eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
پیتزاها👇 پیتزا بدون فر و تابه ای https://eitaa.com/menoeslami/36056 پیتزا ستایش (مدیر)پز😁👇 https://eitaa.com/menoeslami/22046 پیتزا با خمیر نون بربری https://eitaa.com/menoeslami/36042 پیتزا سیب زمینی https://eitaa.com/menoeslami/35738 پیتزا پاکتی https://eitaa.com/menoeslami/35719 پیتزا تابه ای متفاوت https://eitaa.com/menoeslami/35697 پیتزا متفاوت https://eitaa.com/menoeslami/35691 پیتزا بدون فر و خمیر https://eitaa.com/menoeslami/35689 پیتزا فوری تابه ای https://eitaa.com/menoeslami/34580 پیتزا تابه ای فوری https://eitaa.com/menoeslami/34582 پیتزا رژیمی https://eitaa.com/menoeslami/35541
کیک کدو حلوایی هم امتحان کنید من درست میکنم بچه ها از کیکای دیگه خیلی بهتر میخورن اصن نمیفهمن توش چیه خیلی حوب میشع ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
حلوای کدو حلوایی خیلی خوشمزه س هیچکس نمی فهمه کدو حلوایی ریختی تویش ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خیار شور که گذاشتید یکی دو روز تو محیط آشپزخانه نگهداری کنید تا از آب نمکش که کم شددوباره از آب نمک اضافه کنید بعد دو روز سر ظرف رو با یه کمی پلاستیک فریزر قرار دهید وسرش رو محکم کنید بعد کمی با گچ مالی کند دور سر درب ظرف را محکم ببندید وحتما جای خنک قرار دهید تا یه سال براتون می مونه خیار شورتون شاید هوا رفته یا جاش گرم بوده یا جابجاش کردید؟ خودم هر سال ۲۰ تا ۳۰ کیلو خیار شور با سنگ نمک یا نمک آقای روازاده درست می کنم همسرم فشار خون دارند و واصلا فشارشون هم بالا نمی ره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام کدو حلوایی رو قاچ قاچ کنید مثه هندونه با پوستش کف قابلمه بچینید بذارید همینجوری بپزه وقتی پخت یا نیمه پخت روی مغزش شکر بریزید وقتی پخت بذارید سرد بشه مثل هندونه گاز بزنید نوش جان کنید😁 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 خودکشی با روح آدم چه می کند؟ ▪️این قسمت: رنگی به قیمت عمر ▫️تجربه گر: خانم شفیعی ابنوی ┄┅┅❅🔻◽️🔻🔵🔻◽️🔻❅┅┅┄ @khandehpak
سلام دوتاسوال دارم یکی اینکه ذرت وچطوردون کنم که له نشه؟بایدبپزم یاخام ؟لطفا تمام نکاتش وبهم بگیدچون اولین بارمه مقداری آلودارم میخوام باهاش لواشک درست کنم بنظرتون سینیش وروبخاری بزارم آماده میشه یاحتماتوآفتاب بایدباشه؟ممنون ازراهنماییهاتون ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ادویه خونگی میتونی باچند قاشق سرکه و چند قاشق روغن زیتون و پودر سیر ونمک و هر ادویه ای که دوست داری سس درست کنی و به همه ماهی بزنی بعد یک ساعت که جذب ماهی شد در آرد زده بعد سرخ کنی که خوشمزه تر شود...هضم ماهی هم راحت ترهست برای معده ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
مهم☝️ 💉دقت کنید مصرف چهار شیره، برای همه ی افراد توصیه نمیشه 💣 افرادی که غلبه ی صفرا دارن ( یعنی مزاج گرم و خشک دارن) با مصرف چهار شیره حرارت بدن و غلبه ی صفراشون زیاد میشه😱🙃 👈وقتی حرارت در بدن زیاد شد سوخت و ساز بیشتر می شود. با مصرف گرمیها و خشکی ها و چهار شیره نه تنها مشکل کم خونی رفع نمی شود بلکه با حرارت بدن، خون غلیظ و کم می شود 👈 اینجاست که کم خونی ناشی از صفرا و غلبه ی گرمی و همان خونسوزی اتفاق میفتد 👈چهار شیره برای مزاج های سرد خوبه و خاصتا در فصول سرد با اینکه شخص غلبه ی صفرا دارد و صفرا یعنی آتش و حرارت ...ولی بدلیل کم خونی گاهی احساس سرما دارند و ب خوردن گرمیها ی بیشتر روی می اورند که اشتباه هست. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام هر برنجی با هر مارکی که باش حتما قبلش باید چند ساعت خیس بخوره5 ساعت خوب البته با آب داغ و برای برنج عنبر بو. زمانی که آب جوش اومد برنج را داخل قابلمه می‌ریزید و 15 دقیقه می‌گذارید جوش بیاد و بعد آبکش میکنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانما.نسکافه دارم خیلی تلخه. کمم میریزم بازم مزه تلخیش حس میشه.چیکار کنم؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام شبتون بخیر ببخشید من میخوام بخارشو بگیرم چه مارکی خوبه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن وسوالم بعدم اینه که چیکارکنیم گل کلم ترشی مثل بازاریا زرد خوشرنگ بشه؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
مرغ شکم پر چجوری درست کنم خوشمزه بشه یبار درست کردم با سبزی معطر وگردو ورب انار وآلو وزرشک خوب نشد😔 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ترفند ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ترفند ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
دستور این مرغ شکم پرخوشمزه که تو فر آماده میشه🤗 مرغ و کاملا شسته به همراه پوست ادویه(پاپریکا. نمک. فلفل) می‌زنیم روی پوست مرغ. بعد داخل ظرف مورد نظر پیاز حلقه شده و گوجه فرنگی میچینیم بعد مرغ و داخلش قرار میدیم و روش هم چند حلقه گوجه و فلفل دلمه میزاریم و بدون اضافه کردن قطره ای آب یا روغن روش و فویل میکشیم و روی فویل هم چند سوراخ ایجاد میکنیم. طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۲الی ۳ ساعت. بعد از فر خارج میکنیم وبا فرچه مخصوص زعفران و کره میکشیم و بدون فویل دوباره میزاریم تو فر تا نیم ساعت. بعد آماده س ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
کانال اخلاقی و مفید داری بیا تبلیغ بزنم👇😁 http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab
سلام ببخشید یه مقدارپسته تازه دارم چه طوربایدخشکش کنم که خراب نشه ؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام میشه چندتا خورشت آسون یادمون بدین برا ما نو عروسا به غیر قیمه و قورمه سبزی .مرغ ممنون میشم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ایا برای تهیه سویق قبلش حبوبات ویا گندم وجو شسته شوند؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام به همگی دوستان غذای های معتدل چ غذای هایی هست خیلی گرم وسرد نباشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام واسه نو عروسی که خورشت آسون خواستن میتونید خورشت بادمجون کدومسما خورشت سیب زمینی خورشت بامیه درست کنید باگوشت قرمز یامرغ یا چرخکرده که یا حتی بدون گوشت اینجوری که مثلا کدو رو حلقه حلقه کنید سرخ کنید بعد پیازخوردکنید تفت بدید با ادویه رب نمک چاشنی هم ابلیمو قره قروت یا الو یا غوره که طعم بگیره قشنگ اضافه کنید بذارید باهم پخته بشه جا بیفته حتما هم کم اب درست کنید این روش هم چون بدون گوشت هست زیر یک‌ساعت خورشتتون اماده میشه باهرمدل پلویی که دوست دارید میتونید سرو کنید خورشت لوبیا سبز هویج کدو حلوایی هم که بهتر گوشت داشته باشه خورشت لوبیا سفید هم خوبه مثل قیمه فقط بجا لپه لوبیا سفید بریزید خورشت الو اسفناج کرفس فسنجون انواع مرغ همه اینارو میتونید سرچ کنید از نت آموزشش هاشو دریافت کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عزیزان نوعروس باید دیگه خورشتهای اصلی ایرانی رو بپزن تا رو کار سوار شن ان شالله خدرشت لوبیا چشم بلبلی هم خوشمزه س اول ثیاز ذاغ کنید گوشت خورشتی توش بریزید تا سرخ بشن باهم بعد زردچوبه و فلفل بزنید نمک نزنید گوشت دیر پز نشه رب هم بزنید سرخ کنید بعد لوبیا چشم بلبلی برا دد نفر سه قاشق یا چهار قاشق غذاخوری بریزید اب بریزید بذارید جوش بیاد جوش اومد کم کنید تا بجوشه وقتی گوشت پخت ابشم کمتر شد نمک به خورشت میزنی اماده میشه خیلی خوشمزه س اگه زمان پخت خدرشتو بخواهی کمتر کنی با گوشت چرخ کرده که قلقلی کردی بپز زمان پختش کمتر میشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام یه تجربه به دوستان بگم.....که زمانی که گوشت گوسفند یاگاو یا مرغ دیرپزبود به علت پیربودن حیوان یاگوشت مرغ تخم گذار دیرپزه! اگه یه کیویه سفت رو پوست بکنید ودرون قابلمه ای که گوشت را به شکل خورشت یا چلو یا ابگوشت بازگذاشتیم بیاندازیم به طورباورنکردنی گوشت سریع میپزد وخوش طعم میشود ودراخر کیوی را با قاشق درمی اوریم ودور می اندازیم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
یه تجربه ی دیگه،،،،، عزیزانی که درون مرغ فلفل دلمه میاندازند که بوی نامطبوع مرغ خنثی شود یه سری هستن از فلفل دلمه بدشون میاد وبی اشتها میشن که من خودم ازاون دسته افرادی هستم ازبوی فلفل دلمه ای خوشم نمیاد خاستم بگم بجای فلفل دلمه یه ساقه کرفس رو به قطعات 3سانت برش بدین وبه تعداد 4یا5تا برش کافیه بندازن داخل مرغ درحال پختن.به اینصورت مرغ مجلسی وخوشمزه تهیه کنن! این روش رو درتالار وهتلها بکارمیبرن! فوت وفن حرفه ایه دراور کرفسهاراجداکنید که ظاهرمرغ شلخته نشه.چون کرفس درمرغ میزد ولهه میشود جداکنید بهتره😊 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE