری از زیارت های سیدالشهدا علیه السلام به این نكته برمی خوریم. این جایگاه والای نماز را در نهضت عاشورا و حماسه آفرینان آن نشان می دهد. پیام عاشورا، پیام اقامه نماز و تربیت نسلی نماز خوان و خدادوست و اهل تهجّد و عرفان است.
عزاداران حسینی نیز باید اقامه نماز را در درجه نخست اهتمام خویش قرار دهند تا تبعیت و پیروی خویش را از مولایشان نشان دهند.
امام خمینی رحمه الله در تأكید بر همین مسأله، از عاشورای حسینی این گونه یاد می كند: «سیدالشهدا علیه السلام در همان ظهر عاشورا كه جنگ بود و آن جنگ بزرگ بود و همه در معرض خطر بودند، وقتی یكی از اصحاب گفت كه ظهر شده است، فرمود كه یاد من آوردید نماز را و خدا تو را از نمازگزاران حساب كند و ایستاد در همان جا نماز خواند. نگفت كه ما می خواهیم جنگ بكنیم، خیر، جنگ را برای نماز كردند.» [صحیفه نور، ج 12، ص 148].
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#عترت
#شعر_مهدوی
🌷 یاصاحب الزمان !
▪️ای یادگار عترت و قرآن بیا بیا
جان ها به لب رسیده ز هجران بیا بیا
▪️گردیده سخت گله ی بی صاحبت اسیر
در چنگ گرگ های بیابان بیا بیا
▪️بشنو صدای ناله ی مولا درونِ چاه
تا چند چشم فاطمه گریان بیا بیا
▪️تا کی سر حسین به بالای نیزه ها؟
تا کی به خاک آن تن عریان بیا بیا
▪️تا کی کبود قامت زینب ز کعب نی؟
تا کی غریب عترت و قرآن بیا بیا
▪️تا چند دست های عمویت به روی خاک
تا چند عمه هات پریشان بیا بیا
▪️سقای سر بریده ی صحرای کربلا
گوید هماره با لب عطشان بیا بیا
▪️گر بی تو صبح عید برآید به چشم ماست
دلگیر تو ز شام غریبان بیا بیا
▪️روز فراق باغ و گلستان برای ما
باشد سیه تر از شب زندان بیا بیا
▪️اشعار «میثم» ات شده فریاد انتظار
تا عمر او نیافته پایان بیا بیا
✨شاعر: غلام رضا سازگار
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#عترت
#کربلا
👌امیرالمؤمنین علیه السلام در گذر از کربلا ...
▪️عنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: مَرَّ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ علیه السلام بِکَرْبَلَاءَ فِی أُنَاسٍ مِنْ أَصْحَابِهِ فَلَمَّا مَرَّ بِهَا اغْرَوْرَقَتْ عَیْنَاهُ بِالْبُکَاءِ ثُمَّ قَالَ هَذَا مُنَاخُ رِکَابِهِمْ وَ هَذَا مُلْقَی رِحَالِهِمْ وَ هُنَا تُهَرَاقُ دِمَاؤُهُمْ طُوبَی لَکِ مِنْ تُرْبَةٍ عَلَیْکِ تُهَرَاقُ دِمَاءُ الْأَحِبَّةِ.
🔸امام صادق علیه السلام فرمودند: امیر المؤمنین علیه السلام همراه با گروهی از یارانش از کربلا گذشت و چون پای به آن سرزمین نهاد، چشمهایش از اشک لبریز گشت و فرمود: اینجا محل زانو زدن شترانشان است و این محل رحل افکندنشان است و اینجا خونشان ریخته میشود. ای خوشا بر تو ای خاک، که خون جگرگوشهها بر تو ریخته میشود.
📚کامل الزیارات: ۲۶۹
🆔 @ShamimeOfoq
هم_مسموم_شد_هم_شهید_و_هم_کشته_استاد_عالی.mp3
7.37M
#بصیرت_عاشورایی_1400
#راسخون
#سخنرانی
🌷 هم مسموم شد هم شهید و هم کشته
🍃 حجت الاسلام استاد #عالی
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی
#وقف
#احسان_ماندگار
💢 علاوه بر کتاب، اختراع و اکتشاف هم قابلیت وقف شدن دارند.
♦️ آقای جمشید شهرکی، جوان سیستانی، اختراع خویش را وقف کرد.
♦️ این مخترع جوان، اختراعش را که یک ربات نماز خوان می باشد با هدف کمک به رشد و توسعه انرژی هستهای، سرعت بخشیدن به ترویج نماز و امر به معروف و کمک به توسعه علم و فن آوری و جوانان مخترع وقف نموده است.
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#روضه_خانگی
💢رؤیای آیت الله العظمی سید عبدالهادی شیرازی در مورد اهمیت روضه های خانگی برای حضرت سید الشهدا(ع)💢
✅ آیت الله العظمی وحید خراسانی، خاطره ای را از استاد خود، مرحوم آيت الله العظمی سيّد عبد الهادى شيرازى، نقل می نمایند که:
♦️ شبى، خواب ديدم كه در بيرونی منزل(همان جا كه محل تدريس بنده است)دو كرسى گذاشته اند. بعد، حضرت سيّد الشهدا(ع) و حضرت عبّاس(ع) وارد شدند و روى اين دو كرسى نشستند. حضرت عبّاس(ع)دفترى را باز كرد و امام حسين (ع)به يكى از نام هايى كه در آن دفتر بود، اشاره كرد و فرمود:«اين اسم را قلم بزن».حضرت عبّاس(ع)، آن نام را قلم زد. بعد، امام (ع)فرمود:«جاى آن، نام آقا سيّد جعفر شیرازی را بنويس».حضرت عبّاس(ع)، نام ايشان را نوشت و دفتر را بست و رفتند.
♦️ مرحوم آية اللّه شيرازى، سپس فرمود: من از عظمت آن رؤيا، تا صبح نخوابيدم. فرداى آن روز، وقتى آقا سيّد جعفر آمد، به ايشان گفتم: من ديشب، خوابى ديدم كه از عظمت آن، تا صبح نخوابيدم. ايشان گفت: زود داستان خوابت را بگو. من هم آن خواب را براى آقا سيّد جعفر، نقل كردم.
♦️ ايشان، با شنيدن آن، منقلب شد و گفت: قضيّه، اين است كه من ديشب (شب اوّل محرّم) در حرم بودم.بعد به اين فكر افتادم كه من، يك عمر براى امام حسين عليه السلام گريه كرده ام؛ امّا كسى را نگريانده ام و اين اجر، نصيب من نشده است. اين موضوع، فكر مرا مشغول كرد. رفتم و جستجو كردم و كتاب جلاء العيون مجلسى را پيدا كردم. به خانه آمدم و زن و بچّه ام را دور هم جمع كردم و گفتم: از امشب، من مى خوانم و شما گريه كنيد.
🆔 @ShamimeOfoq
حکمت پیک آشتی (استاد رنجبر).mp3
1.45M
#بصیرت_عاشورایی_1400
#راسخون
#حکمت
🍃 پیک آشتی
🌷 آدمی تشنه محبّت است، از نوزادی تا پیری، میخواهد که همه چیز و همه کس با او مهربان باشد و به او محبّت کند، و از این رو، از نا مهربانی و نا مهربانان میرنجد و میگریزد، کیست که اینگونه نیست؟! انسان با محبّت سرشته شده است، رسول گرامی اسلام (صلیاللهعلیهوآله) فرمودند:
دلها به محبّت کسانی که به آنها نیکی میکنند سرشته شده است، همچنانکه به بغض کسانی که به آنها دشمنی میکنند»
✍️ استاد #رنجبر
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#سبک_زندگی_حسینی
#پیامهای_احیاگری
#پیامهای_احیاگری_عاشورا
#جواد_محدثی
هجرت
آنچه مانع حركت انقلابی و مبارزاتی انسان می شود، تعلّق و دلبستگی به خانه، زن و فرزند، زندگی و زادگاه، وضع موجود و ... است. افراد هدفدار به خاطر ایمان و اهدافشان رنج خانه به دوشی و دوری از وطن و اقوام را بر جان می خرند، یا برای دست یافتن به اهداف، سرزمین ها، محیط ها و زمینه های مناسب تری را جستجو می كنند. این است كه «هجرت تحمیلی» و «هجرت اختیاری» در زندگی انسان های متعهّد و باهمّت، نقش مهمّی دارد.
پیامبران، برای رساندن پیام خدا، مهاجرت می كردند. عیسای مسیح، به خاطر هجرت های فراوانش، مسیح «كثیر السیاحه» لقب گرفته است. در بسیاری از نهضت ها نیز ردّپای هجرت دیده می شود. قرآن كریم از «مهاجران» به عظمت یاد می كند. در تاریخ اسلام نیز مهاجرانِ به حبشه و مهاجران به یثرب، موقعیت و احترام داشتند و هجرت، یك ارزش مكتبی به حساب می آمد و در تاریخ مسلمین، مبداء تاریخ قرار گرفت.
🆔 @ShamimeOfoq