eitaa logo
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
792 دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
1.3هزار ویدیو
26 فایل
🖋️سیدمحمدصالح هاشمی 🌐مربی فضای مجازی 📒لیسانس حوزوی 💡مشاورمذهبی 👶مربی کودک 🌐روبیکا https://rubika.ir/sydhashemii 🌐سروش https://splus.ir/sydhashemii 🌐گپ https://gap.im/sydhashemii 🌐هورسا👇 https://www.hoorsa.com/sydhashemii
مشاهده در ایتا
دانلود
. «»«»ویژگیهای دهگانه عقل«»«»«» 🔶امام رضاعلیه السلام فرمودند: ✍عقل شخص مسلمان تمام نيست، مگر اين كه ده خصلت را دارا باشد: 1⃣ از او اميد خير باشد. 2⃣از بدى او در امان باشند. 3⃣خير اندك ديگرى را بسيار شمارد. 4⃣ خير بسيار خود را اندك شمارد. 5⃣هر چه حاجت از او خواهند دلتنگ نشود. 6⃣در عمر خود از دانش طلبى خسته نشود. 7⃣ فقر در راه خدايش از توانگرى محبوبتر باشد. 8⃣خوارى در راه خدايش از عزّت با دشمنش محبوبتر باشد. 9⃣گمنامى را از پرنامى خواهانتر باشد. 🔟سپس فرمود: دهمى چيست و چيست دهمى؟ به او گفته شد: چيست؟ فرمود: احدى را ننگرد جز اين كه بگويد او از من بهتر و پرهيزكارتر است. . «»«»«»«» «»«»«»«» .
. 🌼سـلـام بـرگـل نـرگـس ✋و سـلام برشماخوبان 🌤هــرجـمعـه بــا ❣ ✨تازمان ظهورحضرتش (ان شاء الله) 5⃣هر کدام ازشما که این مطلب را میخواند ۵صلوات فقط به نیت تعجیل وزودتر آمدن حضرت مهدی عج بفرستد و باز این پیام راشما منتشر نمایید 🌱حداقل جمعه با این صلواتها اعلام آمادگی ومحبت به امام زمان عج می کنیم ومرحمی برقلب داغدارشان بشویم 🎰حساب کنید چه تعدادصلوات برای آمدنش فرستاده میشود 👌هرجمعه قرار عاشقانه ما بایوسف فاطمه سلام الله علیها فراموش نشود ❣به هراندازه که امام زمان عج رادوست داری منتشرکن ☝️پس اولین نفرباش 🌱 .
یک فنجان گفتگوی گرم وصمیمی.mp3
15.83M
. ✅ یک فنجان گفتگوی گرم وصمیمی 🎙طلبه مبلغ سید محمد صالح هاشمی 🎧 کامل جلسه مورخ پنجشنبه ۲۵ تیرماه 🔸لطفا و بادقت بشنوید @repentance
. 😇دوست دخترم چادری شده..... …………………………………… join:➣ @repentance
. 💝رابطه فقط دوستانه به دور ازامورجنسی ☂ رابــطه عــاطــفی ✍دراین ارتباط فقط همین با هم بودن را می‌خواهند و انگیزه اصلی آنها از ارتباط با یکدیگر، رسیدن به هدف‌های کاری یا علمی و مانند آن نیست. در عین حال، انگیزه‌های جنسی در این گونه ارتباط‌ها وجود ندارد؛ رابطه ای دوستانه و صمیمی، ولی غیرجنسی و سالم واز هرگونه انگیزه و رفتار جنسی به دور هستند. ⁉️ این گونه رابطه از نظر اسلام چه حکمی دارد؟ 💠دراین باره به چند نکته باید توجه شود: ✳️ اینکه اشخاصی به یکدیگر محبت داشته باشند و یکدیگر را دوست بدارند، به خودی خود اشکالی ندارد، چنان که هر محبتی میان هر زن و مردی، از نوع گرایش‌های جنسی نیست و میان هر زن و مرد مؤمنی، محبت ایمانی وجود دارد؛ هم چنان که همه شیعیان، خود را از دوستان و ارادت مندان حضرت زهرا (سلام الله علیها ) می‌دانند و ایشان نیز به اصحاب مؤمن و بااخلاص پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله مانند سلمان محبت داشته است. ✅ بی گمان، این گونه محبت‌ها هرگز غریزی نیستند، ولی توضیح خواهیم داد که دوستی‌های روزانه میان دختر و پسر چنین نیست. 🔸همچنین گاهی افراد به کسانی مانند آشنایان و همکاران که مدتی با آنها در تعامل بوده اند، دوست خطاب می‌کنند، بدون اینکه میان آنها رابطه عاطفی و عمیقی که ایشان را از نظر روحی به یکدیگر وابسته کند، وجود داشته باشد. ❣ منظور از دوستی در این گونه زمینه ها، رابطه‌های عاطفی نیست. 💡 دردوستی‌های عرفی میان دختر و پسر، با «دیدار» و ارتباط بصری یا لفظی، معمولاً نوعی احساس دل بستگی قلبی پدید می‌آید. 🔻در مواردی نیز ارتباط‌هایی مانند نامه نگاری وپیامک نگاری (شبکه های اجتماعی)سبب می‌شود دختر و پسری که تاکنون یکدیگر را ندیده و با هم هیچ گفت وگویی نکرده اند، گمان کنند که با هم دوست شده اند، ولی در واقع، در این نوع دوستی ها، معمولاً دو طرف، تصویری ذهنی از یکدیگر می‌سازند و در واقع، با شخصیتی ذهنی دوست می‌شوند و نه شخص حقیقی و واقعی. 🔅آنچه در رابطه دوستانه، خواسته اصلی دو طرف است، دیدار از نزدیک و با هم بودن است. 🔞 افراد می‌کوشند با برقراری تماس‌های بصری، کلامی یا لمسی، حضور یکدیگر را در کنار هم بهتر حس کنند و از آن لذت ببرند. اموری مانند نگاه‌ها و صحبت‌های محبت آمیز، خنده‌ها و شوخی‌ها وابراز علاقه به صورت‌های مختلف، از لوازم جدایی ناپذیر در روابط دوستانه و صمیمی است. ◀️ادامه دارد.... .
. 8⃣ درس هشتم 📚شنـــاخت عـــرفان ※※✦※※✦※※✦※※ ❌دوری از شطحیات (انحرافات) ❶ هر چیزی را باید در جای خودش حفظ کنیم. ❷ عقل، توسل و توکل را باید در جای خودش محفوظ بداریم. ❸ اگرچیزی در جای خودش حفظ نکنیم، به بیراهه می رویم. ❹ گاهی اوقات، یک ویژگی را در یک فرد می بینیم و سپس آن فرد را آن قدر بالا می بریم تا مقام امام زمان(عج)، این انحراف است. 🚫موانع شروع سفر: موانع چند دسته اند: 🔻برخی از موانع علمی و برخی عملی هستند. 🔻 برخی اختیاری مانند گناهان و برخی غیر اختیاری مانند تربیت خانوادگی 🔻برخی سطحی مانند جهل قصوری و برخی ریشه دار مانند بدبینی ناشی از تربیت خانوادگی 🌋👈 (موانع سلوک)موانع سفر: 1⃣موانع دافع: این موانع از ابتدا نمی گذارد که ما در این مسیر قدم نهیم. 2⃣موانع رافع: بعد از این که شروع کردیم، یک سری مانع ایجاد می شود. 🔰مـوانـع دافــع ① عدم آگاهی از سفر به سوی خدا همان گونه که بسیاری از مردمان از دین حق، یعنی اسالم و مذهب حق تا پایان عمر آگاه نمیشوند و در استضعاف میمانند و با همان میمیرند، بسیاری از راه خدا تا پایان عمر آگاه نمیشوند و در غفلت از این راه زندگی کرده و میمیرند. ✅اولین مانع در شروع سفر الی الله، {👈جهل} است، البته جهل نیز دو گونه است: ➖قصوری ➖تقصیری ② بدبینی به راه سلوک 🔹گروهی از مردم راه خدا را میشناسند و از آن اطلاع دارند ولی به این راه بدبین هستند، این بدبینی میتواند ریشه های گوناگون داشته باشد. ✖️تربیت خانوادگی یا اجتماعی ✖️برخورد با برخی نکات منفی ✖️تنبلی و کاهلی ※※✦※※✦※※✦※※ 📗درس های حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای حافظی استادسطح عالی حوزه فقط دراین @repentance کانال ببینید .
. 🎶مـوسیـقـی وبـی غیـرتی …………………………………… join:➣ @repentance
عید غدیر.pdf
4.85M
. ✅ محتوایی برای جشن های عیدغدیرکاری ازگروه خدمت گزاری هانی بن عروه به جشن های غدیر 👌پیشنهاد میدهم حتما ببینید وبخوانید وتامیتوانید منتشرنمایید …………………………………… join:➣ @repentance
. سلام همراهان ✍بخاطرفعالیتهای تبلیغی و کارهای ومشغله های دیگری که دردنیای حقیقی دارم تصمیم گرفتم تمام فعالیتها ی تبلیغی مجازیم را در این دوشبکه اجتماعی انجام دهم 💡هورسا https://www.hoorsa.com/repentance ✅ ایـتـاء eitaa.com/joinchat/4102225932C4a49065089 لطفا وبلاگ راهم ببینید متشکرم 👇 🌐وبلاگم https://persianblog.ir/posts .
. 💰استقلال زن ✍زن و مرد در فرهنگ اسلامى، از نظر ارزش وجودى، برابرند. هر دو از يك گوهر (اصل) آفريده شده‌اند. زن، فرع بر مرد يا زايد بر او نيست. ✅ قرآن كريم مى‌فرمايد: 🔻هُوَ الَّذِي خَلَقَكُم مِن نَفْسٍ‌ وَاحِدَةٍ‌ وَجَعَلَ‌ مِنْهَا زَوْجَهَا لِيَسْكُنَ‌ إِلَيْهَا... 📗(اعراف: ١٨٩) او خدايى است كه (همۀ) شما را از يك فرد آفريد و همسرش را نيز از جنس او قرار داد، تا در كنار او بياسايد. 📍خداوند، تنها امتياز زن و مرد را تقوا معرفى كرده و بين آن دو در انجام اعمال نيك، كسب بهره‌هاى مادى و ثواب و عقاب اخروى، تفاوتى قائل نشده است. 🌹زن، همان گونه كه موجودى طفيلى نيست و داراى شخصيتى مستقل است، از نظر مالى و اقتصادى نيز استقلال دارد. 🔍مفهوم استقلال اقتصادى 2⃣استقلال اقتصادى دو گونه كاربرد دارد: 1⃣ در ارتباط‍‌ با كشورها و دولتها؛ 2⃣ در ارتباط‍‌ با اشخاص و افراد. 💡استقلال اقتصادى در كاربرد نخست، به معناى خوداتكايى دولت يا ملّت به منابع مالى خود و توليدات داخلى و عدم وابستگى به دولتهاى بيگانه است. 💵استقلال اقتصادى در كاربرد دوم2⃣، در سه3⃣ معناى زير به كار مى‌رود: معنــ❶ ــای اول 👆اهليت مالكيت اين مقدار از استقلال اقتصادى براى هر كس، حتى كودك و ديوانه وجود دارد. ⚖در مادۀ ٩٥٦ قانون مدنى آمده است: «اهليت براى دارا بودن حقوق، با زنده متولد شدن انسان شروع و با مرگ او تمام مى‌شود.» 📌 نقطۀ مقابل آن، عدم اهليت براى مالكيت است كه مصداق آن درگذشته، بردگان بودند و اكنون براى آن مصداق عينى يافت نمى‌شود.
. ❌مهم ترین آسیب شبکه‌های اجتماعی 1⃣ تضعیف اعتقادات ✍ مهم ترین موضوع برای هر شخصی باورهای اعتقادی اوست؛ به طوری که زیر بنای وجودی او را تشکیل می‌دهند. در بسیاری از شبکه‌های اجتماعی خارجی( یا ایرانی)با پیش رفته ترین روش‌ها مسائل اعتقادی کاربران مورد هدف سازندگان قرار می‌گیرد. ➖در این شبکه‌ها باورهای اعتقادی کاربران مانند توحید، معاد، نبوت، امامت و حجاب، مورد هجوم تولید کنندگان قرار می‌گیرد. ☑️آنان با شبهه افکنی و طرح مسائل اختلافی، ذهن مخاطب خود را درگیر کرده و به مرور زمان او را نسبت به این موضوعات، سست و بی علاقه می‌کنند. 🌹 مثلاً حجاب را که یک دستور الاهیِ مطابق با فطرت زنان است، مورد حمله فکری و فرهنگی خویش قرار داده و با استفاده از روش‌های خاصی، این دستورات را با عناوین «عقب افتادگی» و «دوری از آزادی و تمدن» معرفی می‌کنند و حتی از کاربران می‌خواهند که برای مخالفت با حجاب، عکسی‌های بدون حجاب و پوشش خود را در شبکه‌های اجتماعی قرار دهند. کمپینی با عنوان «آزادی‌های یواشکی زنان» در فیس بوک ایجاد شده است و این کمپین زنان را تشویق می‌کند که برای مخالفت با حجاب شرعی در ایران، از خود عکس‌های بدون پوشش و بی حجاب بگیرند و آنها را در صفحات شخصی خویش قرار دهند. 🥀متأسفانه برخی از زنان در این دام بی حیایی و بی عفت افتادند و عکس‌هایی از خود را که بدون پوشش و روسری بود، در این صفحات منتشر کردند که این کار نوعی همراهی با آرمان‌های دشمنان انقلاب حساب بود و مخالفان پاکدامنی را شادمان کرد. 📡 برای اثبات هدفدار بودن ایجاد شبکه‌های اجتماعی و از جمله کمپین مذکوره کافی است اعتراف یکی از مسئولین این شبکه‌های را مطرح کنیم و آن این که مدیر اجرایی فیس بوک : «آزادی‌های یواشکی زنان» در فیس بوک را یکی از بخش‌های محبوب شغل خود دانست! ☝️این عنوان با ظرافت خاصی بیان می‌کند که زنان با حجاب، اسیر و در بند هستند و برای رهایی از زندان حجاب به صورت پنهانی پوشش خود را کنار کذاشته و آزادی را؛ ولو برای مدت کوتاهی، احساس کنند. 💎 لازم است زنان با حیا و با عفت با حفظ هوشیاری خود، در دام این شیطان صفتان نیفتند و گوهر زیبای وجودی خویش را به چشمان ناپاک نفروشند. .