✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
🔻چند نکته در سیره پیامبر اکرم ﷺ
🌟امام صادق علیه السلام فرمودند:
"من خوش ندارم کسي بميرد در حالي که هنوز برخي از آداب پيامبرﷺ را به جا نياورده است".
🔻 بیست نکته ناب در سیره پیامبراکرمﷺ
① - دائماً متفکر بود.
②- اکثر اوقات ساکت بود.
③ - کسي را تحقير نميکرد.
④- وقتی حقي پايمال ميشد از شدت خشم کسي او را نميشناخت تا اينکه حق را ياري کند.
⑤- هنگام اشاره به تمام دست (و نه انگشت) اشاره ميفرمود.
⑥ - وقتي خوشحال ميشد چشمها را به هم مينهاد.
⑦- بيشتر خندههاي آن حضرت تبسم بود.
⑧- ميفرمود حاجت کساني که به من دسترسي ندارند را ابلاغ کنيد.
⑨- هر کس را به مقدار فضيلتي که در دين داشت احترام ميکرد.
⑩- در انجام وظيفه به هيچ وجه کوتاهي نميکرد.
⑪- در مجالس برای خود جايگاه خاص برنميگزيد.
⑫ - پيامبر نفس خود را از سه چيز پرهيز ميداد جدال، پرحرفي و سخنان غيرضروري.
⑬- هرگز کسي را سرزنش نميکرد.
⑭- سخن کسي را قطع نميکرد مگر اين که از حد متعارف تجاوز ميکرد.
⑮- کلامش مختصر، جامع، آرام و شمرده بود و آهنگ صدايش از همه مردم زيباتر بود.
⑯- آنقدر از ترس خدا ميگريست که جاي نماز آن حضرت نمناک ميشد.
⑰- هر روز هفتاد بار استغفار ميکرد.
⑱- ديرتر از همه مردم به خشم ميآمد و زودتر از همه راضي ميگشت.
⑲- با ثروتمندان و تهيدستان يکسان دست ميداد و مصافحه ميکرد وقتي به کسي دست ميداد پيش از او دست خويش را باز نميکشيد.
⑳- در پي لغزشهاي مردم نبود.
📚 وسائل الشيعة (آل البيت )، الحر العاملي جلد٢١، صفحه ١٣
#صفر
#سیره_پیامبر
#ایام_پایانی_ماه_صفر
@Tarbiatmahdav
┅═✧❁🔆❁✧═┅
ای تجلی آبی ترین آسمان امید
دلـــــها به یاد تو می تپد
و روشــــنی نگاه منتظران
به افق خورشید ظهـور توست
بیا و گـرد گامهایت را
توتیای چشــمانمان قرار ده
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_بحق_زینب🌷
✋تعجیل درفرج پنج صلوات
@Tarbiatmahdav
حافظه ی پوست
برای سال های طولانی دانشمندان در صدد کشف مرکز حافظه بودند و برای این کار آنها به اعماق سلول هم رفتند آنها می دانند که یک نوع حافظه ی وراثتی در انسان وجود دارد که در نوار اطلاعات ژنتیکی یا همان DNA ثبت می شود اما نتیج این تحقیقات چه بود ؟
در یک پژوهش علمی جدبد که مجله علم اعصاب در نیمه یسال 2007 (1) آن را منتشر کرد آمده است که دانشمندان واحدهای کوچکی به نام CaMKII را درون سلول ها کشف نمودند و این مولکول ها مسول ذخیره ی خاطره ها و وقایع می باشند ، این حقیقت برای اولین بار کشف شده است و دانشمندان هنگام تخریب این مولکول ها در موش های آزمایشگاهی مشاهده کردند که حافظه به کلی محو شد و سپس بعد از مدتی فدرت خود را برای ذخیره ی مجدد اطلاعات باز یافت .
می توان گفت که این حافظه در تمام سلول های موجودات زنده و جود دارد همانطور که دانشمندان امروزه از حافظه قلب ، حافظه ی سلول و حافظه ی پوست سخنن ی گویند
این عکس تصویری از یک قسمت از پوست است که از چند طبقه شکل گرفته که هر طبقه از تعداد زیادی ساول ساخته شده است. این سلول ها قادر به ذخیره ی اطلاعات برای مدت طولانی می باشند برای همین دانشمندان می گویند که پوست داری یک حافظه ی بلند مدت است .
ودر مطالعاتی جدید روشن شد که سلول های پوست همواره از خود در برابر میکروب ها دفاع می کنند و استفاده زیاد از تلفن های همراه سبب رشد بیشتر بعضی از انواع باکتری بر روی پوست میگردد البته این امر به مقدار قدرت سیستم ایمنی بدن بستگی دارد . مشکلی که تلفن همراه به بار می آورد این است که چون پوست وظیفه ی ذخیره و حفظ اطلاعات را هم داراست این وسیله با انتشار امواج الکترومغناطیس سبب تشویش در انجام این وظیفه در پوست میگردد.
ادامه دارد.....
@Tarbiatmahdav
🏴🕊🏴🕊 🏴🕊🏴🕊
😓😥😥👊🏾 ماجرای دفن حضرت مجتبی علیه السلام به نقل از کتاب شریف کافی
محمد بن مسلم از حضرت باقر علیه السلام نقل می کند که فرمود: هنگامى كه حسن بن على علیه السلام به حالت احتضار درآمد، به برادرش حسین علیه السلام فرمود: «برادرم! به تو وصیتى مىكنم، آن را حفظ كن، زمانى كه من از دنیا رفتم، جنازهام را آماده دفن كن، سپس مرا به سوى رسول خدا صلّى اللَّه علیه و آله ببر تا با او تجدید عهدى كنم، آنگاه مرا به جانب مادرم فاطمه علیها السلام برگردان، سپس مرا ببر و در بقیع دفن كن و بدان كه از طرف حمیرا- كه مردم از زشتكارى و دشمنى او با خدا و پیغمبر و ما خاندان آگاهند- مصیبتى به من مى رسد».
وقتى حسن بن علی علیه السلام وفات كرد و روى تابوتش گذاردند، او را به جایى كه پیغمبر صلّى اللَّه علیه و آله بر جنازهها نماز مى خواند بردند، و حسین بن علی بر جنازه نماز گذارد. زمانى كه نمازش تمام شد داخل مسجد بردند. هنگامى كه آن حضرت را بر سر قبر رسول خدا صلّى اللَّه علیه و آله نگاه داشتند، به عایشه خبر دادند که: بنى هاشم جنازه حسن بن على علیهما السلام را آوردهاند تا در كنار رسول خدا صلّى اللَّه علیه و آله دفن كنند. پس عایشه بر استرى زین كرده نشست و سریع خود را به آن جا رساند. او نخستین زنى بود كه بعد از اسلام بر زین نشست و ایستاد و گفت: فرزند خود را از خانه من بیرون برید كه نباید در اینجا چیزى دفن شود و حجاب پیغمبر صلّى اللَّه علیه و آله دریده شود.
حسین بن على علیه السلام فرمود: تو و پدرت از پیش حجاب پیغمبر صلّى اللَّه علیه و آله را دریدید و تو در خانه پیغمبر كسى را در آوردى كه دوست نداشت نزدیك او باشد و خدا از این كار، از تو باز خواست مىكند. همانا برادرم به من امر كرد كه جنازهاش را نزدیك پدرش رسول خدا صلّى اللَّه علیه و آله ببرم تا با او تجدید عهد كند، و بدان كه برادر من از همه مردم به خدا و رسولش و معنى قرآن داناتر بود و نیز او داناتر از این بود كه پرده رسول خدا صلّى اللَّه علیه و آله را پاره كند، زیرا خداى تبارك و تعالى می فرماید: «اى كسانى كه ایمان آوردهاید، تا به شما اجازه ندادهاند به خانه پیغمبر وارد نشوید.» و تو بدون اجازه پیغمبر، مردانى را به خانه او راه دادى. خداى عزّوجلّ می فرماید: «اى كسانى كه ایمان آوردهاید! صداى خود را فراتر از صداى پیامبر نكنید» در صورتى كه به جان خودم سوگند كه تو به خاطر پدرت و فاروقش بغل گوش پیغمبر صلّى اللَّه علیه و آله كلنگ ها زدى؛ با آن كه خداى عز و جل فرموده: «آنها كه صداى خود را نزد رسول خدا كوتاه مىكنند همان كسانى هستند كه خداوند دل هایشان را براى تقوا خالص نموده است». به جان خودم كه پدرت و فاروقش به سبب نزدیك كردن خودشان به پیغمبر صلّى اللَّه علیه و آله او را آزار دادند و آن حقى را كه خدا با زبان پیغمبرش به آنها امر كرده بود، رعایت نكردند؛ زیرا خدا مقرر فرموده كه آنچه نسبت به مؤمنین در حال زنده بودنشان حرام است در حال مرده بودن آنها هم حرامست. به خدا اى عایشه! اگر چه تو نمی خواهی حسن نزد پدرش رسول خدا صلّی الله علیه و آله دفن شود- در حالی که از نظر ما خدا آن را جایز كرده است- (ای کاش) مىفهمیدى كه او بزودی به رغم انف تو در آنجا دفن می شود.
سپس محمد بن حنفیه رشته سخن را به دست گرفت و فرمود: اى عایشه! یك روز بر استر مىنشینى و یك روز (در جنگ جمل) بر شتر مى نشینى؟! تو به علت دشمنى و عداوتى كه با بنى هاشم دارى، نه مالك نفس خودت هستى و نه در زمین قرار مى گیرى.
عایشه رو به او كرد و گفت: پسر حنفیه! اینها فرزندان فاطمه اند كه سخن مى گویند، تو چه می گویى؟!
حسین بن علی علیه السلام پاسخ فرمود: محمد را از بنى فاطمه به كجا دور می كنى؟ به خدا كه او زاده سه فاطمه است: 1. فاطمه دختر عمران (مادر ابو طالب)؛ 2. فاطمه بنت اسد (مادر امیر المؤمنین علیه السلام)؛ 3. فاطمه دختر زائدة (مادر عبد المطلب).
پس عایشه به حسین بن علی علیه السلام گفت: پسر خود را دور كنید و ببریدش كه شما مردمى هستید كه همواره به دنبال دشمنى كردن هستید. پس حسین بن علی علیه السلام به جانب قبر مادرش رفت و جنازه حسن بن علی را بیرون آورد و در بقیع دفن كرد.
(الکافی، ج1، ص 302-303)
🕊✨اللهم عجل لولیک الفرج✨🕊
🖤🏴🖤🏴🖤🏴🖤
____🍃🌸🍃____
🆔
✨﷽✨
🏴دنیا زندان مؤمن بهشت کافر
✍ روزى امام حسن مجتبى عليه السلام پس از شستشو، لباسهاى نو و پاكيزه اى پوشيد و عطر زد. در كمال عظمت و وقار از منزل خارج شد. به طورى كه سيماى جذابش هر بيننده را به خود متوجه مى ساخت، در حالى كه گروهى از ياران و غلامان آن حضرت در اطرافش بودند.از كوچه هاى مدينه مى گذشت ، ناگاه با پيرمرد يهودى كه فقر او را از پاى در آورده و پوست به استخوانش چسبيده، تابش خورشيد چهره اش را سوزانده بود. مشك آبى به دوش داشت و ناتوانى اجازه راه رفتن به او نمى داد، فقر و نيازمندى شربت مرگ را در گامش گوارا نموده بود، حالش هر بيننده را دگرگون مى ساخت، حضرت را در آن جلال و جمال كه ديد گفت:
خواهش مى كنم لحظه اى بايست و سخنم را بشنو! امام عليه السلام ايستاد. يهودى: يابن رسول الله ! انصاف بده ! امام: در چه چيز؟ يهودی: جدت رسول خدا مى فرمايد: دنيا زندان مؤمن و بهشت كافر است. اكنون مى بينم كه دنيا براى شما كه در ناز و نعمت به سر مى برى، بهشت است و براى من كه در عذاب و شكنجه زندگى مى كنم، جهنم است . و حال آن كه تو مؤمن و من كافر هستم.
امام فرمود: اى پيرمرد! اگر پرده از مقابل چشمانت برداشته شود و ببينى خداوند در بهشت چه نعمتهايى براى من و براى همه مؤمنان آفريده، مى فهمى كه دنيا با اين همه خوشى و آسايش براى من زندان است، و نيز اگر ببينى خداوند چه عذاب و شكنجه هايى براى تو و براى تمام كافران مهيّا كرده، تصديق مى كنى كه دنيا با اين همه فقر و پريشانى برايت بهشت وسيع است. پس اين است معناى سخن پيامبر صلى الله عليه و آله كه فرمود: دنيا زندان مؤمن و بهشت كافر است.
📚 بحارالانوار ج 43، ص 346 به نقل از کتاب داستان های بحارالانوار
✅
✨﷽✨
🏴چرا معاویه، امام حسن مجتبی(ع) را با اینکه با او صلح کرده بود، به شهادت رساند؟
✍وجود مبارک امام مجتبی(ع) به چند دلیل مانعی بزرگ برای ولایت عهدی یزید به شمار می آمدند:
1⃣ آن حضرت شخصیت معنوی بالایی داشت و همه او و برادرش امام حسین(ع) را دو آقای جوانان بهشتی می شناختند و خدمات فراوان آن حضرت در مدینه از او شخصیت عظیمی در اجتماع ساخته بود و در عراق نیز به سبب شیعه بودن اکثریت مردم، حضرتشان جایگاه و پایگاه ویژه ای داشت. به این سبب، معاویه به راحتی نمی توانست ولایت عهدی یزیدی را مطرح کند که از معنویات بویی نبرده و جوانی خام و اهل شراب و قمار بود.
2⃣ امام حسن(ع) از کسانی بود که نه تهدید او را وادار به عقب نشینی می کرد و نه تطمیع وی را به سکوت و تسلیم وا می داشت. همچنین گزینه دور کردن از مرکز جامعه اسلامی به بهانه هایی؛ مانند امارت و قضاوت درباره امام حسن(ع) قابل اجرا و عمل نبود؛ چون آن حضرت، هیچ مسئولیتی از طرف معاویه نمی پذیرفت و معاویه نیز برای اجبار بر این مسئله قدرتی نداشت.
3⃣ قرارداد صلحی میان حضرت مجتبی(ع) و معاویه وجود داشت که بنابر یکی از بندهای آن، معاویه حق نداشت بعد از خودش کسی را به جانشینی انتخاب کند، بلکه زمامداری بعد از او به حضرتشان می رسید و این خود، مانع بزرگ سیاسی و اجتماعی به شمار می آمد.
این بند از قرارداد در کتاب های تاریخی معتبر فراوانی وجود دارد: «علما بر این اتفاق دارند که حسن [بن علی] حکومت را به معاویه تا زمان حیاتش واگذارد کرد نه بیش از آن، تا این که خلافت بعد از او به خودش برگردد و قرارداد بین آن دو این گونه بسته شد». «هنگامی که علی به شهادت رسید، حسن بن علی در عراق و معاویه در شام به حکومت رسید ...امام مجتبی(ع) با لشکری از کوفه به قصد جنگ با معاویه حرکت کردند و معاویه نیز با لشکری از شام، رهسپار میدان جنگ شد. بعد از رویارویی دو لشکر و آن وقایع، کار به صلح کشید و صلح نامه ای در آن میان به امضا رسید که یکی از بندهای آن این بود: به این شرط که معاویه، خلافت را بعد از خود به حسن واگذارد».
💥با توجه به جهات فوق به سبب زنده بودن امام حسن مجتبی(ع)، معاویه هیچ توجیهی برای طرح ولایتعهدی فرزندش نداشت و از همین جا روشن می شود که حضرت مجتبی(ع) با این که به یقین می دانست معاویه به صلح نامه عمل نخواهد کرد، اما با دقت تمام، موادی را در آن قرارداد گنجاند که رسوایی معاویه را - که بسیار ظاهرفریبی می کرد - با دست خودش فراهم کند.
📚از بیانات استاد انصاریان
✅
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@Tarbiatmahdav
🔴شاخصه های منتظران واقعی:
✅کسب معرفت نسبت به حضرت مهدی((عج))
✅محبّت و دلبستگی به حضرت مهدی((عج))
✅ تلاش برای تهذیب نفس و اصلاح فردی واجتماعی
✅ توصیه خود ودیگران به صبر فردی و اجتماعی
✅ کسب آمادگی نظامی برای ظهور امام عصر ((عج))
✅ امر به معروف و نهی از منکر
✅ تمسّک به ریسمان ولایت اهلبیت (ع)
✅ یاد فراوان امام عصر ((عج))
✅ صدقه دادن به قصد سلامتی امام عصر((عج))
✅ دعا برای تعجیل در فرج امام عصر ((عج))