eitaa logo
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
806 دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
1.3هزار ویدیو
26 فایل
🖋️سیدمحمدصالح هاشمی 🌐مربی فضای مجازی 📒لیسانس حوزوی 💡مشاورمذهبی 👶مربی کودک 🌐روبیکا https://rubika.ir/sydhashemii 🌐سروش https://splus.ir/sydhashemii 🌐گپ https://gap.im/sydhashemii 🌐هورسا👇 https://www.hoorsa.com/sydhashemii
مشاهده در ایتا
دانلود
. «»«»ویژگیهای دهگانه عقل«»«»«» 🔶امام رضاعلیه السلام فرمودند: ✍عقل شخص مسلمان تمام نيست، مگر اين كه ده خصلت را دارا باشد: 1⃣ از او اميد خير باشد. 2⃣از بدى او در امان باشند. 3⃣خير اندك ديگرى را بسيار شمارد. 4⃣ خير بسيار خود را اندك شمارد. 5⃣هر چه حاجت از او خواهند دلتنگ نشود. 6⃣در عمر خود از دانش طلبى خسته نشود. 7⃣ فقر در راه خدايش از توانگرى محبوبتر باشد. 8⃣خوارى در راه خدايش از عزّت با دشمنش محبوبتر باشد. 9⃣گمنامى را از پرنامى خواهانتر باشد. 🔟سپس فرمود: دهمى چيست و چيست دهمى؟ به او گفته شد: چيست؟ فرمود: احدى را ننگرد جز اين كه بگويد او از من بهتر و پرهيزكارتر است. . «»«»«»«» «»«»«»«» .
. 🌼سـلـام بـرگـل نـرگـس ✋و سـلام برشماخوبان 🌤هــرجـمعـه بــا ❣ ✨تازمان ظهورحضرتش (ان شاء الله) 5⃣هر کدام ازشما که این مطلب را میخواند ۵صلوات فقط به نیت تعجیل وزودتر آمدن حضرت مهدی عج بفرستد و باز این پیام راشما منتشر نمایید 🌱حداقل جمعه با این صلواتها اعلام آمادگی ومحبت به امام زمان عج می کنیم ومرحمی برقلب داغدارشان بشویم 🎰حساب کنید چه تعدادصلوات برای آمدنش فرستاده میشود 👌هرجمعه قرار عاشقانه ما بایوسف فاطمه سلام الله علیها فراموش نشود ❣به هراندازه که امام زمان عج رادوست داری منتشرکن ☝️پس اولین نفرباش 🌱 .
یک فنجان گفتگوی گرم وصمیمی.mp3
15.83M
. ✅ یک فنجان گفتگوی گرم وصمیمی 🎙طلبه مبلغ سید محمد صالح هاشمی 🎧 کامل جلسه مورخ پنجشنبه ۲۵ تیرماه 🔸لطفا و بادقت بشنوید @repentance
. 😇دوست دخترم چادری شده..... …………………………………… join:➣ @repentance
. 💝رابطه فقط دوستانه به دور ازامورجنسی ☂ رابــطه عــاطــفی ✍دراین ارتباط فقط همین با هم بودن را می‌خواهند و انگیزه اصلی آنها از ارتباط با یکدیگر، رسیدن به هدف‌های کاری یا علمی و مانند آن نیست. در عین حال، انگیزه‌های جنسی در این گونه ارتباط‌ها وجود ندارد؛ رابطه ای دوستانه و صمیمی، ولی غیرجنسی و سالم واز هرگونه انگیزه و رفتار جنسی به دور هستند. ⁉️ این گونه رابطه از نظر اسلام چه حکمی دارد؟ 💠دراین باره به چند نکته باید توجه شود: ✳️ اینکه اشخاصی به یکدیگر محبت داشته باشند و یکدیگر را دوست بدارند، به خودی خود اشکالی ندارد، چنان که هر محبتی میان هر زن و مردی، از نوع گرایش‌های جنسی نیست و میان هر زن و مرد مؤمنی، محبت ایمانی وجود دارد؛ هم چنان که همه شیعیان، خود را از دوستان و ارادت مندان حضرت زهرا (سلام الله علیها ) می‌دانند و ایشان نیز به اصحاب مؤمن و بااخلاص پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله مانند سلمان محبت داشته است. ✅ بی گمان، این گونه محبت‌ها هرگز غریزی نیستند، ولی توضیح خواهیم داد که دوستی‌های روزانه میان دختر و پسر چنین نیست. 🔸همچنین گاهی افراد به کسانی مانند آشنایان و همکاران که مدتی با آنها در تعامل بوده اند، دوست خطاب می‌کنند، بدون اینکه میان آنها رابطه عاطفی و عمیقی که ایشان را از نظر روحی به یکدیگر وابسته کند، وجود داشته باشد. ❣ منظور از دوستی در این گونه زمینه ها، رابطه‌های عاطفی نیست. 💡 دردوستی‌های عرفی میان دختر و پسر، با «دیدار» و ارتباط بصری یا لفظی، معمولاً نوعی احساس دل بستگی قلبی پدید می‌آید. 🔻در مواردی نیز ارتباط‌هایی مانند نامه نگاری وپیامک نگاری (شبکه های اجتماعی)سبب می‌شود دختر و پسری که تاکنون یکدیگر را ندیده و با هم هیچ گفت وگویی نکرده اند، گمان کنند که با هم دوست شده اند، ولی در واقع، در این نوع دوستی ها، معمولاً دو طرف، تصویری ذهنی از یکدیگر می‌سازند و در واقع، با شخصیتی ذهنی دوست می‌شوند و نه شخص حقیقی و واقعی. 🔅آنچه در رابطه دوستانه، خواسته اصلی دو طرف است، دیدار از نزدیک و با هم بودن است. 🔞 افراد می‌کوشند با برقراری تماس‌های بصری، کلامی یا لمسی، حضور یکدیگر را در کنار هم بهتر حس کنند و از آن لذت ببرند. اموری مانند نگاه‌ها و صحبت‌های محبت آمیز، خنده‌ها و شوخی‌ها وابراز علاقه به صورت‌های مختلف، از لوازم جدایی ناپذیر در روابط دوستانه و صمیمی است. ◀️ادامه دارد.... .
. 8⃣ درس هشتم 📚شنـــاخت عـــرفان ※※✦※※✦※※✦※※ ❌دوری از شطحیات (انحرافات) ❶ هر چیزی را باید در جای خودش حفظ کنیم. ❷ عقل، توسل و توکل را باید در جای خودش محفوظ بداریم. ❸ اگرچیزی در جای خودش حفظ نکنیم، به بیراهه می رویم. ❹ گاهی اوقات، یک ویژگی را در یک فرد می بینیم و سپس آن فرد را آن قدر بالا می بریم تا مقام امام زمان(عج)، این انحراف است. 🚫موانع شروع سفر: موانع چند دسته اند: 🔻برخی از موانع علمی و برخی عملی هستند. 🔻 برخی اختیاری مانند گناهان و برخی غیر اختیاری مانند تربیت خانوادگی 🔻برخی سطحی مانند جهل قصوری و برخی ریشه دار مانند بدبینی ناشی از تربیت خانوادگی 🌋👈 (موانع سلوک)موانع سفر: 1⃣موانع دافع: این موانع از ابتدا نمی گذارد که ما در این مسیر قدم نهیم. 2⃣موانع رافع: بعد از این که شروع کردیم، یک سری مانع ایجاد می شود. 🔰مـوانـع دافــع ① عدم آگاهی از سفر به سوی خدا همان گونه که بسیاری از مردمان از دین حق، یعنی اسالم و مذهب حق تا پایان عمر آگاه نمیشوند و در استضعاف میمانند و با همان میمیرند، بسیاری از راه خدا تا پایان عمر آگاه نمیشوند و در غفلت از این راه زندگی کرده و میمیرند. ✅اولین مانع در شروع سفر الی الله، {👈جهل} است، البته جهل نیز دو گونه است: ➖قصوری ➖تقصیری ② بدبینی به راه سلوک 🔹گروهی از مردم راه خدا را میشناسند و از آن اطلاع دارند ولی به این راه بدبین هستند، این بدبینی میتواند ریشه های گوناگون داشته باشد. ✖️تربیت خانوادگی یا اجتماعی ✖️برخورد با برخی نکات منفی ✖️تنبلی و کاهلی ※※✦※※✦※※✦※※ 📗درس های حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای حافظی استادسطح عالی حوزه فقط دراین @repentance کانال ببینید .
. 🎶مـوسیـقـی وبـی غیـرتی …………………………………… join:➣ @repentance
عید غدیر.pdf
4.85M
. ✅ محتوایی برای جشن های عیدغدیرکاری ازگروه خدمت گزاری هانی بن عروه به جشن های غدیر 👌پیشنهاد میدهم حتما ببینید وبخوانید وتامیتوانید منتشرنمایید …………………………………… join:➣ @repentance
. سلام همراهان ✍بخاطرفعالیتهای تبلیغی و کارهای ومشغله های دیگری که دردنیای حقیقی دارم تصمیم گرفتم تمام فعالیتها ی تبلیغی مجازیم را در این دوشبکه اجتماعی انجام دهم 💡هورسا https://www.hoorsa.com/repentance ✅ ایـتـاء eitaa.com/joinchat/4102225932C4a49065089 لطفا وبلاگ راهم ببینید متشکرم 👇 🌐وبلاگم https://persianblog.ir/posts .
. 💰استقلال زن ✍زن و مرد در فرهنگ اسلامى، از نظر ارزش وجودى، برابرند. هر دو از يك گوهر (اصل) آفريده شده‌اند. زن، فرع بر مرد يا زايد بر او نيست. ✅ قرآن كريم مى‌فرمايد: 🔻هُوَ الَّذِي خَلَقَكُم مِن نَفْسٍ‌ وَاحِدَةٍ‌ وَجَعَلَ‌ مِنْهَا زَوْجَهَا لِيَسْكُنَ‌ إِلَيْهَا... 📗(اعراف: ١٨٩) او خدايى است كه (همۀ) شما را از يك فرد آفريد و همسرش را نيز از جنس او قرار داد، تا در كنار او بياسايد. 📍خداوند، تنها امتياز زن و مرد را تقوا معرفى كرده و بين آن دو در انجام اعمال نيك، كسب بهره‌هاى مادى و ثواب و عقاب اخروى، تفاوتى قائل نشده است. 🌹زن، همان گونه كه موجودى طفيلى نيست و داراى شخصيتى مستقل است، از نظر مالى و اقتصادى نيز استقلال دارد. 🔍مفهوم استقلال اقتصادى 2⃣استقلال اقتصادى دو گونه كاربرد دارد: 1⃣ در ارتباط‍‌ با كشورها و دولتها؛ 2⃣ در ارتباط‍‌ با اشخاص و افراد. 💡استقلال اقتصادى در كاربرد نخست، به معناى خوداتكايى دولت يا ملّت به منابع مالى خود و توليدات داخلى و عدم وابستگى به دولتهاى بيگانه است. 💵استقلال اقتصادى در كاربرد دوم2⃣، در سه3⃣ معناى زير به كار مى‌رود: معنــ❶ ــای اول 👆اهليت مالكيت اين مقدار از استقلال اقتصادى براى هر كس، حتى كودك و ديوانه وجود دارد. ⚖در مادۀ ٩٥٦ قانون مدنى آمده است: «اهليت براى دارا بودن حقوق، با زنده متولد شدن انسان شروع و با مرگ او تمام مى‌شود.» 📌 نقطۀ مقابل آن، عدم اهليت براى مالكيت است كه مصداق آن درگذشته، بردگان بودند و اكنون براى آن مصداق عينى يافت نمى‌شود.
. ❌مهم ترین آسیب شبکه‌های اجتماعی 1⃣ تضعیف اعتقادات ✍ مهم ترین موضوع برای هر شخصی باورهای اعتقادی اوست؛ به طوری که زیر بنای وجودی او را تشکیل می‌دهند. در بسیاری از شبکه‌های اجتماعی خارجی( یا ایرانی)با پیش رفته ترین روش‌ها مسائل اعتقادی کاربران مورد هدف سازندگان قرار می‌گیرد. ➖در این شبکه‌ها باورهای اعتقادی کاربران مانند توحید، معاد، نبوت، امامت و حجاب، مورد هجوم تولید کنندگان قرار می‌گیرد. ☑️آنان با شبهه افکنی و طرح مسائل اختلافی، ذهن مخاطب خود را درگیر کرده و به مرور زمان او را نسبت به این موضوعات، سست و بی علاقه می‌کنند. 🌹 مثلاً حجاب را که یک دستور الاهیِ مطابق با فطرت زنان است، مورد حمله فکری و فرهنگی خویش قرار داده و با استفاده از روش‌های خاصی، این دستورات را با عناوین «عقب افتادگی» و «دوری از آزادی و تمدن» معرفی می‌کنند و حتی از کاربران می‌خواهند که برای مخالفت با حجاب، عکسی‌های بدون حجاب و پوشش خود را در شبکه‌های اجتماعی قرار دهند. کمپینی با عنوان «آزادی‌های یواشکی زنان» در فیس بوک ایجاد شده است و این کمپین زنان را تشویق می‌کند که برای مخالفت با حجاب شرعی در ایران، از خود عکس‌های بدون پوشش و بی حجاب بگیرند و آنها را در صفحات شخصی خویش قرار دهند. 🥀متأسفانه برخی از زنان در این دام بی حیایی و بی عفت افتادند و عکس‌هایی از خود را که بدون پوشش و روسری بود، در این صفحات منتشر کردند که این کار نوعی همراهی با آرمان‌های دشمنان انقلاب حساب بود و مخالفان پاکدامنی را شادمان کرد. 📡 برای اثبات هدفدار بودن ایجاد شبکه‌های اجتماعی و از جمله کمپین مذکوره کافی است اعتراف یکی از مسئولین این شبکه‌های را مطرح کنیم و آن این که مدیر اجرایی فیس بوک : «آزادی‌های یواشکی زنان» در فیس بوک را یکی از بخش‌های محبوب شغل خود دانست! ☝️این عنوان با ظرافت خاصی بیان می‌کند که زنان با حجاب، اسیر و در بند هستند و برای رهایی از زندان حجاب به صورت پنهانی پوشش خود را کنار کذاشته و آزادی را؛ ولو برای مدت کوتاهی، احساس کنند. 💎 لازم است زنان با حیا و با عفت با حفظ هوشیاری خود، در دام این شیطان صفتان نیفتند و گوهر زیبای وجودی خویش را به چشمان ناپاک نفروشند. .
. 🌐برای دانلود کامل یک فنجان گفتگوی گرم وصمیمی مورخ پنجشنبه ۳مردادماه لینک زیر رالمس نمایید ✅لطفا انتقادو پیشنهادات ونکته های خوتان راهم درقسمت نظرات بنویسید https://repentance.persianblog.ir/GyE4YXKNArcw3J0LOvkv-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4-%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%B5%D9%85%DB%8C%D9%85%DB%8C# 💡مـتشـکرم 🔹 التمـاس دعـای فرج
. 🌼سـلـام بـرگـل نـرگـس ✋و سـلام برشماخوبان 🌤هــرجـمعـه بــا ❣ ✨تازمان ظهورحضرتش (ان شاء الله) 5⃣هر کدام ازشما که این مطلب را میخواند ۵صلوات فقط به نیت تعجیل وزودتر آمدن حضرت مهدی عج بفرستد و باز این پیام راشما منتشر نمایید 🌱حداقل جمعه با این صلواتها اعلام آمادگی ومحبت به امام زمان عج می کنیم ومرحمی برقلب داغدارشان بشویم 🎰حساب کنید چه تعدادصلوات برای آمدنش فرستاده میشود 👌هرجمعه قرار عاشقانه ما بایوسف فاطمه سلام الله علیها فراموش نشود ❣به هراندازه که امام زمان عج رادوست داری منتشرکن ☝️پس اولین نفرباش 🌱 .
. 🔍بررسی آیه ای درباره 1⃣جلسه اول 🌹وَ قُلْ‌ لِلْمُؤْمِناتِ‌ يَغْضُضْنَ‌ مِنْ‌ أَبْصارِهِنَّ‌ وَ يَحْفَظْنَ‌ فُرُوجَهُنَّ‌ وَ لا يُبْدِينَ‌ زِينَتَهُنَّ‌ إِلاّ ما ظَهَرَ مِنْها وَ لْيَضْرِبْنَ‌ بِخُمُرِهِنَّ‌ عَلى‌ جُيُوبِهِنَّ‌ وَ لا يُبْدِينَ‌ زِينَتَهُنَّ‌ إِلاّ لِبُعُولَتِهِنَّ‌ أَوْ آبائِهِنَّ‌ أَوْ آباءِ بُعُولَتِهِنَّ‌ أَوْ أَبْنائِهِنَّ‌ أَوْ أَبْناءِ بُعُولَتِهِنَّ‌ أَوْ إِخْوانِهِنَّ‌ أَوْ بَنِي إِخْوانِهِنَّ‌ أَوْ بَنِي أَخَواتِهِنَّ‌ أَوْ نِسائِهِنَّ‌ أَوْ ما مَلَكَتْ‌ أَيْمانُهُنَّ‌ أَوِ التّابِعِينَ‌ غَيْرِ أُولِي الْإِرْبَةِ‌ مِنَ‌ الرِّجالِ‌ أَوِ الطِّفْلِ‌ الَّذِينَ‌ لَمْ‌ يَظْهَرُوا عَلى‌ عَوْراتِ‌ النِّساءِ وَ لا يَضْرِبْنَ‌ بِأَرْجُلِهِنَّ‌ لِيُعْلَمَ‌ ما يُخْفِينَ‌ مِنْ‌ زِينَتِهِنَّ‌ وَ تُوبُوا إِلَى اللّهِ‌ جَمِيعاً أَيُّهَا الْمُؤْمِنُونَ‌ لَعَلَّكُمْ‌ تُفْلِحُونَ‌ 📖«آیه ٣١سوره نور» 📍و به زنان با ايمان بگو:از برخى نگاه‌ها چشم‌پوشى كنند و دامن‌هاى خود را حفظ‍‌ نمايند و جز آنچه(به طور طبيعى)ظاهر است،زينت‌هاى خود را آشكار نكنند و روسرى خود را بر گريبان بيفكنند(تا علاوه بر سر،گردن و سينه‌ى آنان نيز پوشيده باشد)و زينت خود را ظاهر نكنند جز براى شوهر،يا پدر يا پدرشوهر،يا پسر،يا پسر شوهر(كه از همسر ديگر است)يا برادر،يا پسر برادر،يا پسر خواهر، يا زنان(هم‌كيش)،يا آنچه مالك شده‌اند(از كنيز و برده)،يا مردان خدمتكار كه تمايل جنسى ندارند،يا كودكانى كه(به سنّ‌ تمييز نرسيده و)بر امور جنسى زنان آگاه نيستند.و پاى خود را به گونه‌اى به زمين نكوبند كه آنچه از زيور مخفى دارند آشكار شود.اى مؤمنان! همگى به‌سوى خدا بازگرديد و توبه كنيد تا رستگار شويد. ✅نـكـته‌ها: ✍بااينكه خداوند در قرآن به جزئيات احكام نماز و زكات اشاره نكرده و بيان آنها و بسيارى از مسائل ديگر را به عهده‌ى پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله گزارده،ولى در بيان مسائل خانوادگى و تربيتى به ريزترين مسائل پرداخته است. 🔅همچون مردان كه بايد از نگاه آلوده به زنان بپرهيزند،زنان نيز نبايد از روى شهوت به مردان نامحرم بنگرند،بلكه بايد نگاه خود را كنترل كنند و زينت و زيبايى خود را از نامحرم بپوشانند،جز صورت و دست‌ها كه به طور طبيعى ظاهر است و پوشش آنها،موجب مشكلاتى در انجام امور زندگى مى‌شود. 💡«خمر»جمع«خمار»يعنى روسرى و«جيوب»جمع«جيب»به معناى گردن و سينه است. 🔸امام صادق عليه السلام فرمود: ➖مراد از آيه‌ى «يَغْضُضْنَ‌ مِنْ‌ أَبْصارِهِنَّ‌ وَ يَحْفَظْنَ‌ فُرُوجَهُنَّ‌» آن است كه زنان به عورت زنان ديگر نگاه نكنند و عورت خود را از نگاه ديگران حفظ‍‌ نمايند 📝برگرفته ازتفسیرنور ◀️ادامه دارد.... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 📺مستند فوق العاده وبسیارجذاب وبسیارجنجالی 👌پیشنهاد: میدهم ازدست ندهید ⚠اخـطــار:لطفا زیر ۱۸ سال این مستندرانگاه نکنند برای دانلود لینک زیر رالمس نمایید https://repentance.persianblog.ir/e7WLgqGbO6uon5nMaQ1w-مستند-جنجالی
. 📲 احـكام مـوبـايـل و رسـانـه……………………… 💡√تجسس با تلفن و موبايل 🔸قرآن كريم از تجسس در امور ديگران نهى نموده است. 📲تلفن همراه يك وسيلۀ كاملاً شخصى مى‌باشد. لذا ممكن است حافظۀ آن حاوى فايل‌هاى شخصى و محرمانه اى باشد كه صاحب گوشى تمايل ندارد حتى در اختيار دوستانش قرار دهد. ➖ گاه در اين گوشى‌ها تصاوير خانوادگى و فيلم‌هاى كاملاً خصوصى ذخيره شده است كه از نظر شرعى نگاه به آن توسط‍‌ نامحرمان حرام مى‌باشد. ⁉️آيا تفحص در امور اجتماعى مانند كنترل تلفن و موبايل جايز است‌؟ تجسس جايز نيست مگر در مواردى كه امنيت جامعه به خطر بيفتد. ⁉️اگر به فردى مظنون باشيم، كه مرتكب عمل منكر مى‌شود يا نه‌؟ آيا مى‌توان به مكالمات تلفنى او گوش داد؟ خير. ✖️باز گرداندن اطلاعات حذف شده در حافظۀ گوشى‌هاى موبايل (ريكاورى) و سوء استفاده از آن حرام است. 📱√ارتباط‍‌ تلفنى با نامحرمان 🔞يكى از منكرات تلفن و موبايل، ارتباط‍‌ نامشروع با نامحرم است. در رابطه، پرسش‌هاى زيادى مطرح شده، به چند نمونه از آنها اشاره مى‌شود: ⁉️مكالمۀ تلفنى بين پسر ودختر جهت دوستى چه حكمى دارد؟ جايز نيست. ⁉️مكالمه تلفنى پسر و دختر و مراوده طرفين جهت دوستى، چه حكمى دارد؟ اگر اين گونه امور مقدّمه‌اى براى تحقيق پيرامون ازدواج باشد چه صورت دارد؟ جايز نيست مگر به مقدارى كه براى تحقيق در ازدواج ضرورت دارد. √ادامـه دارد…………………… مطالعه قسمت قبلی
. ✖️مـنـكـرات ☂در محيط‍‌ خانواده گاه منكراتى روى مى‌دهد كه لازم است از آنها دورى شود. ✅به چند نمونه از آنها اشاره مى‌شود: √•1⃣ فضاسازى خانه با عكس‌هاى نيمه عريان و بدحجاب نامحرمان آشنا و ناآشنا. √•2⃣ آرايش در برابر نامحرمان. √•3⃣ استفاده از فيلم‌ها و سى دى‌هاى آلوده. √•4⃣ ميهمانى‌هاى مختلط‍‌ محرم و نامحرم. √•5⃣ گفتگوهاى حرام و غفلت زا.
. 💬سلام علیکم خدمت همراهان 👌 همیشگی ✅توضیحات وشرایط مسابقه: 1⃣ روزانه یک متن به همراه سوالات مسابقه درون کانال منتشر می شود 2⃣قبل از ساعت ۲۲جواب صحیح مسابقه شماره گذشته در کانال قرارداده میشود و بعدازساعت ۲۲ سوالات مسابقه جدید در کانال قرارداده میشود ⚠️ضمنا توجه داشته باشیدتنها تا فرداساعت۲۲ فرصت دارید که جواب صحیح سوال را به آیدی زیر ارسال کنید @sydhashmi 3⃣در پاسخ سوال حتما اسم یافامیل وشماره مسابقه و شماره گزینه صحیح قید شود. با توجه به چهار گزینه ای بودن سوالات هیچ توضیحی نیاز نمی‌باشد. 4⃣هر نفر به ازای هر پاسخ صحیح یک شماره دریافت می‌کند. 5⃣بر اساس شماره ها، ایام غدیرخم ، قرعه کشی انجام می‌شود و به قید قرعه جوایز اهدا خواهد شد. 6⃣پاسخ صحیح هر سوال پس از اتمام فرصت پاسخگویی و پیش از طرح سوال بعد در کانال منتشر خواهد شد. 🎁جـوایـزمســابقــه: ۱۰ کارت هدیه ۵۰هزار تومانی برای شریک شدن دراین ثواب( مهم زیادشدن معلومات غدیریمان است) دوستان خودتان را هم به این مسابقه دعوت کنید👇 http://eitaa.com/joinchat/4102225932C4a49065089
. 📜 مسـابقـه فرازهـایی از تاریخ 1⃣ شمــ❶ـــاره 🔟 تنها ۱۰روزبه عیدسعیدغدیرخم باقی است ⁉️همه ی درها بسته به جز.... ✍خانه ی حضرت علی (علیه السلام ) و حضرت زهرا (سلام الله علیها) نزدیک خانه ی پیامبر و دیوار به دیوار مسجد بود. این خانه ها و خانه ی حمزه و عباس عموهای پیامبر و بعضی اصحاب یک در به کوچه و یک در به مسجد داشت. پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم ) از معاذ خواست که به اصحاب بگوید: همه در خانه شان را به مسجد ببندند، جز على . 😠برخی از اصحاب اعتراض کردند. پیامبر( صلی الله علیه و آله و سلم ) به منبر رفت و فرمود: می بینم برای بعضی ها سنگین است که در خانه ی علی ( علیه السلام ) به مسجد باز مانده است؛ به خدا سوگند من این کار را به دستورپروردگارم انجام دادم . ☀️خداوند از حضرت موسی ( علیه السلام ) خواست که عبادت گاهی بسازد و فرمود جز او و برادرش هارون کسی حق زندگی کردن در عبادت گاه را ندارد. بدانید که مقام على (علیه السلام) برای من مانند هارون است به موسی. جز این که قرار نیست پس از من پیامبری باشد؛ ( اگر قرار بود پیامبری باشد، کسی جز على (علیه السلام ) نبود.) 🔍 نـکــات : ✅ ۱- در این حادثه، خداوند فرقی بین خانه ی پیامبر ( صلی الله علیه و آله و سلم )و خانه ی علی (علیه السلام ) نگذاشت؛ یعنی شبیه ترین نفر به پیامبر( صلی الله علیه و آله و سلم ) علی ( علیه السلام ) است. ✅ ۲- پیامبر( صلی الله علیه و آله و سلم ) حتی حمزه با آن همه فضیلت را از این فرمان معاف نکرد. این برای نشان دادن برتری و شایستگی ویژه ی علی (علیه السلام ) بود. با آن که علی (علیه السلام ) جوان بودند و حمزه سن و سالی داشت. ✅ ۳- پیامبر فرمود: مقام على ( علیه السلام ) مانند مقام هارون ( علیه السلام ) است که جانشین موسی (علیه السلام ) شد. پس جانشین پیامبر صلى الله عليه وسلم کسی جز علی (علیه السلام ) نیست. ✅ ۴- همه ی درها به سوی خانه ی خدا بسته است، جز در خانه ی پیامبر ( صلی الله علیه و آله و سلم ) و علی (علیه السلام ) ؛ این جریان برای این بود که همه بفهمند، پس از پیامبر صلى الله عليه وسلم ، تنها راه به سوی خدا، راه حضرت على (علیه السلام ) و فرزندان ایشان است.. 🌷سلام بر حضرت مهدی ( علیه السلام ) 👈🔹خداوند از این فرمان هدفی داشت تا همه بدانند، تنها کسانی که مانند پیامبر به خانه ی خدا راه دارد؛ اهل خانه ی علی (علیه السلام ) هستند. در این زمان هم تنها راه به سوی خدا راه امام زمان است. 🌼«او باب الله» و راه خدا است. اگر دنبال روزهای زیباتر، زندگی بهتر، رسیدن به علم و دانشی برتر هستیم؛ راهمان را گم نکنیم؛ راههای دیگر یا به دره می رسد یا به بن بست .
. 📜 مسـابقـه فرازهـایی از تاریخ 1⃣ شمــ❶ـــاره 🔟 تنها ۱۰روزبه عیدسعیدغدیرخم باقی است ⁉️در فرمان الهی چه کسانی از بستن راهشان به مسجد استثناء شدند؟ 1️⃣)حضرت علی (علیه السلام) 2️⃣) پیامبر (صلی الله علیه و آله) 3️⃣) حمزه عموی پیامبر 4️⃣) گزینه های یک و دو صحیح است تنها تا ساعت ۲۲ فرصت دارید که جواب صحیح سوال را به ادمین کانال با آدرس زیر ارسال کنید @sydhashmi .
. 📜 فرازهـایی از تاریخ 1⃣ شمــ❶ـــاره 🔟 تنها ۱۰روزبه عیدسعیدغدیرخم باقی است گزینه 4⃣ صحیح می باشد ‼️فرصت پاسخگویی به سوالات اول پایان یافت .
📜 مسـابقـه فرازهـایی از تاریخ 2⃣شمــ❷ـــاره 9⃣تنها ۹ روزبه عیدسعیدغدیر 💎بخشش انگشتری - 💡آیه ولایت (خاتم بخشی) ✍خیلی وقت نبود که عبدالله بن سلام، مسلمان شده بود. او و چند نفر از دوستانش تا همین چند ماه پیش یهودی بودند. خیلی دوست داشت دین اسلام را خوب بشناسد. از عالمان یهود شنیده بود که همه ی پیامبران جانشین خود را به مردم معرفی می کردند؛ جانشینی که خدا او را به این مقام برمی گزید. مثلا حضرت موسی( علیه السلام ) ، از طرف خدا، يوشع نبی را به جانشینی خود معرفی کرد. از وقتی که مسلمان شده، سؤالی ذهن عبدالله را مشغول کرده بود. می خواست بداند جانشین پیامبر ( صلى الله عليه وسلم کیست )؟ واقعا بعد از پیامبر چه می شود؟ عبدالله نزد پیامبر ( صلی الله علیه و آله و سلم ) رفت تا پاسخ سؤالش را بگیرد. 🦋 پیامبر( صلی الله علیه و آله و سلم ) لبخندی زد و فرمود: همین الان جبرئیل برای من آیه ای آورد، خداوند فرموده است: إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُواْ الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلاَةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ وَمَن يَتَوَلَّ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَالَّذِينَ آمَنُواْ فَإِنَّ حِزْبَ اللّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ تنها و تنها سرپرست شما خدا و پیامبرش و کسانی هستند که در حال رکوع نماز صدقه میدهند و هر کس خدا و پیامبر ( صلی الله علیه و آله وسلم ) و اهل ایمان (امامان) را دوست داشته باشد و پیروی کند؛ قطعا این گروه خدایی (بر دیگران) پیروز خواهند شد. 🔹 پیامبر ( صلی الله علیه و آله و سلم ) رو به عبدالله و دوستانش کرد و فرمود: عبدالله! رهبر و سرپرست تو خدا و پیامبرش و مؤمنانی هستند که تو را در برابر دشمنانت یاری می کنند. نشانه ی آنان این است: نماز می خوانند و در حال رکوع صدقه میدهند. هر که از خدا و پیامبرش و این مؤمنان پیروی کند و با دوستان آنها دوستی و با دشمنان شان دشمنی کند و در سختی ها به خدا و ایشان روی بیاورد، خدا و اهل ایمان او را یاری می کنند. ⁉️عبدالله خیلی دوست داشت تا هرچه زودتر آنان را بشناسد. چه کسی ما را بر دشمنانمان پیروز خواهد کرد؟ باید می دید چه کسی در رکوع نمازش صدقه داده است 🔹چشم پیامبر ( صلی الله علیه و آله و سلم ) به مرد نیازمندی افتاد که با خوشحالی از مسجد خارج می شد. از برق چشمانش معلوم بود که کمک خوبی گرفته است. پیامبر فرمود: کسی به تو کمک کرده؟ مرد پاسخ داد: بله، وارد مسجد شدم و کمک خواستم، اما کسی به من کمک نکرد؛ مگر آن جوان و با دست اشاره به آقایی کرد. آن جوان در رکوع نمازش این انگشتری را به من داد و با خوشحالی انگشتر را به یاران پیامبر نشان داد. 👀نگاه عبدالله به همان سو دوخته شده بود. نمی دانست چه بگوید. پیامبر ( صلی الله علیه و آله و سلم ) فرمود: الله اكبر؛ او سرپرست شما است؛ پس از من مولای شما على بن أبی طالب ( صلی الله علیه و آله و سلم ) است. آرامش عجیبی تمام وجود عبدالله را گرفته بود. او آقای خودش را شناخته بود. ❤ بـه، چه خـوب آقایـی 🔍نکـات: ❶ خداوند در این آیه، می فرماید: تنها و تنها سرپرست شما خدا است و پیامبر ( صلی الله علیه و آله و سلم ) مؤمنانی که در رکوع نمازشان صدقه میدهند. مردم وقتی این آیه را شنیدند فهمیدند که هر کسی نمی تواند جانشین پیامبر ( صلی الله علیه و آله و سلم ) باشد و وقتی وارد مسجد شدند، به چشم خود دیدند که آیه از رهبری چه کسی خبر داده است. ❷ سلمان از پیامبر ( صلی الله علیه و آله و سلم ) پرسید که آیا این آیه درباره ی همه ی مؤمنان است یا فقط درباره بعضی از آنان؟ پیامبر ( صلی الله علیه و آله و سلم ) فرمود: فقط درباره ی برخی از آنها که على(علیه السلام ) برترین آنها است. کسی جز خدا حق انتخاب امام را ندارد. ❸ چند نفر از منافقان که این سخنان را شنیدند؛ دور هم جمع شدند و گفتند: میدانیم محمد راست می گوید؛ اما نه از او اطاعت می کنیم و نه از علی . آیه ای نازل شد. آیه ی۸۳ سوره نحل: (نعمت خدا را می شناسند و او را نمی پذیرند و بیشترشان کافرند). قرآن دشمنان امیرالمؤمنین (ع) را کافر می داند. ❹ از آیه ۸۳ سوره نحل مشخص می شود؛ امام بزرگترین نعمت الهی است. ❺ منافقان چهل انگشتری خریدند و در نماز صدقه دادند تا شاید آیه ای برای آنها هم نازل شود و آنها هم به این مقام برسند، این آیه نازل شد: ولا صدق و الا صلی (نه صدقه داد و نه نماز خواند). ✋سلام بر حضرت مهدی ( علیه السلام ) پیامبر فرمود: دوستی با حضرت على (علیه السلام)از همه ی دوستیها بهتر است؛ الان هم باید بدانیم: دوستی با امام زمان (علیه السلام) ، از هر رفاقتی بهتر است. پیامبر به عبدالله مژده داد که اهل ایمان با کمک و رهبری حضرت علی (علیه السلام )پیروز خواهند شد. دین خدا به دست امام زمان (علیه السلام ) بر همه ی دشمنان پیروز خواهد شد. پس یارش باشیم.