eitaa logo
تدبّر در قرآن
1.5هزار دنبال‌کننده
37.3هزار عکس
10.8هزار ویدیو
3.6هزار فایل
🔹اعضای محترم کانال «تدبّر در قرآن» می‌توانند نظرات و پیشنهادهای سازنده‌ی خود را برای این‌جانب ارسال نمایند. با تشکّر @sm_borhani ❌ تبادل و تبلیغات نداریم. 🔻کانال «آشنایی با سوره‌های قرآن» @Quran_meetings 🔻کانال «گفتمان مقاومت» @RES_Discourse
مشاهده در ایتا
دانلود
4_5945067574772371444.mp3
4.68M
🔺مستند صوتی درباره شهید حسن طهرانی مقدم فرمانده جهاد خودكفایی سپاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺دیدار سرگئی سوروویکین فرمانده نیروی هوایی ارتش روسیه با سرتیپ امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران (۲/۵ سال قبل از شروع درگیری روسیه و اوکراین)
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺پرتاب پهپاد شاهد ۱۳۶ از خودروی با سرعت ۱۹۰ کیلومتر در ساعت
🔴 آشنایی با سوره‌ی ص / ۲۲ ✅ إِنَّ هَذَآ أَخِى لَهُ تِسْعٌ وَ تِسْعُونَ نَعْجَةً وَ لِىَ نَعْجَةٌ وَاحِدَةٌ فَقَالَ أَكْفِلْنِيهَا وَ عَزَّنِى فِى الْخِطَابِ. قَالَ لَقَدْ ظَلَمَكَ بِسُؤَالِ نَعْجَتِكَ إِلَى نِعَاجِهِ وَ إِنَّ كَثِيراً مِّنَ الْخُلَطَآءِ لَيَبْغِى بَعْضُهُمْ عَلَى بَعْضٍ إِلَّا الَّذِينَ آمَنُواْ وَ عَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ وَ قَلِيلٌ مَّا هُمْ وَ ظَنَّ دَاوُدُ أَنَّمَا فَتَنَّاهُ فَاسْتَغْفَرَ رَبَّهُ وَ خَرَّ رَاكِعاً وَ أَنَابَ. فَغَفَرْنَا لَهُ ذَلِكَ وَ إِنَّ لَهُ عِندَنَا لَزُلْفَى وَ حُسْنَ مََابٍ (۲۳-۲۵) 🔹یکی‌شان گفت: این برادر من است. او ۹۹ گوسفند دارد و من ۱ گوسفند؛ امّا او می‌گوید: آن ۱ گوسفند را هم به من بده! دارد حرف زور می‌زند. داود(ع) گفت: برادرت به تو ظلم کرده که می‌خواسته گوسفند تو را اضافه کند به گوسفندهای خودش. خیلی از شریک‌ها به حق خودشان قانع نیستند و به هم ظلم می‌کنند، مگر مؤمنان درستکار که آن‌ها هم خیلی کم‌اند. البته داود(ع) فهمید که با این صحنه‌سازی او را آزمودیم؛ پس برای قضاوت عجولانه‌اش، از خدا آمرزش خواست و سر فرود آورد و به درگاهش رو کرد. ما هم لغزشش را بر او بخشیدیم. او پیش ما والامقام است و خوش‌عاقبت. 🔸«نعجه» به معنای گوسفند ماده(میش) است. جمله‌ى «اكفلنیها» یعنى كفالت آن را به من واگذار و این كنایه از بخشش و هدیه است و «عزّنى» از عزّت به معناى غلبه است. مقصود از «خلطا» اشخاص یا اموری هستند که با یک‌دیگر مخلوط هستند و به دوست، شریک و همسایه نیز گفته می‌شود. هر چند ستمکاری مخصوص این افراد نیست، اما از آنها نام برده شده، چون آنان نیز به خاطر نزدیک بودن برخورد بیش‌تری دارند و یا از آنان انتظار می‌رود که بر هم‌دیگر ستم نکنند. 🔸در این آیات، دو مقام برای داود(ع) بیان شده است: ➖مقام «زلفی» به معنای مقام والا و بلند در پیشگاه الهی ➖«حسن مآب» یعنی فرجام نیکو که همان بهشت و نعمت‌های اخروی است.
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اگر خداوند کسی را دوست داشته باشد، تمام اجزای هستی هم او را دوست خواهند داشت.