سلام واسه نو عروسی که خورشت آسون خواستن میتونید خورشت بادمجون کدومسما خورشت سیب زمینی خورشت بامیه درست کنید باگوشت قرمز یامرغ یا چرخکرده که یا حتی بدون گوشت اینجوری که مثلا کدو رو حلقه حلقه کنید سرخ کنید بعد پیازخوردکنید تفت بدید با ادویه رب نمک چاشنی هم ابلیمو قره قروت یا الو یا غوره که طعم بگیره قشنگ اضافه کنید بذارید باهم پخته بشه جا بیفته حتما هم کم اب درست کنید این روش هم چون بدون گوشت هست زیر یکساعت خورشتتون اماده میشه باهرمدل پلویی که دوست دارید میتونید سرو کنید
خورشت لوبیا سبز هویج کدو حلوایی هم که بهتر گوشت داشته باشه
خورشت لوبیا سفید هم خوبه مثل قیمه فقط بجا لپه لوبیا سفید بریزید
خورشت الو اسفناج
کرفس
فسنجون
انواع مرغ
همه اینارو میتونید سرچ کنید از نت آموزشش هاشو دریافت کنید
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
عزیزان نوعروس باید دیگه خورشتهای اصلی ایرانی رو بپزن تا رو کار سوار شن ان شالله
خدرشت لوبیا چشم بلبلی هم خوشمزه س
اول ثیاز ذاغ کنید گوشت خورشتی توش بریزید تا سرخ بشن باهم
بعد زردچوبه و فلفل بزنید نمک نزنید گوشت دیر پز نشه رب هم بزنید سرخ کنید
بعد لوبیا چشم بلبلی برا دد نفر سه قاشق یا چهار قاشق غذاخوری بریزید
اب بریزید بذارید جوش بیاد
جوش اومد کم کنید تا بجوشه
وقتی گوشت پخت ابشم کمتر شد نمک به خورشت میزنی اماده میشه خیلی خوشمزه س
اگه زمان پخت خدرشتو بخواهی کمتر کنی با گوشت چرخ کرده که قلقلی کردی بپز زمان پختش کمتر میشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام یه تجربه به دوستان بگم.....که زمانی که گوشت گوسفند یاگاو یا مرغ دیرپزبود به علت پیربودن حیوان یاگوشت مرغ تخم گذار دیرپزه! اگه یه کیویه سفت رو پوست بکنید ودرون قابلمه ای که گوشت را به شکل خورشت یا چلو یا ابگوشت بازگذاشتیم بیاندازیم به طورباورنکردنی گوشت سریع میپزد وخوش طعم میشود ودراخر کیوی را با قاشق درمی اوریم ودور می اندازیم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
یه تجربه ی دیگه،،،،، عزیزانی که درون مرغ فلفل دلمه میاندازند که بوی نامطبوع مرغ خنثی شود یه سری هستن از فلفل دلمه بدشون میاد وبی اشتها میشن که من خودم ازاون دسته افرادی هستم ازبوی فلفل دلمه ای خوشم نمیاد خاستم بگم بجای فلفل دلمه یه ساقه کرفس رو به قطعات 3سانت برش بدین وبه تعداد 4یا5تا برش کافیه بندازن داخل مرغ درحال پختن.به اینصورت مرغ مجلسی وخوشمزه تهیه کنن! این روش رو درتالار وهتلها بکارمیبرن! فوت وفن حرفه ایه دراور کرفسهاراجداکنید که ظاهرمرغ شلخته نشه.چون کرفس درمرغ میزد ولهه میشود جداکنید بهتره😊
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ستایش عزیز دو سوال از اعضای کانال؟1_چکار کنیم قورمه سبزی خوشمزه و معطر بار بیاد؟2_چکار کنیم رنده تیزتر بشه؟با سپاس
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام عروس خانمی ک خورش میخاستن عزیزم ی غذاروچن بارک درس کنی اسون میشه 😉سعی کن تنوع ایجاد کنی مثلاهمین ماکارونی. یباررشته ای ته دیگ بزاریبارفرمی یبارسالادماکارونی, یبارم پاستاالفردودرس کن.
خورش داوودپاشا. خورش کرفس. خورش بادمجون. خورش بامیه. خورش الواسفناج. فسنجون. خورش الومسما. خورش گل کلم ک اینوخودم برای اولین بار درس کردم خوشمزه بود.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
من داخل خورشت کرفس جعفری نمیزنم. یه کمی نعنا خشک میریزم و سبزی قورمه سبزی. اینطوری خیلی خوشمزه تر میشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام خدمت همه خانمای گل کانال
برای دوستی که روش پخت قورمه سبزی خواستن من اینجوری میپزم 👇🏻
سبزی رو بدون روغن بزارین تو ماهیتابه و شعله زیرشو ملایم بزارین و خووووب تفت بدین تا ابش کاملا کشیده بشه ابش که کشیده شد زیرشو کم کنید و روغن اضافه کنید روغن رو در طول سرخ کردن کم کم اضافه کنید اگر میخواین قورمه سبزی سیاااه بشه روغن باید زیاد بزاری
طوری که سبزی بررراق براق باشه و ببینید ک پر روغنه نه اینکه غوطه ور باشه ها نه فقط روغنی باشه ظاهرش
واسه سرخ کردن حوصله کن نیم کیلو سبزی یساعتی طول میکشه سرخ کردنش باید سیاه بشه ولی نسوزه جوری که با پشت قاشق اگه روی سبزی بکشی دیگه رنگ سبز روشن نبینی و سیا باشه
پیاز و گوشت و روغن کم رو بریز تو قابلمه و خوووب تفت بده اخر سر ادویه هاتو اضافه کن فلفل قرمز و سیاه زرد چوبه کاری
خوب ک سرخ شدن لوبیا چیتی که حد اقل ۱۲ ساعت خیس خورده و لیمو عمانی و دو سه دونه فلفل تند رو به گوشت اضافه کنید و اب جوش بریزید و بزارید خوب بپزه ولی له نشه
وقتی پخت حالا سبزی سرخ شده و نمک رو به گوشت و لوبیای پخته رو اضافه کن و ادویش رو میزون کن
۵ دقیقه اول بزار با شعله ملایم رو ب بالا بجوشه
بعد زیرشو خیلیییییی کم کن و بزار دوساعت تا دو نیم ساعت جا بیفته ولی مدام هم بزن تا ته نگیره و ابشو کنترل کن
خیلییییی عالی میشه من همیشه اینجوری درست میکنم
اگه از اول همه موادو باهم بپزی اب و دونت از هم جدا میشه و خوب جا نمیفته 😋😋امیدوارم خوشتون بیاد
عکس سبزی سرخ کرده رو هم فرستادم ببینید چ مقدار باید سرخ بشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
#نکات_خانه_داری
چالش****
برای جا افتادن انواع خورشت: قیمه، قورمه سبزی، مرغ، به، کرفس،... بهتر هست یک ساعت آخر پیاز را رنده کرده با روغن بزاریم بپزه و آبش که تموم شد و به روغن افتاد کمی سرخ بشه، ادویه و رب زده بعد به خورشت اضافه کنیم، هم خوش رنگ میشه هم خوشمزه تر.
*هر چه پیاز بیشتر، خورشت خوشمزه تر*
❤️@khanomie❤️
اون خانمی که گفتن شیر خریدن موقع جوشوندن بریده شده،،،، هنگامی که شیر رو میخاییم بجوشونیم باید بالا سرش بایستیم و مراقب باشیم وقتی شیرمون داره گرم میشه ودماش میره بالاتر شیری که توگرما مونده ممکنه بریده بریده بشه فورا شعله روخاموش کنید وظرف رو درون لگن آب سرد میگذاریم تادماش سریع بیاد پایین وقتی ولرم شد نصف استکان سرکه فرق نمیکنه چه نوع سرکه باشه بعد هم میزنیم نصف قاشق مرباخوری نمک اضافه میکنیم کمی صبر میکنیم تا سرد بشه بعد درون سبد یه پارچه اطلسی یا متقال پهن میکنیم شیرکه بهش سرکه ونمک اضافه کردیم رو درون پارچه میریزیم وچهارطرف پارچه روجم میکنیم تا آبش بره کمی که آبش رفت یه جسم سنگین روش میزاریم تاکاملا فرم فشرده بگیره بعد برش میدیم وروش نمک میپاشیم ودر سینی میچینیم ودریخچال میگذاریم بعداز سه روز پشت ورو میکنیم ویژه حالت خشک بخودش میگیره بعد درون آب پنیر تبریز میریزیم چنان خوشمزه میشه که واقعا ازدسترنجتون لذت میبرید! ده کیلو شیر یک ونیم کیلو پنیرمیده اگه فشرده برداریم یک کیلو پنیردرمیاد👍من خودم درست کردم والان داخل یخچاله وصبح ها میخورم عالیه😋😋😋
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ستایش جان ی ایده برای خانمایی ک بادمجون کبابی استفاده میکنن
بااین روش پوست بادمجون ب راحتی جدامیشه کافیه وقتی کبابشون کردی هنوزک داغه توی ظرف درداربزاری درشوببندی. من توظرفای غذانگه دارمیزارم وقتی سردشدپوستشومیکنم😁.توی پلاستیکم میشه بزارین فقط سرپلاستیکوببندین بخارکنه.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE