📑 فهرست جدید شهدای ترور در همایش ایران قربانی تروریسم رونمایی میشود
🔺 در آستانۀ پنجمین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و اولین سالگرد واقعه تروریستی گلزار شهدای کرمان، ضمن بزرگداشت شهدای ترور، از نسخۀ بهروزرسانی شده «دائرةالمعارف شهدای ترور کشور» رونمایی خواهد شد.
🔺 این مراسم چهارشنبه ۱۲دی؛ با حضور دکتر سیدعباس عراقچی وزیر امورخارجه، جمعی از خانوادههای شهدای ترور و شهدای دیپلمات و همچنین سفیران و نمایندگان کشورهای خارجی بهمیزبانی وزارت امورخارجه در مرکز مطالعات سیاسی و بینالمللی برگزار میشود.
🔺 دایرةالمعارف شهدای ترور کشور که برای اولینبار در سال ۱۳۹۰ توسط بنیاد هابیلیان منتشر شد، اکنون پس از گذشت بیش از یکدهه بهروزرسانی گردیده و در این همایش رونمایی خواهد شد.
@SianorResaneh
۲۶ آذر ۱۴۰۳
سیانور
🖼 #طرح | طرح مالکیت و مستاجر و خط خروج 📌 به دنبال این حرکت، «خط خروج» عناصر و هواداران سازمان، به
🖼 #طرح | هدف اصلی تغیر ایدئولوژیک
📌 آنچه تحت عنوان «انقلاب» انجام میشد نمایشی بود که به وسیله آن «رهبری نوین» میخواست موقعیت خود را به تایید کادرها و اعضا و سپس هواداران برساند و موانع داخلی را شناسایی و رفع و یا سرکوب کند.
@SianorResaneh
۲۷ آذر ۱۴۰۳
افشای پرونده سرّی #منافقین در راه جشنواره فجر
🔺فیلم «شکلات ششم» با افشاگری درباره یکی از پروندههای سری سازمان مجاهدین (منافقین) در مسیر تدوین قرار گرفته تا در جشنواره چهل و دوم فیلم فجر رونمایی شود. «شکلات ششم» را مهدی میرغیاثی به تهیهکنندگی روحالله حسینی ساخته با شخصیتهایی که بعضی از آنها قرابتهای تاریخی با تیپهای سیاسی آشنا در فعالیتهای چریکی قبل از انقلاب اسلامی دارند.
🔺 علیرام نورایی و محمدرضا داودنژاد از جمله بازیگران «شکلات ششم» هستند که چهرهپردازی آنها برای مخاطبان یادآور برخی شخصیتهای پرمناقشه تاریخ فعالیتهای سیاسی و از جمله خسرو گلسرخی و امیرحسین فطانت بوده است.
🔺 «شکلات ششم» که یک اثر سیاسی با مبنای افشاگری علیه خیانتهای بعضی سران گروهک منافقین است سعی کرده نگاهی تحلیلی بر چگونگی شکلگیری التقاط در این گروهک
داشته باشد.
@SianorResaneh
۲۷ آذر ۱۴۰۳
اسرای ایرانی در اردوگاههای عراق | پناهندگی به عراق؛ از معارضان داخلی تا مرزنشینان
1️⃣ قسمت اول
🔺پیش از آغاز جنگ و در دوران ظهور انقلاب، گروهها و جریانات مختلفی در ایران علیه حکومت مرکزی دست به اعتراضات زدند. در کردستان ایران، گروهکهایی مانند کومله و دموکرات تشکیل شده بودند و در جنوب کشور در میان خلق عرب، اعتراضاتی به وقوع پیوسته بود. این بحرانها باعث شد برخی از معارضان به عراق پناه ببرند.
🔺 در آغاز جنگ ایران و عراق، مرزنشینان ایرانی که با عراق روابط تجاری و فرهنگی داشتند، نیز به دلایل مختلف از جمله تهدیدات جنگی یا علایق شخصی، به این کشور پناه بردند. طبق اسناد و گزارشها از سال ۱۳۶۹، حدود ۴۶۰ تا ۴۷۰ نفر از ایرانیان به خاک عراق پناهنده شده بودند. عراق با تشکیل اردوگاههای خاص در شهرهایی مانند بعقوبه و رمادی از این پناهندگان استقبال کرد و شرایطی نسبتاً بد برای اسکان آنها فراهم آورد.
🔺عراق حتی برخی از این پناهندگان را برای انجام فعالیتهای نظامی در جنگ به کار گرفت. از جمله در عملیاتهای کمین، بمبگذاری و استفاده از مهارتهای خاص برخی افراد برای شنود بیسیمها، مترجمی و حتی اسیرگیری.
@SianorResaneh
۲۷ آذر ۱۴۰۳
سیانور
#تصویر_نگاشت | توهم مسعود 📄 مروری بر کارنامهی سیاهِ فرقه تروریستیِ منافقین 6️⃣ قسمت شش @SianorRe
#تصویر_نگاشت | سرمایه گذاری پوچ
📄 مروری بر کارنامه منافقین از پیدایش تا امروز
7️⃣ قسمت هفت
@SianorResaneh
۲۷ آذر ۱۴۰۳
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞️ مستند صبحانه با طعم مرگ | قسمت اول
در شهريور سال ۱۳۶۱، گروهي از «منافقين»، به قصد ترور پدر خانواده، به درب منزل او میآيند؛ اما به جاي وي، همسر، فرزند و دو تن از مهمانان را به شهادت میرسانند. مستند، روايتی از نحوه ترور بانو «عشرت اسکندری» دارد و تاريخچه کلي سازمان «مجاهدين خلق» را بازگو میکند تا اطلاعاتی بدهد که چرا اعضاي سازمان به اين نقطه میرسند که دست به ترور آدمهای عادی بزنند.
@SianorResaneh
۲۸ آذر ۱۴۰۳
سیانور
گروهک منافقین از نگاه جدا شدهها 6️⃣2️⃣ قسمت بیست و شش | قاسم 🔺 سال۱۳۶۷ در جنگ ایران و عراق من ب
گروهک منافقین از نگاه جدا شدهها
7️⃣2️⃣ قسمت بیست و هفت | حمید حسینیوند
🔺 در دوران اسارت در عراق، مجاهدین خلق به زندان آمدند و تبلیغ کردند و من عضو سازمان شدم، مجاهدین چنان با آب و تاب درباره دموکراسی و آزادی فردی و اجتماعی حرف میزدند که آدم شیفته و فریفته خود میکردند. درست درک نمیکردم که میان حرف و عمل سازمان شکاف بسیار عمیقی وجود دارد.
🔺 اوائل همه چیز عادی بود تا اینکه انقلاب ایدئولوژیک اتفاق افتاد، یک استراتژی برنامهریزی شده با هدف تحقیر و کنترل مردها در سازمان رخداد زیرا کنترل زنها از مردها راحتتر بود. حتی نمیشد به اشتباهات فرماندهان زن انتقاد کرد سریع برچسب جنسیتی میخوردیم، کمکم تمام پستهای فرماندهی به زنان داده شد.
🔺 اشتباهات تاکتیکی فرماندهان زن در عملیاتها هم زیاد بود، با تغییرات جامعه در ایران سازمان هیچ تغییری نکرد و سالها به روال قبل خود بود، دوست دارم بدانم چه شد که من روزی حاضر بودم به خاطر سازمان هر کاری بکنم الان از سازمان و مسعود متنفرم.
📕کتاب اسیر در زنجیر دروغ
🖊️ آنتوان گسلر
📑انتشارات موسسه جام جم
@SianorResanh
۲۸ آذر ۱۴۰۳
حضور عناصر مشکوک در تجمعات صنفی بازنشستگان!
🔺گروهک تروریستی منافقین با سوءاستفاده از تجمعات صنفی بازنشستگان، در حال تهییج و تبدیل مطالبات به حق آنها به آشوب و اغتشاش دارند. حضور عناصر مشکوک نیز در این تجمعات قابل تأمل بوده و ضرورت رصد را توسط دستگاههای متولی ضروری ساخته است.
🔺 تصاویر فوق مربوط به هفتمین تجمع بازنشستگان ۱۴۰۲ در اعتراض به عدم پرداخت ۶۰ درصد پاداش بازنشستگی بعد از گذشت پانزده ماه در ۲۱ آذر ماه؛ مقابل نهاد ریاست جمهوری میباشد.
✍🏻 سیانور رسانه
@SianorResaneh
۲۸ آذر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف بعد از چهل سال...
🔺 وقتی که بهنظر میرسید همهچیز تموم شده، مقاومت ایران و ارتش آزادی بهعنوان یک نیروی تعیینکننده بهپاخواست و زهر آتشبس رو به حلقوم (امام)خمینی ریخت...
@SianorResaneh
۲۸ آذر ۱۴۰۳
23.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞️ آغاز فاز مسلحانه منافقین برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران
🔺سازمان #منافقین ابتدای دهه ۶۰ را نقطه آغاز شروع فاز مسلحانه برای برندازی انقلاب اسلامی مردم ایران میدانست...
@SianorResaneh
۲۹ آذر ۱۴۰۳
سیانور
اسرای ایرانی در اردوگاههای عراق | پناهندگی به عراق؛ از معارضان داخلی تا مرزنشینان 1️⃣ قسمت اول 🔺پ
اسرای ایرانی در اردوگاههای عراق؛ از پناهندگی به منافقین تا بازگشت به وطن | پناهندگی به سازمان منافقین؛ وعدههای فریبنده و مسیرهای خطرناک
2️⃣قسمت دوم
🔺با شکست سنگین سازمان منافقین در عملیات معروف «فروغ جاویدان» این سازمان برای جبران آسیبهای وارده به نیروی انسانی خود، به پیشنهاد دولت عراق دست به جذب نیرو از میان اسرای ایرانی زد. این جذب نیرو بهطور خاص از مردادماه ۱۳۶۸ آغاز شد. مسئول این عملیات تبلیغاتی، فردی به نام مهدی ابریشمچی بود که در اردوگاههای مختلف عراق از جمله موصل، رمادی و تکریت حاضر شد تا اسرای ایرانی را برای پیوستن به سازمان منافقین ترغیب کند.
🔺 سازمان منافقین در ابتدا با وعدههای فریبندهای مانند پناهندگی در کشورهای غربی، سعی کرد تا اسرای ایرانی را به پیوستن به صفوف خود ترغیب کند. در کمتر از یک ماه، بیش از ۷۵۰ نفر به سازمان منافقین پیوستند. بسیاری از آنها، رزمندگانی بودند که در چهار عملیات بزرگ این گروه از جمله آفتاب، چلچراغ، فروغ جاویدان و مروارید اسیر شده بودند.
🔺شرایط دشوار زندگی در اردوگاههای عراق، انگیزه دیگری برای پیوستن این افراد به سازمان منافقین بود.
@SianorResaneh
۲۹ آذر ۱۴۰۳
سیانور
#تصویر_نگاشت | سرمایه گذاری پوچ 📄 مروری بر کارنامه منافقین از پیدایش تا امروز 7️⃣ قسمت هفت @Sia
#تصویر_نگاشت | زنان؛ طعمه قدرتطلبی سازمان
📄 مرور کارنامه سیاه منافقین از پیدایش تا امروز
8️⃣ قسمت هشت
@SianorResaneh
۲۹ آذر ۱۴۰۳