📌عمل روز آخر ماه ذیالحجه (آخرین روز سال عرب)
سید در کتاب «اقبال» براساس یک روایت ذکر کرده است که در این روز دو رکعت نماز بجا آورد و در هر رکعت سوره «حَمد» "یک مرتبه" و «قُلْ هُوَ اللّٰهُ أَحَدٌ» را "ده مرتبه" و «آیتالکرسی» را هم "ده مرتبه" بخواند.
وپس از نماز بگوید:
اللّٰهُمَّ مَا عَمِلْتُ فِى هٰذِهِ السَّنَةِ مِنْ عَمَلٍ
نَهَيْتَنِى عَنْهُ وَلَمْ تَرْضَهُ وَنَسِيتُهُ وَلَمْ تَنْسَهُ
وَدَعَوْتَنِى إِلَى التَّوْبَةِ بَعْدَ اجْتِرائِى عَلَيْكَ، اللّٰهُمَّ فَإِنِّى أَسْتَغْفِرُكَ مِنْهُ فَاغْفِرْ لِى، وَمَا
عَمِلْتُ مِنْ عَمَلٍ يُقَرِّبُنِى إِلَيْكَ فَاقْبَلْهُ مِنِّى
وَلَا تَقْطَعْ رَجائِى مِنْكَ يَا كَرِيمُ.
🌹ترجمه:
خدایا، آنچه در این سال انجام دادم، از عملی که مرا از آن نهی کردی و به آن راضی نبودی و من آن را فراموش کردم، ولی تو فراموشش ننمودی و پس از گستاخیام بر تو، مرا به توبه دعوت کردی، خدایا من از تو آمرزش میخواهم، پس مرا بیامرز و آنچه انجام دادم از عملی که به تو نزدیکم کند، از من قبول کن و امیدم را از خودت قطع مکن، ای کریم.
چون این را بگوید، شیطان🔥فریاد میزند: وای بر من 👹 آنچه در این سال علیه او رنج بردم، همه را خراب کرد و سالی که گذشت برای او گواهی میدهد که سالش را ختم به خیر نمود.
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
🔻#مهارت_زندگی
♨️ شیطان چهار نوع حمله دارد:
⓵. حمله از عقب
⓶. از سمت راست
⓷. از سمت چپ
⓸. از جلو
➖ البته در ذهن ما حمله میکند به صورتی که نجوا می کند.
🔹 حمله از عقب او به این شکل است که کدورت ها، دعواها، غصه ها و گناهان را دائم به یاد می آورد.
⬅️مثلا فلانی این ظلم را در حقت کرد تا کینه و دشمنی را در تو پرورش دهد و یا گناهانت را به رخت می کشد که تو اینقدر روسیاه و گناهکاری که تو را خدا نمی بخشد تا دچار نا امیدی شوی.
🔸 اگر به هر دلیلی در گذشته ماندی، نمی توانی رشد کنی.
🔹 راهش این است دائم بگو من مثل خدا می توانم ببخشم یا شکست من باعث رشد من است،
🔸و یا درباره گناهان داریم که خدا به حضرت داود میگوید: اگر گناهکاران که با من قهر کرده اند می دانستند که من با چه اشتیاقی عاشقانه منتظرشان هستم از شوق من می مردند.
🔹باید گذشته را کنار بگذارید تا از حمله عقب شیطان در امان باشید. سی دی "دشمن شناسی" تهیه شود.
🔸 شیطان از جلو حمله می کند، یعنی از آینده دائم می ترساند، باید بگوییم من به حول و قوه الهی تلاشم را می کنم و بقیه را به دست یگانه قدرت مطلق هستی می سپارم.
🔺 هر کدورتی هر زمان پیش می آید همان جا دفن کنید، با خود حمل نکنید چون درونت را عین خوره می خورد.
🖤🖤🖤🖤
بايـد بہ محلہ رنگ ماتـم بزنـم🏴
بر سـر در خـانہ چوب پرچــم بزنم
ايام غـم و سـياه پوشـاטּ شماسٺ🏴
بگــذار سيــاهيـہ مُحــــرَّم بـزنـم
با چادر مادرم سرڪوچہے عشــق🏴
رخصٺ بده تا تڪـیہاے از غم بزنـم
#یا_ابا_عبدالله_الحسین_علیه_السلام 🌷
🤔‼️❗️کسانی که امام حسین ع را کشتند ،نماز وروزه داشتند اما "حُب" نداشتند و "صفات خدا" در آنها متبلور نشده بود!
👌آنچه باعث میشود حبالدنیا از دلمان برود
❤️«محبت شدید به اهلبیت(ع)»❤️ است؛
محبتِ کم را خیلیها دارند!
🔴 همراهی با کاروان امام حسین(ع) ۴ شرط دارد...
◾️ استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«سیدالشهدا(ع) وقتی میخواستند در روز هشتم ذیالحجه ( روز ترویه) از مکه بیرون بیایند، یک خطبهای دارند که ظاهرِ آن، خطاب به کسانی است که در سال ۶۰ هجری در مکه هستند و حضرت دارند آنها را دعوت میکنند، ولی خطابِ ایشان عام است و همۀ ما هم گویا مخاطبِ این خطابِ حضرت هستیم. اگر اجابت کنیم حضرت از ما هم دستگیری میکنند و ما را هم به کاروان خودشان ملحق میکنند؛ حضرت میفرمایند:
«مَنْ كَانَ بَاذِلًا فِينَا مُهْجَتَهُ وَ مُوَطِّناً عَلَى لِقَاءِ اللَّهِ نَفْسَهُ فَلْيَرْحَلْ مَعَنَا».
در همین فراز کوتاه، چهار شرطِ همراهی با کاروان عاشورا ذکر شده است:
🔹 شرط اول: از جان گذشتن
«بَاذِلًا فِينَا مُهْجَتَه». این مسیر، مسیری است که انسان باید از جان خودش عبور کرده باشد. اگر کسی میخواهد با امام حسین حرکت کند، باید جانش را در کفِ دست بگیرد و همه سرمایهاش را بیاورد. کسی که به تعلقات خودش چسبیده، و به مالش، به زندگیاش، به جانش علاقمند هست و میخواهد اینها را حفظ کند، نمیتواند به این کاروان راه پیدا کند.
امام حسین(ع) با همه سرمایۀ ما کار دارند. با خودِ ما کار دارند؛ میخواهند این جان را از ما بگیرند و به خدا برسانند؛ کسانی پا به این میدان میگذارند که میدانند جان دادن در رکاب سیدالشهداء «غرامت» نیست، بلکه «غنیمت» است.
🔹 شرط دوم: آمادگی لقاء
اگر کسی خودش را آمادۀ لقاءالله کرده و مشغول به دنیا نیست، بلکه از دنیا بزرگتر شده و دلش از دنیا بیرون رفته است، میتواند با سیدالشهدا(ع) حرکت کند.
کسانی که هنوز از دنیا بزرگتر نشدهاند و تمام هَمّشان این است که به چربوشیرین دنیا برسند، با امام همراه نمیشوند.
🔹 شرط سوم: کوچ از دنیا
طالبان همراهی با امام حسین(ع) باید از دنیا کوچ کنند. «فَلْيَرْحَل». کوچ بهمعنی مسافرت نیست. «مسافر» غیر از «راحل» است. وطنِ مسافر در پشتسرش قرار دارد؛ میرود و برمیگردد! اما راحلْ آن کسی است که دل از وطن شسته، چشم از وطن برداشته و وطنش پیشِ روی اوست؛ لذا به فکر برگشتن نیست. اگر کسی مشتاق لقاء خدا شده، همه سرمایهاش را در دست گرفته که این سرمایه را ببرد و به لقاء خدا برساند، او باید از دار دنیا کوچ کند و دیگرْ دنیا را وطنش قرار ندهد و به هیچ وجه قصد برگشت نداشته باشد.
🔹 شرط چهارم: معیت با امام
شرط چهارم که مهمترین شرط است این است: فَلْيَرْحَلْ «مَعَنَا». باید خودش را به امام برساند. مهمترین نکته در سفر الی الله همین است: راهی به سوی خدا نیست الا با امام. این راه با پای ما رفتنی نیست؛ نه با پای دل، نه با پای عقل.
آنهاییکه با امام حرکت نمیکنند طعمۀ شیطان میشوند؛ گاهی اشتیاق و بیقراری هم دارد، شوری هم در دلش میافتد، دلش گرم میشود، میخواهد به سمت خدا حرکت کند، ولی اگر با امام حرکت نکند به مقصد نمیرسد.
الان هم مسئله همین است، الان هم اگر کسی میخواهد به خدا برسد، باید خود را بسازد و با کاروان امام حسین(ع) حرکت کند.»
#استاد_میرباقری
✍️شهید حاج قاسم سلیمانی
اغلب ما از یک حس مشترکی برخورداریم و آن،حس مغمومیت است. وقتی انسان چیزی را از دست می دهد، یا برای چیز ارزشمندی تلاش می کند اما قدرت وصول به آن را ندارد، احساس مغمومیت می کند. این مغمومیت نشاط آور است، پیروزی آور است، معنویت آور است... به من خیلی مراجعه می کنند. هرکسی دستش به من می رسد این را میگوید: دعا کن شهید بشوم...
من به آنها می گویم دعا کنید خداوند این حال را در شما حفظ کند. وای به روزی که انسان این حالت غم را، این حالت باختن را، این حس جاماندگی را در اثر دنیا از دست بدهد! او خاسر است...
📚کتاب ذوالفقار ص۱۴۶
✨حاج حسین یکتا:
مسابقهی ما برای نزدیکی به #امام_زمان علیهالسلام است؛ چون قرار است که خداوند آخرالزمانیها را تربیت کند.