eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.9هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
4.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
ستایش عزیز دو سوال از اعضای کانال؟1_چکار کنیم قورمه سبزی خوشمزه و معطر بار بیاد؟2_چکار کنیم رنده تیزتر بشه؟با سپاس ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عروس خانمی ک خورش میخاستن عزیزم ی غذاروچن بارک درس کنی اسون میشه 😉سعی کن تنوع ایجاد کنی مثلاهمین ماکارونی. یباررشته ای ته دیگ بزاریبارفرمی یبارسالادماکارونی, یبارم پاستاالفردودرس کن. خورش داوودپاشا. خورش کرفس. خورش بادمجون. خورش بامیه. خورش الواسفناج. فسنجون. خورش الومسما. خورش گل کلم ک اینوخودم برای اولین بار درس کردم خوشمزه بود. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
من داخل خورشت کرفس جعفری نمیزنم. یه کمی نعنا خشک میریزم و سبزی قورمه سبزی. اینطوری خیلی خوشمزه تر میشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام خدمت همه خانمای گل کانال برای دوستی که روش پخت قورمه سبزی خواستن من اینجوری میپزم 👇🏻 سبزی رو بدون روغن بزارین تو ماهیتابه و شعله زیرشو ملایم بزارین و خووووب تفت بدین تا ابش کاملا کشیده بشه ابش که کشیده شد زیرشو کم کنید و روغن اضافه کنید روغن رو در طول سرخ کردن کم کم اضافه کنید اگر میخواین قورمه سبزی سیاااه بشه روغن باید زیاد بزاری طوری که سبزی بررراق براق باشه و ببینید ک پر روغنه نه اینکه غوطه ور باشه ها نه فقط روغنی باشه ظاهرش واسه سرخ کردن حوصله کن نیم کیلو سبزی یساعتی طول میکشه سرخ کردنش باید سیاه بشه ولی نسوزه جوری که با پشت قاشق اگه روی سبزی بکشی دیگه رنگ سبز روشن نبینی و سیا باشه پیاز و گوشت و روغن کم رو بریز تو قابلمه و خوووب تفت بده اخر سر ادویه هاتو اضافه کن فلفل قرمز و سیاه زرد چوبه کاری خوب ک سرخ شدن لوبیا چیتی که حد اقل ۱۲ ساعت خیس خورده و لیمو عمانی و دو سه دونه فلفل تند رو به گوشت اضافه کنید و اب جوش بریزید و بزارید خوب بپزه ولی له نشه وقتی پخت حالا سبزی سرخ شده و نمک رو به گوشت و لوبیای پخته رو اضافه کن و ادویش رو میزون کن ۵ دقیقه اول بزار با شعله ملایم رو ب بالا بجوشه بعد زیرشو خیلیییییی کم کن و بزار دوساعت تا دو نیم ساعت جا بیفته ولی مدام هم بزن تا ته نگیره و ابشو کنترل کن خیلییییی عالی میشه من همیشه اینجوری درست میکنم اگه از اول همه موادو باهم بپزی اب و دونت از هم جدا میشه و خوب جا نمیفته 😋😋امیدوارم خوشتون بیاد عکس سبزی سرخ کرده رو هم فرستادم ببینید چ مقدار باید سرخ بشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
چالش**** برای جا افتادن انواع خورشت: قیمه، قورمه سبزی، مرغ، به، کرفس،... بهتر هست یک ساعت آخر پیاز را رنده کرده با روغن بزاریم بپزه و آبش که تموم شد و به روغن افتاد کمی سرخ بشه، ادویه و رب زده بعد به خورشت اضافه کنیم، هم خوش رنگ میشه هم خوشمزه تر. *هر چه پیاز بیشتر، خورشت خوشمزه تر* ❤️@khanomie❤️
اون خانمی که گفتن شیر خریدن موقع جوشوندن بریده شده،،،، هنگامی که شیر رو میخاییم بجوشونیم باید بالا سرش بایستیم و مراقب باشیم وقتی شیرمون داره گرم میشه ودماش میره بالاتر شیری که توگرما مونده ممکنه بریده بریده بشه فورا شعله روخاموش کنید وظرف رو درون لگن آب سرد میگذاریم تادماش سریع بیاد پایین وقتی ولرم شد نصف استکان سرکه فرق نمیکنه چه نوع سرکه باشه بعد هم میزنیم نصف قاشق مرباخوری نمک اضافه میکنیم کمی صبر میکنیم تا سرد بشه بعد درون سبد یه پارچه اطلسی یا متقال پهن میکنیم شیرکه بهش سرکه ونمک اضافه کردیم رو درون پارچه میریزیم وچهارطرف پارچه روجم میکنیم تا آبش بره کمی که آبش رفت یه جسم سنگین روش میزاریم تاکاملا فرم فشرده بگیره بعد برش میدیم وروش نمک میپاشیم ودر سینی میچینیم ودریخچال میگذاریم بعداز سه روز پشت ورو میکنیم ویژه حالت خشک بخودش میگیره بعد درون آب پنیر تبریز میریزیم چنان خوشمزه میشه که واقعا ازدسترنجتون لذت میبرید! ده کیلو شیر یک ونیم کیلو پنیرمیده اگه فشرده برداریم یک کیلو پنیردرمیاد👍من خودم درست کردم والان داخل یخچاله وصبح ها میخورم عالیه😋😋😋 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ستایش جان ی ایده برای خانمایی ک بادمجون کبابی استفاده میکنن بااین روش پوست بادمجون ب راحتی جدامیشه کافیه وقتی کبابشون کردی هنوزک داغه توی ظرف درداربزاری درشوببندی. من توظرفای غذانگه دارمیزارم وقتی سردشدپوستشومیکنم😁.توی پلاستیکم میشه بزارین فقط سرپلاستیکوببندین بخارکنه. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
لطفا این سوال رو تو گروه آشپزی ارسال کنید:یه ماه پیش ده کیلو رب خانگی خریدم و گذاشتم انباری الان می بینم حالت انگار ترشیدگی داره و بوی ترشیدگی هم داره (تو اصطلاح ترکی قیژقیرماخ میگن😁)چیکار میشه کرد تا درست بشه؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عزیزم برای خوشمزه شدن غذااول اینکه حتماوضوبگیرین مخصوصادوران پریودی دوم اینکه خورش زودباربزارین اب کم بریزین وقتی جوش اومدزیرشوکم کنین ب دل خودش بجوشه روغن میندازه. خورشام معروفه مخصوصاقیمه همین کارو میکنم چوب دارچین وزعفرون دم شده ادویه ک استفاده میکنم. ادویه خاصی هم نمیریزم بنظرم ب مقدارابیه ک بریزین وشعله کم 👌👌👌 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ستایش جان این را بزارین کانال برای دوست عزیزی که پرسیده بودن برای طعم وعطر قرمه سبزی چیکار کنیم 👆🏻👆🏻👆🏻 عالیه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE