پیتزاها👇
پیتزا بدون فر و تابه ای
https://eitaa.com/menoeslami/36056
پیتزا ستایش (مدیر)پز😁👇
https://eitaa.com/menoeslami/22046
پیتزا با خمیر نون بربری
https://eitaa.com/menoeslami/36042
پیتزا سیب زمینی
https://eitaa.com/menoeslami/35738
پیتزا پاکتی
https://eitaa.com/menoeslami/35719
پیتزا تابه ای متفاوت
https://eitaa.com/menoeslami/35697
پیتزا متفاوت
https://eitaa.com/menoeslami/35691
پیتزا بدون فر و خمیر
https://eitaa.com/menoeslami/35689
پیتزا فوری تابه ای
https://eitaa.com/menoeslami/34580
پیتزا تابه ای فوری
https://eitaa.com/menoeslami/34582
پیتزا رژیمی
https://eitaa.com/menoeslami/35541
کیک کدو حلوایی هم امتحان کنید
من درست میکنم بچه ها از کیکای دیگه خیلی بهتر میخورن اصن نمیفهمن توش چیه
خیلی حوب میشع
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
حلوای کدو حلوایی خیلی خوشمزه س هیچکس نمی فهمه کدو حلوایی ریختی تویش
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خیار شور که گذاشتید یکی دو روز تو محیط آشپزخانه نگهداری کنید تا از آب
نمکش که کم شددوباره از آب نمک اضافه کنید بعد دو روز سر ظرف رو با یه کمی
پلاستیک فریزر قرار دهید وسرش رو محکم کنید بعد کمی با گچ مالی کند
دور سر درب ظرف را محکم ببندید وحتما جای خنک قرار دهید تا یه سال براتون می مونه
خیار شورتون شاید هوا رفته یا جاش گرم بوده یا جابجاش کردید؟
خودم هر سال ۲۰ تا ۳۰ کیلو خیار شور با سنگ نمک یا نمک آقای روازاده
درست می کنم
همسرم فشار خون دارند و واصلا فشارشون هم بالا نمی ره
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
کدو حلوایی رو قاچ قاچ کنید مثه هندونه با پوستش
کف قابلمه بچینید بذارید همینجوری بپزه
وقتی پخت یا نیمه پخت روی مغزش شکر بریزید
وقتی پخت بذارید سرد بشه
مثل هندونه گاز بزنید نوش جان کنید😁
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 خودکشی با روح آدم چه می کند؟
▪️این قسمت: رنگی به قیمت عمر
▫️تجربه گر: خانم شفیعی ابنوی
┄┅┅❅🔻◽️🔻🔵🔻◽️🔻❅┅┅┄
@khandehpak
سلام دوتاسوال دارم یکی اینکه ذرت وچطوردون کنم که له نشه؟بایدبپزم یاخام ؟لطفا تمام نکاتش وبهم بگیدچون اولین بارمه
مقداری آلودارم میخوام باهاش لواشک درست کنم بنظرتون سینیش وروبخاری بزارم آماده میشه یاحتماتوآفتاب بایدباشه؟ممنون ازراهنماییهاتون
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
ادویه خونگی
میتونی باچند قاشق سرکه و چند قاشق روغن زیتون و پودر سیر ونمک و هر ادویه ای که دوست داری سس درست کنی و به همه ماهی بزنی بعد یک ساعت که جذب ماهی شد در آرد زده بعد سرخ کنی که خوشمزه تر شود...هضم ماهی هم راحت ترهست برای معده
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
مهم☝️
💉دقت کنید مصرف چهار شیره، برای همه ی افراد توصیه نمیشه
💣 افرادی که غلبه ی صفرا دارن ( یعنی مزاج گرم و خشک دارن) با مصرف چهار شیره حرارت بدن و غلبه ی صفراشون زیاد میشه😱🙃
👈وقتی حرارت در بدن زیاد شد سوخت و ساز بیشتر می شود. با مصرف گرمیها و خشکی ها و چهار شیره نه تنها مشکل کم خونی رفع نمی شود
بلکه با حرارت بدن، خون غلیظ و کم می شود
👈 اینجاست که کم خونی ناشی از صفرا و غلبه ی گرمی و همان خونسوزی اتفاق میفتد
👈چهار شیره برای مزاج های سرد خوبه و خاصتا در فصول سرد
با اینکه شخص غلبه ی صفرا دارد و صفرا یعنی آتش و حرارت ...ولی بدلیل کم خونی گاهی احساس سرما دارند و ب خوردن گرمیها ی بیشتر روی می اورند که اشتباه هست.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام هر برنجی با هر مارکی که باش حتما قبلش باید چند ساعت خیس بخوره5 ساعت خوب البته با آب داغ و برای برنج عنبر بو. زمانی که آب جوش اومد برنج را داخل قابلمه میریزید و 15 دقیقه میگذارید جوش بیاد و بعد آبکش میکنید
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانما.نسکافه دارم خیلی تلخه. کمم میریزم بازم مزه تلخیش حس میشه.چیکار کنم؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام شبتون بخیر
ببخشید من میخوام بخارشو بگیرم چه مارکی خوبه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
وسوالم بعدم اینه که چیکارکنیم گل کلم ترشی مثل بازاریا زرد خوشرنگ بشه؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
مرغ شکم پر چجوری درست کنم خوشمزه بشه
یبار درست کردم با سبزی معطر وگردو ورب انار وآلو وزرشک خوب نشد😔
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
دستور این مرغ شکم پرخوشمزه که تو فر آماده میشه🤗
مرغ و کاملا شسته به همراه پوست ادویه(پاپریکا. نمک. فلفل) میزنیم روی پوست مرغ. بعد داخل ظرف مورد نظر پیاز حلقه شده و گوجه فرنگی میچینیم بعد مرغ و داخلش قرار میدیم و روش هم چند حلقه گوجه و فلفل دلمه میزاریم و بدون اضافه کردن قطره ای آب یا روغن روش و فویل میکشیم و روی فویل هم چند سوراخ ایجاد میکنیم. طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۲الی ۳ ساعت. بعد از فر خارج میکنیم وبا فرچه مخصوص زعفران و کره میکشیم و بدون فویل دوباره میزاریم تو فر تا نیم ساعت. بعد آماده س
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
کانال اخلاقی و مفید داری بیا تبلیغ بزنم👇😁
http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab
سلام ببخشید یه مقدارپسته تازه دارم چه طوربایدخشکش کنم که خراب نشه ؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام میشه چندتا خورشت آسون یادمون بدین برا ما نو عروسا
به غیر قیمه و قورمه سبزی .مرغ
ممنون میشم
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
ایا برای تهیه سویق قبلش حبوبات ویا گندم وجو شسته شوند؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام به همگی دوستان غذای های معتدل چ غذای هایی هست خیلی گرم وسرد نباشه
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام واسه نو عروسی که خورشت آسون خواستن میتونید خورشت بادمجون کدومسما خورشت سیب زمینی خورشت بامیه درست کنید باگوشت قرمز یامرغ یا چرخکرده که یا حتی بدون گوشت اینجوری که مثلا کدو رو حلقه حلقه کنید سرخ کنید بعد پیازخوردکنید تفت بدید با ادویه رب نمک چاشنی هم ابلیمو قره قروت یا الو یا غوره که طعم بگیره قشنگ اضافه کنید بذارید باهم پخته بشه جا بیفته حتما هم کم اب درست کنید این روش هم چون بدون گوشت هست زیر یکساعت خورشتتون اماده میشه باهرمدل پلویی که دوست دارید میتونید سرو کنید
خورشت لوبیا سبز هویج کدو حلوایی هم که بهتر گوشت داشته باشه
خورشت لوبیا سفید هم خوبه مثل قیمه فقط بجا لپه لوبیا سفید بریزید
خورشت الو اسفناج
کرفس
فسنجون
انواع مرغ
همه اینارو میتونید سرچ کنید از نت آموزشش هاشو دریافت کنید
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
عزیزان نوعروس باید دیگه خورشتهای اصلی ایرانی رو بپزن تا رو کار سوار شن ان شالله
خدرشت لوبیا چشم بلبلی هم خوشمزه س
اول ثیاز ذاغ کنید گوشت خورشتی توش بریزید تا سرخ بشن باهم
بعد زردچوبه و فلفل بزنید نمک نزنید گوشت دیر پز نشه رب هم بزنید سرخ کنید
بعد لوبیا چشم بلبلی برا دد نفر سه قاشق یا چهار قاشق غذاخوری بریزید
اب بریزید بذارید جوش بیاد
جوش اومد کم کنید تا بجوشه
وقتی گوشت پخت ابشم کمتر شد نمک به خورشت میزنی اماده میشه خیلی خوشمزه س
اگه زمان پخت خدرشتو بخواهی کمتر کنی با گوشت چرخ کرده که قلقلی کردی بپز زمان پختش کمتر میشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام یه تجربه به دوستان بگم.....که زمانی که گوشت گوسفند یاگاو یا مرغ دیرپزبود به علت پیربودن حیوان یاگوشت مرغ تخم گذار دیرپزه! اگه یه کیویه سفت رو پوست بکنید ودرون قابلمه ای که گوشت را به شکل خورشت یا چلو یا ابگوشت بازگذاشتیم بیاندازیم به طورباورنکردنی گوشت سریع میپزد وخوش طعم میشود ودراخر کیوی را با قاشق درمی اوریم ودور می اندازیم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
یه تجربه ی دیگه،،،،، عزیزانی که درون مرغ فلفل دلمه میاندازند که بوی نامطبوع مرغ خنثی شود یه سری هستن از فلفل دلمه بدشون میاد وبی اشتها میشن که من خودم ازاون دسته افرادی هستم ازبوی فلفل دلمه ای خوشم نمیاد خاستم بگم بجای فلفل دلمه یه ساقه کرفس رو به قطعات 3سانت برش بدین وبه تعداد 4یا5تا برش کافیه بندازن داخل مرغ درحال پختن.به اینصورت مرغ مجلسی وخوشمزه تهیه کنن! این روش رو درتالار وهتلها بکارمیبرن! فوت وفن حرفه ایه دراور کرفسهاراجداکنید که ظاهرمرغ شلخته نشه.چون کرفس درمرغ میزد ولهه میشود جداکنید بهتره😊
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE