eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.8هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
4.6هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# سیب زمینی _تنوری اسپایسی 💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام برای خانومایی که قورمه سبزیشون جا نمیفته سبزی خوب سرخ شده باشد (البته نه که بسوزه رنگش بد بشه) از لوبیا چیتی استفاده کنی نه لوبیا قرمز چون هم لعاب بیشتری داره هم خوشمزه تره گوشتش درشت خرد بشه نه ریز مثل قیمه توش حتما یه قلم هم باشه (همون قلم گوسفند) نصف قاشق رب گوجه هم بعد از اینکه گوشتش سرخ شد بزنی حتما آب جوش بریزی زیرش هم کم باشه تا با حرارت کم پخته بشه و جا بیافته( تقریبا 6 ساعت زمان میبره) چاشنی هم رب غوره و لیمو عمانی باشه نوش جان ❤️ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
سلام خانوما این درسته کسی تست کرده؟ من عسلی دوست دارم اما شانسی میتونم یه عسلی خوب دربیارم یا خیلی شله برمیدارم یا سفت شده کسی تجربه داره ممنون میشم بگید زمان لازم برای هر نوع پختن تخم مرغ هنر خانه داری اگر 6 دقیقه بپزیم 👈 تخم مرغ عسلی اگر 7 دقیقه بپزیم 👈 نیم عسلی اگر 9 دقیقه بپزیم 👈 نیمه کامل اگر 12 دقیقه بپزیم 👈 تخم مرغ کامل ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslam
سلام دوستی فرنی خرما رو فرستادن ما با خرما و تخم مرغ غذای خو شمزه ای میپزیم که هم خوشمزه و مقویه هم نیروزا اول خرماها رو هسته شو دربیارید سرخ کنید بعد تخم مرغ توش بشکنید خیلی لذیذمیشه نوش جان برای همسرتان میوه آماده کنید با خواندن سوره مزمل(محبت بین زوجین)و وکیوم(سلفون) بکشید تا طراوت میوه ها حفظ شود وکیوم کشیدن باعث جذابیت و ماندگاری میشود. اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
🐟 سلام تجربه شخصی من برای ماهی سوخاری ماهی رو درآبلیمو،سیر ، زنجبیل و نمک مزه دار ميكنيم . بعد درظرفی پودر سوخاری رو با فلفل سیاه و قرمز ، نمک ، پودر سیر مخلوط كرده و ماهي رو باهاش ميپوشونيم و سرخ ميكنيم. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 واگر از کارهای روزانه خسته شدید اعوذبالله گفته و بخدا پناه ببرید که با این کار همیشه در حال ذکرخدواند هستید و کسی که در حال ذکر باشد مانند کسی است که در حال جهاداست که هم آشپزی می کنید وهم جهاد 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
✍️ غذاهایی که با هم خوردنشان مطلوب است : 🔹پنير با گردو 🔹سبزي با غذا 🔹خيار با خرما 🔹خيار با نمک 🔹ماست با زنيان 🔹خرما با آب ولرم 🔹کله پاچه با سويق 🔹سرکه با روغن زيتون 🔹شير با گوشت گوسفند 🔹 ماهي با خرما یا عسل 🔹خوردن تخم مرغ با پياز 🔹خوردن نان قبل و بعد شيريني ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami @tebshia20
. سلام مهربونا،پنیر درست کردم چه پنیری عاقا عالیه عالی👌👌👌 خیلی خوشمزست و اصلا فکرشم نمیکردم انقدر خوشمزه باشه😍😍😍 پنیر_خونگی ابتدا دو کیلو شیر را میجوشانیم.اگه شیرتون‌پاستوریزست نیاز نیست وقتی جوش اومد بذارین بازم بجوشه ولی اگه مثل من از شیر محلی استفاده کردین،بعداز اینکه شیر جوش اومد بیست دقیقه کامل بذارین با شعله کم بجوشه. سپس یک کاسه ماست خوری ترش اضافه کرده و خوب هم میزنیم و یه ده دقیقه ای میذاریم تا بجوشه.میتونین بجای ماست،نصف لیوان سرکه سفید بریزین. در این‌مرحله آب شیر جدا شده و شیر حالت بریده بریده پیدا میکنه. خوووب حالا یه پارچه حریر تمییز و یا پارچه تنظیف رو روی یه کاسه قرار داده و شیر رو داخلش میریزیم. این آبی که از شیر داخل کاسه میمونه رو نگه دارین و داخلش نمک بریزین و بذارین کنار. پارچه ای که داخلش پنیر قرار داره رو محکم گره زده و آویزان‌میکنیم تا آب اضافی اون خارج بشه.حدود ده دقیقه به همین حالت قرار میدیم. بعد هم پارچه رو باز کرده و پنیرمونو داخل آب نمکی که درست کردیم میذاریم و داخل یخچال نگه میداریم ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
سلام دوستان وقتی سوپ بار میذارید برای جلوگیری از سر رفتن روغن بریزید توش کمی روغن از سر رفتن جلوگیری میکنه یا اینکه یک کفگیر رو قابلمه بذارید کفش تا همونجا میاد بالا بعد ته نشین میشه سر نمیره و نکته بعد و تجربه من اینه که برای ته دیگ که بیشتر ته دیگ بدست بیاد چند لایه نون لواش بذاریدته قابلمه ته دیگ بیشتری خواهید داشت میگن چرا جلو بقییه از یکی نپرسیم چیکار کردی دستپختت خوب شده؟میگم بپرسید میگم جلو بقییه تو جمع نپرسیدید عزت نفس خودتونو حفظ کنید.شما تو جمع خودتونو کوچیک کنید فردا همون جمع شمارو کوچیک میکنه چون خودتون اول شروع کردید.من ببینم کسی دستپختش خوبه تو اشپزخونه میرم وقتی خودمو و خود اون اشپز تنها بودیم میگم منم همه چیزایی که شما میزنی میزنم غذام عالی میشه اما شما یه چیز بیشتر زدید که غذاتون بهتر شده به منم بگید اگه دوست داشتید..مثل بعضی خانوما دست پخت خودشونو داغون میکنن که مثلا بگن تو خوبی رمز کارتو بگو...اصلا لزومی نداره خودتونو تحقیر کنید..تا بتونم اول خودم تلاش میکنم غیر مستقیم بفهمم اگه نتونستم تازه اینجوری میپرسم چون دست پخت خودمم عالیه😎 اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
شیر دارچین: نوشیدنی مفید👇 برای افراد بهترین روش مصرف شیر در منابع طب سنتی این است که شیر را با دارچین میل کنند تا هم سردی شیر را بگیرد و هم به این دلیل که دارچین مبدرق (بدرقه‌کننده) شیر است شیر را تا مفاصل می‌برد. این خاصیت ذاتی دارچین است که اگر همراه شیر خورده شود، خواص درمانی شیر را به مفاصل می‌رساند. ترکیب شیر با دارچین، 10برابر بیشتر از خود شیر خاصیت دارد. کاهش کلسترول بد، پیشگیری از حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت استخوان از خواص این ترکیب فوق‌العاده و خوش‌طعم است. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 واگر از کارهای روزانه خسته شدید اعوذبالله گفته و بخدا پناه ببرید که با این کار همیشه در حال ذکرخدواند هستید و کسی که در حال ذکر باشد مانند کسی است که در حال جهاداست که هم آشپزی می کنید وهم جهاد 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تکنیک پیاله اتشین چاقی ناشی از رطوبت است و ربطی به کالری ندارد. اگر کسی روزی یک کیلو خرما یا عسل بخورد چاق نمیشود اما اگر روزی یک کلیو ماست و خیار بخورد قطعا چاق میشود چکن رطوبت باعث چاق شدن میشود. کانال نقد سلبریتی با رویکرد روشنگری👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
تکنیک پیاله اتیش😍🔥 @basaligheha ❌❌ی نکته ید خوبه و نمک ید دارم خوبه منتهی وقتی از دل نمک استفاده کنید هم‌املاح‌مفید داره و ید و نیاز نیست کنارش نمک دیگه استفاده کنید منظور این بوده و این نبوده کلا نمک ید دار استفاده نکنید ❌❌ شاید شما اینبار بر🌺نده ادویه ما باشی از بین لایک و کامنتها😍✍❤ پس فعال باش هایلایتارو ببین اسامی و نظرات عزیزانی که ادویه دریافت کردن هایلات کردیم 😎👆 همه خواص برنج کته بهتره مروری بر طرز پخت برنج کته داشته باشیم . پس از شستن برنج، چند ساعت زمان برای خیساندن برنج در نظر بگیرید. حال به ازای هر فنجان برنج دو فنجان آب و کمی ‌نمک در دیگ بریزید تا بجوشد. هنگامی‌که آب اضافه جذب برنج شد، شعله را کم ‌کرده و حدود بیست تا سی دقیقه زمان بدهید که دم بکشد. به همین سادگی یکی از خواص برنج کته داشتن مواد مغذی کلیه ویتامین‌های گروه ب که محلول در آب هستند و به بهبود عملکرد قلب و سیستم گوارش کمک می‌کنند، در برنج کته به‌وفور یافت می‌شود. برای نمک برنجم از دل نمک استفاده کردم که از دل سنگ نمک به دست میاد و ناخالصی نداره و طبیعت گرم و خشکی داره و کنار طبع سرد برنج ایجاد تعادل میکنه برای دودی کردن برنج هم من ذغال چوب میوه رو اتیش گذاشتم گداخته شد بعد داخل ی پیاله کوچیک گذاشتم و ی قاشق چایخوری روغن مایع ریختم و بلافاصله درب قابلمرو بستم این مرحله بعد دم کشیدن برنج انجام‌بدید ی پنج دقیقه بزارید دربش بسته بشه عطر دودی تمام برنجو بگیره برای دودی کردن از ذغالهای صنعتی استفاده نکنید فقط ذغا ل چوب درختهای میوه که رو اتیش ذغال شدن نه به شیوه و ترکیب صنعتی و کارخونه ای چاقی ناشی از رطوبت است و ربطی به کالری ندارد. اگر کسی روزی یک کیلو خرما یا عسل بخورد چاق نمیشود اما اگر روزی یک کلیو ماست و خیار بخورد قطعا چاق میشود چکن رطوبت باعث چاق شدن میشود. کانال نقد سلبریتی با رویکرد روشنگری👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
وقتی گوشت را برای پخت در قابلمه قرار میدهید، بلافاصله در قابلمه را نگذارید ؛ زیرا بخاری که از سطح گوشت بلند میشود، سمی بوده و لازم است پراکنده شود ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 واگر از کارهای روزانه خسته شدید اعوذبالله گفته و بخدا پناه ببرید که با این کار همیشه در حال ذکرخدواند هستید و کسی که در حال ذکر باشد مانند کسی است که در حال جهاداست که هم آشپزی می کنید وهم جهاد 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami