eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
7.5هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
9.9هزار ویدیو
9 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👭 خدمت شما و اعضای عزیز کانال،من قبلا فقط دو وعده اصلی رو میپختم چقدرم فکر میکردم کدبانو هستم،🤦‍♀😁اما الان که از دستورات کانالهای اشپزیم غذاها و شیرینی میپزم میفهمم قبلا چقدر کم کاری کردم برای بچه ها و شوهرم🤦‍♀اما از هر زمانی شروع کنید دیر نیست برای یک کدبانوی جذاب برای خانواده شدن😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این کانال رو دوستام معرفی کردن واقعا عالی هست 👌👌 🎁اگر به دنبال یک هدیه شیک وخاص برای عزیزان تون هستین ⁉️این کانال رو از دست ندین👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1123614790C5eae910cbd ♨️عطرهای خالص و اورجینال 🔮 ♨️با قیمت‌های باور نکردنی 🔮 💟شیشه عطرهای زیبا و شیک💫 💟هدایا بدون قرعه کشی 🎁 💥💥تخفیفات ویژه ♨️ از اینکه این کانال رو پیدا کردم خیلی خوشحالم 😄😄 کانال خوشبوی ایتا اینجاست 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1123614790C5eae910cbd ارسال از مشهد الرضا به تمام نقاط کشور
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
2.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1⃣➖ برای‌آبلیموی‌طبیعی‌،‌بهتراست‌لیموهای‌زرد رنگ‌و‌پوست‌نازک را انتخاب کنید. لیموها را پس از خرید،حتما بشویید چون پر از گردو غبار و آلودگی هستند. 2⃣➖سپس‌روی‌پارچه‌روبروی‌آفتاب‌یک‌تا‌دو‌روز پهن کنید‌تا‌کمی‌پوست‌آنها‌نازک‌شده‌و‌تاحدزیادی احتمال‌تلخی،کم‌شود. 3⃣➖میتوانیدلیموهارابا دستگاه های‌خانگی (آب مرکبات گیری دستی یا برقی) آب‌بگیرید که در این صورت ، آبلیموی شفاف‌تری‌خواهید‌داشت.ویا لیموهارابادستگاه‌های آبلیموگیری‌صنعتی‌آبگیری کنید.من لیموها‌را بردم‌مغازه‌آبلیموگیری، و آب گرفتم. 4⃣➖با روش‌صنعتی، احتمال‌تلخی‌ابلیمو‌بیشتر است، چون لیموها درسته‌داخل‌دستگاه‌ریخته میشوند‌وبا‌پوسته‌و‌هسته لِه وآبگیری میشوند. در اینروش پالپِ لیمو زیاد است ( پالپ همان گوشت لیمو است ). من ابلیمورا از‌یک‌سبد‌‌ رد میکنم تا هسته‌ها و پالپ از ابلیمو... خدمت شما و اعضای عزیز کانال،من قبلا فقط دو وعده اصلی رو میپختم چقدرم فکر میکردم کدبانو هستم،🤦‍♀😁اما الان که از دستورات کانالهای اشپزیم غذاها و شیرینی میپزم میفهمم قبلا چقدر کم کاری کردم برای بچه ها و شوهرم🤦‍♀اما از هر زمانی شروع کنید دیر نیست برای یک کدبانوی جذاب برای خانواده شدن😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
حرفهایی که تاکنون نشنیده اید!!! 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 لطفاًقبل از شرکت دراین دوره ازدواج نکنید 🔞⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️🔞 و اگر هم ازدواج کرده اید با آموزش های این دوره لذت عاشقانه های زناشویی با همسرتان را صدها برابر افزایش دهید 💑 جهت ثبت نام و دیدن نمونه تدریس اساتید در کانال عضو شوید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3191275612C2709c1ff21 🆓 ٪۶۵ تخفیف ویژه ایام ثبت نام 🔥☝️
ایده آشپزی ترفند
حرفهایی که تاکنون نشنیده اید!!! 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 لطفاًقبل از شرکت دراین دوره از
🔥آموزش تکنیکهای سلامت عاطفی مردان و زنان 🔥 مدیریت دوران عقد 🔥 همایش سلامت عاطفی و جنسی همسران با حضور استاد 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3191275612C2709c1ff21 65%تخفیف به مدت محدود↪️
هدایت شده از سوال جواب اشپزی
سویق کودک (کامل) یک ویفر کااااملا مقوی و خوشمزه مواد لازم: سویق کامل ۱ پیمانه روغن زرد گاوی مایع(یا ترکیب روغن زرد و کنجد) ۱ پیمانه پودرشکر قهوه ای ۱ پیمانه آرد نخود ۲ ق غذاخوری سرپر سویق سنجد ۲ ق غ سرپر دارچین ۱ سوم ق چ پودر هل ۱ ق م نان میکادو ۴ ورق طرزتهیه: آرد را کمی تفت دهیدتا بوی خامی آن برود بعد آرد سویق های الک شده را اضافه کنید بعد روغن را بیفزایید و کمی حرارت دهید سپس از روی حرارت بردارید وپودرشکر و ادویه ها اضافه کنید و فوری روی نان لایه لایه بمالید و لایه نان آخر مواد نریزد(مثل ویفر) بعد از کمی که خودش رو گرفت با چاقوی تیز یا کاتر برش بزنید. (۳۰عدد ویفر سایز ۸ ونیم در ۳ سانت به دست میاد) نکته :حتما سویق ها رو الک کنید و دوباره آسیاب و الک کنید تا آرد سویق درشت نباشه. 🔴 لطفا اگه دستور مفید بود براتون صلواتی جهت سلامتی و تعجیل امام عصر عج بفرستید🌹🌹🌹
هدایت شده از آشپزی و تغذیه سالم
دوستان حلوا شکری دوست دارید اونم واسه صبحونه چقد خوشمزه سسس😋اگر هم که خونگی باشه که دیگه آخرشه سرشار از کلسیم و کنجد هم که می دونید چقد مفیده واسه استخوانها با این دستور یه حلوا شکری عالی خواهید داشت پس لطفا دستور را با دقت بخونید هر سوال احتمالی را توی دستور جواب دادم پس لطفا دقت کنید همه چیز واضح است توی دستور نکته.... اول اینکه شما میتونید با هر چیزی پیمانه بزنید حتما نباید لیوان باشه فقط همه مواد را با همون پیمانه اندازه بزنید وقالب هم هر چیزی می تونه باشه به جزئ طرح دار میتونه تخت باشه گرد ویا مربع فقط ساده باشه طرز تهیه..... یک لیوان ونیم سویق کامل را حتما الک کنید با یک و نیم لیوان پودر نبات یا پودر شکر قهوه ای(خود شکر قهوه ای نمی شه وشیرینی کاملا مناسبی داره پس کمش نکنید وحتما الک کنید با سویق مخلوط کنید بعد یک لیوان ارده را بهشون اضافه کنید وبا دست خوب مخلوط کنید خمیر حالت بریده بریده داره قالب مورد نظر را کف ودیواره را سلفون یا کیسه فریزر بکشید کف قالب را خلال پسته یا مغز پسته یا کنجد بریزید البته میتونید هیچ کدوم را نریزید و حلوا شکری ساده داشته باشید بعد خمیر را توی قالب ریخته وخوب فشرده کنید وسطح حلوا را صاف کنید ومجددا خلال پسته بریزید وسلفون را روی سطح حلوا بکشید وقالب را بمدت شش تا هفت ساعت توی فریزر بذارید به هیجوعنوان یخ نمیزنه فقط منسجم می شه بعد در بیارید وبه اندازه دلخواه برش بزنید یا همانطوری توی ظرف سر دار در یخچال نگهداری کنید که نرمتر می شه واقعا نسبت به حلوا شکری بیرون که خیلی قیمتش نسبت به وزنش بالاست مقرون به صرفه است وخودتان می دونید چه ماده ای را استفاده کردین وخیلی سالم وخوشمزه است حتما واسه خانواده درست کنید سریع وراحت اماده می شه طعمش هم هیچی از بیرون کم نداره همون حالت غش غش کردن را هم موقع خوردن داره😉 پس یاعلی دست بکار بشید آشپزی اسلامی👇👇👇👇 @ashpaziIsalmi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
خانمها اگر میخواد ماستتون قشنگ رو بگیره وقتی مایع را میزنید شیرتون وقاطی نکنید از همون کناره ها ووسط ظرف بریزید تکونش هم ندید من کمی نمک هم به مایع ماست میزنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سنجد رو بخرید و بدید پودر کنن و یا از جای مطمئن ارد سنجد تهیه کنید و شیره بخرید حالا هر شیره ای که بچه هاتون میپسندن معمولا شیره ی انجیر رو همه ی بچه ها دوست دارن ارد رو روی شعله ی خیلی ملایم تفت بدید ۲۰دقیقه بعد ارد رو با شیره خمیر کنید به اندازه هایی که دوست دارید گرد کنید مثلا اندازه ی دو تا فندق بعد اگر به دستتون چسبید توی ارد سنجد بغلتونید و در یخچال نگه دارید و هر روز یه دونه کافیه برای خوردن این شیرینی برای هر کسی که استخوان ضعیف داره عالیه من این کارد با همه ی سویقها انجام میدم عالی میشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE