✅راز خوشمزگی عدسپلو✅
✅مودلازم برای پنج نفر:
💕برنج سه پیمانه
💕عدس 1پیمانه و نیم پیمانه
💕پیاز بزرگ یک عدد
💕پیاز خلالی یک عدد بزرگ
💕گوشت چرخ کرده دویست گرم
💕سویای خیس شده یک پیاله
💕کشمش پلویی صدگرم
💕خرما برای هر نفر دو عدد
💕ادویه ها نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و درصورت تمایل کمی زیره سیاه و مغزهل
💕زعفران و کره به میزان لازم
💕کنجد و سیب زمینی برا ته دیگ
✅موادلازم عدس پلوی نذری(50نفر):⬇️⬇️
💕برنج هشت کیلو
💕گوشت دو کیلو
💕سویانیم کیلو
💕پیاز دو و نیم کیلو
💕رب گوجه در صورت تمایل نیم کیلو
💕روغن یک کیلو
💕کشمش دو کیلو
💕زعفران به میزان لازم
✅نکات:⬇️⬇️
💕طرزتهیه تو کلیپ کاملا مشخصه فقط حتما عدس و بدون درب بپزید که له نشه و اگه از عدس درشت استفاده میکنید یه جوش که زد برداریدو اصلا نذاریدکامل بپزه.
💕اگه از برنج هندی استفاده میکنید برا خوش عطرشدنش میتونید با هل و دارچین خیسش بدید
💕حواستون باشه عدستون زیاد خیس نخوره چون پوستش موقع پخت درمیاد
💕استفاده از سویا به همراه گوشت میتونه حجم گوشت و زیادتر کنه و بصرفه تر شه و طعمش هم اصلا مشخص نمیشه.
توصیه استاد فاطمی نیا :
مطلبی میخوام بگم که سر و رازی در اون هست...امشب اول به خاطر این مطلب منو دعا کنید..بعد امشب یک بار سوره واقعه و یک بار سوره توحید و ۷ بار ذکر یا الله را بگید و هر چی خواستید از خدا بخواهید ،حواستون باشه شب قدر تکرار نمیشه سرتون کلاه نره ها
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام بانو خداقوت💐
در جواب دوستی که گفتن برنج دمی وصافی شون کته میشه...
منم از برنج ایرانی استفاده میکنم وبرای خودمون بخاطر اینکه قیمتش مناسبتره از برنج نیم دانه استفاده میکنم
وهمیشه دمی میپزم وکاملا دون دون وکاملا هم نرم وخوشمزه
اول اینکه برنج رو یه مقدار بزارن خیس بخوره وآبش رو بریزن دور تا لعاب برنجشون کم بشه
بعدم همون یه بند انگشت روی برنج آب داشته باشه ونمک وروغن هم بزنن و زیر قابلمه رو از اول زیاد کنن نه خیلی 😅
یعنی زمانی که آب برنج جوش اومد کم نکنن ودر ظرف رو هم باید باز باشه وبا همون حرارت متوسط باید بپزه تا آب برنج خشک بشه
بعدم همه رو (مثل صافی)روی هم وسط قابلمه جمع کنن ودمکنی بزارن
مطمئناً دون میشه واگه بعد از دم کشیدن دیدن نرمی برنجشون کمه یکم آب دم از کنار قابلمه بدن یا یزره گلاب
ولی روی برنجشون نه از گوشه روی دیواره قابلمه
با این روش ۹تا پیمانه رو هم دمی پختم وعالی شده👌
من با آب برنج خیس خورده موهای خودم ودخترم رو میشورم😍
خیلی پر خاصیته👌
اینطوری یه تیر ودو نشون میشه👍
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
اون عزیزی هم که برای چرخ کرده مرغ پرسیدن
گوشت مرغ معمولا خودش رو جمع میکنه
من از چرخ کرده بوقلمون استفاده کردم واصلا گوشت قلقلی ها باز نمیشه واز قلقلی گوشت گوسفندی سفت تر میشه
#ایده
#آشپزی
@T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم
در جواب خانومی که راجع به ماکارونی پرسیده بودن
ممکنه مارک ماکارونی عوض شده باشه و مارک به مارک کمی فرق داره
من خونه خودمون ماکارونی میزارم خوب میشه یه بار خونه مادر شوهرم گذاشتم شفته شد دیگه سمتش نرفتم ولی چند بار دیگه که حالا خود مادر شوهرم یا جاری و ... هم گذاشتن شفته شد درصورتی که مارک همون بود و همه هم میگفتن برا خودمون میزاریم خوب میشه😳😳😳
هیچی دیگه نشستیم فکر کردیم گفتیم چرا اینطوریه🤔🤔🤔
یه این نتیجه رسیدیم خونه خودمون چون نفرات کمه ماکارونی رو همون موقع میشکنیم و تو آب جوش میریزیم ولی اونجا چون نفرات بیشتره تا بخوایم همه ماکارونی هارو بشکنیم و بریزیم قبلیا خمیر میشه 😂😂
البته اینو پدر شوهرم فهمید😁😁
#ایده
#آشپزی
@T_ASHPAZE
سلام
ماکارونی های الان که عزیزم دیر شفته میشه
کلی باید روی سرش بمونی تا جا بیفته☺️
شما از مارک های معروف استفاده کنی شفته نمیشه
حالا اگ بازم مشگل داری کمی روغن و زردچوبه تو ابش بزن
تا بهم نچسبه
#ایده
#آشپزی
@T_ASHPAZE
داغ زدن بامیه خیلی مهمه از ده دقیقه تا بیست دقیقه باید داغ بزنید
#نکات_بامیه
#بامیه
#نکات
اگربامیه ها بعد از سرخ شدن بلافاصله درشهد ریخته شود مقدار زیادی شهد به خودش جذب می کنه و بامیه شهد دار میشه
اگه بعد از سرخ شدن بامیه ها ..بذارید کاملا سرد بشه بعد داخل شهد بندازید میشه اصطلاحا بامیه خشک میگن
چون فقط سطحش به شهد اغشته میشه و به علت هوا کشیدن بامیه شهد به داخل نفوذ نمی کنه
ارد بامیه قویتر بشه آب بیشتری میخواد
آب کمتری بریزین در اینصورت چون گفتیم داغ زدن ۱۰ دقیقه در غیر اینصورت بخوایین کمتر بدین کال هست مشکل دار میشه همون تایم داغ بزنین خمیرتون سفت شده و .....
آرد مشتری همهههه لوازم قنادیا دارن بهترین برند هس
ارد سنگک سفت میکنه
ارد لواش خمیر میکنه
ارد ۳ صفر پوک میکنه تردیش کمه
⛔⛔
بار اول برای سرخ کردن بامیه روغن سرده برای دفعات بعد چیکار کنیم؟؟
چی باعث میشه بعد سرد شدن بامیه نرم بشه ؟
نشانه به اندازه داغ زدن خمیرش چیه؟
بیشتر داغ بخوره بده؟
شربت بامیه سرد بشه فقط تو نفوذ داخلش اثر داره؟
ممکنه تخم مرغ کم باشه برای این مواد و تو قیف سخت پایین بیاد؟؟
بیشتر داغ بخوره احتمال اینکه ترک بخوره موقع سرخ کردن زیاده.
و هم اینکه موقع سرخ کردن پرز پرز میشه
بامیه زیاد توی شربت بمونه نرم میشه ۵ الی ۷ دقیقه
سلام استاد میشه خمیر بامیه و زولبیا رو تویخچال نگه داریم و هروقت خواستیم یکم ازش سرخ کنیم و دوباره تویخچال نگه داریم?🔴🔴🔴
بله به شرطی که مستقیم روی مواد بامیه رو بپوشونین نه روی کاسه والی خشک میشه
بیشتر از یک روز یعنی ۲۴ ساعت نگه ندارین ترشیده میشه
کفگیری که توی روغن هست به هیچ عنوان داخل شربت نزنید سعی کنید از دو کفکیر استفاده کنید عمر روغن بیشتر میشه(جلوگیری از کف کردن روغن حین سرخ کردن
ترکیدن بامیه یعنی اینکه تخم مرغ زیاده باید کم کنید
خمیر شدن داخل بامیه یعنی اینکه یا شربت خیلی داغه یا شعله گاز کمه
سفتی بامیه یعنی اینکه شربت سرده شهد نکشیده و نرم نشده
کج شدن بامیه موقع قیف زدن یعنی اینکه خمیر سفته و باید با تخم مرغ شل بشه
#علت_شکرک_زدن_بامیه
این نشان دهنده این است که شربت بامیه خیلی جوشیده و آب شربت خیلی کم شده است. همیشه دقت کنید که بعد از اینکه گلوکز را اضافه کردید و گلوکز باز شد، شعله را خاموش کنید. اگر بعد از جوش آمدن شربت و حل شدن شکر شربت خیلی روی گاز بماند، آبش کم شده و شکرک میزند.
دلیل دیگر 👈هم زدن آب و شکر هست زمانی که شهد رو آماده میکنید پس موقع آماده کردن شهد تا حل شدن خودبخود شکر به هیچ عنوان آب و شکر را مخلوط نکنید🔴
کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند وقت کافی برای میل سحری در نظر بگیرند تا غذا را به طور کامل بجوند و وقت بیشتری برای جویدن غذا بگذارند... هرچه جویدن بهتر باشد معده سالم تر می ماند و نیز میتوانند موقع افطار یک لیوان جوشانده ی نعناع با نبات نیشکری یا عسل میل کنند
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
مصلحات گوشت
بلافاصله خوابیدن بعد از غذا سنگ دلی می آورد بنابراین بعد از میل کردن سحری نخوابید وحتی المقدور بین الطلوعین بیدار باشید.
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
✘ فکر خطرناکی که شبهای قدر، شیطان سعی میکنه در ما نفوذ بده، و باورش حماقت محضه !
@Ostad_shojae
درجواب خانمی که گفتن سرکم ملس بشه
اینکه توش نبات بریزن باسرکه وردا
سرکه سفیدخیلی ترش ترمیشه به نظرم
لوازم برقی هم که مشخصه غذاسازوآبمیوه گیرفیلبپس وبوش ومولینکس و...بستگی به بودجشون داره به نظرمن هزینه زیادواسه وسایل برقی نکنن واسه جهازشون
درجواب خانمی که گفتن ترشیم ملس بشه
اینکه توش نبات بریزن باسرکه وردا
سرکه سفیدخیلی ترش ترمیشه به نظرم
مثلاغذاسازوپلوپزوچرخ گوشت واصلانخرن
گوشتکوب برقی وهمزن برقی خوبه+آبمیوه گیرسه کاره بامخلوط کن وآسیاب-
آسیاب جدااگه بخادبخره مولینکس(۱۲۳)
بستگی به نیازخودش داره همزن برقیو
اگه کاسه داراستیل بزرگ بخره خوبه
سبزی خوردکن بزرگ نخره به نظرم بازم اگه نیازش میشه بخره-خردکن شیشه ای یااستیل۴تیغه
که توبازارموجوده هم خوبه به جای گوشتکوب برقی میتونه بخره که هزینه اضافی نباشه
ولی آسیاب مولینکس خیلی خوبه حتمابخره
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سبزی که ازفیریز بیرون میاوریم برای سبزی پلو وقتی داخل برنج کنیم چه مدت باید روی گاز باشه سبزی ها حالت جمع وخیسی هست لای پلو
کلا ته دیگ چند دقیقه باید بزاریم و چطوری بفهمیم دم کشیده وزمان پخت برنج باید چقدر باشه
و موقع آبکشی برنج ازکجابفمیم موقع برداشت برنج هست ایا زمان خاصی داره مثل ماکارونی ۱۰دفیفه کافیه بعد ابکش کنیم
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام در جواب دوستی که با گوشت بوقلمون غذا خواستند
من سه سالی میشه که غیر از گوشت آبگوشتی بقیه مصرف گوشتم فقط بوقلمون هست
مثلا سینه بوقلمون رو چرخ میکنم باهاش کتلت درست میکنم،برای چند مورد مهمون که کتلت درست کردم خیلی خوششون اومده از طعم و مزه اش
برای خورش هم با پیاز داغ و ادویه تفت مبدم اصلا بو نداره
اتفاقاً یه دفعه مهمونی داشتیم که بچه هاش به بوی گوشت حساس بودند اصلا متوجه نشدند
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام عزیزم
میخواستم به دوستی که کیکشون خراب میشه چند نکته رو بگم.
۱-دستور کیکتون چه نوع کیکیه؟اسفنجی یا صبحانه؟
اگر اسفنجیه باید زرده سفیده رو جدا کنید ولی کیک صبحانه نیاز به جدا کردن نداره.
٢- ٣تا تخم مرغ رو با دوسوم پیمانه شکر و یک قاشق چایخوری وانیل انقدر بزن که کرم رنگ بشه بعد دوسوم پیمانه
روغن مایع بهش اضافه کن و مخلوطش کن.
٣-در مرحله بعد آرد رو که همراه یک قاشق مرباخوری بگینگ پودر سه بار الک کردی به تناوب با یک پیمانه شیر یا آب کم کم و در سه نوبت بهش اضافه کن تا به غلظت
ماست سفت برسه.فقط انقدر هم بزن که
آرد مخلوط بشه.
حتما باید دورانی هم بزنی وگرنه پف کیک میخوابه.
یک ربع قبل از گذاشتن کیک داخل فر
باید روشنش کنی تا گرم بشه روی دمای 180درجه .زمان پخت 45 دقیقه است.
تا نیم ساعت اول به هیچ عنوان در فر رو باز نکن وگرنه پفش میخوابه و مغزش خمیر میمونه.بعد از 45 دقیقه با یک چنگال یا خلال دندان تست کن اگر بهش نچسبید پخته وگرنه ده دقیقه دیگه بگذار داخل فر بمونه.وقتی زمان پخت تموم شد کیک رو از فر در نیار بگذار ده دقیقه با در باز داخل فر خاموش بمونه.
خانومی میگفت :جوان و نادان بودم سحر تا لنگ ظهر میخوابیدم بی توجه به بچم،
بچه کوچیکم گرسنه میموند طفلک ،😔
عقلم نمیرسید من روزه م اون بیچاره که روزه نیست باید زود بلند شم صبحونه بهش بدم،کسی به من نمیگفت بچه ت روزه نیست،زود بلند شو😢
الان به مامانا همیشه گفتم صبح زود بلند شید به بچه ها صبحانه بدید مبادا بچه ها گرسنگی بکشن ،در شان یک روزه دار نیست این رفتار نادرست😊
اول سرچ بعد سوال
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
#گنبدی نشدن کیک تو هر قالبی
پارچه رو خیس کنید نم دار دور قالب فیکس کنید با سنجاق قفلی یا ته گرد دیگه موقع پخت گنبدی نمیشه امتحان کنید 😉
🍩 #ترفند 😍
🌸 #ایده
خانومی میگفت خانوم یکی از همکاراش کیک خونگی میپخت میاورد اداره ..شوهرم مدام با اب و تاب تعریف میکرد خسته م کرد😔😏راحت طلبی رو کنار گذاشتم اونقدر پختم خراب کردم تا کیک پز شدم😍خانوما این چیزای کوچیک خیلی به چشم اقایون میاد هواشونو داشته باشیم😁
اول سرچ بعد سوال
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام خانمی طاعات و عباداتتوت قبول درگاه حق
جسارتا من می خوام برای ۸ نفر آش رشته درست کنم ،میشه لطف کنید راهنمایی کنید مقدار موادش چقدر باید باشه ؟ خیلی نیاز دارم ،زودتر جواب بدید ممنون میشم 🙏❤️🌺
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
چندتا ترفند آشپزی 🍗🍗🍗
✅میخوای بفهمی قارچ سالمه یا خراب روش نمک بریز اگه رنگش سیاه شد سالمه اگه زرد شد فاسده بریز دور بره.
✅میخوای پفیلا تو خونه درست کنی بیشتر پف کنه ذرت و یکساعت بذار خیس بخوره.
✅اگه یه چیز داغ خوردی زبونت سوخت یه کم شکر رو زبونت بریز زود آروم میشه.
✅سبزی قورمه سبزی اگه درشت خرد شده باشه خورش هر چی بجوشه جانمیفته ریز خرد کنید بهتره.
👈 #ترفند
#خانومانه
اقایون از لحاظ روانشناسی خانومای کدبانو که اشپزی و دستپخت خوبی دارند گرایش بیشتر دارن 😁همین کافیه تا خانوما حساب کار دستشون بیاد که حسابی اشپزخونه شونو فعال و گرم کنن😉
اول سرچ بعد سوال
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانه_داری🏡
بهترین روشها برای نگه داری میوه و صیفی جات
#ترفند
#خانومانه
اقایون از لحاظ روانشناسی خانومای کدبانو که اشپزی و دستپخت خوبی دارند گرایش بیشتر دارن 😁همین کافیه تا خانوما حساب کار دستشون بیاد که حسابی اشپزخونه شونو فعال و گرم کنن😉
اول سرچ بعد سوال
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام طاعات قبول
من برای آش رشته برای هر ۱۰
نفر ی۱۰قاشق لوبیاو ۱۰قاشق نخود می ریزم
یک کیلو نیم سبزی که پاک بشه میشه یک کیلو ویک کیلو آش رشته هم برای ۱۰نفر میریزم
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ترفند خونگی برای رنگ کردن تخم مرغ 😍
یک لیتر آب، یک ق.غ نمک، دو ق.غ سرکه و دو ق.غ از میوه، سبزی یا ادویه مورد نظر ☝️را در یک قابلمه ریخته و صبر کنید تا بجوشد
بعد از 30 دقیقه جوشیدن، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید. مطمئن شوید که مایع به خوبی رنگ گرفته باشد. زمانیکه محلول به دمای اتاق رسید، تخم مرغ ها را درون آن بیندازید 👌
(مواد تصویر به ترتیب؛ زردچوبه، پیاز، چغندر، اسفناج، کلم قرمز، بلوبری و قهوه)
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزاین
یک روش عالی برای درست کردن گلهای شکلاتی برای تزیین روی #کیک و #دسر و #کاپ_کیک
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
دیگه سبزی رو نپز 🌿🍀
چون همه خاصیتش از بین میره .
چقدر عادت دارید به خیرات اخر هفته؟
خانوم خونه از الان برای اینده خودت برنامه ریزی کن ،یعنی با مقید بودن به خیرات اخر هفته به بچه هات اموزش بده فردا روزی به رحمت خدا رفتیم بلد باشن برامون خیرات بدن
اول سرچ بعد سوال
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ با سرعت😁
خانومایی که عصبی هستند سعی کنن آب یس مصرف کنن(سوره یس را بخوانند به هر مبین که رسیدن به آب بدمند) ،و از ان اب در اشپزی و سماور استفاده کنن..
سوره والعصر به خوراکی ها بدمند و میل کنن
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a